herkese günaydın kızlar.. Acayip mutsuzum. bugün sabah tartıda 76 çıktım.. 2 kilo almışım ne oluyor bana.. Hadi şimdi siz kızın bana.. Ya neden böyle oldum. Koptum ben sanki diyetten.. Ne olur aylin hadi sen gel şimdi bana sopa ile vurmaya çok mutsuzum çok.. Ama ben buraya gelemediğimden oldum.. Çizelgemi değiştirmek istemiyorum kızlar ama değiştirmem lazım değil mi ya şevkim daha çok kaçarsa of ya of nefret edıyorum kendimden nasıl 3,5 ay sonra bozarım ben ya...
Sen nasılsın lavİta
ne gÜzel ya hedefİne 5 kİlo kalmıŞ bİde sen bana sor dedİĞİnİ duyar gİbİ oluyorum
lavita canımm nasıl gidiyoo
iyiyim ya da daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum
he simdilik öyle canim asil hedefim 65 ama onu gördükce moralim bozuluoyrdu
bnde 80 yaptim daha sonra düsürcem
herkese günaydın kızlar.. Acayip mutsuzum. bugün sabah tartıda 76 çıktım.. 2 kilo almışım ne oluyor bana.. Hadi şimdi siz kızın bana.. Ya neden böyle oldum. Koptum ben sanki diyetten.. Ne olur aylin hadi sen gel şimdi bana sopa ile vurmaya çok mutsuzum çok.. Ama ben buraya gelemediğimden oldum.. Çizelgemi değiştirmek istemiyorum kızlar ama değiştirmem lazım değil mi ya şevkim daha çok kaçarsa of ya of nefret edıyorum kendimden nasıl 3,5 ay sonra bozarım ben ya...
yok rakibim canım teklifte bulunmuştum ama cevap gelmedi:1no2:iyi olur canım aranıza alırsanız çok sevinirimkaydirigubbakcemile5
kızlar günaydınnn
kilomu bildireyim 86 yaşasın 1 kilo daha gitti
geçen hafta 87 idim bu hafta 86 hedefe daha çok var ayrıca lavita arkadaşıma katılıyorum ben giriyorum buraya ama sanki kendi kendime konuşup gidiyormuşum gibi geliyor
herkesin arkadaşı var ben yeniyim ondanmı acaba kimse benimle konuşmuyor
ben buraya motive olmaya geldim kızlar bana yardımcı olun biraz ayrıca kendime rakip arıyorum daha eğlenceli olacağına inanıyorum
benle rakip olacak varmııı???
anladım lavita bende75 almak istiyordm hedefimi 70 çok uzak geliyor gerçekten
böyle yaptığın iyi olmuş
çıkmak istemenede üzüldüm ayrıca
canim bakcam ya ben cok fazla ignor ediliyormusum gibi geliyor bana, buda ayriyetten moralimizi bzuyor, insan yerine koyup cvp verdin icin tesekkürler
tşk aylincim olur tamam
canim bakcam ya ben cok fazla ignor ediliyormusum gibi geliyor bana, buda ayriyetten moralimizi bzuyor, insan yerine koyup cvp verdin icin tesekkürler
sonu yok merhaba daha önce senin ismini vermiştim ama gözün den kaçtı heralde rakip olma konusunda neyse geç değil sonuşta ne dersin rakip miyiz
tşk aylincim olur tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?