80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen yeni basladın menün yeni baslayan birine göre güzel bence. pide yerine t.bugday ekmegi faln yesen. bu sekilde yemeyle baktın kilolar gidiyor kendini sıkmadan devam et ilerleyen zamanlarda birazdaha kısman gerekecek cunku

ben nar ekşisinin sakıncalı olacagını dusunmuyorum. diyet listelerinde gördüm cunku bi çok kez. ama yanlışsam uyarın kızlar. bu ara menude börek var aradabir se sorun degil ama yememeye dikkat et yinede

böhüüüüüüü şuan ağlıcammm :18::18:

1 salatalık
2 yeşil soğan
yarım avuç maydanoz u salata olarak yazsam menü daha kısa görünebilirdiii kahvaltıda yediğim şeylerin sayısı çok ama miktarı az 1 zeytin yazmışım mesela yazmasamıydımmm

Güllaç ve patates konusunda sonuna kadar hak veriyorum amaaaa bugün kahvaltı yine zengindi gün içinde yediklerimle dengelicem söz

Sorma Filizcim çok dertliyim bu konuda..biz site içinde oturuyorduk ibu ev mahalle arasında ölesine netten evlere bakarken buldum bu evi aşık oldum..eşime dedim illa bu eve taşıncaz..o da sağolsun itiraz etti bayağı ama kabul ettirebildim..evim çok güzel çok seviyorum geniş ferah çok kullanışlı vs..5 katlı bina ..her binada tek daire.... katta ikiz engelli çocukları olan bir kızcağız oturuyor onun çocukları da çok gürültü ediyor kız da onlara bağırıyor ama onlara bişi diyemem hasta çocuklar yazık laftan anlamıyolar..üstümde 3 çocuklu bir çift biri bebek diğerleri de 4 ve 6 yaşında..onun üstünde iki aile yaşıyor ikişer çocukları var onların da dur durak yok..bazen hakketen çıldırcak gibi oluyorum..sırf bu nedenle de sevdiğim evimden taşınmak istemiyorum ama sanırım mecbur kalcam

nilgün ne oldu canım neden canın sıkkın bizlerle paylaşabilirsin, haftasonu olunca pek dikkat edememişiz.. acaba çokmu spor yapıyorsun :26: belki kas yapıyorsundur. bilirsin ilk 20 dk. dan sonra yağ yakımı başlıyor. sende hafif yürüyüşle başla vücut ısısından sonra tempolu yürüyüşe başlarsın. fındığaa gelince çok yağlı olduğu için 8 tnanesi 1 tatlı ka. yağ yapıyor yani ölçülü yemek lazım...

canımmm inşallahhhh 75.....bende de bi gariplik var. ama çok güzel bi gariplik tartı az önce 77.2 dedi ödemi atıyorum biliyorum ama olsuuuunnnnnnn.hadi bu hafta geçelim sacreyi

geçmiş olsun canım. bende 1 çocuk var ve alt komşumda olmasına rağmen zırt pırt arar.sende söyle en azından dikkat etsin.elbette 3 çocuga dur sus demek zor ve bazen mümkün değil. ama daha dikkatli olunabilir. heleki gecenin 2 sinde

haftasonu yok kızlardan bazılar canım. ama seni hatırladık elbetteeee

şu 3 böreği 1 yapsak canım. bide beyaz ekmek değilde tam buğday çavdar falan olsa...soslara bende bayılırım. narekşisi balzamikkkkkk..senin için baktım kalorilerine:

Salata sosu Ölçü Enerji Değeri (Kalori)

Balzemik sirke 2 Yemek Kaşığı 90 kalori
Limon Suyu 2 Yemek Kaşığı 8 kalori
Sirke 2 Yemek Kaşığı 4 kalori
Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı 180 kalori
Nar ekşisi 2 Yemek Kaşığı 52 kalori

Ketçap 2 yemek kaşığı 30 kalori
Mayonez 2 yemek kaşığı 290 kalori
Light mayonez 2 yemek kaşığı 158 kalori
Hardal 2 yemek kaşığı 18 kalori
Ballı hardal 2 yemek kaşığı 62 kalori
Soya sos 2 yemek kaşığı 20 kalori

birde makarna ile ilgili biraz bilgi...özlediimm makarnayı..

Pişirildiği zaman en az kuru ağırlığının 1- 1,5 katı su alarak ağırlığı aynı oranda artar. Kuru makarnanın 500 grlık bir paketi pişirildiği zaman süzüldükten sonra 1000 gr -1250 gr ağırlığına ulaşmakta, 200- 250 gr ağırlığında 5 porsiyon olarak servis edilmektedir. Daha sonra farklı besinlerle kombine (süt, sebze, et ve deniz mahsülleri, baklagiller) edilerek yemek halinde veya sade olarak tüketilmektedir. 1 porsiyon sade makarna (1/5 pk- 100 g çiğ) yaklaşık 370 kalori içerir.

Üzerine ilave edilen soslar ve kalorileri...

Sebzeler ile 80 kalori eklerseniz 450 kalori
200 gr light yoğurt ile 96 kalori eklerseniz 466 kalori
2 dilim peynir ile 96 kalori eklerseniz 466 kalori
Light Ton balığı ile 120 kalori eklerseniz 490 kalori
Alfredo sos 150 kalori eklersiniz 520 kalori
Napoliten sos 173 kalori eklerseniz 543 kalori
Bolonez Sos 223 kalori eklerseniz 593 kalori
Kremalı mantar 273 kalori eklerseniz 643 kalori almış olursunuz. ( bu arada bilgiler diyetisyen Dilara Koçak sitesinden alıntıdır)

hah bende onu diycektim nilgüncüm. inan bakıyorum bakıyorum geçmişte yazdıgın cevaplara menülerini bulamıyorum. ortaya soramadımda ya okumadınmı demeyim diye...menülerin yok demek yazmamışsın. ama bende seni takip ediyorum. yazsana arkadaşımmmm..dediğin gibi hurma

1 adet hurma yaklaşık 15 kaloridir.

Hurmanın Besin Değerleri

100 Gr. Hurmanın Besin Değeri
Besin Birim Değer
Protein 1.5 Gram
Karbonhidrat 50 Gram
Kalori 275 Kcal

10 adet Fındık 100 kalori bu durumda senin 4 hurma : 130 kal. civarı oluyor. ben artık misafir gelmezse yapmıyorum canım.çok seviyorum çünkü.
birde bencede sporda değişiklik yapman lazım. bende leslie yapıyorum aleti şimdilik bıraktım. dün baya yoruldum iyi ter attım. ardındanda mekik çektim. sende bedeni şaşırtmak için değiştir bence canım. lesliyi araştırdım. yürüyüşe göre hareketler oldugu için biraz daha fazla kalori harcatıyormuş.
bide nilgüncüm niye canın sıkkın ...

canım ama bu böreklerle pastalarla patates salatalarıyla bu hafta birinciliği vereceksin bize. zaten ortime dedim gel geçelim sacreyi diye

teşekkürler nazlıcım. bu hafta 600 - 700 gr falan verdim. diyete de 10 nunda başladım. dondurma da sadece pazar günü 1 tatlı kaşığı yedim o kadar. zaten cuma akşamından bu yana deli gibi iş yapıyorum haketmişimdir diye düşündüm. senin nasıl gidiyor çok zorlanıyormusun ben sadece atıştırmalarda çok zorlanıyorum yemek çok sorun olmadı açıkçası.

kızma hemen şekerim sadece azıcık naz yapmak istemiştim. ve aslında yazdıklarımın çoğuda espiriydi ama yazılı konuşmanın en kötü tarafıda bu. duygu eksikliği olduğu için anlatılmak istenen aslında tam anlatılamıyor. sanırım bende bu durumdan nasibimi aldım. neyse bir daha bu tarz yazmamaya dikkat ederim kimseyi kırmak gibi bir niyetim olmadı yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim nilgüncüm...

canım tabiki azzz..ama yazınca uzun ve çok gibi oluyor. sen yinede tek tek yaz canım. 1 zeytin harikaaaaa..güllaç yarım patates 3 tane unutmaaaaa

haklısın canım başkası yüzünde ev deyiştirmek zor olur, tabi hastaya bişey denilmez(allh şifasını versin). malesef o yaşlardaki çocuklar nedense hep öyle oluyor, benim komşuda çok şükür butarz sorun yokta, bi arkadaş ve kuzenimin iki oğlu böyle bana geldiklerinde resmen ev taşınmış duruma geliyor bide günlerce neyi nereye koyduklarını bilmem çocuklar kırmasın diye kendileri ortadan kaldırır duruma geliyorlar. tabi yanlarında bi şeyde diyemiyorum. bizim gibilerde sezsizliğe alışınca çok zor oluyor inşallah bizim, olunca onlar gibi olmazlar

Son düzenleme:

canım tabiki azzz..ama yazınca uzun ve çok gibi oluyor. sen yinede tek tek yaz canım. 1 zeytin harikaaaaa..güllaç yarım patates 3 tane unutmaaaaa

kahvaltı yamayı seviyorum ve sevdiğim şeyleri yiyemezsem diyetteymiş psikolojisiyle yemeği daha çok düşünüyo oluyorum.o yüzden herşeyden yiyorum ama eskiye oranla baya azalttım :87:

tek patatesi 5 parçaya bölerim bundan sonra 15 tane patates yemiş gibi olurum bu öğlen nesfit meyveli yicem dün yediğim patateslerin ve güllacı dengelemek için :81:
bu aradaa

2 defa çıkmış siliyorumm

tülincimmm
vallahi o kadar sasırdım ki anlatamam ismimi en tepede görünce
artık yavas yavas bendeki zayıflamayı insanlar farkediyor
cok mutlu oluyorum
hayatıma tekrar bir anlam gelmeye basladı
esimde mutlu bu durumdan
ma tabii ki liste bası olmak da bana başlangıç hediyesi oldu

ama nasıl oldum
kilosu en fazla olan benim neredeyse sanırım insannlar zayıfladıkça verilen kilo da azalmakta
diye dusunuyorum

ohhh forum bakıma girdi de sayfalar ilerlememiş. gecmişi okumak isteyenlere iyi geldi valla...

slm kızlar nasılsınızz...

menüm

sabah
yarım dmates
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim kepekekmeği
1 fincan çay

ara
1 fincan turk kahvesi

öğle

1 kase yayla çorbası
közlenmiş patlican salatası yağsız

ara
1 fincan nescafe
1 bardak naneli buzlu limonata

ara
10 adet üzüm tanesi

akşam

4 yk tavuklu patates yemeği
salata
2 çatal pilav

ara

1 salkımüzüm

yatarken 1 bardak süt

selam kızlarrr
nehir nasılsın cnm meününnn güsel yavrukuşş

ne zmandır söyleyim diyorum söyleyemiyorum yaaa
bimde yaglı gevrekler var kızlar muhteşem ötesiii
denemeidnizi tavsiye edeirm veya ben denemekte geç kalmış olabilirimm
çocuklara alıyorum ama bir taze anlatamamm yaneee
antalyaya giderken yol içinde alıcam 1 kutuu
malum iznliii olcem yaa
izlemm kulaklaırnı çınlattım kuuu
o gevrekleir yerkene heppppp

bu aradaaa
perşembe günü ayarladık arkadaşla alışveirş için
çocuklarada kkv bakarım derse çıkıcam arkadaşımla gönlüme göre alıcma inşş

aldın aldın gözün doymadı diyorsanızzz valla nebileyim ya göüzm doymadııı
birdee o aldıklarımı yazmayı unuttum ama collezonunn defolu ürünler mazasındna aldım
bende tesadüfen ögrendim öle bir yer oldugunu veeeeeee fiyatları açıklıyorum
şort tulum :6.5 lira
uzunelbise:11 lira
lacivert elbise :8 lira

oo uzun elbiseyi begendim ama bedeni yoktu satıcı kızda isterseniz
defolu ürünler kısmında var yeni koyduk dedi olur bakayım deidmm
anam arkaya bir girdim neler var nelerrr ve benim bedne defoludan çıktı normali 26 lira
defolusu 11 lira
defosusda arka kısmın askısı kopmuştu 62:

tamam şekerim affettim gitti senin hatrına
Ne mutlu bana o zaman :87::87:
yerinnnn kuuuuu seniii..........
haklısın seçilcim vallahi aynen belirtirler hediyen bu hee diye... evin bütün eşyalarını kakaladı bana yok bu şu hediyen yok bu hediyen diye diye evi döşedi ee zaten mecbur alıncaktı onlarr saglık olsun huzur olsun da gerisi faso fiso canımmmm...göremedim seni bu aralar iyisin inşşş.bi ara temizligin vardı sanırım yanılmıyosam:26:
rica ederim kuzummm ne demekk gitmeden oku kendine 7 felak 7 nas 3 kulhüvallah 1 elham 3 tane te salavat çek gelincede yap barim göze gelme canım bide gider ayak..
canım çok geçmiş olsun umarım dr.un dedigi gibi basit bişidir.çok haklısın canım çocuk mevzuunda benim iki tane çocugum var alt katımdaki kadın delinin teki gece saat 3-4 hiç farketmiyo bir kahkaha atıyo eşimle biz yataktan fırlıyoruz yani o derece geçenlerde karakolluk olduk polise şikayet etmiş bizi dangalak sen kimsinde polise bizi şikayet ediyon öldürcektim karıyı neymiş gürültü yapıyomuşuz olayın oldugu günde eşim işte kızz emiyodu oglanda uyuyodu yani tık yok evde.. camasır asıyorum gece takıyo hortumu su tutuyo yıkadıgım çamaşırlara valla bi gün elime alırsam allah yarattı demem vura vura kavuştururum allahına onu ama işte sabrediyorum biraz daha. o yüzden allah hayırlı komşuluklar versin 9 senedir aynı sitedeyim bu kadın hariç kimseyle en ufak bi sıkıntım olmadı.boşuna dememişler ev alma komşu al diye.
haklısın canım ama işte benim istediğim gibi seyretmeyince olaylar sinirlendim yani. hediye konusunda coşmuş mu ne coşması nilgün zamanında şımarttı beni bebek gibi ilgi gösterdi hediyelere bogdu şimdi birden böyle olunca gerçi şu son zamanlarda eskisi gibi ilgi göstermiyo bana elinde çiçeklerle gelmiyo. bi insanda alıştıgı şeylerden mahrum bırakılınca çok koyuyo gerçekten. ya işin espirisi bi yanada ben hediye derdinde degilim ben sadece biraz daha ilgi görmenin derdindeyim umarım anlatabilmişimdir yoksa olay hediye mediye degil.
hem bu arada hakkımı yeme kaç kere yazdım şimdi geçmişe döner bulurum nilgün filiz nasılsınız kızlar yazdım. beşi bi yerdenin güzel dörtlüsü nasılsınız bakalım yazdım ortilerimi tebrik ederim dedim kaç kere senin adını geçirdim nasılsınız dedim sen görmediysen ben napıyım sordum seni taaamm mı:86:

ilahi banuşş ben o yaglı gevrekleri keşfedeli bi asır dolacak kuuuu nerdeyse ama kaç aydır yemedim ben kutuyu açtım mı gelip gidip yıyorum anam gercekten enfes bişey ama sadece bimin yaglı gevregi öyle taze ve lezzetli başka hiçbir marketin degil tövbe yarabbi ötekiler çok kötü tadı kıyafetlerini de nerdeyse bedava almışsın güle güle giy.. ilk defa duydum öyle bişi çok sık giderim mağazalara ama ilk defa duydum . hatta eşimin arkadası collezion un müdürü ne biliyim madem var bedenine göre defolarıda çok sıkıntı degil diyosan al canım iyi günlerdede giy inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…