- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
haklısın arzucum her ayrıntıyı biz düşünüyoruz vallahi:97:çıkart sevdacım,:93::93: detayları biz düşünmek zorunadyız
canım tereddüte düştüysen hiç alma bence git madem ayagına deneye deneye al nasıl gönlün rahat ederse kuzum ben sadece fikir olsun diye şey ettimyazacagım bir kaç şey vardı aklımda iken yazayım
seherr
çok ince görünüyorsunn şuanda bile 65 filan gibisin yani
elbiseni güle güle giy
denizim
ya ailenin böle bir tepki vermeis bana garip geldi
resmii bir ilişkide yok aranızdayani sne ourmadın sofraya diye neden kırılsınlarkii
anlamadım yani :97::97::97:
mavikelebek
senmiydin şeker ve tuz almıyorum hi diyen
diyette iken şekeir meyveden alıyoruz genelde ama
tuzu tabikide sıfıra indiirme
vucudun herşeye ihtiyacı var cnm
nisan
slm cnm nasılsın?
sevda
ayakkabının linkleri açılmıyor hata veriyor sayfaa
baktım güsel ayakkabılar var gerçekten ama eneyip almak istiyorum ya
tereddütt ettim şimdi
arzucum geçenlerde bu konunun mevzuu vardı kilo sabit kaldıysa yerinde saymaya başladıysan günlük yapılan egzersizi 5 er dakka arttırarak bu zinziri kırabilirmişiz canımm aklında bulunsun canımsağol banucum, bu sıralar olduğum yerde sayıyorum yine, uzun bir süre 79 olarak kalmıştım. ondan da olabilir. birde vücut aynı şekilde yemeye alışltı sanırım
çokk haklısın sen zaten en dogru tavrı sergileyeceksindir kimse için kendini yıprattıgına degmiyor canımdesteğiniz için teşekkürler kızlar iftara gittik kadıncagızın ne günahı var bir sürü hazırlık yapmış benim düştügüm duruma düşsün istemedim.bana yemekten sonra gelen kardeşim saat 6 dan beri ordaymış evsahibinin evi havuzlu havuza girmeye gitmişler.eee benim evim havuzlu olsa banada 6 da gelirdi herhalde.hiçbişey yokmuş gibi davrandım mesafeliydim ama.agzıma bir sürü laf geldi sokacak ama huzursuzluk olsun istemedim .ben bundan sonra nasıl davranacagımı biliyorum.hep aynı şey insana saygıları yok herşeyin en iyisini onlar bilir ne yapayım ailem Allah başımdan eksik etmesin onları ama benden bu kadar.kardeşimin beni daha fazla yıpratmasına izin vermeyeceğim mesafeyse mesafe böyle daha az günaha girerim enazından
haketmez mi kuuuu tam sopalık benim ki bak içine dogdu demek balıktan dönemedikkkderyacım hurmalı liste çok güzel, ellerine sağlık canım....
denizcim böyle bi sorun yaşamana üzüldüm, sana çok ayıp etmişler özelliklede eşinin yanında olması daha kötü olmuş, kırıldığını uygun bi dille ifade edersin. ailende farkına varır ve birdaha böyle bi hata yapmazlar, inşallah..
üzücü bi durum fakat olan olmuş, sen daha fazla canını sıkma....
sehercim maşallah, aradaki fark çok belli, sporlada desteklersen toparlamış olursun. elbisenide güle güle giy canım
sevdacım yıldönümü için deyişik bi gün yaşamışsın, napacaksın erkek deyilmi, malesef bizim gibi ince ruhlu olamıyorlar. sen üzülme canım en azından erken farkına varmış, ya seni hiiç anlamasaydı...
ayşede, sevda yok demişti bende balıktan dönemedi diye yazdım canım demekki doğru tahmin etmişim
eminimki seneye acısını çıkartırsın, seninkide hak etmiş ama:90:
hoşgeldin aramızaben filiz..
kilo veren herkezi tebrik ediyorum, veremeyenlerde inşllah haftaya...
deryacımm senin gönlün güzel yüzün güzel dur şarkıya baglıyım sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin :93: canımm cidden sen bişey diyince nedense içimdeki öfke birden hafifliyo bazı insanlar vardır enerjisi sana iyi gelir ya sende öylesin iki üç kişi daha varr onların enerjileride bana çok iyi geliyo daha pozitif oluyorum ...inşş. kuuu bi daha yaparsa bu sefer kesin yollicam garantiye başka modeli ile degişim lütfen bu defolu çıktı arızalı anam arızalıSevdaaaa allahım ay ışığı altında balık tutma keyfi,yanına da hafif bir müzik daha güzel bir yıldönümü kutlaması olabilir mi
Ne güzel kutlamış işte kuu derdin ne
Şaka bir yana ben bir yere çıkamadığımız için tatlı görüyorum ama senin gibi her gün balığa çıksaydık tabiki de bu ne özel günde derdim..Ama sen tatlı dille anlat gene..Güzelce anlatınca bir daha yapmıyorlar kuu
haklısın canım düşünemiyorlarr ....Teşekkür ederim kızlar il belimde incelmeler başlar basenlerim çooook gördüğünüz gibi hele bir 65 olsam süper olur göbek ve basende eskiye nazaran epey gitti ama sporla destekleyip kilo vermem şart eski fotoğraflara bakıyorumda ver ver bitmiyor bu kilolar ne kilo almışım zamanında
belimin erimesinde leslininde payı büyük
çok güzeldi sultanahmet okadar kalabalıktı ki gülhanede açtık iftarı akşamı sultanahmette kıldık ordan eminönü Derya sen nerede oturuyordunda sultan ahmete uğramadın :44:
buarada program için teşekkürler yüklediğimden beri hızlandı ve resetlemedi pc
sevda sıkma canını erkekler, kadınlar gibi ince düşünemiyorlar
menüm dışarda olduğumdan kötü ama sporumu yaptım telafi etmesi ümidiyle
canım çorba karnıyarık fırında tavuk pilav hepsi çok iyi ortaya mevsim salatası daha iyi gider gibi çünkü sebze zaten mevcut yeterince karnıyarık zaten patlıcan,fırında tavuk sade degildir heralde yanında garnitür olarak bişiler vardır diye tahmin ediyorum boll mısırlı rengarenk bi mevsim salatası güzel olur sanki sen daha iyisini bilirsin canım:)seher canım değişim çok belli inşalalh hedefine ulaştıgın günleride görürüz canım
yeşilsiyah canım 90 ken bile 90 durmuyorsun şuan bile gayet fit görünüyorsun
kızlar yarın akşama iftara misafirim var çorba karnıyarık fırında tavuk pilav yapacagım ortaya ne yapsam bi fikriniz varmı kabak yogurtlusuyla kırmızı biberli nohut salatası düşündüm bide mevsim salata siz ne dersiniz bide işten gelince yapabileceğim pratik bişiy istedim ve arkadaşımda benim gibi diyette börek falan oyüzden yapmayı düşünmüyorum eşide yediklerine dikkat eden bi bey çünkü
Merhabalar arkadaşlar. Ben de 5. takımdayım,baktım herkes uyumuş..Ben de 2 gündür diğer grupları ziyaret ediyorum:) Eee biraz davetsiz misafir oldum sanırım gece geceMaşallah siz de uyku yok benim gibi
Biraz okudum yazılanları,aman Allah'ım ne çok alıntı var dedim,resmen pc yetmedi alıntılara
hoşgeldiniz prenses:80:
biz gece vardiyasına kaldık bu gece
sıra sıra nöbet tutuyoz topigimizi çalmasınlar diye
buyur sende yardımcı ol madem sende bizdensin :)
bizim alıntılar öyle oluyo genelde oku oku bitmiyo anacımm:97:
Aynen baktım hangi dükkan açık bu saatte diye,buranın ışıklarını açık görünce attım hemen içeri kendimi
Siz neden uyumuyorsunuz peki??? Alışkanlık mı yoksa sadece bu gece mi böyle oldu??
gece gece iyi espiriydi vallahi
demek ışıkları açık unutmuşuz hiç farkına varmadık
yok canım bu gecelik böyle degil biz genelde (üç dört kişi)kalıyoruz bazen..
benimki alışkanlık galiba gece pek uyumamda ben
Ben de geceleri erken yatamıyorum ama çok kötü birşey aslında.Düzenimiz altüst oluyor.Sabah geç kalkıyorsundur o zaman ya da yataktan çıkmak için aşırı güç sarfediyorsundur benim gibi
aynen öyle bazen kalkmak ölüm geliyo hele okullar açıkken benim oglanı okula ben götürüp getiriyorum sabah 6 da yatıyodum yedi buçukta geri kalkıyodum ve gün içinde hiç uyumuyodum alışıyo bünye ama başkası olsa bayılır kalır
neyse canım ben şu çamaşırlarımı bi asıyım hazır herkes uyuyoken sana hayırlı geceler iyi sahurlar her zaman bekleriz ışıkları açık gördün mü dal içerii
hoşçakalll:80::80:
Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
Eki Görüntüle 240536 Eki Görüntüle 240538 Eki Görüntüle 240537
kolları kısa olduğundan bıraz görüntü çirkinliği oldu kusuruma bakmayın
yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
ay nilgün nasıl istedim izlemeyi ama kaynanamdaydık c.tesi gece foça'da gece pazarına ,yürüyüşe falan çıktık unuttum sonradan kahroldum ama bi ara izliycem bayılıyorum o seriye...bu akşam harika bir film var.gerçi bugün serinin 3. filmi yayınlanıyor.karayip korsanları dünyanın sonu.bayılırım böyle filmlere.kaptan jack sparow beni bekler.film bitince görüşürüz.
ben çok beğendim sadece en alttakinde göbek çıkmış biraz ama oda dar olmasından sanırım .güle güle giyyyy canım..
taytı bugünde bu tişörtle giyidm sanki daha ii olmuştu
desenleri belki karışık amaa
üzerimde en güsel bu durduu:)
elbisenin modeli tam çıkmamış burada aslında askı kısımları ve sırtında biraz tül var
arkadaşıma ayrıntılı çektirirmm haftaiçi
aklımda siyah elbisede vardı bunuda alıverdimm
artık cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum sanırımmm
hadi bakalım bekliyorumm yorumları tüm eleştirilere açıkımmm
tulumun rengi süperrrr,ay bayıldım.
çok ince görünüyorsun ya,uzun boylu olmak zorundamısınız Allah aşkınaburada 90 üstüyüm kızlar
Eki Görüntüle 240439
bunlarda suanki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 240440
Eki Görüntüle 240441
en üsteki fotom beni kendime getiren fotodur.
diyet esnasında rafine şeker ve tuzdan uzak durulması şart,sen doğal yollada alamadıysan eğer bu yüzden oldu şikayetin ama yemek kartelanı gözden geçir canım,geçmiş olsun..Hanımlar bırsey sorıucam sıze
dun ıftardan yarım saat 45 dk sonra boyle ıcımde bır baygınlık hıssı gozum karar gıbı oldu.
bır tatlı kasıgı cıkolata yedım bırazda evde cekırdek vardı tuzlu yıne onu yedım oyle kendıme geldım.
nıye boyle oldu dersınız acaba salatada corbada fılan tuz yok dıyemı?
bırazda olsa tuzlu tatlı mı yemek gerekır ki?
ılkdefa boyle oldum.
El yapınca da koyar ama kendi insanı daha çok acıtır canını,üzüldüm ama yapıcak bişi yok sadece eşinin yanında ayıp etmişler,insanın kardeşi anası yaparmı böyle şey.konuş kesinlikle,dök içini susma ..sakın üzülmeçok canım sıkkın kızlar aglamıcagım derken bile gözyaşlarım istemeden akıyor
dün iftarım tam bir kabustu annemleri babaannemi ve evli erkek kardeşimi çagırmıştım zehir ettiler herşeyi.erkek kardeşim yemege gelmedi işi varmış eşi ve çocukları geldi sofra hazırdı sofraya babaannem babam ve eşim oturdu annem ayakta 4 aylık yegenimle geziniyor anne otursana siz oturun ben daha 4 de yedim diyor kızkardeşimle çorbaları koyuyoruz eşimde dediki 3 kişiye 3 kişimi hizmet ediyor oturun lütfen birlikte yiyelim ezan okundu ben ev sahibi olarak açlıktan ölsemde ikramımı kendim yapmak istiyorum okadar hazırlamışım annem oturmadı kardeşim ayakta ben ayakta lütfen oturun diyorum yok sen otur bütün ailede bir ben oruçluyum o ara babam bagırdı annem oturdu bende oturdum kızkardeşim oturmuyor gelsene diyorum yok ben tokum neye alındın diyorum ses yok neyse tam yiyoruz babaanne yesene lütfen diyorum biz babanla çarşıya çıktıkta yemiştik diyor lokmalar bogazımdan aşagıya gitmedi gözlerim doldu.kimse dogru düzgün yemedi aslında hiç yemedide denebilir sofrayı tam kaldırırken erkek kardeşim geldi gel sofra dedim ben yedim tokum demez mi kızkardeşimde dönüp bana sen sofraya oturmuş olsaydın bunların hiçbiri olmayacaktı neden inat ettin anlamadım dedi nası yani dedim kendi evimde çagırdıgım misafirlerime hazırladıgım yemekelri ikram etmek istemek suçmu oldu dedim o saatten sonra kimse ne çay içti ne meyve yedi ne tatlı dakikaları saydım gitsinler diye onlar gittikten sonrada resmen aglama krizine girdim bu akşam hepimizin davetli oldugu yemek var gitmek yüzlerini bile görmek isemiyorum ama ev sahibine çok ayıp olacak
çok fark varrr,bravo arkadaşım...tam gaz devamyeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
aman böyle olur bazen hediyelere bayoıldım.hypnose benim kokum,sırf bu yüzden affedebiliriz dimi ama şekerimiki gündür biraz moralim bozuk ondan pek gelip gidemedim. cuma günü bizim evlilik yıldönümümüzdü ya çok begendiğim bi salon aynası vardı onu aldı eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi olarak iyi tamam çok hoş.iki tane parfüm aldı (hypnose lancome paris,burberry of london )okey onlarda hoş ama tuttu o gün demez mi balık tutmaya gidelim mi aşkım diye ben böyle bi kaldımolurr gideriz dedim neyse hazırlandım çıkıyorum oda dükkana geçti o arada elemanların yevmiyelerini falan dagıtıyım gelirim dedi telefon etti naptın diye hiçç giyindim çocukları diydirdim makyaj yaptım çıktım işte şimdi dedim insan bi çay yapardı termosa dimi diyo yaw beni delirtme çıktım diyorum çay diyosun dedim. tamam gel hadi dükkanın önüne dedi(dükkanla oturdugum site karşı karşıya)
gittik balık tutmaya tabi benim moral sıfırrrnoldu diye neye bu kadar kızdın diyo gidelim istersen diyo yok dedim sahilin dibinde arkadasım oturuyo ben dedim gidiyorum bi kahve içerim sen kız uyanırsa ara beni dedim tamam dedi ama çok bozuldu (kız arabada uyuyo araba büyük sıkıntı olmuyo çocuklar uyudumu biri arkaya biri ön koltugu yatak yapıyoruz uyuyolar diyoki çocuk rahat edemezse gitme istersen falanyaw zaten her gece yatıyo bu cocuk rahat edemicek bi tarafı yok hatta ben bilem yatıyom neyse ben gittim oturdum ark. kahve içtik kocası geldi dedik aşagıda seni bekliyo seninki hemen indi yanına(kocalarımız çocukluk arkadası kardeş gibiler)neyse dedi ark. noluyo sevda bişey var çaktırmıyosun falan dedim böyle böyle bizim evlilik yıldönümümüz ben neler planladım neler düşündüm ama tuttu balık tutmaya gidelimmi dedi. hatırlamadımı yani dedi hayır canım hatırlamaz olur mu öyle bir şansı heçç olur mu sence bak bakimmm gözümee dedim. biz sahuru hazırladık mesaj attım gelin hadi diye çıktılar yukarı geldiler tabi ben triplerdeyim noldu bitanem neye surat yapıyosun diyo hiççç nolsunki diyorum .hadi gidelim eve diyo evde yeriz bişiler diyo yokk dedim ezan okunana kadar bi yere gitmiyorum dedim. yedik içtik ezan okundu o arada da arkadas eşine diyo işte sevda fal baktı onu dedi bunu dedi falan diye oda diyo sevda bu demiştir inanırım diyo falan neyse dedim boşverin fal muhabbetini azıcık dini hikayeler kıssalar hisseler falan anlattık sıra sıra falan neyse bindik arabaya çıktık eve ...istedigin oldu bak ezan okunana kadar kaldın orda diyo bende dedim senin ne halt işin var evlilik yıldönümümüzde balık tutmaya götürüyon beni dedim. ayyy ne uzattımm heee öyle işte saçmaa sapannn bi geceydii hiç böyle bir yıldönümü daha kutlamamıştım degişiklik oldu benim için güler misin aglar mısın? neyse atlattım sayılır sinirim azaldı bayagı bi. artıkın devam edebilirim kaldıgım yerden ben geldimm savulunn gariiii
Ask olsun be ortim burdayım ben pazarları giremiyorum canım,eşim evde ve hatta evde değil hep beraber dışardayız...ama geldim tek tek okudum gayet güzel 2 menü gördüm.. bırakabilirmiyim seni,sizi ya hep aklımdadınız 2 gün...anam anam öldüm öldüm. 9 dan beri lesli 4 mil + 50 mekik yaptım.:87::87::87::87: bittim bittim.:128::128: bu 4 mil epeeeyyy yordu beni.bugunkü menüm
sahur : 1 tam bug.ekmek/2 parça dil peyniri / domates salatalık / 1kupa çay
iftar: 2 kepçe terbiyeli tavuk çorba / salata /3kaşık yoğurtlu közlenmiş pat. salatası
arada kefir içicem birazdan..
az yemişim vallahi şimdi yazarken farkettim maşallah maşallahhhkendi kendime gaz veriyim bende.ortim gülayda yok. dün orti olduk bugün yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?