resimler
Eki Görüntüle 241686 Eki Görüntüle 241687 Eki Görüntüle 241691 Eki Görüntüle 241696 Eki Görüntüle 241694 Eki Görüntüle 241695 Eki Görüntüle 241697 Eki Görüntüle 241698
eski fotolarda içinde buyrun yorumlarınızı bekliyorum
aman kuzu sen napıyon yaa az dur dünden beri içine kurt mu kaçtı yağlarını mı kemiriyor???ya ben bu tartıyı seviyoruuummmmm.. 76,5 dediiiiii inanamadımmm hemen eski tartımı koydum yanına oda 76,7 dediiii tutmayın beni geliyoruuummm 70 eeee
bugunde coştum ama ne çok yazdım :78::78::78::78:
dün size o kadar sahurluk verdim
kimsenin dikkatini bilem çekmemişşşş
çok kırıldım
süper kılo vermıssınız yaaaa.su yaptıgınız sporları bızede soyleyınnn
duydunuz mu kızlar
kuru üzümün kalorisi
taze üzümün tam 5 katıymış
elay halıya suluboya döktü-onu temizlemem lazım
kredi borcumuzun bugün yatması için bankaya gitmem lazım
akşam için yemek yapmam lazım
b-fit e gitmem lazım
akşama misafir var tatlı yapmam ,toz almam ,wc-banyo ovmam lazım
kafayı yemem lazım ,buralardan geçip gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
resimler
Eki Görüntüle 241686 Eki Görüntüle 241687 Eki Görüntüle 241691 Eki Görüntüle 241696 Eki Görüntüle 241694 Eki Görüntüle 241695 Eki Görüntüle 241697 Eki Görüntüle 241698
çok sağol canım inş hepbirlikte afet olacağızcanım fıstık gibi olmuşsun 41 kere maaşallah. Nazar değmesin. göbek göbecik olmuş resmen. senin adına çok sevindim tamgaz devam et güzelliğine güzellik kat şekerim...
annemin şivesiyle "VUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kapanduk "duydunuz mu kızlar
kuru üzümün kalorisi
taze üzümün tam 5 katıymış
elay halıya suluboya döktü-onu temizlemem lazım
kredi borcumuzun bugün yatması için bankaya gitmem lazım
akşam için yemek yapmam lazım
b-fit e gitmem lazım
akşama misafir var tatlı yapmam ,toz almam ,wc-banyo ovmam lazım
kafayı yemem lazım ,buralardan geçip gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa ege de bu ara hiç yapmadığı şeyleri yapıyor
az önce biraz dikiş işim vardı onu yapıyordum
mutfağa girmiş
cam mutfak masasına çıkmış, duradaki sticleri yoluyor
anne bakk diye(eliyle de ağzını kapamış hii hiiii diye gülüyor)
allahım delirdim, koluna vurdum birdaha buraya çıkmak yok diye bağırdım, ağladı bayaa
inşallah çıkmaz bi daha allah esirgesin yarabbim
balkonda yapma çiçeğim var masanın üstünde, içindeki köpüklerine kadar yolmuş
hiç ellemezdi, öyle bie asi tavrı da yok bu ara ama, neden oluyor bilmem :26::26::26::26:
kızlar benim kv heryıl çeşit çeşit reçel yapar
çilek,şeftali,kaysıı vişne filan
kızına herçeşidinden götürükün yılda 3 kez filan banad abitinc esöyle der
ama ben istemeye çekiniyorum
reçel varmı anne diyince hangisinden der
yani hewrçeşidinden 1 tane vermezzz
yahu bunu yiyen zaten oglun torunun ben yemiyorum
bend eşiem ben bir daha istemem verir parayı alırım dedim
özgürd eben isterim dedi
sabah söylemiş yine beni arayıp hangisindne istiyorsun diyor bend eçilek varsa olur dedim
yokttu ama bakıyım diyor yalan tyahu daha yılın başınd ayaptın kaç kavanoz çilek reçeli
çok sinirlendim istemiycme bir daha yaaa((
resimler
banu ya valla yarama bastın. benim görümcem burda degil bu tür seylerde yasamadım ben ancak. ona yapıyorsa sizede yapmalı aslında dedigin gibi o kızıysa seninde esin oglu yani.
bende bu tarz seyler görmedim hiç banu. yeni evliyim daha bakıyorum recel yapıyor biber kurutuyor. nane yapıp kurutuyor falan. bu yeni gelin bilmez etmez diye dusunup bana yapmadı hiç nekadar cok sasırmıştım. valla duyuyorum k.v yaptı etti diyenleri nasıl canım kalıyor. biz yapamazmıyız yaparız elbet. ama dusunulmek baska işte. bencede isteme canım hatta gözüne soka soka kendin yap. gecen gun musafirim vardı. ben kuru naneyi hazır alırım içene nane yapsaymışsın cok yakışırdı dediler. bende aklımdaydı nanem bitmiş dedim. k.v ben yaptım kızım asagıda var diyor. e verseydin ozamn dedim. artık bu tarz seylere tahammulum yok. cunku baskalarının yanında ediyormus gibi davranmaları en sinir oldugum sey. valla kızlar benmi abartırıyorum bilmiyorum ama bazen beni kendiyle bile kıyaslıyor gibi geliyor. aman neyse dedim ya yarama bastın basladım konusmaya
seher gercekten izlemle vucut tipleriniz benziyor. ama dahaverilecek 10 kilon falan var degilmi (yanlış hatırlamıyorumdur inş) emin ol onuda verince dahada cok degişeceksin. beline zaten lafın yok incelmiş baya
aslında bu ara topiktekiler biraz sıkkın ama genel hava iyi merak etme canım ..fotoları gördün mü bi paylaşım olduki sorma gözümüz gönlümüz açıldıherkes çok güzel yaaa seviyom ben sizi
aman banu sen bu simit olayı gibi ne gör ne duy,nilgün bişi hazırlamıştı kalori bombası sakın görme yeme
sen o zıkkımı bi daha yeme ,aman madah bişi olsa bare(şaka he yeme diye )
tülüm hatırlar belki hee!! bu defa şaşırtır seni ..'' nice 9 lara ,19 lara inşallah'' biz bayanlar bazen fazla duyarlı oluyoruz ama erkekler böyle değil 1000 tane şey düşünüyorlar ,belki unutur ama sevmediğinden değil yani genelde odunluklarından olur bu ...benimki de 12 oldu mu 1 geçe kutlar doğum günü mü ama evlilik yıl dönümünü unutur ,buda farklı bir odun türüaman köküne kibrit suyu
böyle olunca ne yerim ne sterim diyor insan ,hepsimi aynı olur ya bu kvlerin..gerçi benimkinin totoişine zor gelir yapamaz öyle şeyler ama yapsada aynı manzara olur eminim kızı-ile beni her alanda ayıran reçelde kayırmaz herhalde ..alası var marketlerde boşver bencede isteme zaten..çilekler 1 ay önce yapıldı ne çabuk tüketmişler maşallah
bu arada nlgün menümü alıntı yapmışın ama yorum yapmamışınilgilen benle azcık bakıyım
arzuuuuu
ne işin var senin burdaa
benimi merak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?