haklısın Arzucum gerçekten degişik bi gün oldu seneye çok kötü acısını çıkartırım ben bunun
derya bende tv falan acar izlerdim. ancak tv nn sesini sonuna dayrdım. bandın sesinden dolayı. birazda ikisi bir kafamı yoruyor acıkcası. kulaklık takıyordum elim kolum takılıyordu. birde hergun tv nin onune cek ordan geri yerine bandın ekranı olsa tv ye baglansam ordan kulaklıgı taksam rahat rahat valla cok iyi olur. ama yinede en iyi cozum bu tabi tv acıp dizi program faln izlemek. yoksa diger turlu sıkıcı oluyor. ama alıcaksan ekranlı faln bak. tuzludur digerlerine gore ama. oyle varmı gercı onuda bilmiyorum ya
listeye girmişim inş.haftaya kılo vermıs olarak lıstede olurum
eksık bılgıler:
bouy 168
beden 42-44
bende listeye girmek istiyorum
başlangıç : 80.500
geçen hafta 77.400
bu hafta 76.500
giden 900
toplamda giden 4000
hedef 68
beden 42
boy 165
spor evde 10 dakıkacık hareketler
çok canım sıkkın kızlar aglamıcagım derken bile gözyaşlarım istemeden akıyor
dün iftarım tam bir kabustu annemleri babaannemi ve evli erkek kardeşimi çagırmıştım zehir ettiler herşeyi.erkek kardeşim yemege gelmedi işi varmış eşi ve çocukları geldi sofra hazırdı sofraya babaannem babam ve eşim oturdu annem ayakta 4 aylık yegenimle geziniyor anne otursana siz oturun ben daha 4 de yedim diyor kızkardeşimle çorbaları koyuyoruz eşimde dediki 3 kişiye 3 kişimi hizmet ediyor oturun lütfen birlikte yiyelim ezan okundu ben ev sahibi olarak açlıktan ölsemde ikramımı kendim yapmak istiyorum okadar hazırlamışım annem oturmadı kardeşim ayakta ben ayakta lütfen oturun diyorum yok sen otur bütün ailede bir ben oruçluyum o ara babam bagırdı annem oturdu bende oturdum kızkardeşim oturmuyor gelsene diyorum yok ben tokum neye alındın diyorum ses yok neyse tam yiyoruz babaanne yesene lütfen diyorum biz babanla çarşıya çıktıkta yemiştik diyor lokmalar bogazımdan aşagıya gitmedi gözlerim doldu.kimse dogru düzgün yemedi aslında hiç yemedide denebilir sofrayı tam kaldırırken erkek kardeşim geldi gel sofra dedim ben yedim tokum demez mi kızkardeşimde dönüp bana sen sofraya oturmuş olsaydın bunların hiçbiri olmayacaktı neden inat ettin anlamadım dedi nası yani dedim kendi evimde çagırdıgım misafirlerime hazırladıgım yemekelri ikram etmek istemek suçmu oldu dedim o saatten sonra kimse ne çay içti ne meyve yedi ne tatlı dakikaları saydım gitsinler diye onlar gittikten sonrada resmen aglama krizine girdim bu akşam hepimizin davetli oldugu yemek var gitmek yüzlerini bile görmek isemiyorum ama ev sahibine çok ayıp olacak
yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
Eki Görüntüle 240536 Eki Görüntüle 240538 Eki Görüntüle 240537
kolları kısa olduğundan bıraz görüntü çirkinliği oldu kusuruma bakmayın
Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
maşallahhhyeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
canım adını unuttum.akşam sadece çorba olmaz canımBUGÜNKÜ MENÜM
sahur 1 lavaş ekmeğin içine 1 yumurta ve biraz peynir koyup dürüm yaptım çayla yedim
akşam 2 kepçe çorba
1 litre su--- 1 hurma
2 dilim kavun
1 muz---1 litre su (saat 10 da)
hoş geldin ben tülinn... her birlikte vericez insallahh...Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
hoşgeldin aramızaKızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
desteğiniz için teşekkürler kızlar iftara gittik kadıncagızın ne günahı var bir sürü hazırlık yapmış benim düştügüm duruma düşsün istemedim.bana yemekten sonra gelen kardeşim saat 6 dan beri ordaymış evsahibinin evi havuzlu havuza girmeye gitmişler.eee benim evim havuzlu olsa banada 6 da gelirdi herhalde.hiçbişey yokmuş gibi davrandım mesafeliydim ama.agzıma bir sürü laf geldi sokacak ama huzursuzluk olsun istemedim .ben bundan sonra nasıl davranacagımı biliyorum.hep aynı şey insana saygıları yok herşeyin en iyisini onlar bilir ne yapayım ailem Allah başımdan eksik etmesin onları ama benden bu kadar.kardeşimin beni daha fazla yıpratmasına izin vermeyeceğim mesafeyse mesafe böyle daha az günaha girerim enazından
banucum ben yedi kat elle daha rahat ilişki kuruyorum dosluklarım bakidir ama söz konusu ailemse inan yabancıdan daha titiz davranmam gerekiyor maalesef mükemmeliyetçi huyları var ve ben artık sürekli kendimi kasmaktan yoruldum.
deryacım sanırım herkezde olmasa bile veya buderece olmasa bile biçoğumuzda butarz şeyleri yaşıyoruz. mesela bendede zaman zaman oluyor ve bende ( insan ençok sevdiğinin canını yakar) diye düşünüyorum. yanlız bizde çok böyle kalıcı olmuyor sinirimiz geçince normale dönüyoruz, mesela çok canımız acıdıysa bi süre sonra konuşur, sonrasında birbirimizi anlar ve ağlaşırızDenizcim bilmiyorum bu herkesde mi böyle ama benimde ailemle ilişkilerim aynı..Şu hayatta bir dostum var ona istediğimi söylerim, hayatta aramızda kırılma alınma gibi saçma şeyler olmaz, ama ablam aman allahım ilk tanıştığım biriyle konuşuyormuş gibi seçerim sözlerimi, en ufak bir lafın arkasında fesatlık arar
Yani dediğin gibi el dediklerimizle daha rahat ilişki kuruyorum..Sadece en büyük ablam alınmaz kırılmaz, kardeş gibi kardeştir..Neden böyle oluyor anlamıyorum, aynı ortamda büyüdüğümüz için mi tahammülsüz oluyorlar ya da insan en yakınına yapar misali sevgiden mi geliyor anlamıyorum
Ama hayatta öğrendiğim tek bir şey varsa o da eşimden başka kimseye kendimden ödün vermeyeceğimdir..Daha doğru tanımı şu aslında ; kim sana ne verirse, sen de onu göster, ayna gibi ol...Maalesef bunu çok acılardan sonra öğrendim ve artık hayat felsefem oldu.. İnan daha mutlu olursun..Kendinden vermek ne ilişkileri düzeltir, ne de seni daha iyi bir insan yapar..
yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
Teşekkür ederim kızlar il belimde incelmeler başlar basenlerim çooook gördüğünüz gibi hele bir 65 olsam süper olur göbek ve basende eskiye nazaran epey gitti ama sporla destekleyip kilo vermem şart eski fotoğraflara bakıyorumda ver ver bitmiyor bu kilolar ne kilo almışım zamanında
belimin erimesinde leslininde payı büyük
çok güzeldi sultanahmet okadar kalabalıktı ki gülhanede açtık iftarı akşamı sultanahmette kıldık ordan eminönü Derya sen nerede oturuyordunda sultan ahmete uğramadın :44:
buarada program için teşekkürler yüklediğimden beri hızlandı ve resetlemedi pc
sevda sıkma canını erkekler, kadınlar gibi ince düşünemiyorlar
menüm dışarda olduğumdan kötü ama sporumu yaptım telafi etmesi ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?