merhaba canım ben özlem aynı durumdayız hatta benim durumum daha da vahim..
78le hamile kalıp 94.5la doğuma gidip doğum sonrası 85 kiloya indim süt olsun ye de ye muhabbetiyle 90a çıkıp bu gruptaki arkadaşlarımın yardımına başvurdum.. şimdi 86.7 kiloyum ve inşallah 65e ineceğim.. bende de piko sendromu ve insülin direnci var tedavi olarak ne gördün kontraseptifler mi kullanıyorsun..insülin direnci sende nelere sebep oluyor ve tedavisi için ne yaptın.. burda bir çok arkadaş var pikoya inat kilo veren sanırım masumm arkadaşımızdı başarı hikayelerinde oku mutlaka çok gaza getiriyor insanı.. canını sıkma kararlı ol ve buradan ayrılma ben de yolun başındayım gel beraber mücadele edelim kilolarla :)
Allahım dövüşüde sevişide güzel arkadaşım ,seninle herşeye ok.etide kemiğide senin valla rmazanda 3 kilo vermek biraz zor bendetık yok 10 günde 2 kg verebilimiyim eğer öyle bişi olursa esas sen dile benden ne dilersensen istedin canım....bida kemalpaşa yersennnnpatates dondurma :131::131::131: yersennn dolmayı abartırsannn
ocak ayına kadar 65 olmazsaaannnn benimle beraberrrr:95::95::95::95::95: yok eğer beni dinlemezsennn :125::125::125:yerseennn :104::104::104::104:
bilmem anlatabildiiimmmiiiiiiiiiiiiiiii
ama bide bu hafta ilk 3 e girersekkkkbu ramazanda toplam en az 3 kg verirsek :13::13::13::13::13:bide ocak ayında 65 olursakkkk:128::129::118::118::119::119:
dile benden ne dilerseennnnnnn
aferin valla böyle hakim ol işte kendine çikolata yapıp parmaklamamak imkansız benim için ,ki ben tatlı sevmem normalde bravo arkadaşım,üstlik emeğine sağlık fotoları görmek isterim gerçektenyok be Tülincim öle çok becerikli olduğum söylenemez ama ilgiliyim ve saatlerce birşeyle eğer seviyorsam uğraşabilirim sıkılmadan..evde çikolata işi ise süper kızlar..herkese tavsiye ederim..ben 40 tl ye 2.5 kg lık kuvertür aldım mesela 400 gr çikolatayla 42 tane truffle çıkıyor..çok ucuza geliyor..kalıp çikolata da aynen dışardan aldıklarımız gibi hatta daha güzel..o biraz oyalayıcı ve o kadar uğraşp yapıyorsun 56 tane iki kalıbım var benim..onları da dedim ya eşim üçer beşer götürüyor..
içinde hiç katkı maddesi de yok çok sağlıklı ama tabi bu topikte bulunma amacımızla örtüşmüyor..
benim irade meselesine de gelince hayret ediyorum kendime Allah tarafındna bir irade geldi ki sorma işallah pıt diye gitmez canım..
ama artık iyice belli oluyor verdiğim kilo ..ilifatlar alıyorum..gözlerim ışıldıyor artık sanırım bu kilo vermelerde ilk 10 kg dan sonra daha bir gaza geliyor insan..bilmiyorum bana katılıyor musunuz kızlar:)
nilgüncüm ben senin söylediklerine çok değer veriyorum ,çok aklı başında mantıklı bir insansın,ve bu konudada çok haklısın benim için azgeçilmez tek gıda türk kahvesi bazen 5 oluyor banze 1 de kalıyorum ama içmediğim gün yok kendi başıma sade içiyorum ama başkalarına yaparken olmuyor tabi bu iş ,söyle bana gerçekten türk kahvesi kilo vermeye engel teşkil eder mi ??ne yaptın bu kadar kahveyle diyecektim sebebi belli oldu?neden kendine bunu yaptın ki sen zaten içmişsin kahveni.yok şununla yok bununla içmem gerek.hayır efendim yok öyle bir zorunluluk.sonra kalbine bir şey olacak.içtiysen karşıdakine ya sen de su iç.meyve suyu iç.milleti kırmayacağız diye yiyip içmekten ne hale geldik ya...
kemalpaşa için de söyleyecektim bir şeyler ama neyse fazla yüklenmeyeyim sana sabah sabah...
Ama artık çıkarttırmam lazım.5 sene olunca çıkartırın diyordu dr.reglin 3-4 günlerinde çıkartılıyormuş.ama korkuyorum ya.ya hamile kalırsam diye..
canım benim hergün böyle yemiyorsun demi,inan çok olmuş ama yinede 300 gr, verebilmişsin şaşırdım ,biraz daha dikkat et canım ,çok olmuş vallaarkadaslar herkese merhabalarrr
ya cnm bende bir 78 olabilse
dun aksam cok kacırdım gene sonra da gec yattıgım icin sahura kalkamadım maalesef ama iyiyim sukur
o kadar cok yemisim ki acıkmadım daha dusunun
kızlar beni solladınız hic merak etmeyin
ben haketmiyordum zaten birinciliği su mu gitti ne oldu artık bilmem bana ufak bir mucize olmustu
bu hafta daha 300g cık verebildim
sonuc olarak
gecen haftaki sevincli hallerimden eser kalmadı simdi
sürünüyorummmm
Salı 85,7
sahur 1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar çorba ve yanında el kadar pide
iftar 1 büyük pizza dilimi bol kaşarlı ve sucuklu
iftar 4 kaşık türlü yemeği
iftar salata ve 3 çatal kızartma
iftar 1 adet kare sütlü nuriye
bana da yavas yavas zayıflamıssın lafları gelmeye basladı
insan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
dün kardesimin esi abartıp yüzün kaşık akdar kalmış fala ndedi
yok artık dedim
annem ve kayınvaldem sürekli söylüyorlar zayıfladın diye
esimde oyle
ne yapalım varsın 300g olsun da
bir 7 li rakamları görebilsem
kendime ödüllerim var
su verilen kiloları 10 kiloya tamamlamaya yalnızca 1,2 kg kaldı
haydi viraaa
yaa kızlar inanılmaz bir sey oldu simdi
müdürüm bana sen cok zayıflamıssın cok guzel olmussun dedi
ki kadın asla boyle samimi konusmalara girmez
bir de herkesin icinde soyledi inanamadım gercekten
cok mutlu oldum
su yemeklerimi biraz daha azaltsam neler olacak kimbilir
banu canım snack saatlerini lütfen es geç sanki kek,kurabiye çıkmıyo gibi düşün o otelde zaten 3 öğün açık büfe ,arada varsa otelde pizza hamburger bide onları yersen bak geçersin 65 i bile benden demesi,tamam herşeyi ye ama abur cubur bari yeme lütfennnkızlarrr
çorumdan artılarla geldigimde gerçekten çok üzülmüştümm
ama herhangi bir diyete dalacak gücüm yoktu ne iki günük yagsız listeler ne lapa nede kh
şimdi kendime şaşırıyorum vallahi nasıl yapıyorum diye hatta nasıl yapıyoruz bu diyetleri diye
ama sanırım sıcaklarla alaklı bir durum cnmm hiç öle şeylerle ugraşmak istemiyor
geçen yaz 77 kilo idim vee her hafta kilo veriyordum diyette yapıyordum ama bu yaz benim için okadar verimli geçmedi
66.3 bile gördüm yani geçen haftalarda ödemmi artık bilemiyorum ama tartı iniyor bugün 64.1 gördüm
65 ili rakamlardan kurtulamıyorum ben bu bi gerçek yani
62.3 e kadar inmişken yine buralardayım
amaaa kendimii hiçç ama hiçkasmıyorum
liste ile ugraşmıyorum cnm ne istedi onu yiyorum tabi hamur işi tatlı pilav degil
mesela bugün 1 dlm ekmekle kahvaltımı yaptım
arada 2 ceviz bir incir yeidm
öglende yani biraz önce 1 kase yogurda bir şektali dogradım biraz tarçın ve 3-5 fındık serpip yeidm
allahım ne güsle bir duymuymuş u kendini kasmadan yemekkk yaa:66
akşamları yine dikkat eidyorum tabi 7 den sonra bişiy yemiyorum
ama en azındna gün içindee çok kamsıyorum illaki şu olcak bu olcak diyeee
zaten tatilde artı ile gelirim biliyorum kii
keyfime göre yiycme zatennnn hele o 11 de olan sinek saatleirne bayılıyorum çay pasta kekkk süper yani
dengelemeye veya frenlemeye niyetim yok kendimii ama yüzme habvuz deniz derken umarım çok artıyla gelmemm
gelsemdeeee kışın daha iyi ddiyet yapıldıgının kanatindeyimmm veirrimm artıkın
canparelerim simit olayına açıklık getireyim;
normalde simit yemeği bende istemiyorum. ama bir yerde mecburum. neden mi şöyle ki: benim çalıştığım yer haolding ve biz dörtlü masalarda ve açık ofis ortamında çalışıyoruz. yani 500 - 600 metrekare var. düşünün burada kaç kişi çalışıyor. hoş benim gibi oruç tutmayanlar var ama ben insanların içinde yiyemiyorum. yakınımdaki arkadaşlarımın hepsi oruçlu aynı masada olduklarımda dahil, dolayısıyla ramoş bitene kadar evden getiremiyorum. evdende 7 gibi çıkıyorum yeme şansım yok. pastanede de evden getirip yemek yasak. bana da mecburen simit yemek kalıyor. başka öneriniz varsa seve seve kabul ederim benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor çünkü. hee aşağıda yemekhanemiz var ama orayada her sabah gitmek zaman kaybı oluyor ben direkt direktöre bağlı çalışıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor. analayacağınız kısır döngüdeyim çıkamıyorum bir türlüüü
ay ay canım çok tşk ederim..verelim kilolları yaparım ben sana çikolata :)bu kadar iltifata değil mi ama çikolata az bile..seninle başlangıç kilollarımız çok yakın ..ee farkedilmezmi ya 14 küsur kilo şaka gibi hadi 15 de 5 kiloluk 3 tane su bidonunu vücudundan attın boru mu..çok tebrik ederim canım..ben de arkandna geliyorum canım..şu 79 u bir görebilsem hamile kalmadan ahhhh
maşallah canım yaa.yok sen kafaya koydun bu hafta 1.liği ama sen dur ben ödem falan atıyorum ama olsun 2 kg gitti şimdilikkkk:81::81::81::81:kızlar 3 günlük menüm:
sabah aç karnına tarçın bal karışımı
yarım kase k fleks
ara:yarım şeftali
öğle:z.yağlı patlıcan+1 dilim tam buğday
ara:yarım şeftali
akşam:k fleks+yarım yağlı süt..
aralarda 2-3 sade soda
gece yatmadan önce tarçın bal
geneliyle böyle ama dün gece süt içtim..
bugün öğle patlıcanın yanında yarım kase yoğurt yedim akşama doğru elmamı yicem falan işte..
canım bendende bu hafta su ödem gidiyor. elbette gitsinde ne giderse gitsin. ben geçen hatfa +600 düm düşünsene. 300 gr azmı canım.zamanla takılacak hiç veremeyeceksin. ben 82 de 3 hafta takılı kaldım. bi gr veremedim. ama bak şimdi 76 lardayım.moralin heep yüksek olsun.biliyorsun motivasyon en büyük etken canım kilolarımızda.bak herkes farkediyo kilonu ne güzellllarkadaslar herkese merhabalarrr
ya cnm bende bir 78 olabilse
dun aksam cok kacırdım gene sonra da gec yattıgım icin sahura kalkamadım maalesef ama iyiyim sukur
o kadar cok yemisim ki acıkmadım daha dusunun
kızlar beni solladınız hic merak etmeyin
ben haketmiyordum zaten birinciliği su mu gitti ne oldu artık bilmem bana ufak bir mucize olmustu
bu hafta daha 300g cık verebildim
sonuc olarak
gecen haftaki sevincli hallerimden eser kalmadı simdi
sürünüyorummmm
Salı 85,7
sahur 1 dilim peynirli börek ve şeftali
iftar çorba ve yanında el kadar pide
iftar 1 büyük pizza dilimi bol kaşarlı ve sucuklu
iftar 4 kaşık türlü yemeği
iftar salata ve 3 çatal kızartma
iftar 1 adet kare sütlü nuriye
bana da yavas yavas zayıflamıssın lafları gelmeye basladı
insan o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
dün kardesimin esi abartıp yüzün kaşık akdar kalmış fala ndedi
yok artık dedim
annem ve kayınvaldem sürekli söylüyorlar zayıfladın diye
esimde oyle
ne yapalım varsın 300g olsun da
bir 7 li rakamları görebilsem
kendime ödüllerim var
su verilen kiloları 10 kiloya tamamlamaya yalnızca 1,2 kg kaldı
haydi viraaa
yaa kızlar inanılmaz bir sey oldu simdi
müdürüm bana sen cok zayıflamıssın cok guzel olmussun dedi
ki kadın asla boyle samimi konusmalara girmez
bir de herkesin icinde soyledi inanamadım gercekten
cok mutlu oldum
su yemeklerimi biraz daha azaltsam neler olacak kimbilir
canım çok teşekkür ederim... benimki 3 ayda bir tlf değiştirdiği için yapamıyorumtulinsem evlilik yıldönümün kutlu olsun canım, sağlıkla huzurla uzun yıllara inşlh..
malesef erkeklerin hepsi aynı, onları yontmak gerekiyorben kolay biyolunu buldum ilk zamanlar her unuttuğunda sinir olurdum, bende telfonun, hatırlatmaya ekledim 3 gün önceden bildiriyor artık unuttum diyemiyor kafam rahat...
yaşlıları ve çocukları mutlu etmek en güzeli bence canım. benim ablamda dün gece huzurevinden 6kişiyi ağırladı.ağlaya ağlaya mahvolmuş onlar gidince. Rabbim yardım etsin hepsine yalnız bırakmasın. kiloma gelince canım sanırım ben kkda sizlerle 1 aydır beraberim. sanırım 82 81 le başladım bugun 76,3 ü gördümmBurcu'cum benim ortaokul2 de dönem ödevimdi bir huzur evi ziyareti.O kadar etkilenmiştim ki veysel teyze adını bile unutmuyorum.çok sevinmişlerdi.bir sürü soru hazırlayıp, soru-cevap şeklinde ödevimi hazırlamıştım ve tam puan almıştım.günlerce aklımdan çıkmadı hemen annaneme sarılmıştım.çok güzel bir iş yaşlılar çocuk gibi sabır istiyor ama çok mutlu oluyorlar.inş.gönlüne göre bir iş olur canım.
benim işler biraz karıık bende düşünmüyorum herşey olacağına varır.Kuzey'im ii ablası tutunarak yürüyor,çok hızlı emekliyor,dillendi bişeyler anlatıyor heycanlı anlaşılmıyor.biraz dişi çıkacak onun ağrısı sanırım huzursuz ediyor uyku uyumuyor eskisi gibi ve kucak istiyor.ama çok güzel bir duygu...
tülin 5 ayda 17 kilo tebrikler....17 kilo farkedilmeyecek bir kilo değil süper...buraya katılalı çok olmadı bidiğim kadarıyla buraya geldin geleli ne kadar kilo verdin...
r.
ben sana çözüm buldum canım.canparelerim simit olayına açıklık getireyim;
normalde simit yemeği bende istemiyorum. ama bir yerde mecburum. neden mi şöyle ki: benim çalıştığım yer haolding ve biz dörtlü masalarda ve açık ofis ortamında çalışıyoruz. yani 500 - 600 metrekare var. düşünün burada kaç kişi çalışıyor. hoş benim gibi oruç tutmayanlar var ama ben insanların içinde yiyemiyorum. yakınımdaki arkadaşlarımın hepsi oruçlu aynı masada olduklarımda dahil, dolayısıyla ramoş bitene kadar evden getiremiyorum. evdende 7 gibi çıkıyorum yeme şansım yok. pastanede de evden getirip yemek yasak. bana da mecburen simit yemek kalıyor. başka öneriniz varsa seve seve kabul ederim benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor çünkü. hee aşağıda yemekhanemiz var ama orayada her sabah gitmek zaman kaybı oluyor ben direkt direktöre bağlı çalışıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor. analayacağınız kısır döngüdeyim çıkamıyorum bir türlüüü
merhaba ben tülin. hoşgeldin. arkadaşlarımla düzenli olarak hergün menülerimizi paylaşıyoruz ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. kolay gelsiiinnnmerhaba arkadaşlar..
izin verirseniz bu diyet grubuna ben de katılmak isterim..
buraya katılmak için gerekli olan herhangi bir kural şart vesaire gibi bilmem gereken herhangi birşey var mı ?
burada işler nasıl yürüyor ? :26:
ayyyyy aynı benim kocam gibi yaniiiii ---kızlar benim bir erkek kardeşim var Tekirdağda yaşıyorlar.. C.tesi hem eşinin doğumgünü hem de evlilik yıldönümleri..kardeşim aradı dün akşam eşine sürpriz yapacakmış c.tesi akşam İstanbul'da bir tekne ayarlatmış arkadaşına ..tekne turu akşam yemeği..6 kişi olcaz bir de bizim bızdık..ben başbaşa gidi ben bakarım çocuğa dedim de doğumgünü kutlaması gibi olsun dedi..haberim olsa önceen hazırlık yapar şeker hamurundan pastayı denerdim falann şimdi sadece denemelik kurabiye yapabilcem..ne güzel doğumgünü hediyesi ama değil mi yıllar geçtikçe unutmazlar ki burda yaşamıyolar bile..
canımm ilk gün harikaa ama beyaz peynir tercih sebebidirayy sonunda ulaşabildim foruma..2 gündür bakım yapılıyo sanırım yada ben giremedim girdim yorum yazamadım falan bi tuhaftı..
ayın 15indeki menüm
kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su
kahvaltı:
salata ( domates-salatalık-yeşil soğan-maydanoz) (yağsız az tuzlu)
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 çay kaşığı labne ligth
1 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 çay kaşığı tereyağ
2 damla bal
avuç içi büyüklüğünde pide
1 büyük bardak soğuk su
ara :
1 porsiyon üzüm (tamamını bitiremedim)
öğlen :
yarım patlıcanı ince ince dilimleyip tost makinasında pişirdim.(1 çay kaşığı yağı fırçayla üstlerine sürdüm)
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
salata (yarım domates yarım soğan)
1 bardak icetea şeftali light
arada uymuşum :O
akşam:
5kaşık meyveli special k
yarım bardak süt
(o gün kahvaltıda çok yediğim söylenince dengelemek istedim bende akşam yemeğini :)
ayın 16sındaki menüm
öğleden sonra kalktım
kahvaltı :
5kaşık special k
yarım bardak süt
ara :
2tane küçük biber dolması
akşam :
1 tane kabak dolması
2 kaşık yoğurt üstüne
dışarı çıktım icetea içtim bide:97:
10 gündür görmüyodu beni bi komşumuz..dediki ne kadar zayıflamışsın ben çok sevindim tabiii...10 gündür sürekli yürüyüş mekik dikkat flnn...gitsin kilolarrr kendimi ve sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada komşumuz dediğinden değil bende giydiğim pantolonlardan fln hissediyorum benim simit bölgem baya vardır ora gitti desem yeridir..ama tartılmadım inatla tartılmıyorum cuma günü tartılıcamm
tık mık bilmem cicim. 10 günde 2 verilir tabiiiiiiiiAllahım dövüşüde sevişide güzel arkadaşım ,seninle herşeye ok.etide kemiğide senin valla rmazanda 3 kilo vermek biraz zor bendetık yok 10 günde 2 kg verebilimiyim eğer öyle bişi olursa esas sen dile benden ne dilersen
34:[/B]
dolma yap canım yede 1 tane.sonra yanında da salata ye yoğurt ye ama 2 dersenbenim dolma yapmam lazım, yarın pazar var evde tek kalan sebze dolmabiber ve esmer pirincim yok söyleyin bana akşama ben dolma yemicem ne yicem ,kafayı mı yicem ..nesfit aldım onu yesem yine 1 -2 tane yerim ben duramam canım da istiyor nasıl fırında mis gibn ... uff biri bişi dermi lütfen:82::122::122::122::122:
ben seni görmek istiyorum tülüm bana kendini göster
nilgüncüm maşallahcanım, tebrik edrim yapıpta yememek güzl bi başarı, bu tarz şeylerle uğraşmak insana antidapresan etkisi yapıyor. moralim bozulunca bende hep yapardım, canım yaptıklarını paylaşırsın bizimle artık....
banada şimdi insanlar bakınca öncesonrada nasıl verdin diyolar ve insan daha bi gaza geliyor sanırım yakında kimse bizi tanımayacak [/B]
nilgüncüm keşke sana uzatabilseydim burdan...
nilgün canım nasılsın dedim ama görmedin galiba...iyi misin canım?
canparelerim simit olayına açıklık getireyim;
merhaba arkadaşlar..
izin verirseniz bu diyet grubuna ben de katılmak isterim..
buraya katılmak için gerekli olan herhangi bir kural şart vesaire gibi bilmem gereken herhangi birşey var mı ?
burada işler nasıl yürüyor ? :26:
kızlar benim bir erkek kardeşim var Tekirdağda yaşıyorlar.. C.tesi hem eşinin doğumgünü hem de evlilik yıldönümleri..kardeşim aradı dün akşam eşine sürpriz yapacakmış c.tesi akşam İstanbul'da bir tekne ayarlatmış arkadaşına ..tekne turu akşam yemeği..6 kişi olcaz bir de bizim bızdık..ben başbaşa gidi ben bakarım çocuğa dedim de doğumgünü kutlaması gibi olsun dedi..haberim olsa önceen hazırlık yapar şeker hamurundan pastayı denerdim falann şimdi sadece denemelik kurabiye yapabilcem..ne güzel doğumgünü hediyesi ama değil mi yıllar geçtikçe unutmazlar ki burda yaşamıyolar bile..
ayy sonunda ulaşabildim foruma..2 gündür bakım yapılıyo sanırım yada ben giremedim girdim yorum yazamadım falan bi tuhaftı..
ayın 15indeki menüm
kahvaltı:
salata ( domates-salatalık-yeşil soğan-maydanoz) (yağsız az tuzlu)
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 çay kaşığı labne ligth
1 küçük küp kaşar
1 yeşil zeytin
1 çay kaşığı tereyağ
2 damla bal
avuç içi büyüklüğünde pide
1 büyük bardak soğuk su
ara :
1 porsiyon üzüm (tamamını bitiremedim)
öğlen :
yarım patlıcanı ince ince dilimleyip tost makinasında pişirdim.(1 çay kaşığı yağı fırçayla üstlerine sürdüm)
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
salata (yarım domates yarım soğan)
1 bardak icetea şeftali light
arada uymuşum :O
akşam:
5kaşık meyveli special k
yarım bardak süt
(o gün kahvaltıda çok yediğim söylenince dengelemek istedim bende akşam yemeğini :)
ayın 16sındaki menüm
öğleden sonra kalktım
kahvaltı :
5kaşık special k
yarım bardak süt
ara :
2tane küçük biber dolması
akşam :
1 tane kabak dolması
2 kaşık yoğurt üstüne
dışarı çıktım icetea içtim bide:97:
10 gündür görmüyodu beni bi komşumuz..dediki ne kadar zayıflamışsın ben çok sevindim tabiii...10 gündür sürekli yürüyüş mekik dikkat flnn...gitsin kilolarrr kendimi ve sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada komşumuz dediğinden değil bende giydiğim pantolonlardan fln hissediyorum benim simit bölgem baya vardır ora gitti desem yeridir..ama tartılmadım inatla tartılmıyorum cuma günü tartılıcamm
nilgüncüm ben senin söylediklerine çok değer veriyorum ,çok aklı başında mantıklı bir insansın,ve bu konudada çok haklısın benim için azgeçilmez tek gıda türk kahvesi bazen 5 oluyor banze 1 de kalıyorum ama içmediğim gün yok kendi başıma sade içiyorum ama başkalarına yaparken olmuyor tabi bu iş ,söyle bana gerçekten türk kahvesi kilo vermeye engel teşkil eder mi ??
bu rıa olayıda baya olmuş ama korkma çıkart dinlen biraz yine takarsın gerçi gerçekten Allah korumuş en yakın arkadaşım 6. ayında hamile kalınca spiralden tırstım
canım benim hergün böyle yemiyorsun demi,inan çok olmuş ama yinede 300 gr, verebilmişsin şaşırdım ,biraz daha dikkat et canım ,çok olmuş valla
banu canım snack saatlerini lütfen es geç sanki kek,kurabiye çıkmıyo gibi düşün o otelde zaten 3 öğün açık büfe ,arada varsa otelde pizza hamburger bide onları yersen bak geçersin 65 i bile benden demesi,tamam herşeyi ye ama abur cubur bari yeme lütfennn( bu arada kv ve kp yaşamak mı ? henüz delirmedim Allah korusun ...ama onların evinde oturuyorum tapu kp.üstüne kira almıyorlar ama dengesiz belli olmaz çık bile der yani o yüzden eve masraf yapamıyorum,zaten bi kere dedim banyoyu tadlat istiyorum izin vermedi bile çok lanet insalar çok
haklısın peki tamam ozaman hergün simit yeme bigün evden çıkarken kepek ekmeğine labne sür ye,bigün simit ye,bigün başka biş iye meyve falan ..uff nebileyim...ben bizim pastaneye sordum katı yağla ne yapılmıyor burda bana onu ver dedim .oda bana menemen poğaçası önerdi içinde sıvı yağ varmış en zararsız bu dedi ,artık alsam bile bende sırf ondan yerim,bi sor bakalım ne dicek san apastaneci arki
benim dolma yapmam lazım, yarın pazar var evde tek kalan sebze dolmabiber ve esmer pirincim yok söyleyin bana akşama ben dolma yemicem ne yicem ,kafayı mı yicem ..nesfit aldım onu yesem yine 1 -2 tane yerim ben duramam canım da istiyor nasıl fırında mis gibn ... uff biri bişi dermi lütfen:82::122::122::122::122:
eskilerden alıntı nerden nereye kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?