merhaba ben aslında üye olalı baya oldu ama yaklaşık 20 gundur hergun bu siteye giriyorum. aslında 70-79 kılo arasındakıler topiğinde takılıyordum ama buraya göz atıyım dedim bence benim yerim burası kısaca kendımden bahsedeyım ben 24 yaşındabekar bir öğretmenim malum yaz tatılı şimdi kılolarla uğraşıyorum başlangıçta 80.500 kıloydum dönem içinde 82yıde görduğum oldu ancak fazla kalmadım Allahtan
başlangıç 80.5
diyete başlayalı 28 temmuzdan beri 16 gun oldu
toplam giden kılo 4.500
son durum 76 (aslında ara ara 76.500)
spor yok ama akupunktur var ve gunde 15 dakıka oryantel var bugunden itibaren :)
işte böyle :) aranıza yenı katıldım sayılır merhaba
teşekkürler canım, hepimiz aynı amaca hizmet ediyoruz, umarım faydalı olur.hoş geldin.ben nilgün.umarım iyi birer diyet arkadaşı oluruz sana.
tatlım belli inceldiğin.sıkılaşmışsın.üst tarafı eritmek için pilatese başla derim.
hoş geldin meslektaşım.öğretmen arkadaşlar çoğalıyor burada.ben nilgün.4.500 vermişsin.harikasın.lütfen düzenli olarak menülerini paylaş bizimle.ve naçizane önerilerimize kulak ver.inşallah beraber zayıflarız.
filizciğim harika bir paylaşım bu.eline sağlık.ben 0 Rh(-) im.ve yazılan çoğu şey bana uyuyor.bi araştıralım bakaılm.gerçeklik payı var mı?
desene bugüne kadar bizi kandırdın
teşekkürler nilgüncüm, seninde öncesi sonrası resimlerini 4 yok yok hattaa 8 gözle bekliyorum kuzum
nasıl değişik duruyor dimi
teşekkürler canımıın içi
bu arada yaratıcı çıtır lafını çok sevdiğimi de söylemeden geçemiycem
wallahi o ablamdı
doğru söylüyosun canım, daha olgun duruyor, giyim tarzı sporda olsa
gene de olgun duruyosun yanii
sen böyle filmleri severmiydin yaaa
bizde çok severiz, inşallah birgün hep birlikte cipsler mısırlar eşliğinde yediklerimizin kalorilerini düşünmeden film izlemez nasip olur
tülincim bende A grubuyum bazı şeyler uyduğu için yazdım,teşekkürler ayşecim. nuni ve gülayda olur derse neden olmasın..
canım ya kalın ya bileklerimhiç istemiyo canım giymeyi. ama bi kahve bal köpügü uzun etek vardı bayıllldddııımmmm...
canımmm ortim saol. sende benim ilk ortimsinnn..:2 aydır nasıl inmez kilon. bi terslik var bu işte . zaten menülerini teeeek tek inceleyeceğim elbette hallederiz birlikte. olmazsa ramazandan sonra birlikte 2 günlük detoks yaparız. ben onunla 700 gr vermiştim. diyete hazırlık için güzel bir yöntem.sen sıkma tatlı canını gidecek bu kilolarrrrr:79::79::79:
merhaba ben tülin. hoşgeldin. hep birlikte atıcaz kiloları inşallah......
oo çok farketmil canım. etekli resimdeki halin en güzeliiiii
merhaba ben tülin. maşallah vermeye başlamışsın kilolarıçokta hızlı vermişsin..hoşgeldin
canım bende A grubuyum. banada uyuyo sayılır. ama süt ve domates olmadan yaşayamammmmm
alemsin nilgüncüm. bayılıyorum sana. seninle film izlemekte çok güzel olurrrr
ii akşamlar kızlarrr
izlem bekunisi bir tane içmem yeterli dimi cnm
2 tane içtim bir kez agrı yaptı geberdim
1 tane içtigimde geç fayda etti şaşırdım ne yapacagımı
meloşşş
hoşgeldin cnm geçmiş olsun nikin neden degişti ku?
kızlar bugün alışveriş yaptımmm
3 elbise
1 şort tulum
4 tişört aldım
reismleirni ekleirm yarın
elbisede çok zorlandım yaaa
şimdiki elbiseler hep belden bollaşıyor
hepsinide beni iri gösterdiii aama collezonda buldum
iri göstermeyen bir elbisee alıveridm hemen
ama daha çok eksik var tatil için
bikini mayo
terlik ayakkabı birde kot etek almak istiyorum
canım zaten çok mantıklı diye yazmadım ona bakarsan bana uymayan noktaları var, belkim araştırırız diye yada bi bilginiz vardır diye yazmıştımArzucum ara yapacağım zaten meyveyle filan, hatta öğlende k yemeyi düşünüyorum, bugün zorlandım ve biraz tehlikeli şeyler kaçırdım çünkü :18:
İzlemcim tabi ki ikincisi
İzloşum sen zaten her halinle bakımlısın söze ne hacet
Ben kotu nasıl eskittiğini merak ettim :26:
Nehirim kesinlikle tercihin etekten yana olsun, göbek bölgeni çok daha iyi toparlıyor..
Şu net sarışın hallerinde bambaşka
Filizcim Ben ab yim ama şu hayatta hiç kimse beni sirke ve sarımsaktan uzak tutamaz
Her gıdanın ayrı bir faydası vardır, yememesi gerekir başlığı altında bir çok vitamin içeren besinin toplanması mantıklı gelmedi bana :26:
Banucum güle güle giy cicilerini, ve tabi ki foto isteriz
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
anaamm hiç üşenmemiş giyip giyip çıkarıyo, banu bizede iyi oldu canım bedavaya defile izliyoz
taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu
desenleri belki karışık amaa
üzerimde en güsel bu durduu:)
elbisenin modeli tam çıkmamış burada aslında askı kısımları ve sırtında biraz tül var
arkadaşıma ayrıntılı çektirirmm haftaiçi
aklımda siyah elbisede vardı bunuda alıverdimm
artık cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum sanırımmm
hadi bakalım bekliyorumm yorumları tüm eleştirilere açıkımmm
canım bu elbisende sana yakışmış biraz yakın olunca tam çıkmamış ama renkler ve modeli hoş, ama tulumuna bayıldım özellikle rengi çok hoş, foto tam boy olsaydı daha iyi olurdu ama olsun iyi günlerde giy
anaamm hiç üşenmemiş giyip giyip çıkarıyo, banu bizede iyi oldu canım bedavaya defile izliyozşaka şaka, bencede taytın saki tişörtle daha iyi olmuş ve ortadaki elbiseni beğendim güle güle giy..
kocacıgımıı ikna edemedim resim için bir tane çekti sadececanım bu elbisende sana yakışmış biraz yakın olunca tam çıkmamış ama renkler ve modeli hoş
, ama tulumuna bayıldım özellikle rengi çok hoş, foto tam boy olsaydı daha iyi olurdu ama olsun iyi günlerde giy
canım zaten çok mantıklı diye yazmadım ona bakarsan bana uymayan noktaları var, belkim araştırırız diye yada bi bilginiz vardır diye yazmıştım:44:
derya unutmadan mesaj kutunu boşalt canım
deeeerrryyyaaaa :92: bana yardım et, bugün nedense sorun yaşıyorum nettenmi kk.danmı bilemedim canım ya. alıntı yapamıyorum tekli alıntı oluyo anca, toplu alıntıda hepsi gidiyor :44:ve bazen tekrar giriş istiyor
hayır canım ne kırılması elbetteki herkez düşüncesini yazacak, aslında canım sıkıldı bugün takılıyorum öyle sen benim kusuruma bakma öyle anlaşıldıysaKırdım mı yoksa seni :26:
Ya vallahi buraya herkes istediğini yazıyor bizde yorum yapıyoruz hiç aramızda kırılmak gibi bir durum olmadığı için öyle rahat rahat yazıyorum bende, kırdıysam üzgünüm
Ay hemen boşaltayım farkında değilim :84:
Banuşş yavrum en çok tulumu beğendim ben aralarında..Seneye bende istiyorum banane
Elbiseler de güzel fakat ben böyle karışık desenleri sevmiyorum sanırım, ya minik minik çiçekler olacak ya da büyük tek bir tane sade olacak..Bir tek lacivert elbiseyi beğendim, tam çıkmamış ama hoş duruyor sanki.
Ama hepsi yakışmış canım güle güle giy
Kırdım mı yoksa seni :26:
Ya vallahi buraya herkes istediğini yazıyor bizde yorum yapıyoruz hiç aramızda kırılmak gibi bir durum olmadığı için öyle rahat rahat yazıyorum bende, kırdıysam üzgünüm
Ay hemen boşaltayım farkında değilim :84:
Banuşş yavrum en çok tulumu beğendim ben aralarında..Seneye bende istiyorum banane
Elbiseler de güzel fakat ben böyle karışık desenleri sevmiyorum sanırım, ya minik minik çiçekler olacak ya da büyük tek bir tane sade olacak..Bir tek lacivert elbiseyi beğendim, tam çıkmamış ama hoş duruyor sanki.
Ama hepsi yakışmış canım güle güle giy
yinede sağol canım, ben de öyle düşünmüştünFilizcim virüs olabilir, tekrar giriş istemesi normal değil..Kk da sorun olsa bizde de olurdu..Normalda çoklu alıntıyı biliyorsun zaten ama böyle bir şeyi başka ne sebepten yapar bilemedim :44:
hayır canım ne kırılması elbetteki herkez düşüncesini yazacak, aslında canım sıkıldı bugün takılıyorum öyle sen benim kusuruma bakma öyle anlaşıldıysa
bende alcam normal tulumlardan deryoş
amaa kalçayı filan geniş gösteriyor harbidenndee olsun yav napalım
yaa bende aslınd açok desenli karışık sevmiyorum ama
inan okadar yer gezidm beni ince gösterennn elbiseee uzun olarak
buyduu hepsi gögüsten bollaşıyorrr ve daha iri gösterdi
heidi ninn iri kıyımı gibi oldum hep
yinede sağol canım, ben de öyle düşünmüştün
defalarca virüs taramasında geçirdim ama malesef..yinede teşekkürler canım
filiz sondaki elbiseyi begenmedin anlaşılan kuzum
aslında elbise güseld epek yakından çekildigi için anlaşılmamış bişiyy
kocacıgımıı ikna edemedim resim için bir tane çekti sadece
bende banyo aynasındna çekince ancak bukaa olduuu
zaten şort tulumm cnm
bacaklarım var biraz altta
muhahaha
similler yine yok
teşekkürler nilgüncüm, seninde öncesi sonrası resimlerini 4 yok yok hattaa 8 gözle bekliyorum kuzum
sen böyle filmleri severmiydin yaaa
bizde çok severiz, inşallah birgün hep birlikte cipsler mısırlar eşliğinde yediklerimizin kalorilerini düşünmeden film izlemez nasip olur
alemsin nilgüncüm. bayılıyorum sana. seninle film izlemekte çok güzel olurrrr
bugün sahurda
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
ayrıyetten 1 dilim yumurtalı ekmek kızartması+1 k.k peynir
su
iftarda:
1.5 kepçe çorba
1.5 dilim ekmek
6 kaşık pilav
3 kaşık et kavurması
1 kase yoğurt
ve suuuuuuuuu
canım sahurda ekmek yemeseydin keşke. zaten yumurtalı yemişsin.bence iftardada pilav çok 3 kaşık yeterdi. ekmek zaten olmamış.suya devammm
bugünkü menüm:
sahur: 3 kaşık tavuk sote / 1 kase yulaf ezmesi (süt ve tarçınla)
iftar : 6 köfte / 5 6 kaşık közlenmiş patlıcan salatası (sarımsaklı yoğurtlu)
çoban salata
ara : 1 sade soda
belki birazdan kefirle kavun
taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu
desenleri belki karışık amaa
üzerimde en güsel bu durduu:)
elbisenin modeli tam çıkmamış burada aslında askı kısımları ve sırtında biraz tül var
arkadaşıma ayrıntılı çektirirmm haftaiçi
aklımda siyah elbisede vardı bunuda alıverdimm
artık cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum sanırımmm
hadi bakalım bekliyorumm yorumları tüm eleştirilere açıkımmm
2 gündür oruç tatilindeyim hep tatil olsa diye düşünmeden edemiyorummm
gelelim bugün yediklerime
kahvaltıdan önce (8:00)
- 1 bardak ılık su
kahvaltı (8:10) :
ara (10:00) :
- 1 domates 1 kırmızı biber 2 yeşil soğan ve maydanozla yapılan salata
- 1buçuk kibrit kutusu beyaz peynir
- 2 küçük küp kaşar
- 3 tane yeşil zeytin
- 1kaşık fındık ezmesi
- 1büyük bardak su
öğlen (12:20)
- 1 posiyon çekirdeksiz üzüm
- 1büyük bardak form çay
ara öğün (15:00)
- 1 paket bardak çorba
- küçük yarım kase üçgen mantı
- yağsız bol limonlu salata
- ucundan koparılmış pide
- 1 büyük bardak form çay
saat 17 gibi evde gelen ramazan pidesinin ucundan kopardım azıcık
- külahta 1 top dondurma
akşam (20:00)
gece (22:00) : 1 dilim kavun
- 2 küçük biber dolması
- 2 kaşık fasulye kavurması
veee su içmeye devam şimdi.birazdan 40 dk tempolu yürüyüş :)
bu arada form çaydan kastım şu.1 litre sıcak suyun içine 1 tane kayısılı form 1 tane de kiraz saplı form attım.biraz tarçın birazda limon.icetea sevenler için güzel bi alternatif oldu soğuk soğuk içtim vallave ben normalde kabızlık problemi yaşarım bennn hayatımda bugün gittiğim kadar hiç toylete gitmedim bağırsaklarım bağımlılık yapar diye hergün içmeyi düşünmüyorum bunu ama böyle su gibi içebileceğim hafif tariflerinize ihtiyacım var çok sıvı tüketmem lazım çünkü su içme özürlüsüyüm
teşekkürler bi yere not alayım. hayır canım ne özeli sabah birden netim gitti arksından sular kesildi. akşama kadar sıkıntıdan patladım. tam net geldi dedim, bu seferde böyle sorun çıktı. hava sıcak kitapta okumak istemedimNeyin var filizcim, özel değilse anlat yardımcı olabiliriz belki, olamasak da paylaşırız en azından
Banu inanmazsın hiç abartmıyorum bir seni bir beni toplasan anca ederdik öyle bir kadın gördüm straplez tulum giymişti, tabi ki çoook kötü duruyordu
Ama düşünüyorum da insanların umurunda değil ya, heveslerini alıyorlar en azından...Biz ise fazla kilomuz olmadığı halde sadece bölgesel çıkıntılarımız için zehrediyoruz kendimize her şeyi..Resmen kendi kendimizi cezalandırıyoruz :26:
Bırak göğüsten bollaşsın kumaşını, desenini bulunca o da güzel durur emin ol..
Düz renkler her zaman daha zarif gösterir.. Ay canını sıktım iyice
Filizcim bak virüs programı olarak antiviri öneririm kesinlikle..Hem ücretsiz hem de en etkili program..Bak eşim bilgisayarcıdır, uzmanından tavsiye yani
Onu kur tarattır, bulduklarını silsin, o da yetmezse spyware doctor var virüsten öte spyları temizliyor, o da çok iyi..
Aklında bulunsun bu ikisi virüse birebir..
E yine olmazsa çözüm format tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?