80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sahur: 2 pohaça, 1 tat. ka. bal,
1 haş. yu. domatez, salatalık
1 ku. çay, 1 yeşilçay
yaklaşık 1 lt.su

iftar:
1 hurma, 1 kase çorba,
2 ka.bulgur pi. 3 ka. taze fasülye,
yoğurt

ara: yarım ye.elma, 4 kayısı

1 beşibiryerde çay
2 lt. su

arkadaşlar ben kaçtım hepinize iyi geceler
sizde fazla kaynatmayın netim bozuk alıntı yapamıyorum

En büyük derdimiz bu olsun filizcim

İyi geceler kızlar geçmişi alelacele okudum spora kalkacağım eşim beni gene sinir etti ama umursamadım bilgisayar onun kuması
ev sahibi döktürmüştü çok şükür korktuğum gibi olmadı bu akşam kendime sahip çıktım
menüm
sahur
peynir
çavdar ek
çay

iftar
çorba
fırın tavuk
közlenmiş kırmızı biber salatası
2 kaşık zeytinyağlı fasulye

ara kavun

taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu
canım ben bugun gri taytına bayıldım. harika olmuşşş.. ben penbe tulumla, kısa desenli cıvıl cıvıl elbiseni beğendim. digerleride hoş ama çok karışık desen gözümü yorar hep. hepside yakışmış..iyi günlerde giyyyyy:82:

canım nilgünde yazmış pideleri sabah kahvaltında hiç ekmek yok. yazmayımı unuttun acaba. bide akşam 1 biber dolması ve 4 5 kaşık taze fasülye yeseydin bence. ama onlar dışında harika bir menüüüü

bende çok isterdim sizlerle aynı apartmanda olmasakta bari aynı şehirde olsaydık. tam destek olurduk ozmn. hatta hergün birimiz bir diyet yemek pişirip herkese verirdik aynı şeyleri yemek için.?çoluk çocukta oynar giderdiiiiimenüme 1 hurma ekledim.kefirimi içemedim daha.sahurda belki içerim.bu arada kayseride oturan varmı ????

Deryam virüs programını bende kuruyorm umarım işe yarar
pc iyice yavaşladı kendi kendini resetler oldu
arkadaşın çocuğu oyuncak etmiş pc yi kapamış açmış kendi kendini resetliyor takılıyor
çocuğundan haberdar olmayan insanlardan olmamaya gayret ediyorum

Eminim öyle bir anne değilsindir sehercim, misafirliğe giderler sanki herşey onların malı, hiç demez oğlum kızım dur ne yapıyorsun diye
Sen önüne geçsen çok ayıptır, misafir çocuğa yapma etme denmez..Öfff deli oluyorum saçma sapan kurallarımıza

İnşallah halleder virüs programı, ama önce antivir kur, sonra olmazsa diğerini kur..İkisini birden kurup daha çok yorma makinayı..Ayrıca menüne de bayıldım, helal olsun diyorum sadece

kızlar geçmişe cok dalamadım ama banunun fotoları gördüm. acıkcası tayt bu tşörtle daha güzel olmuş. birde ben tumuna bayıldım ya ne ka hoş. ama onun boydan fotosunu istiyorum banu benden söylemesi

burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.

Boydaşım uzun boyumuz her yerde gösteriyor farkını, ben 79 iken böyle görünmüyorum bak şanslısın benden çok daha ince duruyorsun..Ben 72 ile böyleyim anca
Hiç öyle aşırı kafaya takma bu kilo meselesini inan şu an gayet normal duruyorsun..
Ben en üstteki fotonda da çok kötü bir çıkıntını göremedim :26:

antiviri kurdum canım pc yi direk kapatma çok büyük hasarlara neden oluyor biliyorum harddiski bitiriyor umarım işe yarar
Öylede diyorum ki yapma etme düşüncesiz insanlarada okadar kibar olmaya gerek var mı hani çocuk yer içer döker olur onu çok normal karşılarım ama sanki evime park havası yaratmalarına üzülüyorum saldım çayıra hesabı
menüm bugün iyiydi ama dün yediklerimle öyle bir artıya geçmişimki 71.40 olmuşum nasılbir bünye bendeki yediğim gibi şişiyom buhafta sabit kalsam bayılacam çember siparişimide verdim gelir gelmez platese girişecem izlemin fotolara baktım vizik yapımız benziyor 75 lik fotosu gibiyim şuan bana kalsa süper zayıdladım demek çoook yolum var iyi motive oldu bana leslihatunla spora kalkıyorum şimdi çok öptümm

burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

ilk resimde gayet iyiydi canım boyun uzun dimi

üstüm bol tatlım ya ondan cıkıntı yok.
yarın ilk işim ilk cekindigim fotodaki kıyafetlerimi giyip çekinmek. bak bakalım bi. onlara su halde bile ne cıkıntılar var.
ayrıca sende göbek yok bende hala koca bi göbek var

ha birde fotoları buyutun kızlar ozaman daha belli oluyor

Son düzenleme:
Kızlar aklımdayken söyleyeyim ilk defa nesfit almıştım denemek için, hiç ama hiç beğenmedim
Meyvelisi o kadar tatlı ki kaçamak yapıyorum zannediyorum, çikolatalısını düşünemiyorum bile.. :26:
Gevrek yaprakları incecik bir acayip..Tövbe tövbe nimettir sonuçta..Ha bu arada kalorisi de k-flakesten biraz daha fazla.
Bir daha almam kesinlikle bitsin diye uğraşıyorum, k-flakesime dönerim gene

Bir de bu platesi öve öve bitiremedim ama tekrar bahsetmek istiyorum ya benim 72 kiloda yere bakan göbeğimi aldı, 75 kiloda olmama rağmen ayva gibi gözüken bir göbek verdi
Bir ay daha yapsam, hele bir de 72 olsam gene nasıl görünür hayal bile edemiyorum
Ölçülerimde değişiklik yok, belki incelmişimdir ama kilo aldığım için farkı göstermedi sanırım...Asıl sonuçlar ağustos sonunda, o zamana kadar 72 olsam off

canım teşekkür ederim evet o etek benimde çok aklımda kaldı keşke alsaydım dedim ama gidemedim bidaha. hep böle aptallıklar yapıp sonra keşke alsaydım diyorum . bu eteği gördüm sonra hemen aldım keşke dememek için :) görüştüğümüzden bu yana fark varmı izlem birde ilk hallerimin fotosunu bulamıyorum yaaa offffffffffff

banucum kiyafetlerin çok güzel.güle güle giy.gri taytın beyaz tişörtünle daha iyi olmuş. bu kombini bozma

menüm

sahur bugün kalkamadım sahursuz tuttum orucu

iftar 1 kase çorba
5 köfte
3 kaşık yoğurt
1 dilim kavun

1 hurma
1 litre su
yarım şeftali--1 ısırık muz
1 erik
2 incir

meyveyi biraz çok yiyiyorum çünkü canım tatlı istiyor.

kızlar sizden esinlendim fotoları koydum
canım etekli olan süperrr bence evet etek kusurları daha ii kapatmışşşş

hoşgeldinnnnnn

güle güle giy cicileri banucum ben tulumunu bide banyodaki diğer elbiseyi çok beğendimmmmm

tabiki giyin banuuuu istediğin aklında olan ne varsa giyin çoktan hakettin bence
siyahları biz giyelim biraz daha sen renklilere takıl boşver
tulumun boydan olanını isterim bendeee

buda diger elbise yinemi banu diyseksiniz belki ama
bu yıl elbiseler hep böyle yahuu gögüsten bollaşıyor

buda tulummmm
nazar nazar nazar
burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

bence uzun boy muhteşem yaaa benim bi fotom var 95 lerde onu başarı hikayeme saklıom akıllara zarar şu anda gayet ii duruyoo benceee

deryacım ben de doğa nın müslisi var onu çok beğeniyom meyveli olanını
bide sen çemberi kesin ne almıştın bende sipariş vereyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…