80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryoşş
iyiyim cnm valla tartı düşmeye başladı
bekuniste içtim ya bugün onunda etkisi var tabi
cumadan beri 1400 gitti ama kilo dgeil tabi bu hem ödem
hemdee kabızlıktan kaynaklı bir artı idi

cuma günü haksızlık olmasın kimseyee
bi ayarlama yaparız eger ben çok eksi çıkarsam cnm

Merhaba kizlaar!
Ve nihayet vatanimiza geldim cok mutluyum <3

evde bir tarti buldum cok seviyorum onu hep eksik tartar 71 diyo hehe neyse dogru olmasada kiyas yaparak alip verdigim kac kilo diye kontrol ederim...

İftara dayimlardayiz cok kacmaz ins. Hepinizi opuyorum

Hanımlar bırsey sorıucam sıze

dun ıftardan yarım saat 45 dk sonra boyle ıcımde bır baygınlık hıssı gozum karar gıbı oldu.
bır tatlı kasıgı cıkolata yedım bırazda evde cekırdek vardı tuzlu yıne onu yedım oyle kendıme geldım.
nıye boyle oldu dersınız acaba salatada corbada fılan tuz yok dıyemı?
bırazda olsa tuzlu tatlı mı yemek gerekır ki?
ılkdefa boyle oldum.

İnce düşünceli hatun, sonuçta ödemde olsa 1 hafta içinde değişen kilo bu, o yüzden ayarlamaya gerek yok bence..

link paylaşılmıyo dimi atardım benimkini :2:

Teşekkürler canım
Şu an koşu bandım yok zaten, alırsam öyle yaparım demiştim ben
Önümüzdeki kış almayı istiyorum inşallah..
Bir de ben internet kafedeyim ya çok zor olmaz hazırlamak

kızlar bende çıkmak zorundayım, yemeğe annemlere davetliyiz umarım fazla kaçırmam :18: önce avmye giderim uygun fiyat plates çemberi bulursam alırım görüşürüz...

Buyrun efendim hurmalı yeni listemiz
Arkadaşlar çok söyledim artık söylemeye yüzüm kalmadı ama bildirimleri yaparken son yaptığınız bildirimi dikkate alın rica ediyorum..Mesela geçen hafta 73 bu hafta 72 1 kilo verdim deniliyor ama listeye bakıyorum geçen hafta zaten 72 gözüküyor.Haksızlık oluyor arkadaşlar dikkat edelim lütfen, vaktim yok bildirim yaparken dikkat edemiyorum diyenler, bu hafta ki bildirimlerini bir kenara kaydetsinler haftaya da ona göre bakıp bildirim yaparlar

Bildirimlerin şablonu da şu şekilde ;

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor

Buna da dikkat edilirse sevinirim..

Sacre tebrik ederim, bu liste başının keyfi başkadır, tadını çıkar

haftaya bende bu listede olabilecek miyimm ?

merhaba kızlar 2 haftam doldu inşallah haftaya o listeye girerim.........

aslında ramazan sonunu bekliyorum.merakım 1 ayda kaç kilo verdiğimiz.böyle hafta hafta zor oluyor...1 hafta veriyon öbür hafta veremiyon.

haftaya bende bu listede olabilecek miyimm ?

Listeye girebilmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi gerekli..Bildiğim kadarıyla bu senin ilk haftan :26:
Yanlış biliyorsam haftaya sen de girersin listeye..

merhaba kızlar 2 haftam doldu inşallah haftaya o listeye girerim.........

aslında ramazan sonunu bekliyorum.merakım 1 ayda kaç kilo verdiğimiz.böyle hafta hafta zor oluyor...1 hafta veriyon öbür hafta veremiyon.

O zaman sende haftaya listedesin

canım yemeklerde hiç mi tuz yok. eger oylese azda olsa kullan. yaz gunlerinde oruc tutuyoruz vucut terliyor. terle birlikte tuz kaybı oluyor. sende hiç tuzsuz yemek yersen nerden alıcaksın tuzu. yani az tuzlu yapmaya calış. birde sahurda 1-2 cay kasıgıda olsa recel al. cayı sekrsiz içiyorsan tabi. vucudun enerjineye ihtiyacı oluyor. bunda recelle karsılarsın. istersen ramazanda biraz bunlara dikkat et. sonrasında biraz biraz istedigin kısıtlamayı yaparsın. aman ha saglıgımız hepsinden önemli

derya bende tv falan acar izlerdim. ancak tv nn sesini sonuna dayrdım. bandın sesinden dolayı. birazda ikisi bir kafamı yoruyor acıkcası. kulaklık takıyordum elim kolum takılıyordu. birde hergun tv nin onune cek ordan geri yerine bandın ekranı olsa tv ye baglansam ordan kulaklıgı taksam rahat rahat valla cok iyi olur. ama yinede en iyi cozum bu tabi tv acıp dizi program faln izlemek. yoksa diger turlu sıkıcı oluyor. ama alıcaksan ekranlı faln bak. tuzludur digerlerine gore ama. oyle varmı gercı onuda bilmiyorum ya

listeye girmişim inş.haftaya kılo vermıs olarak lıstede olurum

eksık bılgıler:
bouy 168
beden 42-44

cayı sekersız ıcıyorum cnm.
Yemekleri annem yapıyor ama oda az tuz koyuyor yada koymuyor.bende salata fıaln yaptıgımda sadece 1 damla yag ve lımon koyuyorum
oyle yapayım cnm recel fılan yıyyım.

birde salataya nar eksısı sosu koysak cok az bır zararı olurmu?o da cok yaglı kalorılımıdır?

bende listeye girmek istiyorum

başlangıç : 80.500
geçen hafta 77.400
bu hafta 76.500
giden 900
toplamda giden 4000
hedef 68
beden 42
boy 165
spor evde 10 dakıkacık hareketler

canım balıkesir de oturuyorum.

maşallah ya bu saatte spor ben orucluyken hhiiiç spor yapamaıyorum. herkese iyi gecelerrrrrr

kızlar yatmadan yapamıyorum.sürekli birşeyler istiyorlar.o yüzden gece 1 de onlar yatınca ben 1 saat sporumu yapıyorum.duşumu alıyorum soda su iç çay koy derken sahurumu da yapıyorum.

burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.

harika görünüyorsun ama çok karanlık fotolar.daha aydınlık fotolar koymanı rica etsem olur mu?ve hiç fazlalığın yok.sen koruma programı falan uygula :))))

bir yanlışlık var.ben 5 hızda 1 saat yürüyünce 310 halori yakıyorum (5 km).bazen 6 da koşup sonrasında 5.5 da yürüyünce 350 yakıyorum.eğer 4.5 da yürürsem -yine 5 km- 280 falan yakıyorum.kesin göstergen yanlış.

ben hep 5 km yürüyorum.azcık arttıracağım zaten ben de..

konu açılmışken ben de yazayım.benim bant salonun içeri alınan balkonunda.yani balkonu pvc ile kapattık.kapalı bir balkon oldu.ben yanıma telefonumu alıyorum.5 tane radyo kanalı ayarladım kendime.kulaklık takmıyorum çünkü ter,ele dolanma falan tercih etmiyorum ama sesi hoparlörle dışarı veriyorum.
tv olayına gelince ..ben banttayken salondaki tv yi görüyorum.kendime doğru çeviriyorum.zaten kızlar uyuduğu için sesi açamam.en öenmlisi arada balkon kapısı olduğu için ses gelemez yeterli.ben müziğimi dinliyorum tv ye bakıyorum.eğer tv seyretmezsem gözlerimi kapatıp müziğin ritmine bırakıyorum kendimi.attığım her ter inanılmaz rahatlatıyor.evde koşu bandı olması büyük rahatlık..

benimki de yazdım ya kapalı balkonda..altımız boş o yüzden rahatım.

sen hurma falan yemiyor musun canım?yada yeteli beslenmedin dikkat et kendine lütfen...

deryacığım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık.veren arkadaşları tebrik ederim.veremeyenler yemeyi bırakın artık isterseniz

yok be nilgün ne koruması. göbek var bende kocaman daha. üstelik hala 42 giyiyorum. 38 e ulaşabilirmiyim bilmiyorum yada bende nasıl durur. ama 40 beden olmadan bırakmam. siz durun hele ben aksama bi badi faln giyinip cekineyim. ozamn fikirleriniz degişecek. ama yinede belirli kıyafetlerle bazı seyleri gizleyebilmiş olmak ta guzel. hepinize tşkr ederim kızlar. guvenimi yerine getirdiniz. ben hala 90 luk zekiye gibi görüyordum kendimi

birde ben diyete devam ederken plates veya call e baslıyayımki artık. aslında daha 9 kilom var belkide 11 duruma baglı. yada bi 5 kilo kala falnmı baslıyım. ben bi zamnalr göbek için mekik çekmiştim. ozamndan beri gögsumun alt kısmında bi çıkıntı oluştu. kilo alıncda buyudu. cok rahatsız ediyor. sanırım kas yaptı bilmiyorum. ama görüntüsü hiçte hos degil. ve gitmiyor. vucuduma bu tarz seyler kazandırmaktan korkuyorum. aslınca önce call ı denemiyi cok istiyorum ama korkumdan gireşemedim. daha verip oylemi baslıyayım

aslında kızlar önce verin sonra başlayın diyor ama kızlardaki değişimleri görünce pilatese başlamamak için zor tutuyorum kendimi..

çok canım sıkkın kızlar aglamıcagım derken bile gözyaşlarım istemeden akıyor

dün iftarım tam bir kabustu annemleri babaannemi ve evli erkek kardeşimi çagırmıştım zehir ettiler herşeyi.erkek kardeşim yemege gelmedi işi varmış eşi ve çocukları geldi sofra hazırdı sofraya babaannem babam ve eşim oturdu annem ayakta 4 aylık yegenimle geziniyor anne otursana siz oturun ben daha 4 de yedim diyor kızkardeşimle çorbaları koyuyoruz eşimde dediki 3 kişiye 3 kişimi hizmet ediyor oturun lütfen birlikte yiyelim ezan okundu ben ev sahibi olarak açlıktan ölsemde ikramımı kendim yapmak istiyorum okadar hazırlamışım annem oturmadı kardeşim ayakta ben ayakta lütfen oturun diyorum yok sen otur bütün ailede bir ben oruçluyum o ara babam bagırdı annem oturdu bende oturdum kızkardeşim oturmuyor gelsene diyorum yok ben tokum neye alındın diyorum ses yok neyse tam yiyoruz babaanne yesene lütfen diyorum biz babanla çarşıya çıktıkta yemiştik diyor lokmalar bogazımdan aşagıya gitmedi gözlerim doldu.kimse dogru düzgün yemedi aslında hiç yemedide denebilir sofrayı tam kaldırırken erkek kardeşim geldi gel sofra dedim ben yedim tokum demez mi kızkardeşimde dönüp bana sen sofraya oturmuş olsaydın bunların hiçbiri olmayacaktı neden inat ettin anlamadım dedi nası yani dedim kendi evimde çagırdıgım misafirlerime hazırladıgım yemekelri ikram etmek istemek suçmu oldu dedim o saatten sonra kimse ne çay içti ne meyve yedi ne tatlı dakikaları saydım gitsinler diye onlar gittikten sonrada resmen aglama krizine girdim bu akşam hepimizin davetli oldugu yemek var gitmek yüzlerini bile görmek isemiyorum ama ev sahibine çok ayıp olacak

Son düzenleme:
canım hiç tuz almadan olmaz. heleki bu sıcak günlerde hiç olmaz. ben düm tuz ve mineral kaybediyorum diye hiç sevmediğim halde sade soda iççtim.çayıda şekersiz içiyorsan mutlaka 1kaşık reçel türü yemelisin sahurda. hiç tussuz olmaz. bende az kullanırım tuzu.dikkat et canım..

Buyrun efendim hurmalı yeni listemiz
Sacre tebrik ederim, bu liste başının keyfi başkadır, tadını çıkar

ellerine sağlıkkkkk....hurmalıda güzellll... kilo verenleri tebrik ediyorummm..benim gibi artılarda haftaya insallahhhh.hep beraber eksilerde olalııımmmmm

oo çok uzakmışız canım... benim oğlumda spor yaparken beni tutmaya çalışır üstüme çıkar falan pek rahat vermez.bendede iftardan sonra hiç hal kalmıyor.bu akşam deneyeceğim inşallah başarırım.maşallah vallahiiii

canım hepsi ayıp etmiş. bu bir ramazan sofrası elbette ev sahibi ne kadar yakının olsada kendi hizmet etmek ister.sende böyle düşünmüşsün. sende hata yok. sanırım onlarda sen oruclusun sen otur durumuna gelmişler. kimse kimseye kıyamamış yani. moralini bozma.ortada suç yok zaten. en haklısı sensin bence. onlarda sana kıyamadılar belki. sen boşvermeye çalış ve git mutlaka.gideceğin ev hanımının haberi yok bunlardan , ona çok ayıp olur. hatalarını uygun bir zamanda anla bence. hayırlı iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…