Ya kızlar benim çizelgem görünmüyo ben değiştiryim derken eskisinide kaybettik bilgisi olan varsa yardım
kızlar günaydın.Bugün hiç neşem yok.. Kaç gündür kalori hesabımı yapmıyorum. Kaçırıyorum bilmiyorum ve bugün de eşimin kuzeni "kilo almışsın hem de çok" diyince iyice kötü oldum. Sanki hevesim kaçtı. Zaten diyette olduğumu kimseye söylemiyorum. İnsanlar bu sefer daha çok beni tenkit ediyorlar moralimi bozuyorlar. Hoş söylemediğim halde yine bozmayı başardılar. Çok canım sıkıldı. Bu hafta cuma tartıldığımda veremezsem kaybetmiş mi olacam. of yaa...çok canım sıkkın..
Merhabalar bu yarışta bende varım şuan 85.3 geldim hedefim 68 olmak inşallah.haydi hepimize hayırlı olsun .
kızlar günaydın.Bugün hiç neşem yok.. Kaç gündür kalori hesabımı yapmıyorum. Kaçırıyorum bilmiyorum ve bugün de eşimin kuzeni "kilo almışsın hem de çok" diyince iyice kötü oldum. Sanki hevesim kaçtı. Zaten diyette olduğumu kimseye söylemiyorum. İnsanlar bu sefer daha çok beni tenkit ediyorlar moralimi bozuyorlar. Hoş söylemediğim halde yine bozmayı başardılar. Çok canım sıkıldı. Bu hafta cuma tartıldığımda veremezsem kaybetmiş mi olacam. of yaa...çok canım sıkkın..
tamam canım bugün yediklerimi yazıyim beraber yapınca daha iyi oluyo
sabah: 1 tane haşlanmış yumurta 0 puan
biraz peynir ,2 zeytin 1 puan
öğlen: havuçlu taze soğanlı ton balıklı salata 9 p
1 dilim ekmek 12 p
ara: 1 çay bardağı süt 3 p
akşam: lahana salatası 7 puan
1 dilim etimek 5 puan
biraz peynir 1 p (aslında peynirin 100 gramı 1 puan ben gün boyu o kadar tüketmedim bile)
toplam 41 puan yarın tartılıcam ilk gün nasıl geçti bakalımCADIARZU
canım bende çok merak ettim ya bende senle aynı şeyleri yiyim diyom şimdi evde bişe kalmamış alışverişe çıkmam lazım ben hafta sonunu beklemek zorundayım oglum küçük yanlız çıkamıyom eşimi beklemem gerek onun için ben bekliyom çeşit bulamıyom ben ne yesem diye düşünüyom markete gidincede aklıma gelmiyo ne alayım diye düşünüyom lahana salatası beyaz lahanamı ya bunlarla o an için doyuyon ama sonradan çok acıkma geliyo işde o acıkmada neydiyon neyle basdırıyon açlık hisini ben bayılacak gibi oluyom birde sıgara içdigimden midemde eziklik oluyo offf bir hedefimize ulaşsaydık valla geceleri rüyamda hep yemek yiyom gülmede geçen dolma yiyordum oglum uyandı agladı ona nasıl sinirlendim tamda dolma yiyordum dursaydıya bir bitirseydim öyle uyansaydın dedim çocuga sonra sabah ben manyakmıyım diyom düşününcedelikafadulden
arkadaşlar bu karbonhidrat diyeti sonradan kötü olmasın.yani önce verip sonradan 2 katı aldıran diyetlerden...eğer öyle değilse ben de yapmak istiyorum
Arkadaşlar,ben bir ayda dört kilo verdim. Fakat artık dayanamıyorum.Öyleki normalde sevmediğim,yemediğim yiyecekleri bile canım ister oldu.Desteğe ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?