80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar, sporumda biraz değişime gittim, verilecek 7 kilo varken biraz daha kardiyo yapmalıyım diye düşündüm..Artık haftanın 4 günü leslie, 2 günü plates yapacağım, cumaları da dinlendiririm vücudumu..

1 ay sonraki düğün için denediğim abiyeler ve eşimin moral verici konuşmaları aklımı başıma getirdi sanırım, bu sefer eski deryayı hissediyorum sanki

Bugün başladım leslieye allahım nasıl özlemişim, bir terledim bir terledim

derya slm cnm

zekiyee
benn yeni evime yeni şeyler almak istiyorum ee kullandıklarımda eskdii yani
7 byıllık evliyim 1 yıl daha kullansam olcak 8 yeni evde yeni şeyler alayım diyorum işte
bornoz takımı
kahvaltı seti, 6 kişilik normal bir yemek takımı almak istiyorum
sıra gelirse tencere seti filan bunlarıda eve taşınmadan alıp koymak istiyorum bir kenara çünkü ozman eminim ki evin giderleirnden
sıra gelmezzz bunları almaya şimdiden alıp koyarsam ii olur diye düşündüm bakarım dönüşte olmazsa

merhaba banucum
Banu ya şu iksiri nasıl yapıyordunuz 1,5 litre suya kaç poşet atıyordunuz..İzmirde a101 in yeşil çayını almıştım dönüşte ablam ben bunları içmem diye zorla koydu bavuluma, e bende şimdi hep liptonun meyveli yeşil çaylarını içiyorum ya durup duruyor öyle kaldı..Bari iksir yapayım diyorum buz atar içerim

Son düzenleme:

araştırısın ne ilginç insanlar var yahu muhatap olsan bi dert olmasan bi dert
bu arada yorumun için çok sağol canım idolüm sizlersiniz inş sizin kadar zayıflarım

canım Trabzon sürmeneliyiz annem ile insan yaşlanmaz okadar sıkıntıalr atlattı ama gülmekten kırar bizleri Rabbim ve annelerimize uzun sağlıklı ömür versin

derya 3 poşet atılıyor. yarım limon sıkıp kabugunu dogruyor kızlar. ben kabukları kullanmıyorum yarım limon sıkıyorum sadece

iyi düşünmüşsün banu. ozamn eksikler ihtiyaçlar cok olur. şimdiden biraz biraz almak maddi acıdan sıkmazda insanı. yarın elinde olur hepsi. hayırlı olsun bu arada evin mutlu huzurlu oturun inş

Sen de buradan sipariş vermiştin değil mi
Yok yok gelirde artık bekle babam bekle
Tişkür ederim ortim güç veriyorsun
Şu an fazla kilon olduğu için gözüne batar tabi, sen onları zayıflayınca gör

derya 3 poşet atılıyor. yarım limon sıkıp kabugunu dogruyor kızlar. ben kabukları kullanmıyorum yarım limon sıkıyorum sadece

Sağolasın boydaşım

Kizlar ben de iksiri yaparken limonu 4 e kesip icine atiyorum.yirmi dk sonra cikartiyorum.

Ben de yapacagim yarin.herkes yapsaya aslinda guzel olur.yesil cayi icmenin en kolay sekli..

Kizlar ben de iksiri yaparken limonu 4 e kesip icine atiyorum.yirmi dk sonra cikartiyorum.

Ben de yapacagim yarin.herkes yapsaya aslinda guzel olur.yesil cayi icmenin en kolay sekli..

evet nilgün yesil cay içmenin en kolay yolu. ben hiç içemiyordum şimdi alıştım iyice bu sekilde içmeye. faydası oldugunada inanıyorum

bende yapıyorum o halde bu hafta kaçamaklarım oldu maalesef haftayı toparlamak babından aceba lapamı yapsam

banu özdilek kendi satış magzasında cok pahalı canım başka yerlerdem almanı tavsiye ederim özdilegin havlularını

bende yapıyorum o halde bu hafta kaçamaklarım oldu maalesef haftayı toparlamak babından aceba lapamı yapsam

Tatlim sende mi reglisin.uzun zamandir duzenli k yememistim.ramazan oncesi duzenime donecegim.persembe lapa yapacagim ben.derya da yapacak istersen sen de katil.

İksirimide hazirlarim.ohhh gider insallah kilolar..

eskilerden alıntı nerden nereye kızlar

zuzum kız nedne tartılıyorsun hergün nsaın piskolojisi bozuluyor
birde akşma 1.5 kilo bile fazla gelebiliriin normal yani

ben 65 kilo olsam neler isterim daha

bende 65 olsam yeter idyordum ama şimdi diyorum 62 63 arasınd aolayım 2 3 kilo gel git payı

ewet tatlım çizelgemi değiştirdim bende az önce, ilk hedef 65 sonrasında da 60 ve sabitlemek inşallah zemuszemus

bol su diyet eğer veremiyosan bi diyetisyene git derim ben

gittim...
polikistik over sendromu ve insülin direnci varmış tedavi görüyorum.bir seneyi geçgin bir süredir.
kilo veriorum ama çok az daha sonra tekrar alıyorum alınca rahatsızlığım tekrar ediyor.
kilolar bana inat sanırım

Son düzenleme:
minik kuşlar günaydın...
topik dün akşam çok fazla ilerlememiş çabucak okudum. kendimi çok şiş hissediyorum, sanki patlayacak gibiyim sizede böyle oluyor mu. kıyafetlerim rahatsız ediyor babetler rahatsız ediyor. bu yüzden canım çok sıkkın. hemen menüme geçmek istiyorum
sabah yine aynı 2 çay bir simit.
öğlede aynı kahvaltılık(bol domates 3 zeytin 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yumurta)
akşam biraz abarttım 6 tane z.yağlı sarma 3 yemek kaşığı barbunya plaki ve 4 tane kırmızı közlenmiş biber kırmızı. su çok içemiyom arkadaşlarım oruçlu. çok abartmışım değilmi ama hepside soğuk soğuk lık diye geçti boğazdan tutumadım ki. belkide o yüzden bu kadar rahatsız oldum. kızın bana ceza verin bişey yapın kendimi çok suçlu hissediyom ben yaaa

senacım 3 kişiden biri olmakda güzel ama işi alamamana sevindim hakkında ayırlısı olsun inşallah bayram sonra iyi bir sezon açılışı yaparsın bu arada kurs işi güzel bende Elay okula başlayınca düşüüyorumhiç gerilme bende alternatif 1 bile yok ..hayırlısı be gülüm :26:
valla tülüm hallettimde gel bana sor ama spor fire verdi dün çek kulağımı yada saçımı ...okadar yorulmuştum ki anlatamam dün yaptığım tatlıdan yedim2 tane hemde kemalpaşa (peynir)tatlıısı ve hemde şerbetli gerçi akşam yemeğinde karpızz yedim sadece ama olsun içim bulanıyor şimdi yediğimi düşününce..
ya kızım bu ne ya koca koca köfteler ,karbonhidratlı patatesler yanına ekmek bide utanmadan dondurma he ,sen beni delirtcen mi alooooooo:4 yolarım bak saçını başını bana sözver bende sana tabii ama gerçek söz bi daha akşam dondurması yemiyelim olur mu ...
ben tülüye gerekeni yaptım bebek için rahat olsun işlem tamam bu arada menün güzel arkadaşım gün boyu oruçtan sonra kendini tutabilmen güzel biravooooo
kız derya o sulu olan izmir köfte tamam mı inegöllülere kaptırmam ben onu afiyet olsun :=)
kızdım mızdım ama 17 yi görünce utandım şimdi ben 7 verdim sen 17 hem ne 5i ben ocaktan beri sözüm ona diyetteyim sıra sende geçir bana ne bulursan
banuş bende bayılıyorum evime eşyalar alıyım siz ev mi alıcaksıznız? sen taşın ben sana izmirden hediye alıp yollıcam söz ,ben okadar istiyorum ki kp.ve kv.yüzünden imkansız ,yapana da hep özeniyorum...Hayırlısı olsun arkadaşım
Tatlim sende mi reglisin.uzun zamandir duzenli k yememistim.ramazan oncesi duzenime donecegim.persembe lapa yapacagim ben.derya da yapacak istersen sen de katil.

İksirimide hazirlarim.ohhh gider insallah kilolar..
nilgün pirinç lapasımı ? 2 gün mü bende yapsam iyi olur kaldı bi ödem gitmiyor,beraber yapalım derya sen ben ,katılan varsa da liste yaparız kim ne kaa vermiş diye ?? olur ??
aslıda niye hissediyon sabahki simit daha kötü bence akşam ekmeksiz 6 tane sarma apcak içinde kuş kadar pirinç var olma olma sen sabah işie çözüm bul bak o susamdaki yağ hiç bişide yok ..ama illa istiyosan alsana

dünkü menüm
sabah:sade t.kahvesi
kahvaltı çeyrek ekmek arası yumurta (kızdan kalan)
ararta t.kahvesi
öğle roka salatası ,1 tane patates kavurma
ararta t.kahvesi
akşam karpuz,1 dilim kepek ekmek,peynir
ara 2 tane kemalpaşa tatlısı
ara:1 t.kahvesi

kahveden kusasım geldi 1.kendi isteğimle 2.halamla3.annemle4. misafirle içtim ama gık dedim ,dün o kaa işimi hallettim de spora gidemedm bugün kız uyansın heme kahvaltı sonrası gidicem..bu arada bayramda biz geleneksel otel gezmelerimiz vardır,4 aile 8 kişi ve bu bayram yine var malesef ben napcam yaaa,herşey dahil oluyo yiyiyorum hep dönüşlerde 2 kilo aldım ve diyete devam edemedim .bu bayram böyle olsun istemiyorum

selam kızlar..
iki gündür giremiyorum yoğunluktan..boş vakitlerimde de şu kurabiye malzemelerini incelemeye daldım netten resmen çıkamadım..
neyse en sonunda cuma Eminönüne gidip kurtulayım şu dertten diyorumyavaştan sipariş almaya başladım onları yetiştirmem gerek..bayram geliyor sözde ben kuu alıp .ikolataları kutulayıp satacaktım nerdeeee ben çikolataları yapıyorum eşim bir yandan yiyor..yaww dedim kedi pistt serayeden yeme..ya canım çok güzel ama diyor..neyse kızlar kafamı iyi dağıtıyor böyle şeylerle uğraşmak yeni doğum yapacak arkadaşım var haftaya falan bekliyorum onun da bebek kurabiyelerini yapıp götürücem bakalım nasıl olacaklar ilk denemelerim?
diyetim sıfır kaçaksız devam ediyor..
dün bir arkadaşa gittik 3 çifttik bir sofra kurmuşlar aman aman. dolma 2 çeşit börek kek.ben çayımı içtim çok kokmaya başlayınca da sofradan kalktım..
sonra dondurma faslına geçtiler ben de bir bardak süt içtim..
valla günlerdir iyi gidiyorum..p.tesi salı da sporuma gittim işyerinde aksatmadım..
cuma günü güzel bir rakam bekliyorum ilk 3 e talibim haberiniz ola

haklısın canım ama sabah getirip şirkette yiyemiyom pastanede de en masum olarak bu var. hatta normalde herkes gider kendi alır poğacasını açmasını ben restorant gibi masama istiyom bana gıcık oluyorlar pastanedeki çalışanlar ama napayım içeri gidip kendim alamaya kalkarsam giderim poğacanında açmanında dibine vururum yani. . sen sadece sarmayı mı gördün gülüm dikkat edersen barbunya dedim pilaki dedim biber közleme dedim anam dedimde dedim yaniiii
bu arada ellerin dert görmesin.. oh iyi geldi valla

kızlarrr antalyaya giderken afyondaki özdilek mazasına bakayım diyorum havlu ve bornoz takımı için fiyatları normale göre nasıl bilen varmı?

fiyatlar kademe kademe canım.çeşit çok fazla.defolu ürünler falan var kilo ile satılıyo.aslında fazla bi defosuda yok gözle görülür bişey değil yani.istersen onlarada bakabilirsin.ben plaj havlularımı az defolu olanlardan aldım çok da memnunum fiyatıda uygundu.malzemesi kaliteli ben kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…