sesii inamıyorum sana gerçekten hergün pastaneye gidip simitlemi kahvaltı yapıyorusnnnn
ya kendin hazırlasanaaa bacımmm sanviç hazılaaa tost yap diyet ekmekleiryle filan
altarnetif çok yani
canparelerim simit olayına açıklık getireyim;
normalde simit yemeği bende istemiyorum. ama bir yerde mecburum. neden mi şöyle ki: benim çalıştığım yer haolding ve biz dörtlü masalarda ve açık ofis ortamında çalışıyoruz. yani 500 - 600 metrekare var. düşünün burada kaç kişi çalışıyor. hoş benim gibi oruç tutmayanlar var ama ben insanların içinde yiyemiyorum. yakınımdaki arkadaşlarımın hepsi oruçlu aynı masada olduklarımda dahil, dolayısıyla ramoş bitene kadar evden getiremiyorum. evdende 7 gibi çıkıyorum yeme şansım yok. pastanede de evden getirip yemek yasak. bana da mecburen simit yemek kalıyor. başka öneriniz varsa seve seve kabul ederim benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor çünkü. hee aşağıda yemekhanemiz var ama orayada her sabah gitmek zaman kaybı oluyor ben direkt direktöre bağlı çalışıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor. analayacağınız kısır döngüdeyim çıkamıyorum bir türlüüü
merhaba arkadaşlar..
izin verirseniz bu diyet grubuna ben de katılmak isterim..
buraya katılmak için gerekli olan herhangi bir kural şart vesaire gibi bilmem gereken herhangi birşey var mı ?
burada işler nasıl yürüyor ? :26:
menüm
sahurda 1 yağda yumurta
yarım domates
bi parça krem peynirli pide
su
iftar
1 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
1 haşlanmış baget
1 dilim karpuz
su
kahveli soda(yeni gördüm, deniyim diye aldım, sarı kız markası, ama hiç güzel değil ben sevmedim)
deryoşummm teşekkürler kuzum...
bloğuma yorum bırakmışsın, saolasın, bende nerede bunlar kimse uğramıyor, uğruyosa bile yorum yazmıyor diyordum
eteğimi nasıl eskittiğimi sormuşsun, görmemiştim iyiki sormuşsun tekrar...
zımpara ile sürtüyorsun şekerim...
belli bi yere zımpara sürtüyorsun sınra yırtmak istediğin yere makasın ucuyla sürtüyorsun,
yani direlk hart diye kesersen olmaz
benim turkuaz istediğin modelde elbisem var 40 beden
sana olurdu o, keşke yakın olsak da giyiversen kuşumm...
deryam canım..ben reglim unuttun mu şekerim :))))))
bi de sesiye sandviç yapın demişsiniz ama kız oruçlu milletin ortasında nerede yiyecek.ortam müsait değil diyor.o da yoksa hazırlar yapardı.pastanede yiyip öyle işe gidiyorum diyor..yesin bence ama yarımını..yarısını da poşete koydursun..
yarın lapa time :))))))))
kahve deyince şu şeyleri merak ediyorum.hazır türk kahvesi alıp sıcak suya koyuyormuşsun.deneyen var mı?
Canım eşim denemiş güzeldi dedi, fazla da sormadım hiç sevmem çünkü türk kahvesi, o da sevmez aslında öylesine denemek için almış..İşin ehli birilerinin denemesi lazım :)
yani bennnnnn :))
deneyince yazarım..
ayşeyi görmüştüm herhalde biraz geçmişi okudu yazamadan çıktı..tülin de yok,banu nerede?
gülay ın misafirimi vardı?
sevda?
meloş?
juu filiz?
mavi kelebek?
zekiye?seher?
nuray*nuran?
kızlar hakkımı yemeyin bayağı saydın..bide gambino muydu değişik nick li bir arkadaş da vardı.
sacre de vardı?
huuuu neredesiniz?
canım bu arada ben de konyalıyım hemşoyuz galibamerhaba özlem :)
bırakmam mümkün değil kilo almaya devam ettikçe rahatsızlığımın geçmeyeceğini söyledi dr. Glukofen kullanmıştım şimdi yine onu kullanıyorum.
adet düzensizliği için gitmiştim dr a jinekolojiye gittim tahliller filan temiz çıkmıştı ben endokronolojiye gittim şeker yüklemesi bilmem ne derken çıktı.Bir sene kullandım ilacı spora başladım diyet filan derken 7-8 kilo verdim tahlil yaptırdım dr tamam dedi
sorun yok ilacıda kullanmana gerek yok.Daha sonra tekrar etti hızla kilo almaya başladım 95 i gördüm kabus gibi, şimdi aynı uğraş yeniden başladı dr şimdi diane 35 filanda verdi. Bi mucize olsa ve kurtulsak şu fazlalıklardan :/
merhaba arkadaşlar..
izin verirseniz bu diyet grubuna ben de katılmak isterim..
buraya katılmak için gerekli olan herhangi bir kural şart vesaire gibi bilmem gereken herhangi birşey var mı ?
burada işler nasıl yürüyor ? :26:
selam zeynep aç karnına tartılmak gerekir. gün boyu yenilip içilenler fark ettiriyorcanım bu arada ben de konyalıyım hemşoyuz galibaah ah.. ben de 13 kilo vermiştim 3 ayda.. tatlı krizimi engelleyemediğim halde deli gibi yürüyüş yaparak vermiştim.. ama şimdi 4aylık kızım var evde olunca elim boş hep tatlıya saldırmak geliyor içimden.. ama tarçınlı su.. tarçınlı süt ve sabahları ballı kflex yemek bana iyi geldi.. yolumuz çok uzun vazgeçmemek için birbirimizin desteğine ihtiyaç oluyor..glukofen bende iştahı baya bi azaltmıştı çok iyi gelmişti..ama artık içemem emziriyorum çünkü..bizim sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmemiz şart yoksa giden kilolar da geri geliyor ve sağlığımızı kaybediyoruz.. kaybettikçe de geri kazanmak zorlaşıyor
hoşgeldin canım ben özlem umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz kafana takılan herşeyi sorabilirsin burda çok yardımsever ve bilgili arkadaşlar var..
bu arada bugünki menüm
sabah kflex 1tk bal 2ceviz
öğle yani 2 saat sonra patlıcanlı köfte ve 4k pilav
ara 4kiraz 4 kayısı
ara 6-7küçük kuru köfte bir parça pide
akşam
patlıcanlı köfte 3çatal barbunya 1kase çorba 3çatal salata
küçücük bir dilim künefe
şimdide maden suyu içiyorum
sabah 86.8dim biraz önce 88.9 çıktımacaba tartı mı bozuk yoksa çok su içmek o kadar arttırabilir mi anlamadım yahu herkese iyi geceler arkadaşlarım
burdayım canım burdayım. eski resimlerime bakıyordum. bi albüm yapayımda yayınlarım diye ama doğru bişey yok hep oturarakazcık daha bakem.bu arada menünü göremedim daha yazmadınmı canım
canım bu arada ben de konyalıyım hemşoyuz galibaah ah.. ben de 13 kilo vermiştim 3 ayda.. tatlı krizimi engelleyemediğim halde deli gibi yürüyüş yaparak vermiştim.. ama şimdi 4aylık kızım var evde olunca elim boş hep tatlıya saldırmak geliyor içimden.. ama tarçınlı su.. tarçınlı süt ve sabahları ballı kflex yemek bana iyi geldi.. yolumuz çok uzun vazgeçmemek için birbirimizin desteğine ihtiyaç oluyor..glukofen bende iştahı baya bi azaltmıştı çok iyi gelmişti..ama artık içemem emziriyorum çünkü..bizim sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmemiz şart yoksa giden kilolar da geri geliyor ve sağlığımızı kaybediyoruz.. kaybettikçe de geri kazanmak zorlaşıyor
hoşgeldin canım ben özlem umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz kafana takılan herşeyi sorabilirsin burda çok yardımsever ve bilgili arkadaşlar var..
bu arada bugünki menüm
sabah kflex 1tk bal 2ceviz
öğle yani 2 saat sonra patlıcanlı köfte ve 4k pilav
ara 4kiraz 4 kayısı
ara 6-7küçük kuru köfte bir parça pide
akşam
patlıcanlı köfte 3çatal barbunya 1kase çorba 3çatal salata
küçücük bir dilim künefe
şimdide maden suyu içiyorum
sabah 86.8dim biraz önce 88.9 çıktımacaba tartı mı bozuk yoksa çok su içmek o kadar arttırabilir mi anlamadım yahu herkese iyi geceler arkadaşlarım
nilgüncüm menünde hiç bişey yok canım. öğle yememişsin bile. yarın iftardan sonra için iksiri bide ben deneyeyim dedim. maşallah 3,5 lt iyi içmişsin. ben anca onu içerim su içemem artık. menü bence az arkadaşım.maşallah iyi dayanıyorsunok canim sen koy resim ben de regl sonrasi koyacagim.menumu de yaziyorum..
Bugunku menum
sabah: k ve sut
ara: turk kahvesi
Ara: 1 bardak meyve suyu
ara:5 findik,1 kuru incir
aksam: 1 kucuk karniyarik,1 dilim tbekmegi ve yogurt
2 lt su
1,5 lt tarcinli karanfilli yesilcay
1 form cayi
spor yok(reglde en yogun gunum)
Yarin da dr a gidp spirali cikarttiracagim.aranizda kullanan var mi?
Kızlar leslienin express serisinde lastikle de çalışıldığı için kollar inanılmaz çalışıyor, tavsiye derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?