80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne mutlu bana o zaman :87::87:

boşver canım erkekler işte.bizim kadar önemsemiyolar evlilik yıldönümlerini.aman umursamasalarda bizi mutlu etsinler yeter.bizimki de evlilik yıldönümüne yakın bişey alınırsa bu evlilik yıldönümü hediyen diye belirtir ben alıştım artık sağolsun her istediğimi yapıyo.bak seninkide bi sürü hediye falan almış ne güzel işte.keşke beraber geçirseydiniz yıldönümünüzü ama düşünememiş boşver takma kafana

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz bakalım
sevdacım tşk edeirm cnmm linkler için fikrim oldu tabi en azındannn

denizzz
malesef bazen öle olabiliyor cnm ya bende yabancılarla daha ii konuşuyorum derdimi sıkıntımı
paylaşımım daha fazla demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

bugün eşimin teyzesine gidicezz
eminim beni gözüyle yiycek yineeee karuuu
gelini kilolluuu ve ben böle zayıfladıgımdna beir gözleir bende kadınınn
bakalım bu kez ne yapacakkk?

günaydın fıstıklar sabah sabah ilk ben damladfım galiba iyi haftalar diliyorum herkese.kızlar size yetişemiyorum vala.hafta sonu giremedim bir sürü sayfa birikmiş okumaya çalışıcam hepsini
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııın sağol canım
günaydınnn kızlar
hepinize pozitif enerjili ve azkalorili bir hafta diliyorum

Varya kolum kanadım kalkmıyordu he Aldım enerjiyi mersi canım

Banum aman oku kendine bak öyle bakanların nazarıçok olur demedi deme yanıklılar artmasın gari

canım menün çok güzel bence. patatesden sadece 3 taneye izin veriyorum bennn bende çok severiiiimmm... güllacıda bida yarım yersin. şunu unutmaki oruçluyken daha az yiyoruz. bence bi an önce başla orucuna.ben öyleyim en azından :80::80:

hoşgeldin canım ya. bende bilmiyordum pazar olayını iyi olmuş gez tozzz canım. yarım gözlemede bişey yok canım. o kadardan sabah bişey olmazdaaaaaa akşamki dolmalar çok gibi. şöyle 5 6 dolmayla salata yoğurt yeseydin keşke. bide akşam 1 baget başka bişey yokmu. çok az olmuş :79::79::79::79:

ya yok sadece 1 baget tutuşturdu elime ,kızı bıraktım oraya koşa koşa seansa yetişmeye çalıştık ,böyle garip geçti işte ama sinemada 1 buzlu çay içtim
o geceki sarma olayıda şöyle oldu gittiğimizde yemek bitmişti sadece sarma kalmış tencerede bende hemen tencereyi aldım önüme yedim..yani bu 2 gece biraz saçmaladım.ama bugün tartıda 76 gördüm sanırım biraz geciştirmek iyi oluyo,bu bana gaz oldu cumaya 75 olcam ortim görürsün bakkkk

selam kızlarrrr
herkese iyi haftalar diliyorum..
c.tesi sabahtan dr a gittim bilek yüzünden ..
iki film çektirdi..tendom kisti varmış..pc başında çalışanlarda genelde olur önemli bişi ğeil dikkat et dedi jel verdi 10 gün de atel kullancaksın dedi..bakalım..hiç memnun kalmadım dr dan bir de özel sağlık sigortası limitlerimi bu sene nörolojiler tahliler vs ile bitirmek üzereymişim hepsini de karşılamadı cebimden birsürü para gitti sinir oldum..neyse sağlık olsun 1 Ekimde yenilenecek..
o kadar yorulmuşum ki tahtakaleye falan gidemedim..kutu da bakamadım tabi eve gelip bir uyumuşum kızlar 5 saat aralıksız..
oo tam kendime geldim diye seviniyordum ki gece oldu..uyku vakti..üstüste iki film izledim keyifler gani...saat 01.30 da uyumaya gittim üstümdeki canavarların sesininden 03.30 a dek uyuyamadım..kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
çok yorgunum..uykusuzum..o minik bacaksızı gidip boğucam..ilgilenmeyeceksen bakmayacaksan yetişemeyceksen yapmayacaksın kardeşim 3 tane çocuk..kapısına gittim bir kere napayım yetişemeiyorum 3 taneler diyo..gece 12 yi bile kabul ederim dedim ama 1,2,3 olmaz yaaaaa

o kadar yazdım yine çıkmadı deli oldum. tüm yazılarım boşa gitti yine.....
merhaba kızlar. ben geldim hafta sonu yoktum k.valideme yardımcı oldum diyetim tamgaz devam. bir arkadaşım beni merak etmiş arkadaşımburda. ilk önce sağolasın güzelim tek merak eden sen olmuşsun çok sevindin hatırlandığıma. sabahtan beri geçmişi okudum. hem iş hem yazılanları okumak bayağı zaman aldı. bu arada ben listeyi niye göremiyom çok merak ediyorum valla eklendim mi diye. listeye girdim mi kaçınçı sıradayaım neyim nasılım görmek istiyorum. artık alın beni listeye yahuuu. birde hayırsever arkadaş varsa bana listeyi nasıl göreceğimi söyler mi gözüm görmüyor mu nedir baktım baktım göremedim birtürlü.
hepinizi öperim yanaktan bol bol kocaman kocaman.
bir de küsesim geldi nedense. bari küseyim öyle çıkayım siteden...
Hepinize küstüm unuttunuz beni aramadınız öldüm mü kaldım mı soran olmadııııı şimdi gidiyom kendimi biryerlere vurmaya tutmayın tamam mı beni

regl olduğum için 2 gün daha böyle olmak zorunda malesef :93: annem senin için az şekerli yaptım diyince karşı koyamadım 1 dilimi gönderdim haklısın yarım yemeliydim
patatese gelince...karşı koyamıyoruuuuuuuummmmmmmmmmmm

nihalcim geçmiş olsun haklısın canım sanki çocuk doğurmak marifetmiş gibi arka arkaya çocuk yapıyorlar sonrada yetişemiyorum diyebiliyorlar, kardeşim bakacağın kadar çocuk yapacaksın olurmu kolu komşuyu rahatsız etmek yine iyi dayanmışsın, allah sabır versin sana..

sehercim, başardıysam ne mutlu. sen yeterki iste canım ben size enerci yollarım

canım bazı kişiler haftasonu hiç giremiyor ben de hiç giremedim..ondna haftasonu genelde yokluk farkedilmez üstüne alınma canım...biraz sevgi arsızı mıyız ne

sesi al canım listeyi görmek istiyordun....

canım haftasonu kimse pek giremiyor, ondan fark edilmemişsindir..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım seni merak eden bendim çünkü ikimizde aynı zamanlarda buraya başladık..o yüzden seni takip ediyorum.adım nazlı..liste meselesine gelince 2 hafta boyunca hergün düzenli menünü yazman ve haftada 1 kilo bildirimi yapman lazım.ikimizinde 2 haftası doldu cuma günü inşallah listeye alınacağız. söyle bakalım bu hafta ne kadar verdin...cuma yoktun dondurma canavarı.

benim idölüm darkolive yani izlemde 2 gündür yok.hatunun muhabbetini seviyorum ya hele kuu demesi yokmu...çok sevimli oluyor

canım çok geçmiş olsun

dun ku menum

sahur
5i bir yerde cay
3 dılım boreküsalatalık domates

ıftar
ballı tarcınlı cay
2 hurma
3 kayısı
ceyrek dılım ekmek
4 kasık bamya
4 kasık pılav
salata(yag ve tuzu var)

araogun
kucuk dılım ırmık tatlısı
nescafe
bır avuc kflakes

spor:

30 dk step

yanlıslarım varsa uyarısanız sevınırım
bırde saltaya azda olsa nar eksısı sosu eklemek cok mu kalorılı yapar

tatlım yeni yorum yazıyorum kusura bakma.öncelikle eteğine sinir oldum ay ne kadar şişman gösteriyor öyle.yani 3. resmi görmesem nasıl yani diyeceğim?son resimde o kadar barzki verdiğin..tebrik ederim harikasın.karnında abarttığın kadar değil.ama tam pilatesliksin bence..hiç vakit kaybetme başla hemen.

bi de bir tayta yada pantolonla fotonu görsek sanırım dajha iyi anlaşılır zayıfladığın.etek alt tarafı daha geniş göstermiş.anlayamadım altlar ne durumda

hayalindeki yıldönümü akşamı olmamış belli.öncelikle tekrar kutlu olsun.ama adam coşmuş hediye konusunda maşallah.hakkını yeme şimdi..
olayların dolu tarafından baksan daha iyi olur daha az üzülürsün.biz bu sene ben tatildeysek yıldönümünde aramadık birbirimizi bile.yani beterin beteri var deyip de her şeye sus demiyorum da..konuş güzelce ben sadece hediye ile yetinemem.gelecek sene bunu dikkate alırsan memnun olurum falan de işte..

sahur ne kadar ölçülü ama hala ekmek yiyorsunuz kızlar ya..bir çok kişi böyle.alamadınız bi tam buğday ekmeği..
yine de güzel bir sahur.ama iftar çok az.anlıyorum su çorba şişiriyor ama 16 saat boş durmuş mideyi hemen suya boğmak da mantıksız geliyor bana..sonra daha çok acıkayacğını düşünüyorum.nitekim muz en kalorili meyvelerden biri.görünüşte yediğin bir meyve ama iftarda az yiyen bir vücudun bunu hemen yağa dönüştürmesi kaçınılmaz...

Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm

aldık gitti.hoş geldin beni nilgün..

harikasın canım.hem sporun hem menün çok güzel..

tatlım bugün yapacağın yürüyüşünün bu kaçamağı telafi edeceğini sanmıyorum.çok şey yiyorsun ve kalorili şyler yiyorsun.börek var,püre pilav var.pasta var..tamam emziriyorsun ama gidişat kötü canım.sürekli karbonhidrat alıyorsun.

yürüyüş yapıyorum ya ben de her gün acaba bazı günler de leslie mi yapsam.hem vücudu şaşırtırım.ne dersin canım?zaten belin bayağı bayağı incelmiş belli.

selam ben nilgün..

ha şunu bileydin.kahvaltın mübarek oku oku bitmedi.tabi oruç başlıyor diye üzüleceksin.insan biraz oruca hazırlık yapar be güzelim.her şeyden yiyerek zayıflanır ama güllaç patataes vs yirek de olma z be canım.yani biraz daha azaltmalısın yiyeceklerini..

ay alıntıyı tam yapamamışım beceriksizliğim üstümde :) kendim söyler kendim cevaplar gibi olmuşum

"QUOTE" bak canım bunları asla silmeyeceksin.alıntı yaptığın mesajlar bu ikisinin arasında oluyor.mesajı oku bittiğini anlarsın zaten.diğer mesajı başlamadan araya kendi mesajını yazarsın.yani iki Quote arasına yazacaksın mesajı.

ne yapacak kıskançlığından çatır çatır çatlayacak.tayla ve t-shirtle git de gözler aynen böyle olsun.

bak canım yanlış anlama ama bu tar<z konuşmaları hiç sevmiyorum.ne demek 1 arkadaş beni hatırlamış,yok tek merak eden sen olmuşsun.yok küsesim geldi.

rica ederim yani şakası bile beni üzüyor.herkes herşeyi hatırlamak zorunda değil.3 gündür ben de neşeli mesaj yazmoyorum ,öylesine cevap veriyorum,menü yazmıyorum canım sıkkın diye.kimse de nilgün ne oldu neden menü yazmıyorsun falan demiyor.ne yapayım şimdi millete sitem mi edeyim.

hayır kimseye sitem etmiyorum örnek olsun diye yazdım.sanki beni sormayınca kimse beni düşünmüyor falan demek değilki bu.bazen sorarız bazen sormayız.ben herkesi teker teker takip edemem.kalabalık bir topik burası.sohbet hızlı dönüyor.ne olursa olsun ben burada herkesin birbirini sevdiğini,saydığını ve dert ortağı olduğunu biliyorum.ister nilgün nasılsın deyin ister demeyin..

kendini de bir yerlere vurma sakın bize lazımsın.geç bulduk erken kaybetmeyelim seni..

çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.çocuk konusunda haklısın.en geç10 a kadar bir çocuğun o da yaz vakti gürültü yapmasına izin verilebilir ama aşağıyı rahatsız etmemek şartıyla.ama çocuklarına terbiye veremiyorlarsa doğurmayacaklar o zaman. yada 1. katta oturacaklar..kesin çocukları başı boş bırakıyordur kendi içeride tv seyrediyordur.annenin başında olduğu çocuklar asla bu kadar gürültü yapmazlar.

tünaydın bayanlar

selam canım.niye öyle yazıp gidiyon be güzelim.amm nazlısın ha.anlatsana neler yaptın?önceki mesajlar da kaç kez sorduk seni..

börek yerine ekmek yemeliydin.hala pilav yiyorsun yemesen iyi olur tatlım.
mesela çeyrek dilim ekmek yiyeceğine 1 dilim tb ekmeği ye.pilav da yemene gerek kalmaz.irmik tatlısı da fazla küçük dilim olsa da.çünkü çok kalorili.iftarda hurma da yemişsin.o da kalorili.

hurma deyince aklıma geldi.sanırım istediğim kadar veremememin sebebi hurma fındık.hani huranın içine fındık koyuyoruz ya ,en az 4 tane yiyorum.bu ne demek? 4 hurma 8 fındık demek.ayrıca tatlı yemiyorum ama bu aklıma geldi.gerçi regl olmam lazımdı olmadım daha.belki o da etkiliyordur.

koşu bandında da tempoyu düşürdüm.önceden sular seller gibi t-hirt ıslak banttan inerken ş,mdi, az terli iniyorum.geçen yazdım ya yüksek tempolu spor yapınca vücut en kolay kastan yaktığı için kastan gidermiş.ama yavaş tempoda ve uzun süreli spor yapıldığında vücut direk yağdan yakarmış.

terlemek mi az teleyip yağdan gitmesi mi karar veremedim.
yüksek tempoda olunca hem spor yaptığımı hisssediyordum,afedersiniz wc daha kolay oluyordu ve attığım terle yenileniyordum resmen ya.

bi el atın kızlar bu nilgün arkadaşınız sporunu nasıl yapsın

Canımmm benimmm çok çok teşekkür ederim sana ,tebriklerin co kdegerli inan
eline koluna sağlık
vakit ayırmıs cok guzel bir liste yapmıssın

inanılmaz bir mutluluk oldu
cok da sasırdımmmm
bu gercekten buyuk bir motivasyon oldu
bakalım gelen günler neler getirecek
ama burası cok buyuk destek gercekten
cuma aksamından sonra ilk kez giriyorum
kaldıgım yerdne gecmisi okumaya calıstım herkesin paylasımları cok cok guzel

tum yazar cizer arkadaslar selamlar sevgiler
cok cok uzun zamandan sonra dun aksam tam iftardan önce tartıda 84,8 li bir rakam gördüm
cok gercekci bir rakam degil muhtemelenn ama gözleriem inanamadımm cok cok mutlu oldum
bakalım bu aksam ne gorecegimm

bugun giydigimn mavi gomlek sanki diger gunlerden daha bir iyi durdu ustume gibi geldi
bu arada resimlerini koyan arkadasların hepsinide cok begendim gercekten buyuk degisimler soz konusu
hedefim 78
olsun bende hemen koyacağım
asagıda da gecen 3 günlük menüm
cuma aksamı cok ama cok yedigim icin haftasonu telafiye calıstım pazar gunu pek telafi olmadı ama artık neyse
bir de gercekten canım istemedigi icin yiyemedim
bol su icmeye calısıyorum
hareket olraka kızımla aksamları parkta gecirdigimiz zamanlar var
extra bir sey yapamadım maalesef

herkesi opuyorum
selamlar
sevgiler

Cuma
sahur 3 dilim börek ve reçel yanında çay ve zeytin
iftar güveç ve pilav
ramazan pidesi ve peynir pastırma patlıcan salatası
kadayıf tatlısı

Cumartesi
sahur kayısılı ve armutlu activia ve 1 dilim börek
iftar yarım çorba ve 1 köfte ile avuç içi kadar pide
iftardan sonra soda ve su

Pazar
sahur peynirli yumurta ve avuç içi kadar pide
iftar 1 börek ve patates salatası ile barbunya yemeği
iftardan sonra muzlu bisküvili ev yapımı pasta ( oldukça hafif ti )
P.tesi
sahur 1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…