80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzeller geldim kaçıommm hemen merhaba demeden ii geceler dicem herkes yattı bir ben kaldım ayaktaaa
yarın görüşürüzzzz
sizde uslu kızlar olun hemen yatın tamam mıııı
öpüldünüzzz......
bu arada nurancım umarım daha iyisindirrrr.. sevda da gelmioo bu aralarrr
nilgün ve filiz tam gazz maşallahhhhh
ben bugün akşam biraz kaçırdım galiba ama son birkaç gün evime gitmeme artık korksunlar bendennnnnn

herkese iyi geceleeeerrr :))

yine koşu bandından yeni indim bu sefer 77 dakika yürüdüm.156 kalori yaktım ve 5 km yürümüş oldumm kendimi ve sizi seviyorummmm

soğumadan 5li 5 set mekik çekiyim sonra doooğğru duşa

tbrklerrrrr. 77 dakika kosu bandında süper valla. ancak 77 dakikada 156 dan fazla yakmışsındır canım. banttaki göstergelermi bu rakamı gösteriyor bilemiyorum ama 1 saat yuruyusn 300 kalori faln yaptıgını bilmiyorum yanlışmıyımki :26:

teşekkür ederimmm ayy gerçekten mii yürürken sayacın gözünün içine bakıyorum varya çık bi kalori daha çıkk diye ben bi araştırayım bunu hemen

bizim koşu bandı yanlış gösteriyo demekkiii :)

ORTA DERECELİ AKTİVİTELER - 150-300 Kalori/saat

Oryantal Oynamak 340
Dans Etmek 210
Bisiklete Binmek 170
Bowling Oynamak 160
Kürek 170
Bahçe İşleri 270
Golf Oynamak (araba ile) 180
Golf Oynamak (arabasız) 320
Pazar Alışverişi 180
Ata Binmek 250
Ev Temizliği 250
Pinpon Oynamak 270
Yüzmek 290
Tenis (çiftler) 310
Evde Elektrikli Süpürge 220
Voleybol 260
Yürüyüş 200
Yürüyüş (acele) 240
Yürüyüş (hızlı) 300
Aikido 300
Tai chi 236

ben en sonunda çareyi üstüne havlu örtmekle buldum yoksa hiç çekilmiyo arada ödül olarak açıyorum tabi

valla iyi fikir. inş en yakın zamnda bende tekrar baslıycam. aslında gece yatmıyorum sahura kadar ama ses yapıyor cekiniyorum rahatsızlık veririm diye. ama bi yolunu bulucam inş

yaşasın yaşasınnnn oryantal oynamak 150-340 kalori diyor heheheheheheheheh yaşasın

sahurda toparladım ama dün akşam iftarda biraz abarttım 1 avuç antep fıstığı ve 1 tane browni yedim :S

Bende göbek mi yok
Benim göbekten başka bir derdim yok asıl
Bak ebru hatundan öğrendim her zaman göbeğinizi çekerek yürüyn dedi, bende alışkanlık oldu artık otururken bile çekiyorum çoğu zaman, hele ki fotoğraflarda çok faydası var, alışınca kasılmıyorsun zaten, doğal geliyor

deryacım ben de doğa nın müslisi var onu çok beğeniyom meyveli olanını
bide sen çemberi kesin ne almıştın bende sipariş vereyimmm

Ayşecim müsli doyurucu olmaz ki, ancak ara öğün olarak yenebilir bence. Ben akşamımı onunla yapacağım için gevrek daha uygun..Ya ben zaten k-flakesten memnundum, sadece bir deneyeyim dedim diğerini de..

ben en sonunda çareyi üstüne havlu örtmekle buldum yoksa hiç çekilmiyo arada ödül olarak açıyorum tabi

valla bende km ye bakıp duruyorum duruyordum daha dogrusu. bide sureye 1 saat dolsada bitse diye

Kızlar benim bandım yok ama eğer olursa hep karşımda sevdiğim film ya da program varken yaparım diye düşünmüştüm..Açarım 40 dakikalık dizimi hem yürürüm hem izlerim ama bilmiyorum belkide dikkatimi dağıtır yapamam, sadece denediniz mi diye söylemek istedim :26:

günaydın yavru kuşlarrrrr nasılsınız bakalım
elbise yorumlaır için tşk ederimmm

nilgünn çok gezemedik cnm ya bunlarda işte öle hemen giy çıkar al
cinsinden oldu hepsinide begendim giyerim çeşit olur

kabine giriyorum zırt telefon
çıkıyorum zırt tlf nerdesiniz ne zman geliyorsunuz

aldıgım kilolarmı ödemm miii bilmiyorum ama gidiyor çokşükür bugün sabah 64.1 çıktım
dikkat ediyorum uzun zmandır
sabahalrı 1 dlm ekmek yiyorum sadece
birazda proteine agrılık veridm bol su ve yeşil çay içiyorum
tatile 63 ilede gitsem razıyım anacımmmm

amaa bugün komuşunun gelinini gördüm 55 kilo imiş
hayan kaldım yahu

günaydııınnnnnnnn...benim tartımı bozuldu benmi 2 günde farkettim bilmem.eğer yalan söylemiyorsa şimdiden 78 e indim. daha cuma günü 78,7 idi. yaşasııııınnnnnn:119::119::119::119::119::119::119::118:
menün gayet güzel canım. dediğin gibi meyve çok ama salata bile yememişsin.o kapatır arayı. bide muz belki bir lokma olsa daha iyi olur tebrikleer harika menü

hey maşallahhhh gece spor yapanlara bayılıyorum. helal olsun size nilgünde mutlaka yapıyor sporunu maşallahhhh

yaşasın yaşasınnnn oryantal oynamak 150-340 kalori diyor heheheheheheheheh yaşasın

sahurda toparladım ama dün akşam iftarda biraz abarttım 1 avuç antep fıstığı ve 1 tane browni yedim :S
antep fıstığı tamamda fıstıgım browni çok kalorili biliyorsunnn. sadece 1 lokmaya izin var bende tamamııı

burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.

maşallah yaaaa 90 diyosun canım ama ordada hadi taş çatlasın 80 gibi duruyosun.bacakların ince zaten. hele şimdi 79 ne mümkün 60 larda gibisin. aman nazar değmesin harikaaaa

ben şimdi oğlumu parka götürmeye gidiyoruuummm..... görüşürüz..mutlu bir gün olsuuunnnnnn

isim neydi canım senin ben zekiye.
ben sahur için hazırlıga baslıyım iyi sahurlar. iyi gecelr

dün uyumuşum bu mesajı görmeden nuray benim adımda tanıdığıma çok memnun oldum :)

Bende koşu bandındayken ya film açarım yada yabancı dizilerden bölümler açarım.ama son 5 gündür youtube'dan liste yaptım kendime sevdiğim hareketli şarkılardan öyle daha zevkli oluyo klipleri ilerken bide şarkıda eğlenirken yürüyüşün nasıl geçtiği anlaşılmıyo bile

hey maşallahhhh gece spor yapanlara bayılıyorum. helal olsun size nilgünde mutlaka yapıyor sporunu maşallahhhh
çok mersiii Gündüz spor yapamıyorum ben kesin bi misafir oluyo bişey oluyo:44: gece başım rahatlayınca açıyorum valla 5 gündür hiç bırakmadım zevkle yapıyorumm herkes yapsın lütfennn :81::81:

valla iyi fikir. inş en yakın zamnda bende tekrar baslıycam. aslında gece yatmıyorum sahura kadar ama ses yapıyor cekiniyorum rahatsızlık veririm diye. ama bi yolunu bulucam inş

Bizimde salondayken yürüyemezdim ben ama bizim odaya aldık tahtanın altında beton var yürürken tak tak tak sesyapmıyo yani salondayken altı boş olduğu için yapıyodu

Valla bizim odada öyle bişey keşfetmeseydim banyoya taşıycaktım sizinde banyonuz büyükse yada antreniz mutfağınız fayanssa orda yapabilrsiniz tahtaya oranla alta daha az ses gönderiyo

Son düzenleme:
zekiyee
hiç göstermiyorsun bencede kilonu cnm maşallahhh:)

nuray
hoşgeldin aramızaaa banu ben:)

derya nasılsın cnmmm?

günaydın herkeze
hayırlı sabahlarr

nilgüncüm dediğin gibi olsa ne iyi olurdu hepimizin farklı şehirlerde olması ne kötü, en azından böyle bi ortamda yazışmamızda iyi, yoksa birbirimizi nasıl bulurduk bakarsın günün birinde biaraya gelir bugünleri yaad ederiz
En büyük derdimiz bu olsun filizcim

evet canımya benimkide dertmi, can sıkıntısından saçmalamışım allah kimseye dert vermesin
burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
90 mı hiç bi fazlalık yok
zekiyecim ben 80 le bile böyle görünmüyordum :85: boyunun avantajı size imreniyorum ya
79
sanırım anlatabildim....

ayşecim tam gazz olmazsa olmuyor güzelim arkadaşlara baksana
ben bu boyla daha çook yolum var çok çalışmam gerek çook
sevda balıktan dönemedi sanırım

tebrikler

Son düzenleme:

Aynen bende öyle düşünüyorum ya film olur ya yabancı dizi, youtube fikride güzelmiş çaldım bunu, hareketli kliplerden güzel bir liste yapılırsa daha coşkulu koşar insan

derya nasılsın cnmmm?

İyiyim banucum, sen nasılsın diye sormuyorum maaşallah artılar gitmeye başlamış, iyi olmaman mümkün mü

selam kızlar hayırlı pazarlarrr
dün akşam iftara davetliydik..tabiki yine fazla kaçtı..tatlı ve börek olayı bitirdi beni..oqlumda sahura börek istmişti eve gelince gece gece tutup birde onu yaptım..sıcak sıcak 2 tane yedim...reqli olduqum için oruçlu değilim..sabahta 2 börek ve şekrpare derken uçtummm...bu akşam yine iftarda dışardayız..olacaklar yine aynı..tartıda düşen rakamları görmeyi özledim..10 gün sonra bayram tatiline çıkıyoruz..nasılsa ordada alıcam diye bu aralar kilo vermek için hiçbir çaba göstermiyorum..bayram sonrasına kadar kaderime razı gelicem artık..ama sonrasında normal düzenime döneceqim için 5li rakamlara büyük bir hırsla inmek istiyorum..bayram sonrasını iple çekiyorum..ben kilo verdiqim sürece mutluyum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…