80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm

hos geldin ben nilgun..

kızlar aklıma gelmişken nilgun yok sanki bi kaç gundur. gecmısede cok bakamadım hızlı gectim ama. hepimize sagolsun yorum yapardı falan eksikligi belli. bilen eden varmı

saol zekiyecigim dun ugramistim aslinda tam 10 alinti yaptim uzun uzun cvplar da yazdim.bitti ve cvpla butonuna bastimki ne goreyim site bakimdaymis.her sey silindi.bana ders olsun ama bi daha bu kadar uzun yazarsam once kopyalayacagim.ben iyiyim.senin de fotolari gordum.ay harika gorunuyorsun.inceciksin.yani cok dert edilecek bir sey yok.

slm nuran nasilsin tatlim.pastan ve sen harika gorunuyorsun.kati meyve sikacagi olarak ben de arcelik var ve cok memnunum.ama seninkisi eniyisi.gule gule kullan.hediye olarak esya alma fikri cok mantikli.

herkese kucak dolsu sevgiler. Kocaman günaydınlar...
Hava çok güzel ben çok mutlu işim çok sıkıcı nasıl olacak bilmiyorum ...
diyetim çok güzel gidiyor dünkü menüm ise:
sabah 1 simit 2 çay -
öğle bol domates 1 dilim peynir 4 zeytin 3 dilim ince kepek ekmeği
akşam 1 yemek kaşığı taze fasulye 1 yemek kaşığı et kavurma 2 yemek kaşığı pilav. tek hata 2 bardak kola içtim ama 1 saat yürüyüş yaptık akşam...

ya kızlar ben yazılanların hepsini okuyorum neredeyse, alıntı yaparakta yazmak istiyorum lakin çok uzun sürüyor(işim çok yoğun bu aralar) diye ve birazda üstünden zaman geçmiş oluyor diye yazamıyorum. kusuruma bakmayın lütfen yazıp çıkıyorum gibi görünüyor.

hepinizi canı gönülden sımsıkı öpüyorummmm

Sesicigim dun yazmistim sorun oldu cikmadi yazi.yorumuma gosterdigin duyarlilik icin tesekkur ederim.uslubum ser gibi gorunse de hepinizi cok seviyorum ve bunu da bilmenizi istiyorum.ozur ne demek bu arada estagfurullah..iyiki bizimlesin sagol.

Sevdacigim ortim nasilsin.sinir oldum apt.daki kadina.bosver sinirlenip ugrasma allaha havale et.

Gulcin o ne poz oyle bacim.frikik super.her yer incecik.azmettin basardin.tebrik ederim.annene de kan bulunmuscok sukur.allah sifa versin.

Seher esofman yada taytla resim bekliyorum ona gore.su ince belini gorelim yine.

İzlem fotolar cok guzel ama kesinlikle basen ve ic bacak calismalisin.genel goruntun harika.

Tulincigim esimle sorunlarim vardi kistan beri kizlar biliyor.bu son 3-4 gundur kafam karsikti ve dun degil onceki gece bosanmak istiyorum dedim.bu yaza kadar birbirimize sahip ciktik ciktik yoksa bitirelim dedim.evliligi bitirmek kolay ama devam etmek mesele.soylenecek her seyi soyledim ve ne istedigimi de soyledim.su an isler yolunda.bosanmak istemedigini soyledi ve beni vazgecirecekmis.canima minnet.bana saygi duydugu surece el ustunde tuttugu surece canima minnet.dusmanim degilki.ama saygi ve sevgi olmazsa da kusura bakmasin kimse icin feda edilecek hayatim yok.

İlk istegim bana asla olumsuz ifadeler kullanma dedim kilomla ilgili.iyi oldu ozur diledi.ben oyle mi soylemisim farketmedim ozur dilerim dedi.

Asil flas haber regl oldum olacagim ama ben dun tartida 79,8 i gordum.sukurler olsun allahima.

eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum

canım önemli bir şey olmamasına sevindim ama eskiden bende çalışırken hep bu ağrıları çekerdim,çalışma arasında ellerini birbirine sıkıca parmak aralarından geçir sağa sola bileklerini hareket ettir ki açılsın bende işe yarardı geçmiş olsun tekrardan,kaçamak yapmaman çok güzel bu arada iradenle yaşa emi veee veee veee o çocuk meselesi şu pervansız annelere çok kızıyorum benimkide bazen 1 e kadar oturabiliyor o günkü enerjisi kısıtlanmışsa çok hareketli olabiliyor amaaaa ben saat 12 yi beş kala fişii çekiyorum kimseyi rahatsız etmemek adına karşıma alıp yer oyunu oynarım,masal,şarkı ne biliyorsam yeterki kudurmasın aman laf duymayım diye kaparuım ışıkları zaten şansı kalmaz uyumamak için.niçin böyle yaparlar anlamam ''birinin özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter '' lafını hiç unutmam..Allah kolaylık versin sana ama git konuş gacıyla ayıp yaww
bana bak kuzummm sakın küseyim falan deme daha önce izlemle banu bilir çok küsüp gittim bi halt olmadı kürkçü tükanı işte gelip gelceğin yer bura valla ...daha dikkatli olucam kendi adıma ama sakın küsüp gitme ...tecrübe konuşuyor
yesin yesin boşver tülüm geçelim sacreyi görsün gününü şaka bi yana yeme sakın kuzu valla bak karşında 77 lik 2 çıtır var nede ödem olsun belli verdin alla alla ...gitti onlar gelmez gari öle düşün..
çok güsellerdi bi de ucuzlarmış daha da beğendim bak şimdi...bulamıyorum ben öyle şeyler valla hep ucuz hem yakıştırmışsın,git bacım al al getir gözümüz gönlümüz açılsın
ama herkes burdaymış ha bire yazıyormuş

bana sürekli gün içinde bakımda uyarısı geliyordu

bana mı la bu sitenin tüm garezii
banada öyle dedi izlem bende terk-i kk yaptım gittim bi geldim 10 sayfa olmuş bi daha biyere ayrılmam kuuu
valla kemal sunalın ilk defa boğazı gördüğü gibin açtım ağzımı eneee o ne değişim vallahi kıskanmadım,gıpta ettim bravooooo arkidaşım afferin sana,darısı başımıza
çok iyi ya ama seninde mi boyun uzun geberticem hepinizi ,bu kadar uzunlara sinir oluyorum 90 ken 70 70 ken 50 görünüyonuz ..siz nerden torpillisiniz yaaa
izlem sen o geçen gösterdiğin aleti çalışsana kuzum,gerçekten 10 üzerinden 9 buçuk olan görüntünü 1 ayda 10 yapar valla ,gerçi şu ramazan geçsin sen yaparsın yine pilates ,okadar da takılcak bişi değil yani heryer incelince ora göze batar olmuş takma,erir o erir...
canım çok şirine gördüm seni ...o alet varya en iyilerinden biri kesinlike tavsiyemdir,bende moulinex var çok memnunum... elmadan,kerevize herşeyin suyunu çıkarıyo..kışları daha çok kullanılıyor ama ,yinde el altında olmalı ben elay için almıştım ,taze meyve suyu yapıyordum bol bol,bu ara yaz meyverleri sıkılmıyor kaldırdım ama al sen al
flaş haber içimi açtı valla ,şeytanın bacağını kırdın mı ne ,umarım gerisi hızlı gelir canım benim...özel işlerinin bu şekilde halletmene sevindim umarım nüksetmez bi daha sorunlarun,okadar güzel algılıyorumki senin kalbini burdan hiç acı çekmeyesin istiyorum.hakediyorsun çünkü dua ile canım....

eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum

hoş geldin ben nilgün.lütfen menülerini paylaş düzenli ve yorumlarımızı dikkate al.sen yedikçe ve biz sana kızdıkça aklın başına gelecek ve kilolar gidecek inşallah.sıkma canını.

ayşe ,filiz(juu) ve filiz(filizkuzey) siz nerelerdesiniz kızlar?döndün mü ayşe denizli'ye?

spor konusunda öneri istemiştim.sağolsun yazmışsınız bir şeyler.regl başladı başlayacak.leslie yapayım dyorum hem leslie yürümeye benzemiyor.azcık diğer yerleri de çalıştırayım.ama benim 2 sevimli cadıyla nasıl olur bilmiyorum.bakalım denemeye çalışacağım.

günaydın kızlarr
dün sahurda 1 adet gözleme
iftarda ise:
1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı t.fasulye
4 y.k. salçalı makarna
azıcık pide

dünkü menüm

sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,yumurta,zeytin

iftar: 3 tane fırında tavuk kanat
3 dilim fırında kekikli biberli patates
2 hurma (fındıksız)

ara: 2 elma,3 dilim kavun

2 lt su
1 saat yürüyüş
100 twist(400 e tamamlayamadım.göbekteki fıtık ağrımaya başladı.daha önce ağrımıyordu anlamadım neden oldu)

dünkü menüm
sabah:2 bardak ılık su,1 fincan sıcak sütlü kahve,domates,salamla yapılmış yağsız omlet,2 dilim tam buğday
ara:1 bardak şekersiz limonata
öğle:1 kese yağsız makarna,3-4 çatal kımızı biber közl.,2 kaşık yoğutr
ara:yok
spora gittim 1 saat
akşam:2 kepçe mercimek çorba,2 kaşık taze fasılye,3-4 çatal börülce salatası,yarım katmer
ara 2 tatlı kaşığı dondurma

iftarda arkadaştaydık biraz kötü mü olmuş menüm ne,ortim bak hele,aslında iyi gidiyorum bu aralar yediğim yerşeyde pişmanlık duyuyorum normal mi bu sizce

doğru hatırlıyosun canım ev temizliği vardı bizim ev büyük baya.2 tane kadın tuttuk mecburen ben yetişemiyorum çünkü.görümcemle bende giriştik bi günde anca bitirdik ama tertemiz oldu temizlik gibisi yok valla bayada yorulduk ama.gündüzleri kırtasiyede olduğum için eve pek vakit kalmıyo.gidincede anca yemek hazırlığı iftar hazırlığı falan günlük işlere zor yetişiyorum bazen diyorum kadın olmak ne zor aslında bi sürü orumluluğumuz var

bu arada herkese kocaman günaydın kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama bi türlü yetişemiyorum bi sürü sayfam var nasıl okicam bilmiyorum ama merakta ediyorum bide regl oldum dün akşam üstü baya gecikmişti bu ay nerdeyse 2 ay olcaktı on günlerde bay şişkinlik yaptı bende umarım cumaya kadar iner.bugün oruç tutamadım tabi ama canımda bişey yemek istemiyo 1 bardak kadar su içtim o kadar

tatlım sağol sorduğun için anlattım neler olduğunu okursun gelince.sporu da daha düşük tempolu yapmaya başladım ve ucundan da olsa 79 u (79.8) gördüm.hurmayı da sen ve tülin sayesinde daha da azzlttım o da hurmanın kalorisini yazmış.artık daha az yiyorum.sağol tatlım iyi ki varsın.

hakettin canım tekrar tebrik ederim..

alemsin canım ya iyi ki keşfettin.ben 7 sene önce de yiyordum onlardan.baksana fazla kaçırmışım hala uğraşıyorum vermeye.mükemmel bir lezzet ve misafir için de harika bir alternatif..

alışverişi çok ucuz yapmışsın büyük şehir avantajı işte.inşallah diğer alışveriş de gönlüne göre olur,istediklerini bulursun.

ah sevdacığım sordunuz sormadını derdim bu değil benim.sorsanız da sormasanız da eyvallah..sohbet çok akıcı,o kadar kişi özelini yaşantısını anlatıyor ,bazı şeylerin atlanması normal.

ben sadece menü falan yazmıyorum kimsenin dikkatini çekmemiş ben sorun etmiyorum dedim.
sizin sayenizde başladım bu işe.iyiki beni ortiliğe aldınız.sağolun tekrar.

hep senin adamı çekirtik de sen ne aldın konuşmadık?adama bi ton laf ettin sen inşallah hediye almamazlık
etmedin :44::44:

Allah ağzınızın tadını bozmasın.sen çocuklarla boğuş eşin sürekli işte.birbirinize doğru dürüst zaman ayırmıyorsunuz ki?inşallah hep böyle devam edersiniz.

bizim senelerdir yaptığımız bir şey var.saat kaç olursa olsun yaz kış sıcak süt hazırlarız kendimize eşimle balkonda içeriz.hem o günü değerlendiririz hem de sohbet ederiz.

bu kış bunu yapmadık ve ben 2 gün önceki konuşmam da süt hazırlamıştım yine.neyse tam yatarken eşim dediki eskiden süt içer dertleşir konuşurduk.bu kış bunu ihmal ettik.belki de paylaşmayınca birbirimizi unuttuk.artık ara vermeyelim dedi.siz de böyle bir şey yapabilirisniz aradaki ilişkiyi kuvvetlendirir.

gece için poğaça çok kalorili olmamış mı canım?bi dk bu senin tam buğday unundan olan poğaçan mı yoksa?şimdi aklıma geldi.o zman sorun yok.

seherciğim ben de 5.5 da değil de 5 yürüyorum 2 gündür.koşmuyorum zaten regl olacağım hafif kasıklarım ağrıyor.belki de o sayede 79 u gördüm.

Neyse...
Bu topik beni sevmiyor galiba

slm hoş geldiniz gerçi akşamları geliyorsunuz galiba sadece..
sevme meselesine gelince..daha dur bakalım dün bir bugün iki.seveceğiz elbette.sabırlı ol şekerim..kendinden bahsetsene biraz.

biz de seni öpüyoruz.diyet güzel gidiyor dedin sabah simit(4 dilim),öğlen 3 dilimakşam 1 dilim(2 kaşık pilav)
verdiklerini almazsın inşallah..

işlerin yoğunsa herşeye cvp vermeye çalışma biz anlarız.kolay gelsin sana..

[ yesin yesin boşver tülüm geçelim sacreyi görsün gününü şaka bi yana yeme sakın kuzu valla bak karşında 77 lik 2 çıtır var nede ödem olsun belli verdin alla alla ...gitti onlar gelmez gari öle düşün..

ya canlar
:)
kesin geciyorsunuz hic merak etmeyin
menümü yazıyorum
pazar günü tartıda 84,8 görmüştüm ya
dün aksam bir de ne göreyim 85,8 (((
bunlar da dünki menüm
sahur
1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar
1 adet şinitzel + 4 sivri biber kızartması + avuç içi kadar pide
3 kaşık barbunya + 1 çorba kasesi yoğurtlu semizotu salatası
1 yemek tabağı patates salatası bol yeşillikli
(yağı tuzu yerinde)
değerlendirme: maalesef iste kacamaklar bir sekilde kendini gösteriyor

günaydın arkadaşlar
dün malesef topiğe giremedim site bakımdaymış
hoş bakımda olması benim pek işime yaramadı alıntı yapamıyorum
sayfalarda çok birikti napim bilmiyorum :44:

doğru söylüyosunuz kızlar valla.iyiki varsınız.daraldığımda aklıma geliyo hemen sizinle pylaşmak.yakınlarına anlatamıyosun bazen bazı şeyleri sıkıntıları ama burda öyle değil herkes elinden geldiğince dinliyo yorum yapıyo yapılan yorumlarda güzel laf olsun diye fikir belirtilmiyo yani tekrar diyorum iyiki varsınız eskiden ben kilomu sorduklarında söylemezdim halada pek söylemem ya.burda valla şakır şakır söylüyorum çünkü herkes aynı şeyi yaşıyo biliyorum.bir ay kadar oluyo işte arkadaşımla face de konuşuyoruz haftanın 3 günü falan görüştük.bende muhabbet aynı şu kadar kilo verdim azmettim daha vericem falan diye arkadaşımın sıkıldığını anladım ya sende sıkıldın benim muhabbetimden dedim senin kilon iyi dedi bana fazla verme daha.benim eşimde tombiş ama boydan yırtıyo.yakışıyosunuz birbirinize dedi.bende daha vermek istiyorum kilo dedim.sonuçta eşimin tepkilerinden anlıyorum kilo verdiğimde o da daha çok beğeniyo beni.bi ara 74-75 kiloya falan düşmüştüm(baya oluyo) artık daha verme kilo dedi bu kilon iyi.ya kıskandı ondan yada o kiloyu yakıştırdı beni bilemiyorum artık.ma hedef 68 kararlıyım valla.ama acelem yok yavaş yavaş hep beraber bigün fotoğrafta koymak istiyorum ama önce çekmem lazım bakalım yorumlarını beklerim o zaman kızlar

valla ne söyliyim bilemedim süper gzüküyosun

merhabalar kızlar
öncelikle nilgüncüm 79lara düşmene çok sevindim inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım
zekiyecim ve gülçincim ya sizin boyunuz uzun sanırsam maşallah kilolu haliniz bile o kadar kötü değilmiş
bir de gülçin çok sempatik bir yüzün var maşallah
nilgüncüm ailende bazı sorunlar olmasına üzüldüm inşallah her şey düzelir sen düşüncelerini karşındakine çok düzgün bir şekilde anlatabilen birisin ve sorun çözebilme yeteneğin var yazdıklarından gördüğün kadarıyla canım çok tanımıyorum seni ama boşanmak işin kolay tarafı ama sen kolaya kaçacak biri değilsin bence mücadele et yuvanı yıkma inşallah hem çocukların da vardı değil mi.. seni seviyorum bacım mutlu olmanı isterim...
masumm gevrek seviyorsan o gevreklerin her çeşidi konyada meşhurdur yolun geçerse mutlaka almanı tavsiye ederim çok güzeldir konyanın gevrekleribu arada ben konyalıyım ama istanbulda yaşıyorum
eşim eve geldiği anda bilgisayara bakıyorsam ya da mutfaktaysam küsüyor o yüzden o yattıktan sonra bakabiliyorum
dünki menüm
sabah kflex 1tk bal 2 ceviz
ara dondurma 1 dilim
öğle tonbalıklı salata yarımkk peynir
ara bir dilim pide 2k yoğurt
akşam tavuk paçası çorbası 2 dolma bir dilim börek biraz salata 1k yoğurt
ara maden suyu yarım kağıt helva 1 fincan şekersiz türk kahvesi yağ yakımını hızlandırıyor diye duydum
ama gel gelelim yatarken eşim patates kızarttı :S gerçi 1k yağla ama ben de 10-15 tane filan yedim
gitti sabahki bir saat yürüyüş

nihalcim geçmiş olsun atelini kullanman çok iyi olur genelde tedavi edici oluyor ağrıları da rahatlatıyor doktor söylenmesi gerekeni söylemiş benim çevremde de bu rahatsızlığı olan insanlar var hep aynı şeyleri söylüyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…