deryacımm senin gönlün güzel yüzün güzel dur şarkıya baglıyım sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin :93: canımm cidden sen bişey diyince nedense içimdeki öfke birden hafifliyo bazı insanlar vardır enerjisi sana iyi gelir ya sende öylesin iki üç kişi daha varr onların enerjileride bana çok iyi geliyo daha pozitif oluyorum ...inşş. kuuu bi daha yaparsa bu sefer kesin yollicam garantiye başka modeli ile degişim lütfen bu defolu çıktı arızalı anam arızalı
iki gündür biraz moralim bozuk ondan pek gelip gidemedim. cuma günü bizim evlilik yıldönümümüzdü ya çok begendiğim bi salon aynası vardı onu aldı eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi olarak iyi tamam çok hoş.iki tane parfüm aldı (hypnose lancome paris,burberry of london )okey onlarda hoş ama tuttu o gün demez mi balık tutmaya gidelim mi aşkım diye ben böyle bi kaldımolurr gideriz dedim neyse hazırlandım çıkıyorum oda dükkana geçti o arada elemanların yevmiyelerini falan dagıtıyım gelirim dedi telefon etti naptın diye hiçç giyindim çocukları diydirdim makyaj yaptım çıktım işte şimdi dedim insan bi çay yapardı termosa dimi diyo yaw beni delirtme çıktım diyorum çay diyosun dedim. tamam gel hadi dükkanın önüne dedi(dükkanla oturdugum site karşı karşıya)
gittik balık tutmaya tabi benim moral sıfırrrnoldu diye neye bu kadar kızdın diyo gidelim istersen diyo yok dedim sahilin dibinde arkadasım oturuyo ben dedim gidiyorum bi kahve içerim sen kız uyanırsa ara beni dedim tamam dedi ama çok bozuldu (kız arabada uyuyo araba büyük sıkıntı olmuyo çocuklar uyudumu biri arkaya biri ön koltugu yatak yapıyoruz uyuyolar diyoki çocuk rahat edemezse gitme istersen falanyaw zaten her gece yatıyo bu cocuk rahat edemicek bi tarafı yok hatta ben bilem yatıyom neyse ben gittim oturdum ark. kahve içtik kocası geldi dedik aşagıda seni bekliyo seninki hemen indi yanına(kocalarımız çocukluk arkadası kardeş gibiler)neyse dedi ark. noluyo sevda bişey var çaktırmıyosun falan dedim böyle böyle bizim evlilik yıldönümümüz ben neler planladım neler düşündüm ama tuttu balık tutmaya gidelimmi dedi. hatırlamadımı yani dedi hayır canım hatırlamaz olur mu öyle bir şansı heçç olur mu sence bak bakimmm gözümee dedim. biz sahuru hazırladık mesaj attım gelin hadi diye çıktılar yukarı geldiler tabi ben triplerdeyim noldu bitanem neye surat yapıyosun diyo hiççç nolsunki diyorum .hadi gidelim eve diyo evde yeriz bişiler diyo yokk dedim ezan okunana kadar bi yere gitmiyorum dedim. yedik içtik ezan okundu o arada da arkadas eşine diyo işte sevda fal baktı onu dedi bunu dedi falan diye oda diyo sevda bu demiştir inanırım diyo falan neyse dedim boşverin fal muhabbetini azıcık dini hikayeler kıssalar hisseler falan anlattık sıra sıra falan neyse bindik arabaya çıktık eve ...istedigin oldu bak ezan okunana kadar kaldın orda diyo bende dedim senin ne halt işin var evlilik yıldönümümüzde balık tutmaya götürüyon beni dedim. ayyy ne uzattımm heee öyle işte saçmaa sapannn bi geceydii hiç böyle bir yıldönümü daha kutlamamıştım degişiklik oldu benim için güler misin aglar mısın? neyse atlattım sayılır sinirim azaldı bayagı bi. artıkın devam edebilirim kaldıgım yerden ben geldimm savulunn gariiii
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııın sağol canımgünaydın fıstıklar sabah sabah ilk ben damladfım galibaiyi haftalar diliyorum herkese.kızlar size yetişemiyorum vala.hafta sonu giremedim bir sürü sayfa birikmiş okumaya çalışıcam hepsini
Varya kolum kanadım kalkmıyordu he Aldım enerjiyi mersi canımgünaydınnn kızlar
hepinize pozitif enerjili ve azkalorili bir hafta diliyorum
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz bakalım
sevdacım tşk edeirm cnmm linkler için fikrim oldu tabi en azındannn
denizzz
malesef bazen öle olabiliyor cnm ya bende yabancılarla daha ii konuşuyorum derdimi sıkıntımı
paylaşımım daha fazla demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
bugün eşimin teyzesine gidicezz
eminim beni gözüyle yiycek yineeee karuuu
gelini kilolluuu ve ben böle zayıfladıgımdna beir gözleir bende kadınınn
bakalım bu kez ne yapacakkk?
canım menün çok güzel bence. patatesden sadece 3 taneye izin veriyorum bennnbugünn ne yediğimi yazmadığım ta rüyama girdi uykudan uyandım yazmak için
Kahvaltı :
1 salatalık
2 yeşil soğan
yarım avuç maydanoz
1 kk beyaz peynir
2 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 fındık büyüklüğünde tereyağ
2 damla bal (tüpten sıktım)
avuç içi büyüklüğünde pide
ara :
yarım şeftali
öğle:
1 küçük biber dolması
1 küçük tabak fasulye kavurması
2 kaşık yoğurt
ara:
2-3 üzüm tırtıkladım
1 hüptirik yedim
akşam :
2 kaşık soğuk yoğurtlu çorba
2 tane köfte
8-10 tane ince patates kızartması
1 dilim karpuz
ara :
1 dilim az şekerle yapılmış güllaç
benn çok mu yiyorum yaaaa
Ask olsun be ortim burdayım ben pazarları giremiyorum canım,eşim evde ve hatta evde değil hep beraber dışardayız...ama geldim tek tek okudum gayet güzel 2 menü gördüm.. bırakabilirmiyim seni,sizi ya hep aklımdadınız 2 gün...
bende c.tesi kv.yazlıktadım yaprak sarma yapmış 10 -15 tan yedim bu akşam yemeğimdi
pazar sabahı gözleme ile uyandım yarım yedim ,çay,peynir,domtess
sonra aralarda 1 kahve,1 soda ,4-5 badem yedim
akşamda sadece 1 adet mangalda baget yedim anneme uğramıştımo verdi ..ama oturup yemek yiyemedik,sinemaya yetişmek için. bi film çıkmışHIDDEN(saklı ruh diye ) 3D ...amanin böle bişi olamaz herkes uzaylı gibi taktı gözlükleri adamlar üstümüze geliyo sanki,böcekler falan ..korku filmiydi ama çok eksik bi filmdi tek özelliği 3D olmasıydı...okadar paraya yazık
neyse eğer gözlemeyi saymazsanız kızlar kaçamak yok zaten dün bişi yemedim o yüzden
hatta o gece foça'da dondurma bile yemedim beni ödüllendirin bakemAy anlatcak şeyler var ama çok açım çokk kahvaltı etmeliyim.ben kaçar yine gelicem anacım
canım menün çok güzel bence. patatesden sadece 3 taneye izin veriyorum bennnbende çok severiiiimmm... güllacıda bida yarım yersin. şunu unutmaki oruçluyken daha az yiyoruz. bence bi an önce başla orucuna.ben öyleyim en azından :80::80:
hoşgeldin canım ya. bende bilmiyordum pazar olayını iyi olmuş gez tozzz canım. yarım gözlemede bişey yok canım. o kadardan sabah bişey olmazdaaaaaa akşamki dolmalar çok gibi. şöyle 5 6 dolmayla salata yoğurt yeseydin keşke. bide akşam 1 baget başka bişey yokmu. çok az olmuş :79::79::79::79:
canım menün çok güzel bence. patatesden sadece 3 taneye izin veriyorum bennnbende çok severiiiimmm... güllacıda bida yarım yersin. şunu unutmaki oruçluyken daha az yiyoruz. bence bi an önce başla orucuna.ben öyleyim en azından :80::80:
selam kızlarrrr
herkese iyi haftalar diliyorum..
c.tesi sabahtan dr a gittim bilek yüzünden ..
iki film çektirdi..tendom kisti varmış..pc başında çalışanlarda genelde olur önemli bişi ğeil dikkat et dedi jel verdi 10 gün de atel kullancaksın dedi..bakalım..hiç memnun kalmadım dr dan bir de özel sağlık sigortası limitlerimi bu sene nörolojiler tahliler vs ile bitirmek üzereymişim hepsini de karşılamadı cebimden birsürü para gitti sinir oldum..neyse sağlık olsun 1 Ekimde yenilenecek..
o kadar yorulmuşum ki tahtakaleye falan gidemedim..kutu da bakamadım tabi eve gelip bir uyumuşum kızlar 5 saat aralıksız..
oo tam kendime geldim diye seviniyordum ki gece oldu..uyku vakti..üstüste iki film izledim keyifler gani...saat 01.30 da uyumaya gittim üstümdeki canavarların sesininden 03.30 a dek uyuyamadım..kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
çok yorgunum..uykusuzum..o minik bacaksızı gidip boğucam..ilgilenmeyeceksen bakmayacaksan yetişemeyceksen yapmayacaksın kardeşim 3 tane çocuk..kapısına gittim bir kere napayım yetişemeiyorum 3 taneler diyo..gece 12 yi bile kabul ederim dedim ama 1,2,3 olmaz yaaaaa
o kadar yazdım yine çıkmadı deli oldum. tüm yazılarım boşa gitti yine.....
merhaba kızlar. ben geldim hafta sonu yoktum k.valideme yardımcı oldum diyetim tamgaz devam. bir arkadaşım beni merak etmiş arkadaşımburda. ilk önce sağolasın güzelim tek merak eden sen olmuşsun çok sevindin hatırlandığıma. sabahtan beri geçmişi okudum. hem iş hem yazılanları okumak bayağı zaman aldı. bu arada ben listeyi niye göremiyom çok merak ediyorum valla eklendim mi diye. listeye girdim mi kaçınçı sıradayaım neyim nasılım görmek istiyorum. artık alın beni listeye yahuuu. birde hayırsever arkadaş varsa bana listeyi nasıl göreceğimi söyler mi gözüm görmüyor mu nedir baktım baktım göremedim birtürlü.
hepinizi öperim yanaktan bol bol kocaman kocaman.
bir de küsesim geldi nedense. bari küseyim öyle çıkayım siteden...
Hepinize küstüm unuttunuz beni aramadınız öldüm mü kaldım mı soran olmadııııı şimdi gidiyom kendimi biryerlere vurmaya tutmayın tamam mı beni
Buyrun efendim hurmalı yeni listemiz
Arkadaşlar çok söyledim artık söylemeye yüzüm kalmadı ama bildirimleri yaparken son yaptığınız bildirimi dikkate alın rica ediyorum..Mesela geçen hafta 73 bu hafta 72 1 kilo verdim deniliyor ama listeye bakıyorum geçen hafta zaten 72 gözüküyor.Haksızlık oluyor arkadaşlar dikkat edelim lütfen, vaktim yok bildirim yaparken dikkat edemiyorum diyenler, bu hafta ki bildirimlerini bir kenara kaydetsinler haftaya da ona göre bakıp bildirim yaparlar
Bildirimlerin şablonu da şu şekilde ;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
Buna da dikkat edilirse sevinirim..
Sacre tebrik ederim, bu liste başının keyfi başkadır, tadını çıkar
o kadar yazdım yine çıkmadı deli oldum. tüm yazılarım boşa gitti yine.....
merhaba kızlar. ben geldim hafta sonu yoktum k.valideme yardımcı oldum diyetim tamgaz devam. bir arkadaşım beni merak etmiş arkadaşımburda. ilk önce sağolasın güzelim tek merak eden sen olmuşsun çok sevindin hatırlandığıma. sabahtan beri geçmişi okudum. hem iş hem yazılanları okumak bayağı zaman aldı. bu arada ben listeyi niye göremiyom çok merak ediyorum valla eklendim mi diye. listeye girdim mi kaçınçı sıradayaım neyim nasılım görmek istiyorum. artık alın beni listeye yahuuu. birde hayırsever arkadaş varsa bana listeyi nasıl göreceğimi söyler mi gözüm görmüyor mu nedir baktım baktım göremedim birtürlü.
hepinizi öperim yanaktan bol bol kocaman kocaman.
bir de küsesim geldi nedense. bari küseyim öyle çıkayım siteden...
Hepinize küstüm unuttunuz beni aramadınız öldüm mü kaldım mı soran olmadııııı şimdi gidiyom kendimi biryerlere vurmaya tutmayın tamam mı beni
selam kızlarrrr
iki film çektirdi..tendom kisti varmış..pc başında çalışanlarda genelde olur önemli bişi ğeil dikkat et dedi jel verdi 10 gün de atel kullancaksın dedi..bakalım..hiç memnun kalmadım dr dan bir de özel sağlık sigortası limitlerimi bu sene nörolojiler tahliler vs ile bitirmek üzereymişim hepsini de karşılamadı cebimden birsürü para gitti sinir oldum..neyse sağlık olsun 1 Ekimde yenilenecek..
o kadar yorulmuşum ki tahtakaleye falan gidemedim..kutu da bakamadım tabi eve gelip bir uyumuşum kızlar 5 saat aralıksız..
oo tam kendime geldim diye seviniyordum ki gece oldu..uyku vakti..üstüste iki film izledim keyifler gani...saat 01.30 da uyumaya gittim üstümdeki canavarların sesininden 03.30 a dek uyuyamadım..kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
çok yorgunum..uykusuzum..o minik bacaksızı gidip boğucam..ilgilenmeyeceksen bakmayacaksan yetişemeyceksen yapmayacaksın kardeşim 3 tane çocuk..kapısına gittim bir kere napayım yetişemeiyorum 3 taneler diyo..gece 12 yi bile kabul ederim dedim ama 1,2,3 olmaz yaaaaa
yeni aldığım elbiseyle sonunda çekildim foto işte eski ve yeni ben
Eki Görüntüle 240535
86 kilo iken
Eki Görüntüle 240536 Eki Görüntüle 240538 Eki Görüntüle 240537
kolları kısa olduğundan bıraz görüntü çirkinliği oldu kusuruma bakmayın
iki gündür biraz moralim bozuk ondan pek gelip gidemedim. cuma günü bizim evlilik yıldönümümüzdü ya çok begendiğim bi salon aynası vardı onu aldı eşim bana evlilik yıldönümü hediyesi olarak iyi tamam çok hoş.iki tane parfüm aldı (hypnose lancome paris,burberry of london )okey onlarda hoş ama tuttu o gün demez mi balık tutmaya gidelim mi aşkım diye ben böyle bi kaldımolurr gideriz dedim neyse hazırlandım çıkıyorum oda dükkana geçti o arada elemanların yevmiyelerini falan dagıtıyım gelirim dedi telefon etti naptın diye hiçç giyindim çocukları diydirdim makyaj yaptım çıktım işte şimdi dedim insan bi çay yapardı termosa dimi diyo yaw beni delirtme çıktım diyorum çay diyosun dedim. tamam gel hadi dükkanın önüne dedi(dükkanla oturdugum site karşı karşıya)
gittik balık tutmaya tabi benim moral sıfırrrnoldu diye neye bu kadar kızdın diyo gidelim istersen diyo yok dedim sahilin dibinde arkadasım oturuyo ben dedim gidiyorum bi kahve içerim sen kız uyanırsa ara beni dedim tamam dedi ama çok bozuldu (kız arabada uyuyo araba büyük sıkıntı olmuyo çocuklar uyudumu biri arkaya biri ön koltugu yatak yapıyoruz uyuyolar diyoki çocuk rahat edemezse gitme istersen falanyaw zaten her gece yatıyo bu cocuk rahat edemicek bi tarafı yok hatta ben bilem yatıyom neyse ben gittim oturdum ark. kahve içtik kocası geldi dedik aşagıda seni bekliyo seninki hemen indi yanına(kocalarımız çocukluk arkadası kardeş gibiler)neyse dedi ark. noluyo sevda bişey var çaktırmıyosun falan dedim böyle böyle bizim evlilik yıldönümümüz ben neler planladım neler düşündüm ama tuttu balık tutmaya gidelimmi dedi. hatırlamadımı yani dedi hayır canım hatırlamaz olur mu öyle bir şansı heçç olur mu sence bak bakimmm gözümee dedim. biz sahuru hazırladık mesaj attım gelin hadi diye çıktılar yukarı geldiler tabi ben triplerdeyim noldu bitanem neye surat yapıyosun diyo hiççç nolsunki diyorum .hadi gidelim eve diyo evde yeriz bişiler diyo yokk dedim ezan okunana kadar bi yere gitmiyorum dedim. yedik içtik ezan okundu o arada da arkadas eşine diyo işte sevda fal baktı onu dedi bunu dedi falan diye oda diyo sevda bu demiştir inanırım diyo falan neyse dedim boşverin fal muhabbetini azıcık dini hikayeler kıssalar hisseler falan anlattık sıra sıra falan neyse bindik arabaya çıktık eve ...istedigin oldu bak ezan okunana kadar kaldın orda diyo bende dedim senin ne halt işin var evlilik yıldönümümüzde balık tutmaya götürüyon beni dedim. ayyy ne uzattımm heee öyle işte saçmaa sapannn bi geceydii hiç böyle bir yıldönümü daha kutlamamıştım degişiklik oldu benim için güler misin aglar mısın? neyse atlattım sayılır sinirim azaldı bayagı bi. artıkın devam edebilirim kaldıgım yerden ben geldimm savulunn gariiii
BUGÜNKÜ MENÜM
sahur 1 lavaş ekmeğin içine 1 yumurta ve biraz peynir koyup dürüm yaptım çayla yedim
akşam 2 kepçe çorba
1 litre su--- 1 hurma
2 dilim kavun
1 muz---1 litre su (saat 10 da)
Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
anam anam öldüm öldüm. 9 dan beri lesli 4 mil + 50 mekik yaptım.:87::87::87::87: bittim bittim.:128::128: bu 4 mil epeeeyyy yordu beni.bugunkü menüm
sahur : 1 tam bug.ekmek/2 parça dil peyniri / domates salatalık / 1kupa çay
iftar: 2 kepçe terbiyeli tavuk çorba / salata /3kaşık yoğurtlu közlenmiş pat. salatası
arada kefir içicem birazdan..
merhabalar kızlar dün iftarda misafirlerim vardı sonra da maltepe sahile gittik derken yazamadım
dün ki menüm
sabah milföyhamuru ve iki k muhallebi
ara yeşil çay
öğle 2k pilav ve tavuk
ara yeşil çay
akşam
1 tavukpaçası çorbası ki aynı işkembe çorbası gibi oluyor müthiş
2k pilav 2k püre patlıcan köfte börek
ara muzlu pasta ve azıcık da dondurma
bugün ise oruç tuttum pazar olunca eşim de evdeydi kıza biraz o baktı ama yine de zor oldu emzirince
sahur iki dilim tavuklu börek
iki k patlıcanlı kabaklı yoğurt
iftar
çeyrek porsiyon çorba
2k pilav 2k püre patlıcanlı köfte
ara az muzlu pasta maden suyu
kötü oldu bu iki gün ama inş yarın güzel güzel yürüyüş yapıp hatamı telafi edicem
geçmişi okuyamıyorum ne yazık ki ama narin_nazenincim üzme kendini sen görevini yapmışsın ne güzel.. emek emek hazırlanmışsın..anlam veremedim ama üzülmene üzüldüm canım..
bir de fotoğraflarınıza bakınca iyice gaza geldim çok güzel incelmişsiniz maşallah
kendinize iyi bakın canlarım iyi geceler
Teşekkür ederim kızlar il belimde incelmeler başlar basenlerim çooook gördüğünüz gibi hele bir 65 olsam süper olur göbek ve basende eskiye nazaran epey gitti ama sporla destekleyip kilo vermem şart eski fotoğraflara bakıyorumda ver ver bitmiyor bu kilolar ne kilo almışım zamanında
belimin erimesinde leslininde payı büyük
çok güzeldi sultanahmet okadar kalabalıktı ki gülhanede açtık iftarı akşamı sultanahmette kıldık ordan eminönü Derya sen nerede oturuyordunda sultan ahmete uğramadın :44:
buarada program için teşekkürler yüklediğimden beri hızlandı ve resetlemedi pc
sevda sıkma canını erkekler, kadınlar gibi ince düşünemiyorlar
menüm dışarda olduğumdan kötü ama sporumu yaptım telafi etmesi ümidiyle
Merhabalar arkadaşlar. Ben de 5. takımdayım,baktım herkes uyumuş..Ben de 2 gündür diğer grupları ziyaret ediyorum:) Eee biraz davetsiz misafir oldum sanırım gece geceMaşallah siz de uyku yok benim gibi
Biraz okudum yazılanları,aman Allah'ım ne çok alıntı var dedim,resmen pc yetmedi alıntılara
bugünn ne yediğimi yazmadığım ta rüyama girdi uykudan uyandım yazmak için
oruç tatilim yavaş yavaç bitecek çot üzülüyorummm
Kahvaltı :
1 salatalık
2 yeşil soğan
yarım avuç maydanoz
1 kk beyaz peynir
2 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 fındık büyüklüğünde tereyağ
2 damla bal (tüpten sıktım)
avuç içi büyüklüğünde pide
ara :
yarım şeftali
öğle:
1 küçük biber dolması
1 küçük tabak fasulye kavurması
2 kaşık yoğurt
ara:
2-3 üzüm tırtıkladım
1 hüptirik yedim
akşam :
2 kaşık soğuk yoğurtlu çorba
2 tane köfte
8-10 tane ince patates kızartması
1 dilim karpuz
ara :
1 dilim az şekerle yapılmış güllaç
benn çok mu yiyorum yaaaa
ay alıntıyı tam yapamamışım beceriksizliğim üstümde :) kendim söyler kendim cevaplar gibi olmuşum
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz bakalım
sevdacım tşk edeirm cnmm linkler için fikrim oldu tabi en azındannn
denizzz
malesef bazen öle olabiliyor cnm ya bende yabancılarla daha ii konuşuyorum derdimi sıkıntımı
paylaşımım daha fazla demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
bugün eşimin teyzesine gidicezz
eminim beni gözüyle yiycek yineeee karuuu
gelini kilolluuu ve ben böle zayıfladıgımdna beir gözleir bende kadınınn
bakalım bu kez ne yapacakkk?
bir arkadaşım beni merak etmiş arkadaşımburda. ilk önce sağolasın güzelim tek merak eden sen olmuşsun çok sevindin hatırlandığıma. bir de küsesim geldi nedense. bari küseyim öyle çıkayım siteden...
selam kızlarrrr
kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
tünaydın bayanlar
dun ku menum
sahur
5i bir yerde cay
3 dılım boreküsalatalık domates
ıftar
ballı tarcınlı cay
2 hurma
3 kayısı
ceyrek dılım ekmek
4 kasık bamya
4 kasık pılav
salata(yag ve tuzu var)
araogun
kucuk dılım ırmık tatlısı
nescafe
bır avuc kflakes
spor:
30 dk step
yanlıslarım varsa uyarısanız sevınırım
bırde saltaya azda olsa nar eksısı sosu eklemek cok mu kalorılı yapar
Buyrun efendim hurmalı yeni listemiz
Arkadaşlar çok söyledim artık söylemeye yüzüm kalmadı ama bildirimleri yaparken son yaptığınız bildirimi dikkate alın rica ediyorum..Mesela geçen hafta 73 bu hafta 72 1 kilo verdim deniliyor ama listeye bakıyorum geçen hafta zaten 72 gözüküyor.Haksızlık oluyor arkadaşlar dikkat edelim lütfen, vaktim yok bildirim yaparken dikkat edemiyorum diyenler, bu hafta ki bildirimlerini bir kenara kaydetsinler haftaya da ona göre bakıp bildirim yaparlar
Bildirimlerin şablonu da şu şekilde ;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
Buna da dikkat edilirse sevinirim..
Sacre tebrik ederim, bu liste başının keyfi başkadır, tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?