80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serram da gelmiss :)) scapula gecmisi okyuor halen sanirim :))
herkes hosgeldiiii

lavita bende cvp verdim, eskisi gibi konusmuyorsunda benimle.
msn dede bazen yaziyorum, sen hic yazmuiyorsun, nebilim artik yazmiyorum msn de rahatsiz ederim diye...
sohbetimiz güzeldi halbuki, sanki bi sogukluk girdi :çok üzgünüm:

ben msn konusunda cok sorun yasadim, genelde acik ve ben basinda degilim
bi aliskanlik bi bagimlilik gibi birsey olmus, bu aralar da cok yogunum o yüzden kimseye yazmiorum, finallerim var onun yani sira staj belgelerimi hazirlamaya calisiorum,
cok fazla kagit kürek isi var, her isi hemen hallolmuor falan..
burayada fazla giremiorum ama girdimdede pek bi cvp alamiorum
her nese sogluk falan girmedim yani, msn den yazmiorum die yanlis anlama

tamam oldu ozaman canim :teselli:
sana basarilar dilerim
ben gecmisi cabucak okuyorum
bidahakinde dikkatli okurum a.s
ama cikma listeden lütfen

tabloya $öyle bi göz attim.......
toplam 25-26 kisiyiz, yeni gelenler dahilinde...
ve iclerinden 6 kisiyi hic görmüyorum yoksa banami öyle geliyor arkadaslar????

cehennem????????
dombilimaymun??????
mineylem??????
narinnazerin?????
nidam034???????
vuslat2008???????

nerde bu arkadaslarklava: benim mi yanlisim var acaba?????

gerisi cok sükür giriyor...

hemen cikcam demedim zaten böle devam ederse cikcam demistim, etmez insallah...
oku sen hadi

tamam oldu
yok okuyamam simdi, calisiyorum
buraya yetismeye calisiyorum bebegin yoklugunu hissettirmiyim dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fleks canım memnuniyetle kabul ederim hemde çok iyi olur hadi bakalım önümüzdeki hafta kim daha çok kilo verecek iddialımısın ?

aylincim senden büyüğüm sen 19 galiba değilmi bende 29 canım abla diyebilirsin tabiki

tmm abla (sonuyok)
iddali olun bakalim :)))))
benim basim gidiyoo
uyku bastiiiiiii

rakibem,kızlar görüşürüz ben çıkıyım oğlumu bırakcam okula ayy beslenmesinede simit konulacak fırına gidicem onun için inş yenik düşmem ,düşmem eeeeeee benimde rakibim var artık hadi ben kaçtım

herkese selam kızlarrr ne oluyoruzzzanlamadımmm herkess artıda valla şöyle bir kural çıkarıcamm iki hafta üst üste kilo veremeyen 1 hafta listeden çıkıcakkk aa olmaz canım yaa bu ne böyleee 1 ileri 1 gerriii lütfen arkadaşalarrrr
LAVİTAMMM CANIM BÖYLE DÜŞÜNMENE ÜZÜLDÜM ASLINDA SENDE ESKİSİ GELMİYORSUNN GELSEN EMİN OL AYNII OLACAKK TATLIMMM HADİ ARTIK ESKİ GURUBUMUZAA DÖNELİMM OLURMUU UMUDUNU YİTİRMEE BURDAKİ HERKESS BİRBİRİNİN DOSTUYUZZ SANAL BİR DOSTLUKK CAIMM HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ DÜŞÜNELİMM VEE LÜTFENN EŞİTT DAVRANALIMM ARKADAŞLARRRR RİCAA EDİYORUMM NEYSEEE KURALA NE DİYORSUNUZZZ ACİLL CEVAP YAZINN ÇÜNKÜ GİTMEM LAZIMM KIZLARRR

canim finallerimden dolayi cok sk giremiorum haklisin, ondan öncedde epey sorun yasamisdim anllatim, ama en azindan bi kere ugramaya calisiorum
cvp alamaiynca üzülüyorum bence artik eskisi gibi olalim ya gercekten olmuyor böyle,
herkes düzenli listesini yazsin (ben dahil),

bence bu kural gayet iyi, yani iki hafta kilo belirtmiyen listeden ciksin, mazereti olanda yazsin,
bi silkinip kendime geliyorum artik

ve hergün düzenli listesini yazsin herkez (beeeeeen dahil )

flekscim görüşürüz fırına gitmişken bi simitte kendine alıver canım :jeyyar:
daha bir hafta var eritirsin:roflol:bilmem artık rakibiz yiyeceklerini ona göre düşün derim ben sonra cuma günü üzülmek yok ona göre

dün yediklerimi yazmaya unutmusum ben aklimdan cikmis

sabah: 1 kagse cornflakes
ara: 1 dilim ekmekti sanirim
öglen: 12 civari sarma
ara: 2 kayisi
aksam: 5 sarma, 1 tabak bulgur pilavi, marulll bol bol, 1bir kac kasik yogurt
saat 20 de, makarna otlandim biraz offff
gece leblebi yedim

kacamaga bakin sizz tartilma gününden önce
oof aylin ooof.......

SIK DI$INIIII

canımm sevindimm evet işte benimm arkadaşımm buu hemen öyle pes etmekkk yookk bitanemmm tamamm

sonuyok merhaba senle tanismadik biz:)
ben cigdem:)))
kilom cizelgde gösterdi gibi :) 28 subatta basladim:)
eskilerden sayiliriim :)))

basarilar sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…