80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar yogunluktan tam geçmişe bakamadım ama resimleri bi arkadaşın alıntısından gördüm ve bittim resmen hepinize

izlemcim ilk resimde duruşundanmı nedir evet yanların var gibi gözüküyor ama diger resimlerinde okadar fazla çıkıntı göze batmıyor maşallah hoş hatunsun valla

böcek ismin aklıma gelmedi kusura bakma bayıldım sana çok hoş çok duru bi güzelliğin var nice senelere canım

gülçin yaa harika olmuşsun canım değişim süper orantılı bi şekilde heryerden gitmiş.göbek sıfır sporla zayıflamanın sonuçları ne güzel ben bu göbeği kesip köpeklere atacagım yaaa

damlalar bacım ne olmuşsun ya sen.....
oturduğun resminle şimdiki halini karşılaştırdım resmen incecik olmuşsun, devamı getir canım arkandayız.

inamıyorum yaaaa
plateism mındar oldu vallahi
tam başladımm omriks çalışoyorum tak tak kapı reçel getirmişler kb ile görümcem
pöfff gitti güsleim platess
akşama tekrar yapıcam artıkın

canim az cok benziyor eslerimiz.fazla umitlenip sonra uzulme canim.yaparsa da mutlu olursun.

receli batsin.vermezse vermesin .lutfediyor mubarek.al bacim parasiyla degil mi..en iyisi kendi recelini kendin yap.

tamam canim yemem bi daha.menun de guzel katmerde iyi tutmussun kendini.tebrikler.

iste bu ya.net bi sekilde belli her sey.ay eskiye gore sper sikilasmis vucudun.belin yariya inmis.ama benim gibi ciddi karin ve kalca problemin var.onlara yogunlas lutfen.

oh güzel moral oldu evet canım ya karın ve basen sıkıntım çoook özellikle basenlerim (yanları nasıl )sinir ediyor beni platese başlıyacam bir 69 u görsem şimdi lesli yapıym epey ara vermiştim zaten

damlalar bacım ne olmuşsun ya sen.....
oturduğun resminle şimdiki halini karşılaştırdım resmen incecik olmuşsun, devamı getir canım arkandayız.
Teşekkür ederim canım 10 kg daha versem harika olacam nasıl okadar kilo almışım ya ipin ucu kaçtımı kaçıyor
inamıyorum yaaaa
plateism mındar oldu vallahi
tam başladımm omriks çalışoyorum tak tak kapı reçel getirmişler kb ile görümcem
pöfff gitti güsleim platess
akşama tekrar yapıcam artıkın
ah canım ya bu kayınvelideler neden böyle reçel istiyeceğine istediğine pişman olmuşundur kendin niye yapmıyon reçel

maşallaaaaahhhhhhnasıl bir incelmeee..helal olsun. insanın giyimi bile değişiyor dimi yaaa...sadece basenler kalça kalmış...minicik bide göbek ama o sayılmaz bile. tebrik ederim tebrik ederim..bende bi 70 i göreyim boy boy resimlerimi yayınlıycammmmm

SEHER canım nasılda fark var 15 kiloda sakına bırakma bu işin peşini .kilo insanı nasılda olgun gösteriyor resimlerine bakınca bende seni izlemin vücuduna benzettim sonumuzda aynı olur lafına da çok güldüm hakikaten vücut tipiniz çok benziyor

izlem dün iftara misafirim vardı börek yapmıcaktım son anda senin börekten yapmaya karar verdim çok güzel çıtır çıtır oldu eşim bayıldı bidaha hep böyle yap dedi.yarım iftarda 1 tanede sahurda yedim dayanamadım

Son düzenleme:
ya ben bu tartıyı seviyoruuummmmm.. 76,5 dediiiiii inanamadımmm hemen eski tartımı koydum yanına oda 76,7 dediiii tutmayın beni geliyoruuummm 70 eeee
bugunde coştum ama ne çok yazdım :78::78::78::78:

banu boşver canım yaa ne isteyeceksin kendin yap yapamadınmı al paranla.benim annem okadar titizdirki bana geline bişey getirirken.memleketten pirinç gelir bana 1 torba verir gelinede ben 1 yılda bitiremem geline 2.ciyide verir banada sanada vereyim der anne benim var daha bitmediki derim onlar pilav çok tüketiyorlar bizde yenmiyor.gerek yok derim hak geçmesin diye çok titizlenir annem

Bırakmıycam sizler varoldukça diyette motive eksikliği yaşadığım dönemler olsada tek başıma yapamazdım

Son düzenleme:

doğum günün kutlu olsun canım

izlemmmmmmmm maşallahhhhhh kuuuuuuu
anam benimde basen yok bacak yok kocaaaa bi göbek neyin varda memnun degilsin ki bacımmm keşkem bende senin gibi olabilsemm
ama heççç kıskanmadım hıhhhh

:26::26::26::26:

valla gördükce iç geçiriyorum sen daha memnun olmaya dur

:26::26::26::26:

İzlem fotolar cok guzel ama kesinlikle basen ve ic bacak calismalisin.genel goruntun harika.

.

evet nülgüncüm, teşekkürler, ramazandan sonra bu iş olayım olmassa
havalar iyice soğuyana kadar 2-3 ay kesintisiz spora gidicem, kafama koydum...
geçen sene gidiyordum ya, bi gün aurobik, bi gün pilates, bi gün lastik...
5dk yürüyerek, oğlanıda alıcam gidicem

gözümün önünde yapsam olacakta, 5dk yapıyorum, yoruluyorum bu ara
onu sürekli yapmak lazım, hergün düzenli

sehercim vallahi seninle tipimiz çok benziyor, ama bende popo yok
senin popo çıkıklığın çok güzel
ama basen kısmı benziyor, eriyor vallahii, kaçla başladım bilmiyorum ama
sanırım 68cm di başladığımda
bakim bi en kısa zamanda kaç cm le balamışım diyete

ayy nasıl fark var yaa, emin ol bundan sonra verdiğin kilolar daha da belli olucak
dediydi dersin bak

afiyet olsun denizcim
boş bi zamanında yap sar koy dolaba, o kadar hazır oluyorki,
anii bir misafir yada pazar kahvaltılarına, yolsa altın bulmuş gibi seviniyorsun vallahii

gülçincim fıstık olmuşsun, aslında sıkılaşıp korusan da olur

zekiyecim başta 90 gibi durmuyorsun hiç, göbek var hala evet, ama sporla gider o da inşallah

çıtırım süpersin : insan zayıfladıkça dahada mükemmeliyetçi oluyor sanırım. ben de göbeğime falan daha çok sinir olmaya başladım. 89 kilo halinle buna bak çok farklı iki insan sanki. geçenlerde gösterdiğin bir alet vardı çok hoşuma gitti canım. tv izlerken falan çalış onunla canım.

canım iyi ki doğdun, nice güzel yaşlar kutla inşallah sevdiğinle. hediyen de çok güzel, değiştirme bence

nilgüncüm aranızın iyi olmasına çok sevindim, zamanla herşey daha iyi olur inşallah. aynı kilodayız şuan

filizcim çok can sıkıcı bir durum gerçekten, bilgisayarında başka sorunlar da yaşıyorsan format attır

tülincim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. bu sene daha iyi olur inşallah

banu iyi dayanıyorsun ya ben bir gün bile dayanamıyorum. bu konu da çok zayıfım ya gerçi o da dayanamaz barışır ama arada böyle yapıp akıllarını başlarına getirmek lazım

sehercim göbek falan gitmiş, pantolon gerçekten bütün fazlalıkları çıkarıyor ortaya, etek elbise güzel kusur kapatıyor. sporla ve diyetle kalanları da halldecez :13::13::13::13:

ohhh negüzel vermişsin 70 e az kaldı resimlerini bekleriz heeee
yeni başladığım zamanaklıma geliyor resim ekledikçe geçmişte derdim bende resim ekleyeceğim zamanı görecekmiyim diye iyiki buraya girmişim yaaaaaaa

bundan sonra bakalım böyle verebilecekmiyim sanki hiç ince olamayacakmışım gibi bir his var içimde
börek tarifine baktım face de ve içimde kaldı resmen ağzımın suyu aktı :84: yemeyeceğimmmmmmmmmmmm 69 u görürsem ödülüm olsun dimi
sahurluk ne verdiydin kuuuuuuuu hiç görmemişim tekrar paylaşsan noluur

öncelıkle bılgılendırme ıcın tesekkurler cnm.ben sunu ıyı anladım anne yanındayken sıkı dıyet yapamıycam oyuzden sımdılık verdıgım 2 kıloyyu gerı almamalyadıkkat edıcem eskısı gıbı yemıycem tabı.
nezmankı okula donucem ozaman sıkı dıyete gırıcm makarna pılavdan mumkun oldugunca uzuak durucam ve yaparsamda haftada 1 yada 2 gun yapıcam pılav makarnayı.

annam ikinizde ne guzel vermıssın kılo darısı bana.su sırlarnızı paylasın bızle.
ya bu gobegı nasıl erıtıtınız?ne yaptınız?mekıkcektıysenız gunde akactane cektınız yarım mekık ceksek olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…