80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok be Tülincim öle çok becerikli olduğum söylenemez ama ilgiliyim ve saatlerce birşeyle eğer seviyorsam uğraşabilirim sıkılmadan..evde çikolata işi ise süper kızlar..herkese tavsiye ederim..ben 40 tl ye 2.5 kg lık kuvertür aldım mesela 400 gr çikolatayla 42 tane truffle çıkıyor..çok ucuza geliyor..kalıp çikolata da aynen dışardan aldıklarımız gibi hatta daha güzel..o biraz oyalayıcı ve o kadar uğraşp yapıyorsun 56 tane iki kalıbım var benim..onları da dedim ya eşim üçer beşer götürüyor..
içinde hiç katkı maddesi de yok çok sağlıklı ama tabi bu topikte bulunma amacımızla örtüşmüyor..
benim irade meselesine de gelince hayret ediyorum kendime Allah tarafındna bir irade geldi ki sorma işallah pıt diye gitmez canım..
ama artık iyice belli oluyor verdiğim kilo ..ilifatlar alıyorum..gözlerim ışıldıyor artık sanırım bu kilo vermelerde ilk 10 kg dan sonra daha bir gaza geliyor insan..bilmiyorum bana katılıyor musunuz kızlar:)

günaydın canım.yiyip yiyip suçlu olmak olmaz.yememeye çalış.evden kahvaltı hazırlasan götürsen simite mecbur kalmazsın.sen simit yemeyi rutine bağlamışsın.o yüzden yemem gerek diye düşünüyosun herhalde.kendin hazırlarsan inan daha güzel olacak.

iftarda da abartmamak için lütfen bol su iç öyle yemeğe başla.yada bir şey ye 1 bardak su iç öyle ye.iştahını dengeler...

ne yaptın bu kadar kahveyle diyecektim sebebi belli oldu?neden kendine bunu yaptın ki sen zaten içmişsin kahveni.yok şununla yok bununla içmem gerek.hayır efendim yok öyle bir zorunluluk.sonra kalbine bir şey olacak.içtiysen karşıdakine ya sen de su iç.meyve suyu iç.milleti kırmayacağız diye yiyip içmekten ne hale geldik ya...

kemalpaşa için de söyleyecektim bir şeyler ama neyse fazla yüklenmeyeyim sana sabah sabah...

günaydın arkadaşlar

yok sana günaydın

o kadar canım iyi misin ne yaptın görünmüyorsun diyoruz bi cevap yazmadın bize.belki canın sıkkın anlıyorum ama bizim için değerlisin merak ediyoruz seni.ce deyip kaçıyorsun..merakta bırakma bizi lütfen.

Selam Kizlar Nasilsiniz

Filiz ablacim
evet pek girmiyorum artik topige ..
Cuma günleri bildirim yapip cikiyorum sadece :)
Umarim iyisindir

iyiyiz canım sağol.inşallah gönlüne göre iş bulursun .

aslında oruçluyken de lapa yapılabilir.çünkü vücut alıştı artık.hatta ben sahurda daha az yiyordum.acıkmıyordum bile.sen de yap canım.uyanıklık yapalım perşembe yapalım cuma bildirmde milleti sollayalım

sabahtan beri ben de RIA (spirali) araştırıyorum.4,5 sene oldu taktıralı.salak gibi hiç kontrol bile ettirmedim.ne kadar hata yapmışım.Allahtan korudu beni bu zmaana kadar.

Ama artık çıkarttırmam lazım.5 sene olunca çıkartırın diyordu dr.reglin 3-4 günlerinde çıkartılıyormuş.ama korkuyorum ya.ya hamile kalırsam diye..

becerikli olmasan bu kadar ince işlere gelemzdin canım. ben ince işlerde pek bi sıkılırım.çikolata bile söz konusu olsa yani bayılırım çikolatayaaa ama gofretli değil tam senin yaptıkların gibi saf çikolata olcakkkk ellerine sağlıkk.maşallah iraden daim olsun canım. kilo konusunada kesinlikle katılıyorum. ben 5 6 kg verdiğimde herkesden kg vermişsin demelerini beklerdim ama farketmezlerdi.şimdi her gören aaa diyo bayılıyorummm. tam gaz devammmm

Deryam kızma canım ama haketen vücut alıştı zorlanmayacağıma eminim cuma günü sollama var malum
nilgünümcaymak yok perşembe lapada sözleştiğimiz gibi :13: bugünde iksirimi yapıyorum bilemem gari onca kaçamakları telafi edecekmiyim

ay ay canım çok tşk ederim..verelim kilolları yaparım ben sana çikolata :)bu kadar iltifata değil mi ama çikolata az bile..seninle başlangıç kilollarımız çok yakın ..ee farkedilmezmi ya 14 küsur kilo şaka gibi hadi 15 de 5 kiloluk 3 tane su bidonunu vücudundan attın boru mu..çok tebrik ederim canım..ben de arkandna geliyorum canım..şu 79 u bir görebilsem hamile kalmadan ahhhh

kızlar 3 günlük menüm:
sabah aç karnına tarçın bal karışımı
yarım kase k fleks
ara:yarım şeftali
öğle:z.yağlı patlıcan+1 dilim tam buğday
ara:yarım şeftali
akşam:k fleks+yarım yağlı süt..
aralarda 2-3 sade soda
gece yatmadan önce tarçın bal

geneliyle böyle ama dün gece süt içtim..
bugün öğle patlıcanın yanında yarım kase yoğurt yedim akşama doğru elmamı yicem falan işte..

selam kızlar ben 6 ay oldu doğum yapalı sanıyorum 80 kgr filanım ben de sizlere katılmak istiyorumda burdanmı yazayım yoksa takımlar varmı orayamı yazıcam

merhaba canım ben özlem aynı durumdayız hatta benim durumum daha da vahim..
78le hamile kalıp 94.5la doğuma gidip doğum sonrası 85 kiloya indim süt olsun ye de ye muhabbetiyle 90a çıkıp bu gruptaki arkadaşlarımın yardımına başvurdum.. şimdi 86.7 kiloyum ve inşallah 65e ineceğim.. bende de piko sendromu ve insülin direnci var tedavi olarak ne gördün kontraseptifler mi kullanıyorsun..insülin direnci sende nelere sebep oluyor ve tedavisi için ne yaptın.. burda bir çok arkadaş var pikoya inat kilo veren sanırım masumm arkadaşımızdı başarı hikayelerinde oku mutlaka çok gaza getiriyor insanı.. canını sıkma kararlı ol ve buradan ayrılma ben de yolun başındayım gel beraber mücadele edelim kilolarla :)

arkadaslar herkese merhabalarrr
ya cnm bende bir 78 olabilse
dun aksam cok kacırdım gene sonra da gec yattıgım icin sahura kalkamadım maalesef ama iyiyim sukur
o kadar cok yemisim ki acıkmadım daha dusunun

kızlar beni solladınız hic merak etmeyin
ben haketmiyordum zaten birinciliği su mu gitti ne oldu artık bilmem bana ufak bir mucize olmustu
bu hafta daha 300g cık verebildim
sonuc olarak
gecen haftaki sevincli hallerimden eser kalmadı simdi
sürünüyorummmm
Salı 85,7
sahur 1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar çorba ve yanında el kadar pide
iftar 1 büyük pizza dilimi bol kaşarlı ve sucuklu
iftar 4 kaşık türlü yemeği
iftar salata ve 3 çatal kızartma
iftar 1 adet kare sütlü nuriye

bana da yavas yavas zayıflamıssın lafları gelmeye basladı
insan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
dün kardesimin esi abartıp yüzün kaşık akdar kalmış fala ndedi
yok artık dedim
annem ve kayınvaldem sürekli söylüyorlar zayıfladın diye
esimde oyle
ne yapalım varsın 300g olsun da
bir 7 li rakamları görebilsem
kendime ödüllerim var
su verilen kiloları 10 kiloya tamamlamaya yalnızca 1,2 kg kaldı
haydi viraaa

yaa kızlar inanılmaz bir sey oldu simdi
müdürüm bana sen cok zayıflamıssın cok guzel olmussun dedi
ki kadın asla boyle samimi konusmalara girmez
bir de herkesin icinde soyledi inanamadım gercekten
cok mutlu oldum
su yemeklerimi biraz daha azaltsam neler olacak kimbilir

haydi bismillahhhhh uzunn bir mesajj olcekkk
amann eşime kalsa hepsini birdne alcakmışızzz zaekiyecimd emümkün degil yeni evin eksigi bitmiyo ben bunları alıp koyucam bi köşeye kararlıyım

banu özdilek kendi satış magzasında cok pahalı canım başka yerlerdem almanı tavsiye ederim özdilegin havlularını
selama abla netten baktım uçmuş fiyatlarya yuh deidm yaniii harbiden
eskilerden alıntı nerden nereye kızlar

merhaba bu aralarbendede sürekli şişlik var sesii ve ben artık çözdüm olayı yumurtlama günelirme yakın şişiyorumben yaa
rezene alıp içiyorumbimdennn 2 poşet filan günlük
geçen eşimin kardeşi bile şok oldu yani hç bişiy yemeidgiim halde göbegim nasıl şiştii

cnm biz ev aldık seneye taşıncaz kısmetse şuand ayapım aşamasında daha neden kv ve kp açısndan zor deidn birliktemi oturuyorsunuz?

sesii inamıyorum sana gerçekten hergün pastaneye gidip simitlemi kahvaltı yapıyorusnnnn
ya kendin hazırlasanaaa bacımmm sanviç hazılaaa tost yap diyet ekmekleiryle filan
altarnetif çok yani

valla defolu bulsam alırım uygun fiyataaa o defolar zaten minick bişiy oluyor cnm bakayım ben bu dediigine özdilek mazasındamı oluyor?

nihal seni çok mutlu görüyorum bu işle uraşırken cnm ışık var sendeee
valla ugraşsan eminim bişiyler çıkarrrr

merhaba zeynep sendemi pko lusun bend epkoluyum yaaa elini sallasan pkoluya denk geliyorr

canım bir önceki hafta çok kilo verenler sonraki hafta daha az verir o nedenle hiç moralini bozma..sen önüne bak..cumaya var daha sen onu 500 e tamamlarsın eminim biraz daha dikkat sadece..iltifat almak kadar güzeli var mı ya bırak iltiftı daha bugün iki kişi beni arkadan tanıyamamış..süper bir duygu ..ki bunları 85 lerde yaşıyourz düşünebiliyor musun 65 leri..offfff süper bir hazz ya..bunu düşün ve daha çok dikkat et canım..valla benim kilo vermede iki miladım var biri izlemle ilgili onun egeyle zıpladığı bir fotosu vardı o zaman yazmıştı 89 kiloyken ben hayatta buraya çıkıp başkaları ne der diye rahatça zıplayamamazdım ve bu anı yaşayamayacaktım diye o bende çok şeyi tetikledi ..bir de son olayım havaalnında bavul acaba aşacak mı dye tarttığımda 8.5 kg gelmişti beklerken gözüm takıldı bavula o anda kafmda şimşk çaktı tam da o kadar kilo vermiştim..bir bavula baktım kocamann ağır..bir de kendime baktım..vayy be dedim benn şimdi bu kadar kg mu verdim önce bir sevindim sonra kafamda başka bir şimşek çaktı uleyn dedim benim vücudumda şlimdi bundan 3 tane daha mı var amanınnnn işte o gndne beri nerdeyse kaçaksız gidiyorum canım...

selamm kızlar naber direk gemişe daldım slm da vermeyi unuttum

Banucum naber canım hoşgeldin..kesinlikle haklısın bu iş bana süper yaradı dün adamın biriyle yarım saat telde delirdim resmen ama kapattım hemen kurabiye araştırmalarına girdim anında unuttum o gerginliğini...keşke daha önce keşfetseydim..

selaammm kızlar umarım keyifler yerindedir...

dünkü menüm:
sahur. 2 di.tam ta. ekmeğe tost, 2 zeytin
1 yu. yağsız tava, domatez salatalık
1 ku.çay, 1 yeşilçay

iftar: 1 kü.kase çorba, 2 bider dolma(esmer pirinçten)
1 kase yoğurt

ara: 1 taze incir, yarım şeftali

1 form çay
2 lt. su

ayyy canım incir istedi...:2:

tulinsem evlilik yıldönümün kutlu olsun canım, sağlıkla huzurla uzun yıllara inşlh..
malesef erkeklerin hepsi aynı, onları yontmak gerekiyor ben kolay biyolunu buldum ilk zamanlar her unuttuğunda sinir olurdum, bende telfonun, hatırlatmaya ekledim 3 gün önceden bildiriyor artık unuttum diyemiyor kafam rahat...

banucum reçelini kendin yap cannım zor geliyorsa hazır alırsın, ne gereği var kv. istemeye becerekli hatunsun daha iyisini yapabilirsin..

seher inanılmaz fark var eski yeni olunca farkı daha iyi görülüyor, aynen devam canım

arzu teşekkür ederim canım, sorunda orda başka problem yok, bide annemlerde denerim sorun devam ederse format tek çözüm..

senacım iş için üzülme canım hayırlısı olur inşş. bakarsın daha iyisi çıkar...

sevda ortimm evet ya bende kuş olma yolunda ilerliyordum şuan başladığım bi puzzle var fazla takılamıyorum bitsin devam edriz canım :86:seni yanlız bırakırmıyım heç

maway aramıza holgeldin :80: bebeğini sağlıkla büyütürsün inşl. ben filiz

izlem sahurluklar harikaa

filiz adaşım meraba, pek fazla gelemiyorsun. malesef sahuru zengin yapınca iftarım fakir olsun dedim
pohaçayı buzluktan çıkarınca ısıtmadım, ısnınca iyi olur :26: dışarda çalışanlar içinde iyi bi öğün olabilir... canım sen nasılsın yoğunsun umarım her şey yolundadır..

nilgüncüm maşallahcanım, tebrik edrim yapıpta yememek güzl bi başarı, bu tarz şeylerle uğraşmak insana antidapresan etkisi yapıyor. moralim bozulunca bende hep yapardım, canım yaptıklarını paylaşırsın bizimle artık....
banada şimdi insanlar bakınca önce sonrada nasıl verdin diyolar ve insan daha bi gaza geliyor sanırım yakında kimse bizi tanımayacak

kızlarrr
çorumdan artılarla geldigimde gerçekten çok üzülmüştümm
ama herhangi bir diyete dalacak gücüm yoktu ne iki günük yagsız listeler ne lapa nede kh
şimdi kendime şaşırıyorum vallahi nasıl yapıyorum diye hatta nasıl yapıyoruz bu diyetleri diye
ama sanırım sıcaklarla alaklı bir durum cnmm hiç öle şeylerle ugraşmak istemiyor
geçen yaz 77 kilo idim vee her hafta kilo veriyordum diyette yapıyordum ama bu yaz benim için okadar verimli geçmedi

66.3 bile gördüm yani geçen haftalarda ödemmi artık bilemiyorum ama tartı iniyor bugün 64.1 gördüm
65 ili rakamlardan kurtulamıyorum ben bu bi gerçek yani
62.3 e kadar inmişken yine buralardayım
amaaa kendimii hiçç ama hiçkasmıyorum
liste ile ugraşmıyorum cnm ne istedi onu yiyorum tabi hamur işi tatlı pilav degil
mesela bugün 1 dlm ekmekle kahvaltımı yaptım
arada 2 ceviz bir incir yeidm
öglende yani biraz önce 1 kase yogurda bir şektali dogradım biraz tarçın ve 3-5 fındık serpip yeidm
allahım ne güsle bir duymuymuş u kendini kasmadan yemekkk yaa:66

akşamları yine dikkat eidyorum tabi 7 den sonra bişiy yemiyorum
ama en azındna gün içindee çok kamsıyorum illaki şu olcak bu olcak diyeee

zaten tatilde artı ile gelirim biliyorum kii
keyfime göre yiycme zatennnn hele o 11 de olan sinek saatleirne bayılıyorum çay pasta kekkk süper yani
dengelemeye veya frenlemeye niyetim yok kendimii ama yüzme habvuz deniz derken umarım çok artıyla gelmemm
gelsemdeeee kışın daha iyi ddiyet yapıldıgının kanatindeyimmm veirrimm artıkın

ayyy filizim tezatlık var işte reçel yapsan yada alsan ben alıyorum ya derrr
idareeee şart insanları yaaa bi öle bi böleller işte

banucum evet bende de vardı piko kontraseptif filan kullandım düzensizlikler kistler için filan çok şükür kistler geçti bebeğimiz oldu bu arada adım özlem kızımın adı da zeynep duru nick isteyince niyeyse kızımın adını kullanmak geldi içimden şimdi doğumdan sonra düzensizlikler nasıl olcak bilmiyorum inş kiloda veririm daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…