bugünn ne yediğimi yazmadığım ta rüyama girdi uykudan uyandım yazmak için
oruç tatilim yavaş yavaç bitecek çot üzülüyorummm
Kahvaltı :
1 salatalık
2 yeşil soğan
yarım avuç maydanoz
1 kk beyaz peynir
2 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 fındık büyüklüğünde tereyağ
2 damla bal (tüpten sıktım)
avuç içi büyüklüğünde pide
ara :
yarım şeftali
öğle:
1 küçük biber dolması
1 küçük tabak fasulye kavurması
2 kaşık yoğurt
ara:
2-3 üzüm tırtıkladım
1 hüptirik yedim
akşam :
2 kaşık soğuk yoğurtlu çorba
2 tane köfte
8-10 tane ince patates kızartması
1 dilim karpuz
ara :
1 dilim az şekerle yapılmış güllaç
benn çok mu yiyorum yaaaa
dun ku menum
sahur
5i bir yerde cay
3 dılım boreküsalatalık domates
ıftar
ballı tarcınlı cay
2 hurma
3 kayısı
ceyrek dılım ekmek
4 kasık bamya
4 kasık pılav
salata(yag ve tuzu var)
araogun
kucuk dılım ırmık tatlısı
nescafe
bır avuc kflakes
spor:
30 dk step
yanlıslarım varsa uyarısanız sevınırım
bırde saltaya azda olsa nar eksısı sosu eklemek cok mu kalorılı yapar
ha şunu bileydin.kahvaltın mübarek oku oku bitmedi.tabi oruç başlıyor diye üzüleceksin.insan biraz oruca hazırlık yapar be güzelim.her şeyden yiyerek zayıflanır ama güllaç patataes vs yirek de olma z be canım.yani biraz daha azaltmalısın yiyeceklerini..
nihalcim geçmiş olsunhaklısın canım sanki çocuk doğurmak marifetmiş gibi arka arkaya çocuk yapıyorlar sonrada yetişemiyorum diyebiliyorlar, kardeşim bakacağın kadar çocuk yapacaksın olurmu kolu komşuyu rahatsız etmek yine iyi dayanmışsın, allah sabır versin sana..
sehercim, başardıysam ne mutlu. sen yeterki iste canım ben size enerci yollarım
nilgün ne oldu canım neden canın sıkkın bizlerle paylaşabilirsin, haftasonu olunca pek dikkat edememişiz.. acaba çokmu spor yapıyorsun :26: belki kas yapıyorsundur. bilirsin ilk 20 dk. dan sonra yağ yakımı başlıyor. sende hafif yürüyüşle başla vücut ısısından sonra tempolu yürüyüşe başlarsın. fındığaa gelince çok yağlı olduğu için 8 tnanesi 1 tatlı ka. yağ yapıyor yani ölçülü yemek lazım...bak canım yanlış anlama ama bu tar<z konuşmaları hiç sevmiyorum.ne demek 1 arkadaş beni hatırlamış,yok tek merak eden sen olmuşsun.yok küsesim geldi.
rica ederim yani şakası bile beni üzüyor.herkes herşeyi hatırlamak zorunda değil.3 gündür ben de neşeli mesaj yazmoyorum ,öylesine cevap veriyorum,menü yazmıyorum canım sıkkın diye.kimse de nilgün ne oldu neden menü yazmıyorsun falan demiyor.ne yapayım şimdi millete sitem mi edeyim.
hayır kimseye sitem etmiyorum örnek olsun diye yazdım.sanki beni sormayınca kimse beni düşünmüyor falan demek değilki bu.bazen sorarız bazen sormayız.ben herkesi teker teker takip edemem.kalabalık bir topik burası.sohbet hızlı dönüyor.ne olursa olsun ben burada herkesin birbirini sevdiğini,saydığını ve dert ortağı olduğunu biliyorum.ister nilgün nasılsın deyin ister demeyin..
kendini de bir yerlere vurma sakın bize lazımsın.geç bulduk erken kaybetmeyelim seni..
hurma deyince aklıma geldi.sanırım istediğim kadar veremememin sebebi hurma fındık.hani huranın içine fındık koyuyoruz ya ,en az 4 tane yiyorum.bu ne demek? 4 hurma 8 fındık demek.ayrıca tatlı yemiyorum ama bu aklıma geldi.gerçi regl olmam lazımdı olmadım daha.belki o da etkiliyordur.
koşu bandında da tempoyu düşürdüm.önceden sular seller gibi t-hirt ıslak banttan inerken ş,mdi, az terli iniyorum.geçen yazdım ya yüksek tempolu spor yapınca vücut en kolay kastan yaktığı için kastan gidermiş.ama yavaş tempoda ve uzun süreli spor yapıldığında vücut direk yağdan yakarmış.
terlemek mi az teleyip yağdan gitmesi mi karar veremedim.
yüksek tempoda olunca hem spor yaptığımı hisssediyordum,afedersiniz wc daha kolay oluyordu ve attığım terle yenileniyordum resmen ya.
bi el atın kızlar bu nilgün arkadaşınız sporunu nasıl yapsın
ya yok sadece 1 baget tutuşturdu elime ,kızı bıraktım oraya koşa koşa seansa yetişmeye çalıştık ,böyle garip geçti işte ama sinemada 1 buzlu çay içtim
o geceki sarma olayıda şöyle oldu gittiğimizde yemek bitmişti sadece sarma kalmış tencerede bende hemen tencereyi aldım önüme yedim..yani bu 2 gece biraz saçmaladım.ama bugün tartıda 76 gördüm sanırım biraz geciştirmek iyi oluyo,bu bana gaz oldu cumaya 75 olcam ortim görürsün bakkkk
selam kızlarrrr
herkese iyi haftalar diliyorum..
c.tesi sabahtan dr a gittim bilek yüzünden ..
iki film çektirdi..tendom kisti varmış..pc başında çalışanlarda genelde olur önemli bişi ğeil dikkat et dedi jel verdi 10 gün de atel kullancaksın dedi..bakalım..hiç memnun kalmadım dr dan bir de özel sağlık sigortası limitlerimi bu sene nörolojiler tahliler vs ile bitirmek üzereymişim hepsini de karşılamadı cebimden birsürü para gitti sinir oldum..neyse sağlık olsun 1 Ekimde yenilenecek..
o kadar yorulmuşum ki tahtakaleye falan gidemedim..kutu da bakamadım tabi eve gelip bir uyumuşum kızlar 5 saat aralıksız..
oo tam kendime geldim diye seviniyordum ki gece oldu..uyku vakti..üstüste iki film izledim keyifler gani...saat 01.30 da uyumaya gittim üstümdeki canavarların sesininden 03.30 a dek uyuyamadım..kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
çok yorgunum..uykusuzum..o minik bacaksızı gidip boğucam..ilgilenmeyeceksen bakmayacaksan yetişemeyceksen yapmayacaksın kardeşim 3 tane çocuk..kapısına gittim bir kere napayım yetişemeiyorum 3 taneler diyo..gece 12 yi bile kabul ederim dedim ama 1,2,3 olmaz yaaaaa
haftasonu yok kızlardan bazılar canım. ama seni hatırladık elbetteeeeo kadar yazdım yine çıkmadı deli oldum. tüm yazılarım boşa gitti yine.....
merhaba kızlar. ben geldim hafta sonu yoktum k.valideme yardımcı oldum diyetim tamgaz devam. bir arkadaşım beni merak etmiş arkadaşımburda. ilk önce sağolasın güzelim tek merak eden sen olmuşsun çok sevindin hatırlandığıma. sabahtan beri geçmişi okudum. hem iş hem yazılanları okumak bayağı zaman aldı. bu arada ben listeyi niye göremiyom çok merak ediyorum valla eklendim mi diye. listeye girdim mi kaçınçı sıradayaım neyim nasılım görmek istiyorum. artık alın beni listeye yahuuu. birde hayırsever arkadaş varsa bana listeyi nasıl göreceğimi söyler mi gözüm görmüyor mu nedir baktım baktım göremedim birtürlü.
hepinizi öperim yanaktan bol bol kocaman kocaman.
bir de küsesim geldi nedense. bari küseyim öyle çıkayım siteden...
Hepinize küstüm unuttunuz beni aramadınız öldüm mü kaldım mı soran olmadııııı şimdi gidiyom kendimi biryerlere vurmaya tutmayın tamam mı beni
şu 3 böreği 1 yapsak canım. bide beyaz ekmek değilde tam buğday çavdar falan olsa...soslara bende bayılırım. narekşisi balzamikkkkkk..senin için baktım kalorilerine:dun ku menum
sahur
5i bir yerde cay
3 dılım boreküsalatalık domates
ıftar
ballı tarcınlı cay
2 hurma
3 kayısı
ceyrek dılım ekmek
4 kasık bamya
4 kasık pılav
salata(yag ve tuzu var)
araogun
kucuk dılım ırmık tatlısı
nescafe
bır avuc kflakes
spor:
30 dk step
yanlıslarım varsa uyarısanız sevınırım
bırde saltaya azda olsa nar eksısı sosu eklemek cok mu kalorılı yapar
tatlım
yürüyüş yapıyorum ya ben de her gün acaba bazı günler de leslie mi yapsam.hem vücudu şaşırtırım.ne dersin canım?zaten belin bayağı bayağı incelmiş belli.
öylesine cevap veriyorum,menü yazmıyorum canım sıkkın diye.kimse de nilgün ne oldu neden menü yazmıyorsun falan demiyor.ne yapayım şimdi millete sitem mi edeyim.
hurma deyince aklıma geldi.sanırım istediğim kadar veremememin sebebi hurma fındık.hani huranın içine fındık koyuyoruz ya ,en az 4 tane yiyorum.bu ne demek? 4 hurma 8 fındık demek.ayrıca tatlı yemiyorum ama bu aklıma geldi.gerçi regl olmam lazımdı olmadım daha.belki o da etkiliyordur.
koşu bandında da tempoyu düşürdüm.önceden sular seller gibi t-hirt ıslak banttan inerken ş,mdi, az terli iniyorum.geçen yazdım ya yüksek tempolu spor yapınca vücut en kolay kastan yaktığı için kastan gidermiş.ama yavaş tempoda ve uzun süreli spor yapıldığında vücut direk yağdan yakarmış.
yüksek tempoda olunca hem spor yaptığımı hisssediyordum,afedersiniz wc daha kolay oluyordu ve attığım terle yenileniyordum resmen ya.
canım ama bu böreklerle pastalarla patates salatalarıyla bu hafta birinciliği vereceksin bize. zaten ortime dedim gel geçelim sacreyi diye
hoşgeldin canım seni merak eden bendim çünkü ikimizde aynı zamanlarda buraya başladık..o yüzden seni takip ediyorum.adım nazlı..liste meselesine gelince 2 hafta boyunca hergün düzenli menünü yazman ve haftada 1 kilo bildirimi yapman lazım.ikimizinde 2 haftası doldu cuma günü inşallah listeye alınacağız. söyle bakalım bu hafta ne kadar verdin...cuma yoktun dondurma canavarı.
bak canım yanlış anlama ama bu tar<z konuşmaları hiç sevmiyorum.ne demek 1 arkadaş beni hatırlamış,yok tek merak eden sen olmuşsun.yok küsesim geldi.
rica ederim yani şakası bile beni üzüyor.herkes herşeyi hatırlamak zorunda değil.3 gündür ben de neşeli mesaj yazmoyorum ,öylesine cevap veriyorum,menü yazmıyorum canım sıkkın diye.kimse de nilgün ne oldu neden menü yazmıyorsun falan demiyor.ne yapayım şimdi millete sitem mi edeyim.
hayır kimseye sitem etmiyorum örnek olsun diye yazdım.sanki beni sormayınca kimse beni düşünmüyor falan demek değilki bu.bazen sorarız bazen sormayız.ben herkesi teker teker takip edemem.kalabalık bir topik burası.sohbet hızlı dönüyor.ne olursa olsun ben burada herkesin birbirini sevdiğini,saydığını ve dert ortağı olduğunu biliyorum.ister nilgün nasılsın deyin ister demeyin..
kendini de bir yerlere vurma sakın bize lazımsın.geç bulduk erken kaybetmeyelim seni..
böhüüüüüüü şuan ağlıcammm :18::18:
1 salatalık
2 yeşil soğan
yarım avuç maydanoz u salata olarak yazsam menü daha kısa görünebilirdiiikahvaltıda yediğim şeylerin sayısı çok ama miktarı az 1 zeytin yazmışım mesela yazmasamıydımmm
Güllaç ve patates konusunda sonuna kadar hak veriyorum amaaaabugün kahvaltı yine zengindi gün içinde yediklerimle dengelicem söz
Sorma Filizcim çok dertliyim bu konuda..biz site içinde oturuyorduk ibu ev mahalle arasında ölesine netten evlere bakarken buldum bu evi aşık oldum..eşime dedim illa bu eve taşıncaz..o da sağolsun itiraz etti bayağı ama kabul ettirebildim..evim çok güzel çok seviyorum geniş ferah çok kullanışlı vs..5 katlı bina ..her binada tek daire.... katta ikiz engelli çocukları olan bir kızcağız oturuyor onun çocukları da çok gürültü ediyor kız da onlara bağırıyor ama onlara bişi diyemem hasta çocuklar yazık laftan anlamıyolar..üstümde 3 çocuklu bir çift biri bebek diğerleri de 4 ve 6 yaşında..onun üstünde iki aile yaşıyor ikişer çocukları var onların da dur durak yok..bazen hakketen çıldırcak gibi oluyorum..sırf bu nedenle de sevdiğim evimden taşınmak istemiyorum ama sanırım mecbur kalcam
teşekkürler nazlıcım. bu hafta 600 - 700 gr falan verdim. diyete de 10 nunda başladım. dondurma da sadece pazar günü 1 tatlı kaşığı yedim o kadar. zaten cuma akşamından bu yana deli gibi iş yapıyorum haketmişimdir diye düşündüm. senin nasıl gidiyor çok zorlanıyormusun ben sadece atıştırmalarda çok zorlanıyorum yemek çok sorun olmadı açıkçası.
canım bana bu sene oruç yaramadı bütün gün hareketsiz yatarak geçiyor akşamlarıda şişlik oluyor.hareketsiz olduğum icin kalorili şeyler yemiyorum.ama canım tatlı çok istiyor valla.sanırım oruç bittikten sonra anca, spor ve diyeti adam akıllı yaparım.bu hafta 1.800 gram verdim bakalım haftaya ne olcak
canım tabiki azzz..ama yazınca uzun ve çok gibi oluyor. sen yinede tek tek yaz canım. 1 zeytin harikaaaaa..güllaç yarım patates 3 tane unutmaaaaa
2 defa çıkmış siliyorumm
tamam şekerim affettim gitti senin hatrınaay nilgün nasıl istedim izlemeyi ama kaynanamdaydık c.tesi gece foça'da gece pazarına ,yürüyüşe falan çıktık unuttum sonradan kahroldum ama bi ara izliycem bayılıyorum o seriye...
ben çok beğendim sadece en alttakinde göbek çıkmış biraz ama oda dar olmasından sanırım .güle güle giyyyy canım..
tulumun rengi süperrrr,ay bayıldım.
çok ince görünüyorsun ya,uzun boylu olmak zorundamısınız Allah aşkına
diyet esnasında rafine şeker ve tuzdan uzak durulması şart,sen doğal yollada alamadıysan eğer bu yüzden oldu şikayetin ama yemek kartelanı gözden geçir canım,geçmiş olsun..
El yapınca da koyar ama kendi insanı daha çok acıtır canını,üzüldüm ama yapıcak bişi yok sadece eşinin yanında ayıp etmişler,insanın kardeşi anası yaparmı böyle şey.konuş kesinlikle,dök içini susma ..sakın üzülme
çok fark varrr,bravo arkadaşım...tam gaz devam
aman böyle olur bazen hediyelere bayoıldım.hypnose benim kokum,sırf bu yüzden affedebiliriz dimi ama şekerimama bidaha olmasın (bana noluyosa )
Ask olsun be ortim burdayım ben pazarları giremiyorum canım,eşim evde ve hatta evde değil hep beraber dışardayız...ama geldim tek tek okudum gayet güzel 2 menü gördüm.. bırakabilirmiyim seni,sizi ya hep aklımdadınız 2 gün...
bende c.tesi kv.yazlıktadım yaprak sarma yapmış 10 -15 tan yedim bu akşam yemeğimdi
pazar sabahı gözleme ile uyandım yarım yedim ,çay,peynir,domtess
sonra aralarda 1 kahve,1 soda ,4-5 badem yedim
akşamda sadece 1 adet mangalda baget yedim anneme uğramıştımo verdi ..ama oturup yemek yiyemedik,sinemaya yetişmek için. bi film çıkmışHIDDEN(saklı ruh diye ) 3D ...amanin böle bişi olamaz herkes uzaylı gibi taktı gözlükleri adamlar üstümüze geliyo sanki,böcekler falan ..korku filmiydi ama çok eksik bi filmdi tek özelliği 3D olmasıydı...okadar paraya yazık
neyse eğer gözlemeyi saymazsanız kızlar kaçamak yok zaten dün bişi yemedim o yüzden
hatta o gece foça'da dondurma bile yemedim beni ödüllendirin bakemAy anlatcak şeyler var ama çok açım çokk kahvaltı etmeliyim.ben kaçar yine gelicem anacım
Ne mutlu bana o zaman :87::87:
haklısın seçilcim vallahi aynen belirtirler hediyen bu hee diye... evin bütün eşyalarını kakaladı bana yok bu şu hediyen yok bu hediyen diye diye evi döşedi ee zaten mecbur alıncaktı onlarr saglık olsun huzur olsun da gerisi faso fiso canımmmm...göremedim seni bu aralar iyisin inşşş.bi ara temizligin vardı sanırım yanılmıyosam:26:boşver canım erkekler işte.bizim kadar önemsemiyolar evlilik yıldönümlerini.aman umursamasalarda bizi mutlu etsinler yeter.bizimki de evlilik yıldönümüne yakın bişey alınırsa bu evlilik yıldönümü hediyen diye belirtirben alıştım artık sağolsun her istediğimi yapıyo.bak seninkide bi sürü hediye falan almış ne güzel işte.keşke beraber geçirseydiniz yıldönümünüzü ama düşünememiş boşver takma kafana
rica ederim kuzummm ne demekkgünaydın kızlarrr
nasılsınızzz bakalım
sevdacım tşk edeirm cnmm linkler için fikrim oldu tabi en azındannn
denizzz
malesef bazen öle olabiliyor cnm ya bende yabancılarla daha ii konuşuyorum derdimi sıkıntımı
paylaşımım daha fazla demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
bugün eşimin teyzesine gidicezz
eminim beni gözüyle yiycek yineeee karuuu
gelini kilolluuu ve ben böle zayıfladıgımdna beir gözleir bende kadınınn
bakalım bu kez ne yapacakkk?
canım çok geçmiş olsun umarım dr.un dedigi gibi basit bişidir.çok haklısın canım çocuk mevzuunda benim iki tane çocugum var alt katımdaki kadın delinin teki gece saat 3-4 hiç farketmiyo bir kahkaha atıyo eşimle biz yataktan fırlıyoruz yani o derece geçenlerde karakolluk olduk polise şikayet etmiş biziselam kızlarrrr
herkese iyi haftalar diliyorum..
c.tesi sabahtan dr a gittim bilek yüzünden ..
iki film çektirdi..tendom kisti varmış..pc başında çalışanlarda genelde olur önemli bişi ğeil dikkat et dedi jel verdi 10 gün de atel kullancaksın dedi..bakalım..hiç memnun kalmadım dr dan bir de özel sağlık sigortası limitlerimi bu sene nörolojiler tahliler vs ile bitirmek üzereymişim hepsini de karşılamadı cebimden birsürü para gitti sinir oldum..neyse sağlık olsun 1 Ekimde yenilenecek..
o kadar yorulmuşum ki tahtakaleye falan gidemedim..kutu da bakamadım tabi eve gelip bir uyumuşum kızlar 5 saat aralıksız..
oo tam kendime geldim diye seviniyordum ki gece oldu..uyku vakti..üstüste iki film izledim keyifler gani...saat 01.30 da uyumaya gittim üstümdeki canavarların sesininden 03.30 a dek uyuyamadım..kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
çok yorgunum..uykusuzum..o minik bacaksızı gidip boğucam..ilgilenmeyeceksen bakmayacaksan yetişemeyceksen yapmayacaksın kardeşim 3 tane çocuk..kapısına gittim bir kere napayım yetişemeiyorum 3 taneler diyo..gece 12 yi bile kabul ederim dedim ama 1,2,3 olmaz yaaaaa
haklısın canım ama işte benim istediğim gibi seyretmeyince olaylar sinirlendim yani. hediye konusunda coşmuş mu ne coşması nilgün zamanında şımarttı beni bebek gibi ilgi gösterdi hediyelere bogdu şimdi birden böyle olunca gerçi şu son zamanlarda eskisi gibi ilgi göstermiyo bana elinde çiçeklerle gelmiyo. bi insanda alıştıgı şeylerden mahrum bırakılınca çok koyuyo gerçekten. ya işin espirisi bi yanada ben hediye derdinde degilim ben sadece biraz daha ilgi görmenin derdindeyim umarım anlatabilmişimdir yoksa olay hediye mediye degil.tatlım yeni yorum yazıyorum kusura bakma.öncelikle eteğine sinir oldum ay ne kadar şişman gösteriyor öyle.yani 3. resmi görmesem nasıl yani diyeceğim?son resimde o kadar barzki verdiğin..tebrik ederim harikasın.karnında abarttığın kadar değil.ama tam pilatesliksin bence..hiç vakit kaybetme başla hemen.
bi de bir tayta yada pantolonla fotonu görsek sanırım dajha iyi anlaşılır zayıfladığın.etek alt tarafı daha geniş göstermiş.anlayamadım altlar ne durumda
hayalindeki yıldönümü akşamı olmamış belli.öncelikle tekrar kutlu olsun.ama adam coşmuş hediye konusunda maşallah.hakkını yeme şimdi..
olayların dolu tarafından baksan daha iyi olur daha az üzülürsün.biz bu sene ben tatildeysek yıldönümünde aramadık birbirimizi bile.yani beterin beteri var deyip de her şeye sus demiyorum da..konuş güzelce ben sadece hediye ile yetinemem.gelecek sene bunu dikkate alırsan memnun olurum falan de işte..
sahur ne kadar ölçülü ama hala ekmek yiyorsunuz kızlar ya..bir çok kişi böyle.alamadınız bi tam buğday ekmeği..
yine de güzel bir sahur.ama iftar çok az.anlıyorum su çorba şişiriyor ama 16 saat boş durmuş mideyi hemen suya boğmak da mantıksız geliyor bana..sonra daha çok acıkayacğını düşünüyorum.nitekim muz en kalorili meyvelerden biri.görünüşte yediğin bir meyve ama iftarda az yiyen bir vücudun bunu hemen yağa dönüştürmesi kaçınılmaz...
aldık gitti.hoş geldin beni nilgün..
harikasın canım.hem sporun hem menün çok güzel..
tatlım bugün yapacağın yürüyüşünün bu kaçamağı telafi edeceğini sanmıyorum.çok şey yiyorsun ve kalorili şyler yiyorsun.börek var,püre pilav var.pasta var..tamam emziriyorsun ama gidişat kötü canım.sürekli karbonhidrat alıyorsun.
yürüyüş yapıyorum ya ben de her gün acaba bazı günler de leslie mi yapsam.hem vücudu şaşırtırım.ne dersin canım?zaten belin bayağı bayağı incelmiş belli.
selam ben nilgün..
ha şunu bileydin.kahvaltın mübarek oku oku bitmedi.tabi oruç başlıyor diye üzüleceksin.insan biraz oruca hazırlık yapar be güzelim.her şeyden yiyerek zayıflanır ama güllaç patataes vs yirek de olma z be canım.yani biraz daha azaltmalısın yiyeceklerini..
"QUOTE" bak canım bunları asla silmeyeceksin.alıntı yaptığın mesajlar bu ikisinin arasında oluyor.mesajı oku bittiğini anlarsın zaten.diğer mesajı başlamadan araya kendi mesajını yazarsın.yani iki Quote arasına yazacaksın mesajı.
ne yapacak kıskançlığından çatır çatır çatlayacak.tayla ve t-shirtle git de gözler aynen böyle olsun.
bak canım yanlış anlama ama bu tar<z konuşmaları hiç sevmiyorum.ne demek 1 arkadaş beni hatırlamış,yok tek merak eden sen olmuşsun.yok küsesim geldi.
çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.çocuk konusunda haklısın.en geç10 a kadar bir çocuğun o da yaz vakti gürültü yapmasına izin verilebilir ama aşağıyı rahatsız etmemek şartıyla.ama çocuklarına terbiye veremiyorlarsa doğurmayacaklar o zaman. yada 1. katta oturacaklar..kesin çocukları başı boş bırakıyordur kendi içeride tv seyrediyordur.annenin başında olduğu çocuklar asla bu kadar gürültü yapmazlar.
selam canım.niye öyle yazıp gidiyon be güzelim.amm nazlısın ha.anlatsana neler yaptın?önceki mesajlar da kaç kez sorduk seni..
börek yerine ekmek yemeliydin.hala pilav yiyorsun yemesen iyi olur tatlım.
mesela çeyrek dilim ekmek yiyeceğine 1 dilim tb ekmeği ye.pilav da yemene gerek kalmaz.irmik tatlısı da fazla küçük dilim olsa da.çünkü çok kalorili.iftarda hurma da yemişsin.o da kalorili.
selam kızlarrr
nehir nasılsın cnm meününnn güsel yavrukuşş
ne zmandır söyleyim diyorum söyleyemiyorum yaaa
bimde yaglı gevrekler var kızlar muhteşem ötesiii
denemeidnizi tavsiye edeirm veya ben denemekte geç kalmış olabilirimm
çocuklara alıyorum ama bir taze anlatamamm yaneee
antalyaya giderken yol içinde alıcam 1 kutuu
malum iznliii olcem yaa
izlemm kulaklaırnı çınlattım kuuu
o gevrekleir yerkene heppppp
bu aradaaa
perşembe günü ayarladık arkadaşla alışveirş için
çocuklarada kkv bakarım derse çıkıcam arkadaşımla gönlüme göre alıcma inşş
aldın aldın gözün doymadı diyorsanızzz valla nebileyim ya göüzm doymadııı
birdee o aldıklarımı yazmayı unuttum ama collezonunn defolu ürünler mazasındna aldım
bende tesadüfen ögrendim öle bir yer oldugunu veeeeeee fiyatları açıklıyorum
şort tulum :6.5 lira
uzunelbise:11 lira
lacivert elbise :8 lira
oo uzun elbiseyi begendim ama bedeni yoktu satıcı kızda isterseniz
defolu ürünler kısmında var yeni koyduk dedi olur bakayım deidmm
anam arkaya bir girdim neler var nelerrr ve benim bedne defoludan çıktı normali 26 lira
defolusu 11 lira
defosusda arka kısmın askısı kopmuştu62:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?