izlem evet sarıgöldeyim.aramalarda çıkmASIN diye değiştirdim cnm.sen işe mi başladın
çok büyük değişim. etek şimdi daha şık olmuş tabiki. ben yeni halini çook beğendim. fizik müsait nasılsa daha kısa bile olsa çok hoş görünür. ben kısa etek hiç giyemem.bileklerim kalın diye.sana çoook yakışmış. bide sandalet sanırım terlik değil gibi.çok hoşşşşş..maşallahhhhhhh
Evet canım Gülay ben:80: bende okuduğum kadarıyla yağları sabah alırak yakabiliyormuş o an salgılanan hormonlar...ayrıca ADEK vitaminlerinin yağda emildiğini düşünürsek yağsız bir diyette bu vitaminleri eritemez,ILLAKI YAG LAZIM yani..sabah nohut kadar tereyağın kimseciklere zararı olmaz ama akşam yaparsanelayyyy isim gülaymıydı :)))
verdigin bilgiler cok güzel tşkr ederim. ya herkes kahvaltıda nohut kadarda olsa tereyagı tuketin diyor. çok duydum bunu. önceden kullanırdım ama diyete girdigimden beri cesaret edemedim. kullanan varmı? sebebini bilen?
aman bende harf har f okuyorum neymiş diye bu mu yaniFUROSEMİD
vücuttan su attıran bir maddeymiş
canım benim yaşasınnn ortim oldutamam nilgüncüm ama sen beni bırakma yine.vallahi sen bizi hizaya sokacaksın. çok seviyorum yorumlarını ve bilgini...:103::103:
gülaycım ben öğlenleride salata yerdim. yememekmi doğru sizce???şimdi ben şöyle anladım öğlenleri et grubu ve makarna pilav , akşamları sebze. bide yoğurdun göbek incelttiğini okumuştum bende. ben hergün kefir yoğurt ayran yiyorum onunda etkisi vardır belkimmm:87::87:
tamam gülaycım. dediğin gibi takipteyim artık.gün ve gün yanındayım. artık yorumlarımız kardeş..ben şimdi tartıldım 78,3 çıktım. dün 78.7 dim.şişlik iniyor sanırım. tabi orucunda etkisi var. sen 77 misin canım ortiiimmmmm
bi resim ekliyim içimden geldi
geçen gün eklediğim kot eteğimi çok beğenmiştiniz ya taaaa üniversiteye giderken almıştım onu
her yaz da bolca giydim, hamile kalıp doğum yaptığım yazlar hariç tabiki
sonrasında gene giymeye başladım
bu eteğin ilk hali, burdaa 75 kiloydum(89dan 75 3buçuk ayda filan düşmüştüm ve dünyanın en zayıf insanı gibi hissediyordum kendimi)
ahhhh saçlarıma bakın ne kadar uzundu...
Eki Görüntüle 240280
sonra baktım, bu şekliyle çok giydim, dizüstü giyerkende sorun yaşamıyorum
alt kısmını kestim, biraz eskittim, bikaç yerinden yırtıp püskül çıkarttım...
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
hangisi daha iyi, ama 75 kiloyken de, hayatımın her döneminde bakardım kendime
özen gösterirdim yani
canım bu eteğin aynısından bende de var o uzunlukta sevmiom aslında giymiom 3 yıldır bak akıl akıldan üstündür zayıflayayım bende seninki gibi bi katını çıkarayımmmm
bu arada son halin mükemmel izlem kilo illaki insanı daha olgun büyük gösteriyor yeniden tebriklerrr evet 59 oldunmu daaa deyme keyfine benceeee
canım walla bugün de ii gidiyor sayılır hele evime bi dönem herşey daha ii olcak inş
fındıklı kurabiyeee
kış fıstığı
...........................................
izlem eşim bile böle sözler sölemioo yıllardır beeeeeeeee
nilgüncüm nasılsın...eylülde başlıyorum..bu kadarı bile fazla geldi bana..2 bileğimde tendon kalınlaşması oldu birinden ameliyat oldum yarın dikişlerim alınacak.sen nasılsın kızlar nasıl sen de epey yol katetmişsin..bu arada izlem işe mi başladı
geçen gün eklediğim kot eteğimi çok beğenmiştiniz ya taaaa üniversiteye giderken almıştım onu
bu eteğin ilk hali, burdaa 75 kiloydum(89dan 75 3buçuk ayda filan düşmüştüm ve dünyanın en zayıf insanı gibi hissediyordum kendimi)
Eki Görüntüle 240280
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
özen gösterirdim yani
Kilo Bildirimi :
Ba$langic: 81
Gecen Hafta: 76.9
.bu Hafta: 77.9
gelen: 1000 gr.
Toplam Giden: 3.1
Boy: 1.67
Beden: 44
Spor:yok
kızım hasta olduğu için geç yaptım bildirimi kusra bakmayın kızlar
ben ramazanda kilo alcam sanırım(((
canım hoşgeldin ben filizarkadaslar, 39 gündür saglikli besleniyorum ve 5.5 kilo verdim
89 kilo idim simdi ise 83.5 :)
Her gün 1 saat spor yaptim
Eki Görüntüle 240280
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
özen gösterirdim yani
sellamm
resmen bugün çıldırdım, önce nette sorun çıktı açılmadı ve ardından sular kesildi.
skıntıdan şiştim yaa
:84::84::84::84::84:
sonunda nihayet bağlana bildi, ben bi geçmişe bakim neler kaynattınız
arkadaşlar bende 80 kiloyum bir an önce 70 e kadar inemem lazım... en azından kasımda en az 70 in altında olmam lazım...
mülakatım olacak büyük ihtimalle...
çalıştığım için yemek düzenimi ayarlamakta çok büyük sıkıntı çekiyorum... bir de spor salonuna çok zorlama gidiyorum... şu anda pek spor yapamıyorum...
biraz morale ihtiyacım var sanırım...
ben bordo eteği çok beğendim. eğer gösterildiği gibi ürünlerse çok güzel, bakıcaz artık...merhabalar kızlar... 2 güdür nasıl uyuyorum anlatamam 11 de kalkıyorum saati görünce sasıyorum kendime. kahvaltı ev işi faln anca geldim işte.
izlem bi etek koymuş. gercektende cok güzel. bu ayın sonunda bi site acılıyor. teseturlu bayanlara özel. onların olusturdugu bi kaç kombinde bu tarz etekler var. hatta dahada alaları bende gördükce iç geçirmekteyim. site acılsın hepize davetiye yollarım. tesettüre yönelik ama pek ala acık bayanlarda bi çok sey bulabilir. tabi suanda olusturdukları kombinler gibi ürünler satarlarsa. valla ben dört gözle beklemekteyim. umarım fiyatlarıda uygun olur ki tesettür giyim dedinmi 2 kuruşluk seyler bile 10 kuruş oluyor türkiyedebi kaç fotosunu koyayım
Eki Görüntüle 240228 Eki Görüntüle 240229 Eki Görüntüle 240230 Eki Görüntüle 240231
maşşallah daha önceki halini görmessem ablan diyicembi resim ekliyim içimden geldi
Eki Görüntüle 240280
çok kullanışlı oldu
burda da 60.5 kiloyum
Eki Görüntüle 240281
özen gösterirdim yani
Kilo Bildirimi :
Ba$langic: 81
Gecen Hafta: 76.9
.bu Hafta: 77.9
gelen: 1000 gr.
Toplam Giden: 3.1
Boy: 1.67
Beden: 44
Spor:yok
kızım hasta olduğu için geç yaptım bildirimi kusra bakmayın kızlar
ben ramazanda kilo alcam sanırım(((
aramıza hoşgeldinarkadaşlar bende 80 kiloyum bir an önce 70 e kadar inemem lazım... en azından kasımda en az 70 in altında olmam lazım...
mülakatım olacak büyük ihtimalle...
çalıştığım için yemek düzenimi ayarlamakta çok büyük sıkıntı çekiyorum... bir de spor salonuna çok zorlama gidiyorum... şu anda pek spor yapamıyorum...
biraz morale ihtiyacım var sanırım...
ben de 12 verdim ya kendimi çok iyi hissediyorum. hedefe ulaşsam nolur acaba:97::97:
eski sayfalarda bu etekle birkaç resmini görmüştüm aynısı olduğunu tahmin edemezdim, yaratıcı çıtırım çok hoşsun
selam canım, gelmiştir inşallah suların.
hoşgeldin lorus, aradığın morali burada bulursun. yeterki bolca paylaşımda bulun. buradaki başarı hikayelerin okuyarak zayıflamaya dair inancını arttır
iyi yaptın ilerde eski yenide yaparsın, seni motive eder. boyun kaçtı :26: sanırım boyunun avantajı var. çok ta aşırı kilon yok, yada etin sıkı.kızlar sizden esinlendim fotoları koydum
kızlar sizden esinlendim fotoları koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?