ok canim sen koy resim ben de regl sonrasi koyacagim.menumu de yaziyorum..
ozlemcigim menun fena degil ama yemek sonrasi tartilip canini sikma.sabah ac karnina tartil.
Bugunku menum
sabah: k ve sut
ara: turk kahvesi
Ara: 1 bardak meyve suyu
ara:5 findik,1 kuru incir
aksam: 1 kucuk karniyarik,1 dilim tbekmegi ve yogurt
2 lt su
1,5 lt tarcinli karanfilli yesilcay
1 form cayi
spor yok(reglde en yogun gunum)
Yarin da dr a gidp spirali cikarttiracagim.aranizda kullanan var mi?
kahveli soda mı,kesin illet biişidir ne çok seviyorlar bişilerle bişileri karıştırmayı ...bıyyymenüm
sahurda 1 yağda yumurta
yarım domates
bi parça krem peynirli pide
su
iftar
1 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
1 haşlanmış baget
1 dilim karpuz
su
kahveli soda(yeni gördüm, deniyim diye aldım, sarı kız markası, ama hiç güzel değil ben sevmedim)
aman bırak uyus olanlar yemesin ben severim kardeşim midye dolma,kokoreç,kelle-paça çorba bunları tek geçerimGülay bir de böyle, ıyyy hiç yiyemem derler ya midye dolma için, sen yemem senin payını da ben yerim derim
[/B]
yuppi yarın lapa time ama benim pirinç yok iyimi apcam ben bulgurla olmaz mı kızlar nilgün sen ne dersin ,bulgur yapsam olurmuderyam canım..ben reglim unuttun mu şekerim :))))))
bi de sesiye sandviç yapın demişsiniz ama kız oruçlu milletin ortasında nerede yiyecek.ortam müsait değil diyor.o da yoksa hazırlar yapardı.pastanede yiyip öyle işe gidiyorum diyor..yesin bence ama yarımını..yarısını da poşete koydursun..
yarın lapa time :))))))))
ben denedim acil durumlarda kurtarıcı alın 3-5 bulunsun öldürmücek kadar idare ettirirkahveli soda mı
hiç çekici gelmiyor zaten beğenmemişsin tadını..
kahve deyince şu şeyleri merak ediyorum.hazır türk kahvesi alıp sıcak suya koyuyormuşsun.deneyen var mı?
kahve ehli mi buyurun benim...kokusunu 10 km den alırım içinde ne var ne ka kavrulmuş ,hangi suyla yapılmış bilirim ...olsada içsek ayşeeeeeeee gııızzzz yapıver bakem ,gezi gezi verme ,o ka para veriyoz bi kahve yapmıyo bizim hizmetçiCanım eşim denemiş güzeldi dedi, fazla da sormadım hiç sevmem çünkü türk kahvesi, o da sevmez aslında öylesine denemek için almış..İşin ehli birilerinin denemesi lazım :)
gülay geldi nilgün nerde ,misafirleri kapıdan ben bacadan buraya :) kocişte hor hor uyuyo valla ama kimse yok bu gece yawyani bennnnnn :))
deneyince yazarım..
ayşeyi görmüştüm herhalde biraz geçmişi okudu yazamadan çıktı..tülin de yok,banu nerede?
gülay ın misafirimi vardı?
sevda?
meloş?
juu filiz?
mavi kelebek?
zekiye?seher?
nuray*nuran?
kızlar hakkımı yemeyin bayağı saydın..bide gambino muydu değişik nick li bir arkadaş da vardı.
sacre de vardı?
huuuu neredesiniz?
bugunkü menüm :
sahur : 1 tamb. ekmek / 1 haş. yumurta / peynir / domates / 1kupa çay
iftar : 1 tabak dolusu kabak yemeği / 1 kase yoğurt / 1 köfte
ara : 2 parça karpuz / 1 bardak kefir
dünün acısı çıkmıştır umarım. sahurdada müsli yedimmi tamamdır bence
bulsak yapacazdaaaaa yok yahu express aramadığım yer kalmadı
yuppi yarın lapa time ama benim pirinç yok iyimi apcam ben bulgurla olmaz mı kızlar nilgün sen ne dersin ,bulgur yapsam olurmu
filizcim dr.um beyaz pirinç, un ve şekeri yasakladığı için yiyemiyorum tabiki diyette işe yarıyor ve hiç bi sıkıntı yaşamıyorum...
güneş hoşgeldin canım, azmin daim olsun...
nihal kardeşin ne romantik böyle, acaba ders verirmi bizimkileri gondersek
nilgün yanlızmı kaldın canım, bende ara ara bakıyorumda içerdekileri göremeyince sıkılıp çıkıyorum..
derycım bende bugün sipariş verdimseninki kargodaymış benkide erken gelse ne iyi olrdu.....
iyi geceler....
canım bu arada ben de konyalıyım hemşoyuz galibaah ah.. ben de 13 kilo vermiştim 3 ayda.. tatlı krizimi engelleyemediğim halde deli gibi yürüyüş yaparak vermiştim.. ama şimdi 4aylık kızım var evde olunca elim boş hep tatlıya saldırmak geliyor içimden.. ama tarçınlı su.. tarçınlı süt ve sabahları ballı kflex yemek bana iyi geldi.. yolumuz çok uzun vazgeçmemek için birbirimizin desteğine ihtiyaç oluyor..glukofen bende iştahı baya bi azaltmıştı çok iyi gelmişti..ama artık içemem emziriyorum çünkü..bizim sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmemiz şart yoksa giden kilolar da geri geliyor ve sağlığımızı kaybediyoruz.. kaybettikçe de geri kazanmak zorlaşıyor
hoşgeldin canım ben özlem umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz kafana takılan herşeyi sorabilirsin burda çok yardımsever ve bilgili arkadaşlar var..
bu arada bugünki menüm
sabah kflex 1tk bal 2ceviz
öğle yani 2 saat sonra patlıcanlı köfte ve 4k pilav
ara 4kiraz 4 kayısı
ara 6-7küçük kuru köfte bir parça pide
akşam
patlıcanlı köfte 3çatal barbunya 1kase çorba 3çatal salata
küçücük bir dilim künefe
şimdide maden suyu içiyorum
sabah 86.8dim biraz önce 88.9 çıktımacaba tartı mı bozuk yoksa çok su içmek o kadar arttırabilir mi anlamadım yahu herkese iyi geceler arkadaşlarım
kahveli soda mı
hiç çekici gelmiyor zaten beğenmemişsin tadını..
kahve deyince şu şeyleri merak ediyorum.hazır türk kahvesi alıp sıcak suya koyuyormuşsun.deneyen var mı?
kahveli soda mı,kesin illet biişidir ne çok seviyorlar bişilerle bişileri karıştırmayı ...bıyyy
tam puyan aldın benden juju ,nerdesin sen bakem albüm yapta görek çıldırazağım gare .. beni face ekleyiverseniz ben hep arap bacı gibi kalıyorum derya,izlem,banu,nilgün size diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler kızlar.misafirlerim vardı giremedim foruma.bugün eşimin iş yerinden bekarları iftara çağırdık.10 genç delikanlığa hizmet etmekten iftar yapamadım bugün.mutfağım küçük bir yandan fırın, bir yandan ocakta pişen yemekler ve antalyanın bunaltıcı sıcağıyla resmen yandım.
menüm
sahur 4 küçük dilimden oluşan 2 tane tost
çay domates salatalık
iftar 4 su bardağı su
2 su bardağı cola
1 köfte
dediğim gibi sıcaktan yandığım için iftarım hep sıvı almakla geçti.zaten ne zaman misafirim gelse yemek yiyemem.
iyi geceler evet genelde benim de misafirim olunca pek yiyemem....
canım sen ne zamandır diyet yapıyorsun?
1 ağustosta orucun ilk günü başladım
şirinler vizyonda kızlar gittiniz mi??
bloğumda da yazdım ama
çocukluğuma dönmek istiyorum diyorsanız gidin
yuhh bee bu kadar da olmaz diyecekseniz hiç gitmeyin
ama 3D ile filan güzel oluyor
ben de 12 sinde başladım beraber ilerliycez desene........
ben de 12 sinde başladım beraber ilerliycez desene........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?