tio alıcaksın dimi..yazdım canım bizim topiqede yazdım...gel istersen msnde konuşalım...eveeettttkaptan bazen topıklerı gezıyom canım sıkılınca aklıma geldı bazen yzaıyon dıye bı bakayım dedım bazen fıkırler de alıyorum dedgsıık topıklerden ıyı oluyor
dün size o kadar sahurluk verdim
kimsenin dikkatini bilem çekmemişşşş
çok kırıldım
duydunuz mu kızlar
kuru üzümün kalorisi
taze üzümün tam 5 katıymış
yaa ege de bu ara hiç yapmadığı şeyleri yapıyor
az önce biraz dikiş işim vardı onu yapıyordum
mutfağa girmiş
cam mutfak masasına çıkmış, duradaki sticleri yoluyor
anne bakk diye(eliyle de ağzını kapamış hii hiiii diye gülüyor)
allahım delirdim, koluna vurdum birdaha buraya çıkmak yok diye bağırdım, ağladı bayaa
inşallah çıkmaz bi daha allah esirgesin yarabbim
balkonda yapma çiçeğim var masanın üstünde, içindeki köpüklerine kadar yolmuş
hiç ellemezdi, öyle bie asi tavrı da yok bu ara ama, neden oluyor bilmem :26::26::26::26:
teşekkür ederim ortim eksik olma inşşş.canım bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.geç oldu ama. kızma eşine ya ne güzel balık tuttunuz. keşke bizimde öyle fırsatımız olabilse. birlikte olun yeter dimi ama...
ben yatıyorum artık ortim..3saat sora işe gidicem çok uykum var. kendine iyi bak canım.
canım allaha havale ettim zaten o deli karıyı.Ama yakındır biraz daha kudurursa agzını burnunu kırarım o gerizekalınınSesicigim dun yazmistim sorun oldu cikmadi yazi.yorumuma gosterdigin duyarlilik icin tesekkur ederim.uslubum ser gibi gorunse de hepinizi cok seviyorum ve bunu da bilmenizi istiyorum.ozur ne demek bu arada estagfurullah..iyiki bizimlesin sagol.
Sevdacigim ortim nasilsin.sinir oldum apt.daki kadina.bosver sinirlenip ugrasma allaha havale et.
Gulcin o ne poz oyle bacim.frikik super.her yer incecik.azmettin basardin.tebrik ederim.annene de kan bulunmuscok sukur.allah sifa versin.
Seher esofman yada taytla resim bekliyorum ona gore.su ince belini gorelim yine.
İzlem fotolar cok guzel ama kesinlikle basen ve ic bacak calismalisin.genel goruntun harika.
Tulincigim esimle sorunlarim vardi kistan beri kizlar biliyor.bu son 3-4 gundur kafam karsikti ve dun degil onceki gece bosanmak istiyorum dedim.bu yaza kadar birbirimize sahip ciktik ciktik yoksa bitirelim dedim.evliligi bitirmek kolay ama devam etmek mesele.soylenecek her seyi soyledim ve ne istedigimi de soyledim.su an isler yolunda.bosanmak istemedigini soyledi ve beni vazgecirecekmis.canima minnet.bana saygi duydugu surece el ustunde tuttugu surece canima minnet.dusmanim degilki.ama saygi ve sevgi olmazsa da kusura bakmasin kimse icin feda edilecek hayatim yok.
İlk istegim bana asla olumsuz ifadeler kullanma dedim kilomla ilgili.iyi oldu ozur diledi.ben oyle mi soylemisim farketmedim ozur dilerim dedi.
Asil flas haber regl oldum olacagim ama ben dun tartida 79,8 i gordum.sukurler olsun allahima.
haklısın canım napıcaksın hangi birine yetişicen kibu kadınların işi cidden çokkk zorrr.............doğru hatırlıyosun canım ev temizliği vardı bizim ev büyük baya.2 tane kadın tuttuk mecburen ben yetişemiyorum çünkü.görümcemle bende giriştik bi günde anca bitirdik ama tertemiz oldu temizlik gibisi yok vallabayada yorulduk ama.gündüzleri kırtasiyede olduğum için eve pek vakit kalmıyo.gidincede anca yemek hazırlığı iftar hazırlığı falan günlük işlere zor yetişiyorum bazen diyorum kadın olmak ne zor aslında bi sürü orumluluğumuz var
canımcımm anladım mesele o degil ama sen kimse sormamış napim bende mi küsiyim demişsin ya bende dedim ki ben seni kaç kere sordum niye öyle diyosun dedim. ben parfüm aldım (bugüne kadar ona yıgınla paralar verip neler neler aldım ama adam çok pimpirikli geçen bi ayakkabı gördü 250 lira almadı çıktı zor begenirr ama anladım onları begendi neden almadın dedim boşver gerek yok şimdi dedi bindik arabaya dön geri dedim noldu dedi dön dedimmm döndük 2 çift birden aldık birinin parasını o ödedi ötekini ben al dedim şimdi güle güle giyy.aslında ikisinide ben alıcaktım ama yanımda o kadar nakit yoktu bizdede bi huy varr yediğimizi içtigimizi gezdiğimizi kıyafetlerimizi ayakkabılarımızı hiç bişeyi kredi kartı ile ödemeyiz hep nakit para ancak dükkanın işleri için kullanıyo kartları..keşke yanımda daha fazla olsaydıda ikisinide ben alsaydımmtatlım sağol sorduğun için anlattım neler olduğunu okursun gelince.sporu da daha düşük tempolu yapmaya başladım ve ucundan da olsa 79 u (79.8) gördüm.hurmayı da sen ve tülin sayesinde daha da azzlttım o da hurmanın kalorisini yazmış.artık daha az yiyorum.sağol tatlım iyi ki varsın.
hakettin canım tekrar tebrik ederim..
alemsin canım ya iyi ki keşfettin.ben 7 sene önce de yiyordum onlardan.baksana fazla kaçırmışım hala uğraşıyorum vermeye.mükemmel bir lezzet ve misafir için de harika bir alternatif..
alışverişi çok ucuz yapmışsın büyük şehir avantajı işte.inşallah diğer alışveriş de gönlüne göre olur,istediklerini bulursun.
ah sevdacığım sordunuz sormadını derdim bu değil benim.sorsanız da sormasanız da eyvallah..sohbet çok akıcı,o kadar kişi özelini yaşantısını anlatıyor ,bazı şeylerin atlanması normal.
ben sadece menü falan yazmıyorum kimsenin dikkatini çekmemiş ben sorun etmiyorum dedim.
sizin sayenizde başladım bu işe.iyiki beni ortiliğe aldınız.sağolun tekrar.
hep senin adamı çekirtik de sen ne aldın konuşmadık?adama bi ton laf ettin sen inşallah hediye almamazlık
etmedin
Allah ağzınızın tadını bozmasın.sen çocuklarla boğuş eşin sürekli işte.birbirinize doğru dürüst zaman ayırmıyorsunuz ki?inşallah hep böyle devam edersiniz.
bizim senelerdir yaptığımız bir şey var.saat kaç olursa olsun yaz kış sıcak süt hazırlarız kendimize eşimle balkonda içeriz.hem o günü değerlendiririz hem de sohbet ederiz.
bu kış bunu yapmadık ve ben 2 gün önceki konuşmam da süt hazırlamıştım yine.neyse tam yatarken eşim dediki eskiden süt içer dertleşir konuşurduk.bu kış bunu ihmal ettik.belki de paylaşmayınca birbirimizi unuttuk.artık ara vermeyelim dedi.siz de böyle bir şey yapabilirisniz aradaki ilişkiyi kuvvetlendirir.
gece için poğaça çok kalorili olmamış mı canım?bi dk bu senin tam buğday unundan olan poğaçan mı yoksa?şimdi aklıma geldi.o zman sorun yok.
seherciğim ben de 5.5 da değil de 5 yürüyorum 2 gündür.koşmuyorum zaten regl olacağım hafif kasıklarım ağrıyor.belki de o sayede 79 u gördüm.
slm hoş geldiniz gerçi akşamları geliyorsunuz galiba sadece..
sevme meselesine gelince..daha dur bakalım dün bir bugün iki.seveceğiz elbette.sabırlı ol şekerim..kendinden bahsetsene biraz.
biz de seni öpüyoruz.diyet güzel gidiyor dedin sabah simit(4 dilim),öğlen 3 dilimakşam 1 dilim(2 kaşık pilav)
verdiklerini almazsın inşallah..
işlerin yoğunsa herşeye cvp vermeye çalışma biz anlarız.kolay gelsin sana..
canım valla günaha mı girerim bilmem ama çok haklısın çekemiyolar anam benim en yakın arkadasım 7/24 evimde her dakka oturmaya geliyo ama zayıflıyorum diye gebericek fesatlıktan, tatile giderim çekemez,evin eşyalarını yenilerim çekemez, tel alırım çekemez kendide yapamıyo tabiii sürekli benle kaşık atmaya çalışıyo işi gücü bana laf sokuyo bi gün şarteller atacak tutup kolundan atıcam dışarııdoğru söylüyosunuz kızlar valla.iyiki varsınız.daraldığımda aklıma geliyo hemen sizinle pylaşmak.yakınlarına anlatamıyosun bazen bazı şeyleri sıkıntıları ama burda öyle değil herkes elinden geldiğince dinliyo yorum yapıyo yapılan yorumlarda güzel laf olsun diye fikir belirtilmiyo yani tekrar diyorum iyiki varsınızeskiden ben kilomu sorduklarında söylemezdim halada pek söylemem ya.burda valla şakır şakır söylüyorum çünkü herkes aynı şeyi yaşıyo biliyorum.bir ay kadar oluyo işte arkadaşımla face de konuşuyoruz haftanın 3 günü falan görüştük.bende muhabbet aynı şu kadar kilo verdim azmettim daha vericem falan diye arkadaşımın sıkıldığını anladım ya sende sıkıldın benim muhabbetimden dedim senin kilon iyi dedi bana fazla verme daha.benim eşimde tombiş ama boydan yırtıyo.yakışıyosunuz birbirinize dedi.bende daha vermek istiyorum kilo dedim.sonuçta eşimin tepkilerinden anlıyorum kilo verdiğimde o da daha çok beğeniyo beni.bi ara 74-75 kiloya falan düşmüştüm(baya oluyo) artık daha verme kilo dedi bu kilon iyi.ya kıskandı ondan yada o kiloyu yakıştırdı beni bilemiyorum artık.ma hedef 68 kararlıyım valla.ama acelem yok yavaş yavaş hep beraber bigün fotoğrafta koymak istiyorum ama önce çekmem lazım bakalım yorumlarını beklerim o zaman kızlar
canım cıkıyom cıkıyom balıktan dönüncede topiğe koşuyomkızlar gerçekten ne oldu bilemiyorum alıntı ve beğenide yapamıyorum artıkevelki akşam site yönetimine bildirdim dün uğraştılar sanırım ama olmadı hatta dahada kötü oldu daha önce mesaj yazarken giriş istiyordu, şimdi her sayfada istemeye başladı
neyse aklımda kanları yazayım..
gülçiin, maşallah canım muhteşem görünüyorsun, bana kalırsa skılaşman yeterli olacaktır...
zekiyecim canım daha öncede yazmıştım sizin boy avantajıvar canım, küçük bi göbek dışında hiçbir fazlalığın yok biraz sporla sıkılaşmayı sağlarsan tamamdır...
izlemcim yine fotoları döktürmüşsün biraz bacak çalışırsan göze batan kısmından kurtulursun, daha önce gösterdiğin aletle yapabilirsin..
(ahhh yeterbe kızlar ne bu böyle iyiki kilo verdiniz haa, bi yok şuram çıkmış, yok şura göze batıyor, bizim hertaraf löp löp fazlalıklarbiz napalım peki
üçünüzüde canı gönülden tebrik ediyorum işin şakası fotoları görünce daha bi hırslanıyoz
nurancım doğum günün kutlu olsun canım, sağlık, huzur, mutlulukla uzun yıllara inşşlh...
hediyenide iyi günlerde kullan, hiç şüphen olmasın, bende araştırırken en iyi onu buldum ozaman, sonra nedense arzum aldım...
nilgüncüm, özelinin yoluna girmesine sevindim canım, eşininde hatasını anlayıp özür dilemesi çok güzel demekki oda artık bazı şeyleri düzeltme yoluna girecektir. inşallah tüm sorunlarından kurtulur, daha güzel bi hayata yelken açarsın...
evet canım pohaça, tam tahıllı olduğu için yedim tavsiye ederim yap buzluğa at...
dilek0738 - canım hoşgeldinburda hepberaber kilo veriyoruz. sende verebilirsin
deryacım sen nerelerdesin seni göremedim, canım sen plates çemberini hangi siteden siperiş verdin :26:
ben avm den baktım ebrunun çem. 34.90 yuhh dedim bulamadım yani bende netten sipariş vereyim.
ayşecim sende görünmüyorsun iyisindir inşlh...
sevdacım balığa çıkmıyonmu. bakıyorumda yine g.kuşum olmuşsun sen en iyisi nöbete devam, baksana gece gece misafir geliyor boş bırakmak olmuyoo
filiz adaşımda görünmüyor :26:
unuttuğum varsa kusura bakmayın
vallahi maşallahhhh canımmmmresimler
Eki Görüntüle 241686 Eki Görüntüle 241687 Eki Görüntüle 241691 Eki Görüntüle 241696 Eki Görüntüle 241694 Eki Görüntüle 241695 Eki Görüntüle 241697 Eki Görüntüle 241698
eski fotolarda içinde buyrun yorumlarınızı bekliyorum
bacummm o kadar smiley koyana kadar iki satır yazaydın ya şimdi ben tercüme ediyim dogrumu anlamışım::26::26::26::26:
:26::26::26::26:
evet nülgüncüm, teşekkürler, ramazandan sonra bu iş olayım olmassa
havalar iyice soğuyana kadar 2-3 ay kesintisiz spora gidicem, kafama koydum...
geçen sene gidiyordum ya, bi gün aurobik, bi gün pilates, bi gün lastik...
5dk yürüyerek, oğlanıda alıcam gidicem
gözümün önünde yapsam olacakta, 5dk yapıyorum, yoruluyorum bu ara
onu sürekli yapmak lazım, hergün düzenli
sehercim vallahi seninle tipimiz çok benziyor, ama bende popo yok
senin popo çıkıklığın çok güzel
ama basen kısmı benziyor, eriyor vallahii, kaçla başladım bilmiyorum ama
sanırım 68cm di başladığımda
bakim bi en kısa zamanda kaç cm le balamışım diyete
ayy nasıl fark var yaa, emin ol bundan sonra verdiğin kilolar daha da belli olucak
dediydi dersin bak :
dün size o kadar sahurluk verdim
kimsenin dikkatini bilem çekmemişşşş
çok kırıldım
teşekkür ederim canımnurancım doğum günün kutlu olsun canım, sağlık, huzur, mutlulukla uzun yıllara inşşlh...
hediyenide iyi günlerde kullan, hiç şüphen olmasın, bende araştırırken en iyi onu buldum ozaman, sonra nedense arzum aldım...
valla yedim bende bu hafta artı çıkmama neden olacak ama olsun napalım telafi edicez.Tekrardan doğum günün kutlu olsun canım özel günlerde diyet yoktur istediğini yeeeeResimdeki katı meyva sıkacağının aynından aldım iyi günlerde kullan tavsiye ederim epey araştırıp almıştım en iyilerinden dir.
çokkkk teşekkür ederim canım...canım nice yıllaraaaa...gerçekten çok tatlı bi yüzün var maşallahhbendede beko var.çok işe yarıyor. bide parçalarını biri yıkasaaa sakın değiştirme çok iyi bencede hem sevgilin almış hiiiç değiştirme mutluluklarrrr
nuran canım adım,önemli değil..çok teşekkür ederim...böcek ismin aklıma gelmedi kusura bakma bayıldım sana çok hoş çok duru bi güzelliğin var nice senelere canım
teşekkür ederim canım..canım iyi ki doğdun, nice güzel yaşlar kutla inşallah sevdiğinle. hediyen de çok güzel, değiştirme bence
eşim bu gecede 1 de gelir iftara davetli ordan teravih namazı sohbet derken bu hafta hep yalnızım anlaşılan
iftara aparatif bişiler hazırladım derken çok kaçırdım yaaaaaaaa :84: kardeşim profitoröl getirdi dayanamadım yedim spor yapacam hemen artık nekadarını telafiedebilirsem
selam kızlar ben 6 ay oldu doğum yapalı sanıyorum 80 kgr filanım ben de sizlere katılmak istiyorumda burdanmı yazayım yoksa takımlar varmı orayamı yazıcam
iyi geceler hatun kişilerrrr
çok yorgunum yine yahu bu yıl hiç enerjik degilm nedne bilmiyorum amaaa
kızlar
reçel olayına gelince kv allah var yaptıklarındna veirri ama kızına 5 se bize 3 diyim
gidip hazır alsan aaa ben okadar emek verip yapıyrum hazırmı alıyorsunuzz
derr bugünde şeftali reçeli yapmışş çocuklara diyorki size reçel yaptımmm
yiyin diye diyor farkında degilmi acaba bilmiyorum yaniii
küss kalma içinde şunud iyim
ben 7 yıllık evliligimde ilk kez böyle bir şey yaptım ama canıma tak etmişti artık
ve hak etti özgürde bunu sefam olsun 3 ekimi iple çekiyrum:)
seherrr
müthişsin cnm yaaaa inceick olmuşsunnn seni 10 kilo daha verdiignd edüşünemiyorum afet olursunn
izloşşş
tabagın çok güsel yaaa yeni evime geçince cici cici şeyler almak istyorum şimdiide alıyorum ama kullanmak içimden gemiyor heç
evime geçince açarım diyrum hepiciniii birde bend egörmedim sahurluk şeyleriii kuu:)
ege içindee cnmm büyüyor artık şımarıklık yapmaya çalışacakk veee ngel olursann bunları en aza indirgemiş olursun ki taviz vericegini sanmıyorum zaten
sevda ve seçillll
benimde alt komşum var sırf ben zayıfladım diye diyete başladı 5 kilo verdi amacım 58 olmak diyor bana inatt çok lşükür veriyorumda diyorr 5 i görcem diyorr çok samimiyiz ama bunu yapıyır bendee sevinirim 5 leir görmene dedimm
yani güya ben aylardır göremeidm yaa o bi çırpıda görmüş oluyor ulann odun diycen ben veridm 27 kilo sen veridn 5 kilo
zati 66 ile başladın 8 leri görcek halin yok yaa
birde ben buna deidm kii dün vucuttan ilk giden sudur yag degil dedim
ben bunu bi araştrcam diyo töbe yarabbi ölürmnüsün öldürürmüsünnnnnnn
teşekkür ederim arzucum. yok canım yok bu adam bendeyken her sene aynııı[COLOR="#800080"
[B][COLOR="#800080"]tülincim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. bu sene daha iyi olur inşallah[/COLOR]
]
sehercim saol canım. 70 i göreyim hemen o gün resimlerim:98::98: flaş flaşohhh negüzel vermişsin 70 e az kaldı resimlerini bekleriz heeee
yeni başladığım zamanaklıma geliyor resim ekledikçe geçmişte derdim bende resim ekleyeceğim zamanı görecekmiyim diye iyiki buraya girmişim yaaaaaaa
9:[/COLOR][/B]
tmm canım sen yinede dikkat et dediğin gibi..anne yüreği işte kızım yesin diyoooöncelıkle bılgılendırme ıcın tesekkurler cnm.ben sunu ıyı anladım anne yanındayken sıkı dıyet yapamıycam oyuzden sımdılık verdıgım 2 kıloyyu gerı almamalyadıkkat edıcem eskısı gıbı yemıycem tabı.
nezmankı okula donucem ozaman sıkı dıyete gırıcm makarna pılavdan mumkun oldugunca uzuak durucam ve yaparsamda haftada 1 yada 2 gun yapıcam pılav makarnayı.mu?
aman kuzu sen napıyon yaa az dur dünden beri içine kurt mu kaçtı yağlarını mı kemiriyor???
seninle işin bitince bana göndericer o kurdu bi zahmet ...neyse durmak yok yola devammmmmmm
:[/B]
ne çok işin varmış gülüm.bu saate kadar halletmişsindir gerçiiii kolay gelsin..elay halıya suluboya döktü-onu temizlemem lazım
kredi borcumuzun bugün yatması için bankaya gitmem lazım
akşam için yemek yapmam lazım
b-fit e gitmem lazım
akşama misafir var tatlı yapmam ,toz almam ,wc-banyo ovmam lazım
kafayı yemem lazım ,buralardan geçip gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bazı dönemler ortam değişikliği , ev değişikliği yada birilerinin gelip gitmesiyle bile çok değişiyorlar. benimkide bunalımdaa...arkadaşları tatilde saldırıyo banayaa ege de bu ara hiç yapmadığı şeyleri yapıyor
az önce biraz dikiş işim vardı onu yapıyordum
mutfağa girmiş
cam mutfak masasına çıkmış, duradaki sticleri yoluyor
anne bakk diye(eliyle de ağzını kapamış hii hiiii diye gülüyor)
allahım delirdim, koluna vurdum birdaha buraya çıkmak yok diye bağırdım, ağladı bayaa
inşallah çıkmaz bi daha allah esirgesin yarabbim
balkonda yapma çiçeğim var masanın üstünde, içindeki köpüklerine kadar yolmuş
hiç ellemezdi, öyle bie asi tavrı da yok bu ara ama, neden oluyor bilmem :26::26::26::26:
çok güldüm canım yaaa...çok sağol canım inş hepbirlikte afet olacağız
annemin şivesiyle "VUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kapanduk "
[/COLOR][/B]
selam kızlar ben 6 ay oldu doğum yapalı sanıyorum 80 kgr filanım ben de sizlere katılmak istiyorumda burdanmı yazayım yoksa takımlar varmı orayamı yazıcam
sıkma canını ne yapalım oldu artık.canın sağolsun ama bi defalık.şimdi de ben yazayım sen bana kız.
iftara 1.5 saat kala prenseim teşrif etti.ondanmıdır nedir 2 tane şekerpare benzeri tatlı yedim.çerkez tatlısı mıdır nedir değişik bir şey..spor da yapamam.yarın en yoğun günüm.şimdi spor yaparsam belim karnım çok acır.neyse k yiyeceğim sorun olmaz inşallah..
.
kızlarrr antalyaya giderken afyondaki özdilek mazasına bakayım diyorum havlu ve bornoz takımı için fiyatları normale göre nasıl bilen varmı?
eşim bana sen kilolusun bu sana olmaz dedi ben çok üzülüyorum lütfen bana da azim verim 86 kiloyum bende başarmak istiyorum ve o kıyafeti giymek istiyorum
kızlarrr antalyaya giderken afyondaki özdilek mazasına bakayım diyorum havlu ve bornoz takımı için fiyatları normale göre nasıl bilen varmı?
bugünkü menüm
sahur : 1 küçük kase k ve süt
iftar: 4 tane fırında tavuk kanadı,2 dilim patates,1 kase cacık
ara. 2 tane çerkez tatlısı (sigara böreğinin yarısı kadar büyüklükte)
2 lt su
1 saat spor
prenses geldi ama hafif tempoda yürüyeceğim.reglim diye spora ara vermek istemiyorum..
tülinciğim o yazdıklarının doğru olmadığını söyle lütfen.seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum.
spor yapıp geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?