evet beraber ilerleyceğiz inşallah.ilk önce bir kilo çizelgesi yap canım kilonu her seferinde sormayayım diye çok unutkanımdır.bundan sonra denetleyecem seni haberin olsun
çok iyi olur ama kilo çizelgesi nasıl yapılır bilmiyorum ki.......
Bugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
elay83 ve juu
verdiqiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim..sizede dua edenler bulunsun...dün 3 yerle daha görüştüm..2 sini ben eledim..diqeri baya olumlu..adam bana sana olumlu bakıyoruz dedi bakalım bugün kesinleşir..
zum
canım benim...
topiqime kadar gelmişsin beni merak edip...çok teşekkür ederim...inşallah dualarınızla bu süreci atlatıcam..işe girdim diye sevinç çıqlıkları atmak istiyorum artık..inşallah o günlar yakındır..tekrar teşekkürler canım desteqin için...
menüm
sahurda 1 yağda yumurta
yarım domates
bi parça krem peynirli pide
su
iftar
1 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
1 haşlanmış baget
1 dilim karpuz
su
kahveli soda(yeni gördüm, deniyim diye aldım, sarı kız markası, ama hiç güzel değil ben sevmedim)
yaa ben şekeri kestiğim için
şekerli geldi bana, sade kahveye alıştım ya
zevk meselesi tabi, belki sevenelr vardır ama meyveli olanları
özellikle çilek-vişne ve karpuzlusunu çok seviyorum
şekerli kahve seviyorsan hoşuna gider belkii
çok keskin konuşuyorsun
haydi bismillahhhhh uzunn bir mesajj olcekkk
amann eşime kalsa hepsini birdne alcakmışızzz zaekiyecimd emümkün degil yeni evin eksigi bitmiyo ben bunları alıp koyucam bi köşeye kararlıyım
selama abla netten baktım uçmuş fiyatlarya yuh deidm yaniii harbiden
merhaba bu aralarbendede sürekli şişlik var sesii ve ben artık çözdüm olayı yumurtlama günelirme yakın şişiyorumben yaa
rezene alıp içiyorumbimdennn 2 poşet filan günlük
geçen eşimin kardeşi bile şok oldu yani hç bişiy yemeidgiim halde göbegim nasıl şiştii
cnm biz ev aldık seneye taşıncaz kısmetse şuand ayapım aşamasında daha neden kv ve kp açısndan zor deidn birliktemi oturuyorsunuz?
sesii inamıyorum sana gerçekten hergün pastaneye gidip simitlemi kahvaltı yapıyorusnnnn
ya kendin hazırlasanaaa bacımmm sanviç hazılaaa tost yap diyet ekmekleiryle filan
altarnetif çok yani
valla defolu bulsam alırım uygun fiyataaa o defolar zaten minick bişiy oluyor cnm bakayım ben bu dediigine özdilek mazasındamı oluyor?
nihal seni çok mutlu görüyorum bu işle uraşırken cnm ışık var sendeee
valla ugraşsan eminim bişiyler çıkarrrr
merhaba zeynep sendemi pko lusun bend epkoluyum yaaa elini sallasan pkoluya denk geliyorr
deryacım bloğuma koymuştum ben o resimleri
bulamadın mı
hemde ikisini bir koymuştum kıyaslaması kolay olsun diye
bi bakim eklerim gene
saten evet en kusursuz vücuduu bile defolu gösterebiliyor
biraz bol olunca da potluk yapıyor
aynada bak kendine içine siniyorsa al bacım hiç düşünme
günaydın çıtırlarhayırlı sabahlar
içimden geldi size bi enerji vereyim...
senacım nedemek herzaman, burdaki amaç zaten birbirimize destek olmak deyilmigünaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
elay83 ve juu
verdiqiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim..sizede dua edenler bulunsun...dün 3 yerle daha görüştüm..2 sini ben eledim..diqeri baya olumlu..adam bana sana olumlu bakıyoruz dedi bakalım bugün kesinleşir..
zum
canım benim...
topiqime kadar gelmişsin beni merak edip...çok teşekkür ederim...inşallah dualarınızla bu süreci atlatıcam..işe girdim diye sevinç çıqlıkları atmak istiyorum artık..inşallah o günlar yakındır..tekrar teşekkürler canım desteqin için...
Günaydın kızlar, cuma günü 76 gösteren tartım bu sabah 75 gösterdi
Dijital tartımı merakla bekliyorum, haftaya cuma gerçek kilomu öğrenebileceğim
senacım nedemek herzaman, burdaki amaç zaten birbirimize destek olmak deyilmidualarda cümlemize olur inşş. iş konusuna sevindim canım, allah gönlüne göre versin
sevdaaacım sana ne oldu, bukadar dondurmayı hangi ara yiyosunsana kızmaya başlıyorum haa bukadarda olmazki canım ben nasıl tutuyorum kendimi, sende nefsine hakim ol. neyse sen böyle yerinde say yakında sana böyle bakarım :82: şaka, şaka ancım senin bi derdinmi dondurmalara sardın, bizimle paylaş açılırsın
ayşeden haberiniz varmı kızlar inşş. iyidir :26:
ceren81 hoşgeldin canım azmin daim olsun
88prenses22 çizelgeni burdan yapabilirsin canım
Exercise Fitness Ticker
Yaaaa kızlarrr deli olucam vallahi iki gündür giriyorum dünya kadar alıntı yapıyorum tam cevap vere basıyorum herşeyy gidiyo forum bakımda oldugu içinnnn:84::84::84:
yemin ederim gir çık gir çık çıldırıcamm inşş. bunu yazdım cevaplaya basınca yine uyarı vermez yoksa bu sefer pc yi kırıcamm vallahi sıkıldım sizi özledimm yazamıyorumm nasılsınız güzelliklerrr
ben galiba bu hafta artılardayım kaç gündür dondurma yiyorum noldu anlamadım yemek falan yiyemiyorum dogru dürüst hep dondurma meyve suyu falan çok kötü patlağım yanii bu hafta
Neyse simdi lapami yedim.marul.domatesle yedim.gulayin dedigi gibi limon karabiber koydum ama begenmedim.
Bir sonrakine koymam artik.derya sen yedin mi canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?