sevdaaaaa sevdaaaa sevdaaaaa
cnmm bazen eviliklerde olabiliyor öyle ilgi yoksunlugu bendee çoruma gitmeden öyleydikk
çok hır gürdük ve hiç keyfim yoktu ozmanlarrda
dogum günüm geçtiii adamm en ufak heidye bile almamıştıı
ve çoruma giderken yine tartıştık
o ankraya döndü ben oarada kaldım ama aramız çok açıktı
egerki gittigim yer annemin evi olsa
kesin derdimki bi süre gelme arama beni o dereceee
ama adam bi geldi cuma günü amaninnn oda nesii
bir dgeişim bir ilgi bir alaka
sihirli degnekmi deydi diyorumm sanaaa olabilir diyorr
yani 7 yıl sonra ilk kez heycan yaşadımm eşimin yanında o derece yani
benimkiii konuştummu anlar ama haklısın demez düşünür taşınır haklıysam ona göre davranırrrr
demekki çok haklıymöıım konuştuklarımdaaaa
yaniiii bencileyin demem okiii ilginin azalması gibi durumlarrrr normal olabiliyor bazenn:78::78::78:
kahvaltında bişey yoktu zaten canım çok güzellll.. ama patateside 3 yapman gözümden kaçmadııııkahvaltı yamayı seviyorum ve sevdiğim şeyleri yiyemezsem diyetteymiş psikolojisiyle yemeği daha çok düşünüyo oluyorum.o yüzden herşeyden yiyorum ama eskiye oranla baya azalttım :87:
tek patatesi 5 parçaya bölerim bundan sonra15 tane patates yemiş gibi olurum bu öğlen nesfit meyveli yicem dün yediğim patateslerin ve güllacı dengelemek için :81:
bu aradaa
tabiki canımmm.mutlu olmazmı insan çoook haklısın tadını çıkar 1 .liğininnnntülincimmm
vallahi o kadar sasırdım ki anlatamam ismimi en tepede görünce
artık yavas yavas bendeki zayıflamayı insanlar farkediyor
cok mutlu oluyorum
hayatıma tekrar bir anlam gelmeye basladı
esimde mutlu bu durumdan
ma tabii ki liste bası olmak da bana başlangıç hediyesi oldu
ama nasıl oldum
kilosu en fazla olan benim neredeyse sanırım insannlar zayıfladıkça verilen kilo da azalmakta
diye dusunuyorum
BUGÜNKÜ Menüm
sahur 1 simit
kk kadar peynir
2 zeytin
domates saltalık
iftar 1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata
1 büyük dilim kavun
1 şeftali
biraz üzüm
1 litre su
ilk 3 foto 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 241501 Eki Görüntüle 241502 Eki Görüntüle 241503
bunlarda sunaki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 241504 Eki Görüntüle 241505 Eki Görüntüle 241506
gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar
tatlım yeni yorum yazıyorum kusura bakma.öncelikle eteğine sinir oldum ay ne kadar şişman gösteriyor öyle.yani 3. resmi görmesem nasıl yani diyeceğim?son resimde o kadar barzki verdiğin..tebrik ederim harikasın.karnında abarttığın kadar değil.ama tam pilatesliksin bence..hiç vakit kaybetme başla hemen.
bi de bir tayta yada pantolonla fotonu görsek sanırım dajha iyi anlaşılır zayıfladığın.etek alt tarafı daha geniş göstermiş.anlayamadım altlar ne durumda
koşu bandında da tempoyu düşürdüm.önceden sular seller gibi t-hirt ıslak banttan inerken ş,mdi, az terli iniyorum.geçen yazdım ya yüksek tempolu spor yapınca vücut en kolay kastan yaktığı için kastan gidermiş.ama yavaş tempoda ve uzun süreli spor yapıldığında vücut direk yağdan yakarmış.
terlemek mi az teleyip yağdan gitmesi mi karar veremedim.
yüksek tempoda olunca hem spor yaptığımı hisssediyordum,afedersiniz wc daha kolay oluyordu ve attığım terle yenileniyordum resmen ya.
bi el atın kızlar bu nilgün arkadaşınız sporunu nasıl yapsın
gülçinim harika bi degişim
ilk 3 foto 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 241501 Eki Görüntüle 241502 Eki Görüntüle 241503
bunlarda sunaki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 241504 Eki Görüntüle 241505 Eki Görüntüle 241506
gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar
izlemmmm
foto yorumu isteyen varmı demişin eskiye koydum bi kaç foto ben gördünmü bilmiyorum. kızlar hiç çıkıntı yok deyince dar kıyafetlerle cıkıntıları sergilemek için bidaha koydum
gülçünüüüüümmmm görünen göbüşünü yidiğim
çok tatlısın ama sen yaa, verme artık, sen vücudun çok orantılı, sıkılaşma ihtiyacın varsa
biraz spor yap tamam balım
zekiyecimm çok çok belli, seninde boyunun avantajını kullanman süper bişiy
o göbekde evet biraz sporla gider, hiç canını sıkma tatlım
seherrr kız belin ne kadar incelmiş, bizim tipimiz çok benziyor
zaten yüzünü kapıyorsun, istersen bi tayt yada eşofmanla çekin
birde kollarını da kapamışın kuuu, yürüyen kuyumcumusun yoğsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?