80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün size o kadar sahurluk verdim
kimsenin dikkatini bilem çekmemişşşş

çok kırıldım

pardon canım dalgınlığıma gelmiş (((

afiyet olsun..

duydunuz mu kızlar

kuru üzümün kalorisi

taze üzümün tam 5 katıymış

zaten sevmezdim sevenler düşünsün..

gözün aydın çocuğun büyüyor :))))))))

yemek yapacağım yine gelirim..

bugünkü menüm:

sahur:
10 tane lahana sarma
3-4 kasık yogurt

iftar:
bi küçük karnıyarık
2 kasık bulgur p.
3-4 kasık cacık
1 küçük kase erik kompostosu

az sonra bi meyva yerim.

ilk defa corbasız iftar yaptım kızlar ve ben doymadım sadece şiştim. corba içincede yemek yiyemiyorum diye yapmakta istemiyorum ama azda olsa corba içmek lazım sanırım.

Son düzenleme:
teşekkür ederim ortim eksik olma inşşş. sende kendine çok iyi bak emi
canım allaha havale ettim zaten o deli karıyı.Ama yakındır biraz daha kudurursa agzını burnunu kırarım o gerizekalının seni de tebrik ederimmm inşş. daha da iyi rakamlar görürsün. bu arada Allah agzınızın tadını bozmasın inşşş.hep huzurlu hep mutlu olursun inşşş.
haklısın canım napıcaksın hangi birine yetişicen kibu kadınların işi cidden çokkk zorrr.............
canımcımm anladım mesele o degil ama sen kimse sormamış napim bende mi küsiyim demişsin ya bende dedim ki ben seni kaç kere sordum niye öyle diyosun dedim. ben parfüm aldım (bugüne kadar ona yıgınla paralar verip neler neler aldım ama adam çok pimpirikli geçen bi ayakkabı gördü 250 lira almadı çıktı zor begenirr ama anladım onları begendi neden almadın dedim boşver gerek yok şimdi dedi bindik arabaya dön geri dedim noldu dedi dön dedimmm döndük 2 çift birden aldık birinin parasını o ödedi ötekini ben al dedim şimdi güle güle giyy.aslında ikisinide ben alıcaktım ama yanımda o kadar nakit yoktu bizdede bi huy varr yediğimizi içtigimizi gezdiğimizi kıyafetlerimizi ayakkabılarımızı hiç bişeyi kredi kartı ile ödemeyiz hep nakit para ancak dükkanın işleri için kullanıyo kartları..keşke yanımda daha fazla olsaydıda ikisinide ben alsaydımm haaa bide klip hazırladım ona internetten onun ismine şarkı falan yazıyolar kızlar dans ediyo sonra klipteki adamın elinde benimkinin fotografı gösteriyo askın sana bu sarkıyı yaptı falan diye çokk begendiii bi sonraki gece (o gece arkadastaydık balık mevzusundan biliyosunuz) benden alabilecegi en güzelll hediyeleri aldı yaniii:78::78:
canım valla günaha mı girerim bilmem ama çok haklısın çekemiyolar anam benim en yakın arkadasım 7/24 evimde her dakka oturmaya geliyo ama zayıflıyorum diye gebericek fesatlıktan, tatile giderim çekemez,evin eşyalarını yenilerim çekemez, tel alırım çekemez kendide yapamıyo tabiii sürekli benle kaşık atmaya çalışıyo işi gücü bana laf sokuyo bi gün şarteller atacak tutup kolundan atıcam dışarıı
ben böylee degildimmmm yaşarkenn oldummm
canım cıkıyom cıkıyom balıktan dönüncede topiğe koşuyom sen niye yanlız bırakıyon benii sende gece kuşu olma yolunda emin adımlarla ilerliyodun sankimm
vallahi maşallahhhh canımmmm aynenn devammm
bacummm o kadar smiley koyana kadar iki satır yazaydın ya şimdi ben tercüme ediyim dogrumu anlamışım:
:26: dediklerinden pek bişi anlamadım iyi mi demek istedin kötümü?
utandım bak siz beni cidden çok begeniyosunuzzz
sen kıskandım dedin ya sevda, acaba hatamı ettim bu kadar güzel olmakla?
bunlar darkoliveden alıntıdır anacımm

dün size o kadar sahurluk verdim
kimsenin dikkatini bilem çekmemişşşş

çok kırıldım

ahhh bee kuzumm senin güzelliginden o elindeki tavıkları gözümüz mü gördü heççççç....
napakk bacım onları sahurda sen geliceksen o başkaa

teşekkür ederim canım
valla yedim bende bu hafta artı çıkmama neden olacak ama olsun napalım telafi edicez.
meyve sıkcağınıda kullanan birinden tavsiye almak iyi oldu ..bide resimlerde çok fark var canım. çok iyi gidiyorsun.inş hedefine ulaştğın fotolarda görürüz.

çokkkk teşekkür ederim canım...
böcek ismin aklıma gelmedi kusura bakma bayıldım sana çok hoş çok duru bi güzelliğin var nice senelere canım
nuran canım adım,önemli değil..çok teşekkür ederim...
canım iyi ki doğdun, nice güzel yaşlar kutla inşallah sevdiğinle. hediyen de çok güzel, değiştirme bence
teşekkür ederim canım..

gülçincim bayıldım resimlerine nede güzel zayıflamışsın.çok beğeniyorum zaten seni ben. maşallah canım

eşim bu gecede 1 de gelir iftara davetli ordan teravih namazı sohbet derken bu hafta hep yalnızım anlaşılan
iftara aparatif bişiler hazırladım derken çok kaçırdım yaaaaaaaa :84: kardeşim profitoröl getirdi dayanamadım yedim spor yapacam hemen artık nekadarını telafiedebilirsem

selam kızlar ben 6 ay oldu doğum yapalı sanıyorum 80 kgr filanım ben de sizlere katılmak istiyorumda burdanmı yazayım yoksa takımlar varmı orayamı yazıcam

sıkma canını ne yapalım oldu artık.canın sağolsun ama bi defalık.şimdi de ben yazayım sen bana kız.

iftara 1.5 saat kala prenseim teşrif etti.ondanmıdır nedir 2 tane şekerpare benzeri tatlı yedim.çerkez tatlısı mıdır nedir değişik bir şey..spor da yapamam.yarın en yoğun günüm.şimdi spor yaparsam belim karnım çok acır.neyse k yiyeceğim sorun olmaz inşallah..

selam kızlar ben 6 ay oldu doğum yapalı sanıyorum 80 kgr filanım ben de sizlere katılmak istiyorumda burdanmı yazayım yoksa takımlar varmı orayamı yazıcam

hoş geldin ben nilgün.canın nereye istiyorsa yazabilirsin.bize katıl istersen.menülerini paylaş.beraber zayıflayalım.

bi arkadaşımız var zeynepduru nick li.o da hem emziriyor hem dikkat ediyor.

iyi geceler hatun kişilerrrr
çok yorgunum yine yahu bu yıl hiç enerjik degilm nedne bilmiyorum amaaa

kızlar
reçel olayına gelince kv allah var yaptıklarındna veirri ama kızına 5 se bize 3 diyim
gidip hazır alsan aaa ben okadar emek verip yapıyrum hazırmı alıyorsunuzz
derr bugünde şeftali reçeli yapmışş çocuklara diyorki size reçel yaptımmm
yiyin diye diyor farkında degilmi acaba bilmiyorum yaniii

küss kalma içinde şunud iyim
ben 7 yıllık evliligimde ilk kez böyle bir şey yaptım ama canıma tak etmişti artık
ve hak etti özgürde bunu sefam olsun 3 ekimi iple çekiyrum:)

seherrr
müthişsin cnm yaaaa inceick olmuşsunnn seni 10 kilo daha verdiignd edüşünemiyorum afet olursunn

izloşşş
tabagın çok güsel yaaa yeni evime geçince cici cici şeyler almak istyorum şimdiide alıyorum ama kullanmak içimden gemiyor heç
evime geçince açarım diyrum hepiciniii birde bend egörmedim sahurluk şeyleriii kuu:)
ege içindee cnmm büyüyor artık şımarıklık yapmaya çalışacakk veee ngel olursann bunları en aza indirgemiş olursun ki taviz vericegini sanmıyorum zaten

sevda ve seçillll
benimde alt komşum var sırf ben zayıfladım diye diyete başladı 5 kilo verdi amacım 58 olmak diyor bana inatt çok lşükür veriyorumda diyorr 5 i görcem diyorr çok samimiyiz ama bunu yapıyır bendee sevinirim 5 leir görmene dedimm
yani güya ben aylardır göremeidm yaa o bi çırpıda görmüş oluyor ulann odun diycen ben veridm 27 kilo sen veridn 5 kilo
zati 66 ile başladın 8 leri görcek halin yok yaa
birde ben buna deidm kii dün vucuttan ilk giden sudur yag degil dedim
ben bunu bi araştrcam diyo töbe yarabbi ölürmnüsün öldürürmüsünnnnnnn

ne cins komşularınız varmış ya..aman uzak durun böylelerindn..

sevda seninki de alem.öyle yakın arkadaş mı olurmuş.her şeyinde gözü var nazarı falan değer bu gibilerin dikkat et canım..bu insanlardaki kendini beğenme,başkasına afedersiniz b.k atma bunları anlamıyorum.ne olur karşıdakiyle sevinsen üzülsen,güzel bir şey yaptığında taktir etsen..ölür müsünüz be adam?

aman takılmayın kızlar bunlara biz varız..

[COLOR="#800080"

[B][COLOR="#800080"]tülincim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. bu sene daha iyi olur inşallah[/COLOR]

]
teşekkür ederim arzucum. yok canım yok bu adam bendeyken her sene aynııı

sehercim saol canım. 70 i göreyim hemen o gün resimlerim:98::98: flaş flaş

tmm canım sen yinede dikkat et dediğin gibi..anne yüreği işte kızım yesin diyooo
aman kuzu sen napıyon yaa az dur dünden beri içine kurt mu kaçtı yağlarını mı kemiriyor???
seninle işin bitince bana göndericer o kurdu bi zahmet ...neyse durmak yok yola devammmmmmm

:[/B]
ohh ohhh kaçsın kaçsııınnnn.. canım kurt değilde wc olayı. kabızlığım var sürekli. onu halledince hemen farkediyor. bugun dışındada hakkaten yemiyodummm kurtlarım sana feda olsuuunnn
ne çok işin varmış gülüm.bu saate kadar halletmişsindir gerçiiii kolay gelsin..
canım bazı dönemler ortam değişikliği , ev değişikliği yada birilerinin gelip gitmesiyle bile çok değişiyorlar. benimkide bunalımdaa...arkadaşları tatilde saldırıyo bana

çok sağol canım inş hepbirlikte afet olacağız

annemin şivesiyle "VUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kapanduk "
[/COLOR][/B]
çok güldüm canım yaaa...nerelisiniz...öpüyorum ellerinden anneninnn..

merhaba ben tülin. bize katıl tabi canım. bebeğini sağlıkla büyüt...

kızlarrr antalyaya giderken afyondaki özdilek mazasına bakayım diyorum havlu ve bornoz takımı için fiyatları normale göre nasıl bilen varmı?

aman nilgünüm ya 2 şekerpare dediğin nedir canım. afiyet olsun.sen zaten hiç yemiyosun. bugun menünü göremedim yine sen şimdi benimkine bak:

sahur : 1 dilim ekmek / peynir / 1 zeytin /domates salatalık / çay

akşam: yarım dilim ekmek/ yarım kase terbiyeli çorba / 2 çay tabağı büyüklüğünde kilis tavanın köftesi ve 2 parça halka doğranmış patatesi

7 8 kaşık ezme / yarım bardak ayran

ara: 2 dilim kavun / 1dilim karpuz (kesildikten sonraki parçalar yani)

ara : 1 top dondurma

ara: 1 bardak kefir

Allahım çıkamadım geçmişten, bir ara ben geçmiş olacaktım neredeyse

Gülçinim ha-ri-ka-sın
Ben olsam korurdum tam formundasın bence, ben çok kuru sevmiyorum biliyorsun, nasıl mutlu olacaksan hatunum
İnan bir banu kadar, bir izlem kadar azmine özeniyorum artık..Neredeyse aynı zamanda geldik ama sen vazgeçmedin ve artık neredeyse yolun sonundasın, aslında bana göre başardın bile..
Her zaman örnek alacağım biri olacaksın

Zekiyecim 10 kiloda bu kadar farkettiyse, ileride çok çok güzel olacağı belli, evet tunikten pek anlaşılmıyormuş ama yinede 79 gibi değil, şanslıyız kuu bak boyumuz bir işe yaradı en sonunda

Seherim şu leslie yaparken gürültü olacak korkusu bende de var ortim ya, çok tedirgin oluyorum ama ne yapayım, gece gündüz dinlettikleri kavgalarına saysınlar
Ama gene de gece 2 hiç iyi bir saat değil leslie için :18::18:

Ortiiiim hah şöyle ya şimdi görünüyor detaylar
Ahhh o toto bende olacak var ya
Benimki tepsi mübarek
Ne güzel fiziğin varmış hatunum, şu an gözüne kötü görünebilir ama ben zayıflamış versiyonunu düşünüyorum
Topuklu giydirmeyen eşin bilmiyorum o zaman seni nerelere saklar
Maaşallah ortime fark bariz kesinlikle, ve izlemle de cidden benziyor fiziğiniz..Kalçası çıkık olanları çok beğeniyorum ya siz de eritmeye çalışın daha

Sevdaa facebookta çok fena muhabbetleri kaçırıyorsun bak diyeyim

İzleeem sahurluklarına bayıldım
Ya bana artık sapık diyeceksiniz ama cidden ben kalçanın o kısmının dolgun olmasını çok seviyorum ya, böyle kadın kadın duruyor
Kadın dediğin balık etli olacak, ele gelecek
Ama sen platesle halledersin o kısmı hiç canını sıkma bak düşündüm de bacaklarımızın kalınlığı aynı ama senin belin ince, göbek yok ve 38 e girebiliyorsun, benimde hadi kemik kalın diyelim, göbeği eritsem belkim 40'a bile girerim bir ihtimal :26:
Ama bence yırtık kotunla, madalyon kolyenle her zaman ki gibi çok şıksın ex kaptanım

Egeyi de allah korumuş ya, o korkuyla insan ne yapacağını bilmez, allah esirgesin böyle görünmez kazalardan

Nurancım pastanla fotoğrafın çok şeker, zaten hep diyoruz sen çok sade güzelliği olan bir kızsın, bu herkeste bulunmaz bak ne mutlu sana

Filizcim (juu) ben hepsi buradadan aldım bak buradan (kafiye );
Hepsiburada.com : Remax Long-Life Comfort Deluxe Pilates Çemberi

Ama ben başıma geleceği bilmiyormuş gibi gene gittim bu salak siteden alışveriş yaptım
Tedarik sürecinde diyor 3 gündür, madem stokta yok neden satışa koyarsınız, resmen kandırmaca
Ben bilirim hb nin bu tedarik süreçlerini, bekle dur artık bakalım 1 ay mı 2 ay mı
Nefret ediyorum bu siteden ama çok güzel indirimler oluyor işte, kaç kere sorun yaşadım, kaç kez kavga ettim..Bu sefer uğraşamayacağım artık ne zaman gelir bilmiyorum

Fiyat güzel, marka güzele benziyor ama beklemeyi göze alıyorsan sipariş ver filizcim

Banum yere batsın reçeli canım ya keşke hiç sormasaydı bile eşin, bu ne allahaşkına..Parasıyla yok sanki git al yavrum ya bırak bir daha da tenezzül etme

Aramıza hoşgeldin, başka bir takımımız yok biz sadece buradan ibaretiz
Azmin daim olsun

eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum

Aramıza hoşgeldin, sen eşin için değil önce kendin için zayıflamayı kafana koy...
Gün gelecek o kıyafetleri bile beğenmeyeceksin , yeter ki sen azmet..

Son düzenleme:
kızlarrr antalyaya giderken afyondaki özdilek mazasına bakayım diyorum havlu ve bornoz takımı için fiyatları normale göre nasıl bilen varmı?

banu fiyatlar normal. aslında seviye seviye bulursun bütcene göre.
ama bildigim aldıklarından memnun kalırsın. havluları cok kaliteli ve cesit bol.
aslında vaktin varsa karsı tarafındada magazalr var. hani eksiklerim cok dedinya oralarada ugrayabilirsin

bugünkü menüm

sahur : 1 küçük kase k ve süt

iftar: 4 tane fırında tavuk kanadı,2 dilim patates,1 kase cacık

ara. 2 tane çerkez tatlısı (sigara böreğinin yarısı kadar büyüklükte)

2 lt su
1 saat spor

prenses geldi ama hafif tempoda yürüyeceğim.reglim diye spora ara vermek istemiyorum..

tülinciğim o yazdıklarının doğru olmadığını söyle lütfen.seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum.

spor yapıp geliyorum...

Bugünkü Menüm

Sabah
Form çayı
1 kase k-flakes
1,5 bardak yarımyağlı süt

Öğle
Olamadı

Ara

Yarım kase k-flakes
1 bardak yarım yağlı süt
1 tane ceviz
1 ananaslı activia (yeni çıkmış kızlar ben çok beğendim tavsiye ederim )

Akşam

Yarım tabak sulu inegöl köfte (benim uydurma yemeğim )
1 ufak kase yoğurt
Orta boy karpuzdan bir dilim
Elmalı yeşil çay

3 litre su
Spor ; Leslie 2 mil express (30 dakika)

Son düzenleme:

ah canım ya şu dondurma olmayaydı iyiydi yinede dimi ama:78::78::78: tabi bide köfteyi az tutup yarımda olsa ekmek yememeliydim..ama dışarda bolca yürüdüm yine. hem öğleden sonra hem iftardan sorma. yarın eşim nöbetci.kendime kabak pişircem yoğurtla yiycem. salata bile yapmıycam bak gör menün harikaaaa...

hani birlikte diyet yapyıgım bi ablam vardı belki hatırlarsınız. ben 86kg o 103 le başladık onun diyete.şimdi o 96 ben 76,5 oldum. dün akşam fırçaladım yetmedi bugun aradım bi güzel kızdım çok seviyorum onu ama kızmadanda durmuyo. iftarda 3 biber 1 patlıcan dolma yemişşşşş,,,sahurdada 2 dolma.ama ekmek hiç yemedim demezmi bide...ölürmüsün öldürürmüsünnnn:44::44::44::44: ben yediklerimi söyleyince ölceksin açlıktan diyo. bende bak ölmedim sen bide kk daki arkadaşlarımı gör diyorum. oda "ben hiç gelmiyim ozmn beni kesin atarlar" dediii yani dikkat ederim demediii. bende gelde hep beraber hizaya sokalım dedimm..bilmem belki gelir oda.yani nerden nereye atladım ama azimliyim kızlar. yıl sonuna kadar en az 65 olucammmm kafaya koydum. tam 5 ayın içindeyim ve nerdeyse 17 kg verdim. dahası gelecek. beni hiiiçççç bırakmayın olurmu sizi seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…