Hoşbulduk canım.Şu an 56-57 arasındayım.Aslında 55 olmalıydım ama sanırım reglim yaklaştı,birden şişkinlik oluşmaya başladı.Sinir oldum valla,o kadar emek boşa gitmiş gibi oldu
oooo karşımızda bir çıtır var desene
süpersin...
kaçtan düştün tatlım... çizelgen yokda o yüzden sordum boyun kaç...
baksanıza benim bacağımın 61lik kısmına
elbise-etekten sıkıldım, pazar günü pantull giymiştim...
38 beden kotumla sizi selamlıyorum hatun kızlar
ama gene de görüntüden pek memnun değilim...
Eki Görüntüle 241528
Eki Görüntüle 241527
alın size sahurluk getirdim
Eki Görüntüle 241530
baksanıza benim bacağımın 61lik kısmına
elbise-etekten sıkıldım, pazar günü pantull giymiştim...
38 beden kotumla sizi selamlıyorum hatun kızlar
ama gene de görüntüden pek memnun değilim...
Eki Görüntüle 241528
Eki Görüntüle 241527
alın size sahurluk getirdimyinn garii
Eki Görüntüle 241530
ilk halimi de ekliyim
89 kilo
Eki Görüntüle 241544
ah sevdacım nsl iyileşcek bilmiyorum doktor açık tut dedi ama işe gidiyorum mecbur giyinipNURANNNNN canım nasıl oldunnn?
iyiki dogdun ortimmmm iyiki dogdun ortimmmm iyiki dogdun iyiki dogdunnnnn iyiki dogdunnnnnnnn ortimmmmmmmerhaba kızlar...
bugün benim doğumgünüm nedeniyle iftarda istediğimi yeme hakkını elde etmiş olduğum kanaatine vardım kendimce ve ilk tercihim çokkk özlediğim burgerkingtivalla kızar mısınız bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. hele o sarımsaklı mayonezleri yok mu bitiyorum..
dün akşamda en yakın arkadaşlarım ve sevgilim beni iftara götürmüştü birasda orda kaçırdım malum pastam falan.. bu hafta artı çıkmam inşallah...ama napiim kızlar biliyosunuz bacağım yandığı için günlerdir evden çıkmıyordum iki gün değişiklik oldu. gerçi tam iyileşmedi ama olsun.
buda dün akşamdan.sizlerede birer dilim yolluyorum.kilo olmasın inş
Eki Görüntüle 241545
bide birşey sorucam.katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda.ben çok istiyorum diye erkek arkadaşım hem çeyizimede koyarım diye katı meyve sıkacağı almış ama şimdi emin değilim. kullanan varsa yorum bekliyorum kızlar belki değiştirebilirim ona göre..çeyizime koyacağım için kullanmıcam da o yüzden yorum yaparsanız iyi olur.oda bundan
Eki Görüntüle 241546
ah sevdacım nsl iyileşcek bilmiyorum doktor açık tut dedi ama işe gidiyorum mecbur giyinipne olacak bilmiyorum..
Kızlar bunlar sevdanın (ZUM) tatil fotoğrafları :87::87:
Bunlar geçen seneden ;
Eki Görüntüle 230668 Eki Görüntüle 230669 Eki Görüntüle 230670
Bunlar da bu sene ;
Eki Görüntüle 230671 Eki Görüntüle 230672 Eki Görüntüle 230673
haydin ben kaçar. sahurumu yaptım. allah rahatlık versin
teşekkürler canım..evet markası bu.bende çok heveslenmiştim bikaç ay sonraki maaşımda alcaktım. ama sonra düşününce daha ihtiyacım olan bişeymi alsak dedim:26:neyse koyayım ben çeyize olmassa..nuran tekrardan dogum günün kutlu olsun.
canım fotodan anladıgım kadarıyla philips alu katı meyva sıkacagı. eger markası bu ise meyva sıkacagının en iyisi diye biliyorum. bi ara baya arastırıp en iyisinin bu oldugunu anlamıştım. almak kısmet olmadı unuttum gitti. ama denk gelirse veya alcak olursam tercih edecegim marka ve model. bence koy cegizine. güle güle kullan canım
teşekkürler ortiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm...hep beraber güzel yıllar görelim inşallah.. güzel yorumlarını yirim senin.iyiki dogdun ortimmmm iyiki dogdun ortimmmm iyiki dogdun iyiki dogdunnnnn iyiki dogdunnnnnnnn ortimmmmmm
canımmm dogum günün kutlu olsunnn daha nice güzel yıllarrr gör inşşşşşş.
iyiki dogmuşsun iyiki tanımışız seniii çokkk tebrikk ederimmmm:81::81::81::81:
bu arada katı meyve presin çok güzel canım bence sakın degiştirme bende çok araştırmıştım zekiyecim dogru söylüyo gerçekten çok iyiii ben bundan alıcam diye gittim o ara arzum orion çok meşhurdu çok işlevli falan diye gidip ondan almıştım ama pişman oldum bunu almadıgıma güle güle iyi günlerde kullan inşşşş. ben çok begendim güzelim...güzelim demişken çok güzelsin çok tatlısın maşallahhhhh kuzummm
inşşş. tez zamanda iyileşir bitanem sakın ihmal etme kremlerini jellerini falan düzgün bi şekilde kullanda hem iz kalmasın hemde çabucak geçsinnn
teşekkürler canım..evet markası bu.bende çok heveslenmiştim bikaç ay sonraki maaşımda alcaktım. ama sonra düşününce daha ihtiyacım olan bişeymi alsak dedim:26:neyse koyayım ben çeyize olmassa..
teşekkürler ortiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm...hep beraber güzel yıllar görelim inşallah.. güzel yorumlarını yirim senin.
güzellikse benim ortimde güzeldir bi kere
zaten bende bu sıkacağı istiyordum tam istediğimi almış.iyi bari içim rahatladı. kullananda vardır inş topiktede oda anlatıverir.
inşşş. canımmmm bende seni yerinnnn yerinnnn yerinnnn
gerçekten çok güzel canım güle güle kullanırsın inşş.
hem onun haznesi çok geniş bi çok katı meyve presi o şekilde gösterir fakat meyveleri bütün atamazsın içine ama seninkinin agız haznesi oldukça geniş o yüzden bütün şekilde sığıyo meyveler
katı meyve presi alırken zaten en önemli ayrıntı agız haznesinin geniş hacimli olmasıdır... maşallahhh erkek arkadasınada bak ne güzel senin istediğin şeyi almışş Allah bozmasın inşşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?