biz de seni öpüyoruz.diyet güzel gidiyor dedin sabah simit(4 dilim),öğlen 3 dilimakşam 1 dilim(2 kaşık pilav)
verdiklerini almazsın inşallah..
işlerin yoğunsa herşeye cvp vermeye çalışma biz anlarız.kolay gelsin sana..
çok teşekkür ederim canım o senin tatlılığınslm nuran nasilsin tatlim.pastan ve sen harika gorunuyorsun.kati meyve sikacagi olarak ben de arcelik var ve cok memnunum.ama seninkisi eniyisi.gule gule kullan.hediye olarak esya alma fikri cok mantikli.
teşekkürler canım
canım çok şirine gördüm seni ...o alet varya en iyilerinden biri kesinlike tavsiyemdir,bende moulinex var çok memnunum... elmadan,kerevize herşeyin suyunu çıkarıyo..kışları daha çok kullanılıyor ama ,yinde el altında olmalı ben elay için almıştım ,taze meyve suyu yapıyordum bol bol,bu ara yaz meyverleri sıkılmıyor kaldırdım ama al sen al
filizicmmm
bende smilleri kullanamıyorum yaaa
bildirsemmi acabaa yönetimeee
klavyeden yapıyorum
smiley kullanmayınc açok donuk oluyor yazılar
baksanıza benim bacağımın 61lik kısmına
elbise-etekten sıkıldım, pazar günü pantull giymiştim...
38 beden kotumla sizi selamlıyorum hatun kızlar
ama gene de görüntüden pek memnun değilim...
Eki Görüntüle 241528
Eki Görüntüle 241527
alın size sahurluk getirdimyinn garii
Eki Görüntüle 241530
ilk halimi de ekliyim
89 kilo
Eki Görüntüle 241544
Tekrardan doğum günün kutlu olsun canım özel günlerde diyet yoktur istediğini yeeeemerhaba kızlar...
bugün benim doğumgünüm nedeniyle iftarda istediğimi yeme hakkını elde etmiş olduğum kanaatine vardım kendimce ve ilk tercihim çokkk özlediğim burgerkingtivalla kızar mısınız bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. hele o sarımsaklı mayonezleri yok mu bitiyorum..
dün akşamda en yakın arkadaşlarım ve sevgilim beni iftara götürmüştü birasda orda kaçırdım malum pastam falan.. bu hafta artı çıkmam inşallah...ama napiim kızlar biliyosunuz bacağım yandığı için günlerdir evden çıkmıyordum iki gün değişiklik oldu. gerçi tam iyileşmedi ama olsun.
buda dün akşamdan.sizlerede birer dilim yolluyorum.kilo olmasın inş
Eki Görüntüle 241545
bide birşey sorucam.katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda.ben çok istiyorum diye erkek arkadaşım hem çeyizimede koyarım diye katı meyve sıkacağı almış ama şimdi emin değilim. kullanan varsa yorum bekliyorum kızlar belki değiştirebilirim ona göre..çeyizime koyacağım için kullanmıcam da o yüzden yorum yaparsanız iyi olur.oda bundan
Eki Görüntüle 241546
Sesicigim dun yazmistim sorun oldu cikmadi yazi.yorumuma gosterdigin duyarlilik icin tesekkur ederim.uslubum ser gibi gorunse de hepinizi cok seviyorum ve bunu da bilmenizi istiyorum.ozur ne demek bu arada estagfurullah..iyiki bizimlesin sagol.
Sevdacigim ortim nasilsin.sinir oldum apt.daki kadina.bosver sinirlenip ugrasma allaha havale et.
Gulcin o ne poz oyle bacim.frikik super.her yer incecik.azmettin basardin.tebrik ederim.annene de kan bulunmuscok sukur.allah sifa versin.
Seher esofman yada taytla resim bekliyorum ona gore.su ince belini gorelim yine.
İzlem fotolar cok guzel ama kesinlikle basen ve ic bacak calismalisin.genel goruntun harika.
Tulincigim esimle sorunlarim vardi kistan beri kizlar biliyor.bu son 3-4 gundur kafam karsikti ve dun degil onceki gece bosanmak istiyorum dedim.bu yaza kadar birbirimize sahip ciktik ciktik yoksa bitirelim dedim.evliligi bitirmek kolay ama devam etmek mesele.soylenecek her seyi soyledim ve ne istedigimi de soyledim.su an isler yolunda.bosanmak istemedigini soyledi ve beni vazgecirecekmis.canima minnet.bana saygi duydugu surece el ustunde tuttugu surece canima minnet.dusmanim degilki.ama saygi ve sevgi olmazsa da kusura bakmasin kimse icin feda edilecek hayatim yok.
İlk istegim bana asla olumsuz ifadeler kullanma dedim kilomla ilgili.iyi oldu ozur diledi.ben oyle mi soylemisim farketmedim ozur dilerim dedi.
Asil flas haber regl oldum olacagim ama ben dun tartida 79,8 i gordum.sukurler olsun allahima.
eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum
çok güzel menün nilgündünkü menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,yumurta,zeytin
iftar: 3 tane fırında tavuk kanat
3 dilim fırında kekikli biberli patates
2 hurma (fındıksız)
ara: 2 elma,3 dilim kavun
2 lt su
1 saat yürüyüş
100 twist(400 e tamamlayamadım.göbekteki fıtık ağrımaya başladı.daha önce ağrımıyordu anlamadım neden oldu)
[ yesin yesin boşver tülüm geçelim sacreyi görsün gününüşaka bi yana yeme sakın kuzu valla bak karşında 77 lik 2 çıtır var nede ödem olsun belli verdin alla alla ...gitti onlar gelmez gari öle düşün..
ya canlar
:)
kesin geciyorsunuz hic merak etmeyin
menümü yazıyorum
pazar günü tartıda 84,8 görmüştüm ya
dün aksam bir de ne göreyim 85,8(((
bunlar da dünki menüm
sahur
1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar
1 adet şinitzel + 4 sivri biber kızartması + avuç içi kadar pide
3 kaşık barbunya + 1 çorba kasesi yoğurtlu semizotu salatası
1 yemek tabağı patates salatası bol yeşillikli
(yağı tuzu yerinde)
değerlendirme: maalesef iste kacamaklar bir sekilde kendini gösteriyor
günaydın arkadaşlar
dün malesef topiğe giremedim site bakımdaymış
hoş bakımda olması benim pek işime yaramadı alıntı yapamıyorum
sayfalarda çok birikti napim bilmiyorum :44:
merhabalar kızlar
öncelikle nilgüncüm 79lara düşmene çok sevindim inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım
nilgüncüm ailende bazı sorunlar olmasına üzüldüm inşallah her şey düzelir sen düşüncelerini karşındakine çok düzgün bir şekilde anlatabilen birisin ve sorun çözebilme yeteneğin var yazdıklarından gördüğün kadarıyla canım çok tanımıyorum seni ama boşanmak işin kolay tarafı ama sen kolaya kaçacak biri değilsin bence mücadele et yuvanı yıkma inşallah hem çocukların da vardı değil mi.. seni seviyorum bacım mutlu olmanı isterim...
dünki menüm
sabah kflex 1tk bal 2 ceviz
ara dondurma 1 dilim
öğle tonbalıklı salata yarımkk peynir
ara bir dilim pide 2k yoğurt
akşam tavuk paçası çorbası 2 dolma bir dilim börek biraz salata 1k yoğurt
ara maden suyu yarım kağıt helva 1 fincan şekersiz türk kahvesi yağ yakımını hızlandırıyor diye duydum
ama gel gelelim yatarken eşim patates kızarttı :S gerçi 1k yağla ama ben de 10-15 tane filan yedim
gitti sabahki bir saat yürüyüş
sağol canım. ekmek olarak hesaplarsan 8 dilim benim günlük almam gereken canım. her 5 kiloda 1 dilim düşmem gerek. hesaplamalarımda öyle. o yüzden kilo almam herhalde.
nilgüncüm
mesajlarına buradan cvp vereyim hepicine
öncelikle sabah aklımdna geçti bu kızın neyi var diye ama az çok tahmin etmiştim
evliligi bitirmek gerçekten kolay bi çırğpıd abiter ama kurtarmak zor
fakatt çocuklarım için diyip sürdüülen evliliklerr bence yanlış
senin için degil bu lafım tabideee mevzu açıldı söyleyim dedim
bende hep eşime derimki kangren olmuş kolu kesiceksin biraz bencil olmaksa bencil olcaksın çocuk yine anneisni babbasını görsün
ama ilişk i gitmiyorsa bitmesi mantıklı
ama sizde ışılk görüyorummm kuşum
hadi bakalım bu kış siizn için sımsıcak geçsinn
::
benim eşim yazları çokk yogun cnm 2 ay kadar onun dışında akşam 7 de evde hafta sonu tatil
bu kırgınlıklar görüşememkten dgeildee biraz kısır döngüye dönüşmesinden kaynaklı olabiliyor tabi onun yogunlugu ve benim yorgunlugumda çekilmez kılıyor bu durumu
7 li rakamları görmüşsün tebrik edeirm zaten hoş hatunsun zayıflayınca eminimki
eşinde çok degişecek en başta kıskanıcak senii:)
alışveriş konusuna gelinceee bunları zaten 20 dk giy çıkar aldım pişmanda olsam dert degil dedim
ama severek giydim uzun ebisemii pazar günü altına kahve rengi bodrum sandaletim (anneciigmin gönderdigi)
vee kahve çantamla güsel bi konbin olmuştu gözde yorsa ince görünüyordumm :))))
nilgünüm ben yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapmıyorum dün izlemede söleidm aynı şeyleri
benimki beklenen bir gebelikti aman dedim nasılsa hamile kalcam almayım
sonra hamile kaldım 1 yıl geçti sonraki yıl bebekler sonraki yıl kendimi begenmedim diyet derken
yaklaşık 3.5 yıldır ne mazadan habeirm var nedeee kıyafetten valla malak gibiydim bakıyorum bön bön birde tel tacilerii yokmu
ne alacagımı bulamadım kotona girdim ahh deidm izlem yanımda olsaa şık şıırdım yakıştırırdı 3 sn ama yok işte
yani verasıl kelamm alışveirş yapmayı bile unutmuşumm kuuuuuu
çenem düştü ne kadar uzun yamışım
kızlar gerçekten ne oldu bilemiyorum alıntı ve beğenide yapamıyorum artıkevelki akşam site yönetimine bildirdim dün uğraştılar sanırım ama olmadı hatta dahada kötü oldu daha önce mesaj yazarken giriş istiyordu, şimdi her sayfada istemeye başladı
neyse aklımda kanları yazayım..
nilgüncüm, özelinin yoluna girmesine sevindim canım, eşininde hatasını anlayıp özür dilemesi çok güzel demekki oda artık bazı şeyleri düzeltme yoluna girecektir. inşallah tüm sorunlarından kurtulur, daha güzel bi hayata yelken açarsın...
evet canım pohaça, tam tahıllı olduğu için yedimtavsiye ederim yap buzluğa at...
unuttuğum varsa kusura bakmayın
filizicmmm
bende smilleri kullanamıyorum yaaa
bildirsemmi acabaa yönetimeee
klavyeden yapıyorum
smiley kullanmayınc açok donuk oluyor yazılar
ilk 3 foto 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 241501 Eki Görüntüle 241502 Eki Görüntüle 241503
bunlarda sunaki halim 79 kilo
Eki Görüntüle 241504 Eki Görüntüle 241505 Eki Görüntüle 241506
gördügünüz gibi kızlar hala göbek cıkıntısı var ve en cok canımı sıkan taraf bi 9 kilo sonra da gideceni sanmıyorum onu en iyi spor paklar
resimlerin benin bilg.de görünmüyo canım.ama eminimmm çok büyük farklar var....
valla ben bayıldım. kadında azcık kalça olmalı oda bende yokbaksanıza benim bacağımın 61lik kısmına
elbise-etekten sıkıldım, pazar günü pantull giymiştim...
38 beden kotumla sizi selamlıyorum hatun kızlar
ama gene de görüntüden pek memnun değilim...
Eki Görüntüle 241528
Eki Görüntüle 241527
alın size sahurluk getirdimyinn garii
Eki Görüntüle 241530
ilk halimi de ekliyim
89 kilo
Eki Görüntüle 241544
canım nice yıllaraaaa...gerçekten çok tatlı bi yüzün var maşallahhmerhaba kızlar...
bugün benim doğumgünüm nedeniyle iftarda istediğimi yeme hakkını elde etmiş olduğum kanaatine vardım kendimce ve ilk tercihim çokkk özlediğim burgerkingtivalla kızar mısınız bilmiyorum ama ben çok mutlu oldum. hele o sarımsaklı mayonezleri yok mu bitiyorum..
dün akşamda en yakın arkadaşlarım ve sevgilim beni iftara götürmüştü birasda orda kaçırdım malum pastam falan.. bu hafta artı çıkmam inşallah...ama napiim kızlar biliyosunuz bacağım yandığı için günlerdir evden çıkmıyordum iki gün değişiklik oldu. gerçi tam iyileşmedi ama olsun.
buda dün akşamdan.sizlerede birer dilim yolluyorum.kilo olmasın inş
Eki Görüntüle 241545
bide birşey sorucam.katı meyve sıkacağı kullanan var mı aranızda.ben çok istiyorum diye erkek arkadaşım hem çeyizimede koyarım diye katı meyve sıkacağı almış ama şimdi emin değilim. kullanan varsa yorum bekliyorum kızlar belki değiştirebilirim ona göre..çeyizime koyacağım için kullanmıcam da o yüzden yorum yaparsanız iyi olur.oda bundan
Eki Görüntüle 241546
canım 1 simit : 4 dilim ekmekherkese kucak dolsu sevgiler. Kocaman günaydınlar...
Hava çok güzel ben çok mutlu işim çok sıkıcı nasıl olacak bilmiyorum...
diyetim çok güzel gidiyor dünkü menüm ise:
sabah 1 simit 2 çay -
öğle bol domates 1 dilim peynir 4 zeytin 3 dilim ince kepek ekmeği
akşam 1 yemek kaşığı taze fasulye 1 yemek kaşığı et kavurma 2 yemek kaşığı pilav. tek hata 2 bardak kola içtim ama 1 saat yürüyüş yaptık akşam...
hepinizi canı gönülden sımsıkı öpüyorummmm
canım her ailede elbette sorun var haklısın. bende zaman zaman çoook bırakıp gidesim gelmiştir. sorunlar ve boyutları bilmiyorum ama dediğin gibi devam ettirmek zor. ben eşinde değişime açık biri hissettim. özür dileyen biri en azından. hatalarını kafasına vura vura anlatılcak biri ama özürü biliyo bak.erkekler kötü söylediklerinde gaza gelicez sanıyorlar. benim eşimde söylerde söylerdi ve beni sinir basar yerdim. şimdi azcık tutuyo çenesini. bende çok kızdım ama zamanında sus artık diye.veeee sonunda 79lar demekkkk..çok mutlu oldum seninleeeeSesicigim dun yazmistim sorun oldu cikmadi yazi.yorumuma gosterdigin duyarlilik icin tesekkur ederim.uslubum ser gibi gorunse de hepinizi cok seviyorum ve bunu da bilmenizi istiyorum.ozur ne demek bu arada estagfurullah..iyiki bizimlesin sagol.
Sevdacigim ortim nasilsin.sinir oldum apt.daki kadina.bosver sinirlenip ugrasma allaha havale et.
Gulcin o ne poz oyle bacim.frikik super.her yer incecik.azmettin basardin.tebrik ederim.annene de kan bulunmuscok sukur.allah sifa versin.
Seher esofman yada taytla resim bekliyorum ona gore.su ince belini gorelim yine.
İzlem fotolar cok guzel ama kesinlikle basen ve ic bacak calismalisin.genel goruntun harika.
Tulincigim esimle sorunlarim vardi kistan beri kizlar biliyor.bu son 3-4 gundur kafam karsikti ve dun degil onceki gece bosanmak istiyorum dedim.bu yaza kadar birbirimize sahip ciktik ciktik yoksa bitirelim dedim.evliligi bitirmek kolay ama devam etmek mesele.soylenecek her seyi soyledim ve ne istedigimi de soyledim.su an isler yolunda.bosanmak istemedigini soyledi ve beni vazgecirecekmis.canima minnet.bana saygi duydugu surece el ustunde tuttugu surece canima minnet.dusmanim degilki.ama saygi ve sevgi olmazsa da kusura bakmasin kimse icin feda edilecek hayatim yok.
İlk istegim bana asla olumsuz ifadeler kullanma dedim kilomla ilgili.iyi oldu ozur diledi.ben oyle mi soylemisim farketmedim ozur dilerim dedi.
Asil flas haber regl oldum olacagim ama ben dun tartida 79,8 i gordum.sukurler olsun allahima.
canım ben tülin hoşgeldin. bizede diyorlar bizedeeeee... hadi bizimle başla sende.eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum
canım
yesin yesin boşver tülüm geçelim sacreyi görsün gününüşaka bi yana yeme sakın kuzu valla bak karşında 77 lik 2 çıtır var nede ödem olsun belli verdin alla alla ...gitti onlar gelmez gari öle düşün..
okadar güzel algılıyorumki senin kalbini burdan hiç acı çekmeyesin istiyorum.hakediyorsun çünkü dua ile canım....
ohh canım sonunda gördüm. fındıksız hurmaya alkıışşşdünkü menüm
sahur: 2 dilim tb ekmeği,domates,salatalık,yumurta,zeytin
iftar: 3 tane fırında tavuk kanat
3 dilim fırında kekikli biberli patates
2 hurma (fındıksız)
ara: 2 elma,3 dilim kavun
2 lt su
1 saat yürüyüş
100 twist(400 e tamamlayamadım.göbekteki fıtık ağrımaya başladı.daha önce ağrımıyordu anlamadım neden oldu)
canım menü katmer hariç çok güzel.makarnada küçük kasedir eminim. dün yazmıştım ya makarna kalorisini... pişmanlık duyman çok güzel. bende duyuyorum hep. daha iyi oluyor. pişman olunca spora veriyorum kendimiiiidünkü menüm
sabah:2 bardak ılık su,1 fincan sıcak sütlü kahve,domates,salamla yapılmış yağsız omlet,2 dilim tam buğday
ara:1 bardak şekersiz limonata
öğle:1 kese yağsız makarna,3-4 çatal kımızı biber közl.,2 kaşık yoğutr
ara:yok
spora gittim 1 saat
akşam:2 kepçe mercimek çorba,2 kaşık taze fasılye,3-4 çatal börülce salatası,yarım katmer
ara 2 tatlı kaşığı dondurma
iftarda arkadaştaydık biraz kötü mü olmuş menüm ne,ortim bak hele,aslında iyi gidiyorum bu aralar yediğim yerşeyde pişmanlık duyuyorum normal mi bu sizce
tatlım sağol sorduğun için anlattım neler olduğunu okursun gelince.sporu da daha düşük tempolu yapmaya başladım ve ucundan da olsa 79 u (79.8) gördüm.hurmayı da sen ve tülin sayesinde daha da azzlttım o da hurmanın kalorisini yazmış.artık daha az yiyorum.sağol tatlım iyi ki varsın.
bizim senelerdir yaptığımız bir şey var.saat kaç olursa olsun yaz kış sıcak süt hazırlarız kendimize eşimle balkonda içeriz.hem o günü değerlendiririz hem de sohbet ederiz.
bu kış bunu yapmadık ve ben 2 gün önceki konuşmam da süt hazırlamıştım yine.neyse tam yatarken eşim dediki eskiden süt içer dertleşir konuşurduk.bu kış bunu ihmal ettik.belki de paylaşmayınca birbirimizi unuttuk.artık ara vermeyelim dedi.siz de böyle bir şey yapabilirisniz aradaki ilişkiyi kuvvetlendirir.
e cvp vermeye çalışma biz anlarız.kolay gelsin sana..
[
:)
kesin geciyorsunuz hic merak etmeyin
menümü yazıyorum
pazar günü tartıda 84,8 görmüştüm ya
dün aksam bir de ne göreyim 85,8(((
bunlar da dünki menüm
sahur
1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar
1 adet şinitzel + 4 sivri biber kızartması + avuç içi kadar pide
3 kaşık barbunya + 1 çorba kasesi yoğurtlu semizotu salatası
1 yemek tabağı patates salatası bol yeşillikli
(yağı tuzu yerinde)
değerlendirme: maalesef iste kacamaklar bir sekilde kendini gösteriyor
merhabalar kızlar
öncelikle nilgüncüm 79lara düşmene çok sevindim inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım
sabah kflex 1tk bal 2 ceviz
ara dondurma 1 dilim
öğle tonbalıklı salata yarımkk peynir
ara bir dilim pide 2k yoğurt
akşam tavuk paçası çorbası 2 dolma bir dilim börek biraz salata 1k yoğurt
ara maden suyu yarım kağıt helva 1 fincan şekersiz türk kahvesi yağ yakımını hızlandırıyor diye duydum
ama gel gelelim yatarken eşim patates kızarttı :S gerçi 1k yağla ama ben de 10-15 tane filan yedim
gitti sabahki bir saat yürüyüş
canım her ailede elbette sorun var haklısın. bende zaman zaman çoook bırakıp gidesim gelmiştir. sorunlar ve boyutları bilmiyorum ama dediğin gibi devam ettirmek zor. ben eşinde değişime açık biri hissettim. özür dileyen biri en azından. hatalarını kafasına vura vura anlatılcak biri ama özürü biliyo bak.erkekler kötü söylediklerinde gaza gelicez sanıyorlar. benim eşimde söylerde söylerdi ve beni sinir basar yerdim. şimdi azcık tutuyo çenesini. bende çok kızdım ama zamanında sus artık diye.veeee sonunda 79lar demekkkk..çok mutlu oldum seninleeee
ohh canım sonunda gördüm. fındıksız hurmaya alkıışşş2 elma küçüktü sanırım.menü harikaaa
canım ben sütünüze hayran kaldım ne güzel bir birliktelik.zaman ayırmaaa...bizde kışın içeriz sütü. çoookkk beğendimmm.bende uygulamaya çalışcammm..iyi fikirrrr
veee gelelim banaaaa
bugun evliliğimizin 9. yıl dönümüve ben biliyorumki eşim yine hatılamıycak ben her özel günü hatırlatmaktan bıktım artık. hep bi kıpırtı olur içimde günler yaklaşınca dayanamaz bi kaç gün önceden başlarım hatırlatmalara. ama bazen ogünü hatırlamaz 1 gün sonra hatırlar ve saçma sapan dolanır durur ne alsam diye. bazen yeni alınmış bi eşyayı hediye eder bazende bi eşya alırken bak bu doğum günü hediyen yada evlilik falan der. artık öyle alışmışımki bu yıl hiçbişey gelmiyor içimden. ve hatırlatmadım bile. ben sadece onun bari birini hatırlayıp sabah bi öpücükle iyiki doğdun vs.. demesini istiyorum.çokmu canıımmm..şuda var tabi hiiiç sevmez bugunleri.kendi doğum gününde bile pasta istemez sevmez. ama ben yinede alırım hediyesini pastasını..bugun benimde içimden gelmiyor hazırlık güzel yemek hoş sofra hediyee falan.amannn yapmıyım demii...hatırladığındada dışarda dolanır durur ne alsam diye..doğum günümü geç hatırlayınca eve gelememiş hediye almadan..peki ne aldı????? bime bi ara 6kase ve büyügü gelmişti hatırlarsınız belkii.. onu almış bana poşetle getirmişşşşşş:76::76::76::76::76: ne gülmüştüm. tabi canım saol ne düşüncelisinnn dedim. evv kase doluuuuu.. oda farkında tabi saçma oldugunun ama olsun hatırladıyaaaa..bakalım bugun ne olcakkkkk...belki tlfnuna alarm falan kurmuşturrr karıcığımla 9. yıl dönümümüzzz diyeee
aslında bu ara topiktekiler biraz sıkkın ama genel hava iyi merak etme canım ..fotoları gördün mü bi paylaşım olduki sorma gözümüz gönlümüz açıldıgünaydın arkadaşlar...
geçmişe bakamadım.. inşallah herkes iyidir...
aman banu sen bu simit olayı gibi ne gör ne duy,nilgün bişi hazırlamıştı kalori bombası sakın görme yemekızlar
bu hurma fındık olayı nee ku kaçırmışım ben nasıl olduysa:)
sen o zıkkımı bi daha yeme ,aman madah bişi olsa bareEki Görüntüle 241659
işte bu banucuğum.bir sitede görmüştüm bunu arkadaşlara da tavsiye ettim hem siz yiyin hem misafirlere sunun diye.ben her akşam sofraya bunu koyunca istediğim gibi kilo veremememin sebebi anlaşıldım.zıkkım çok da lezzetli..
tülüm hatırlar belki hee!! bu defa şaşırtır seni ..'' nice 9 lara ,19 lara inşallah'' biz bayanlar bazen fazla duyarlı oluyoruz ama erkekler böyle değil 1000 tane şey düşünüyorlar ,belki unutur ama sevmediğinden değil yani genelde odunluklarından olur bu ...benimki de 12 oldu mu 1 geçe kutlar doğum günü mü ama evlilik yıl dönümünü unutur ,buda farklı bir odun türüveee gelelim banaaaa
bugun evliliğimizin 9. yıl dönümüve ben biliyorumki eşim yine hatılamıycak ben her özel günü hatırlatmaktan bıktım artık. hep bi kıpırtı olur içimde günler yaklaşınca dayanamaz bi kaç gün önceden başlarım hatırlatmalara. ama bazen ogünü hatırlamaz 1 gün sonra hatırlar ve saçma sapan dolanır durur ne alsam diye. bazen yeni alınmış bi eşyayı hediye eder bazende bi eşya alırken bak bu doğum günü hediyen yada evlilik falan der. artık öyle alışmışımki bu yıl hiçbişey gelmiyor içimden. ve hatırlatmadım bile. ben sadece onun bari birini hatırlayıp sabah bi öpücükle iyiki doğdun vs.. demesini istiyorum.çokmu canıımmm..şuda var tabi hiiiç sevmez bugunleri.kendi doğum gününde bile pasta istemez sevmez. ama ben yinede alırım hediyesini pastasını..bugun benimde içimden gelmiyor hazırlık güzel yemek hoş sofra hediyee falan.amannn yapmıyım demii...hatırladığındada dışarda dolanır durur ne alsam diye..doğum günümü geç hatırlayınca eve gelememiş hediye almadan..peki ne aldı????? bime bi ara 6kase ve büyügü gelmişti hatırlarsınız belkii.. onu almış bana poşetle getirmişşşşşş:76::76::76::76::76: ne gülmüştüm. tabi canım saol ne düşüncelisinnn dedim. evv kase doluuuuu.. oda farkında tabi saçma oldugunun ama olsun hatırladıyaaaa..bakalım bugun ne olcakkkkk...belki tlfnuna alarm falan kurmuşturrr karıcığımla 9. yıl dönümümüzzz diyeee
böyle olunca ne yerim ne sterim diyor insan ,hepsimi aynı olur ya bu kvlerin..gerçi benimkinin totoişine zor gelir yapamaz öyle şeyler ama yapsada aynı manzara olur eminim kızı-ile beni her alanda ayıran reçelde kayırmaz herhalde ..alası var marketlerde boşver bencede isteme zaten..çilekler 1 ay önce yapıldı ne çabuk tüketmişler maşallahkızlar benim kv heryıl çeşit çeşit reçel yapar
çilek,şeftali,kaysıı vişne filan
kızına herçeşidinden götürükün yılda 3 kez filan banad abitinc esöyle der
ama ben istemeye çekiniyorum
reçel varmı anne diyince hangisinden der
yani hewrçeşidinden 1 tane vermezzz
yahu bunu yiyen zaten oglun torunun ben yemiyorum
bend eşiem ben bir daha istemem verir parayı alırım dedim
özgürd eben isterim dedi
sabah söylemiş yine beni arayıp hangisindne istiyorsun diyor bend eçilek varsa olur dedim
yokttu ama bakıyım diyor yalan tyahu daha yılın başınd ayaptın kaç kavanoz çilek reçeli
çok sinirlendim istemiycme bir daha yaaa((
canım dediğin gibi tek parti üretim bunlarrr:90: ama arada beceriklileride çıkıyordur tabiiii...ben senin gibi dayanıklıda değilim canım ya..hemen barışırım.surat asarım ama ertesi güne kalmaz. ah bi yapsam en az 3 yıl unutmaz. bakalım eşin 3 ekimde ne yapcakkkkbu erkekleirn hepsi bi farbrikadan mı çıkma acaba yontulmadan çıkmışlar töbe töbee
benimkide bu yıl yaotı hatta ve hatta önceki yıllarda dogum günümü unuttu
geçen yılda yogundum heidye almadım vsss
deidm bu yılkeisn bişiy yaprrrr
netten konuşuyoruz akşama sana süprizim var dedii bend edidimm iyi bakalım
ama sakın pasta alma deidm çünkü yemiyorum
akşam eve bi geldi minicik bir pasta yuvarlaklar varya ondann
bend ebekliyorum devamı gelcek diyeee
eeee aşkım sabahtan beir dolnıyorum bizim sekreterle alacak birşey bulamadım
o an şartellerim attı benim
sen salagın tekisin deidm üzülerekkk
yani benim dogum günm birdne mi çıkıyoru ortaya istesen hazırlanabilirisn ama es geçiyorsun dedimm
eşin oldugum için sevgilin olsam emin im böyle olmazsın dedimm
çünkü bu jestleir yapabilecek incelikyte bir insan
agzıam ne geldiyse söyledimmm
ve 1 hafta hiç konuşmadımmmm ne yanınd aoturdum yemek yeidm nede çay içtim
gittim yattım çocuklaırmla beraberrr sabah kalkıp gitti işee kolay gelsin bile demedimm
ama hep yalvardıı ben eşşehgim eşşek kafalıyım haklısınn
akşama kadar netten yalvardı ve tlf dan
akşam evde yalvardııı affet benii diye
ve 1 hafta sonra affettim tamm süründü resmen
veee bu günelir kesinlikle boş geçmiycem daha çok öenmsiycem artık dediii
bakalım 3 ekim evlilik yıldönümüzz der almış mı acaba?
kızlar benim kv heryıl çeşit çeşit reçel yapar
çilek,şeftali,kaysıı vişne filan
kızına herçeşidinden götürükün yılda 3 kez filan banad abitinc esöyle der
ama ben istemeye çekiniyorum
reçel varmı anne diyince hangisinden der
yani hewrçeşidinden 1 tane vermezzz
yahu bunu yiyen zaten oglun torunun ben yemiyorum
bend eşiem ben bir daha istemem verir parayı alırım dedim
özgürd eben isterim dedi
sabah söylemiş yine beni arayıp hangisindne istiyorsun diyor bend eçilek varsa olur dedim
yokttu ama bakıyım diyor yalan tyahu daha yılın başınd ayaptın kaç kavanoz çilek reçeli
çok sinirlendim istemiycme bir daha yaaa((
tülüm hatırlar belki hee!! bu defa şaşırtır seni ..'' nice 9 lara ,19 lara inşallah'' biz bayanlar bazen fazla duyarlı oluyoruz ama erkekler böyle değil 1000 tane şey düşünüyorlar ,belki unutur ama sevmediğinden değil yani genelde odunluklarından olur bu ...benimki de 12 oldu mu 1 geçe kutlar doğum günü mü ama evlilik yıl dönümünü unutur ,buda farklı b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?