80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım türk kahvesi çekti kokusunu bile duydum he menün çok güzel
spiral kullanmadım canım tavsiye etmediler kadın hastalığına sebep oluyo vs vs dediler sen neden çıkaracaksın

menüm
sahur: 1 di.çav.ekmeği, 3 zeytin,
1 haş. yu. kk peynir, 1 tat. ka. çilek reçeli(ev yapımı)
domatez salatalık, 1 ku. çay, 1 yeşilçay
yaklaşık 1 lt.su

iftar: 1 kase. çor. 2 ka.bul.pilavı, 1 parça ta.göğsü
3 ka.taze. fasülye, cacık

ara:fruttare ananaslı
ara:1 taze incir

1 formçay
2 lt. suu

bugünkü menüm:

sahur:
2 t.bugday ekmegi
1 üçgen peynir
1 peyaz peynir
5 zeytin
1 domates

iftar:
1 kepçe tarhana
1 tavuk şinitzel
3 kasık patates püresi
salata
az şekerli türk kahvesi
1 kare güllaç

ara:
1 er dilim kavun karpuz

kahveli soda mı,kesin illet biişidir ne çok seviyorlar bişilerle bişileri karıştırmayı ...bıyyy
Gülay bir de böyle, ıyyy hiç yiyemem derler ya midye dolma için, sen yemem senin payını da ben yerim derim

[/B]
aman bırak uyus olanlar yemesin ben severim kardeşim midye dolma,kokoreç,kelle-paça çorba bunları tek geçerim
eşim çokk götürdü gece yarısı beni kokoreçciye,çorbacıya ....ah olsada yesek dicem ama birileri şimdi kafamı kırar susayım ben en iyiisi :=)
yuppi yarın lapa time ama benim pirinç yok iyimi apcam ben bulgurla olmaz mı kızlar nilgün sen ne dersin ,bulgur yapsam olurmu
kahveli soda mı

hiç çekici gelmiyor zaten beğenmemişsin tadını..

kahve deyince şu şeyleri merak ediyorum.hazır türk kahvesi alıp sıcak suya koyuyormuşsun.deneyen var mı?
ben denedim acil durumlarda kurtarıcı alın 3-5 bulunsun öldürmücek kadar idare ettirir
Canım eşim denemiş güzeldi dedi, fazla da sormadım hiç sevmem çünkü türk kahvesi, o da sevmez aslında öylesine denemek için almış..İşin ehli birilerinin denemesi lazım :)
kahve ehli mi buyurun benim...kokusunu 10 km den alırım içinde ne var ne ka kavrulmuş ,hangi suyla yapılmış bilirim ...olsada içsek ayşeeeeeeee gııızzzz yapıver bakem ,gezi gezi verme ,o ka para veriyoz bi kahve yapmıyo bizim hizmetçi
gülay geldi nilgün nerde ,misafirleri kapıdan ben bacadan buraya :) kocişte hor hor uyuyo valla ama kimse yok bu gece yaw

tam puyan aldın benden juju ,nerdesin sen bakem albüm yapta görek çıldırazağım gare .. beni face ekleyiverseniz ben hep arap bacı gibi kalıyorum derya,izlem,banu,nilgün size diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

filizcim dr.um beyaz pirinç, un ve şekeri yasakladığı için yiyemiyorum tabiki diyette işe yarıyor ve hiç bi sıkıntı yaşamıyorum...

güneş hoşgeldin canım, azmin daim olsun...
nihal kardeşin ne romantik böyle, acaba ders verirmi bizimkileri gondersek
nilgün yanlızmı kaldın canım, bende ara ara bakıyorumda içerdekileri göremeyince sıkılıp çıkıyorum..
derycım bende bugün sipariş verdim seninki kargodaymış benkide erken gelse ne iyi olrdu.....

iyi geceler....

yuppi yarın lapa time ama benim pirinç yok iyimi apcam ben bulgurla olmaz mı kızlar nilgün sen ne dersin ,bulgur yapsam olurmu

Gülaycım bilmiyorum ki olur mu? :26:

Stoğa girdiyse gelir filizcim :)

Son düzenleme:

güzelmiş mrba hemşo :)
hap yutmaktan nefret ediyorum ama mecbur kalıyorum. tatlı krizleri fena ben tarçında sevmem kokusunu bile :S
ama sütlü tatlılarla krizlerimi atlatmaya çalışıyorum. azmettik vericez bakalım :)
oruç sebebiyle öğle yemekleri filan olmuyo düzenli bi listeyi ancak ramazandan sonra yapabilirim ama ramazandan beri 4 kilo verdim geri almazsam çok sevinicem :)

Son düzenleme:
ben de ilk defa menümü vereyim.......
sahur:
1 kıymalı börek ,
yoğurt

iftar:
1 kepçe çorba
az mantı
ayran
su

ara:
yarım dilim künefe
form çayı
çok az çikolata.....

iyi geceler kızlar.misafirlerim vardı giremedim foruma.bugün eşimin iş yerinden bekarları iftara çağırdık.10 genç delikanlığa hizmet etmekten iftar yapamadım bugün.mutfağım küçük bir yandan fırın, bir yandan ocakta pişen yemekler ve antalyanın bunaltıcı sıcağıyla resmen yandım.

menüm

sahur 4 küçük dilimden oluşan 2 tane tost
çay domates salatalık

iftar 4 su bardağı su
2 su bardağı cola
1 köfte

dediğim gibi sıcaktan yandığım için iftarım hep sıvı almakla geçti.zaten ne zaman misafirim gelse yemek yiyemem.

kahveli soda mı

hiç çekici gelmiyor zaten beğenmemişsin tadını..

kahve deyince şu şeyleri merak ediyorum.hazır türk kahvesi alıp sıcak suya koyuyormuşsun.deneyen var mı?

yaa ben şekeri kestiğim için
şekerli geldi bana, sade kahveye alıştım ya
zevk meselesi tabi, belki sevenelr vardır ama meyveli olanları
özellikle çilek-vişne ve karpuzlusunu çok seviyorum

şekerli kahve seviyorsan hoşuna gider belkii

çok keskin konuşuyorsun

iyi geceler evet genelde benim de misafirim olunca pek yiyemem....
canım sen ne zamandır diyet yapıyorsun?

deryacım bloğuma koymuştum ben o resimleri

bulamadın mı
hemde ikisini bir koymuştum kıyaslaması kolay olsun diye
bi bakim eklerim gene

saten evet en kusursuz vücuduu bile defolu gösterebiliyor
biraz bol olunca da potluk yapıyor
aynada bak kendine içine siniyorsa al bacım hiç düşünme

şirinler vizyonda kızlar gittiniz mi??

bloğumda da yazdım ama

çocukluğuma dönmek istiyorum diyorsanız gidin

yuhh bee bu kadar da olmaz diyecekseniz hiç gitmeyin

ama 3D ile filan güzel oluyor

şirinler vizyonda kızlar gittiniz mi??

bloğumda da yazdım ama

çocukluğuma dönmek istiyorum diyorsanız gidin

yuhh bee bu kadar da olmaz diyecekseniz hiç gitmeyin

ama 3D ile filan güzel oluyor

şirinler girdi canım bayada oldu kızımı götürmek istiyorum ama sıkılırmı acep :44:
monk izliyorum şimdi güzel dizi hem komik hem polisiye hem hem hem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…