80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa kızlarrr deli olucam vallahi iki gündür giriyorum dünya kadar alıntı yapıyorum tam cevap vere basıyorum herşeyy gidiyo forum bakımda oldugu içinnnn:84::84::84:
yemin ederim gir çık gir çık çıldırıcamm inşş. bunu yazdım cevaplaya basınca yine uyarı vermez yoksa bu sefer pc yi kırıcamm vallahi sıkıldım sizi özledimm yazamıyorumm nasılsınız güzelliklerrr
ben galiba bu hafta artılardayım kaç gündür dondurma yiyorum noldu anlamadım yemek falan yiyemiyorum dogru dürüst hep dondurma meyve suyu falan çok kötü patlağım yanii bu hafta

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr

elay83 ve juu
verdiqiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim..sizede dua edenler bulunsun...dün 3 yerle daha görüştüm..2 sini ben eledim..diqeri baya olumlu..adam bana sana olumlu bakıyoruz dedi bakalım bugün kesinleşir..

zum
canım benim...
topiqime kadar gelmişsin beni merak edip...çok teşekkür ederim...inşallah dualarınızla bu süreci atlatıcam..işe girdim diye sevinç çıqlıkları atmak istiyorum artık..inşallah o günlar yakındır..tekrar teşekkürler canım desteqin için...

SENA rica ederim canım, burda insanlar birbirleri ile tanışıp nasıl sohbet edip gülüp egleniyosa dertleri oldukları zamanda bunlara ortak olabilmeliler.. o yüzden ben kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü topiğimi çok seviyorum iyiki burdayımmm

ya bu gercekten basarının sırrının menüsü diyebiliriz

simdi de gelelim tam tersi bir menüye

Çarşamba
sahur kalkamadım
iftar patates salatası, yoğurtlu semizotu
iftar 3 dilim kuşbaşılı ve 1 dilim kaşarlı pide
iftardan sonra 1 porsiyon bisküvili pasta
içecekler su - çay veeee diyet kola
değerlendirme

Perşembe
sahur kalkamadım
isteyerek değil uyuya kalıyorum yoksa sahura kalkmayı ben cok severim

atacaksınız beni topikten
birde kötü örnek oluyorum sizlere
off ama moralim bozuldu tamam bu aksamdan itibaren dikkat ediyorum artık

Tülincimmm benim hedefim de son 10 günde 3 kilo
offf off keske sizinle aynı kulvarda olabilsem
yani ne güzel tartıda 84,8 görmüşken gene 85 lerdeyim
eğer bir 83,6 olabilsem göğsümü gere gere 10 kilo verdim diyebileceğim
ama aksam eve gidince kendimi kaybediyorum

evde bulgur pilavı dolapta da şinitzel var donumu olanalrda

aksam 4 kaşık bulgur pilavı yanında 1 dilim sinitzel ve yoğurtlu semiz otu salatası yesem ( ekmeksiz ve tatlısız ) sizce tekrar düzene girmiş olurmuyum , bu bir diyete uygun yemek olur mu
ne dersiniz ???

günaydın topiğimin fıştıkları.dün yediklerim o kadar saçma sapandıki.regl olduğum için oruç tutamadım malum.sabah bir kek yedim.saat 5'e kadar başka bişey yemedim.oruç psikolojisi sanırım.bide kırtasiyedeyim ayıp olur gören olursa diye çekindim canımda bişey istemedi.saat 5 gibi oğluşum mantı istedi dolapta vardı aldım hemen yaptım yeni tabi bende yedim ama 3-4 kaşık kdar yağsız tabi.iftar yemeğinde dışardaydık.bir kase çorba,2 haşlanmış içli köfte,bir kaşık dolma içi,4 kaşık kadar et,1 kaşık kadarda pilav yedim.ha iftar gitmeden öncede 1 parça peynir yemiştim.tabi sıra tatlıya gelince kendimi kontrol edemedim 2 kaşık kadar helva,1 tanede baklava yedim tatlıya dayanamıyorum valla 4 fincan mırra içtim bayılıyorum süper bi tat tavsiye ederim.2 bardak çay içtim tabi şekersiz.dün iftar öncesi 77.2 kiloydum sabah tartılmayı unuttum am pntolonlarım bol geliyo iyice dün dükkanın anahtarını da unutmuşum evde.babamlara yürüdüm mecburen sabah sabah.30-35 dakika yürüyüş süper oldu.

evet canım özdilek mağazasında oluyo.çok defolu olanlardan değilde az defolu olanlardan bak.onlarda bişey yok doğru düzgün defo denmez yani.dediğim gibi ben aldım kullanıyorum

günaydın çıtırlar hayırlı sabahlar
içimden geldi size bi enerji vereyim...

İzloşum bloğundaki fotolar uçmuş yoksa biliyordum o konuyu..
Değil mi ya içime sinerse alacağım zaten, yeter şu kafamı değiştirmem lazım

Bugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA

Aramıza hoşgeldin

günaydın çıtırlar hayırlı sabahlar
içimden geldi size bi enerji vereyim...

Ver o enerjiyi ben de katlanarak büyüsün çünkü ben de çok mutluyum

Günaydın kızlar, cuma günü 76 gösteren tartım bu sabah 75 gösterdi
Dijital tartımı merakla bekliyorum, haftaya cuma gerçek kilomu öğrenebileceğim

senacım nedemek herzaman, burdaki amaç zaten birbirimize destek olmak deyilmi dualarda cümlemize olur inşş. iş konusuna sevindim canım, allah gönlüne göre versin

sevdaaacım sana ne oldu, bukadar dondurmayı hangi ara yiyosun sana kızmaya başlıyorum haa bukadarda olmazki canım ben nasıl tutuyorum kendimi, sende nefsine hakim ol. neyse sen böyle yerinde say yakında sana böyle bakarım :82: şaka, şaka ancım senin bi derdinmi dondurmalara sardın, bizimle paylaş açılırsın
ayşeden haberiniz varmı kızlar inşş. iyidir :26:
ceren81 hoşgeldin canım azmin daim olsun
88prenses22 çizelgeni burdan yapabilirsin canım
Exercise Fitness Ticker

inşallah cnm çok teşekkür ederim..bugün belli olur sanırım..hayırlıysa olsun deqilse bi bahaneyle olmasın..herşeyin başı hayır ..bende merakla bekliyorum..haber gelir gelmez paylaşırım..

Son düzenleme:

gunaydin canim.ne oldu dagildin yine..hadi evdekiler yiyor sen niye yiyorsun.tutacaksin bogazini canim.yok ben sisko kalacagim dersen biz karismayalim.canimi sikma benim sopa geliyor ha ;-)

Bugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA

hos geldin ben nilgun..

Ben de dr a gitmedim.biraz sancim var.hic ugrasamayacagim spiralle.

Neyse simdi lapami yedim.marul.domatesle yedim.gulayin dedigi gibi limon karabiber koydum ama begenmedim.

Bir sonrakine koymam artik.derya sen yedin mi canim...

Neyse simdi lapami yedim.marul.domatesle yedim.gulayin dedigi gibi limon karabiber koydum ama begenmedim.

Bir sonrakine koymam artik.derya sen yedin mi canim...

Günaydın canım, ben de limon ve karabiberle yaptım ama hiç beğenmedim
Sanırım tuz olmayınca bir şeye benzemiyor..
Yanına da yarım bardak ayran içtim..Ardından da form çayı..
Bol su ve bitki çaylarını da unutmayalım nilgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…