80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım. ekmek olarak hesaplarsan 8 dilim benim günlük almam gereken canım. her 5 kiloda 1 dilim düşmem gerek. hesaplamalarımda öyle. o yüzden kilo almam herhalde.

slm nuran nasilsin tatlim.pastan ve sen harika gorunuyorsun.kati meyve sikacagi olarak ben de arcelik var ve cok memnunum.ama seninkisi eniyisi.gule gule kullan.hediye olarak esya alma fikri cok mantikli.
çok teşekkür ederim canım o senin tatlılığınsen nasılsın

böyle hediye almak bizede mantıklı geldi canım.yakın arkadaşlarım bile o tarz şeyler alıyo bana. iyide oluyo.

teşekkürler canım
sanırım bende çeyizime koymaya karar verdim.taze sıkmayı çok seviyorum zaten ben.

nilgüncüm
mesajlarına buradan cvp vereyim hepicine
öncelikle sabah aklımdna geçti bu kızın neyi var diye ama az çok tahmin etmiştim
evliligi bitirmek gerçekten kolay bi çırğpıd abiter ama kurtarmak zor
fakatt çocuklarım için diyip sürdüülen evliliklerr bence yanlış
senin için degil bu lafım tabideee mevzu açıldı söyleyim dedim
bende hep eşime derimki kangren olmuş kolu kesiceksin biraz bencil olmaksa bencil olcaksın çocuk yine anneisni babbasını görsün
ama ilişk i gitmiyorsa bitmesi mantıklı

ama sizde ışılk görüyorummm kuşum
hadi bakalım bu kış siizn için sımsıcak geçsinn
::
benim eşim yazları çokk yogun cnm 2 ay kadar onun dışında akşam 7 de evde hafta sonu tatil
bu kırgınlıklar görüşememkten dgeildee biraz kısır döngüye dönüşmesinden kaynaklı olabiliyor tabi onun yogunlugu ve benim yorgunlugumda çekilmez kılıyor bu durumu

7 li rakamları görmüşsün tebrik edeirm zaten hoş hatunsun zayıflayınca eminimki
eşinde çok degişecek en başta kıskanıcak senii:)

alışveriş konusuna gelinceee bunları zaten 20 dk giy çıkar aldım pişmanda olsam dert degil dedim
ama severek giydim uzun ebisemii pazar günü altına kahve rengi bodrum sandaletim (anneciigmin gönderdigi)
vee kahve çantamla güsel bi konbin olmuştu gözde yorsa ince görünüyordumm :))))

nilgünüm ben yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapmıyorum dün izlemede söleidm aynı şeyleri
benimki beklenen bir gebelikti aman dedim nasılsa hamile kalcam almayım
sonra hamile kaldım 1 yıl geçti sonraki yıl bebekler sonraki yıl kendimi begenmedim diyet derken
yaklaşık 3.5 yıldır ne mazadan habeirm var nedeee kıyafetten valla malak gibiydim bakıyorum bön bön birde tel tacilerii yokmu
ne alacagımı bulamadım kotona girdim ahh deidm izlem yanımda olsaa şık şıırdım yakıştırırdı 3 sn ama yok işte
yani verasıl kelamm alışveirş yapmayı bile unutmuşumm kuuuuuu

çenem düştü ne kadar uzun yamışım

kızlar gerçekten ne oldu bilemiyorum alıntı ve beğenide yapamıyorum artık evelki akşam site yönetimine bildirdim dün uğraştılar sanırım ama olmadı hatta dahada kötü oldu daha önce mesaj yazarken giriş istiyordu, şimdi her sayfada istemeye başladı
neyse aklımda kanları yazayım..

gülçiin, maşallah canım muhteşem görünüyorsun, bana kalırsa skılaşman yeterli olacaktır...

zekiyecim canım daha öncede yazmıştım sizin boy avantajı var canım, küçük bi göbek dışında hiçbir fazlalığın yok biraz sporla sıkılaşmayı sağlarsan tamamdır...

izlemcim yine fotoları döktürmüşsün biraz bacak çalışırsan göze batan kısmından kurtulursun, daha önce gösterdiğin aletle yapabilirsin..
(ahhh yeterbe kızlar ne bu böyle iyiki kilo verdiniz haa, bi yok şuram çıkmış, yok şura göze batıyor, bizim hertaraf löp löp fazlalıklar biz napalım peki )
üçünüzüde canı gönülden tebrik ediyorum işin şakası fotoları görünce daha bi hırslanıyoz

nurancım doğum günün kutlu olsun canım, sağlık, huzur, mutlulukla uzun yıllara inşşlh...
hediyenide iyi günlerde kullan, hiç şüphen olmasın, bende araştırırken en iyi onu buldum ozaman, sonra nedense arzum aldım...

nilgüncüm, özelinin yoluna girmesine sevindim canım, eşininde hatasını anlayıp özür dilemesi çok güzel demekki oda artık bazı şeyleri düzeltme yoluna girecektir. inşallah tüm sorunlarından kurtulur, daha güzel bi hayata yelken açarsın...
evet canım pohaça, tam tahıllı olduğu için yedim tavsiye ederim yap buzluğa at...
dilek0738 - canım hoşgeldin burda hepberaber kilo veriyoruz. sende verebilirsin

deryacım sen nerelerdesin seni göremedim, canım sen plates çemberini hangi siteden siperiş verdin :26:
ben avm den baktım ebrunun çem. 34.90 yuhh dedim bulamadım yani bende netten sipariş vereyim.

ayşecim sende görünmüyorsun :26: iyisindir inşlh...

sevdacım balığa çıkmıyonmu. bakıyorumda yine g.kuşum olmuşsun sen en iyisi nöbete devam, baksana gece gece misafir geliyor boş bırakmak olmuyoo

filiz adaşımda görünmüyor :26:
unuttuğum varsa kusura bakmayın

kızlarr iyiki şu gevrekleri keşvetmemişimm yani o eksik kalmış nasıl olduysaaa
inamıyorum ben nasıl gözdne kaçırırım yahu öle bir lezzetii
ama antalyaya giderken yolluk olarak alıcam arabaya alt sokaga inince yemeye başlarım artıkk
yola çıktıkk nasılsaa diye bugün kutuyu özgiürle gönderimd iş yerinde ye diye
bu arada benim ki 3 kilo almışşş nasıl olduysa bütün kıyafetleir dar geliyorrr

evde yemedikelirmi göndere gönderee kilo aldı adam demekkii

filizicmmm
bende smilleri kullanamıyorum yaaa
bildirsemmi acabaa yönetimeee
klavyeden yapıyorum
smiley kullanmayınc açok donuk oluyor yazılar

filizicmmm
klavyeden yapıyorum

selamm. banu çok zor ya bende bazen smiley kullanamıyordum, ben kopyalayarak yapıyordum ama şimdi tam bi pelaket
hiç bişey yapamıyorum içerde kim var kim yok göremiyorum. her sayfada her mesajda giriş istiyor ve çoklu alıntı olmuyor bence bildir sorun neyse çözsünler artıkkk. çook sıkıldım yaaa

ah izlem ah insan oğlu nekadar doyumsuz daha ne kadar olacan
SÜpersinnnnnnnnnn

Tekrardan doğum günün kutlu olsun canım özel günlerde diyet yoktur istediğini yeeee Resimdeki katı meyva sıkacağının aynından aldım iyi günlerde kullan tavsiye ederim epey araştırıp almıştım en iyilerinden dir.
isteyince oluyor herşey sonunda kırdın yıktın
resim yükleyeceğim sözz

eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum

ah bu eşler ahh canım hoşgeldin bizi takip et ve hergün menünü paylaş kontrol mekanızması(KK) olunca kilolar gidiyor

çok güzel menün nilgün geçmiş olsun canım çok zorlama kendini twistle

nilgüncüm unutmuşum, 7 rakamları görmene çok sevindim canım, fındığı ve hurmayı azalltığına göre cumaya daha güzel bi sonuç alacağına eminim, sen bunu çoktandır hakediyordun

tatlım iftarın çok fazla olmuş.hepsi kalorili. keşke sadece şinitzel ve yoğurtlu semizotu salatası yeseydin..

günaydın arkadaşlar
dün malesef topiğe giremedim site bakımdaymış
hoş bakımda olması benim pek işime yaramadı alıntı yapamıyorum
sayfalarda çok birikti napim bilmiyorum :44:

sorunun hlledilememiş üzüldüm canım.umarım en kısa zamanda hallolur.çok can sıkıcı bir durum.

sağol canım desteğin için teşekkürler.eşime de söyledim ben her orucumu açtığımda allah'a bana bir sebep (aldatma,dayak,vs) yarat da boşanayım demiyorum.aksine yuvamı koru,bizi birbirimize bağla diye dua ediyorum dedim.ama eğer bu yuvaya sahip çıkmayacaksan eyvallah,tek başıma olmak sıkıntı olmaz dedim.çok şükür iyiyiz şu an.Allah kimsenin yuvasını bozmasın..şunu anladım ki anlaşmak orta yolu bulmak istiyorsan buluyorsun.tabi iki tarlı olacak bu iş..
menün fena değil canım.emzirdiğin için normal.ama pideyi yememeye çalış.patates çok fena olmuş.o yerken sen soda içebilirdin mazaret arama şimdi.daha iradeli olalım bu erkeklere karşı..

dün de dizide çikolatalı pasat bizi erkeklerden daha mutlu ediyor diyordu.eşimde sen de böyle mi düşünüyorsun.ben de tabiki diyecektim ama adamla daha yeni barışmışım.işi yokuşa sürmeyeyim dedim.yok canım olur mu dedim.

ay olsa da bir pasta yesek.ben de tatlı dedğil de pasta seviyorum.ay oruç gidecek tövbe tövbe..

sağol canım. ekmek olarak hesaplarsan 8 dilim benim günlük almam gereken canım. her 5 kiloda 1 dilim düşmem gerek. hesaplamalarımda öyle. o yüzden kilo almam herhalde.

sen hesaplıyormuşsun canım.inşallah kilolarımızı veririz kolayca..

iyi olmuşş çenenin düştüğü.uzun zamandır böyle yazmıyordun.desteğin için sağol.benim de içim rahat.ben kocamı severek evlendim.sevgi evliliği bizimki.ama benim annem babm boşandı tekrar birleşti bi ara.onlarınki de sevgi evliliğydi.tekrar biraraya gelselerde kavga eksik olmuyor.bu gittiğim tatilde yine kavga falan vardı.ben de hatta kızdım sene de bir kez geliyorum kavganızı çekemem diye.ama gördümki ben evliliğimin 10 sene sonrasını izliyorum.eşime de söyledim.böyle burnumuzdan kıl aldırmadığımız sürece ,evlilik devam etse de tad tuz olmayacak.annemleri anlattım ben böyle olmak istemiyorum dedim.neyse geride kalmış olsun diyelim.dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar..

alışveriş konusunda ben de beceriksizim.bir yer olsun oradan alayım isterim.gezmeyi sevmem.gerçi yavaş yavaş alıştım artık.sen de geze geze alışacaksın.bi alış sonra seni tutana aşkolsun.sende şimdi senelerin birikimi var.yavaş yavaş halledersin.yanında bi arkadaşın olursa daha iyiy olur.en azından fikir verir sana..

canım sağol teşekkür ederim iyi dileklerin için.poğaçayı da en kısa zamanda deneyeceğim..

filizicmmm
klavyeden yapıyorum

ben ta hazirandan beri kullanamıyorum.smile ın üzerine gelip sayısını öğreniyorum.onu yazıyorum öyle çıkıyor..

canım maşallah. sanırım aynı bluz üstündeki farka bakkkk sımsıkı saran bluz nasıl bollaşmış.maşallahhh..ama bence 90 gibide durmuyodun öncedende :44::44::44:

resimlerin benin bilg.de görünmüyo canım.ama eminimmm çok büyük farklar var....

valla ben bayıldım. kadında azcık kalça olmalı oda bende yok bence çok hoşsun. ben göremedim o 61 leri....
canım nice yıllaraaaa...gerçekten çok tatlı bi yüzün var maşallahh bendede beko var.çok işe yarıyor. bide parçalarını biri yıkasaaasakın değiştirme çok iyi bencede hem sevgilin almış hiiiç değiştirme mutluluklarrrr
canım 1 simit : 4 dilim ekmek bide üstüne 3 dilim = 7 dilim + kolaaaa hemide 2 bardakkk eh ben bişey demiyorum artıkkkk. bari kolayı içmeseydin canım ya.
canım her ailede elbette sorun var haklısın. bende zaman zaman çoook bırakıp gidesim gelmiştir. sorunlar ve boyutları bilmiyorum ama dediğin gibi devam ettirmek zor. ben eşinde değişime açık biri hissettim. özür dileyen biri en azından. hatalarını kafasına vura vura anlatılcak biri ama özürü biliyo bak.erkekler kötü söylediklerinde gaza gelicez sanıyorlar. benim eşimde söylerde söylerdi ve beni sinir basar yerdim. şimdi azcık tutuyo çenesini. bende çok kızdım ama zamanında sus artık diye.veeee sonunda 79lar demekkkk..çok mutlu oldum seninleeee

eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum
canım ben tülin hoşgeldin. bizede diyorlar bizedeeeee... hadi bizimle başla sende.

canımmm ortimmm geçelim tabiiiii..tmm anlaşalım herkes 2 kg versin ve 1. olsuuunnnn

ohh canım sonunda gördüm. fındıksız hurmaya alkıışşş 2 elma küçüktü sanırım.menü harikaaa
canım menü katmer hariç çok güzel.makarnada küçük kasedir eminim. dün yazmıştım ya makarna kalorisini... pişmanlık duyman çok güzel. bende duyuyorum hep. daha iyi oluyor. pişman olunca spora veriyorum kendimiiii

canım ben sütünüze hayran kaldım ne güzel bir birliktelik.zaman ayırmaaa...bizde kışın içeriz sütü. çoookkk beğendimmm.bende uygulamaya çalışcammm..iyi fikirrrr

ama bitanem kalorili yemeye başladın ondandır.sahurda börek tamam.iftarda şinitzel unlu yumurtlalı galetalı+kızartma+patatesss..biberi közlesen patatesi sadece haşlayıp yağsız baharatlasan.tavuguda kendi yağıyla pişirsen olmazmı:44::44:neyse üzme kendini bak cumaya 3 gün var dahaa...

allaahhhhh 2dolma + 1 börek + patates + kağıt helva+ pideeee..canım azcık kaçırmışsın sanki. bencede gitti yürüyüşün

kızlar
bu hurma fındık olayı nee ku kaçırmışım ben nasıl olduysa:)

işte bu banucuğum.bir sitede görmüştüm bunu arkadaşlara da tavsiye ettim hem siz yiyin hem misafirlere sunun diye.ben her akşam sofraya bunu koyunca istediğim gibi kilo veremememin sebebi anlaşıldım.zıkkım çok da lezzetli..

sağol canım arkadaşım güzel sözlerin desteğin için.inşallah daha iyi olacağız..
elmalar küçüktü evet..
hurmayı artık az hazırlıyorum eşim ve çocuklar için.ben de yanıma 2 tane çekirdekli alıyorum.böyle tutabiliyorum kendimi.önceden daha çok hzırlıyordum.

süt evet güzel fikir.bize rutin gelen bir şey aslında ilişkimiz için nasıl önemliymiş.yeniden anladık..

veee gelelim banaaaa

bugun evliliğimizin 9. yıl dönümü ve ben biliyorumki eşim yine hatılamıycak ben her özel günü hatırlatmaktan bıktım artık. hep bi kıpırtı olur içimde günler yaklaşınca dayanamaz bi kaç gün önceden başlarım hatırlatmalara. ama bazen ogünü hatırlamaz 1 gün sonra hatırlar ve saçma sapan dolanır durur ne alsam diye. bazen yeni alınmış bi eşyayı hediye eder bazende bi eşya alırken bak bu doğum günü hediyen yada evlilik falan der. artık öyle alışmışımki bu yıl hiçbişey gelmiyor içimden. ve hatırlatmadım bile. ben sadece onun bari birini hatırlayıp sabah bi öpücükle iyiki doğdun vs.. demesini istiyorum.çokmu canıımmm..şuda var tabi hiiiç sevmez bugunleri.kendi doğum gününde bile pasta istemez sevmez. ama ben yinede alırım hediyesini pastasını..bugun benimde içimden gelmiyor hazırlık güzel yemek hoş sofra hediyee falan.amannn yapmıyım demii...hatırladığındada dışarda dolanır durur ne alsam diye..doğum günümü geç hatırlayınca eve gelememiş hediye almadan..peki ne aldı????? bime bi ara 6kase ve büyügü gelmişti hatırlarsınız belkii.. onu almış bana poşetle getirmişşşşşş:76::76::76::76::76: ne gülmüştüm. tabi canım saol ne düşüncelisinnn dedim. evv kase doluuuuu.. oda farkında tabi saçma oldugunun ama olsun hatırladıyaaaa..bakalım bugun ne olcakkkkk...belki tlfnuna alarm falan kurmuşturrr karıcığımla 9. yıl dönümümüzzz diyeee

bu erkekleirn hepsi bi farbrikadan mı çıkma acaba yontulmadan çıkmışlar töbe töbee
benimkide bu yıl yaotı hatta ve hatta önceki yıllarda dogum günümü unuttu
geçen yılda yogundum heidye almadım vsss
deidm bu yılkeisn bişiy yaprrrr
netten konuşuyoruz akşama sana süprizim var dedii bend edidimm iyi bakalım
ama sakın pasta alma deidm çünkü yemiyorum
akşam eve bi geldi minicik bir pasta yuvarlaklar varya ondann
bend ebekliyorum devamı gelcek diyeee

eeee aşkım sabahtan beir dolnıyorum bizim sekreterle alacak birşey bulamadım
o an şartellerim attı benim
sen salagın tekisin deidm üzülerekkk
yani benim dogum günm birdne mi çıkıyoru ortaya istesen hazırlanabilirisn ama es geçiyorsun dedimm
eşin oldugum için sevgilin olsam emin im böyle olmazsın dedimm
çünkü bu jestleir yapabilecek incelikyte bir insan
agzıam ne geldiyse söyledimmm

ve 1 hafta hiç konuşmadımmmm ne yanınd aoturdum yemek yeidm nede çay içtim
gittim yattım çocuklaırmla beraberrr sabah kalkıp gitti işee kolay gelsin bile demedimm
ama hep yalvardıı ben eşşehgim eşşek kafalıyım haklısınn
akşama kadar netten yalvardı ve tlf dan
akşam evde yalvardııı affet benii diye
ve 1 hafta sonra affettim tamm süründü resmen

veee bu günelir kesinlikle boş geçmiycem daha çok öenmsiycem artık dediii
bakalım 3 ekim evlilik yıldönümüzz der almış mı acaba?

kızlar benim kv heryıl çeşit çeşit reçel yapar
çilek,şeftali,kaysıı vişne filan
kızına herçeşidinden götürükün yılda 3 kez filan banad abitinc esöyle der
ama ben istemeye çekiniyorum
reçel varmı anne diyince hangisinden der
yani hewrçeşidinden 1 tane vermezzz
yahu bunu yiyen zaten oglun torunun ben yemiyorum

bend eşiem ben bir daha istemem verir parayı alırım dedim
özgürd eben isterim dedi
sabah söylemiş yine beni arayıp hangisindne istiyorsun diyor bend eçilek varsa olur dedim
yokttu ama bakıyım diyor yalan tyahu daha yılın başınd ayaptın kaç kavanoz çilek reçeli
çok sinirlendim istemiycme bir daha yaaa((

günaydın arkadaşlar...
geçmişe bakamadım.. inşallah herkes iyidir...
aslında bu ara topiktekiler biraz sıkkın ama genel hava iyi merak etme canım ..fotoları gördün mü bi paylaşım olduki sorma gözümüz gönlümüz açıldı herkes çok güzel yaaa seviyom ben sizi
kızlar
bu hurma fındık olayı nee ku kaçırmışım ben nasıl olduysa:)
aman banu sen bu simit olayı gibi ne gör ne duy,nilgün bişi hazırlamıştı kalori bombası sakın görme yeme
sen o zıkkımı bi daha yeme ,aman madah bişi olsa bare (şaka he yeme diye )
tülüm hatırlar belki hee!! bu defa şaşırtır seni ..'' nice 9 lara ,19 lara inşallah'' biz bayanlar bazen fazla duyarlı oluyoruz ama erkekler böyle değil 1000 tane şey düşünüyorlar ,belki unutur ama sevmediğinden değil yani genelde odunluklarından olur bu ...benimki de 12 oldu mu 1 geçe kutlar doğum günü mü ama evlilik yıl dönümünü unutur ,buda farklı bir odun türü aman köküne kibrit suyu
böyle olunca ne yerim ne sterim diyor insan ,hepsimi aynı olur ya bu kvlerin..gerçi benimkinin totoişine zor gelir yapamaz öyle şeyler ama yapsada aynı manzara olur eminim kızı-ile beni her alanda ayıran reçelde kayırmaz herhalde ..alası var marketlerde boşver bencede isteme zaten..çilekler 1 ay önce yapıldı ne çabuk tüketmişler maşallah

bu arada nlgün menümü alıntı yapmışın ama yorum yapmamışın ilgilen benle azcık bakıyım

canım dediğin gibi tek parti üretim bunlarrr:90: ama arada beceriklileride çıkıyordur tabiiii...ben senin gibi dayanıklıda değilim canım ya..hemen barışırım.surat asarım ama ertesi güne kalmaz. ah bi yapsam en az 3 yıl unutmaz. bakalım eşin 3 ekimde ne yapcakkkk

aman isteme boşver canım. zaten azcık ince düşünse kızına verdiği gibi sanada hazırlayıp verirdi. sonra kızımdan ayırmam derler. gerçi benim görümcem yok ama arkadaşlarımdan biliyorum. bide hangisinden ne demek ver işte bi kaç çeşit dimi. ama sorsan sen yabancımısın istediğinden gel al der. o yüzden vermiyorum derler. sinirlendim ama sen bana bakma. eşinede söyleme al hazır. kadınada kızmayalım.kimbilir ne düşünüyodur.belki iyi düşünüyordur. sen al hazır yada kendin yap. o sorarsa varmı reçelin diye sende bitti hazır aldım saol dersin. aaa bak istemedi bile der , sende artık çekiniyorum istemekten anneciimm dersinn

hay ağzını öpeyim gülümmmm...sen tülüm diyosunya bayılıyorum.sende benim gülümsünkibritsuyu hepicineeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…