Kizlar ben de iksiri yaparken limonu 4 e kesip icine atiyorum.yirmi dk sonra cikartiyorum.
Ben de yapacagim yarin.herkes yapsaya aslinda guzel olur.yesil cayi icmenin en kolay sekli..
evet nilgün yesil cay içmenin en kolay yolu. ben hiç içemiyordum şimdi alıştım iyice bu sekilde içmeye. faydası oldugunada inanıyorum
bende yapıyorum o halde bu hafta kaçamaklarım oldu maalesef haftayı toparlamak babından aceba lapamı yapsam
eskilerden alıntı nerden nereye kızlar
minik kuşlar günaydın...
topik dün akşam çok fazla ilerlememiş çabucak okudum. kendimi çok şiş hissediyorum, sanki patlayacak gibiyim sizede böyle oluyor mu. kıyafetlerim rahatsız ediyor babetler rahatsız ediyor. bu yüzden canım çok sıkkın. hemen menüme geçmek istiyorum
sabah yine aynı 2 çay bir simit.
öğlede aynı kahvaltılık(bol domates 3 zeytin 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yumurta)
akşam biraz abarttım 6 tane z.yağlı sarma 3 yemek kaşığı barbunya plaki ve 4 tane kırmızı közlenmiş biber kırmızı. su çok içemiyom arkadaşlarım oruçlu. çok abartmışım değilmi ama hepside soğuk soğuk lık diye geçti boğazdan tutumadım ki. belkide o yüzden bu kadar rahatsız oldum. kızın bana ceza verin bişey yapın kendimi çok suçlu hissediyom ben yaaa
kız derya o sulu olan izmir köfte tamam mı inegöllülere kaptırmam ben onuafiyet olsun :=)
nilgün pirinç lapasımı ? 2 gün mü bende yapsam iyi olur kaldı bi ödem gitmiyor,beraber yapalım derya sen ben ,katılan varsa da liste yaparız kim ne kaa vermiş diye ?? olur ??
selam kızlar..
iki gündür giremiyorum yoğunluktan..boş vakitlerimde de şu kurabiye malzemelerini incelemeye daldım netten resmen çıkamadım..
neyse en sonunda cuma Eminönüne gidip kurtulayım şu dertten diyorumyavaştan sipariş almaya başladım onları yetiştirmem gerek..bayram geliyor sözde ben kuu alıp .ikolataları kutulayıp satacaktım nerdeeee ben çikolataları yapıyorum eşim bir yandan yiyor.. yaww dedim kedi pistt serayeden yeme..ya canım çok güzel ama diyor..neyse kızlar kafamı iyi dağıtıyor böyle şeylerle uğraşmak yeni doğum yapacak arkadaşım var haftaya falan bekliyorum onun da bebek kurabiyelerini yapıp götürücem bakalım nasıl olacaklar ilk denemelerim?
diyetim sıfır kaçaksız devam ediyor..
dün bir arkadaşa gittik 3 çifttik bir sofra kurmuşlar aman aman. dolma 2 çeşit börek kek.ben çayımı içtim çok kokmaya başlayınca da sofradan kalktım..
sonra dondurma faslına geçtiler ben de bir bardak süt içtim..
valla günlerdir iyi gidiyorum..p.tesi salı da sporuma gittim işyerinde aksatmadım..
cuma günü güzel bir rakam bekliyorum ilk 3 e talibim haberiniz ola
geçmiş okudum koştum geldim.kocişlede 2 laklak yaptık facede dün atışmıştık birazda:85: neyse düzelttik arayı.keşke onlarda bizim kadar anlayışlı olsalarneyse kızlar moralim yerinde herkese kocaman günaydın sabah tartıda 77.7 yi gördüm süper hissediyorum kendimi doğrusu pantolonlarım bol geliyo ya nerdeyse 10 kilo verdim 200 gram daha versem toplamda 10 yapıyo süper valla hemde regl olmama rağmen
al birini vur ötekine yaa..benim eşim bir de evlenmeden önce doğum gününden başka hiç bir günü kutlamam onan göre dedi.. doğum günümü de bu sene bebek geldi sana o hediye işte diye almadı.. halbuki bizde doğum yapan eşe güzel hediyeler alınır ama nerdeee.. ondan önceki sene dükkan açtık doğum günü hediyesini alamam zamanım yok diye almadıveee gelelim banaaaa
bugun evliliğimizin 9. yıl dönümüve ben biliyorumki eşim yine hatılamıycak ben her özel günü hatırlatmaktan bıktım artık. hep bi kıpırtı olur içimde günler yaklaşınca dayanamaz bi kaç gün önceden başlarım hatırlatmalara. ama bazen ogünü hatırlamaz 1 gün sonra hatırlar ve saçma sapan dolanır durur ne alsam diye. bazen yeni alınmış bi eşyayı hediye eder bazende bi eşya alırken bak bu doğum günü hediyen yada evlilik falan der. artık öyle alışmışımki bu yıl hiçbişey gelmiyor içimden. ve hatırlatmadım bile. ben sadece onun bari birini hatırlayıp sabah bi öpücükle iyiki doğdun vs.. demesini istiyorum.çokmu canıımmm..şuda var tabi hiiiç sevmez bugunleri.kendi doğum gününde bile pasta istemez sevmez. ama ben yinede alırım hediyesini pastasını..bugun benimde içimden gelmiyor hazırlık güzel yemek hoş sofra hediyee falan.amannn yapmıyım demii...hatırladığındada dışarda dolanır durur ne alsam diye..doğum günümü geç hatırlayınca eve gelememiş hediye almadan..peki ne aldı????? bime bi ara 6kase ve büyügü gelmişti hatırlarsınız belkii.. onu almış bana poşetle getirmişşşşşş:76::76::76::76::76: ne gülmüştüm. tabi canım saol ne düşüncelisinnn dedim. evv kase doluuuuu.. oda farkında tabi saçma oldugunun ama olsun hatırladıyaaaa..bakalım bugun ne olcakkkkk...belki tlfnuna alarm falan kurmuşturrr karıcığımla 9. yıl dönümümüzzz diyeee
maşallah canım çok güzel değişmişsin inşallah istediğin hedefine de tez zamanda ulaşırsın darısı başımızaa..resimler
Eki Görüntüle 241686 Eki Görüntüle 241687 Eki Görüntüle 241691 Eki Görüntüle 241696 Eki Görüntüle 241694 Eki Görüntüle 241695 Eki Görüntüle 241697 Eki Görüntüle 241698
eski fotolarda içinde buyrun yorumlarınızı bekliyorum
seçil tam 2 aydır 77,7 rakamını görüyorum artık ölcem ,7 den nefret etiim o ka yani,ama senin adına sevindim umarım sende 7lerde çakılı kalmazsın
bu arada kendime içi alınmış çeyrek ekmekten(evde o vardı)sucuklu tost yaptım yedim narata içtim 1 bardak valla doyduğumu hissettim benim ağzımın tadı bunlar özlemişim ama kaçak sayılmazdemi..toplasan 150-200 cal almışımdır minikti yani porsiyonum..kızda doysun kaçıcam sporuma ..görseniz kimse yok koca salonda tek başımayım..sıcaktan ve ramazandan dolayı giden yokmuş,bazen tek enayi benmiyim diyorum bazende herkes şişko kalcak ben zayıf olcam diye kedimi avutuyorum ...işte körler sağırlar birbirii ağırlar :=)
sizi seviyom
lapalarlabelki toplarlarız regl olmadım canım orucum ama sahurda ve iftarda lapa yapabilirim zaten lapa yaparkende 2 öğün yiyebiliyordumTatlim sende mi reglisin.uzun zamandir duzenli k yememistim.ramazan oncesi duzenime donecegim.persembe lapa yapacagim ben.derya da yapacak istersen sen de katil.
İksirimide hazirlarim.ohhh gider insallah kilolar..
deryacım abiyede renk seçimin nasıl olacak.kumaşın cinsi saten tarzı kumaşlar daha çok kuzur gösteriyor bence şifon düşünebilirsin.tirirl tiril çok güzel olur...pilates çemberi bende istiyorum maalesef emzirme sonrası göğüslerim benimde sönük baoln gibiler ve faydası oluyor demisiniz denemek lazım.göğüslerim sarktı ve cıvık hamur gibi param olsa silikon bile düşünebilirim ama eşim istemez:))ebru gündeşin ki gibi taş gibi...artılardan kurtulmaya başladın mı nasıl kilon beni sabit geçmişsin teşekkürler...ii oldu malesef 1,5 kilo artıdayım umarım cumaya düzelir...
İyiyim burcu'cum senin eğitim sonrası iş imkanı ne durumda...
kızlar şu iksiri belki 10 kere okumuşumdur fakat hep unutuyorum yapmadığım içim ama yapmak istiyorum kilolar artarak gidiyor.1,5 lt suya 3 yeşilçay,1 limon 20 dk bekletip içiyorduk değil mi?
birde prinç lapası hiç denemedim acaba yapabilir miyim.yanlış hatırlamıyorsam gülay limon ve karabiberle midye dolma tadında oluyor demişti.çok severim.acaba denesem bende limon karabiberli mi tüketsem ama oruç tutamam o zaman.yada bayram sonrası deneyeceğim...off bayramda baklavalar, sarmalar ne yapacağım kendimi eve mi kapatsam kv.ev baklavası yapar çok severim...iradeli olmalı az yemeliyim.
lapalarlabelki toplarlarız regl olmadım canım orucum ama sahurda ve iftarda lapa yapabilirim zaten lapa yaparkende 2 öğün yiyebiliyordum
deryada lapacıymış perşembe günü yapalım garii
iksiride yapıp akşamdan sabaha içeceğim inş
bayrama ne kaldı şurada 2 kg verebilsem harika olur
kızlar şu iksiri belki 10 kere okumuşumdur fakat hep unutuyorum yapmadığım içim ama yapmak istiyorum kilolar artarak gidiyor.1,5 lt suya 3 yeşilçay,1 limon 20 dk bekletip içiyorduk değil mi?
birde prinç lapası hiç denemedim acaba yapabilir miyim.yanlış hatırlamıyorsam gülay limon ve karabiberle midye dolma tadında oluyor demişti.çok severim.acaba denesem bende limon karabiberli mi tüketsem ama oruç tutamam o zaman.yada bayram sonrası deneyeceğim...off bayramda baklavalar, sarmalar ne yapacağım kendimi eve mi kapatsam kv.ev baklavası yapar çok severim...iradeli olmalı az yemeliyim.
canım Trabzon sürmeneliyiz annem ile insan yaşlanmaz okadar sıkıntıalr atlattı ama gülmekten kırar bizleri Rabbim ve annelerimize uzun sağlıklı ömür versin
e batıyor
minik kuşlar günaydın...
topik dün akşam çok fazla ilerlememiş çabucak okudum. kendimi çok şiş hissediyorum, sanki patlayacak gibiyim sizede böyle oluyor mu. kıyafetlerim rahatsız ediyor babetler rahatsız ediyor. bu yüzden canım çok sıkkın. hemen menüme geçmek istiyorum
sabah yine aynı 2 çay bir simit.
öğlede aynı kahvaltılık(bol domates 3 zeytin 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yumurta)
akşam biraz abarttım 6 tane z.yağlı sarma 3 yemek kaşığı barbunya plaki ve 4 tane kırmızı közlenmiş biber kırmızı. su çok içemiyom arkadaşlarım oruçlu. çok abartmışım değilmi ama hepside soğuk soğuk lık diye geçti boğazdan tutumadım ki. belkide o yüzden bu kadar rahatsız oldum. kızın bana ceza verin bişey yapın kendimi çok suçlu hissediyom ben yaaa
gülüm kız kız dün hakettim ben evlilik yıldönümü ya güya değişik yemek yapıca ucundan yiyivermişimmm
valla tülüm hallettimde gel bana sor ama spor fire verdi dün çek kulağımıyada saçımı ...okadar yorulmuştum ki anlatamam dün yaptığım tatlıdan yedim2 tane hemde kemalpaşa (peynir)tatlıısı ve hemde şerbetli gerçi akşam yemeğinde karpızz yedim sadece ama olsun içim bulanıyor şimdi yediğimi düşününce..
ya kızım bu ne ya koca koca köfteler ,karbonhidratlı patatesler yanına ekmek bide utanmadan dondurma he ,sen beni delirtcen mi alooooooo:4 yolarım bak saçını başınıbana sözver bende sana tabii ama gerçek söz bi daha akşam dondurması yemiyelim olur mu ...
ben tülüye gerekeni yaptım bebek için rahat olsun işlem tamambu arada menün güzel arkadaşım gün boyu oruçtan sonra kendini tutabilmen güzel biravooooo
kızdım mızdım ama 17 yi görünce utandım şimdi ben 7 verdim sen 17 hem ne 5i ben ocaktan beri sözüm ona diyetteyimsıra sende geçir bana ne bulursan
kadaşım
[/B]
canım ben kahveleri görünce isveç diyeti falan sandımdünkü menüm[/B]
sabah:sade t.kahvesi
kahvaltı çeyrek ekmek arası yumurta (kızdan kalan)
ararta t.kahvesi
öğle roka salatası ,1 tane patates kavurma
ararta t.kahvesi
akşam karpuz,1 dilim kepek ekmek,peynir
ara 2 tane kemalpaşa tatlısı
ara:1 t.kahvesi
maşallahhhh. ne beceriklisin...benimde bi arkadaşımın teyze kızı kurabiyeler yapıyodu bebeklere. eşinde haklı ama ev çikolatası eminim başkadır.sen ne iradelisin maşallahselam kızlar..
iki gündür giremiyorum yoğunluktan..boş vakitlerimde de şu kurabiye malzemelerini incelemeye daldım netten resmen çıkamadım..
neyse en sonunda cuma Eminönüne gidip kurtulayım şu dertten diyorumyavaştan sipariş almaya başladım onları yetiştirmem gerek..bayram geliyor sözde ben kuu alıp .ikolataları kutulayıp satacaktım nerdeeee ben çikolataları yapıyorum eşim bir yandan yiyor.. yaww dedim kedi pistt serayeden yeme..ya canım çok güzel ama diyor..neyse kızlar kafamı iyi dağıtıyor böyle şeylerle uğraşmak yeni doğum yapacak arkadaşım var haftaya falan bekliyorum onun da bebek kurabiyelerini yapıp götürücem bakalım nasıl olacaklar ilk denemelerim?
diyetim sıfır kaçaksız devam ediyor..
dün bir arkadaşa gittik 3 çifttik bir sofra kurmuşlar aman aman. dolma 2 çeşit börek kek.ben çayımı içtim çok kokmaya başlayınca da sofradan kalktım..
sonra dondurma faslına geçtiler ben de bir bardak süt içtim..
valla günlerdir iyi gidiyorum..p.tesi salı da sporuma gittim işyerinde aksatmadım..
cuma günü güzel bir rakam bekliyorum ilk 3 e talibim haberiniz ola
canım seninkide pek akıllı daha başta pazarlığı yapmışşşal birini vur ötekine yaa..benim eşim bir de evlenmeden önce doğum gününden başka hiç bir günü kutlamam onan göre dedi.. doğum günümü de bu sene bebek geldi sana o hediye işte diye almadı.. halbuki bizde doğum yapan eşe güzel hediyeler alınır ama nerdeee.. ondan önceki sene dükkan açtık doğum günü hediyesini alamam zamanım yok diye almadıben de cep telefonumun açılış notuna kocaman sıfır beklenti sonsuz mutluluk yazdım onu görünce ondan birşey beklememem gerektiğini hatırlıyorum..halbuki ufacık bir şey dahi alsa ne kadar kıymetli ama düşünemiyorlar malesef inşallah seninki hatırlar tülinim.. nice mutlu senelere tülinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
.
kesinlikle limon karabiber 10 numara oluyor yemesi,zaten ben ne yiyemezsem limon sıkarım yerim.İyiyim burcu'cum senin eğitim sonrası iş imkanı ne durumda...
bendensin deryacım olsada yesek bir tepsi :)Seher saçmalama hem lapa yapıp hem oruç mu tutacaksın
Yapma göünü seveyim, kilo vereceğim derken eziyet etme kendine, regl olunca yaparsın.
evet iksirin formülü oymuş filiz, bana da öyle verdiler...
Bak karabiber limon iyi fikirmiş bende perşembe günü öyle deneyeyim, mideye dolmayı benim kadar seven de yoktur herhalde
günaydıııınnnn. tabi ben geçmişi okuyana kadar öğlen olduuuuu
canım tahmin ettim. çaykaralı bi çok sevdiğim dostum var. ordan tanıdık geldi.amiiinn canım
sevgicim sen simite acil çözüm bul canım. işyerine müsli koysan yada kfleks bi sütle yesen olmazmı.eğer imkan yoksa bari yarım simit domates salatalık falan yesen. hadi sabahı anladımda öğlen 3 dilim neden yedinnnnn canım illa ekmek istiyorsan 1 dilim ye olurmuuu akşam gündüze göre daha masum bence. sen sabahı çözmelisin canım benim
gülüm kız kız dün hakettim ben evlilik yıldönümü ya güya değişik yemek yapıca ucundan yiyivermişimmmhatalarımın bilincindeyim şekerim. bida yok tmm akşamlarıda güya yürüyüşe çıkıyoruz dondurma yiyip geliyoruz. size söööözzzz yemiyorum bida. sadece 1 kez yalıyorum külahı tmmmm bide evet daha 5 ay dolmadı ve ben 17 kg verdimmmm.. sen bide ocaktamı başladıııınnnnn bundan kelliiii benim elimdesin. gör bakalım ocak ayında eğer 65 olmazsak döv benide kendinide
canım ben kahveleri görünce isveç diyeti falan sandımyazık sana ne çok içirmişler içme sen gülüm içmeeee...ben şimdi kızıyomuyum senin patates kavurmana + kemal paşalarına + kahvedeki şekerlerineeee
maşallahhhh. ne beceriklisin...benimde bi arkadaşımın teyze kızı kurabiyeler yapıyodu bebeklere. eşinde haklı ama ev çikolatası eminim başkadır.sen ne iradelisin maşallahokadar yap et , harika sofralaragit ve yemeden gel. tekrar tebriklerrr
canım seninkide pek akıllı daha başta pazarlığı yapmışşşdediğin gibi canım doğum yapana bi bilezik takılır enazından ama nerdeeeeee...zaten hediye sonraki mesele canım. bi hatırlasalar zamanında kutlasalar hediyesizde olur ...şimdilikkkkk benimki tabiki hatırlamadı canım benimmmmm..çok teşekkür ederimmm
kızman lazım ama kız bana tülüm kız bana ,bana kız bana kız kız bana tülümmmmmmmmm
kızman lazım ama kız bana tülüm kız bana ,bana kız bana kız kız bana tülümmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?