lavita bende cvp verdim, eskisi gibi konusmuyorsunda benimle.
msn dede bazen yaziyorum, sen hic yazmuiyorsun, nebilim artik yazmiyorum msn de rahatsiz ederim diye...
sohbetimiz güzeldi halbuki, sanki bi sogukluk girdi :çok üzgünüm:
ben msn konusunda cok sorun yasadim, genelde acik ve ben basinda degilim
bi aliskanlik bi bagimlilik gibi birsey olmus, bu aralar da cok yogunum o yüzden kimseye yazmiorum, finallerim var onun yani sira staj belgelerimi hazirlamaya calisiorum,
cok fazla kagit kürek isi var, her isi hemen hallolmuor falan..
burayada fazla giremiorum ama girdimdede pek bi cvp alamiorum
her nese sogluk falan girmedim yani, msn den yazmiorum die yanlis anlama
hemen cikcam demedim zaten böle devam ederse cikcam demistim, etmez insallah...
oku sen hadi
fleks canım memnuniyetle kabul ederim hemde çok iyi olur hadi bakalım önümüzdeki hafta kim daha çok kilo verecek iddialımısın ?
aylincim senden büyüğüm sen 19 galiba değilmi bende 29 canım abla diyebilirs
sevindim tabiki iddalıyım haftaya görüşücez bakalım:jeyyar:
tespit yanlis degil aylincim
bende yazdiklarini göremiyorum...
herkese selam kızlarrr ne oluyoruzzzanlamadımmm herkess artıda valla şöyle bir kural çıkarıcamm iki hafta üst üste kilo veremeyen 1 hafta listeden çıkıcakkk aa olmaz canım yaa bu ne böyleee 1 ileri 1 gerriii lütfen arkadaşalarrrr
LAVİTAMMM CANIM BÖYLE DÜŞÜNMENE ÜZÜLDÜM ASLINDA SENDE ESKİSİ GELMİYORSUNN GELSEN EMİN OL AYNII OLACAKK TATLIMMM HADİ ARTIK ESKİ GURUBUMUZAA DÖNELİMM OLURMUU UMUDUNU YİTİRMEE BURDAKİ HERKESS BİRBİRİNİN DOSTUYUZZ SANAL BİR DOSTLUKK CAIMM HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ DÜŞÜNELİMM VEE LÜTFENN EŞİTT DAVRANALIMM ARKADAŞLARRRR RİCAA EDİYORUMM NEYSEEE KURALA NE DİYORSUNUZZZ ACİLL CEVAP YAZINN ÇÜNKÜ GİTMEM LAZIMM KIZLARRR
Ee hadiii kızlarrrr cevapppppp
canim finallerimden dolayi cok sk giremiorum haklisin, ondan öncedde epey sorun yasamisdim anllatim, ama en azindan bi kere ugramaya calisiorum
cvp alamaiynca üzülüyorumbence artik eskisi gibi olalim ya gercekten olmuyor böyle,
herkes düzenli listesini yazsin (ben dahil),
bence bu kural gayet iyi, yani iki hafta kilo belirtmiyen listeden ciksin, mazereti olanda yazsin,
bi silkinip kendime geliyorum artik
ve hergün düzenli listesini yazsin herkez (beeeeeen dahil )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?