derya slm cnm
iyi geceler hatun kişilerrrr
çok yorgunum yine yahu bu yıl hiç enerjik degilm nedne bilmiyorum amaaa
kızlar
reçel olayına gelince kv allah var yaptıklarındna veirri ama kızına 5 se bize 3 diyim
gidip hazır alsan aaa ben okadar emek verip yapıyrum hazırmı alıyorsunuzz
derr bugünde şeftali reçeli yapmışş çocuklara diyorki size reçel yaptımmm
yiyin diye diyor farkında degilmi acaba bilmiyorum yaniii
küss kalma içinde şunud iyim
ben 7 yıllık evliligimde ilk kez böyle bir şey yaptım ama canıma tak etmişti artık
ve hak etti özgürde bunu sefam olsun 3 ekimi iple çekiyrum:)
seherrr
müthişsin cnm yaaaa inceick olmuşsunnn seni 10 kilo daha verdiignd edüşünemiyorum afet olursunn
izloşşş
tabagın çok güsel yaaa yeni evime geçince cici cici şeyler almak istyorum şimdiide alıyorum ama kullanmak içimden gemiyor heç
evime geçince açarım diyrum hepiciniii birde bend egörmedim sahurluk şeyleriii kuu:)
ege içindee cnmm büyüyor artık şımarıklık yapmaya çalışacakk veee ngel olursann bunları en aza indirgemiş olursun ki taviz vericegini sanmıyorum zaten
sevda ve seçillll
benimde alt komşum var sırf ben zayıfladım diye diyete başladı 5 kilo verdi amacım 58 olmak diyor bana inatt çok lşükür veriyorumda diyorr 5 i görcem diyorr çok samimiyiz ama bunu yapıyır bendee sevinirim 5 leir görmene dedimm
yani güya ben aylardır göremeidm yaa o bi çırpıda görmüş oluyor ulann odun diycen ben veridm 27 kilo sen veridn 5 kilo
zati 66 ile başladın 8 leri görcek halin yok yaa
birde ben buna deidm kii dün vucuttan ilk giden sudur yag degil dedim
ben bunu bi araştrcam diyo töbe yarabbi ölürmnüsün öldürürmüsünnnnnnn
canım Trabzon sürmeneliyiz annem ile insan yaşlanmaz okadar sıkıntıalr atlattı ama gülmekten kırar bizleri Rabbim ve annelerimize uzun sağlıklı ömür versinteşekkür ederim arzucum. yok canım yok bu adam bendeyken her sene aynııı
sehercim saol canım. 70 i göreyim hemen o gün resimlerim:98::98: flaş flaş
çok güldüm canım yaaa...nerelisiniz...öpüyorum ellerinden anneninnn..
merhaba ben tülin. bize katıl tabi canım. bebeğini sağlıkla büyüt...
Allahım çıkamadım geçmişten, bir ara ben geçmiş olacaktım neredeyse
Gülçinim ha-ri-ka-sın
Ben olsam korurdum tam formundasın bence, ben çok kuru sevmiyorum biliyorsun, nasıl mutlu olacaksan hatunum
İnan bir banu kadar, bir izlem kadar azmine özeniyorum artık..Neredeyse aynı zamanda geldik ama sen vazgeçmedin ve artık neredeyse yolun sonundasın, aslında bana göre başardın bile..
Her zaman örnek alacağım biri olacaksın
Zekiyecim 10 kiloda bu kadar farkettiyse, ileride çok çok güzel olacağı belli, evet tunikten pek anlaşılmıyormuş ama yinede 79 gibi değil, şanslıyız kuu bak boyumuz bir işe yaradı en sonunda
Seherim şu leslie yaparken gürültü olacak korkusu bende de var ortim ya, çok tedirgin oluyorum ama ne yapayım, gece gündüz dinlettikleri kavgalarına saysınlar
Ama gene de gece 2 hiç iyi bir saat değil leslie için :18::18:
Ortiiiim hah şöyle ya şimdi görünüyor detaylar
Ahhh o toto bende olacak var ya
Benimki tepsi mübarek
Ne güzel fiziğin varmış hatunum, şu an gözüne kötü görünebilir ama ben zayıflamış versiyonunu düşünüyorum
Topuklu giydirmeyen eşin bilmiyorum o zaman seni nerelere saklar
Maaşallah ortime fark bariz kesinlikle, ve izlemle de cidden benziyor fiziğiniz..Kalçası çıkık olanları çok beğeniyorum ya siz de eritmeye çalışın daha
Kadın dediğin balık etli olacak, ele gelecek
Ama sen platesle halledersin o kısmı hiç canını sıkma bak düşündüm de bacaklarımızın kalınlığı aynı ama senin belin ince, göbek yok ve 38 e girebiliyorsun, benimde hadi kemik kalın diyelim, göbeği eritsem belkim 40'a bile girerim bir ihtimal :26:
Ama bence yırtık kotunla, madalyon kolyenle her zaman ki gibi çok şıksın ex kaptanım
Egeyi de allah korumuş ya, o korkuyla insan ne yapacağını bilmez, allah esirgesin böyle görünmez kazalardan[/COLOR][/I][/B]
nefret ediyorum bu siteden ama çok güzel indirimler oluyor işte, kaç kere sorun yaşadım, kaç kez kavga ettim..Bu sefer uğraşamayacağım artık ne zaman gelir bilmiyorum
Fiyat güzel, marka güzele benziyor ama beklemeyi göze alıyorsan sipariş ver filizcim[/COLOR][/I][/B]
Bugünkü Menüm
Sabah
Form çayı
1 kase k-flakes
1,5 bardak yarımyağlı süt
Öğle
Olamadı
Ara
Yarım kase k-flakes
1 bardak yarım yağlı süt
1 tane ceviz
1 ananaslı activia (yeni çıkmış kızlar ben çok beğendim tavsiye ederim)
Akşam
Yarım tabak sulu inegöl köfte (benim uydurma yemeğim)
1 ufak kase yoğurt
Orta boy karpuzdan bir dilim
Elmalı yeşil çay
3 litre su
Spor ; Leslie 2 mil express (30 dakika)
eeeeeeeeeeeee daha çok bekleriz hemi hepsi buradayımerhaba banucum
Banu ya şu iksiri nasıl yapıyordunuz 1,5 litre suya kaç poşet atıyordunuz..İzmirde a101 in yeşil çayını almıştım dönüşte ablam ben bunları içmem diye zorla koydu bavuluma, e bende şimdi hep liptonun meyveli yeşil çaylarını içiyorum ya durup duruyor öyle kaldı..Bari iksir yapayım diyorum buz atar içerimgelmemezlik olmazsaiyi gene
bu arada aramıza dönüşün süperolmuş menüye bakeee bnde boy yok sende bendeki popo şaka bir yana siz söyleyene kadar dikkat etmiordum hep yanlarım ve şırı kilolarım gözüme batıyor
merhaba banucum
Banu ya şu iksiri nasıl yapıyordunuz 1,5 litre suya kaç poşet atıyordunuz..İzmirde a101 in yeşil çayını almıştım dönüşte ablam ben bunları içmem diye zorla koydu bavuluma, e bende şimdi hep liptonun meyveli yeşil çaylarını içiyorum ya durup duruyor öyle kaldı..Bari iksir yapayım diyorum buz atar içerim
derya slm cnm
zekiyee
benn yeni evime yeni şeyler almak istiyorum ee kullandıklarımda eskdii yani
7 byıllık evliyim 1 yıl daha kullansam olcak 8 yeni evde yeni şeyler alayım diyorum işte
bornoz takımı
kahvaltı seti, 6 kişilik normal bir yemek takımı almak istiyorum
sıra gelirse tencere seti filan bunlarıda eve taşınmadan alıp koymak istiyorum bir kenara çünkü ozman eminim ki evin giderleirnden
sıra gelmezzz bunları almaya şimdiden alıp koyarsam ii olur diye düşündüm bakarım dönüşte olmazsa
eeeeeeeeeeeee daha çok bekleriz hemi hepsi buradayıgelmemezlik olmazsaiyi gene
bu arada aramıza dönüşün süperolmuş menüye bakeee bnde boy yok sende bendeki popo şaka bir yana siz söyleyene kadar dikkat etmiordum hep yanlarım ve şırı kilolarım gözüme batıyor
derya 3 poşet atılıyor. yarım limon sıkıp kabugunu dogruyor kızlar. ben kabukları kullanmıyorum yarım limon sıkıyorum sadece
Kizlar ben de iksiri yaparken limonu 4 e kesip icine atiyorum.yirmi dk sonra cikartiyorum.
Ben de yapacagim yarin.herkes yapsaya aslinda guzel olur.yesil cayi icmenin en kolay sekli..
Kizlar ben de iksiri yaparken limonu 4 e kesip icine atiyorum.yirmi dk sonra cikartiyorum.
Ben de yapacagim yarin.herkes yapsaya aslinda guzel olur.yesil cayi icmenin en kolay sekli..
bende yapıyorum o halde bu hafta kaçamaklarım oldu maalesef haftayı toparlamak babından aceba lapamı yapsam
zuzum kız nedne tartılıyorsun hergün nsaın piskolojisi bozuluyor
birde akşma 1.5 kilo bile fazla gelebiliriin normal yani
ben 65 kilo olsam neler isterim daha
bende 65 olsam yeter idyordum ama şimdi diyorum 62 63 arasınd aolayım 2 3 kilo gel git payı
ewet tatlım çizelgemi değiştirdim bende az önce, ilk hedef 65 sonrasında da 60 ve sabitlemek inşallah zemuszemus
merhaba daha önce de aranıza katılmak istemiştim başaramamıştım.bugün tekrar niyatlendim.otur otur olmaz bir şeyler yap diye.bugün oruç değilim ama yarın tutacağım yine.
sabah 10.30 da 2 dilim beyaz peynir,domates ve salatalık yedim.su içiyorum.oruçtan dolayı alıştım artık akşama kadar 3 lt içmiş olurum.
spor olarak da callanetics yada leslie yapacağım.
hiç bir şey yapmamaktansa adım atmak daha mutlu etti beni.her defasında sonuç hüsran oldu ama pes etmek yok.
herkese başarılar.desteğinizi esirgemeyin lütfen.
bol su diyet eğer veremiyosan bi diyetisyene git derim ben
senacım 3 kişiden biri olmakda güzel ama işi alamamana sevindim hakkında ayırlısı olsun inşallah bayram sonra iyi bir sezon açılışı yaparsın bu arada kurs işi güzel bende Elay okula başlayınca düşüüyorumhiç gerilme bende alternatif 1 bile yok ..hayırlısı be gülüm :26:yok cnm fotoları görmedim geçmişe bakmadım..bnmde canım sıkkın bu aralar..oldukça gerginim...çok çok iyi bir iş fırsatını kaçırdım..mülakata kalan 3 kişiden biriyken elendim..ogünden beri büyük bir gerginlik var üzerimde.. hem eve çok yakındı yol derdim yoktu hemde süper bir fiyat teklif ettiler aqzım açık kaldı..sevindirici tek yanı bayram tatilimi yapabilicem..artık gelince tekrar iş bakıcam..bu arada bikaç yere cv bıraktım ozamana kadar bişey çıkmazsa bayramdan sonraya kalıcak..sezon açılana kadar iş bulamazsam ön muhasebe kursuna gidicem..alternatiflerim olmasına raqmen çok qerqinim..Allah hayırlara çıkarsın...
valla tülüm hallettimde gel bana sor ama spor fire verdi dün çek kulağımıteşekkür ederim arzucum. yok canım yok bu adam bendeyken her sene aynııı
sehercim saol canım. 70 i göreyim hemen o gün resimlerim:98::98: flaş flaş
tmm canım sen yinede dikkat et dediğin gibi..anne yüreği işte kızım yesin diyooo
ohh ohhh kaçsın kaçsııınnnn.. canım kurt değilde wc olayı. kabızlığım var sürekli. onu halledince hemen farkediyor. bugun dışındada hakkaten yemiyodummm kurtlarım sana feda olsuuunnn
ne çok işin varmış gülüm.bu saate kadar halletmişsindir gerçiiii kolay gelsin..
canım bazı dönemler ortam değişikliği , ev değişikliği yada birilerinin gelip gitmesiyle bile çok değişiyorlar. benimkide bunalımdaa...arkadaşları tatilde saldırıyo bana
çok güldüm canım yaaa...nerelisiniz...öpüyorum ellerinden anneninnn..
merhaba ben tülin. bize katıl tabi canım. bebeğini sağlıkla büyüt...
ya kızım bu ne ya koca koca köfteler ,karbonhidratlı patatesler yanına ekmek bide utanmadan dondurma he ,sen beni delirtcen mi alooooooo:4 yolarım bak saçını başınıaman nilgünüm ya 2 şekerpare dediğin nedir canım. afiyet olsun.sen zaten hiç yemiyosun. bugun menünü göremedim yine sen şimdi benimkine bak:
sahur : 1 dilim ekmek / peynir / 1 zeytin /domates salatalık / çay
akşam: yarım dilim ekmek/ yarım kase terbiyeli çorba / 2 çay tabağı büyüklüğünde kilis tavanın köftesi ve 2 parça halka doğranmış patatesi
7 8 kaşık ezme / yarım bardak ayran
ara: 2 dilim kavun / 1dilim karpuz (kesildikten sonraki parçalar yani)
ara : 1 top dondurma
ara: 1 bardak kefir
ben tülüye gerekeni yaptım bebek için rahat olsun işlem tamambugünkü menüm
sahur : 1 küçük kase k ve süt
iftar: 4 tane fırında tavuk kanadı,2 dilim patates,1 kase cacık
ara. 2 tane çerkez tatlısı (sigara böreğinin yarısı kadar büyüklükte)
2 lt su
1 saat spor
prenses geldi ama hafif tempoda yürüyeceğim.reglim diye spora ara vermek istemiyorum..
tülinciğim o yazdıklarının doğru olmadığını söyle lütfen.seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum.
spor yapıp geliyorum...
kız derya o sulu olan izmir köfte tamam mı inegöllülere kaptırmam ben onuBugünkü Menüm
Sabah
Form çayı
1 kase k-flakes
1,5 bardak yarımyağlı süt
Öğle
Olamadı
Ara
Yarım kase k-flakes
1 bardak yarım yağlı süt
1 tane ceviz
1 ananaslı activia (yeni çıkmış kızlar ben çok beğendim tavsiye ederim)
Akşam
Yarım tabak sulu inegöl köfte (benim uydurma yemeğim)
1 ufak kase yoğurt
Orta boy karpuzdan bir dilim
Elmalı yeşil çay
3 litre su
Spor ; Leslie 2 mil express (30 dakika)
kızdım mızdım ama 17 yi görünce utandım şimdi ben 7 verdim sen 17 hem ne 5i ben ocaktan beri sözüm ona diyetteyimah canım ya şu dondurma olmayaydı iyiydi yinede dimi ama:78::78::78: tabi bide köfteyi az tutup yarımda olsa ekmek yememeliydim..ama dışarda bolca yürüdüm yine. hem öğleden sonra hem iftardan sorma. yarın eşim nöbetci.kendime kabak pişircem yoğurtla yiycem. salata bile yapmıycam bak görmenün harikaaaa...
hani birlikte diyet yapyıgım bi ablam vardı belki hatırlarsınız. ben 86kg o 103 le başladık onun diyete.şimdi o 96 ben 76,5 oldum. dün akşam fırçaladım yetmedi bugun aradım bi güzel kızdımçok seviyorum onu ama kızmadanda durmuyo. iftarda 3 biber 1 patlıcan dolma yemişşşşş,,,sahurdada 2 dolma.ama ekmek hiç yemedim demezmi bide...ölürmüsün öldürürmüsünnnn:44::44::44::44: ben yediklerimi söyleyince ölceksin açlıktan diyo. bende bak ölmedim sen bide kk daki arkadaşlarımı gör diyorum. oda "ben hiç gelmiyim ozmn beni kesin atarlar" dediii yani dikkat ederim demediii. bende gelde hep beraber hizaya sokalım dedimm..bilmem belki gelir oda.yani nerden nereye atladım ama azimliyim kızlar. yıl sonuna kadar en az 65 olucammmm kafaya koydum. tam 5 ayın içindeyim ve nerdeyse 17 kg verdim. dahası gelecek. beni hiiiçççç bırakmayın olurmu sizi seviyorummm
banuş bende bayılıyorum evime eşyalar alıyım siz ev mi alıcaksıznız? sen taşın ben sana izmirden hediye alıp yollıcam söz ,ben okadar istiyorum ki kp.ve kv.yüzünden imkansız ,yapana da hep özeniyorum...Hayırlısı olsun arkadaşımderya slm cnm
zekiyee
benn yeni evime yeni şeyler almak istiyorum ee kullandıklarımda eskdii yani
7 byıllık evliyim 1 yıl daha kullansam olcak 8 yeni evde yeni şeyler alayım diyorum işte
bornoz takımı
kahvaltı seti, 6 kişilik normal bir yemek takımı almak istiyorum
sıra gelirse tencere seti filan bunlarıda eve taşınmadan alıp koymak istiyorum bir kenara çünkü ozman eminim ki evin giderleirnden
sıra gelmezzz bunları almaya şimdiden alıp koyarsam ii olur diye düşündüm bakarım dönüşte olmazsa
nilgün pirinç lapasımı ? 2 gün mü bende yapsam iyi olur kaldı bi ödem gitmiyor,beraber yapalım derya sen ben ,katılan varsa da liste yaparız kim ne kaa vermiş diye ?? olur ??Tatlim sende mi reglisin.uzun zamandir duzenli k yememistim.ramazan oncesi duzenime donecegim.persembe lapa yapacagim ben.derya da yapacak istersen sen de katil.
İksirimide hazirlarim.ohhh gider insallah kilolar..
aslıda niye hissediyon sabahki simit daha kötü bence akşam ekmeksiz 6 tane sarma apcak içinde kuş kadar pirinç var olma olma sen sabah işie çözüm bul bak o susamdaki yağ hiç bişide yok ..ama illa istiyosan alsanaminik kuşlar günaydın...
topik dün akşam çok fazla ilerlememiş çabucak okudum. kendimi çok şiş hissediyorum, sanki patlayacak gibiyim sizede böyle oluyor mu. kıyafetlerim rahatsız ediyor babetler rahatsız ediyor. bu yüzden canım çok sıkkın. hemen menüme geçmek istiyorum
sabah yine aynı 2 çay bir simit.
öğlede aynı kahvaltılık(bol domates 3 zeytin 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yumurta)
akşam biraz abarttım 6 tane z.yağlı sarma 3 yemek kaşığı barbunya plaki ve 4 tane kırmızı közlenmiş biber kırmızı. su çok içemiyom arkadaşlarım oruçlu. çok abartmışım değilmi ama hepside soğuk soğuk lık diye geçti boğazdan tutumadım ki. belkide o yüzden bu kadar rahatsız oldum. kızın bana ceza verin bişey yapın kendimi çok suçlu hissediyom ben yaaa
aslıda niye hissediyon sabahki simit daha kötü bence akşam ekmeksiz 6 tane sarma apcak içinde kuş kadar pirinç var olma olma sen sabah işie çözüm bul bak o susamdaki yağ hiç bişide yok ..ama illa istiyosan alsana
kızlarrr antalyaya giderken afyondaki özdilek mazasına bakayım diyorum havlu ve bornoz takımı için fiyatları normale göre nasıl bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?