Kızlar benide aranıza alın ben su anda 81 kiloyum ve artık kesin olarak vermejkkkk istiyorummmmm
kızlar aklıma gelmişken nilgun yok sanki bi kaç gundur. gecmısede cok bakamadım hızlı gectim ama. hepimize sagolsun yorum yapardı falan eksikligi belli. bilen eden varmı
merhaba kızlar...
bugün benim doğumgünüm nedeniyle iftarda istediğimi yeme hakkını elde etmiş olduğum kanaatine vardım kendimce ve ilk tercihim çokkk özlediğim burgerkingtivalla kızar mısınız bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. hele o sarımsaklı mayonezleri yok mu bitiyorum..
dün akşamda en yakın arkadaşlarım ve sevgilim beni iftara götürmüştü birasda orda kaçırdım malum pastam falan.. bu hafta artı çıkmam inşallah...ama napiim kızlar biliyosunuz bacağım yandığı için günlerdir evden çıkmıyordum iki gün değişiklik oldu. gerçi tam iyileşmedi ama olsun.
buda dün akşamdan.sizlerede birer dilim yolluyorum.kilo olmasın inş
Eki Görüntüle 241545
bide birşey sorucam.katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda.ben çok istiyorum diye erkek arkadaşım hem çeyizimede koyarım diye katı meyve sıkacağı almış ama şimdi emin değilim. kullanan varsa yorum bekliyorum kızlar belki değiştirebilirim ona göre..çeyizime koyacağım için kullanmıcam da o yüzden yorum yaparsanız iyi olur.oda bundan
Eki Görüntüle 241546
canım önemli bir şey olmamasına sevindim ama eskiden bende çalışırken hep bu ağrıları çekerdim,çalışma arasında ellerini birbirine sıkıca parmak aralarından geçir sağa sola bileklerini hareket ettir ki açılsın bende işe yarardı geçmiş olsun tekrardan,kaçamak yapmaman çok güzel bu arada iradenle yaşa emiselam kızlarrrr
herkese iyi haftalar diliyorum..
c.tesi sabahtan dr a gittim bilek yüzünden ..
iki film çektirdi..tendom kisti varmış..pc başında çalışanlarda genelde olur önemli bişi ğeil dikkat et dedi jel verdi 10 gün de atel kullancaksın dedi..bakalım..hiç memnun kalmadım dr dan bir de özel sağlık sigortası limitlerimi bu sene nörolojiler tahliler vs ile bitirmek üzereymişim hepsini de karşılamadı cebimden birsürü para gitti sinir oldum..neyse sağlık olsun 1 Ekimde yenilenecek..
o kadar yorulmuşum ki tahtakaleye falan gidemedim..kutu da bakamadım tabi eve gelip bir uyumuşum kızlar 5 saat aralıksız..
oo tam kendime geldim diye seviniyordum ki gece oldu..uyku vakti..üstüste iki film izledim keyifler gani...saat 01.30 da uyumaya gittim üstümdeki canavarların sesininden 03.30 a dek uyuyamadım..kızlar aranızda birçok anne var Allah aşkına biriniz söyleyin ya hanginizin 4 yaşındaki çocuğu ve onun bilimum kardeşleri gece 1,2 3 hatta 03.30 a kadar uyumadan dursa iyi evin içinde koşup durup ordan burdan atlıyorlar yaaa...saat nedeniyle uyarmaya da çıkamadım..ay bir yapma etme sesi yok..sinirden deli olmuş şekilde zorla uyudum saat 03.30 da sabah bir araç gelcek beni almaya 09.15 de beni alsınlar demişim adam aradı mı 05.30 da sonra da uyuyamadım ay sinirden deli olmuş şekilde adalara gittik arkadaşlarla..onlar denize girdi ben gitmedim mikrop kapmayım diye orda yayıldık..yanımda patlıcan yemeğimi götürmüştüm hamburgerler patataes tavaları yedi onlar ben patlıcanımı tam buğday ekmeğimi yedim..akşam da ızgara köfte yedim..kaçaksız alattım haftasonunu..
çok yorgunum..uykusuzum..o minik bacaksızı gidip boğucam..ilgilenmeyeceksen bakmayacaksan yetişemeyceksen yapmayacaksın kardeşim 3 tane çocuk..kapısına gittim bir kere napayım yetişemeiyorum 3 taneler diyo..gece 12 yi bile kabul ederim dedim ama 1,2,3 olmaz yaaaaa
bana bak kuzummm sakın küseyim falan deme daha önce izlemle banu bilir çok küsüp gittim bi halt olmadıo kadar yazdım yine çıkmadı deli oldum. tüm yazılarım boşa gitti yine.....
merhaba kızlar. ben geldim hafta sonu yoktum k.valideme yardımcı oldum diyetim tamgaz devam. bir arkadaşım beni merak etmiş arkadaşımburda. ilk önce sağolasın güzelim tek merak eden sen olmuşsun çok sevindin hatırlandığıma. sabahtan beri geçmişi okudum. hem iş hem yazılanları okumak bayağı zaman aldı. bu arada ben listeyi niye göremiyom çok merak ediyorum valla eklendim mi diye. listeye girdim mi kaçınçı sıradayaım neyim nasılım görmek istiyorum. artık alın beni listeye yahuuu. birde hayırsever arkadaş varsa bana listeyi nasıl göreceğimi söyler mi gözüm görmüyor mu nedir baktım baktım göremedim birtürlü.
hepinizi öperim yanaktan bol bol kocaman kocaman.
bir de küsesim geldi nedense. bari küseyim öyle çıkayım siteden...
Hepinize küstüm unuttunuz beni aramadınız öldüm mü kaldım mı soran olmadııııı şimdi gidiyom kendimi biryerlere vurmaya tutmayın tamam mı beni
yesin yesin boşver tülüm geçelim sacreyi görsün gününücanımmm inşallahhhh 75.....bende de bi gariplik var. ama çok güzel bi gariplik tartı az önce 77.2 dediödemi atıyorum biliyorum ama olsuuuunnnnnnn.hadi bu hafta geçelim sacreyi
geçmiş olsun canım. bende 1 çocuk var ve alt komşumda olmasına rağmen zırt pırt arar.sende söyle en azından dikkat etsin.elbette 3 çocuga dur sus demek zor ve bazen mümkün değil. ama daha dikkatli olunabilir. heleki gecenin 2 sinde
haftasonu yok kızlardan bazılar canım. ama seni hatırladık elbetteeee
şu 3 böreği 1 yapsak canım. bide beyaz ekmek değilde tam buğday çavdar falan olsa...soslara bende bayılırım. narekşisi balzamikkkkkk..senin için baktım kalorilerine:
Salata sosu Ölçü Enerji Değeri (Kalori)
Balzemik sirke 2 Yemek Kaşığı 90 kalori
Limon Suyu 2 Yemek Kaşığı 8 kalori
Sirke 2 Yemek Kaşığı 4 kalori
Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı 180 kalori
Nar ekşisi 2 Yemek Kaşığı 52 kalori
Ketçap 2 yemek kaşığı 30 kalori
Mayonez 2 yemek kaşığı 290 kalori
Light mayonez 2 yemek kaşığı 158 kalori
Hardal 2 yemek kaşığı 18 kalori
Ballı hardal 2 yemek kaşığı 62 kalori
Soya sos 2 yemek kaşığı 20 kalori
birde makarna ile ilgili biraz bilgi...özlediimm makarnayı..
Pişirildiği zaman en az kuru ağırlığının 1- 1,5 katı su alarak ağırlığı aynı oranda artar. Kuru makarnanın 500 grlık bir paketi pişirildiği zaman süzüldükten sonra 1000 gr -1250 gr ağırlığına ulaşmakta, 200- 250 gr ağırlığında 5 porsiyon olarak servis edilmektedir. Daha sonra farklı besinlerle kombine (süt, sebze, et ve deniz mahsülleri, baklagiller) edilerek yemek halinde veya sade olarak tüketilmektedir. 1 porsiyon sade makarna (1/5 pk- 100 g çiğ) yaklaşık 370 kalori içerir.
Üzerine ilave edilen soslar ve kalorileri...
Sebzeler ile 80 kalori eklerseniz 450 kalori
200 gr light yoğurt ile 96 kalori eklerseniz 466 kalori
2 dilim peynir ile 96 kalori eklerseniz 466 kalori
Light Ton balığı ile 120 kalori eklerseniz 490 kalori
Alfredo sos 150 kalori eklersiniz 520 kalori
Napoliten sos 173 kalori eklerseniz 543 kalori
Bolonez Sos 223 kalori eklerseniz 593 kalori
Kremalı mantar 273 kalori eklerseniz 643 kalori almış olursunuz. ( bu arada bilgiler diyetisyen Dilara Koçak sitesinden alıntıdır)
hah bende onu diycektim nilgüncüm. inan bakıyorum bakıyorum geçmişte yazdıgın cevaplara menülerini bulamıyorum. ortaya soramadımda ya okumadınmı demeyim diye...menülerin yok demek yazmamışsın. ama bende seni takip ediyorum. yazsana arkadaşımmmm..dediğin gibi hurma
1 adet hurma yaklaşık 15 kaloridir.
Hurmanın Besin Değerleri
100 Gr. Hurmanın Besin Değeri
Besin Birim Değer
Protein 1.5 Gram
Karbonhidrat 50 Gram
Kalori 275 Kcal
10 adet Fındık 100 kalori bu durumda senin 4 hurma : 130 kal. civarı oluyor. ben artık misafir gelmezse yapmıyorum canım.çok seviyorum çünkü.
birde bencede sporda değişiklik yapman lazım. bende leslie yapıyorum aleti şimdilik bıraktım. dün baya yoruldum iyi ter attım. ardındanda mekik çektim. sende bedeni şaşırtmak için değiştir bence canım. lesliyi araştırdım. yürüyüşe göre hareketler oldugu için biraz daha fazla kalori harcatıyormuş.
bide nilgüncüm niye canın sıkkın ...
canım ama bu böreklerle pastalarla patates salatalarıyla bu hafta birinciliği vereceksin bize. zaten ortime dedim gel geçelim sacreyi diye
çok güsellerdi bi de ucuzlarmış daha da beğendim bak şimdi...bulamıyorum ben öyle şeyler valla hep ucuz hem yakıştırmışsın,git bacım al al getir gözümüz gönlümüz açılsınselam kızlarrr
nehir nasılsın cnm meününnn güsel yavrukuşş
ne zmandır söyleyim diyorum söyleyemiyorum yaaa
bimde yaglı gevrekler var kızlar muhteşem ötesiii
denemeidnizi tavsiye edeirm veya ben denemekte geç kalmış olabilirimm
çocuklara alıyorum ama bir taze anlatamamm yaneee
antalyaya giderken yol içinde alıcam 1 kutuu
malum iznliii olcem yaa
izlemm kulaklaırnı çınlattım kuuu
o gevrekleir yerkene heppppp
bu aradaaa
perşembe günü ayarladık arkadaşla alışveirş için
çocuklarada kkv bakarım derse çıkıcam arkadaşımla gönlüme göre alıcma inşş
aldın aldın gözün doymadı diyorsanızzz valla nebileyim ya göüzm doymadııı
birdee o aldıklarımı yazmayı unuttum ama collezonunn defolu ürünler mazasındna aldım
bende tesadüfen ögrendim öle bir yer oldugunu veeeeeee fiyatları açıklıyorum
şort tulum :6.5 lira
uzunelbise:11 lira
lacivert elbise :8 lira
oo uzun elbiseyi begendim ama bedeni yoktu satıcı kızda isterseniz
defolu ürünler kısmında var yeni koyduk dedi olur bakayım deidmm
anam arkaya bir girdim neler var nelerrr ve benim bedne defoludan çıktı normali 26 lira
defolusu 11 lira
defosusda arka kısmın askısı kopmuştu62:
banada öyle dedi izlem bende terk-i kk yaptım gittim bi geldim 10 sayfa olmuş bi daha biyere ayrılmam kuuuama herkes burdaymış ha bire yazıyormuş
bana sürekli gün içinde bakımda uyarısı geliyordu
bana mı la bu sitenin tüm garezii
valla kemal sunalın ilk defa boğazı gördüğü gibin açtım ağzımı eneee o ne değişim vallahi kıskanmadım,gıpta ettim bravooooo arkidaşım afferin sana,darısı başımıza
çok iyi ya ama seninde mi boyun uzun geberticem hepinizi ,bu kadar uzunlara sinir oluyorum 90 ken 70 70 ken 50 görünüyonuz ..siz nerden torpillisiniz yaaailk 3 foto 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 241501 Eki Görüntüle 241502 Eki Görüntüle 241503
bunlarda sunaki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 241504 Eki Görüntüle 241505 Eki Görüntüle 241506
gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar
izlem sen o geçen gösterdiğin aleti çalışsana kuzum,gerçekten 10 üzerinden 9 buçuk olan görüntünü 1 ayda 10 yapar valla ,gerçi şu ramazan geçsin sen yaparsın yine pilates ,okadar da takılcak bişi değil yani heryer incelince ora göze batar olmuş takma,erir o erir...baksanıza benim bacağımın 61lik kısmına
elbise-etekten sıkıldım, pazar günü pantull giymiştim...
38 beden kotumla sizi selamlıyorum hatun kızlar
ama gene de görüntüden pek memnun değilim...
Eki Görüntüle 241528
Eki Görüntüle 241527
alın size sahurluk getirdimyinn garii
Eki Görüntüle 241530
ilk halimi de ekliyim
89 kilo
Eki Görüntüle 241544
canım çok şirine gördüm seni ...merhaba kızlar...
bugün benim doğumgünüm nedeniyle iftarda istediğimi yeme hakkını elde etmiş olduğum kanaatine vardım kendimce ve ilk tercihim çokkk özlediğim burgerkingtivalla kızar mısınız bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. hele o sarımsaklı mayonezleri yok mu bitiyorum..
dün akşamda en yakın arkadaşlarım ve sevgilim beni iftara götürmüştü birasda orda kaçırdım malum pastam falan.. bu hafta artı çıkmam inşallah...ama napiim kızlar biliyosunuz bacağım yandığı için günlerdir evden çıkmıyordum iki gün değişiklik oldu. gerçi tam iyileşmedi ama olsun.
buda dün akşamdan.sizlerede birer dilim yolluyorum.kilo olmasın inş
Eki Görüntüle 241545
bide birşey sorucam.katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda.ben çok istiyorum diye erkek arkadaşım hem çeyizimede koyarım diye katı meyve sıkacağı almış ama şimdi emin değilim. kullanan varsa yorum bekliyorum kızlar belki değiştirebilirim ona göre..çeyizime koyacağım için kullanmıcam da o yüzden yorum yaparsanız iyi olur.oda bundan
Eki Görüntüle 241546
flaş haber içimi açtı valla ,şeytanın bacağını kırdın mı ne ,umarım gerisi hızlı gelir canım benim...özel işlerinin bu şekilde halletmene sevindim umarım nüksetmez bi daha sorunlarun,okadar güzel algılıyorumki senin kalbini burdan hiç acı çekmeyesin istiyorum.hakediyorsun çünkü dua ile canım....Sesicigim dun yazmistim sorun oldu cikmadi yazi.yorumuma gosterdigin duyarlilik icin tesekkur ederim.uslubum ser gibi gorunse de hepinizi cok seviyorum ve bunu da bilmenizi istiyorum.ozur ne demek bu arada estagfurullah..iyiki bizimlesin sagol.
Sevdacigim ortim nasilsin.sinir oldum apt.daki kadina.bosver sinirlenip ugrasma allaha havale et.
Gulcin o ne poz oyle bacim.frikik super.her yer incecik.azmettin basardin.tebrik ederim.annene de kan bulunmuscok sukur.allah sifa versin.
Seher esofman yada taytla resim bekliyorum ona gore.su ince belini gorelim yine.
İzlem fotolar cok guzel ama kesinlikle basen ve ic bacak calismalisin.genel goruntun harika.
Tulincigim esimle sorunlarim vardi kistan beri kizlar biliyor.bu son 3-4 gundur kafam karsikti ve dun degil onceki gece bosanmak istiyorum dedim.bu yaza kadar birbirimize sahip ciktik ciktik yoksa bitirelim dedim.evliligi bitirmek kolay ama devam etmek mesele.soylenecek her seyi soyledim ve ne istedigimi de soyledim.su an isler yolunda.bosanmak istemedigini soyledi ve beni vazgecirecekmis.canima minnet.bana saygi duydugu surece el ustunde tuttugu surece canima minnet.dusmanim degilki.ama saygi ve sevgi olmazsa da kusura bakmasin kimse icin feda edilecek hayatim yok.
İlk istegim bana asla olumsuz ifadeler kullanma dedim kilomla ilgili.iyi oldu ozur diledi.ben oyle mi soylemisim farketmedim ozur dilerim dedi.
Asil flas haber regl oldum olacagim ama ben dun tartida 79,8 i gordum.sukurler olsun allahima.
eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum
tamam şekerim affettim gitti senin hatrına
yerinnnn kuuuuu seniii..........
haklısın seçilcim vallahi aynen belirtirler hediyen bu hee diye... evin bütün eşyalarını kakaladı bana yok bu şu hediyen yok bu hediyen diye diye evi döşedi ee zaten mecbur alıncaktı onlarr saglık olsun huzur olsun da gerisi faso fiso canımmmm...göremedim seni bu aralar iyisin inşşş.bi ara temizligin vardı sanırım yanılmıyosam:26:
rica ederim kuzummm ne demekkgitmeden oku kendine 7 felak 7 nas 3 kulhüvallah 1 elham 3 tane te salavat çek gelincede yap barim göze gelme canım bide gider ayak..
canım çok geçmiş olsun umarım dr.un dedigi gibi basit bişidir.çok haklısın canım çocuk mevzuunda benim iki tane çocugum var alt katımdaki kadın delinin teki gece saat 3-4 hiç farketmiyo bir kahkaha atıyo eşimle biz yataktan fırlıyoruz yani o derece geçenlerde karakolluk olduk polise şikayet etmiş bizidangalak sen kimsinde polise bizi şikayet ediyon öldürcektim karıyı neymiş gürültü yapıyomuşuz olayın oldugu günde eşim işte kızz emiyodu oglanda uyuyodu yani tık yok evde.. camasır asıyorum gece takıyo hortumu su tutuyo yıkadıgım çamaşırlara valla bi gün elime alırsam allah yarattı demem vura vura kavuştururum allahına onu ama işte sabrediyorum biraz daha. o yüzden allah hayırlı komşuluklar versin 9 senedir aynı sitedeyim bu kadın hariç kimseyle en ufak bi sıkıntım olmadı.boşuna dememişler ev alma komşu al diye.
haklısın canım ama işte benim istediğim gibi seyretmeyince olaylar sinirlendim yani. hediye konusunda coşmuş mu ne coşması nilgün zamanında şımarttı beni bebek gibi ilgi gösterdi hediyelere bogdu şimdi birden böyle olunca gerçi şu son zamanlarda eskisi gibi ilgi göstermiyo bana elinde çiçeklerle gelmiyo. bi insanda alıştıgı şeylerden mahrum bırakılınca çok koyuyo gerçekten. ya işin espirisi bi yanada ben hediye derdinde degilim ben sadece biraz daha ilgi görmenin derdindeyim umarım anlatabilmişimdir yoksa olay hediye mediye degil.
hem bu arada hakkımı yeme kaç kere yazdım şimdi geçmişe döner bulurum nilgün filiz nasılsınız kızlar yazdım. beşi bi yerdenin güzel dörtlüsü nasılsınız bakalım yazdım ortilerimi tebrik ederim dedim kaç kere senin adını geçirdim nasılsınız dedim sen görmediysen ben napıyımsordum seni taaamm mı:86:
nilgün ne oldu canım neden canın sıkkın bizlerle paylaşabilirsin, haftasonu olunca pek dikkat edememişiz.. acaba çokmu spor yapıyorsun :26: belki kas yapıyorsundur. bilirsin ilk 20 dk. dan sonra yağ yakımı başlıyor. sende hafif yürüyüşle başla vücut ısısından sonra tempolu yürüyüşe başlarsın. fındığaa gelince çok yağlı olduğu için 8 tnanesi 1 tatlı ka. yağ yapıyor yani ölçülü yemek lazım...
tülincimmm
vallahi o kadar sasırdım ki anlatamam ismimi en tepede görünce
artık yavas yavas bendeki zayıflamayı insanlar farkediyor
cok mutlu oluyorum
hayatıma tekrar bir anlam gelmeye basladı
esimde mutlu bu durumdan
ma tabii ki liste bası olmak da bana başlangıç hediyesi oldu
ama nasıl oldum
kilosu en fazla olan benim neredeyse sanırım insannlar zayıfladıkça verilen kilo da azalmakta
diye dusunuyorum
selam kızlarrr
nehir nasılsın cnm meününnn güsel yavrukuşş
ne zmandır söyleyim diyorum söyleyemiyorum yaaa
bimde yaglı gevrekler var kızlar muhteşem ötesiii
denemeidnizi tavsiye edeirm veya ben denemekte geç kalmış olabilirimm
çocuklara alıyorum ama bir taze anlatamamm yaneee
antalyaya giderken yol içinde alıcam 1 kutuu
malum iznliii olcem yaa
izlemm kulaklaırnı çınlattım kuuu
o gevrekleir yerkene heppppp
bu aradaaa
perşembe günü ayarladık arkadaşla alışveirş için
çocuklarada kkv bakarım derse çıkıcam arkadaşımla gönlüme göre alıcma inşş
aldın aldın gözün doymadı diyorsanızzz valla nebileyim ya göüzm doymadııı
birdee o aldıklarımı yazmayı unuttum ama collezonunn defolu ürünler mazasındna aldım
bende tesadüfen ögrendim öle bir yer oldugunu veeeeeee fiyatları açıklıyorum
şort tulum :6.5 lira
uzunelbise:11 lira
lacivert elbise :8 lira
oo uzun elbiseyi begendim ama bedeni yoktu satıcı kızda isterseniz
defolu ürünler kısmında var yeni koyduk dedi olur bakayım deidmm
anam arkaya bir girdim neler var nelerrr ve benim bedne defoludan çıktı normali 26 lira
defolusu 11 lira
defosusda arka kısmın askısı kopmuştu62:
..... ya işin espirisi bi yanada ben hediye derdinde degilim ben sadece biraz daha ilgi görmenin derdindeyim umarım anlatabilmişimdir yoksa olay hediye mediye degil.
hem bu arada hakkımı yeme kaç kere yazdım şimdi geçmişe döner bulurum nilgün filiz nasılsınız kızlar yazdım. beşi bi yerdenin güzel dörtlüsü nasılsınız bakalım yazdım ortilerimi tebrik ederim dedim kaç kere senin adını geçirdim nasılsınız dedim sen görmediysen ben napıyımsordum seni taaamm mı:86:
sevdaaaaa sevdaaaa sevdaaaaa
cnmm bazen eviliklerde olabiliyor öyle ilgi yoksunlugu bendee çoruma gitmeden öyleydikk
çok hır gürdük ve hiç keyfim yoktu ozmanlarrda
dogum günüm geçtiii adamm en ufak heidye bile almamıştıı
ve çoruma giderken yine tartıştık
o ankraya döndü ben oarada kaldım ama aramız çok açıktı
egerki gittigim yer annemin evi olsa
kesin derdimki bi süre gelme arama beni o dereceee
ama adam bi geldi cuma günü amaninnn oda nesii
bir dgeişim bir ilgi bir alaka
sihirli degnekmi deydi diyorumm sanaaa olabilir diyorr
yani 7 yıl sonra ilk kez heycan yaşadımm eşimin yanında o derece yani
benimkiii konuştummu anlar ama haklısın demez düşünür taşınır haklıysam ona göre davranırrrr
demekki çok haklıymöıım konuştuklarımdaaaa
yaniiii bencileyin demem okiii ilginin azalması gibi durumlarrrr normal olabiliyor bazenn:78::78::78:
menüm
sahur: 1 pohaça, 1 di.çav.ekmeği,
1 kk.peynir, 1 tat.ka. çilek reçeli(ev.yapımı)
2 zeytin, 1 haş.yu. domatez, salatalık,
1 ku.çay, 1 yeşilçay, 1 lt. su
iftar:
1 hurma, 1 kase çorba
2 ka. barbunya ye. 2 ka. bulgur.pi.
salata. ayran
ara: 2 ka. böğürtlenli dodurma
3 kayısı
1 yeşilçay
2 lt. su.
canım yorumların için çok teşekürler basenlerim geniş benim bak kaç kilo verdim sadece 1 beden düştüm etekte bıraz fazlamı göstermiş bilemiyorum ki gerçi eskiye oranla çok iyi
leslieöneririm canım arada bir değişiklik iyi oluyor
spora gittiğimde hocamın söylediği terleyerek kilo verilmez su kaybı olurmuş esas olan tempolu yürüyüş yapıp 45 maksimum 60 dakikayı geçme demişti
leslie ile ben hala güzel terliyorum platese başlasam bile haftada 2 kez en azından 2 mil yaparım diye düşünüyorum
Neyse...
Bu topik beni sevmiyor galiba
herkese kucak dolsu sevgiler. Kocaman günaydınlar...
Hava çok güzel ben çok mutlu işim çok sıkıcı nasıl olacak bilmiyorum...
diyetim çok güzel gidiyor dünkü menüm ise:
sabah 1 simit 2 çay -
öğle bol domates 1 dilim peynir 4 zeytin 3 dilim ince kepek ekmeği
akşam 1 yemek kaşığı taze fasulye 1 yemek kaşığı et kavurma 2 yemek kaşığı pilav. tek hata 2 bardak kola içtim ama 1 saat yürüyüş yaptık akşam...
ya kızlar ben yazılanların hepsini okuyorum neredeyse, alıntı yaparakta yazmak istiyorum lakin çok uzun sürüyor(işim çok yoğun bu aralar) diye ve birazda üstünden zaman geçmiş oluyor diye yazamıyorum. kusuruma bakmayın lütfen yazıp çıkıyorum gibi görünüyor.
hepinizi canı gönülden sımsıkı öpüyorummmm
dünkü menüm
sabah:2 bardak ılık su,1 fincan sıcak sütlü kahve,domates,salamla yapılmış yağsız omlet,2 dilim tam buğday
ara:1 bardak şekersiz limonata
öğle:1 kese yağsız makarna,3-4 çatal kımızı biber közl.,2 kaşık yoğutr
ara:yok
spora gittim 1 saat
akşam:2 kepçe mercimek çorba,2 kaşık taze fasılye,3-4 çatal börülce salatası,yarım katmer
ara 2 tatlı kaşığı dondurma
iftarda arkadaştaydık biraz kötü mü olmuş menüm ne,ortim bak hele,aslında iyi gidiyorum bu aralar yediğim yerşeyde pişmanlık duyuyorum normal mi bu sizce
maşallahhhhh canımmm Allah bozmasın hep böyle sürsün inşşşş.
haklısın yaa cidden her gün aynı ilgiyi beklemek hata göremeyince böyle boşluga düşer gibi üzüntüye kapılıyosun çok haklısın canım.... Bizde öyleydik kuzum kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz bide bakmışsın iki muhabbet kuşu olmuşuz ama hepp diyorum Rabbim düşmanıma bile evinde huzursuzluk vermesin benden uzak olsun ama yuvasında huzuru olsun bi evde huzursuzluk varsa hır gür oluyosa gerçekten çok zor. gerçi bunlar hepimizde oluyo ama Allah çok uzatmadan orta yolu bulmayı nasip etsin yoksa uzadıkça uzuyoooo..... Allah sizinde mutlulugunuzu her daim taze tutsun inşş. eniştemiz sana hep kraliçeler gibi davransınn inşşşş.
yaa kızlarrr iyiki varsınızzz bi insanın her derdini sizinle paylaşıp bide fikir alabilmesi sizlerin destek olması o kadar güzel kii inanın birçok arkadaslık halt etmiş burdaki arkadaslıkların yanında.
ilk 3 foto 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 241501 Eki Görüntüle 241502 Eki Görüntüle 241503
bunlarda sunaki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 241504 Eki Görüntüle 241505 Eki Görüntüle 241506
gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?