minik kuşlar günaydın...
topik dün akşam çok fazla ilerlememiş çabucak okudum. kendimi çok şiş hissediyorum, sanki patlayacak gibiyim sizede böyle oluyor mu. kıyafetlerim rahatsız ediyor babetler rahatsız ediyor. bu yüzden canım çok sıkkın. hemen menüme geçmek istiyorum
sabah yine aynı 2 çay bir simit.
öğlede aynı kahvaltılık(bol domates 3 zeytin 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yumurta)
akşam biraz abarttım 6 tane z.yağlı sarma 3 yemek kaşığı barbunya plaki ve 4 tane kırmızı közlenmiş biber kırmızı. su çok içemiyom arkadaşlarım oruçlu. çok abartmışım değilmi ama hepside soğuk soğuk lık diye geçti boğazdan tutumadım ki. belkide o yüzden bu kadar rahatsız oldum. kızın bana ceza verin bişey yapın kendimi çok suçlu hissediyom ben yaaa
dünkü menüm
sabah:sade t.kahvesi
kahvaltı çeyrek ekmek arası yumurta (kızdan kalan)
ararta t.kahvesi
öğle roka salatası ,1 tane patates kavurma
ararta t.kahvesi
akşam karpuz,1 dilim kepek ekmek,peynir
ara 2 tane kemalpaşa tatlısı
ara:1 t.kahvesi
kahveden kusasım geldi 1.kendi isteğimle 2.halamla3.annemle4. misafirle içtim ama gık dedim ,dün o kaa işimi hallettim de spora gidemedm bugün kız uyansın heme kahvaltı sonrası gidicem..bu arada bayramda biz geleneksel otel gezmelerimiz vardır,4 aile 8 kişi ve bu bayram yine var malesef ben napcam yaaa,herşey dahil oluyo yiyiyorum hep dönüşlerde 2 kilo aldım ve diyete devam edemedim .bu bayram böyle olsun istemiyorum
günaydın arkadaşlar
Selam Kizlar Nasilsiniz
Filiz ablacim
evet pek girmiyorum artik topige ..
Cuma günleri bildirim yapip cikiyorum sadece :)
Umarim iyisindir
lapalarlabelki toplarlarız regl olmadım canım orucum ama sahurda ve iftarda lapa yapabilirim zaten lapa yaparkende 2 öğün yiyebiliyordum
deryada lapacıymış perşembe günü yapalım garii
iksiride yapıp akşamdan sabaha içeceğim inş
bayrama ne kaldı şurada 2 kg verebilsem harika olur
yok be Tülincim öle çok becerikli olduğum söylenemez ama ilgiliyim ve saatlerce birşeyle eğer seviyorsam uğraşabilirim sıkılmadan..evde çikolata işi ise süper kızlar..herkese tavsiye ederim..ben 40 tl ye 2.5 kg lık kuvertür aldım mesela 400 gr çikolatayla 42 tane truffle çıkıyor..çok ucuza geliyor..kalıp çikolata da aynen dışardan aldıklarımız gibi hatta daha güzel..o biraz oyalayıcı ve o kadar uğraşp yapıyorsun 56 tane iki kalıbım var benim..onları da dedim ya eşim üçer beşer götürüyor..
içinde hiç katkı maddesi de yok çok sağlıklı ama tabi bu topikte bulunma amacımızla örtüşmüyor..
benim irade meselesine de gelince hayret ediyorum kendime Allah tarafındna bir irade geldi ki sorma işallah pıt diye gitmez canım..
ama artık iyice belli oluyor verdiğim kilo ..ilifatlar alıyorum..gözlerim ışıldıyor artık sanırım bu kilo vermelerde ilk 10 kg dan sonra daha bir gaza geliyor insan..bilmiyorum bana katılıyor musunuz kızlar:)
becerikli olmasan bu kadar ince işlere gelemzdin canım. ben ince işlerde pek bi sıkılırım.çikolata bile söz konusu olsa yanibayılırım çikolatayaaa ama gofretli değil tam senin yaptıkların gibi saf çikolata olcakkkk ellerine sağlıkk.maşallah iraden daim olsun canım. kilo konusunada kesinlikle katılıyorum. ben 5 6 kg verdiğimde herkesden kg vermişsin demelerini beklerdim ama farketmezlerdi.şimdi her gören aaa diyo bayılıyorummm. tam gaz devammmm
selam kızlar ben 6 ay oldu doğum yapalı sanıyorum 80 kgr filanım ben de sizlere katılmak istiyorumda burdanmı yazayım yoksa takımlar varmı orayamı yazıcam
gittim...
polikistik over sendromu ve insülin direnci varmış tedavi görüyorum.bir seneyi geçgin bir süredir.
kilo veriorum ama çok az daha sonra tekrar alıyorum alınca rahatsızlığım tekrar ediyor.
kilolar bana inat sanırım
becerikli olmasan bu kadar ince işlere gelemzdin canım. ben ince işlerde pek bi sıkılırım.çikolata bile söz konusu olsa yanibayılırım çikolatayaaa ama gofretli değil tam senin yaptıkların gibi saf çikolata olcakkkk ellerine sağlıkk.maşallah iraden daim olsun canım. kilo konusunada kesinlikle katılıyorum. ben 5 6 kg verdiğimde herkesden kg vermişsin demelerini beklerdim ama farketmezlerdi.şimdi her gören aaa diyo bayılıyorummm. tam gaz devammmm
derya 3 poşet atılıyor. yarım limon sıkıp kabugunu dogruyor kızlar. ben kabukları kullanmıyorum yarım limon sıkıyorum sadece
iyi düşünmüşsün banu. ozamn eksikler ihtiyaçlar cok olur. şimdiden biraz biraz almak maddi acıdan sıkmazda insanı. yarın elinde olur hepsi. hayırlı olsun bu arada evin mutlu huzurlu oturun inş
selama abla netten baktım uçmuş fiyatlarya yuh deidm yaniii harbidenbanu özdilek kendi satış magzasında cok pahalı canım başka yerlerdem almanı tavsiye ederim özdilegin havlularını
eskilerden alıntı nerden nereye kızlar
merhaba bu aralarbendede sürekli şişlik var sesii ve ben artık çözdüm olayı yumurtlama günelirme yakın şişiyorumben yaaminik kuşlar günaydın...
topik dün akşam çok fazla ilerlememiş çabucak okudum. kendimi çok şiş hissediyorum, sanki patlayacak gibiyim sizede böyle oluyor mu. kıyafetlerim rahatsız ediyor babetler rahatsız ediyor. bu yüzden canım çok sıkkın. hemen menüme geçmek istiyorum
sabah yine aynı 2 çay bir simit.
öğlede aynı kahvaltılık(bol domates 3 zeytin 3 dilim ekmek 1 dilim peynir yumurta)
akşam biraz abarttım 6 tane z.yağlı sarma 3 yemek kaşığı barbunya plaki ve 4 tane kırmızı közlenmiş biber kırmızı. su çok içemiyom arkadaşlarım oruçlu. çok abartmışım değilmi ama hepside soğuk soğuk lık diye geçti boğazdan tutumadım ki. belkide o yüzden bu kadar rahatsız oldum. kızın bana ceza verin bişey yapın kendimi çok suçlu hissediyom ben yaaa
senacım 3 kişiden biri olmakda güzel ama işi alamamana sevindim hakkında ayırlısı olsun inşallah bayram sonra iyi bir sezon açılışı yaparsın bu arada kurs işi güzel bende Elay okula başlayınca düşüüyorumhiç gerilme bende alternatif 1 bile yok ..hayırlısı be gülüm :26:
valla tülüm hallettimde gel bana sor ama spor fire verdi dün çek kulağımıyada saçımı ...okadar yorulmuştum ki anlatamam dün yaptığım tatlıdan yedim2 tane hemde kemalpaşa (peynir)tatlıısı ve hemde şerbetli gerçi akşam yemeğinde karpızz yedim sadece ama olsun içim bulanıyor şimdi yediğimi düşününce..
ya kızım bu ne ya koca koca köfteler ,karbonhidratlı patatesler yanına ekmek bide utanmadan dondurma he ,sen beni delirtcen mi alooooooo:4 yolarım bak saçını başınıbana sözver bende sana tabii ama gerçek söz bi daha akşam dondurması yemiyelim olur mu ...
ben tülüye gerekeni yaptım bebek için rahat olsun işlem tamambu arada menün güzel arkadaşım gün boyu oruçtan sonra kendini tutabilmen güzel biravooooo
kız derya o sulu olan izmir köfte tamam mı inegöllülere kaptırmam ben onuafiyet olsun :=)
kızdım mızdım ama 17 yi görünce utandım şimdi ben 7 verdim sen 17 hem ne 5i ben ocaktan beri sözüm ona diyetteyimsıra sende geçir bana ne bulursan
banuş bende bayılıyorum evime eşyalar alıyım siz ev mi alıcaksıznız? sen taşın ben sana izmirden hediye alıp yollıcam söz ,ben okadar istiyorum ki kp.ve kv.yüzünden imkansız ,yapana da hep özeniyorum...Hayırlısı olsun arkadaşım
nilgün pirinç lapasımı ? 2 gün mü bende yapsam iyi olur kaldı bi ödem gitmiyor,beraber yapalım derya sen ben ,katılan varsa da liste yaparız kim ne kaa vermiş diye ?? olur ??
aslıda niye hissediyon sabahki simit daha kötü bence akşam ekmeksiz 6 tane sarma apcak içinde kuş kadar pirinç var olma olma sen sabah işie çözüm bul bak o susamdaki yağ hiç bişide yok ..ama illa istiyosan alsana
haklısın canım ama sabah getirip şirkette yiyemiyom pastanede de en masum olarak bu var. hatta normalde herkes gider kendi alır poğacasını açmasını ben restorant gibi masama istiyom bana gıcık oluyorlar pastanedeki çalışanlar ama napayım içeri gidip kendim alamaya kalkarsam giderim poğacanında açmanında dibine vururum yani.. sen sadece sarmayı mı gördün gülüm dikkat edersen barbunya dedim pilaki dedim biber közleme dedim anam dedimde dedim yaniiii
bu arada ellerin dert görmesin.. oh iyi geldi valla
fiyatlar kademe kademe canım.çeşit çok fazla.defolu ürünler falan var kilo ile satılıyo.aslında fazla bi defosuda yok gözle görülür bişey değil yani.istersen onlarada bakabilirsin.ben plaj havlularımı az defolu olanlardan aldım çok da memnunum fiyatıda uygundu.malzemesi kaliteli ben kullanıyorum
deryacım ben kursa devam etmiyorum canım 3 saatlik bi workshoptı oldu bitti çok da yeterli değildi bence ama yapa yapa öğrencem canım..yeni birşey farkettim bizi burda acayip kazıklıyorlar..bir kurabiye kalıbı burda 10 tl yurtdışından getiriyolar yurtdışına baktım şimdi 1 dolar ya şaka gibi adama bak..öle yarı yarıya falan değil yani deli fark var..şimdi ordna getirtmek için araştırcam da bazı malzemeleri önceden almak lazım..çok lazım olanları alcam şimdi..geri kalanını ordan getirteyim bari..
eşim de site yapacak söz verdi..
ben siparişten başımı alamazmışım ahhhhhh ne güzel olur..
inanılmaz iyi geldi psikolojime onlarla avunurken iş nasıl geçiyor onu bile anlamıyorum valla Deryuşum....
yapar yapmaz koyarım buraya da..
Filizcim haklısın Dukanı rafa kaldırcam sanırım..Verdiğim kilo 10 kg olmak üzere 10 kg daha verdim mi yeter şimdilik..onrasına dğum sonras bakarım eğer Allah nasip ederse tabi..
merhaba canım ben özlem aynı durumdayız hatta benim durumum daha da vahim..
78le hamile kalıp 94.5la doğuma gidip doğum sonrası 85 kiloya indim süt olsun ye de ye muhabbetiyle 90a çıkıp bu gruptaki arkadaşlarımın yardımına başvurdum.. şimdi 86.7 kiloyum ve inşallah 65e ineceğim.. bende de piko sendromu ve insülin direnci var tedavi olarak ne gördün kontraseptifler mi kullanıyorsun..insülin direnci sende nelere sebep oluyor ve tedavisi için ne yaptın.. burda bir çok arkadaş var pikoya inat kilo veren sanırım masumm arkadaşımızdı başarı hikayelerinde oku mutlaka çok gaza getiriyor insanı.. canını sıkma kararlı ol ve buradan ayrılma ben de yolun başındayım gel beraber mücadele edelim kilolarla :)
arkadaslar herkese merhabalarrr
ya cnm bende bir 78 olabilse
dun aksam cok kacırdım gene sonra da gec yattıgım icin sahura kalkamadım maalesef ama iyiyim sukur
o kadar cok yemisim ki acıkmadım daha dusunun
kızlar beni solladınız hic merak etmeyin
ben haketmiyordum zaten birinciliği su mu gitti ne oldu artık bilmem bana ufak bir mucize olmustu
bu hafta daha 300g cık verebildim
sonuc olarak
gecen haftaki sevincli hallerimden eser kalmadı simdi
sürünüyorummmm
Salı 85,7
sahur 1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar çorba ve yanında el kadar pide
iftar 1 büyük pizza dilimi bol kaşarlı ve sucuklu
iftar 4 kaşık türlü yemeği
iftar salata ve 3 çatal kızartma
iftar 1 adet kare sütlü nuriye
bana da yavas yavas zayıflamıssın lafları gelmeye basladı
insan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
dün kardesimin esi abartıp yüzün kaşık akdar kalmış fala ndedi
yok artık dedim
annem ve kayınvaldem sürekli söylüyorlar zayıfladın diye
esimde oyle
ne yapalım varsın 300g olsun da
bir 7 li rakamları görebilsem
kendime ödüllerim var
su verilen kiloları 10 kiloya tamamlamaya yalnızca 1,2 kg kaldı
haydi viraaa
yaa kızlar inanılmaz bir sey oldu simdi
müdürüm bana sen cok zayıflamıssın cok guzel olmussun dedi
ki kadın asla boyle samimi konusmalara girmez
bir de herkesin icinde soyledi inanamadım gercekten
cok mutlu oldum
su yemeklerimi biraz daha azaltsam neler olacak kimbilir
selamm kızlar naber direk gemişe daldım slm da vermeyi unuttum
selaammm kızlarumarım keyifler yerindedir...
dünkü menüm:
sahur. 2 di.tam ta. ekmeğe tost, 2 zeytin
1 yu. yağsız tava, domatez salatalık
1 ku.çay, 1 yeşilçay
iftar: 1 kü.kase çorba, 2 bider dolma(esmer pirinçten)
1 kase yoğurt
ara: 1 taze incir, yarım şeftali
1 form çay
2 lt. su
nilgüncüm keşke sana uzatabilseydim burdan...ayyy canım incir istedi...:2:
nihalcim adını karıştırdım kusura bakmaayyy canım incir istedi...:2:
ayyy filizim tezatlık var işte reçel yapsan yada alsan ben alıyorum ya derrrtulinsem evlilik yıldönümün kutlu olsun canım, sağlıkla huzurla uzun yıllara inşlh..
malesef erkeklerin hepsi aynı, onları yontmak gerekiyorben kolay biyolunu buldum ilk zamanlar her unuttuğunda sinir olurdum, bende telfonun, hatırlatmaya ekledim 3 gün önceden bildiriyor artık unuttum diyemiyor kafam rahat...
banucum reçelini kendin yap cannım zor geliyorsa hazır alırsın, ne gereği var kv. istemeyebecerekli hatunsun daha iyisini yapabilirsin..
seher inanılmaz fark var eski yeni olunca farkı daha iyi görülüyor, aynen devam canım
arzu teşekkür ederim canım, sorunda orda başka problem yok, bide annemlerde denerim sorun devam ederse format tek çözüm..
senacım iş için üzülme canım hayırlısı olur inşş. bakarsın daha iyisi çıkar...
sevda ortimm evet ya bende kuş olma yolunda ilerliyordumşuan başladığım bi puzzle var fazla takılamıyorum bitsin devam edriz canım :86:seni yanlız bırakırmıyım heç
maway aramıza holgeldin :80: bebeğini sağlıkla büyütürsün inşl. ben filiz
izlem sahurluklar harikaa
filiz adaşım meraba, pek fazla gelemiyorsun. malesef sahuru zengin yapıncaiftarım fakir olsun dedim
pohaçayı buzluktan çıkarınca ısıtmadım, ısnınca iyi olur :26: dışarda çalışanlar içinde iyi bi öğün olabilir... canım sen nasılsın yoğunsun umarım her şey yolundadır..
nilgüncüm maşallahcanım, tebrik edrim yapıpta yememek güzl bi başarı, bu tarz şeylerle uğraşmak insana antidapresan etkisi yapıyor. moralim bozulunca bende hep yapardım, canım yaptıklarını paylaşırsın bizimle artık....
banada şimdi insanlar bakınca öncesonrada nasıl verdin diyolar ve insan daha bi gaza geliyor sanırım yakında kimse bizi tanımayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?