80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes gelmişşşşşş yani en azından 6 kişiyiz bebeğ sevdemer fatane nasıl kızlar hadi bakıyım çok merak ediyorum bu hafta nedense

öncelikle handeryacımm geçmiş olsun cnmm.. oğluşuna da geçmiş olsun...

ben bu hafta gene birinci olamadımm...

mervecim yazdığın kilo bildiriminde bi yanlışlık yokmu sencede .. şu an yazdığın kiloda olman için ya 1.400 vermiş olman gerekiyo.. yada geçen haftaki kilonu yanlış yazdın.. yada benmi sabah sabah yanlış görüyrum... bi bakın kızlar bendemi bi sorun var yoksa dediğim doğrumu?

bende kilo bildirimimi yapayım bari.. gerçi baharnazcım güzel rakibem beni geçmiştir ama olsun napalım... benim regl şişkinliğinden dolayı bu kadar gitmesi bile iyi bence...
neyse baharnazcım haftaya cuma görüşücez artık(ne kadarda iddalıydım oysa)

günaydın kızlar
handeryacım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine vitamin ihtiyacın olabilir bol meyve yemeni tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda geçer.
gelelim bu hafta tartıdaki görüntüye gerçi benim ilk kilo verdiğim haftam
başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta giden:1,600
bu haftaki kilom:80,40

kaydirigubbakcemile3 kilomu yazmadım ya kızzz :))

geçen hafta ---------> 83,200
bu hafta --------------> 82
bu hafta giden -----> 1,200

sonuç beni pek tatmin etmedi ama neyse... o kadarda dikkat ettim oysa.. ama şişkinliğim var ondandır... bugün gelirse eğer gidecek şişkinlik ama daha şimdilik tık yok... gelmesi için bir belirti de yok hayırlısı artık...

ben geçen hafta verememiştim çok üzülmüştüm ama bu hafta 1600 gitmiş.Kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenleride edeyim şimdiden nasıl olsa önümüzdeki hafta verirler
çıkıyorum kızlar kaçamaksız bir gün diliyorum herkese by

sevdemercimm iyi vermişsin cnımm.. geçen hafta üzülmene değmedi demi :)) bak bu hafta nasıl da gitti kilolar... 1.600 iyi valla.. tebrikler... şimdilik merveyle birinciliği paylaşıyo gibi görünüyosunuz :jeyyar:

yaaaaaaaaaa herkes vermis bi ben veremedim kesin yaaaaaaa
spor da yapamadim ondan oldu galibaa
kiskandim ((((

kızlar bende çıkıyorum... bizde net yok gene.. kafayı yicem sebebini merak ediyorum
alt kattayım şu an eltimde :)))
sabah da sadece yarım salatalık,yarım domates yedim bide 2 bardak şekersiz çay... açııımmm ama canım bişey yemek istemiyo... hedeflediğim kiloyu verememenin suçluluk psikolojisi mi acaba ?
ben en az 2 kg. gitmeli bu hafta diye düşünüyodum... neyse yavaş da olsa gidiyo işte...

aylincim sende vermişsindir... tartıl da yaz kilonu sende... geçen haftaki gibi öğlene kadar aç durup bikaç yüz gram daha vermeye mi uğraşıyosun bakiiiim :jeyyar:

senağlamasenağlama ben cok üzgünüm senağlama
tartilmadim korkudan ac kalicam malesef ögleye kadar....
bu hafta tam gaz spor yapicamm......
merve gecicek beni yoksa...... rakibim :lepi:

aylincim sende vermişsindir... tartıl da yaz kilonu sende... geçen haftaki gibi öğlene kadar aç durup bikaç yüz gram daha vermeye mi uğraşıyosun bakiiiim :jeyyar:

eminim vermedimm senağlama
hayir unuttum tartilmaya
i$e gec kaliodumm, yemek bile alamadim telastan

günaydın kızlar handerya sanada geçmiş olsun gelelim kilo knusuna vermişim ama yine 87 deyim geçen hafta 88 olmuştum verdiğim kiloyu geri almıştım bu hafta çok iyi gitmişti olsun bunada şükür haftaya 86 görürüm inş
başlangıç---88
geçen hafta ---maalesef 88
bu hafta --tam 87

uğur böceği çok üzgünüm kaç haftadır orda duruyorsun söz haftaya ilerletcem seni

abla senin rakibin varmi?
eger yoksa merve ben sen rakip olabiliriz
cünkü kilolarimiz nerdeyse ayni kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar.. Acayip mutsuzum. bugün sabah tartıda 76 çıktım.. 2 kilo almışım ne oluyor bana.. Hadi şimdi siz kızın bana.. Ya neden böyle oldum. Koptum ben sanki diyetten.. Ne olur aylin hadi sen gel şimdi bana sopa ile vurmaya çok mutsuzum çok.. Ama ben buraya gelemediğimden oldum.. Çizelgemi değiştirmek istemiyorum kızlar ama değiştirmem lazım değil mi ya şevkim daha çok kaçarsa of ya of nefret edıyorum kendimden nasıl 3,5 ay sonra bozarım ben ya...

yok rakibim canım teklifte bulunmuştum ama cevap gelmedi:1no2:iyi olur canım aranıza alırsanız çok sevinirimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…