80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zekiyecim kulaklığın kabloları takılmasın istiyorsan tişörtünün içinden geçir, belinden sonra direk cebine koy..Ben koşarken öyle yapıyordum :13:

listeye girmişim inş.haftaya kılo vermıs olarak lıstede olurum

eksık bılgıler:
bouy 168
beden 42-44

Canım haftaya bildiriminde yazarsın bilgilerinin tam olarak, bu hafta liste yayınlandı artık.

bende listeye girmek istiyorum

başlangıç : 80.500
geçen hafta 77.400
bu hafta 76.500
giden 900
toplamda giden 4000
hedef 68
beden 42
boy 165
spor evde 10 dakıkacık hareketler

Listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi isteniyor. 2 hafta sonunda sen de listeye girebilirsin.

Denizcim ayıp etmişler ama sen ailenin huyunu az çok biliyorsundur maalesef bazen bizi deli edebiliyorlar..
Ben sana üzüldüm oruçlu halde uğraşmışsın o kadar olanlara bak..Takma kafana bu kadar aile işte..

Ortim kat kat olan yanların erimiş gitmiş resmen
İleride platese de başlayınca çok çok daha iyi olacak eminim..

Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

yazacagım bir kaç şey vardı aklımda iken yazayım

seherr
çok ince görünüyorsunn şuanda bile 65 filan gibisin yani
elbiseni güle güle giy

denizim
ya ailenin böle bir tepki vermeis bana garip geldi
resmii bir ilişkide yok aranızdayani sne ourmadın sofraya diye neden kırılsınlarkii
anlamadım yani :97::97::97:

mavikelebek
senmiydin şeker ve tuz almıyorum hi diyen
diyette iken şekeir meyveden alıyoruz genelde ama
tuzu tabikide sıfıra indiirme
vucudun herşeye ihtiyacı var cnm

nisan
slm cnm nasılsın?

sevda
ayakkabının linkleri açılmıyor hata veriyor sayfaa
baktım güsel ayakkabılar var gerçekten ama eneyip almak istiyorum ya
tereddütt ettim şimdi

p.tesi dişçye gidicem
antibiyotik sanırım iltihabı azalttı daha az agrıyor şimdi
bende menümü yazayım uzun zman sonra

sabah
kıymalı melemen 3yk
3zeytin
peynir
çay 1dlm ekmek

ara
1 kare bitter
türk kahvesi şekersiz

öglen
1 aavuç badem
3 kayısıı
3-4 patates kızartması

akşam
karpuz tarçınlı yogurt

ara
sütlü nescafe
çıtır leblebi (şimdi)

öglen çocukları mec e götürdük
patatesleirndne yedim 3-5 snra cnm yemek istemedi
çantamdaki kuruyemiş ve kuru kayısıyı yedim

akşamda patlıcan ve yogurt yiycektim
baktım özgr karpuzu dogramış allahım dayanmadım 1 dlm yedim
ee bar yogurt yiyeyim dedimm

ama akşam akaşm şu çıtır lblebiyi niye yeidm anlamıyorum

anam anam öldüm öldüm. 9 dan beri lesli 4 mil + 50 mekik yaptım.:87::87::87::87: bittim bittim.:128::128: bu 4 mil epeeeyyy yordu beni.bugunkü menüm

sahur : 1 tam bug.ekmek/2 parça dil peyniri / domates salatalık / 1kupa çay

iftar: 2 kepçe terbiyeli tavuk çorba / salata /3kaşık yoğurtlu közlenmiş pat. salatası

arada kefir içicem birazdan..

az yemişim vallahi şimdi yazarken farkettim maşallah maşallahhh kendi kendime gaz veriyim bende.ortim gülayda yok. dün orti olduk bugün yokkkkk

maşallahhhçok büyük farklar var.simitler gitmiş resmen...harikaaaa

canım adını unuttum.akşam sadece çorba olmaz canım salata yoğurt yanına az bir yemek...bu menü bence çok az canım. en azından 4 5 köfte yeseydin. 2 dilim kavun 2 parça sanırım. muzu yarım ye,onun yerine yemek ye bence....

Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
hoş geldin ben tülinn... her birlikte vericez insallahh...

ben kaçtım kızlar ii geceler herkese sabah erken kalkıp yürüycem
şimdiide yatmadan plates topunun üzerinde
düz mekik ve omriks çalışayım öpt hepicinizi

sağol banucum, bu sıralar olduğum yerde sayıyorum yine, uzun bir süre 79 olarak kalmıştım. ondan da olabilir. birde vücut aynı şekilde yemeye alışltı sanırım

selamm

menüm:
sahur: 2 pohaça, 1 tat.ka.çilek reçeli(ev yapımı)
1 haş. yu. domatez, salatalık, 1 ku. çay
1 yeşilçay, 1 lt. su

iftar:
1 kase çorba, 1 lokma pide,
1 ta. göğsü fı.ızgara, salata, ayran

ara: 1 kü. kase sütlaç
1 çatal ananas
1 mey. soda
1 beşibiryerde çay
2 lt. su

sütlaç yemek için, börek ve patlıcan kebabı yemedim
haftaya naparım bilmiyorum
yine misafir ve davetler olucak
nasıl kendimi tutarım

Son düzenleme:
merhabalar kızlar dün iftarda misafirlerim vardı sonra da maltepe sahile gittik derken yazamadım
dün ki menüm
sabah milföyhamuru ve iki k muhallebi
ara yeşil çay
öğle 2k pilav ve tavuk
ara yeşil çay
akşam
1 tavukpaçası çorbası ki aynı işkembe çorbası gibi oluyor müthiş
2k pilav 2k püre patlıcan köfte börek
ara muzlu pasta ve azıcık da dondurma

bugün ise oruç tuttum pazar olunca eşim de evdeydi kıza biraz o baktı ama yine de zor oldu emzirince
sahur iki dilim tavuklu börek
iki k patlıcanlı kabaklı yoğurt
iftar
çeyrek porsiyon çorba
2k pilav 2k püre patlıcanlı köfte
ara az muzlu pasta maden suyu

kötü oldu bu iki gün ama inş yarın güzel güzel yürüyüş yapıp hatamı telafi edicem
geçmişi okuyamıyorum ne yazık ki ama narin_nazenincim üzme kendini sen görevini yapmışsın ne güzel.. emek emek hazırlanmışsın..anlam veremedim ama üzülmene üzüldüm canım..
bir de fotoğraflarınıza bakınca iyice gaza geldim çok güzel incelmişsiniz maşallah
kendinize iyi bakın canlarım iyi geceler

desteğiniz için teşekkürler kızlar iftara gittik kadıncagızın ne günahı var bir sürü hazırlık yapmış benim düştügüm duruma düşsün istemedim.bana yemekten sonra gelen kardeşim saat 6 dan beri ordaymış evsahibinin evi havuzlu havuza girmeye gitmişler.eee benim evim havuzlu olsa banada 6 da gelirdi herhalde.hiçbişey yokmuş gibi davrandım mesafeliydim ama.agzıma bir sürü laf geldi sokacak ama huzursuzluk olsun istemedim .ben bundan sonra nasıl davranacagımı biliyorum.hep aynı şey insana saygıları yok herşeyin en iyisini onlar bilir ne yapayım ailem Allah başımdan eksik etmesin onları ama benden bu kadar.kardeşimin beni daha fazla yıpratmasına izin vermeyeceğim mesafeyse mesafe böyle daha az günaha girerim enazından

banucum ben yedi kat elle daha rahat ilişki kuruyorum dosluklarım bakidir ama söz konusu ailemse inan yabancıdan daha titiz davranmam gerekiyor maalesef mükemmeliyetçi huyları var ve ben artık sürekli kendimi kasmaktan yoruldum.

deryacım hurmalı liste çok güzel, ellerine sağlık canım....

denizcim yle bi sorun yaşamana üzüldüm, sana çok ayıp etmişler özelliklede eşinin yanında olması daha kötü olmuş, kırıldığını uygun bi dille ifade edersin. ailende farkına varır ve birdaha böyle bi hata yapmazlar, inşallah..
üzücü bi durum fakat olan olmuş, sen daha fazla canını sıkma....

sehercim maşallah, aradaki fark çok belli, sporlada desteklersen toparlamış olursun. elbisenide güle güle giy canım

sevdacım yıldönümü için deyişik bi gün yaşamışsın, napacaksın erkek deyilmi, malesef bizim gibi ince ruhlu olamıyorlar. sen üzülme canım en azından erken farkına varmış, ya seni hiiç anlamasaydı...
ayşede, sevda yok demişti bende balıktan dönemedi diye yazdım canım demekki doğru tahmin etmişim
eminimki seneye acısını çıkartırsın, seninkide hak etmiş ama :90:

hoşgeldin aramıza ben filiz..

kilo veren herkezi tebrik ediyorum, veremeyenlerde inşllah haftaya...

Son düzenleme:

Denizcim bilmiyorum bu herkesde mi böyle ama benimde ailemle ilişkilerim aynı..Şu hayatta bir dostum var ona istediğimi söylerim, hayatta aramızda kırılma alınma gibi saçma şeyler olmaz, ama ablam aman allahım ilk tanıştığım biriyle konuşuyormuş gibi seçerim sözlerimi, en ufak bir lafın arkasında fesatlık arar

Yani dediğin gibi el dediklerimizle daha rahat ilişki kuruyorum..Sadece en büyük ablam alınmaz kırılmaz, kardeş gibi kardeştir..Neden böyle oluyor anlamıyorum, aynı ortamda büyüdüğümüz için mi tahammülsüz oluyorlar ya da insan en yakınına yapar misali sevgiden mi geliyor anlamıyorum

Ama hayatta öğrendiğim tek bir şey varsa o da eşimden başka kimseye kendimden ödün vermeyeceğimdir..Daha doğru tanımı şu aslında ; kim sana ne verirse, sen de onu göster, ayna gibi ol...Maalesef bunu çok acılardan sonra öğrendim ve artık hayat felsefem oldu.. İnan daha mutlu olursun..Kendinden vermek ne ilişkileri düzeltir, ne de seni daha iyi bir insan yapar..

Sevdaaaa allahım ay ışığı altında balık tutma keyfi,yanına da hafif bir müzik daha güzel bir yıldönümü kutlaması olabilir mi
Ne güzel kutlamış işte kuu derdin ne

Şaka bir yana ben bir yere çıkamadığımız için tatlı görüyorum ama senin gibi her gün balığa çıksaydık tabiki de bu ne özel günde derdim..Ama sen tatlı dille anlat gene..Güzelce anlatınca bir daha yapmıyorlar kuu

narin_nazenin kullanıcısından alıntı

desteğiniz için teşekkürler kızlar iftara gittik kadıncagızın ne günahı var bir sürü hazırlık yapmış benim düştügüm duruma düşsün istemedim.bana yemekten sonra gelen kardeşim saat 6 dan beri ordaymış evsahibinin evi havuzlu havuza girmeye gitmişler.eee benim evim havuzlu olsa banada 6 da gelirdi herhalde.hiçbişey yokmuş gibi davrandım mesafeliydim ama.agzıma bir sürü laf geldi sokacak ama huzursuzluk olsun istemedim .ben bundan sonra nasıl davranacagımı biliyorum.hep aynı şey insana saygıları yok herşeyin en iyisini onlar bilir ne yapayım ailem Allah başımdan eksik etmesin onları ama benden bu kadar.kardeşimin beni daha fazla yıpratmasına izin vermeyeceğim mesafeyse mesafe böyle daha az günaha girerim enazından

narin_nazenin kullanıcısından alıntı

banucum ben yedi kat elle daha rahat ilişki kuruyorum dosluklarım bakidir ama söz konusu ailemse inan yabancıdan daha titiz davranmam gerekiyor maalesef mükemmeliyetçi huyları var ve ben artık sürekli kendimi kasmaktan yoruldum.
deryacım sanırım herkezde olmasa bile veya buderece olmasa bile biçoğumuzda butarz şeyleri yaşıyoruz. mesela bendede zaman zaman oluyor ve bende ( insan ençok sevdiğinin canını yakar) diye düşünüyorum. yanlız bizde çok böyle kalıcı olmuyor sinirimiz geçince normale dönüyoruz, mesela çok canımız acıdıysa bi süre sonra konuşur, sonrasında birbirimizi anlar ve ağlaşırız insanda biriken şeyler oluyor ve konuşulmadığı sürece birikiyor ve bi yerde patlıyor, deniz arkadaşın biraz farklı kendi evinde ve kendi ailesi tarafından haksızlığa uğruyor sana katılıyorum kimolursa olsun kimseye ödün verilmemeli..
keşke herkez karşısındaki insanla empati kurabilseydi o zaman insanlar birbirini anlayabilirdi, malesef bunu beceremiyoruz.....

denizcim bu kadar üzülme, sende onlara hak etmedikleri değeri verme bi süre sonra hatasını anlıyacaktır.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar il belimde incelmeler başlar basenlerim çooook gördüğünüz gibi hele bir 65 olsam süper olur göbek ve basende eskiye nazaran epey gitti ama sporla destekleyip kilo vermem şart eski fotoğraflara bakıyorumda ver ver bitmiyor bu kilolar ne kilo almışım zamanında
belimin erimesinde leslininde payı büyük
çok güzeldi sultanahmet okadar kalabalıktı ki gülhanede açtık iftarı akşamı sultanahmette kıldık ordan eminönü Derya sen nerede oturuyordunda sultan ahmete uğramadın :44:
buarada program için teşekkürler yüklediğimden beri hızlandı ve resetlemedi pc
sevda sıkma canını erkekler, kadınlar gibi ince düşünemiyorlar
menüm dışarda olduğumdan kötü ama sporumu yaptım telafi etmesi ümidiyle

Seherim ben küçükçekmecede oturuyordum ama çok asosyal bir hayatım vardı ne götürecek aile vardı, ne de o kafada kız arkadaşım
Tek başına da gidemeyecek kadar korkaktım eskiden, şimdi bakıyorum da ne çok değişmişim, resmen yeniden doğmuşum evlenince

deryacım okadar iyi anlarımki seni canım.karşındaki insan öküz altında buzag arıyorsa insan nasılda geriliyor.kimseyi değiştiremem bu saatten sonra ve kimse içinde kendimi kasmak istemiyorum beni ben oldugum için hatalarıma ragmen seven bi kardeşim yoksa benimde ona verecek tavizim yok.6 yaşındaki kızımla bile büyük adam gibi iddialaşan kavga eden eşşek kadar adama bu saatten sonra ben adam edecek değilim Allah akıl fikir sagduyu versin ama Allahın adaleti çok büyük birgün mutlaka ablama haksızlık etmişim diyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…