80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ortim liste için eline gözüne koluna herbiryerine sağlık olsunnn
sacre tebrikederim canım
bu hafta 3. olmuşum
şımarmıyorum ve haftaya artı çıkmamak için dua ediyorum
nuran nasıl oldun iyisin inş.

canım çok haklısın çok üzüldüm yaşadığın duruma ben dayanamaz onlar gitmeden patlardım ama davete icap etmelisin aile içinde konuşup çözeceksiniz inş

çok ayıp etmişler ayıp ya..bi de yakının olacaklar.başkası yapsa tamam da ama yakının yapınca insan daha da yaralanıyor.kardeşim biliyorsunuz bı kız oruç ve sizi yemeğe çağırıyor.yemeğe davetliysen aç gidersin.canın mı istemiyor önce evsahibine emeğinden dolayı teşekkür edersin eline sağlık dersin.ev sahibi olarak tabiki sen ayakta olacaksın hep sen oturmadın bundan oldu ne dmek?

bu akşamki iftara tabiki gitmen lazım.ama soğukluğunu kırgınlığını belli et.ailen de olsa herkes yaptığının sonucuna katlanmalı.sitemini nazikçe ifade et.ama asla içinde tutma.yeter üzüldüğün ,şöyle sıkı cümleler kurda yaptıklarını telafi etmeye çalışsınlar.beni eşimin yanında zor durumda bıraktınız de.biz böyle birbirine saygısız bir ailemiyiz de?

üzme artık kendini canım.

deryacım ellerine sağlık canım

banucum elbiselerini güle güle giy, ben en çok laciverti beğendim

zekiyecim ilk pozda bile 90 gibi durmuyorsun canım. ben de öyleyim inanamasakta kilo verdik canım sen artık 79 sun

narin_nazenin ismin denizdim sanırım, çok üzücü bir durum gerçekten. sen ev sahibi olarak hizmet etmek istemişsin. uygun bir zamanda uygun bir dille anlatırsın kırıldığını. bugünkü davete de zor da olsa git. kimse kendi ailen gibi olmuyor. bazen çok kırılsakta en yakınımız onlar bizim

yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben

86 kilo iken

kolları kısa olduğundan bıraz görüntü çirkinliği oldu kusuruma bakmayın

.

sen hurma falan yemiyor musun canım?yada yeteli beslenmedin dikkat et kendine lütfen...

60:

yersemde 1 tane yıyorum cnm ıftarda ama cok yememye calıscam

cnm tuzdan uzak durun dıyorlar dıye yemıyrm ama sanırım yemek lazım azda olsan
evet cnm recel onerınız dınleyecegım sekerlı bırsey yıyeyım

iki gündür biraz moralim bozuk ondan pek gelip gidemedim. cuma günü bizim evlilik yıldönümümüzdü ya çok begendiğim bi salon aynası vardı onu aldı eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi olarak iyi tamam çok hoş.iki tane parfüm aldı (hypnose lancome paris,burberry of london )okey onlarda hoş ama tuttu o gün demez mi balık tutmaya gidelim mi aşkım diye ben böyle bi kaldım olurr gideriz dedim neyse hazırlandım çıkıyorum oda dükkana geçti o arada elemanların yevmiyelerini falan dagıtıyım gelirim dedi telefon etti naptın diye hiçç giyindim çocukları diydirdim makyaj yaptım çıktım işte şimdi dedim insan bi çay yapardı termosa dimi diyo yaw beni delirtme çıktım diyorum çay diyosun dedim. tamam gel hadi dükkanın önüne dedi(dükkanla oturdugum site karşı karşıya)
gittik balık tutmaya tabi benim moral sıfırrrnoldu diye neye bu kadar kızdın diyo gidelim istersen diyo yok dedim sahilin dibinde arkadasım oturuyo ben dedim gidiyorum bi kahve içerim sen kız uyanırsa ara beni dedim tamam dedi ama çok bozuldu (kız arabada uyuyo araba büyük sıkıntı olmuyo çocuklar uyudumu biri arkaya biri ön koltugu yatak yapıyoruz uyuyolar diyoki çocuk rahat edemezse gitme istersen falan yaw zaten her gece yatıyo bu cocuk rahat edemicek bi tarafı yok hatta ben bilem yatıyom neyse ben gittim oturdum ark. kahve içtik kocası geldi dedik aşagıda seni bekliyo seninki hemen indi yanına(kocalarımız çocukluk arkadası kardeş gibiler)neyse dedi ark. noluyo sevda bişey var çaktırmıyosun falan dedim böyle böyle bizim evlilik yıldönümümüz ben neler planladım neler düşündüm ama tuttu balık tutmaya gidelimmi dedi. hatırlamadımı yani dedi hayır canım hatırlamaz olur mu öyle bir şansı heçç olur mu sence bak bakimmm gözümee dedim. biz sahuru hazırladık mesaj attım gelin hadi diye çıktılar yukarı geldiler tabi ben triplerdeyim noldu bitanem neye surat yapıyosun diyo hiççç nolsunki diyorum .hadi gidelim eve diyo evde yeriz bişiler diyo yokk dedim ezan okunana kadar bi yere gitmiyorum dedim. yedik içtik ezan okundu o arada da arkadas eşine diyo işte sevda fal baktı onu dedi bunu dedi falan diye oda diyo sevda bu demiştir inanırım diyo falan neyse dedim boşverin fal muhabbetini azıcık dini hikayeler kıssalar hisseler falan anlattık sıra sıra falan neyse bindik arabaya çıktık eve ...istedigin oldu bak ezan okunana kadar kaldın orda diyo bende dedim senin ne halt işin var evlilik yıldönümümüzde balık tutmaya götürüyon beni dedim. ayyy ne uzattımm heee öyle işte saçmaa sapannn bi geceydii hiç böyle bir yıldönümü daha kutlamamıştım degişiklik oldu benim için güler misin aglar mısın? neyse atlattım sayılır sinirim azaldı bayagı bi. artıkın devam edebilirim kaldıgım yerden ben geldimm savulunn gariiii

SEHERCİM fark var tabiki aldıklarınıda güle güle giy canım inş.
DENİZCİM üzülmekte çok haklısın canım bi kere eşin orda hiç öyle şey olurmu yahu ben dayanamaz yiyen yesin yemeyende kendi bilir derdim şakayla karışık... üzülme canım boşver ailen nede olsa ama ayıp etmişler sende git canım davete katıl mutlaka ama çok kırıldıgınıda belli ett ev sahibine çaktırmadan.
BANUUU canımm ben begendim cicilerini güle güle giyy inşş. ama en baştaki kombinini çok yakıştırdım sana. bak sanki bambaşka bi tayt gibi olmuş bi kıyafet tek başına degil tamamlandıgında önem taşır ...valla ben neler giydim tatilde bi bilsen süper miniler gece elbiseleri (straplez mini) giyerim valla kimene kilomdan herkes kendine baksın onların hiç mi bişi yokk giy anamm ne istiyosan giyy .... sen yakıştırırsın eminim ki..
İZLEMMM maşalllahhh anam nazar olucan hem güzellik hem marifet hem yetenek ne ararsan mevcut her eve lazım yani kız o kot etek o kot etek mi:26: çok güzel olmuş kuzum güle güle giyy inşş. deryanın dedigi gibi neyle eskittin zımpara mı sürttün kız yoksa aklıma bi tek o geldi
ZEKİYEE canım maşallahh her daim güzelmişsin öyle gözü rahatsız edicek bi tarafın yok ...
DERYACIM bende aynen katılıyorum kahvaltılık gecrek konusundaki yorumlarına k en iyisi :97:
FİLİZCİM AYŞECİM NİLGÜNCÜM NURANCIM nasılsınızzz beşi bi yerdenin güzel dörtlüsü ......:89:
yaw başka kimler vardı:26::26:
DERYACIMMM liste için çok teşekkürler ellerin dert görmesinn kuzum inşşş.kilo veren herkesi tebrik ediyorumm özellikle ortilerimi ve kendimi de:78: veremeyenlerde hadi haftaya inşşş.
unuttuklarım kusuruma bakmayınn nolurrr

sevdacımm
cnmm bazen erkeklerr böyle olabiliyor bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef
ama sanırım konuştugun zman seni anlayan bir eşin var
bu yılda böyle olmuşşş artık umarım seneye herşey daha ii olur
nice mutlu yıllara bu arada kuzum...

kızlar ya ben işleirmi nasıl yetiştircemm
daha bir sürü eksigim var
bi tulum mini bir elbise straptez
şort terlik şapka ayakkabı
ve zmanda daraldı kv surat yapıyorlar bıraktıgımda
çocuklarla gitsek çok bunaltıyorlar benii

forumankarada bir kaç magza var bakmam gerekenn
kızılaya inip mayo bikini bakmam lazım hangi ara yapcam bu işlerimi ben bilmiyorum vallahi yaa

banucumm çok teşekkür ederim canımm inşş. canımm. bu arada tekrar yazıyım görmemiş olabilirsin canımm ben begendim cicilerini güle güle giyy inşş. ama en baştaki kombinini çok yakıştırdım sana. bak sanki bambaşka bi tayt gibi olmuş bi kıyafet tek başına degil tamamlandıgında önem taşır ...valla ben neler giydim tatilde bi bilsen süper miniler gece elbiseleri (straplez mini) giyerim valla kimene kilomdan herkes kendine baksın onların hiç mi bişi yokk giy anamm ne istiyosan giyy .... sen yakıştırırsın eminim ki.. alınmış alınmıştır canım güle güle kullan hepsinii. ahh yakın olsan ben alırdım kuzucukları rahat rahat alırdın alıcaklarını. yada ben seni nerelere götürürdüm bi günde hepsini hallederdin. üzülme canım olsun yaa halledersin senn.

canım ne dicem TEDİ diye bi magaza varmı sizin oralarda nefis bikiniler mayolar var hemde çok uyguna arkadaşım almıştı. bide ne dicem ANİOMANİ diye bi site var biliyosundur belki nefiss ayakkabılar nefiss sandaletler falan varr ben kaçtır ordan sipariş veriyorum iki günde getiriyolar hemde bu günlerde çok büyük indirimler yaptı site. bi bak istersen.
gerçekten çok memnunum ben aldıklarımdan ve gerçekten çok iyi markaları satıyolar.

BUGÜNKÜ MENÜM

sahur 1 lavaş ekmeğin içine 1 yumurta ve biraz peynir koyup dürüm yaptım çayla yedim

akşam 2 kepçe çorba
1 litre su--- 1 hurma
2 dilim kavun

1 muz---1 litre su (saat 10 da)

sevdacım
cnm çok teşekür edeirm kaçırdım sanırım ben yazını
valla bende giycem straptez omualar inceldi benim
kemik filan çıktı hoş duruyor yaniii
ama dediigm gibii koştıur koştur alışveriş böyle oluyor
perşembe bir daha çıkıcam bakalım

tayt olayıda gerçekten o beyaz tişörtle daha ii oldu
zaten leopar desenleir sevmemde fark etmedne aldım
giyiveririim gayri arada

ayakkabılara bakayım cnm netten
çocukları uyutunca peki ayagına oluyormu
sorun olmuyor demi kalıplarda

bikini markasına bakayım netten şekerim ama ankarada yokk sanırsam

CANIM ben 38 sipariş ettim iki tane açık ayakkabı gece ayakkabısı bir tanede sandalet tipi aldım çok iyi markalar canım. TEDİ dedigim marka degil canım markamı yazmışım mağaza ne ararsan satıyolar içinde kıyafetten tutta tabak çanaga kadar öyle bi yer yani.. haa ayakkabılarda hiç bi sorun olmuyo valla üç ayakkabımın üçünü çok severek ve çokk rahat ederek giyiyorumm .. ve aynen göründügü gibi geliyo gerçekten çok şık ayakkabılar var canım. bak benim kileri gösteriyim ama benim aldıgımda gece ayakkabısının siyahı indimli degildi şansıma ama ötekileri indirimli aldım gerçekten çok uygun.

resimler çok ayrıntılı degil tek yönlü ama sitede her ürünün her yönden çekilmiş resmi var ve büyüteçle geziyosun ürünün özelliklerini böyle belki cezbedici durmuyo gibi gelebilir ama bide siteden incele canım orda her şekilden çekilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…