herkese iyi geceleeeerrr :))
yine koşu bandından yeni indimbu sefer 77 dakika yürüdüm.156 kalori yaktım ve 5 km yürümüş oldumm kendimi ve sizi seviyorummmm
soğumadan 5li 5 set mekik çekiyim sonra doooğğru duşa
tbrklerrrrr. 77 dakika kosu bandında süper valla. ancak 77 dakikada 156 dan fazla yakmışsındır canım. banttaki göstergelermi bu rakamı gösteriyor bilemiyorum ama 1 saat yuruyusn 300 kalori faln yaptıgını bilmiyorum yanlışmıyımki :26:
teşekkür ederimmmayy gerçekten mii yürürken sayacın gözünün içine bakıyorum varya çık bi kalori daha çıkk diye ben bi araştırayım bunu hemen
valla bende km ye bakıp duruyorum duruyordum daha dogrusu. bide sureye 1 saat dolsada bitse diye
ben en sonunda çareyi üstüne havlu örtmekle buldum yoksa hiç çekilmiyoarada ödül olarak açıyorum tabi
üstüm bol tatlım ya ondan cıkıntı yok.
yarın ilk işim ilk cekindigim fotodaki kıyafetlerimi giyip çekinmek. bak bakalım bi. onlara su halde bile ne cıkıntılar var.
ayrıca sende göbek yok bende hala koca bi göbek var
ha birde fotoları buyutun kızlar ozaman daha belli oluyor
deryacım ben de doğa nın müslisi var onu çok beğeniyom meyveli olanını
bide sen çemberi kesin ne almıştın bende sipariş vereyimmm
ben en sonunda çareyi üstüne havlu örtmekle buldum yoksa hiç çekilmiyoarada ödül olarak açıyorum tabi
valla bende km ye bakıp duruyorum duruyordum daha dogrusu. bide sureye 1 saat dolsada bitse diye
menün gayet güzel canım. dediğin gibi meyve çok ama salata bile yememişsin.o kapatır arayı. bide muz belki bir lokma olsa daha iyi olurmenüm
sahur bugün kalkamadım sahursuz tuttum orucu
iftar 1 kase çorba
5 köfte
3 kaşık yoğurt
1 dilim kavun
1 hurma
1 litre su
yarım şeftali--1 ısırık muz
1 erik
2 incir
meyveyi biraz çok yiyiyorum çünkü canım tatlı istiyor.
hey maşallahhhhherkese iyi geceleeeerrr :))
yine koşu bandından yeni indimbu sefer 77 dakika yürüdüm.156 kalori yaktım ve 5 km yürümüş oldumm kendimi ve sizi seviyorummmm
antep fıstığı tamamda fıstıgım browniyaşasın yaşasınnnn oryantal oynamak 150-340 kalori diyor heheheheheheheheh yaşasın
sahurda toparladım ama dün akşam iftarda biraz abarttım 1 avuç antep fıstığı ve 1 tane browni yedim :S
burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
isim neydi canım senin ben zekiye.
ben sahur için hazırlıga baslıyım iyi sahurlar. iyi gecelr
Kızlar benim bandım yok ama eğer olursa hep karşımda sevdiğim film ya da program varken yaparım diye düşünmüştüm..Açarım 40 dakikalık dizimi hem yürürüm hem izlerim ama bilmiyorum belkide dikkatimi dağıtır yapamam, sadece denediniz mi diye söylemek istedim :26:
çok mersiiihey maşallahhhhgece spor yapanlara bayılıyorum. helal olsun size nilgünde mutlaka yapıyor sporunu maşallahhhh
valla iyi fikir.inş en yakın zamnda bende tekrar baslıycam. aslında gece yatmıyorum sahura kadar ama ses yapıyor cekiniyorum rahatsızlık veririm diye. ama bi yolunu bulucam inş
nilgüncüm dediğin gibi olsa ne iyi olurduseverim tabi bayılırım.3 filmi de izledim geçen haftadan beri.bilim kurgu,macera,korku,gerilim.romantik komedi hepsini severim.sanırım fazla sanatsal filmleri sevmiyorum.
yarın bi resim çekeyim de önceki resimlerle bir yanyana koyalımçbakalım fark bulabilecek miyiz?
sanırım resimler çizelgelerden daha çok şey anlatıyor.
teşekkür edrim canım.ben de sizlere bayılıyorum.keşke hepimiz bir apartmanda otursak birbirimize gider gelirdik.çardağı da olurdu binamızın.5 çayımızı yani yeşil çayımızı beraber içerdik buluşup.hayali bile güzel.
.
En büyük derdimiz bu olsun filizcim
90 mıburada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
güzeller geldim kaçıommm hemen merhaba demeden ii geceler dicem herkes yattı bir ben kaldım ayaktaaa
yarın görüşürüzzzz
sizde uslu kızlar olun hemen yatın tamam mıııı
öpüldünüzzz......
bu arada nurancım umarım daha iyisindirrrr.. sevda da gelmioo bu aralarrr
nilgün ve filiz tam gazz maşallahhhhh
ben bugün akşam biraz kaçırdım galiba ama son birkaç gün evime gitmeme artık korksunlar bendennnnnn
tebriklerherkese iyi geceleeeerrr :))
Bende koşu bandındayken ya film açarım yada yabancı dizilerden bölümler açarım.ama son 5 gündür youtube'dan liste yaptım kendime sevdiğim hareketli şarkılardan öyle daha zevkli oluyo klipleri ilerken bide şarkıda eğlenirken yürüyüşün nasıl geçtiği anlaşılmıyo bile
derya nasılsın cnmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?