80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgüncüm allah razı olsun
bunları gösterdin ne de iyi oldu, eşimin ağzı kulaklarında
dolabı açınca bunları ağzına atıvermesi güzel oluyormuş

içerden fotoğraf makinasını alıp gene kadar, kardeşimle eşim kayısıları yarıya indirmişler :82::82::82::82::82:

ya ben bu tartıyı seviyoruuummmmm.. 76,5 dediiiiii inanamadımmm hemen eski tartımı koydum yanına oda 76,7 dediiii tutmayın beni geliyoruuummm 70 eeee
bugunde coştum ama ne çok yazdım :78::78::78::78:
aman kuzu sen napıyon yaa az dur dünden beri içine kurt mu kaçtı yağlarını mı kemiriyor???
seninle işin bitince bana göndericer o kurdu bi zahmet ...neyse durmak yok yola devammmmmmm

dün size o kadar sahurluk verdim
kimsenin dikkatini bilem çekmemişşşş

çok kırıldım

izlem sahurda çiğ tavık yenirmi kuuu??? grçi hatır için yenirmiş demi :=)
ozaman gönder bakam yağsız tarafından bi porsiyon bana

İzlemmm bloğundada sahurluğu bana ağır gelir gari çok güldüm neler geliyor bu insanların aklına :))) bu arada ben ölçülerimi almamıştım kaç cm den düştüümü bilemiyom ya okadarda söylemiştin halbuki

süper kılo vermıssınız yaaaa.su yaptıgınız sporları bızede soyleyınnn

canım spor olarak lesli ile ter attım ve yürüyüş yaptım ilk zamanlar uzun süre yapardım ama şimdi haftada 3 kez zorla bazen hiç düzenli yapsam zaten daha hızlı sonuç alırdım

şimdi bu üzümü kurutuyorsun ya
suyu buharlaşıyor içindeki şeker ağdalaşıyor ya
ondandır kuzum '' aman diyim kara kuru şeyler yüzünden boşuna kalori almayalım ,uzak duralım
:81:
duydunuz mu kızlar

kuru üzümün kalorisi

taze üzümün tam 5 katıymış

elay halıya suluboya döktü-onu temizlemem lazım
kredi borcumuzun bugün yatması için bankaya gitmem lazım
akşam için yemek yapmam lazım
b-fit e gitmem lazım
akşama misafir var tatlı yapmam ,toz almam ,wc-banyo ovmam lazım
kafayı yemem lazım ,buralardan geçip gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bence sen git

yaa ege de bu ara hiç yapmadığı şeyleri yapıyor

az önce biraz dikiş işim vardı onu yapıyordum
mutfağa girmiş
cam mutfak masasına çıkmış, duradaki sticleri yoluyor
anne bakk diye(eliyle de ağzını kapamış hii hiiii diye gülüyor)

allahım delirdim, koluna vurdum birdaha buraya çıkmak yok diye bağırdım, ağladı bayaa
inşallah çıkmaz bi daha allah esirgesin yarabbim

balkonda yapma çiçeğim var masanın üstünde, içindeki köpüklerine kadar yolmuş
hiç ellemezdi, öyle bie asi tavrı da yok bu ara ama, neden oluyor bilmem :26::26::26::26:

ben şimdi defolup gidiyommmmmmmmm haydeeeee görüşük

birinin buraya kendi kıçına vurup gönderen smiley koyması lazım

Hepinize ayri ayri coook cooook tesekkür ederim fistiklar.

Spor yapmiyorum iste Istanbul'dan geldigimden beri, birde SIKILASSAM cok cok iyi olucak.

Birazcik daha kilo vermemle ilgili birazcik daha göstermem gereken azmim var.

Sonrasi Allah Kerim..

canım fıstık gibi olmuşsun 41 kere maaşallah. Nazar değmesin. göbek göbecik olmuş resmen. senin adına çok sevindim tamgaz devam et güzelliğine güzellik kat şekerim...
çok sağol canım inş hepbirlikte afet olacağız

duydunuz mu kızlar

kuru üzümün kalorisi

taze üzümün tam 5 katıymış
annemin şivesiyle "VUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kapanduk "

aman ha ilkay çok dikkat et allah korusun aceba diikat çekmek içinmi yapıyor sıkılıyordur tüm gün evde

banu ya valla yarama bastın. benim görümcem burda degil bu tür seylerde yasamadım ben ancak. ona yapıyorsa sizede yapmalı aslında dedigin gibi o kızıysa seninde esin oglu yani.
bende bu tarz seyler görmedim hiç banu. yeni evliyim daha bakıyorum recel yapıyor biber kurutuyor. nane yapıp kurutuyor falan. bu yeni gelin bilmez etmez diye dusunup bana yapmadı hiç nekadar cok sasırmıştım. valla duyuyorum k.v yaptı etti diyenleri nasıl canım kalıyor. biz yapamazmıyız yaparız elbet. ama dusunulmek baska işte. bencede isteme canım hatta gözüne soka soka kendin yap. gecen gun musafirim vardı. ben kuru naneyi hazır alırım içene nane yapsaymışsın cok yakışırdı dediler. bende aklımdaydı nanem bitmiş dedim. k.v ben yaptım kızım asagıda var diyor. e verseydin ozamn dedim. artık bu tarz seylere tahammulum yok. cunku baskalarının yanında ediyormus gibi davranmaları en sinir oldugum sey. valla kızlar benmi abartırıyorum bilmiyorum ama bazen beni kendiyle bile kıyaslıyor gibi geliyor. aman neyse dedim ya yarama bastın basladım konusmaya

seher gercekten izlemle vucut tipleriniz benziyor. ama dahaverilecek 10 kilon falan var degilmi (yanlış hatırlamıyorumdur inş) emin ol onuda verince dahada cok degişeceksin. beline zaten lafın yok incelmiş baya

Son düzenleme:

evet canım 10 kg vermek istiyorum şimdilik hedefim 65 ona bir insem

yok cnm fotoları görmedim geçmişe bakmadım..bnmde canım sıkkın bu aralar..oldukça gerginim...çok çok iyi bir iş fırsatını kaçırdım..mülakata kalan 3 kişiden biriyken elendim..ogünden beri büyük bir gerginlik var üzerimde.. hem eve çok yakındı yol derdim yoktu hemde süper bir fiyat teklif ettiler aqzım açık kaldı..sevindirici tek yanı bayram tatilimi yapabilicem..artık gelince tekrar iş bakıcam..bu arada bikaç yere cv bıraktım ozamana kadar bişey çıkmazsa bayramdan sonraya kalıcak..sezon açılana kadar iş bulamazsam ön muhasebe kursuna gidicem..alternatiflerim olmasına raqmen çok qerqinim..Allah hayırlara çıkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…