çok canım sıkkın kızlar aglamıcagım derken bile gözyaşlarım istemeden akıyor
dün iftarım tam bir kabustu annemleri babaannemi ve evli erkek kardeşimi çagırmıştım zehir ettiler herşeyi.erkek kardeşim yemege gelmedi işi varmış eşi ve çocukları geldi sofra hazırdı sofraya babaannem babam ve eşim oturdu annem ayakta 4 aylık yegenimle geziniyor anne otursana siz oturun ben daha 4 de yedim diyor kızkardeşimle çorbaları koyuyoruz eşimde dediki 3 kişiye 3 kişimi hizmet ediyor oturun lütfen birlikte yiyelim ezan okundu ben ev sahibi olarak açlıktan ölsemde ikramımı kendim yapmak istiyorum okadar hazırlamışım annem oturmadı kardeşim ayakta ben ayakta lütfen oturun diyorum yok sen otur bütün ailede bir ben oruçluyum o ara babam bagırdı annem oturdu bende oturdum kızkardeşim oturmuyor gelsene diyorum yok ben tokum neye alındın diyorum ses yok neyse tam yiyoruz babaanne yesene lütfen diyorum biz babanla çarşıya çıktıkta yemiştik diyor lokmalar bogazımdan aşagıya gitmedi gözlerim doldu.kimse dogru düzgün yemedi aslında hiç yemedide denebilir sofrayı tam kaldırırken erkek kardeşim geldi gel sofra dedim ben yedim tokum demez mi kızkardeşimde dönüp bana sen sofraya oturmuş olsaydın bunların hiçbiri olmayacaktı neden inat ettin anlamadım dedi nası yani dedim kendi evimde çagırdıgım misafirlerime hazırladıgım yemekelri ikram etmek istemek suçmu oldu dedim o saatten sonra kimse ne çay içti ne meyve yedi ne tatlı dakikaları saydım gitsinler diye onlar gittikten sonrada resmen aglama krizine girdim bu akşam hepimizin davetli oldugu yemek var gitmek yüzlerini bile görmek isemiyorum ama ev sahibine çok ayıp olacak
çok canım sıkkın kızlar aglamıcagım derken bile gözyaşlarım istemeden akıyor
dün iftarım tam bir kabustu annemleri babaannemi ve evli erkek kardeşimi çagırmıştım zehir ettiler herşeyi.erkek kardeşim yemege gelmedi işi varmış eşi ve çocukları geldi sofra hazırdı sofraya babaannem babam ve eşim oturdu annem ayakta 4 aylık yegenimle geziniyor anne otursana siz oturun ben daha 4 de yedim diyor kızkardeşimle çorbaları koyuyoruz eşimde dediki 3 kişiye 3 kişimi hizmet ediyor oturun lütfen birlikte yiyelim ezan okundu ben ev sahibi olarak açlıktan ölsemde ikramımı kendim yapmak istiyorum okadar hazırlamışım annem oturmadı kardeşim ayakta ben ayakta lütfen oturun diyorum yok sen otur bütün ailede bir ben oruçluyum o ara babam bagırdı annem oturdu bende oturdum kızkardeşim oturmuyor gelsene diyorum yok ben tokum neye alındın diyorum ses yok neyse tam yiyoruz babaanne yesene lütfen diyorum biz babanla çarşıya çıktıkta yemiştik diyor lokmalar bogazımdan aşagıya gitmedi gözlerim doldu.kimse dogru düzgün yemedi aslında hiç yemedide denebilir sofrayı tam kaldırırken erkek kardeşim geldi gel sofra dedim ben yedim tokum demez mi kızkardeşimde dönüp bana sen sofraya oturmuş olsaydın bunların hiçbiri olmayacaktı neden inat ettin anlamadım dedi nası yani dedim kendi evimde çagırdıgım misafirlerime hazırladıgım yemekelri ikram etmek istemek suçmu oldu dedim o saatten sonra kimse ne çay içti ne meyve yedi ne tatlı dakikaları saydım gitsinler diye onlar gittikten sonrada resmen aglama krizine girdim bu akşam hepimizin davetli oldugu yemek var gitmek yüzlerini bile görmek isemiyorum ama ev sahibine çok ayıp olacak
yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
Eki Görüntüle 240536 Eki Görüntüle 240538 Eki Görüntüle 240537
kolları kısa olduğundan bıraz görüntü çirkinliği oldu kusuruma bakmayın
.
sen hurma falan yemiyor musun canım?yada yeteli beslenmedin dikkat et kendine lütfen...
60:
canım hiç tuz almadan olmaz.heleki bu sıcak günlerde hiç olmaz. ben düm tuz ve mineral kaybediyorum diye hiç sevmediğim halde sade soda iççtim.çayıda şekersiz içiyorsan mutlaka 1kaşık reçel türü yemelisin sahurda. hiç tussuz olmaz. bende az kullanırım tuzu.dikkat et canım..
sevdacımm
cnmm bazen erkeklerr böyle olabiliyor bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef
ama sanırım konuştugun zman seni anlayan bir eşin var
bu yılda böyle olmuşşş artık umarım seneye herşey daha ii olur
nice mutlu yıllara bu arada kuzum...
kızlar ya ben işleirmi nasıl yetiştircemm
daha bir sürü eksigim var
bi tulum mini bir elbise straptez
şort terlik şapka ayakkabı
ve zmanda daraldı kv surat yapıyorlar bıraktıgımda
çocuklarla gitsek çok bunaltıyorlar benii
forumankarada bir kaç magza var bakmam gerekenn
kızılaya inip mayo bikini bakmam lazım hangi ara yapcam bu işlerimi ben bilmiyorum vallahi yaa
sevdacım
cnm çok teşekür edeirm kaçırdım sanırım ben yazını
valla bende giycem straptez omualar inceldi benim
kemik filan çıktı hoş duruyor yaniii
ama dediigm gibii koştıur koştur alışveriş böyle oluyor
perşembe bir daha çıkıcam bakalım
tayt olayıda gerçekten o beyaz tişörtle daha ii oldu
zaten leopar desenleir sevmemde fark etmedne aldım
giyiveririim gayri arada
ayakkabılara bakayım cnm netten
çocukları uyutunca peki ayagına oluyormu
sorun olmuyor demi kalıplarda
bikini markasına bakayım netten şekerim ama ankarada yokk sanırsam
Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
selam kızlar:80::80:
sevdacım erkekler biz kadar ince düşünemiyor bazen. değişik bir gün geçirmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?