80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baksanıza benim bacağımın 61lik kısmına
elbise-etekten sıkıldım, pazar günü pantull giymiştim...

38 beden kotumla sizi selamlıyorum hatun kızlar
ama gene de görüntüden pek memnun değilim...

alın size sahurluk getirdim yinn garii

ilk halimi de ekliyim
89 kilo

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım.Şu an 56-57 arasındayım.Aslında 55 olmalıydım ama sanırım reglim yaklaştı,birden şişkinlik oluşmaya başladı.Sinir oldum valla,o kadar emek boşa gitmiş gibi oldu

oooo karşımızda bir çıtır var desene

süpersin...

kaçtan düştün tatlım... çizelgen yokda o yüzden sordum boyun kaç...

izlemmmmmmmm maşallahhhhhh kuuuuuuu
anam benimde basen yok bacak yok kocaaaa bi göbek neyin varda memnun degilsin ki bacımmm keşkem bende senin gibi olabilsemm
ama heççç kıskanmadım hıhhhh

Son düzenleme:
merhaba kızlar...

bugün benim doğumgünüm nedeniyle iftarda istediğimi yeme hakkını elde etmiş olduğum kanaatine vardım kendimce ve ilk tercihim çokkk özlediğim burgerkingti valla kızar mısınız bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. hele o sarımsaklı mayonezleri yok mu bitiyorum..
dün akşamda en yakın arkadaşlarım ve sevgilim beni iftara götürmüştü birasda orda kaçırdım malum pastam falan.. bu hafta artı çıkmam inşallah...ama napiim kızlar biliyosunuz bacağım yandığı için günlerdir evden çıkmıyordum iki gün değişiklik oldu. gerçi tam iyileşmedi ama olsun.
buda dün akşamdan.sizlerede birer dilim yolluyorum.kilo olmasın inş

bide birşey sorucam.katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda.ben çok istiyorum diye erkek arkadaşım hem çeyizimede koyarım diye katı meyve sıkacağı almış ama şimdi emin değilim. kullanan varsa yorum bekliyorum kızlar belki değiştirebilirim ona göre..çeyizime koyacağım için kullanmıcam da o yüzden yorum yaparsanız iyi olur.oda bundan

nuran tekrardan dogum günün kutlu olsun.
canım fotodan anladıgım kadarıyla philips alu katı meyva sıkacagı. eger markası bu ise meyva sıkacagının en iyisi diye biliyorum. bi ara baya arastırıp en iyisinin bu oldugunu anlamıştım. almak kısmet olmadı unuttum gitti. ama denk gelirse veya alcak olursam tercih edecegim marka ve model. bence koy cegizine. güle güle kullan canım

iyiki dogdun ortimmmm iyiki dogdun ortimmmm iyiki dogdun iyiki dogdunnnnn iyiki dogdunnnnnnnn ortimmmmmm

canımmm dogum günün kutlu olsunnn daha nice güzel yıllarrr gör inşşşşşş.
iyiki dogmuşsun iyiki tanımışız seniii çokkk tebrikk ederimmmm:81::81::81::81:
bu arada katı meyve presin çok güzel canım bence sakın degiştirme bende çok araştırmıştım zekiyecim dogru söylüyo gerçekten çok iyiii ben bundan alıcam diye gittim o ara arzum orion çok meşhurdu çok işlevli falan diye gidip ondan almıştım ama pişman oldum bunu almadıgıma güle güle iyi günlerde kullan inşşşş. ben çok begendim güzelim...güzelim demişken çok güzelsin çok tatlısın maşallahhhhh kuzummm
ah sevdacım nsl iyileşcek bilmiyorum doktor açık tut dedi ama işe gidiyorum mecbur giyinipne olacak bilmiyorum..

inşşş. tez zamanda iyileşir bitanem sakın ihmal etme kremlerini jellerini falan düzgün bi şekilde kullanda hem iz kalmasın hemde çabucak geçsinnn

ben foto koymayı bilmiyorum ya herkes koyunca çokk heves ettim benim başım kelmii:78::78:
bende deryacım koymuştu benim fotolarımı sagolsun onları alıntı yaptım bağane işte bende koyucammm
bu arada ilk üç fotoda 2009 yazıyo ama 2010 un fotoları makinenin tarihi dogru ayarlı degil... son üçte bu sene işte ...:)

Son düzenleme:
teşekkürler canım..evet markası bu.bende çok heveslenmiştim bikaç ay sonraki maaşımda alcaktım. ama sonra düşününce daha ihtiyacım olan bişeymi alsak dedim:26:neyse koyayım ben çeyize olmassa..

teşekkürler ortiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm...hep beraber güzel yıllar görelim inşallah.. güzel yorumlarını yirim senin.
güzellikse benim ortimde güzeldir bi kere
zaten bende bu sıkacağı istiyordum tam istediğimi almış.iyi bari içim rahatladı. kullananda vardır inş topiktede oda anlatıverir.

inşşş. canımmmm bende seni yerinnnn yerinnnn yerinnnn
gerçekten çok güzel canım güle güle kullanırsın inşş.
hem onun haznesi çok geniş bi çok katı meyve presi o şekilde gösterir fakat meyveleri bütün atamazsın içine ama seninkinin agız haznesi oldukça geniş o yüzden bütün şekilde sığıyo meyveler
katı meyve presi alırken zaten en önemli ayrıntı agız haznesinin geniş hacimli olmasıdır... maşallahhh erkek arkadasınada bak ne güzel senin istediğin şeyi almışş Allah bozmasın inşşşş.

amin canım inş.
biz 1 yıl içinde nişan düğün vs de harcamalarımız çok olacağı için hediyeleri bu tarz eve yönelik şeyler alalım demiştik. kimilerine garip gelebilir ama zaten biz çok hediye aldık birbirimize ve hediye almayıda,vermeyide çok seviyorum ben.böylece işe yaramış birşey oluyo hem. hemde gene hediyelerimizi alıyoruz ondan kısmıyoruz.:13:

canım bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.geç oldu ama. kızma eşine ya ne güzel balık tuttunuz. keşke bizimde öyle fırsatımız olabilse. birlikte olun yeter dimi ama...
ben yatıyorum artık ortim..3saat sora işe gidicem çok uykum var. kendine iyi bak canım.

günaydın kızlarrrrr
güllçin tebrikler cnm süpersinnnn
biraz sıkılşaşmaya ihtiyacın var sadeceee

bend eyrümeye gidmeiyorum sabahları ya geçen yaz hergün gideridm bu yıl
kalkamıyorum dogru düzgün
sanırım daha çok yoruluyorum çocukların sayesinde

bu sabah 64.8 geldim
pazara göre 700 gr artı acaba vuvuttaki suyumu atmıştımki
64.1 çıktıgım gün anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…