Allah iyiligini versin izlem sultan emi vallahi çok güldüm gece gece valla bu sitenin garezi bitek sağa degil bacım bağada sabahtan beri aynı şeyi diiiyiiiiiama herkes burdaymış ha bire yazıyormuş
bana sürekli gün içinde bakımda uyarısı geliyordu
bana mı la bu sitenin tüm garezii
gülçinnnnn gülçinnnnnnn annemmm maşşalllahhhh kuzummm
ilk 3 foto 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 241501 Eki Görüntüle 241502 Eki Görüntüle 241503
bunlarda sunaki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 241504 Eki Görüntüle 241505 Eki Görüntüle 241506
gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar
sevdaaaa
canım naber geçmişemi gömüldün
Allah iyiligini versin izlem sultan emi vallahi çok güldüm gece gece valla bu sitenin garezi bitek sağa degil bacım bağada sabahtan beri aynı şeyi diiiyiiiii
gerçekten çok güzelsin Allah nazardan saklasınnn inşşşş.
Zekiyecim yaw sen buna göbek diyosan nolur bize kadar bi geliver de bi göbek gör anam yok yok gelmene gerek yok ben burdan açıyım sen ordan bile görürsün kamyon tekeri gibi (eriyesice) millet beddua ederken geberesice der bende göbeeemee eriyesice diyim kuuuu belkim işe yarar
gayet hoşsun gayet fitsin maşallahh canım hiçç dert etme o çıkıntıyı biraz sporla tamamdır o iş
10 kg vermişsin ama epey fark etmiş göbekte sporla gider
Gülçin çok güzel olmuş fiziğinnn
gülçünüüüüümmmm görünen göbüşünü yidiğim
çok tatlısın ama sen yaa, verme artık, sen vücudun çok orantılı, sıkılaşma ihtiyacın varsa
biraz spor yap tamam balım
zekiyecimm çok çok belli, seninde boyunun avantajını kullanman süper bişiy
o göbekde evet biraz sporla gider, hiç canını sıkma tatlım
seherrr kız belin ne kadar incelmiş, bizim tipimiz çok benziyor
zaten yüzünü kapıyorsun, istersen bi tayt yada eşofmanla çekin
birde kollarını da kapamışın kuuu, yürüyen kuyumcumusun yoğsam
hahahaha nerdeeeeeeeeeeeee yüzümü kapıyom ama genede alışkanlık günah gibi geliyobende tipimizi çok benzetiyorum birde sonumuzu benzetebilsem senimn gibi ince olabilsem manyah olucak çekiliym bir taytlada koca totomu görün :78:
Allah iyiligini versin izlem sultan emi vallahi çok güldüm gece gece valla bu sitenin garezi bitek sağa degil bacım bağada sabahtan beri aynı şeyi diiiyiiiii
gerçekten çok güzelsin Allah nazardan saklasınnn inşşşş.
Zekiyecim yaw sen buna göbek diyosan nolur bize kadar bi geliver de bi göbek gör anam yok yok gelmene gerek yok ben burdan açıyım sen ordan bile görürsün kamyon tekeri gibi (eriyesice) millet beddua ederken geberesice der bende göbeeemee eriyesice diyim kuuuu belkim işe yarar
gayet hoşsun gayet fitsin maşallahh canım hiçç dert etme o çıkıntıyı biraz sporla tamamdır o iş
maşallahhhh ikinizde pek hoşsunuz Allah esirgesin canımmm
Izlos sen gel benim resimimi gör face'de özellikle 3. resime..
Bizim mesajlasma bölümünde ahahaahahaayyyyy tipe geeeel ne olur
sahurda ne yesem ki bugün yaa
iftarda sadece çorba salata yiyecektim
1 tabak makarna da yiyivermişim, o kadar özlemişim ki, kimbilir en son ne zaman yedim :26::26::26::26:
bende omlet yiyim barii en masum o :18::18::18::18:
Oyy yine doldurmuşsunuz sayfayı alıntılarla
Kıss ZUM bu saatlerde geleceğimi bilmiyor muydun?Benim pc yetmiyo okumaya:84::84::84:
Oyy yine doldurmuşsunuz sayfayı alıntılarla
Kıss ZUM bu saatlerde geleceğimi bilmiyor muydun?Benim pc yetmiyo okumaya:84::84::84:
izilem sen bile uzun zamndır makarna yemiyorsan...
gecenlerde fırın makarna yedim ben utandım şimdi okuyunca valla :26:
Neyse...
Bu topik beni sevmiyor galiba
hoşgeldin prensessss:80: bu arada ismim SEVDA:93:
canım biliyordum ama doldurmuşuz yine demekki sayfaları
sen naptın? bizim ışıkları açıkmı gördün yine
hosgeldin topigimize.sen dun ısıgı acık görüp gelen müsafirmisin cok hosuma gittide bu tabirin
inşş. doguruncada bişeycik olmaz canım bana hep diyolar hala diyolar en sonunda dogurup vericem ellerine onlarda kurtulsun bendekuzum ya sen 2 cocuk dogurmussun. bende daha coluk cocuk yok bu göbek neyime dogumdan sonra nolurum bilmem valla. kiloluyken benim göbegi gören hamilemisin diyordu ya ne kzıyordum ama.
canımm benim ben yeterki şu kilolarımı bi veriyim hayırlısıyla başka bişi istemem bi 20 kilocuk versemmTesekkür ederim fistigimm benim, daha iyisi senin basinaaaaa
Hatunum, azim kaynagim, yürüyen esmer sekerim benim cook tesekkür ederim
Ama inan 5-6kg daha istiyorum, sonrada iyi bi SIKILISAMA dönemi ile bol sporla iyi olucak insaAllah
Bende resimleri görmedim, bir daha yükle ne olurrrr :26::26::26::26:
Tesekkür ederim yavrum benimmmmmmmm , sen daha iyi olucaksin daha da güzel olucaksin
Benimde senin resimlerine bakarken agzimin suyu akicak gör de bak
canım buralardaydı amaa:26::26:kızlar aklıma gelmişken nilgun yok sanki bi kaç gundur. gecmısede cok bakamadım hızlı gectim ama. hepimize sagolsun yorum yapardı falan eksikligi belli. bilen eden varmı
uleyynnnnn bi benim facebokum yokkk:84::84:Izlos sen gel benim resimimi gör face'de özellikle 3. resime..
Bizim mesajlasma bölümünde ahahaahahaayyyyy tipe geeeel ne olur
hoşgeldin canım,
kaç kilosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?