80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdaaaaa sevdaaaa sevdaaaaa
cnmm bazen eviliklerde olabiliyor öyle ilgi yoksunlugu bendee çoruma gitmeden öyleydikk
çok hır gürdük ve hiç keyfim yoktu ozmanlarrda
dogum günüm geçtiii adamm en ufak heidye bile almamıştıı
ve çoruma giderken yine tartıştık
o ankraya döndü ben oarada kaldım ama aramız çok açıktı
egerki gittigim yer annemin evi olsa
kesin derdimki bi süre gelme arama beni o dereceee

ama adam bi geldi cuma günü amaninnn oda nesii
bir dgeişim bir ilgi bir alaka
sihirli degnekmi deydi diyorumm sanaaa olabilir diyorr

yani 7 yıl sonra ilk kez heycan yaşadımm eşimin yanında o derece yani
benimkiii konuştummu anlar ama haklısın demez düşünür taşınır haklıysam ona göre davranırrrr
demekki çok haklıymöıım konuştuklarımdaaaa

yaniiii bencileyin demem okiii ilginin azalması gibi durumlarrrr normal olabiliyor bazenn:78::78::78:

maşallahhhhh canımmm Allah bozmasın hep böyle sürsün inşşşş.
haklısın yaa cidden her gün aynı ilgiyi beklemek hata göremeyince böyle boşluga düşer gibi üzüntüye kapılıyosun çok haklısın canım.... Bizde öyleydik kuzum kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz bide bakmışsın iki muhabbet kuşu olmuşuz ama hepp diyorum Rabbim düşmanıma bile evinde huzursuzluk vermesin benden uzak olsun ama yuvasında huzuru olsun bi evde huzursuzluk varsa hır gür oluyosa gerçekten çok zor. gerçi bunlar hepimizde oluyo ama Allah çok uzatmadan orta yolu bulmayı nasip etsin yoksa uzadıkça uzuyoooo..... Allah sizinde mutlulugunuzu her daim taze tutsun inşş. eniştemiz sana hep kraliçeler gibi davransınn inşşşş.
yaa kızlarrr iyiki varsınızzz bi insanın her derdini sizinle paylaşıp bide fikir alabilmesi sizlerin destek olması o kadar güzel kii inanın birçok arkadaslık halt etmiş burdaki arkadaslıkların yanında.

BUGÜNKÜ Menüm

sahur 1 simit
kk kadar peynir
2 zeytin
domates saltalık

iftar 1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata
1 büyük dilim kavun

1 şeftali
biraz üzüm
1 litre su

ama herkes burdaymış ha bire yazıyormuş

bana sürekli gün içinde bakımda uyarısı geliyordu

bana mı la bu sitenin tüm garezii

kısa bi özet geçiverin bakemm

merak ederim yoğsam

varmı resim filan ekleyen, yorum isteyen tavsiye isteyen

kahvaltında bişey yoktu zaten canım çok güzellll.. ama patateside 3 yapman gözümden kaçmadıııı harikasın

tabiki canımmm.mutlu olmazmı insan çoook haklısın tadını çıkar 1 .liğininnnn insan etrafından güzel sözleri duyunca zaten gaza geliyor. ben 5 6 kg verince kimse bişey demiyordu sinir oluyodum bende bu hafta prensesim gidince şişliklerim iniyo ödem atıyorum sanırım ve şimdilik 1,5 kg gitti bile..dediğin gibi kilo azalınca gidende az oluyo canımm

iftarın çoook güzel canım ama sahurda simit : 4 dilim ekmek bilmem anlatabildimmi

bu arada bugünkü menüm :

sahur : 1 küçük kase sütlü yulaf ezmesi

iftar: 1 hurma / 1 kase terbiyeli çorba

1 kaşık pilav / az tavuk haşlama

ara: 1bardak kefir / çeyrek bardak meyveli soda

Son düzenleme:
menüm
sahur: 1 pohaça, 1 di.çav.ekmeği,
1 kk.peynir, 1 tat.ka. çilek reçeli(ev.yapımı)
2 zeytin, 1 haş.yu. domatez, salatalık,
1 ku.çay, 1 yeşilçay, 1 lt. su

iftar:
1 hurma, 1 kase çorba
2 ka. barbunya ye. 2 ka. bulgur.pi.
salata. ayran

ara: 2 ka. böğürtlenli dodurma

3 kayısı

1 yeşilçay
2 lt. su.

Sabahdan beri bende giremedim KK'ya..

Kizlar, ne bu durgunluk burda..

Hem hafta sonuda degil ne oldu size ku...

Bende resim ekliyim ama bilmiyorum oldumu..

Bu önceki halim
Resimi kesmedim.
En soldaki 87.7'lik olan

Bu resimde 63 kiloyum.

Resimlerin üzerine tiklayin aciliyor arkadaslar.

Son düzenleme:
ilk 3 foto 90 kiloluk halim

bunlarda sunaki halim 79 kilo

gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar

Zekiye'm vallahi ne dersen de cok bariz bir fark var canim.
Devam et güzelim, azminden hic ödün verme olurmu...

canım yorumların için çok teşekürler basenlerim geniş benim bak kaç kilo verdim sadece 1 beden düştüm etekte bıraz fazlamı göstermiş bilemiyorum ki gerçi eskiye oranla çok iyi
leslieöneririm canım arada bir değişiklik iyi oluyor
spora gittiğimde hocamın söylediği terleyerek kilo verilmez su kaybı olurmuş esas olan tempolu yürüyüş yapıp 45 maksimum 60 dakikayı geçme demişti
leslie ile ben hala güzel terliyorum platese başlasam bile haftada 2 kez en azından 2 mil yaparım diye düşünüyorum

Son düzenleme:

10 kg vermişsin ama epey fark etmiş göbekte sporla gider
Gülçin çok güzel olmuş fiziğinnn

çok sagol gülçin. bende fotolara baktıkca görüyorum farkı yoksa sanki hala aynıyım. zaten farkı gördükce azimden ödun vermek yerine dahada hırslanıyorum

gülçünüüüüümmmm görünen göbüşünü yidiğim

çok tatlısın ama sen yaa, verme artık, sen vücudun çok orantılı, sıkılaşma ihtiyacın varsa
biraz spor yap tamam balım

zekiyecimm çok çok belli, seninde boyunun avantajını kullanman süper bişiy
o göbekde evet biraz sporla gider, hiç canını sıkma tatlım

seherrr kız belin ne kadar incelmiş, bizim tipimiz çok benziyor
zaten yüzünü kapıyorsun, istersen bi tayt yada eşofmanla çekin

birde kollarını da kapamışın kuuu, yürüyen kuyumcumusun yoğsam

izlemmmm
foto yorumu isteyen varmı demişin eskiye koydum bi kaç foto ben gördünmü bilmiyorum. kızlar hiç çıkıntı yok deyince dar kıyafetlerle cıkıntıları sergilemek için bidaha koydum

hahahaha nerdeeeeeeeeeeeee yüzümü kapıyom ama genede alışkanlık günah gibi geliyo bende tipimizi çok benzetiyorum birde sonumuzu benzetebilsem senimn gibi ince olabilsem manyah olucak çekiliym bir taytlada koca totomu görün :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…