80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem evet sarıgöldeyim.aramalarda çıkmASIN diye değiştirdim cnm.sen işe mi başladın

yok tatlım başlamadım daha hastanenin ek binasının inşaatı bitmedi, oraya mı alırlar hiç bilmiyorum :26::26::26:

teşekkür ederim tülincim....

yeni halini bende çok sevdim ama diğer türlüde çok kullandım
en büyük kurtarıcımdı hakkını yemiyim...
kilo verince heryer inceliyor tatlım yaa, giy valla bi dahamı gelcen dünyaya, içinde hiç bişiy kalmasın...
aman olurmu olmaz mı diye hiç düşünmee...

giy ve mutlu ol

Evet canım Gülay ben:80: bende okuduğum kadarıyla yağları sabah alırak yakabiliyormuş o an salgılanan hormonlar...ayrıca ADEK vitaminlerinin yağda emildiğini düşünürsek yağsız bir diyette bu vitaminleri eritemez,ILLAKI YAG LAZIM yani..sabah nohut kadar tereyağın kimseciklere zararı olmaz ama akşam yaparsan
FUROSEMİD

vücuttan su attıran bir maddeymiş
aman bende harf har f okuyorum neymiş diye bu mu yani gıcık daktır
canım benim yaşasınnn ortim oldu ben de 77 yim ama sanırım biri bana beddua etti 77 gün 77 de kalasın diye 2 aydır aynıyım ölcem gari kahrımdan ne yapsam olmuyo..77 yüz ,üçyüz ,sekiz yüz görüyorum ama 76 buçuktan aşağı 50 gram inemedim..senin bi fikrin varmı esas bu konuda...bu arada et yemeğinin yanında salata yemenin ne zararı olabilirki sonuçta kuru kuru et yenmez

canım sen hep bakımlı ve güzelmişin ama kilo verince bambaşka biri olmuşun,iki fotonda da şık bir bayan görüyorum ama sonuncuda incecik şık güzel bir bayan görüyorum.Ayrıca o saçlara neden kıydınnnn

kızlar bugggünn 7. yemeğimi<z var oraya gidios şimdi fazla kaynatmayın tamam mıııııı
öpüldünüzzzz

bide kızlar yeni gelenler ben ilk başaladığımda youtube da before after yazın bisürü videolar var onları izlerdimm
zayıflama sürecinde neler yaptıklarını anlatan videolar var izleyin derimmm

sellamm
resmen bugün çıldırdım, önce nette sorun çıktı açılmadı ve ardından sular kesildi.

skıntıdan şiştim yaa
:84::84::84::84::84:
sonunda nihayet bağlana bildi, ben bi geçmişe bakim neler kaynattınız

boşver körler sağırlar birbirini ağırlar
ben söylerim sana
sen zayıflayınca, kıskançlık triplerine girdiğindeee, heeeyaaaa önceden neredeydin dersin

tecrübeyle sabittir

aynısından varmı sende de, vallahi çıkar bi katını seneye, biraz yırt abartmadan ben altına dantel diktim
ayrıntı işte

wallahi olgun gösteriyor yaa, bi 5 yaş atıyorsun vallahi

bu akşam yemege bi yere davetliyiz. hazır giyinmişken bende foto cekineyim de bi bakayım. birde ilk 90 kilo iken cekindigim kıyafetlerimi giyip cekineyim oyle fark daha belli oluyor. kıyafetten kıyafede degişiyor cunku. birdeeeee bi fotom var sanırım 90 ustuyum ozamn. ilk o fotomu görüp şok geçirmiştim ve aglamıştım ben nasıl bu hale geldim diye onuda koyucagım bugun. bekleyin anacım

Kilo Bildirimi :

Ba$langic: 81
Gecen Hafta: 76.9
.bu Hafta: 77.9
gelen: 1000 gr.
Toplam Giden: 3.1
Boy: 1.67
Beden: 44
Spor:yok

kızım hasta olduğu için geç yaptım bildirimi kusra bakmayın kızlar
ben ramazanda kilo alcam sanırım (((

geçmiş olsun canım.kızlar da iyi.dört gözle okula ve kreşe gitmeyi bekliyorlar.evde sıkıldılar.malum ramazan olunca pek dışarı çıkılmıyor.
ben de elimden geleni yapıyorum.inşallah bu sefer olur..

kesinlikle 2. si daha iyi.değişimin bir kez daha göz önünde.sarı abiye elbisende de çok anlaşılıyordu.tekrar tebrikler canım.harikasın.

kızına geçmiş olsun.kiloyu da takma verirsin ramazandan sonra.

arkadaşlar bende 80 kiloyum bir an önce 70 e kadar inemem lazım... en azından kasımda en az 70 in altında olmam lazım...
mülakatım olacak büyük ihtimalle...

çalıştığım için yemek düzenimi ayarlamakta çok büyük sıkıntı çekiyorum... bir de spor salonuna çok zorlama gidiyorum... şu anda pek spor yapamıyorum...

biraz morale ihtiyacım var sanırım...

ben de 12 verdim ya kendimi çok iyi hissediyorum. hedefe ulaşsam nolur acaba:97::97:
eski sayfalarda bu etekle birkaç resmini görmüştüm aynısı olduğunu tahmin edemezdim, yaratıcı çıtırım çok hoşsun

selam canım, gelmiştir inşallah suların.

hoşgeldin lorus, aradığın morali burada bulursun. yeterki bolca paylaşımda bulun. buradaki başarı hikayelerin okuyarak zayıflamaya dair inancını arttır

ben bordo eteği çok beğendim. eğer gösterildiği gibi ürünlerse çok güzel, bakıcaz artık...

maşşallah daha önceki halini görmessem ablan diyicem
her dönemde bakımlı olmanda başka bi güzel....

tabiki yeni hali...

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun, sıkma canını ramazanın herkeze bi hediyesi malesef...

aramıza hoşgeldin burayı takip ederek ve paylaşımda bulunarak hedefine ulaşırsın, aradığın moralide fazlasıy bulursun

kızlar sizden esinlendim fotoları koydum

Eklentiler

• $IMG00045-20110813-1406.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG00046-20110813-1407.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG00047-20110813-1408.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG00050-20110813-1409.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG00049-20110813-1409.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 24

selamm sorma arzucum netim düzeldi, sularda geldi, şimdi ise anlamadım alıntılarda sorun çıkıyor, bende kopyalayarak alıntı yapıyorum umarım bununla son bulur...

kızlar sizden esinlendim fotoları koydum
iyi yaptın ilerde eski yenide yaparsın, seni motive eder. boyun kaçtı :26: sanırım boyunun avantajı var. çok ta aşırı kilon yok, yada etin sıkı.

derken yeni foto eklemişsin baya bi fark olmuş tebrikler..
bu arada ben filiz

Son düzenleme:
merhaba ben aslında üye olalı baya oldu ama yaklaşık 20 gundur hergun bu siteye giriyorum. aslında 70-79 kılo arasındakıler topiğinde takılıyordum ama buraya göz atıyım dedim bence benim yerim burası kısaca kendımden bahsedeyım ben 24 yaşındabekar bir öğretmenim malum yaz tatılı şimdi kılolarla uğraşıyorum başlangıçta 80.500 kıloydum dönem içinde 82yıde görduğum oldu ancak fazla kalmadım Allahtan
başlangıç 80.5
diyete başlayalı 28 temmuzdan beri 16 gun oldu
toplam giden kılo 4.500
son durum 76 (aslında ara ara 76.500)
spor yok ama akupunktur var ve gunde 15 dakıka oryantel var bugunden itibaren :)

işte böyle :) aranıza yenı katıldım sayılır merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…