birde şu kilo verince gitme meselesi ben buraya çok alıştım beni gerçekten gaza getiren burası oldu tüm arkadaşlar hepside birbirinden harika destek mükemmel ben versemde gitmek istemiyorum:1no2:kovsanızda gitmemnaniknanik
hiç biryere giden yok kızlar anca beraber kanca beraber:enbuyukkk:
yumukum sağol canım ben kendime güveniyorum üç gün dediğin nedir ki ben yaparım sen bi bitir bakalım sonuçu bize ilet canım ay çok seviniyorum birisi kilo verdim diyoya birbirimizi ancak biz anlarız dimi yaa inş hepimi yaza mükemmel olarak gireriz bide yumukum bu diyeti bu sitedemi buldun canım şimdiden teşekkürler bugün ben hiç bişey yiyemedim ya moralim çok bozuk ondann sabahtan beri açım ama hissetmiyorum yaa
teşekkürler yumukum umarım bende o listeye bir gün klo vermenin keyfiyle bir gün bakabilirim.bu arada buraya katılan arkadaşlar herkes kendince mi bir diyet uyguluyor.yoksa sizler mi öneriyorsunuz?ben bu gün internette 1700 kalorilik bir diyet listesi indirdim.onu uygulamaya çalışacam.en azından gün içinde neler yemem gerektiği konusunda rehber olur diye düşünüyorum.sizce bir yararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?