80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serradeniz evet bir günde verdim ama ben normal bir diyet uyguluyorum aslında yağsız tuzsuz ve ölçülü yiyorum şeker kullanmıyorum sadece nette gezerken gördüğüm ve geçen gün burdada paylaştığım bir diyeti uygulamak istedim 3 günlük olduğu için ama bu diyeti sürekli uygulamak sakıncalı olabilir ki zaten uygulanmazkaydirigubbakcemile3 dünkü lahana çorbasından sonra bugün normal şeyler yemek baya iyi geldikafamçokkarıştıherkesin bünyesinin kaldırabileceği bir diyet değil ayrıca gerçekten çok irade lazım ben bile kendime şaşırdım :1shok:ama sabah kalktığımda bir kilo gitmişti yarın son cuma günü duruma bakıcaz artık ne kadar verdik :teytey:

birde şu kilo verince gitme meselesi ben buraya çok alıştım beni gerçekten gaza getiren burası oldu tüm arkadaşlar hepside birbirinden harika destek mükemmel ben versemde gitmek istemiyorum:1no2:kovsanızda gitmemnaniknanik

hiç biryere giden yok kızlar anca beraber kanca beraber:enbuyukkk:

öğlen bol soğanlı lahana salatası ve 3 tane ızgara köfte yedim lahana çok iyi geliyo tok tutuyo beni hergün yemeye çalışıyorum

yumukum sağol canım ben kendime güveniyorum üç gün dediğin nedir ki ben yaparım sen bi bitir bakalım sonuçu bize ilet canım ay çok seviniyorum birisi kilo verdim diyoya birbirimizi ancak biz anlarız dimi yaa inş hepimi yaza mükemmel olarak gireriz bide yumukum bu diyeti bu sitedemi buldun canım şimdiden teşekkürler bugün ben hiç bişey yiyemedim ya moralim çok bozuk ondann sabahtan beri açım ama hissetmiyorum yaa

uffffffff uffffffffff..moralim çok bozuk..ne zaman gitcek bu kilolar yawwwwww
sabah 2 dilim kepek ekmeği beyaz peynir yumurta
ara öğün yapamadım
öğle 1 kase çorba 3 kaşık erişte
ikindi süt ve elma
akşam yeşil saata ve yoğurtttt
ama hiç gitmiyor kilolar.yarın pirinç lapası yapmayı düşünüyorum.bilenler ayrıntılı olarak anlatabilir mi?

teşekkürler yumukum umarım bende o listeye bir gün klo vermenin keyfiyle bir gün bakabilirim.bu arada buraya katılan arkadaşlar herkes kendince mi bir diyet uyguluyor.yoksa sizler mi öneriyorsunuz?ben bu gün internette 1700 kalorilik bir diyet listesi indirdim.onu uygulamaya çalışacam.en azından gün içinde neler yemem gerektiği konusunda rehber olur diye düşünüyorum.sizce bir yararı olur mu?

hiç biryere giden yok kızlar anca beraber kanca beraber:enbuyukkk:

saol eylülce gitmek yok evet burda başladık burda bitirelima.s.

bu siteden bulmadım canım başka bi yerden ama sitelinki vermek yasak ben 2 gün önce listenin tamamını buraya yazdım önceki sayfalara bakarsan bulursun canımkaydirigubbakcemile5

canım ben kendi bünyeme göre uyguluyorum herkes yaptıklarını paylaşıyor fikir sahibi oluyoruz mesela elma kürünü burdaki bi arkadaştan duyup geçen hafta yapmıştım geçen hafta 2 kilo verdim,yediklerimizi içtiklerimizi paylaşırsak hem birbirimize destek oluruz hemde kendimizde uygularız canım :teselli:

aranızda ilaç kullanan varmı kızlar?? yada yardımıc urunler?

merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ilk günüm.yazdıklarınızı okudukça öyle motive oldum ki eğer böyle gidersem haziranda inşallah eski kilomdayım.bugün yediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.sabah aç karnına elma sirkesi içine bir tatlı kaşığı bal koydum ve içtim.bir saat sonrada kahvaltımı yaptım öğlende ıspanak ve yoğurt yedim.akşam ise 3 kaşık kadar makarna yedim ve günü bitirdim.bol bol su içmeyide unutmadım.gece yatarken de maydanoz suyu içiyorum.

mujdes - Canım ben bir süre önce acı çehre kullanıyordum babam internetten almış acayip etkili birşey yarın tekrar başlayacağım...

halimesaka- canım inşallah ,hepimiz yaza kadar zayıflamak istiyoruz :)

herkese iyi akşamlar .
kızlar pirinç lapası kürü nasıl yapılıyor biliyor musunuz?

selam kızlar ben bugun akşam yemeyinde birtane börek yedim dayanamadım çok huzursuz oldum ya ama dayanamadım karşımda duruyordu yarın tartılma günüm bakalım noldu hepiniziŞeniz öpdüm

Herkese günaydın,
Nasılsınız kızlar? Nasıl gidiyor rejim?
Ben bugün de dayanamayıp tartıldım. 81 kg. olmuşum, gitti 2 kaydirigubbakcemile5
tam gaz rejime devam. dün "azmin zaferi" başlıklı bir konuda inanılmaz derecede zayıflayanların fotolarını gördüm, iyice gaza geldim. İnşallah bizler de onlar gibi olucaz.
Herkese keyifli günler.

günaydın kızlar,güne izmirde boğucu bir günle uyandım,dün süperdi hava güneş sıcak bugünse kapalı yağmur yağacak gibi,nerelerdesiniz uyanın çabukkaydirigubbakcemile2
bugün 3.gündeyim 2 gündür direndim bugünde inşallah,hihoyyyt sabah sütümü içtim öğlen haşlanmış kabak ve yoğurt var,dün akşam tuzsuz ve haşlama kabağın tatlı olduğunu farkettim meğer yeşil kabakta tatlıymışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bugün akşam soğanlı samısaklı ıspanak var yarın için sabırsızlanıyorum hedefim 2 kilo inşalah veririm

flatliners canım senin çizelgen neden yok sanada yapalım bitane hem insana gaz veriyo nekadar kilo verdiğini görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…