80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş okudum koştum geldim.kocişlede 2 laklak yaptık facede dün atışmıştık birazda:85: neyse düzelttik arayı.keşke onlarda bizim kadar anlayışlı olsalar neyse kızlar moralim yerinde herkese kocaman günaydın sabah tartıda 77.7 yi gördüm süper hissediyorum kendimi doğrusu pantolonlarım bol geliyo ya nerdeyse 10 kilo verdim 200 gram daha versem toplamda 10 yapıyo süper valla hemde regl olmama rağmen

Kizlar ben de iksiri yaparken limonu 4 e kesip icine atiyorum.yirmi dk sonra cikartiyorum.

Ben de yapacagim yarin.herkes yapsaya aslinda guzel olur.yesil cayi icmenin en kolay sekli..

evet nilgün yesil cay içmenin en kolay yolu. ben hiç içemiyordum şimdi alıştım iyice bu sekilde içmeye. faydası oldugunada inanıyorum

Ohh ne mutlu bana uyandırdım hepinizi :87:

bende yapıyorum o halde bu hafta kaçamaklarım oldu maalesef haftayı toparlamak babından aceba lapamı yapsam

Ortim biz nilgünle lapacıyız perşembe günü, buyur gel sen de katıl istersen

eskilerden alıntı nerden nereye kızlar

Hiçbirinin gözü doymamış zayıflayınca

Merhaba, o sarmaları boşver, barbunya da 3 kaşık e tamam, biberler desen zaten sebze, asıl canavar sabah menünde..Hem sabah simit yemişsin, hem de öğle 3 dilim ekmek...Ekmekleri sabaha al ve sonra asla yeme diyeceğim ama sabah öyle bir şansım yok demişsin.. Mutfağınız filan yok mu iki dakikada mesela sütle mısır gevreği yesen?
Ya da illa mecbursan pastane ürünlerine en azından yarım simit ye, öğle ekmeğini de 2 dilime çek (tabi tam buğday ya da kepek ekmeği olduğunu farzediyorum)
Ekmek kilo aldıran en büyük etken, akşam yediklerinde bir şey yok sen ekmek olayını düzene sok bence..

Gülaycım bilemiyorum,ben inegöl köfteyi hazır alıyorum böyle bir gün biber, salça domatesle yemek gibi yaptım, güzel de oldu öyle kaldı adı Al canım senin olsun gitmesin inegöllülere

Lapa olayı da ben 4 defa filan yaptım her seferinde 1000-1100 arası kilo kaybım oldu ama bir kısmı geri geldi ertesi gün, yani gelenleri çıkarırsak 500-600 gram fark oluyor..Ödem atmaya birebir, cumaya bizimle yapmayı düşünebilirsin..

Nihalim sen daha kursa yeni başlamıştın maaşallah ne zaman üretime geçtin kuu
Hadi yaptıklarından çek de görelim
İradene de helal olsun

seçil tam 2 aydır 77,7 rakamını görüyorum artık ölcem ,7 den nefret etiim o ka yani,ama senin adına sevindim umarım sende 7lerde çakılı kalmazsın

bu arada kendime içi alınmış çeyrek ekmekten(evde o vardı)sucuklu tost yaptım yedim narata içtim 1 bardak valla doyduğumu hissettim benim ağzımın tadı bunlar özlemişim ama kaçak sayılmazdemi..toplasan 150-200 cal almışımdır minikti yani porsiyonum..kızda doysun kaçıcam sporuma ..görseniz kimse yok koca salonda tek başımayım..sıcaktan ve ramazandan dolayı giden yokmuş,bazen tek enayi benmiyim diyorum bazende herkes şişko kalcak ben zayıf olcam diye kedimi avutuyorum ...işte körler sağırlar birbirii ağırlar :=)

sizi seviyom

Tamammını okuyamadım baya birikmiş.Mağazadan satış yapıldığı için patron burada ben ölçülere çıkıyorum pek fırsat bulamıyorum face ii oldu.sohbet hızlı ilerliyor ve keyifli ortam:)

sevdacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara canım....her zaman nakit harcamak mantıklı bu kredi kartların çektiğimizi hiçbişeyden çekmiyoruz,alışkanlık oluyor nasılsa ödenir diye toplam tutarı öderken birde bakmışsın ki asgarisini öder durumda kalıyorsun.bir kurtulsaydık.bidaha cash alışveriş yapacağım:)

Nurancım katı meyva sıkacağı çok ii oluyor sadece yıkaması sorun çok arçası var içerken i temizlerken sinir bozucu.ama her evde olmalı güle güle kullan....

banu canım ne reçeli ne kaçırdım kv şeftali reçeli kızına 5 bana 3 veriri demişsin ama dryanın yorumuna göre öncesi var.hayırdır canım noldu...birde collezzion outlet nerede 6 liraya tulum dikkatimi çekti belki özrü öyle azdır hoşumuza giden bişey olur bizde alırız:)tarzı hoşuma gidiyor renkli ve spor...tatile bişey kalmadı...heyecan telaş başlamıştır 2 çocuk birde eş valiz hazırlanacak bişey unutulmamalı vs.kolay gelsin şimdiden...

gülçincim tek kelimeyle süpersin canım biraz sendeki azim bizede bulaşsa maşallahın var resimde fıstık gibisin.hiç sarkıklık yok.gayet fit gözküyorsun...benim boyuma göre ideal kilom 54 çıkıyor.sizin gibi düşündüğümde benim 50 kilo yapmam lazım hedefimi.bence iyisin sıkılaşman yeterli olur.yinede nasıl mutlu oluyorsan onu tercih et...annen nasıl iyidir inş.

sehercim baya fark var fizik tiplerimiz aynı armut sadece popo-basen:)iki resim arasında baya fark var eskisinde anne teyze gibi durmuşsun ama şuan 15 kilo fark bile işe yaramış tam gaz devam biraz daha verip platese bizde başlamalıyız:)

zekiye canım sende aynı kıyafetlerle çekmişsin çok ii düşünmüşsün.walla hiç 79 durmuyorsun o göbekte sadece sporla gider uzun boylu olmak ne güzel bacaklar incecik...sende 60 kiloya düşünce manken gibi olursun artık.hem oruç tutup hem kilo verebiliğiniz için ayrıcaa tebrik ediyorum sizileri...

izlem canım yırtık jean modasına uymuşsun çok yakışmış.etek biz balık etlilere her zaman daha çok yakışıyor fakat pantolonun rahatlığı hiçbişeyde yok.ege artık büyüdü bu tavırları gayet normal allah görünür görünmez kaza vermesin.eltimin oğlu adı da ege allahım düz duvara tırmanırdı taki okulla başladı normale döndü.hala yaramaz ama eskiden neler neler yapardı.beyaz kırlentleri camdan aşağı atmıştı,mutfak masasına çıkıp saati bozmuştu,pudingi fıstık yeşili halıma dökmüştü.saksıdaki toprakları kaşıklar alıp yere bocalamıştı,birde spatulamı alıp antrede botları kaldırıp taşıyıp kırmıştı.bunun gibi birsürü...kendi evlerinde 2 kere vitrin canımı 3 kere kapının camını birde balkon canımı kırmıştı.....
iftarlıkların çok güzel olmuş ellerine sağlık....insanın azı sulanıyor birdebenim gibi hurma delisi ise:)

adaşım merhaba nasılsın pek uğrayamıyorum.beni sormuşsun teşekkürler...tb pohoçayı nasıl yapıyorsun.buzluğa atıp çıkarıp ısıtıyor msuun sonra?sahur menün gaet zengin oluyor iftarda kısıyorsun sanırım...

sesi kilo çizelgesi yapar msın.kaç kilo verdin anlamıyorum ocak ayından itibaren yapıyorum demişsin.çizelge olursa bakarız ii olur.

sacre nasılsın...sohbetlerin güzel oluyor fakat kaçırıyorum bu aralar nasılsın....

deryacım abiyede renk seçimin nasıl olacak.kumaşın cinsi saten tarzı kumaşlar daha çok kuzur gösteriyor bence şifon düşünebilirsin.tirirl tiril çok güzel olur...pilates çemberi bende istiyorum maalesef emzirme sonrası göğüslerim benimde sönük baoln gibiler ve faydası oluyor demisiniz denemek lazım.göğüslerim sarktı ve cıvık hamur gibi param olsa silikon bile düşünebilirim ama eşim istemez:))ebru gündeşin ki gibi taş gibi...artılardan kurtulmaya başladın mı nasıl kilon beni sabit geçmişsin teşekkürler...ii oldu malesef 1,5 kilo artıdayım umarım cumaya düzelir...

burcu nerelerdesin hiç rastlamıyorum ya gözümden kaçıyor yada fazla girmiyorsun...

ayşecim seni de görmüyorum sen nasılsın minik prenses nasıl sağlığı yerinde mi biara astımdan şüpheleniliyor demiştin....

nilgünüm canım beni hiç unutmuyorsun teşekkürler canım....sahurda müsli yiyip tüm gün nasıl duruyorsun.birara bende mi yapsam dedim ama şöyle deneyeceğim akşam müsli sahurda ise yemek yiyeceğim bide öyle deneyeyim inş.işe yarar.eşinle aran düzelmiş çok şükür allah muhabbetinizi artırsınçbende eşimle oturup saatlerce muhabbet ederim.birbirimizle yaşadıklarımızı paylaşınca birbirimizin dostuda oluyoruz ii oluyor.tabii bebek oldu ve annem geldi ortam biraz daha değişti amam bunada şükür bu aralar ikisinin arası ii arada kalmıyorum.bayrama kadar şirket arabası bende kalacak ve işe dikmen-ist.yolu yani 40 km gideceğim.eğer evi bu arada taşırsam araba bende kalacak yoksa arabayı alacaklar ve çift araç gidip geleceğim o da yaklaşık 1,5-2 saat evden erken çıkmam ve eve geç kalmam demek.hayırlısı olsun.kızların nasıl ikinizin ilişkisinin ii olması onlarıda mutlu ediyordur...

arzucum nasılsın,nasıl gidiyor?facede rastalaşamıyoruz....

Nihalcim merhaba bebek için birden ağır diyetler yapma, belki kan değerlerinde yada ne biliyim kontrollerinde problem çıkarmaşın dukan diyeti kolestroli artırabilir.hep protein.var tek yönlü beslenmek hamilelik öncesi iiolmayabilir.herşeyden ye az az ve sık ye bence...vucudunun dirençi düşmesin.bildiğim kadarıyla kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyor.ben 68 le hamile kaldım 88 le doğuma girdim.ilk evlendiğimde düşünseydik 58 le hamile kalacaktım daha ii olacaktı ama kısmet böyleymiş.hamilelikte alınan kilo nasılsa veriliyor çok düşünülmemeli.bebek
isteyen tüm arkadaşlar inş.sağlıklı gönlünüze göre bir bebek olur.

zeynepcim bacaklarımda ki çatlak yüzünden etek giyemiyorum doktora bunun için gitmeye çekiniyorum demişsin.çekinecek bişey yok.uamarım o çatlaklara faydalı bişey vardır.benimde kilo alıp vermeden bacak-basen ve hamilelikten göbekte var.doktorlar hiç çatlağın yok dedi olmaz mı sol latta var dedim bu neki dediler.bunlar birazda genetik.bazıları kiloda alsa doğumda yapşa hiç çatlağı olmuyor ama benim alt kısım hep çatlak...çok takma böyle şeyleri kendini kısıtlama doktora danış nolacak belki işe yarar bişey vardır.derya yazmış limon-kahve zahmetli ama işe yarar demiş.dene... annen nasıl oldu?

al birini vur ötekine yaa..benim eşim bir de evlenmeden önce doğum gününden başka hiç bir günü kutlamam onan göre dedi.. doğum günümü de bu sene bebek geldi sana o hediye işte diye almadı.. halbuki bizde doğum yapan eşe güzel hediyeler alınır ama nerdeee.. ondan önceki sene dükkan açtık doğum günü hediyesini alamam zamanım yok diye almadı ben de cep telefonumun açılış notuna kocaman sıfır beklenti sonsuz mutluluk yazdım onu görünce ondan birşey beklememem gerektiğini hatırlıyorum..halbuki ufacık bir şey dahi alsa ne kadar kıymetli ama düşünemiyorlar malesef inşallah seninki hatırlar tülinim.. nice mutlu senelere tülinim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

maşallah canım çok güzel değişmişsin inşallah istediğin hedefine de tez zamanda ulaşırsın darısı başımızaa..

nihalcim bende kuzey harflerinden kurabiye kalıpları alıyım diye düşündüm tatlı tuzlu kurabiye yapıp tamamını kuzey olarak yapıp doğum gününe haırlıyımistedim birde diş için ama diş için şeker hamuruda olamsı gerekiyor.o kalacak ama harleri uygun bulamadım çok pahalı.sen biryerde rastlarsan bana bildi verir misin?....

valla ben mutlu oldum 77.7 ye inşallah 67.7 yi de görürüz boşv er canım sen yap sporunu bende gitmek istiyom ama vakit yok ramazan sonrası başlıcam önce hedefim 75 bakalım bayrama inşallah

Selam Kizlar Nasilsiniz

Filiz ablacim
evet pek girmiyorum artik topige ..
Cuma günleri bildirim yapip cikiyorum sadece :)
Umarim iyisindir

Tatlim sende mi reglisin.uzun zamandir duzenli k yememistim.ramazan oncesi duzenime donecegim.persembe lapa yapacagim ben.derya da yapacak istersen sen de katil.

İksirimide hazirlarim.ohhh gider insallah kilolar..
lapalarlabelki toplarlarız regl olmadım canım orucum ama sahurda ve iftarda lapa yapabilirim zaten lapa yaparkende 2 öğün yiyebiliyordum
deryada lapacıymış perşembe günü yapalım garii
iksiride yapıp akşamdan sabaha içeceğim inş
bayrama ne kaldı şurada 2 kg verebilsem harika olur

Son düzenleme:
İyiyim burcu'cum senin eğitim sonrası iş imkanı ne durumda...

kızlar şu iksiri belki 10 kere okumuşumdur fakat hep unutuyorum yapmadığım içim ama yapmak istiyorum kilolar artarak gidiyor.1,5 lt suya 3 yeşilçay,1 limon 20 dk bekletip içiyorduk değil mi?

birde prinç lapası hiç denemedim acaba yapabilir miyim.yanlış hatırlamıyorsam gülay limon ve karabiberle midye dolma tadında oluyor demişti.çok severim.acaba denesem bende limon karabiberli mi tüketsem ama oruç tutamam o zaman.yada bayram sonrası deneyeceğim...off bayramda baklavalar, sarmalar ne yapacağım kendimi eve mi kapatsam kv.ev baklavası yapar çok severim...iradeli olmalı az yemeliyim.

Özetine kurban senin
Filizcim saten düşünüyorum ya :26:
Yani öyle kısıtlamadım illa saten olsun diye, şifon da olur ama hiç görmedim, bütün beğendiklerim saten tarzıydı..Ama aynada korsesiz halimi bile beğendim açıkçası bilmiyorum, bende eskiden cesaret edemezdim ama görünce hoşuma gitti..Son kararı cuma günü vereceğim zaten, korsemi giyip gideceğim bakalım.. Renk olarak gece mavisi çooook istiyorum ama yoktu, belki cuma yeni gelenlerin arasında vardır..
Denediklerimin arasından pembe bir tanesini en çok beğendim, yani pembe ama fuşyaya kayıyor çok tatlı bir renk, normalde iddialı gelir ama çok sevdim
Aslında bir arkadaşım olsa fikir verecek onunla gitsem ne güzel olur

Çember al bencede eminim göğüslerimiz toparlayacak o hareketlerle..
Kilo durumu çok şükür eski azmime kavuştum filizim..Dün start verdim, baya toparladım hatta bu sabah hemen 500 gr eksik gördüm tartıda :87:
İnşallah benim için artık her şey çok daha güzel olacak..

Sen nasılsın sıkıntılı havan sağıldı mı, çok moralin bozuktu bir aralar..

Yatili okulda bana sunduklari is imkanlari benim hayalimdeki isi cagristirmadi ablacim ..
belki bu ayin sonunda huzur evinde bi kac aylik staj yapacagim oradan haber bekliyorum suan ..
malum ellerim yüzünden agir isler yapamiyorum, huzur evinde tonton amcalar ve teyzeleri oyalayacak onlarla güzel vakit gecirmeyi saglayacak
gezdircek kitap okucak biseyler yapcakmi$im stajimda .. kulagima ho$ geldi bana önerdikleri bu staj bende i$te haber bekliyorum

3.haftadir evdeyim tatil gibi geldi bu 3.hafta bana

Sen neler yapiyorsun, Kuzey bebek nasil iyidir insallah

Seher saçmalama hem lapa yapıp hem oruç mu tutacaksın
Yapma göünü seveyim, kilo vereceğim derken eziyet etme kendine, regl olunca yaparsın.

evet iksirin formülü oymuş filiz, bana da öyle verdiler...
Bak karabiber limon iyi fikirmiş bende perşembe günü öyle deneyeyim, mideye dolmayı benim kadar seven de yoktur herhalde

günaydıııınnnn. tabi ben geçmişi okuyana kadar öğlen olduuuuu

canım Trabzon sürmeneliyiz annem ile insan yaşlanmaz okadar sıkıntıalr atlattı ama gülmekten kırar bizleri Rabbim ve annelerimize uzun sağlıklı ömür versin
e batıyor

canım tahmin ettim. çaykaralı bi çok sevdiğim dostum var. ordan tanıdık geldi.amiiinn canım

sevgicim sen simite acil çözüm bul canım. işyerine müsli koysan yada kfleks bi sütle yesen olmazmı.eğer imkan yoksa bari yarım simit domates salatalık falan yesen. hadi sabahı anladımda öğlen 3 dilim neden yedinnnnncanım illa ekmek istiyorsan 1 dilim ye olurmuuu akşam gündüze göre daha masum bence. sen sabahı çözmelisin canım benim

gülüm kız kız dün hakettim ben evlilik yıldönümü ya güya değişik yemek yapıca ucundan yiyivermişimmmhatalarımın bilincindeyim şekerim. bida yok tmm akşamlarıda güya yürüyüşe çıkıyoruz dondurma yiyip geliyoruz. size söööözzzz yemiyorum bida. sadece 1 kez yalıyorum külahı tmmmm bide evet daha 5 ay dolmadı ve ben 17 kg verdimmmm.. sen bide ocaktamı başladıııınnnnnbundan kelliiii benim elimdesin. gör bakalım ocak ayında eğer 65 olmazsak döv benide kendinide

canım ben kahveleri görünce isveç diyeti falan sandım yazık sana ne çok içirmişler içme sen gülüm içmeeee...ben şimdi kızıyomuyum senin patates kavurmana + kemal paşalarına + kahvedeki şekerlerineeee
maşallahhhh. ne beceriklisin...benimde bi arkadaşımın teyze kızı kurabiyeler yapıyodu bebeklere. eşinde haklı ama ev çikolatası eminim başkadır.sen ne iradelisin maşallah okadar yap et , harika sofralaragit ve yemeden gel. tekrar tebriklerrr

canım seninkide pek akıllı daha başta pazarlığı yapmışşş dediğin gibi canım doğum yapana bi bilezik takılır enazından ama nerdeeeeee...zaten hediye sonraki mesele canım. bi hatırlasalar zamanında kutlasalar hediyesizde olur ...şimdilikkkkk benimki tabiki hatırlamadı canım benimmmmm..çok teşekkür ederimmm

evet canım iksirin tarifi o şekilde lapayı oruçta olsam yapacağım yediğim zamanlara sayarım orucunu sadece hurma ve zeytinle açanları düşünüp kendime sahip olurum
bayramdada kendimize sahip olmalıyız onca çilemiz heba olmasın malum nelere hayır dedik biz

deryacım ben kursa devam etmiyorum canım 3 saatlik bi workshoptı oldu bitti çok da yeterli değildi bence ama yapa yapa öğrencem canım..yeni birşey farkettim bizi burda acayip kazıklıyorlar..bir kurabiye kalıbı burda 10 tl yurtdışından getiriyolar yurtdışına baktım şimdi 1 dolar ya şaka gibi adama bak..öle yarı yarıya falan değil yani deli fark var..şimdi ordna getirtmek için araştırcam da bazı malzemeleri önceden almak lazım..çok lazım olanları alcam şimdi..geri kalanını ordan getirteyim bari..
eşim de site yapacak söz verdi..
ben siparişten başımı alamazmışım ahhhhhh ne güzel olur..
inanılmaz iyi geldi psikolojime onlarla avunurken iş nasıl geçiyor onu bile anlamıyorum valla Deryuşum....
yapar yapmaz koyarım buraya da..

Filizcim haklısın Dukanı rafa kaldırcam sanırım..Verdiğim kilo 10 kg olmak üzere 10 kg daha verdim mi yeter şimdilik..onrasına dğum sonras bakarım eğer Allah nasip ederse tabi..

kesinlikle limon karabiber 10 numara oluyor yemesi,zaten ben ne yiyemezsem limon sıkarım yerim.

bendensin deryacım olsada yesek bir tepsi :)

kızman lazım ama kız bana tülüm kız bana ,bana kız bana kız kız bana tülümmmmmmmmm

kızman lazım ama kız bana tülüm kız bana ,bana kız bana kız kız bana tülümmmmmmmmm

sen istedin canım....bida kemalpaşa yersennnn patates dondurma :131::131::131: yersennn dolmayı abartırsannn
ocak ayına kadar 65 olmazsaaannnn benimle beraberrrr :95::95::95::95::95: yok eğer beni dinlemezsennn :125::125::125:yerseennn :104::104::104::104:
bilmem anlatabildiiimmmiiiiiiiiiiiiiiii

ama bide bu hafta ilk 3 e girersekkkk bu ramazanda toplam en az 3 kg verirsek :13::13::13::13::13:bide ocak ayında 65 olursakkkk:128::129::118::118::119::119:
dile benden ne dilerseennnnnnn

sen istedin canım....bida kemalpaşa yersennnn patates dondurma :131::131::131: yersennn dolmayı abartırsannn
ocak ayına kadar 65 olmazsaaannnn benimle beraberrrr :95::95::95::95::95: yok eğer beni dinlemezsennn :125::125::125:yerseennn :104::104::104::104:
bilmem anlatabildiiimmmiiiiiiiiiiiiiiii

ama bide bu hafta ilk 3 e girersekkkk bu ramazanda toplam en az 3 kg verirsek :13::13::13::13::13:bide ocak ayında 65 olursakkkk:128::129::118::118::119::119:
dile benden ne dilerseennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…