hoş geldin canm tebrik ediyorum 90 ları terk ettin birdaha da görmezsin inşBugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA
canım lingi tıkla orada ayrıntılı anlatılmış sıkıntı yaşarsan yardım ederizçok iyi olur ama kilo çizelgesi nasıl yapılır bilmiyorum ki.......
Günaydın canım, ben de limon ve karabiberle yaptım ama hiç beğenmedim
Sanırım tuz olmayınca bir şeye benzemiyor..
Yanına da yarım bardak ayran içtim..Ardından da form çayı..
Bol su ve bitki çaylarını da unutmayalım nilgünüm
*deryacım çemberin yoldaymış hadi hayırlısı hoplatmaya az kaldı çemberim nerde ha
Deliiiiiiii
demek kahve gurmesisin canım sen. ben çok anlamam olursa içerim sadeceaman bırak uyus olanlar yemesin ben severim kardeşim midye dolma,kokoreç,kelle-paça çorba bunları tek geçerim
eşim çokk götürdü gece yarısı beni kokoreçciye,çorbacıya ....ah olsada yesek dicem ama birileri şimdi kafamı kırar susayım ben en iyiisi :=)
kahve ehli mi buyurun benim...kokusunu 10 km den alırım içinde ne var ne ka kavrulmuş ,hangi suyla yapılmış bilirim ...olsada içsek ayşeeeeeeee gııızzzz yapıver bakem ,gezi gezi verme ,o ka para veriyoz bi kahve yapmıyo bizim hizmetçi
tam puyan aldın benden juju ,nerdesin sen bakem albüm yapta görek çıldırazağım gare .. beni face ekleyiverseniz ben hep arap bacı gibi kalıyorum derya,izlem,banu,nilgün size diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiç bişey yememişssin canım. ama kolada kaçmış birazcıkiyi geceler kızlar.misafirlerim vardı giremedim foruma.bugün eşimin iş yerinden bekarları iftara çağırdık.10 genç delikanlığa hizmet etmekten iftar yapamadım bugün.mutfağım küçük bir yandan fırın, bir yandan ocakta pişen yemekler ve antalyanın bunaltıcı sıcağıyla resmen yandım.
menüm
sahur 4 küçük dilimden oluşan 2 tane tost
çay domates salatalık
iftar 4 su bardağı su
2 su bardağı cola
1 köfte
dediğim gibi sıcaktan yandığım için iftarım hep sıvı almakla geçti.zaten ne zaman misafirim gelse yemek yiyemem.
merhaban ben tülin hoşgeldinnnBugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA
ya bu gercekten basarının sırrının menüsü diyebiliriz
simdi de gelelim tam tersi bir menüye
Çarşamba
sahur kalkamadım
iftar patates salatası, yoğurtlu semizotu
iftar 3 dilim kuşbaşılı ve 1 dilim kaşarlı pide
iftardan sonra 1 porsiyon bisküvili pasta
içecekler su - çay veeee diyet kola
değerlendirme
Tülincimmm benim hedefim de son 10 günde 3 kilo
offf off keske sizinle aynı kulvarda olabilsem
yani ne güzel tartıda 84,8 görmüşken gene 85 lerdeyim
eğer bir 83,6 olabilsem göğsümü gere gere 10 kilo verdim diyebileceğim
ama aksam eve gidince kendimi kaybediyorum
evde bulgur pilavı dolapta da şinitzel var donumu olanalrda
aksam 4 kaşık bulgur pilavı yanında 1 dilim sinitzel ve yoğurtlu semiz otu salatası yesem ( ekmeksiz ve tatlısız ) sizce tekrar düzene girmiş olurmuyum , bu bir diyete uygun yemek olur mu
ne dersiniz ???
senacım inşallah dileğidin gibi bir iş olur. bende yıllardır iş arıyorum. banada dua edin nolurrrinşallah cnm çok teşekkür ederim..bugün belli olur sanırım..hayırlıysa olsun deqilse bi bahaneyle olmasın..herşeyin başı hayır ..bende merakla bekliyorum..haber gelir gelmez paylaşırım..
bendim canım bendim.. bende ilk 3 e tailibim bakalımmmmben geldimmmm selam kızlar günaydınlar herkese ..işlerden şimdi girip şöyle ucundan bakabildim geçmişe..
* sen birinci olmayı kafayı koyduın diyen kimdi elay mıydı evet canım kafaya koydum birinilik olmasa da ilk 3 teyim kesinnn..iddialıyım anam..
*senacım işler konusunda hakkında hayırlısı olsun canım..işallah huzr içinde çalışacağın işler olur..
ben kilolarımı yazmadım ama resimler üzerinde yazıyor. azcık dağınık olmuş ilk defa resim yükledim beceriksizliğime verin. ilk resimdekızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
ben kilolarımı yazmadım ama resimler üzerinde yazıyor. azcık dağınık olmuş ilk defa resim yükledim beceriksizliğime verin. ilk resimde
91 kg sonra 90 kg -------94 kg ------88kg -------90 kg -----------85 kg -----araya bi resim karışmış orda 82 kg ---------sonuncu 2 tane olan 78 kg
üüüfff al ver al ver inşallah son olacakkkk
süperrrr darısı benim başıma inşallahh :)
yaaa kızlar 2 gündür 24 kilo verip 64 kilo olma planımı 5-6 kişiyle paylaşıyorum hepsi saçmalama diyooen 75 kilo olsan ideal o ne öyle çok zayıf sen kalıplısın sana öylesi yakışmaz güzelliğin gider fln diolar napsam hedefi düşürsem mi biraz..boyum 174 -173 tam bilmiyorum sonu.omuzlarımda geniştir kemikliyim yani.ne diyosunuz:97:
kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
ben kilolarımı yazmadım ama resimler üzerinde yazıyor. azcık dağınık olmuş ilk defa resim yükledim beceriksizliğime verin. ilk resimde
91 kg sonra 90 kg -------94 kg ------88kg -------90 kg -----------85 kg -----araya bi resim karışmış orda 82 kg ---------sonuncu 2 tane olan 78 kg
üüüfff al ver al ver inşallah son olacakkkk
Canım benim boyum 1.77..Şu an 75 kiloyum ve hedefim 68, benim de ilk hedefim 75 ti
Emin ol zayıfladıkça gözün doymayacak
Ki 1.74 boya da 65 filan nefis olur..Hele ki kemiğin kalınsa mutlaka 64 ol çünkü bizim şanssızlığımız zayıfladığımız halde beden düşemiyoruz kemiğimizden dolayı...17 kilo verdim 1 beden düştüm sadece
Günaydın canım, ben de limon ve karabiberle yaptım ama hiç beğenmedim
Sanırım tuz olmayınca bir şeye benzemiyor..
Yanına da yarım bardak ayran içtim..Ardından da form çayı..
Bol su ve bitki çaylarını da unutmayalım nilgünüm
ben geldimmmm selam kızlar günaydınlar herkese ..işlerden şimdi girip şöyle ucundan bakabildim geçmişe..
*deryacım çemberin yoldaymış hadi hayırlısı hoplatmaya az kaldı çemberim nerde ha
*nilgüncüm keyifsizlik durumun devam ediyor sanırım yazdıklarından öyle hissettim umarım sadece regl psikolojisidir..
*banucum alışverişinde kolaylıklar canım..ohh ne güzel tatil öncesi alışveriş kyfi gibi var mı yaaa..İşallah istediğin beğendiğin herşeyi bulup alabilirsin canım..
*izlemim toprağım ben bakamıyorum bloğuna ya ihmal ettim farkındayım en kısa zamanda ziyaretine gelicem canım...
*sabah kahvaltısı için şu alternatifler aradığımız arkadaş sesi miydi ?Canım neden sabah evden kahvalt edip çıkmıyorsun?..ben her sabah 07.00 de kalkıp kahvaltımı edip öle çıkıyorum..en azından Ramazan boyunca bunu yapmalısın..kahvaltıya çok vakit ayırmak istemiyorsan hemen k fleks üstüne süt..ben sabah kalkıyorum daha yüzümü yıkamadan hemen tarçınımı ocağa kouyuyorum..o kaynarken banyoya gidip üstümü giyiyorum..gidip tarçınlı çayımı içiyorum..hemen k mı hazırlıyorum sütte biraz beklesin diye o arada giyiniyorum sonra k mı yiyorum makyajımı yapıp çıkıyorum..eğer zayıflamak istiyorsak bişilerden fedakarlık yapmak zorundayız..uykudan zamanından vs..Ramazann sonrası için de önerim akşamdan sandviçi hazırla sabah ister evde ye ister işte..aliminyum folyoda hiçbişicik olmuyor..istedikten sonra herşey olur ben simit yemeye mecburum diye birşey yok..kızarım ama sanaaaa
*kardeşim konusunda yazanlara tşkler çok incedir kendisi bütün öküzlükleri bizeydi
* sen birinci olmayı kafayı koyduın diyen kimdi elay mıydı evet canım kafaya koydum birinilik olmasa da ilk 3 teyim kesinnn..iddialıyım anam..
*senacım işler konusunda hakkında hayırlısı olsun canım..işallah huzr içinde çalışacağın işler olur..
kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
yaaa kızlar 2 gündür 24 kilo verip 64 kilo olma planımı 5-6 kişiyle paylaşıyorum hepsi saçmalama diyooen 75 kilo olsan ideal o ne öyle çok zayıf sen kalıplısın sana öylesi yakışmaz güzelliğin gider fln diolar napsam hedefi düşürsem mi biraz..boyum 174 -173 tam bilmiyorum sonu.omuzlarımda geniştir kemikliyim yani.ne diyosunuz:97:
canım ben insanların neden boyle düsündügünü sonunda cözdüm.
benim vercek daha 9 hatta 11 kilom varken, bana bi kaç kilo daha verdinmi tamam diyorlar.
bence onlar bizim sadece fazlalıklardan kurtulmak istedigimizi sanıyorlar. onlar bizim incecik 38, 40 beden olma istegimizi bilmiyorlar. onlar bizim kusursuz vucuda sahip olma istegimizi bilmiyorlar. hani biz kiloluyuz ya fazlalıklardan kurtulalım yeter onların gözünde. bu yuzden sana 75 ol yeter diyorlar. kilolu görünmeyecek kadar iyi yani veya ideal. biz onu bunu bosverelim. istedigimiz kiloya kadar duselim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?