80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yardımcı olayım canım,diyet gruplarına girdiğinde en üst bölümde kilo çizelgesi nasıl yapılır adı altında bir konu başlığı var,orada nasıl yapacağın anlatılıyo eğer takıldığı yer olursa yardımcı olurum.kaydirigubbakcemile5

Ah kızlar yorgunluktan geberiyorum. Çok iş vardı dün. İş yerimiz 5 katlı ben de sırf spor olsun diye merdivenlerden fazladan fazladan indim çıktım. Ama hamlıktan olsa gerek. Bugün sabah yataktan kalkamadım. yumukum sende İzmir lisin demek dikkat etmemiştim. Akşam bir ara camı açtığımda mis gibi deniz kokusu vardı havada umarım duymuşsundur sende. Dün İzmir'e bahar gelmişti. Ama bugün hava gerçekten sıkıcı..Sanırım yağmur yağacak.. Dün akşam kızlar istemeden de olsa pizza yedim. Ama neden çünkü mesaiye kalmıştık ve gıda çarşısında saat 7 den sonra hiçbir iş yeri açık değil. Maalesefe telefonla pizza istemişler. Ama kaçırmadım. Fazla yemedim. Ondaki yağları düşündükçe yemem mümkün değildi zaten. Herkese iyi ve sabırlı diyetler..

flatliners canım url linki veriyo o lnkin tamamını koymıyacaksın,http diye başlayan yereden mng yazan yere kadar

slm kızlar,yumukum teşekkürler pirinç lapası için ..
gördüğüm kadarıyla herkesin diyetler iyi gidiyor..ben bu gün öğlen 1 dolma 3 sarma yedim.komşum benim için yapıp çağırmış.çok ayıp olurdu yemesemmirmirmirmir.ama akşam telafi ederim.sadece salata ve yoğurt yerim.arada isi 1 elma yemeyi düşünüyorum..yarın tartılalım hepimiz.bakalım nolcakkk halimiz?

slm kızlar gördüğüm kadarıyla herkesin çok yiy gidiyo benimm pek iyi gittiği söylenemez ama toparlarım inş szin sayenizde beni motive edin arkadaşlar

slm kızlar gördüğüm kadarıyla herkesin çok yiy gidiyo benimm pek iyi gittiği söylenemez ama toparlarım inş szin sayenizde beni motive edin arkadaşlar

canım arada oluyo okadarcık kaçamaklar önemli olan tamamen bırakmamak toparlarsın canım kaydirigubbakcemile5

patbori rica ederim canım maksat paylaşım birbirimize yarralı olabilmek,

kızlar ben bugün sabha bi bardak yarım yağlı süt içtim öğlende az zeytinyağlı haşlanmış kabak ve 6-7 kaşık yağsız yoğurt yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum ya insan kafaya koyunca açlık hissetmiyor sanırım yada yediklerimiz bizi zaten doyuruyorda biz beynimize hükedemiyoruz ben bunu anladım sonuçta vücudumuzun hakimi biziz öyle değilmi kızlar kutulcaz bu kilolardan ha gayret:lepi:

süpersin canım harika olmuş bu çizelgeyle insan daha çok motive oluyor sende göreceksin orda ilk kilonu gördükçe bir daha o kiloya dönmemek için elinden geleni yapacaksın :1shok:kaydirigubbakcemile5

inşallah öyle olacak yumukum sağolasın.
bu arada son mesajımda bugün yediklerimi de yazıp bitireyim.
kahvaltı aynıydı. öğle yemeğinde kereviz sapı yemeği, susuz cacık ve bir dilim çavdar ekmeği, akşam yemeğindeyse bir koca tabak salata ve 3 köfte yedim. 2 ara öğünde toplam 2 bardak ayran içtim.
yaptığım salata çok lezzetli oluyor, tarifini vereyim.
bol marul, maydanoz, dereotu, nane, domates ve salatalığın yanına yarım su bardağı kepekli makarna ve 4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ekliyorum, bir de bir kibrit kutusu kadar peyniri ufalayıp ekliyorum. sosu için 2 dolu yk yoğurdu yarım kaşık light mayonezle karıştırıp sulandırıyorum. harika oluyor, tavsiye ederim.
herkese iyi geceler...
yarın görüşmek üzere...

merhaba kızlar bugün hiç iştahım yoktu :sm_cool: ya da yumukum un dediği gibi bu sefer beynime hükmedebiliyorum :mymeka:

bugün yediklerim

sabah;
1 dilim çok tahıllı ekmek
beyez peynir
1 yumurta

öğle;
4 kaşık kavrulmuş kıyma
lahana salatası

akşam;
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Kızlar bu karbonhidrat diyeti ile kendimi çok yorgun hissediyorum :)

secretwords bende ki bir kitaba gore; karbonhidratlar vucudumuzda su ile birlikte depolanirmis. Bu nedenle karbonhidrat stoklari azilinca cok miktarda su serbest kalirmis ekstra 2-3 kilo kaybinin nedeni buymus. Eksik karbonhidratlar yorgunluga yol acar, kendimizi bitkin hissedermisiz. Bilgin olsun istedim canim.

Kucuk bir bilgi daha 7000 kalori 1 kg karsiligi imis. Gunluk kalori alimin uzerine sadece 200 kcal fazla yemek demek; haftada 1400 kcal ayda 6000 kcal yani yaklasik 1 ayda 1 kilo gibi bir rakam yapar. Ufak bir bilgi olsun istedim. Bende dahil olmak uzere kacamak yaparken bir kere daha dusunelim derim kizlar.. herkese iyi geceler sabahi dort gozle bekliyorum..:lepi:

iyi geceler kızlar akşam ıspanağımı yedim soğanlı sarmısaklı ıspanağın saplarını pişirdim üstüne az yoğurt ve pul biber güzel oldu valla
ve bir tabak doyurdu beni gecede kivi yedim dilim acıyo yavsırnaşık şeyçok severimde ne zaman yesem dilin tuhaf oluyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse 3 günü bitirdik hedefim 2 kiloydu bakalım yarın gitmişmi 2 kilo eğer gittiyse yarını kendime hediye edeceğim kızlardelikafaduldentam bir ay olacak yarın aranıza katılalı bir ayda 7 kilo süperhihoyyytyarın görüşürz inşallah hepinize kocaman öpücüklerŞeniz

iyi geceler kızlar ben bugun tartıldım 83 olmuşum iki hafda oldu sizce nasıl 85 dim başlangıç kilom çokmu yavaş gidiyor ne.:çok üzgünüm:

sevilay iki haftada 2 kilo gayet sağlıklı.emin ol geri alınmayacak kilolar...
yumukum süper kilo vermişsin..ya ben de istiyorum.ama çok yavaş veriyorum.sanırım kullandığım anti depresan etkiliyor.bırakamamda....
okuldaki arkadaşlar kilo size yakışıyor diyor..elma falan beslendiğimi görünce..ama ah bi de zayıflasam da o halimi görseler.kaydirigubbakcemile2

ahhhhhh kilolar ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…