Aynen bende öyle düşünüyorum ya film olur ya yabancı dizi, youtube fikride güzelmiş çaldım bunu, hareketli kliplerden güzel bir liste yapılırsa daha coşkulu koşar insan
deryoşş
iyiyim cnm valla tartı düşmeye başladı
bekuniste içtim ya bugün onunda etkisi var tabi
cumadan beri 1400 gitti ama kilo dgeil tabi bu hem ödem
hemdee kabızlıktan kaynaklı bir artı idi
cuma günü haksızlık olmasın kimseyee
bi ayarlama yaparız eger ben çok eksi çıkarsam cnm
link paylaşılmıyo dimi atardım benimkini :2:
Buyrun efendim hurmalı yeni listemiz
Arkadaşlar çok söyledim artık söylemeye yüzüm kalmadı ama bildirimleri yaparken son yaptığınız bildirimi dikkate alın rica ediyorum..Mesela geçen hafta 73 bu hafta 72 1 kilo verdim deniliyor ama listeye bakıyorum geçen hafta zaten 72 gözüküyor.Haksızlık oluyor arkadaşlar dikkat edelim lütfen, vaktim yok bildirim yaparken dikkat edemiyorum diyenler, bu hafta ki bildirimlerini bir kenara kaydetsinler haftaya da ona göre bakıp bildirim yaparlar
Bildirimlerin şablonu da şu şekilde ;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
Buna da dikkat edilirse sevinirim..
Sacre tebrik ederim, bu liste başının keyfi başkadır, tadını çıkar
haftaya bende bu listede olabilecek miyimm ?
merhaba kızlar 2 haftam doldu inşallah haftaya o listeye girerim.........
aslında ramazan sonunu bekliyorum.merakım 1 ayda kaç kilo verdiğimiz.böyle hafta hafta zor oluyor...1 hafta veriyon öbür hafta veremiyon.
Hanımlar bırsey sorıucam sıze
dun ıftardan yarım saat 45 dk sonra boyle ıcımde bır baygınlık hıssı gozum karar gıbı oldu.
bır tatlı kasıgı cıkolata yedım bırazda evde cekırdek vardı tuzlu yıne onu yedım oyle kendıme geldım.
nıye boyle oldu dersınız acaba salatada corbada fılan tuz yok dıyemı?
bırazda olsa tuzlu tatlı mı yemek gerekır ki?
ılkdefa boyle oldum.
Arkadaşlar çok söyledim artık söylemeye yüzüm kalmadı ama bildirimleri yaparken son yaptığınız bildirimi dikkate alın rica ediyorum..Mesela geçen hafta 73 bu hafta 72 1 kilo verdim deniliyor ama listeye bakıyorum geçen hafta zaten 72 gözüküyor.Haksızlık oluyor arkadaşlar dikkat edelim lütfen, vaktim yok bildirim yaparken dikkat edemiyorum diyenler, bu hafta ki bildirimlerini bir kenara kaydetsinler haftaya da ona göre bakıp bildirim yaparlar
Bildirimlerin şablonu da şu şekilde ;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
Buna da dikkat edilirse sevinirim..
canım yemeklerde hiç mi tuz yok. eger oylese azda olsa kullan. yaz gunlerinde oruc tutuyoruz vucut terliyor. terle birlikte tuz kaybı oluyor. sende hiç tuzsuz yemek yersen nerden alıcaksın tuzu. yani az tuzlu yapmaya calış. birde sahurda 1-2 cay kasıgıda olsa recel al. cayı sekrsiz içiyorsan tabi. vucudun enerjineye ihtiyacı oluyor. bunda recelle karsılarsın. istersen ramazanda biraz bunlara dikkat et. sonrasında biraz biraz istedigin kısıtlamayı yaparsın. aman ha saglıgımız hepsinden önemli
canım ben bugun gri taytına bayıldım. harika olmuşşş.. ben penbe tulumla, kısa desenli cıvıl cıvıl elbiseni beğendim. digerleride hoş ama çok karışık desen gözümü yorar hep. hepside yakışmış..iyi günlerde giyyyyy:82:
canım nilgünde yazmış pidelerisabah kahvaltında hiç ekmek yok. yazmayımı unuttun acaba. bide akşam 1 biber dolması ve 4 5 kaşık taze fasülye yeseydin bence. ama onlar dışında harika bir menüüüü
bende çok isterdim sizlerle aynı apartmanda olmasakta bari aynı şehirde olsaydık. tam destek olurduk ozmn.hatta hergün birimiz bir diyet yemek pişirip herkese verirdik aynı şeyleri yemek için .? çoluk çocukta oynar giderdiiiii menüme 1 hurma ekledim.kefirimi içemedim daha.sahurda belki içerim.bu arada kayseride oturan varmı ????
maşallah ya bu saatte sporben orucluyken hhiiiç spor yapamaıyorum. herkese iyi gecelerrrrrr
burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
herkese iyi geceleeeerrr :))
yine koşu bandından yeni indimbu sefer 77 dakika yürüdüm.156 kalori yaktım ve 5 km yürümüş oldumm kendimi ve sizi seviyorummmm
soğumadan 5li 5 set mekik çekiyim sonra doooğğru duşa
Bizimde salondayken yürüyemezdim ben ama bizim odaya aldık tahtanın altında beton var yürürken tak tak tak sesyapmıyo yani salondayken altı boş olduğu için yapıyodu
Valla bizim odada öyle bişey keşfetmeseydim banyoya taşıycaktım sizinde banyonuz büyükse yada antreniz mutfağınız fayanssa orda yapabilrsiniz tahtaya oranla alta daha az ses gönderiyo
Hanımlar bırsey sorıucam sıze
dun ıftardan yarım saat 45 dk sonra boyle ıcımde bır baygınlık hıssı gozum karar gıbı oldu.
bır tatlı kasıgı cıkolata yedım bırazda evde cekırdek vardı tuzlu yıne onu yedım oyle kendıme geldım.
ılkdefa boyle oldum.
yok be nilgün ne koruması. göbek var bende kocaman daha. üstelik hala 42 giyiyorum. 38 e ulaşabilirmiyim bilmiyorum yada bende nasıl durur. ama 40 beden olmadan bırakmam. siz durun hele ben aksama bi badi faln giyinip cekineyim. ozamn fikirleriniz degişecek. ama yinede belirli kıyafetlerle bazı seyleri gizleyebilmiş olmak ta guzel. hepinize tşkr ederim kızlar. guvenimi yerine getirdiniz. ben hala 90 luk zekiye gibi görüyordum kendimi
birde ben diyete devam ederken plates veya call e baslıyayımki artık. aslında daha 9 kilom var belkide 11 duruma baglı. yada bi 5 kilo kala falnmı baslıyım. ben bi zamnalr göbek için mekik çekmiştim. ozamndan beri gögsumun alt kısmında bi çıkıntı oluştu. kilo alıncda buyudu. cok rahatsız ediyor. sanırım kas yaptı bilmiyorum. ama görüntüsü hiçte hos degil. ve gitmiyor. vucuduma bu tarz seyler kazandırmaktan korkuyorum. aslınca önce call ı denemiyi cok istiyorum ama korkumdan gireşemedim. daha verip oylemi baslıyayım
canım hiç tuz almadan olmaz.Hanımlar bırsey sorıucam sıze
ılkdefa boyle oldum.
oo çok uzakmışız canım... benim oğlumda spor yaparken beni tutmaya çalışır üstüme çıkar falan pek rahat vermez.bendede iftardan sonra hiç hal kalmıyor.bu akşam deneyeceğim inşallah başarırım.maşallah vallahiiiicanım balıkesir de oturuyorum.
oo çok uzakmışız canım...
kızlar yatmadan yapamıyorum.sürekli birşeyler istiyorlar.o yüzden gece 1 de onlar yatınca ben 1 saat sporumu yapıyorum.duşumu alıyorum soda su iç çay koy derken sahurumu da yapıyorum.
çok canım sıkkın kızlar aglamıcagım derken bile gözyaşlarım istemeden akıyor
dün iftarım tam bir kabustu annemleri babaannemi ve evli erkek kardeşimi çagırmıştım zehir ettiler herşeyi.erkek kardeşim yemege gelmedi işi varmış eşi ve çocukları geldi sofra hazırdı sofraya babaannem babam ve eşim oturdu annem ayakta 4 aylık yegenimle geziniyor anne otursana siz oturun ben daha 4 de yedim diyor kızkardeşimle çorbaları koyuyoruz eşimde dediki 3 kişiye 3 kişimi hizmet ediyor oturun lütfen birlikte yiyelim ezan okundu ben ev sahibi olarak açlıktan ölsemde ikramımı kendim yapmak istiyorum okadar hazırlamışım annem oturmadı kardeşim ayakta ben ayakta lütfen oturun diyorum yok sen otur bütün ailede bir ben oruçluyum o ara babam bagırdı annem oturdu bende oturdum kızkardeşim oturmuyor gelsene diyorum yok ben tokum neye alındın diyorum ses yok neyse tam yiyoruz babaanne yesene lütfen diyorum biz babanla çarşıya çıktıkta yemiştik diyor lokmalar bogazımdan aşagıya gitmedi gözlerim doldu.kimse dogru düzgün yemedi aslında hiç yemedide denebilir sofrayı tam kaldırırken erkek kardeşim geldi gel sofra dedim ben yedim tokum demez mi kızkardeşimde dönüp bana sen sofraya oturmuş olsaydın bunların hiçbiri olmayacaktı neden inat ettin anlamadım dedi nası yani dedim kendi evimde çagırdıgım misafirlerime hazırladıgım yemekelri ikram etmek istemek suçmu oldu dedim o saatten sonra kimse ne çay içti ne meyve yedi ne tatlı dakikaları saydım gitsinler diye onlar gittikten sonrada resmen aglama krizine girdim bu akşam hepimizin davetli oldugu yemek var gitmek yüzlerini bile görmek isemiyorum ama ev sahibine çok ayıp olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?