80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seher canım değişim çok belli inşalalh hedefine ulaştıgın günleride görürüz canım

yeşilsiyah canım 90 ken bile 90 durmuyorsun şuan bile gayet fit görünüyorsun

kızlar yarın akşama iftara misafirim var çorba karnıyarık fırında tavuk pilav yapacagım ortaya ne yapsam bi fikriniz varmı kabak yogurtlusuyla kırmızı biberli nohut salatası düşündüm bide mevsim salata siz ne dersiniz bide işten gelince yapabileceğim pratik bişiy istedim ve arkadaşımda benim gibi diyette börek falan oyüzden yapmayı düşünmüyorum eşide yediklerine dikkat eden bi bey çünkü

çıkart sevdacım,:93::93: detayları biz düşünmek zorunadyız
haklısın arzucum her ayrıntıyı biz düşünüyoruz vallahi:97:
canım tereddüte düştüysen hiç alma bence git madem ayagına deneye deneye al nasıl gönlün rahat ederse kuzum ben sadece fikir olsun diye şey ettim
sağol banucum, bu sıralar olduğum yerde sayıyorum yine, uzun bir süre 79 olarak kalmıştım. ondan da olabilir. birde vücut aynı şekilde yemeye alışltı sanırım
arzucum geçenlerde bu konunun mevzuu vardı kilo sabit kaldıysa yerinde saymaya başladıysan günlük yapılan egzersizi 5 er dakka arttırarak bu zinziri kırabilirmişiz canımm aklında bulunsun canım
çokk haklısın sen zaten en dogru tavrı sergileyeceksindir kimse için kendini yıprattıgına degmiyor canım
haketmez mi kuuuu tam sopalık benim ki bak içine dogdu demek balıktan dönemedikkk keşke ataydım denize uyuzz bütün planlarımı mahvetti
deryacımm senin gönlün güzel yüzün güzel dur şarkıya baglıyım sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin :93: canımm cidden sen bişey diyince nedense içimdeki öfke birden hafifliyo bazı insanlar vardır enerjisi sana iyi gelir ya sende öylesin iki üç kişi daha varr onların enerjileride bana çok iyi geliyo daha pozitif oluyorum ...inşş. kuuu bi daha yaparsa bu sefer kesin yollicam garantiye başka modeli ile degişim lütfen bu defolu çıktı arızalı anam arızalı
haklısın canım düşünemiyorlarr ....
Erkeklerin bir çogu kaleme benzer incedir begenirsin alırsın ama sonuçta ne kadar ince olursa olsun ham maddesi odun anacımmm
canım çorba karnıyarık fırında tavuk pilav hepsi çok iyi ortaya mevsim salatası daha iyi gider gibi çünkü sebze zaten mevcut yeterince karnıyarık zaten patlıcan,fırında tavuk sade degildir heralde yanında garnitür olarak bişiler vardır diye tahmin ediyorum boll mısırlı rengarenk bi mevsim salatası güzel olur sanki sen daha iyisini bilirsin canım:)

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar. Ben de 5. takımdayım,baktım herkes uyumuş..Ben de 2 gündür diğer grupları ziyaret ediyorum:) Eee biraz davetsiz misafir oldum sanırım gece gece Maşallah siz de uyku yok benim gibi

Biraz okudum yazılanları,aman Allah'ım ne çok alıntı var dedim,resmen pc yetmedi alıntılara

NURAN,ZEKİYE,DENİZZ:80::80::80:
evettttt yeni gece kuşlarımız hayırlı olsun efendimmm
başta bizzat,şahsen ben olmak üzere :79:

hoşgeldiniz prenses:80:
biz gece vardiyasına kaldık bu gece
sıra sıra nöbet tutuyoz topigimizi çalmasınlar diye
buyur sende yardımcı ol madem sende bizdensin :)
bizim alıntılar öyle oluyo genelde oku oku bitmiyo anacımm:97:

Hoşbuldumm canımmm:)
Aynen baktım hangi dükkan açık bu saatte diye,buranın ışıklarını açık görünce attım hemen içeri kendimi
Siz neden uyumuyorsunuz peki??? Alışkanlık mı yoksa sadece bu gece mi böyle oldu??

Son düzenleme:
Aynen baktım hangi dükkan açık bu saatte diye,buranın ışıklarını açık görünce attım hemen içeri kendimi
Siz neden uyumuyorsunuz peki??? Alışkanlık mı yoksa sadece bu gece mi böyle oldu??

gece gece iyi espiriydi vallahi
demek ışıkları açık unutmuşuz hiç farkına varmadık
yok canım bu gecelik böyle degil biz genelde (üç dört kişi)kalıyoruz bazen..
benimki alışkanlık galiba gece pek uyumamda ben

Ben de geceleri erken yatamıyorum ama çok kötü birşey aslında.Düzenimiz altüst oluyor.Sabah geç kalkıyorsundur o zaman ya da yataktan çıkmak için aşırı güç sarfediyorsundur benim gibi

Ben de geceleri erken yatamıyorum ama çok kötü birşey aslında.Düzenimiz altüst oluyor.Sabah geç kalkıyorsundur o zaman ya da yataktan çıkmak için aşırı güç sarfediyorsundur benim gibi

aynen öyle bazen kalkmak ölüm geliyo hele okullar açıkken benim oglanı okula ben götürüp getiriyorum sabah 6 da yatıyodum yedi buçukta geri kalkıyodum ve gün içinde hiç uyumuyodum alışıyo bünye ama başkası olsa bayılır kalır
neyse canım ben şu çamaşırlarımı bi asıyım hazır herkes uyuyoken sana hayırlı geceler iyi sahurlar her zaman bekleriz ışıkları açık gördün mü dal içerii
hoşçakalll:80::80:

Evet ben de kaçıyorum.Benim kocişte söyleniyor valla nereye kaçtın diye İyi geceler sana da cnm..Fırsat buldukça gelicem buraya.By byy

bugünn ne yediğimi yazmadığım ta rüyama girdi uykudan uyandım yazmak için

oruç tatilim yavaş yavaç bitecek çot üzülüyorummm

Kahvaltı :
1 salatalık
2 yeşil soğan
yarım avuç maydanoz
1 kk beyaz peynir
2 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 fındık büyüklüğünde tereyağ
2 damla bal (tüpten sıktım)
avuç içi büyüklüğünde pide

ara :
yarım şeftali

öğle:
1 küçük biber dolması
1 küçük tabak fasulye kavurması
2 kaşık yoğurt

ara:
2-3 üzüm tırtıkladım
1 hüptirik yedim

akşam :
2 kaşık soğuk yoğurtlu çorba
2 tane köfte
8-10 tane ince patates kızartması
1 dilim karpuz

ara :
1 dilim az şekerle yapılmış güllaç

benn çok mu yiyorum yaaaa

bu arada bugün baya formdaydım saat 5 km hızda çok rahat yürüyodum böyle eğlene eğlene..koşu bandından yanık kokusu gibi bişey geldi.annemi çağırdım evet evet in biraz üstünden dedi
bende indim daha 25 dk olmuştu bari pilates yapıyım dedim geçen sene fizik tedavi uzmanının bana önerdiği şekilde yaptım pilatesimi (içinde 70 mekik çektimm :)
soğuma hareketlerimi yapıp duşa girdim.
sonra bi baktım koku aslında dışardan geliyomuş benim koşu bandında hiç bişey yokmuşş..dışarda semaver sefası yapanlar yüzünden benim sporum yalan oldu bugün
o yüzden yarın hem sabah hem akşam yürümüyei düşünüyorum telafi için:87:

günaydın fıstıklar sabah sabah ilk ben damladfım galiba iyi haftalar diliyorum herkese.kızlar size yetişemiyorum vala.hafta sonu giremedim bir sürü sayfa birikmiş okumaya çalışıcam hepsini

antep fıstığı tamamda fıstıgım browni çok kalorili biliyorsunnn. sadece 1 lokmaya izin var bende tamamııı

tamam canım dün zaten 76 çıktım çok mutlu oldum : daha dıkkat edıyorum sahurda nesfit meyveli yiyiyorum su içiyorum .. ama sudan yana müzdaribim ya az içebiliyorum

Son düzenleme:
bu akşam harika bir film var.gerçi bugün serinin 3. filmi yayınlanıyor.karayip korsanları dünyanın sonu.bayılırım böyle filmlere.kaptan jack sparow beni bekler.film bitince görüşürüz.
ay nilgün nasıl istedim izlemeyi ama kaynanamdaydık c.tesi gece foça'da gece pazarına ,yürüyüşe falan çıktık unuttum sonradan kahroldum ama bi ara izliycem bayılıyorum o seriye...
ben çok beğendim sadece en alttakinde göbek çıkmış biraz ama oda dar olmasından sanırım .güle güle giyyyy canım..
buda diger elbise yinemi banu diyseksiniz belki ama
bu yıl elbiseler hep böyle yahuu gögüsten bollaşıyor

buda tulummmm
tulumun rengi süperrrr,ay bayıldım.
burada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439

bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441

en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
çok ince görünüyorsun ya,uzun boylu olmak zorundamısınız Allah aşkına
diyet esnasında rafine şeker ve tuzdan uzak durulması şart,sen doğal yollada alamadıysan eğer bu yüzden oldu şikayetin ama yemek kartelanı gözden geçir canım,geçmiş olsun..
El yapınca da koyar ama kendi insanı daha çok acıtır canını,üzüldüm ama yapıcak bişi yok sadece eşinin yanında ayıp etmişler,insanın kardeşi anası yaparmı böyle şey.konuş kesinlikle,dök içini susma ..sakın üzülme
çok fark varrr,bravo arkadaşım...tam gaz devam
aman böyle olur bazen hediyelere bayoıldım.hypnose benim kokum,sırf bu yüzden affedebiliriz dimi ama şekerim ama bidaha olmasın (bana noluyosa )
Ask olsun be ortim burdayım ben pazarları giremiyorum canım,eşim evde ve hatta evde değil hep beraber dışardayız...ama geldim tek tek okudum gayet güzel 2 menü gördüm.. bırakabilirmiyim seni,sizi ya hep aklımdadınız 2 gün...

bende c.tesi kv.yazlıktadım yaprak sarma yapmış 10 -15 tan yedim bu akşam yemeğimdi
pazar sabahı gözleme ile uyandım yarım yedim ,çay,peynir,domtess

sonra aralarda 1 kahve,1 soda ,4-5 badem yedim

akşamda sadece 1 adet mangalda baget yedim anneme uğramıştımo verdi ..ama oturup yemek yiyemedik,sinemaya yetişmek için. bi film çıkmışHIDDEN(saklı ruh diye ) 3D ...amanin böle bişi olamaz herkes uzaylı gibi taktı gözlükleri adamlar üstümüze geliyo sanki,böcekler falan ..korku filmiydi ama çok eksik bi filmdi tek özelliği 3D olmasıydı...okadar paraya yazık

neyse eğer gözlemeyi saymazsanız kızlar kaçamak yok zaten dün bişi yemedim o yüzden

hatta o gece foça'da dondurma bile yemedim beni ödüllendirin bakem Ay anlatcak şeyler var ama çok açım çokk kahvaltı etmeliyim.ben kaçar yine gelicem anacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…