80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzucum ara yapacağım zaten meyveyle filan, hatta öğlende k yemeyi düşünüyorum, bugün zorlandım ve biraz tehlikeli şeyler kaçırdım çünkü :18:

İzlemcim tabi ki ikincisi
İzloşum sen zaten her halinle bakımlısın söze ne hacet
Ben kotu nasıl eskittiğini merak ettim :26:

Nehirim kesinlikle tercihin etekten yana olsun, göbek bölgeni çok daha iyi toparlıyor..

Şu net sarışın hallerinde bambaşka

Filizcim Ben ab yim ama şu hayatta hiç kimse beni sirke ve sarımsaktan uzak tutamaz
Her gıdanın ayrı bir faydası vardır, yememesi gerekir başlığı altında bir çok vitamin içeren besinin toplanması mantıklı gelmedi bana :26:

Banucum güle güle giy cicilerini, ve tabi ki foto isteriz

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Son düzenleme:

taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu

desenleri belki karışık amaa
üzerimde en güsel bu durduu:)

elbisenin modeli tam çıkmamış burada aslında askı kısımları ve sırtında biraz tül var
arkadaşıma ayrıntılı çektirirmm haftaiçi
aklımda siyah elbisede vardı bunuda alıverdimm
artık cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum sanırımmm

hadi bakalım bekliyorumm yorumları tüm eleştirilere açıkımmm

Son düzenleme:
buda diger elbise yinemi banu diyseksiniz belki ama
bu yıl elbiseler hep böyle yahuu gögüsten bollaşıyor

buda tulummmm

2 gündür oruç tatilindeyim hep tatil olsa diye düşünmeden edemiyorummm

gelelim bugün yediklerime

kahvaltıdan önce (8:00)
  • 1 bardak ılık su
kahvaltı (8:10) :
  • 1 domates 1 kırmızı biber 2 yeşil soğan ve maydanozla yapılan salata
  • 1buçuk kibrit kutusu beyaz peynir
  • 2 küçük küp kaşar
  • 3 tane yeşil zeytin
  • 1kaşık fındık ezmesi
  • 1büyük bardak su
ara (10:00) :
  • 1 posiyon çekirdeksiz üzüm
  • 1büyük bardak form çay
öğlen (12:20)
  • 1 paket bardak çorba
  • küçük yarım kase üçgen mantı
  • yağsız bol limonlu salata
  • ucundan koparılmış pide
  • 1 büyük bardak form çay
ara öğün (15:00)

• külahta 1 top dondurma
saat 17 gibi evde gelen ramazan pidesinin ucundan kopardım azıcık

akşam (20:00)
  • 2 küçük biber dolması
  • 2 kaşık fasulye kavurması
gece (22:00) : 1 dilim kavun

veee su içmeye devam şimdi.birazdan 40 dk tempolu yürüyüş :)

bu arada form çaydan kastım şu.1 litre sıcak suyun içine 1 tane kayısılı form 1 tane de kiraz saplı form attım.biraz tarçın birazda limon.icetea sevenler için güzel bi alternatif oldu soğuk soğuk içtim valla ve ben normalde kabızlık problemi yaşarım bennn hayatımda bugün gittiğim kadar hiç toylete gitmedim bağırsaklarım bağımlılık yapar diye hergün içmeyi düşünmüyorum bunu ama böyle su gibi içebileceğim hafif tariflerinize ihtiyacım var çok sıvı tüketmem lazım çünkü su içme özürlüsüyüm

Son düzenleme:
teşekkürler canım, hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz, umarım faydalı olur.

desene bugüne kadar bizi kandırdın aşk oolsun...

tülincim bende A grubuyum bazı şeyler uyduğu için yazdım,
benimde asla bırakamıyacağım şeyler var

hayırlı olsun güle güle giy banu, bekunisi nekii çok cahal kalmışım :78:

canım zaten çok mantıklı diye yazmadım ona bakarsan bana uymayan noktaları var, belkim araştırırız diye yada bi bilginiz vardır diye yazmıştım :44:
derya unutmadan mesaj kutunu boşalt canım

anaamm hiç üşenmemiş giyip giyip çıkarıyo, banu bizede iyi oldu canım bedavaya defile izliyoz şaka şaka, bencede taytın sanki tişörtle daha iyi olmuş ve ortadaki elbiseni beğendim, sanada yakışmış güle güle giy..

Son düzenleme:

buda tulummmm
canım bu elbisende sana yakışmış biraz yakın olunca tam çıkmamış ama renkler ve modeli hoş, ama tulumuna bayıldım özellikle rengi çok hoş, foto tam boy olsaydı daha iyi olurdu ama olsun iyi günlerde giy

Son düzenleme:
anaamm hiç üşenmemiş giyip giyip çıkarıyo, banu bizede iyi oldu canım bedavaya defile izliyoz şaka şaka, bencede taytın saki tişörtle daha iyi olmuş ve ortadaki elbiseni beğendim güle güle giy..

filiz sondaki elbiseyi begenmedin anlaşılan kuzum
aslında elbise güseld epek yakından çekildigi için anlaşılmamış bişiyy

kocacıgımıı ikna edemedim resim için bir tane çekti sadece
bende banyo aynasındna çekince ancak bukaa olduuu
zaten şort tulumm cnm
bacaklarım var biraz altta
muhahaha

similler yine yok

deeeerrryyyaaaa :92: bana yardım et, bugün nedense sorun yaşıyorum nettenmi kk.danmı bilemedim canım ya. alıntı yapamıyorum tekli alıntı oluyo anca, toplu alıntıda hepsi gidiyor :44:ve bazen tekrar giriş istiyor

canım zaten çok mantıklı diye yazmadım ona bakarsan bana uymayan noktaları var, belkim araştırırız diye yada bi bilginiz vardır diye yazmıştım :44:
derya unutmadan mesaj kutunu boşalt canım

Kırdım mı yoksa seni :26:
Ya vallahi buraya herkes istediğini yazıyor bizde yorum yapıyoruz hiç aramızda kırılmak gibi bir durum olmadığı için öyle rahat rahat yazıyorum bende, kırdıysam üzgünüm
Ay hemen boşaltayım farkında değilim :84:

Banuşş yavrum en çok tulumu beğendim ben aralarında..Seneye bende istiyorum banane
Elbiseler de güzel fakat ben böyle karışık desenleri sevmiyorum sanırım, ya minik minik çiçekler olacak ya da büyük tek bir tane sade olacak..Bir tek lacivert elbiseyi beğendim, tam çıkmamış ama hoş duruyor sanki.
Ama hepsi yakışmış canım güle güle giy

Son düzenleme:
bugünn çocukasuz gitik alışverişe ama daha beterdi ya zırt pırt tlf ediyorlar nerdeisniz nerdesinizz
kafayıı veriptee bakanamıyorsun bilee etrafaa

Filizcim virüs olabilir, tekrar giriş istemesi normal değil..Kk da sorun olsa bizde de olurdu..Normalda çoklu alıntıyı biliyorsun zaten ama böyle bir şeyi başka ne sebepten yapar bilemedim :44:

hayır canım ne kırılması elbetteki herkez düşüncesini yazacak, aslında canım sıkıldı bugün takılıyorum öyle sen benim kusuruma bakma öyle anlaşıldıysa

bende alcam normal tulumlardan deryoş
amaa kalçayı filan geniş gösteriyor harbidenndee olsun yav napalım

yaa bende aslınd açok desenli karışık sevmiyorum ama
inan okadar yer gezidm beni ince gösterennn elbiseee uzun olarak
buyduu hepsi gögüsten bollaşıyorrr ve daha iri gösterdi
heidi ninn iri kıyımı gibi oldum hep

Filizcim virüs olabilir, tekrar giriş istemesi normal değil..Kk da sorun olsa bizde de olurdu..Normalda çoklu alıntıyı biliyorsun zaten ama böyle bir şeyi başka ne sebepten yapar bilemedim :44:
yinede sağol canım, ben de öyle düşünmüştün
defalarca virüs taramasında geçirdim ama malesef.. yinede teşekkürler canım

hayır canım ne kırılması elbetteki herkez düşüncesini yazacak, aslında canım sıkıldı bugün takılıyorum öyle sen benim kusuruma bakma öyle anlaşıldıysa

Neyin var filizcim, özel değilse anlat yardımcı olabiliriz belki, olamasak da paylaşırız en azından

Banu inanmazsın hiç abartmıyorum bir seni bir beni toplasan anca ederdik öyle bir kadın gördüm straplez tulum giymişti, tabi ki çoook kötü duruyordu
Ama düşünüyorum da insanların umurunda değil ya, heveslerini alıyorlar en azından...Biz ise fazla kilomuz olmadığı halde sadece bölgesel çıkıntılarımız için zehrediyoruz kendimize her şeyi..Resmen kendi kendimizi cezalandırıyoruz :26:
Bırak göğüsten bollaşsın kumaşını, desenini bulunca o da güzel durur emin ol..
Düz renkler her zaman daha zarif gösterir.. Ay canını sıktım iyice

yinede sağol canım, ben de öyle düşünmüştün
defalarca virüs taramasında geçirdim ama malesef.. yinede teşekkürler canım

Filizcim bak virüs programı olarak antiviri öneririm kesinlikle..Hem ücretsiz hem de en etkili program..Bak eşim bilgisayarcıdır, uzmanından tavsiye yani
Onu kur tarattır, bulduklarını silsin, o da yetmezse spyware doctor var virüsten öte spyları temizliyor, o da çok iyi..
Aklında bulunsun bu ikisi virüse birebir..

E yine olmazsa çözüm format tabi..

hayır canım ne alaka, belki fotosuda iyi çıkmamış olabilir, sadece ben daha sade şeylerden hoşlanıyorum ilk ve lacivert elbiseni beğendim tulumuna bayıldım. diyer elbisede çok desenli olduğu için beğenmedim ama sana yakışmış. banucum güle güle giy, bukadarda takılma zevkler deyişir.

severim tabi bayılırım.3 filmi de izledim geçen haftadan beri.bilim kurgu,macera,korku,gerilim.romantik komedi hepsini severim.sanırım fazla sanatsal filmleri sevmiyorum.

yarın bi resim çekeyim de önceki resimlerle bir yanyana koyalımçbakalım fark bulabilecek miyiz?

sanırım resimler çizelgelerden daha çok şey anlatıyor.

alemsin nilgüncüm. bayılıyorum sana. seninle film izlemekte çok güzel olurrrr

teşekkür edrim canım.ben de sizlere bayılıyorum.keşke hepimiz bir apartmanda otursak birbirimize gider gelirdik.çardağı da olurdu binamızın.5 çayımızı yani yeşil çayımızı beraber içerdik buluşup.hayali bile güzel..

canım sahurda ekmek yemeseydin keşke. zaten yumurtalı yemişsin.bence iftardada pilav çok 3 kaşık yeterdi. ekmek zaten olmamış. suya devammm

life city menüne tam yorum yazacaktım baktım tülin de yazmış.ben de aynı şeyleri yazacaktım zaten.

harika bir menü

buda tulummmm

en çok taytını beğendim.üstüne giydiğin tunik ve babetler mükemmel canım.sakın o griyi giyme başka bir şeyle kombinle onu.

elbiseler güzel am onda da maksi olanı en çok beğendim.sırtı tül falan dediğin idare eder.

ama ne olursa olsun elinin altında hep bir şey olacak.aldıkların tulum dışında-ki nefis bir şey- çok spor yani günlük.akşam yemek yerken neler giteceksin ayarladın mı?straplez bluzlar elbiseler baksana.çok kalın değil aslında omuzların.

önceki elbiseni de düşündüm de sanırım sutyen askılarını görmem rahatsız etti beni.sen zaten fikir verme amaçlı giydin biliyorum.tabi ki öyle giymezsin ama benim şeffaf askılara alerjim var hiç güzel durmuyor.ama bazen bazı elbiselerede aksesuarlı şeffaf askılar oluyor resim bulursam eklerim.ondan kullan ama elbiselerde ya derya nın aparattan kullan yada izlemin dediği gibi çapraz yap.

mesela taytın çanta ve ayakkabıyla kombinini bütün gördük ya öncekine göre daha çok beğendim.dünkü elbiseyi de bir ayakkabıyla giyersen ve öyle çekersen resim(sanırım özgür bizi öldürecek...) tam görürürz üzerinde duruşunu.

bence başarılı bir alışveriş.şimdide akşamı ayarla bakalım.

içiceğin güzel bizim de iksir tarifimiz var.1.5 lt sıcak suya 3 paket yeşil çay at.3 dk sonra çıkar.içine 1 limonu 4 e böl at.ben limonu içinde fazla bırakmıyorum.yarım saat sonra çıkartıyorum.içine buz at serin serin iç.ben bazen böyle bazen de içine kabuk tarçın atarak içiyorum.faydasını göreceksin.

habire pidenin ucundan alıp durmuşsun maşallah.suyun güzel sporun güzel.fındık ezmesi çok yağlı.onu reçel yada balla değiştir istersen.

mantı vs gibi şeylerden mümkün olduğunca uzak dur.ama kararında yediğin için tebrik ederim.

teşekkürler bi yere not alayım. hayır canım ne özeli sabah birden netim gitti arksından sular kesildi. akşama kadar sıkıntıdan patladım. tam net geldi dedim, bu seferde böyle sorun çıktı. hava sıcak kitapta okumak istemedim film zlerim dedim ama net olmayınca kaldım öyle yani bunlar önemsiz şeyler, bakarsın bu merette yarına düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…