teşekkürler bi yere not alayım. hayır canım ne özeli sabah birden netim gitti arksından sular kesildi. akşama kadar sıkıntıdan patladım. tam net geldi dedim, bu seferde böyle sorun çıktı. hava sıcak kitapta okumak istemedimfilm zlerim dedim ama net olmayınca kaldım öyle yani bunlar önemsiz şeyler, bakarsın bu merette yarına düzelir
canım ben bugun gri taytına bayıldım. harika olmuşşş.. ben penbe tulumla, kısa desenli cıvıl cıvıl elbiseni beğendim. digerleride hoş ama çok karışık desen gözümü yorar hep. hepside yakışmış..iyi günlerde giyyyyy:82:
2 gündür oruç tatilindeyim hep tatil olsa diye düşünmeden edemiyorummm
[*]1 domates 1 kırmızı biber 2 yeşil soğan ve maydanozla yapılan salata
[*]1buçuk kibrit kutusu beyaz peynir
[*]2 küçük küp kaşar
[*]3 tane yeşil zeytin
[*]1kaşık fındık ezmesi
[*]1büyük bardak su
[T]
[*]1 posiyon çekirdeksiz üzüm
[*]1büyük bardak form çay
[/LIST]öğlen (12:20)
ara öğün (15:00)
- 1 paket bardak çorba
- küçük yarım kase üçgen mantı
- yağsız bol limonlu salata
- ucundan koparılmış pide
- 1 büyük bardak form çay
saat 17 gibi evde gelen ramazan pidesinin ucundan kopardım azıcık
- külahta 1 top dondurma
0)
gece (22:00) : 1 dilim kavun
- 2 küçük biber dolması
- 2 kaşık fasulye kavurması
5:
bende çok isterdim sizlerle aynı apartmanda olmasakta bari aynı şehirde olsaydık. tam destek olurduk ozmn.severim tabi bayılırım.3 filmi de izledim geçen haftadan beri.bilim kurgu,macera,korku,gerilim.romantik komedi hepsini severim.sanırım fazla sanatsal filmleri sevmiyorum.
teşekkür edrim canım.ben de sizlere bayılıyorum.keşke hepimiz bir apartmanda otursak birbirimize gider gelirdik.çardağı da olurdu binamızın.5 çayımızı yani yeşil çayımızı beraber içerdik buluşup.hayali bile güzel..
harika bir menü
.
artık kaçayım ben de kızlar uyudu spor yapacağım.öpüyorum..
artık kaçayım ben de kızlar uyudu spor yapacağım.öpüyorum..
Deryam virüs programını bende kuruyorm umarım işe yarar
pc iyice yavaşladı kendi kendini resetler oldu
arkadaşın çocuğu oyuncak etmiş pc yi kapamış açmış kendi kendini resetliyor takılıyor
çocuğundan haberdar olmayan insanlardan olmamaya gayret ediyorum
burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
Eminim öyle bir anne değilsindir sehercim, misafirliğe giderler sanki herşey onların malı, hiç demez oğlum kızım dur ne yapıyorsun diye
Sen önüne geçsen çok ayıptır, misafir çocuğa yapma etme denmez..Öfff deli oluyorum saçma sapan kurallarımıza
İnşallah halleder virüs programı, ama önce antivir kur, sonra olmazsa diğerini kur..İkisini birden kurup daha çok yorma makinayı..Ayrıca menüne de bayıldım, helal olsun diyorum sadece
ilk resimde gayet iyiydi canım boyun uzun dimiburada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
Boydaşım uzun boyumuz her yerde gösteriyor farkını, ben 79 iken böyle görünmüyorum bak şanslısın benden çok daha ince duruyorsun..Ben 72 ile böyleyim anca
Hiç öyle aşırı kafaya takma bu kilo meselesini inan şu an gayet normal duruyorsun..
Ben en üstteki fotonda da çok kötü bir çıkıntını göremedim :26:
oooo kot etekler alınmışş
giyilmiş fıstık gibi olunmuşş
canım benim, iyi günlerde giy canım, ama benim aklım halaa o gün denediğin etekte
tekrar iyi günlerde giy canım, benim 75 kilo halimi gördün mü, 2 sayfa arkada
taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu
banu evet bencede bu tişört daha iyi olmuş canım
desenleri belki karışık amaa
üzerimde en güsel bu durduu:)
evet desenler karışık ve uzun bunu sevmedimm kızma olurmu hep gözüm kısalarda şöle kalcaya kadar oturtmalı altı salaş elbise yada etek olacak yürüdükçe havalanacak :)))
ama tulumla diğer kısa elbiseler hoş olmuş güle güle giy canımmm
elbisenin modeli tam çıkmamış burada aslında askı kısımları ve sırtında biraz tül var
arkadaşıma ayrıntılı çektirirmm haftaiçi
aklımda siyah elbisede vardı bunuda alıverdimm
artık cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum sanırımmm
hadi bakalım bekliyorumm yorumları tüm eleştirilere açıkımmm
canım etekli olan süperrr bence evet etek kusurları daha ii kapatmışşşşkızlar sizden esinlendim fotoları koydum
hoşgeldinnnnnnmerhaba ben aslında üye olalı baya oldu ama yaklaşık 20 gundur hergun bu siteye giriyorum. aslında 70-79 kılo arasındakıler topiğinde takılıyordum ama buraya göz atıyım dedim bence benim yerim burası kısaca kendımden bahsedeyım ben 24 yaşındabekar bir öğretmenim malum yaz tatılı şimdi kılolarla uğraşıyorum başlangıçta 80.500 kıloydum dönem içinde 82yıde görduğum oldu ancak fazla kalmadım Allahtan
başlangıç 80.5
diyete başlayalı 28 temmuzdan beri 16 gun oldu
toplam giden kılo 4.500
son durum 76 (aslında ara ara 76.500)
spor yok ama akupunktur var ve gunde 15 dakıka oryantel var bugunden itibaren :)
işte böyle :) aranıza yenı katıldım sayılır merhaba
güle güle giy cicileri banucum ben tulumunu bide banyodaki diğer elbiseyi çok beğendimmmmmii akşamlar kızlarrr
izlem bekunisi bir tane içmem yeterli dimi cnm
2 tane içtim bir kez agrı yaptı geberdim
1 tane içtigimde geç fayda etti şaşırdım ne yapacagımı
meloşşş
hoşgeldin cnm geçmiş olsun nikin neden degişti ku?
kızlar bugün alışveriş yaptımmm
3 elbise
1 şort tulum
4 tişört aldım
reismleirni ekleirm yarın
elbisede çok zorlandım yaaa
şimdiki elbiseler hep belden bollaşıyor
hepsinide beni iri gösterdiii aama collezonda buldum
iri göstermeyen bir elbisee alıveridm hemen
ama daha çok eksik var tatil için
bikini mayo
terlik ayakkabı birde kot etek almak istiyorum
tabiki giyin banuuuu istediğin aklında olan ne varsa giyin çoktan hakettin bence
taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu
desenleri belki karışık amaa
üzerimde en güsel bu durduu:)
elbisenin modeli tam çıkmamış burada aslında askı kısımları ve sırtında biraz tül var
arkadaşıma ayrıntılı çektirirmm haftaiçi
aklımda siyah elbisede vardı bunuda alıverdimm
artık cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum sanırımmm
hadi bakalım bekliyorumm yorumları tüm eleştirilere açıkımmm
nazar nazar nazar
bence uzun boy muhteşem yaaa benim bi fotom var 95 lerde onu başarı hikayeme saklıom akıllara zarar şu anda gayet ii duruyoo benceeeburada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
Kızlar aklımdayken söyleyeyim ilk defa nesfit almıştım denemek için, hiç ama hiç beğenmedim
Meyvelisi o kadar tatlı ki kaçamak yapıyorum zannediyorum, çikolatalısını düşünemiyorum bile.. :26:
Gevrek yaprakları incecik bir acayip..Tövbe tövbe nimettir sonuçta..Ha bu arada kalorisi de k-flakesten biraz daha fazla.
Bir daha almam kesinlikle bitsin diye uğraşıyorum, k-flakesime dönerim gene
Bir de bu platesi öve öve bitiremedim ama tekrar bahsetmek istiyorum ya benim 72 kiloda yere bakan göbeğimi aldı, 75 kiloda olmama rağmen ayva gibi gözüken bir göbek verdi
Bir ay daha yapsam, hele bir de 72 olsam gene nasıl görünür hayal bile edemiyorum
Ölçülerimde değişiklik yok, belki incelmişimdir ama kilo aldığım için farkı göstermedi sanırım...Asıl sonuçlar ağustos sonunda, o zamana kadar 72 olsam off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?