80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burcu'cum benim ortaokul2 de dönem ödevimdi bir huzur evi ziyareti.O kadar etkilenmiştim ki veysel teyze adını bile unutmuyorum.çok sevinmişlerdi.bir sürü soru hazırlayıp, soru-cevap şeklinde ödevimi hazırlamıştım ve tam puan almıştım.günlerce aklımdan çıkmadı hemen annaneme sarılmıştım.çok güzel bir iş yaşlılar çocuk gibi sabır istiyor ama çok mutlu oluyorlar.inş.gönlüne göre bir iş olur canım.
benim işler biraz karıık bende düşünmüyorum herşey olacağına varır.Kuzey'im ii ablası tutunarak yürüyor,çok hızlı emekliyor,dillendi bişeyler anlatıyor heycanlı anlaşılmıyor.biraz dişi çıkacak onun ağrısı sanırım huzursuz ediyor uyku uyumuyor eskisi gibi ve kucak istiyor.ama çok güzel bir duygu...

banu'cum sen kilo almaya kendini şimdiden hazırlamışsın ama kaçınılmaz oluyor açık büfe allahım en az 4 kilo alıp geliyordum:)ilk gittiğimde şortlar süper duruyordu eve döndüğümde göbek fırtlamış...sen iradelisin dönünce istediğin kiloya yine düşersin...önemli olan kiloyu düşünme eğlen aylardır düşünüyorsun tadını çıkar...

nihal canım bende kurabiye kalıbına baktım k harfine hanesi 7,70 +kdv birde kargosu var 5 harf kuzey 45,43 yapıyor kargo bedelide 7,5 çok pahalı...yinede bakınıyorum uygun belki rastalrım diye...bir sitede kadın kalıplaı kendi yapıyordu önce figürü çıkarıyor,h:3 cm çelik levhaları penseyle şekilledirip yapıştırıyor.tabii bundan para kazanıyor.

tülin 5 ayda 17 kilo tebrikler....17 kilo farkedilmeyecek bir kilo değil süper...buraya katılalı çok olmadı bidiğim kadarıyla buraya geldin geleli ne kadar kilo verdin...

nilgün canım nasılsın dedim ama görmedin galiba...iyi misin canım?

adaşım menülerne dikkat ediyorum da esmer pirinç,tb pohaça baya dikkat ediyorsun.bunlar normale göre baya fark ediyor galiba internette diyet tariflerine baktığımda hep esmer şeker,pirinç,kepek unu yada tam buğday unu kullanılıyor.

canparelerim simit olayına açıklık getireyim;
normalde simit yemeği bende istemiyorum. ama bir yerde mecburum. neden mi şöyle ki: benim çalıştığım yer haolding ve biz dörtlü masalarda ve açık ofis ortamında çalışıyoruz. yani 500 - 600 metrekare var. düşünün burada kaç kişi çalışıyor. hoş benim gibi oruç tutmayanlar var ama ben insanların içinde yiyemiyorum. yakınımdaki arkadaşlarımın hepsi oruçlu aynı masada olduklarımda dahil, dolayısıyla ramoş bitene kadar evden getiremiyorum. evdende 7 gibi çıkıyorum yeme şansım yok. pastanede de evden getirip yemek yasak. bana da mecburen simit yemek kalıyor. başka öneriniz varsa seve seve kabul ederim benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor çünkü. hee aşağıda yemekhanemiz var ama orayada her sabah gitmek zaman kaybı oluyor ben direkt direktöre bağlı çalışıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor. analayacağınız kısır döngüdeyim çıkamıyorum bir türlüüü

merhaba özlem :)
bırakmam mümkün değil kilo almaya devam ettikçe rahatsızlığımın geçmeyeceğini söyledi dr. Glukofen kullanmıştım şimdi yine onu kullanıyorum.
adet düzensizliği için gitmiştim dr a jinekolojiye gittim tahliller filan temiz çıkmıştı ben endokronolojiye gittim şeker yüklemesi bilmem ne derken çıktı.Bir sene kullandım ilacı spora başladım diyet filan derken 7-8 kilo verdim tahlil yaptırdım dr tamam dedi
sorun yok ilacıda kullanmana gerek yok.Daha sonra tekrar etti hızla kilo almaya başladım 95 i gördüm kabus gibi, şimdi aynı uğraş yeniden başladı dr şimdi diane 35 filanda verdi. Bi mucize olsa ve kurtulsak şu fazlalıklardan :/

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..
izin verirseniz bu diyet grubuna ben de katılmak isterim..
buraya katılmak için gerekli olan herhangi bir kural şart vesaire gibi bilmem gereken herhangi birşey var mı ?
burada işler nasıl yürüyor ? :26:

kızlar benim bir erkek kardeşim var Tekirdağda yaşıyorlar.. C.tesi hem eşinin doğumgünü hem de evlilik yıldönümleri..kardeşim aradı dün akşam eşine sürpriz yapacakmış c.tesi akşam İstanbul'da bir tekne ayarlatmış arkadaşına ..tekne turu akşam yemeği..6 kişi olcaz bir de bizim bızdık..ben başbaşa gidi ben bakarım çocuğa dedim de doğumgünü kutlaması gibi olsun dedi..haberim olsa önceen hazırlık yapar şeker hamurundan pastayı denerdim falann şimdi sadece denemelik kurabiye yapabilcem..ne güzel doğumgünü hediyesi ama değil mi yıllar geçtikçe unutmazlar ki burda yaşamıyolar bile..

ayy sonunda ulaşabildim foruma..2 gündür bakım yapılıyo sanırım yada ben giremedim girdim yorum yazamadım falan bi tuhaftı..

ayın 15indeki menüm

kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su

kahvaltı:
salata ( domates-salatalık-yeşil soğan-maydanoz) (yağsız az tuzlu)
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 çay kaşığı labne ligth
1 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 çay kaşığı tereyağ
2 damla bal
avuç içi büyüklüğünde pide
1 büyük bardak soğuk su

ara :
1 porsiyon üzüm (tamamını bitiremedim)

öğlen :
yarım patlıcanı ince ince dilimleyip tost makinasında pişirdim.(1 çay kaşığı yağı fırçayla üstlerine sürdüm)
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
salata (yarım domates yarım soğan)
1 bardak icetea şeftali light

arada uymuşum :O

akşam:
5kaşık meyveli special k
yarım bardak süt

(o gün kahvaltıda çok yediğim söylenince dengelemek istedim bende akşam yemeğini :)

ayın 16sındaki menüm

kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su

öğleden sonra kalktım

kahvaltı :
5kaşık special k
yarım bardak süt

ara :
2tane küçük biber dolması

akşam :
1 tane kabak dolması
2 kaşık yoğurt üstüne

dışarı çıktım icetea içtim bide:97:

10 gündür görmüyodu beni bi komşumuz..dediki ne kadar zayıflamışsın ben çok sevindim tabiii...10 gündür sürekli yürüyüş mekik dikkat flnn...gitsin kilolarrr kendimi ve sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada komşumuz dediğinden değil bende giydiğim pantolonlardan fln hissediyorum benim simit bölgem baya vardır ora gitti desem yeridir..ama tartılmadım inatla tartılmıyorum cuma günü tartılıcamm

dünkü iftarım:

1 kepçe çorba
2 küçük et parçası
5 adet sarma
1 kaşık patlıcan püresi
3 kaşık yoğurt
avuç içi kadar pide.
salataa

suuuuuuuuuuuu
kavun

selam kızlar:80::80::80:
nihal ne kadar düşünceli erkek kardeşin var gerçekten güzel bir anı olur, bu arada yaptığın kurabiyeleri, çikolataları da görmek isterim. sanırım çok güzel zaman geçiriyorsundur onlarla uğraşırken
banucum özdilek mağazasına fırsat bulursan uğra, güzel şeyler bulacağını düşünüyorum. hatta zamnın olursa karşı taraftaki afiuma da uğra. benden memleketime de selamsöyle
filizcim evet karşılaşamıyoruz. şu sıralar sabit olduğum için biraz sıkılıyordum. ama bugün tartda eksilme var. yarın umarım iyi bir sonuç görürüm

Allahım dövüşüde sevişide güzel arkadaşım ,seninle herşeye ok.etide kemiğide senin valla rmazanda 3 kilo vermek biraz zor bendetık yok 10 günde 2 kg verebilimiyim eğer öyle bişi olursa esas sen dile benden ne dilersen

aferin valla böyle hakim ol işte kendine çikolata yapıp parmaklamamak imkansız benim için ,ki ben tatlı sevmem normalde bravo arkadaşım,üstlik emeğine sağlık fotoları görmek isterim gerçekten

nilgüncüm ben senin söylediklerine çok değer veriyorum ,çok aklı başında mantıklı bir insansın,ve bu konudada çok haklısın benim için azgeçilmez tek gıda türk kahvesi bazen 5 oluyor banze 1 de kalıyorum ama içmediğim gün yok kendi başıma sade içiyorum ama başkalarına yaparken olmuyor tabi bu iş ,söyle bana gerçekten türk kahvesi kilo vermeye engel teşkil eder mi ??
bu rıa olayıda baya olmuş ama korkma çıkart dinlen biraz yine takarsın gerçi gerçekten Allah korumuş en yakın arkadaşım 6. ayında hamile kalınca spiralden tırstım

canım benim hergün böyle yemiyorsun demi,inan çok olmuş ama yinede 300 gr, verebilmişsin şaşırdım ,biraz daha dikkat et canım ,çok olmuş valla
banu canım snack saatlerini lütfen es geç sanki kek,kurabiye çıkmıyo gibi düşün o otelde zaten 3 öğün açık büfe ,arada varsa otelde pizza hamburger bide onları yersen bak geçersin 65 i bile benden demesi,tamam herşeyi ye ama abur cubur bari yeme lütfennn ( bu arada kv ve kp yaşamak mı ? henüz delirmedim Allah korusun ...ama onların evinde oturuyorum tapu kp.üstüne kira almıyorlar ama dengesiz belli olmaz çık bile der yani o yüzden eve masraf yapamıyorum,zaten bi kere dedim banyoyu tadlat istiyorum izin vermedi bile çok lanet insalar çok

haklısın peki tamam ozaman hergün simit yeme bigün evden çıkarken kepek ekmeğine labne sür ye,bigün simit ye,bigün başka biş iye meyve falan ..uff nebileyim...ben bizim pastaneye sordum katı yağla ne yapılmıyor burda bana onu ver dedim .oda bana menemen poğaçası önerdi içinde sıvı yağ varmış en zararsız bu dedi ,artık alsam bile bende sırf ondan yerim,bi sor bakalım ne dicek san apastaneci arki

görürsün canım inşallahhhh..yapta zayıflayınca yiyelim ellerinden hep beraber inşallahhhh..su bidonu bayıldımmm.. bende şimde 3 5 su bidonu daha varrr.....
maşallah canım yaa.yok sen kafaya koydun bu hafta 1.liği ama sen dur ben ödem falan atıyorum ama olsun 2 kg gitti şimdilikkkk:81::81::81::81:
canım bendende bu hafta su ödem gidiyor. elbette gitsinde ne giderse gitsin. ben geçen hatfa +600 düm düşünsene. 300 gr azmı canım.zamanla takılacak hiç veremeyeceksin. ben 82 de 3 hafta takılı kaldım. bi gr veremedim. ama bak şimdi 76 lardayım.moralin heep yüksek olsun.biliyorsun motivasyon en büyük etken canım kilolarımızda.bak herkes farkediyo kilonu ne güzellll şimdi sen iftar diye yazdıklarının hepsini yemedin dimi bi gündeee
canım çok teşekkür ederim... benimki 3 ayda bir tlf değiştirdiği için yapamıyorum ama bu tlf dün kendi kaydetti satmazsa unutmaz artıkkk

yaşlıları ve çocukları mutlu etmek en güzeli bence canım. benim ablamda dün gece huzurevinden 6kişiyi ağırladı.ağlaya ağlaya mahvolmuş onlar gidince. Rabbim yardım etsin hepsine yalnız bırakmasın. kiloma gelince canım sanırım ben kkda sizlerle 1 aydır beraberim. sanırım 82 81 le başladım bugun 76,3 ü gördümmen az 5 kg vermişimmmmmben bile şaşırdım yaşasınnnnn
ben sana çözüm buldum canım.

1.çözüm (bence yapman gereken) eve müsli yada k fleks alıp evden çıkmadan önce 1 kase yemen.

2. çözüm: galeta alıp istersen yolda giderken 2 3 tane yemen yanındada küçük kutu ayran yada süt içmen.

3.çözüm: kuru incir kuru kayısı 2 3 tane ye hemen 1 bardak süt içmen.

4.çözüm: baktın bunlar olmuyo pastaneden yemek zorundasın o zmn

1 simit : 240- 260 kalori
1 poğaça : 180 kalori
yani sadece poça yemen. simiti yarım ye diyoruz ama yemiyosun cicim

sen pastane menüsünde ne var bide onları yaz bize canım.bakalım az kalorili bişeyler varmı...
merhaba ben tülin. hoşgeldin. arkadaşlarımla düzenli olarak hergün menülerimizi paylaşıyoruz ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. kolay gelsiiinnn
ayyyyy aynı benim kocam gibi yaniiiii ---demek isterdimm ama nerdeeee...bakın işte böyle eşlerde var. helal olsun kardeşine ve onu büyüten anneyeee...Allah bir ömür mesut etsin canım..darısı başımızaaa:78::78::78:

benim dolma yapmam lazım, yarın pazar var evde tek kalan sebze dolmabiber ve esmer pirincim yok söyleyin bana akşama ben dolma yemicem ne yicem ,kafayı mı yicem ..nesfit aldım onu yesem yine 1 -2 tane yerim ben duramam canım da istiyor nasıl fırında mis gibn ... uff biri bişi dermi lütfen:82::122::122::122::122:

canımm ilk gün harikaa ama beyaz peynir tercih sebebidir diğerlerini boşvermelsin.2 . günde şu dolmacıklar olmasaydı daha iyiydi dimi. hemde arada
tık mık bilmem cicim. 10 günde 2 verilir tabiiiiiiii
dolma yap canım yede 1 tane.sonra yanında da salata ye yoğurt ye ama 2 dersen
ben seni görmek istiyorum tülüm bana kendini göster

göstereyim canım nerden göstereyim resimmi. bi 70 i görsemde yayınlasam posterlerimi....face ekle istersen azcık resmim var orda. ama yeni halim yok.

nilgüncüm keşke sana uzatabilseydim burdan...

tatlım sanırım yanlışlık oldu nihal e söylüyorsun değil mi?gerçi farketmişsin düzeltmişsin sen de..

nilgün canım nasılsın dedim ama görmedin galiba...iyi misin canım?

tatlım gördüm ve alıntı da yapmıştım önceki mesajdan ama bugün prensesin en yoğun günü.çok halsizdim.wc ye diye gittim sonra uzanmışım bu arada kızlarda kapatmış b.sayarı gitti yani alıntılar.

ben iyiyim sağol her şey yolunda sayılır çok şükür.kızlar da iyi.kuzey i öp benim için..

haklısın çok sıkıntılı bir durum.ramazan bitene kadar böyle olsun bence..

valla güzel yürüyor.ben nilgün hoşgelin.2 hafta düzenli menülerini paylaşıyorsun günlük olarak.her cuma bildirim günümüz.2 hafta sonra listeye giriyorsun.

ay böyle erkeklerin nesli tükenmedi mi?ne şanslı kadın :)))),

tebrikler canım.ilk yazdıklarına göre azaltmışsın yediklerini..

canım çarpıntı yapar diye söylemiştim..

ye canım ama yanında yoğurt unutma ve abrtmadan ye..

hoşbulduk :)
yani anladığım kadarıyla cuma günleri tartıya çıkma ve kilo bildirme günümüz öyle değil mi ?
diğer günlerde de ne yediklerimizi paylaşıyoruz :)
ben bu arada 9. takıma da dahil oldum...aynı anda bu konuya da takılmamın bir sakıncası var mı ?

deryoşummm teşekkürler kuzum...

bloğuma yorum bırakmışsın, saolasın, bende nerede bunlar kimse uğramıyor, uğruyosa bile yorum yazmıyor diyordum

eteğimi nasıl eskittiğimi sormuşsun, görmemiştim iyiki sormuşsun tekrar...

zımpara ile sürtüyorsun şekerim...

belli bi yere zımpara sürtüyorsun sınra yırtmak istediğin yere makasın ucuyla sürtüyorsun,
yani direlk hart diye kesersen olmaz

benim turkuaz istediğin modelde elbisem var 40 beden
sana olurdu o, keşke yakın olsak da giyiversen kuşumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…