80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar benim çizelgem görünmüyo ben değiştiryim derken eskisinide kaybettik bilgisi olan varsa yardım

kızlar günaydın.Bugün hiç neşem yok.. Kaç gündür kalori hesabımı yapmıyorum. Kaçırıyorum bilmiyorum ve bugün de eşimin kuzeni "kilo almışsın hem de çok" diyince iyice kötü oldum. Sanki hevesim kaçtı. Zaten diyette olduğumu kimseye söylemiyorum. İnsanlar bu sefer daha çok beni tenkit ediyorlar moralimi bozuyorlar. Hoş söylemediğim halde yine bozmayı başardılar. Çok canım sıkıldı. Bu hafta cuma tartıldığımda veremezsem kaybetmiş mi olacam. of yaa...çok canım sıkkın..

kimse için değil canım kendimiz için kilo veriyoruz.hiiiç kafana takma şöyle 7-8 kilo ver iyice farkedilsin o zaman süper oluyor.ben90dan 84e inince herkes anlamaya başlamıştı.

Merhabalar bu yarışta bende varım şuan 85.3 geldim hedefim 68 olmak inşallah.haydi hepimize hayırlı olsun .

hg canım seni burda görmek çok güzel ben işnanıyorumki sen kafana koyarsan yaparsın.en kısa zamanda sana takımlardan birinde yer bulacağım sözzzzzkaydirigubbakcemile5

bence de canım kimseyi takma kafana elalem ne derse desin boşverrrrrrrrrlülülülülülü

canım bende çok merak ettim ya bende senle aynı şeyleri yiyim diyom şimdi evde bişe kalmamış alışverişe çıkmam lazım ben hafta sonunu beklemek zorundayım oglum küçük yanlız çıkamıyom eşimi beklemem gerek onun için ben bekliyom çeşit bulamıyom ben ne yesem diye düşünüyom markete gidincede aklıma gelmiyo ne alayım diye düşünüyom lahana salatası beyaz lahanamı ya bunlarla o an için doyuyon ama sonradan çok acıkma geliyo işde o acıkmada neydiyon neyle basdırıyon açlık hisini ben bayılacak gibi oluyom birde sıgara içdigimden midemde eziklik oluyo offf bir hedefimize ulaşsaydık valla geceleri rüyamda hep yemek yiyom gülmede geçen dolma yiyordum oglum uyandı agladı ona nasıl sinirlendim tamda dolma yiyordum dursaydıya bir bitirseydim öyle uyansaydın dedim çocuga sonra sabah ben manyakmıyım diyom düşününcedelikafadulden

sağolun kızla moralimi düzeltiniz. Sabah sabah acayip neşem kaçmıştı. Ben de bugün yediklerimi yazayım..
sabah kahvaltısı: 1 fincan şekersiz çay+1 dilim ekmek+1 dilim peynir+3 adet cerry domates+1 adet salatalık+3 adet y.zeytin
Ara Öğün: k.üzüm+fındık (bir çay tabağını doldurmayacak kadar)
Öğlen:1 tabak tarhana çorbası+bol salata+azıcık yumurtalı ıspanak+1 kaşık bulgur pilavı
Ara Öğün: yoğurt+portakal Saat 4 gibi düşünüyorum..

kızlar ben de yazayım menümü
sabah çay 2 dilim kepek ekmegi beyaz peynir 4 zeytin
ara yeşil çay
öğle yoğurt lu brokoli ve patates salatası 1 dilim ekmek
ikindi yarım çb süt ve 1 elma
akşam salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

canım haklısın benim ki şimdi 4 yaşında küçükken ben de evde hapistim şimdi yuvaya falan gidiyo biraz rahatladım.
evet canım beyaz lahanadan yapıyorum karbonhidrat diyetine özgü değil sık sık yapmaya çalışıyorum lahanayı ince ince doğruyorum salata kasesine alıyorum biraz zeytinyağı ve tuz ekleyip üzerini örtüyorum 1 gece bekletiyorum yumuşacık oluyo yanında bugün tavuk yedim mesela uzun süre tok tuttu yanında protein yiynce, evde sürekli konserve ton balığı bulunduruyorum taze soğan turp marulla salata yapıyorum o da doyurucu oluyo karnabahar brokoliyi haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyo açlık krizlerine gelince işte en zoru o süreci atlatmak 2 gündür peynirle etimekle falan geçiştirdim , 1 çay bardağı süt içtim bol bol yeşil çay içiyorum karbonhidrat diyeti diye sucuğa , salama ,sosise saldırmıyorum. sosisi salamı hiç yemiyorum zaten dengelemeye çalışıyorum umarım fikir olur sana çok uzatmışım.

arkadaşlar bu karbonhidrat diyeti sonradan kötü olmasın.yani önce verip sonradan 2 katı aldıran diyetlerden...eğer öyle değilse ben de yapmak istiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bu karbonhidrat diyeti sonradan kötü olmasın.yani önce verip sonradan 2 katı aldıran diyetlerden...eğer öyle değilse ben de yapmak istiyorum

haklısın canım bende bu tip diyetlerden çok korkuyorum zaten zamanında ağzımın payını aldım. bu diyettede et,yumurta serbest diye her öğün yemiyorum günde 1 öğün yumurta 1 öğün et mutlaka salata yiyorum sadece ekmek hamur işi ve tatlıya dikkat ediyorum. Zaten kilo vermenin yoluda burdan geçiyo ben en azınndan 2 hafta uygulamaya çalışıcam bakalım

ben 4 ay ön ve 73 kiloydum.isveç diyeti yaptım 4 kilo verdim.sonra 80 e kadar çıkmıştım..o yüzden çok korkuyorum böyle diyetlerden.ahh güzelce spor yapabilsek....ama imkanlar kısıtlı

slm arkadfaşlar bu nedir ya karbonhidrat diyetine takmış herkes bence en doğalı normal yollardan yavaş ama sağıklı olması gerçi o diyetle ilgili pek bilgim yok ama neyse hadi hayırlısı

5 ayda yavaş yavaş 33 kilo vereceğimi düşünmüyorum. Bunun için 1-2 hafta bunu,sonra normal diyetime geri dönerim heralde :)

Arkadaşlar,ben bir ayda dört kilo verdim. Fakat artık dayanamıyorum.Öyleki normalde sevmediğim,yemediğim yiyecekleri bile canım ister oldu.Desteğe ihtiyacım var.

Batmana ilk geldiğimde 67kiloydum.dört senede 90 oldum.ilk hedefim 80 kiloya düşmek.Ama başarıp başaramayacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…