80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA
hoş geldin canm tebrik ediyorum 90 ları terk ettin birdaha da görmezsin inş

çok iyi olur ama kilo çizelgesi nasıl yapılır bilmiyorum ki.......
canım lingi tıkla orada ayrıntılı anlatılmış sıkıntı yaşarsan yardım ederiz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bende lapama karabiber krımızı biber eklemişim limonmuymuş aklımda öyle kalmış fazla kaçırmışım biberi demek ama fena diildi

ben geldimmmm selam kızlar günaydınlar herkese ..işlerden şimdi girip şöyle ucundan bakabildim geçmişe..
*deryacım çemberin yoldaymış hadi hayırlısı hoplatmaya az kaldı çemberim nerde ha
*nilgüncüm keyifsizlik durumun devam ediyor sanırım yazdıklarından öyle hissettim umarım sadece regl psikolojisidir..
*banucum alışverişinde kolaylıklar canım..ohh ne güzel tatil öncesi alışveriş kyfi gibi var mı yaaa..İşallah istediğin beğendiğin herşeyi bulup alabilirsin canım..
*izlemim toprağım ben bakamıyorum bloğuna ya ihmal ettim farkındayım en kısa zamanda ziyaretine gelicem canım...
*sabah kahvaltısı için şu alternatifler aradığımız arkadaş sesi miydi ?Canım neden sabah evden kahvalt edip çıkmıyorsun?..ben her sabah 07.00 de kalkıp kahvaltımı edip öle çıkıyorum..en azından Ramazan boyunca bunu yapmalısın..kahvaltıya çok vakit ayırmak istemiyorsan hemen k fleks üstüne süt..ben sabah kalkıyorum daha yüzümü yıkamadan hemen tarçınımı ocağa kouyuyorum..o kaynarken banyoya gidip üstümü giyiyorum..gidip tarçınlı çayımı içiyorum..hemen k mı hazırlıyorum sütte biraz beklesin diye o arada giyiniyorum sonra k mı yiyorum makyajımı yapıp çıkıyorum..eğer zayıflamak istiyorsak bişilerden fedakarlık yapmak zorundayız..uykudan zamanından vs..Ramazann sonrası için de önerim akşamdan sandviçi hazırla sabah ister evde ye ister işte..aliminyum folyoda hiçbişicik olmuyor..istedikten sonra herşey olur ben simit yemeye mecburum diye birşey yok..kızarım ama sanaaaa
*kardeşim konusunda yazanlara tşkler çok incedir kendisi bütün öküzlükleri bizeydi
* sen birinci olmayı kafayı koyduın diyen kimdi elay mıydı evet canım kafaya koydum birinilik olmasa da ilk 3 teyim kesinnn..iddialıyım anam..
*senacım işler konusunda hakkında hayırlısı olsun canım..işallah huzr içinde çalışacağın işler olur..

demek kahve gurmesisin canım sen. ben çok anlamam olursa içerim sadece albümüde hazırladım sayılır canım azsooonnnraaaaaa

hiç bişey yememişssin canım. ama kolada kaçmış birazcık

Bugün 89 kiloyu gördüm tartıda.Ben de sizin gruptayım artık. Herkese MERHABA
merhaban ben tülin hoşgeldinnn

canımmmm iftardaki 3p patates+pide+pasta batırdı seni tüh ya keşke 1er dilim yiyip salatdan 1 kaşık alsaydın.pastadanda 1 çatal sadece...kızıcammm bende

inşallah cnm çok teşekkür ederim..bugün belli olur sanırım..hayırlıysa olsun deqilse bi bahaneyle olmasın..herşeyin başı hayır ..bende merakla bekliyorum..haber gelir gelmez paylaşırım..
senacım inşallah dileğidin gibi bir iş olur. bende yıllardır iş arıyorum. banada dua edin nolurrr

bendim canım bendim.. bende ilk 3 e tailibim bakalımmmm

bugünkü menüm:
sabah:k fleks
ara:yeşil çay
öğle:k fleks+yarım nektari +pınar dengeli ortaya karışık öğün:)
ara:nektari
yeşil çay
aralarda soda
akşam:hiç fikrim yok kaşarlı omlet+tam buğday ekmek olabilir..
kaç gündr çok uykusuz olduğum için keyfim yoktu bugün spora da gidesim gelmedi..akşama yapabilirsem leslie yapcam..

kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..

Eklentiler

• $30 ağust 2010 91 kg.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf-0014.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $82 kg temmuz 2011.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $88kg.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $94 kgeylül 2010.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $ağustos 2011 78 kg (1).webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $ağustos 2011 78 kg (2).webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf-0005.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $90 kg nisan 2011.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 43
bakalım tülin yarın kapışacağız desene..
bu arada benim ortim selma nerde..tam cuma üzeri ona gaz vermem gerekiyorduyok ortalıklarda..selmaaaaa duy sesimi..

kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
ben kilolarımı yazmadım ama resimler üzerinde yazıyor. azcık dağınık olmuş ilk defa resim yükledim beceriksizliğime verin. ilk resimde
91 kg sonra 90 kg -------94 kg ------88kg -------90 kg -----------85 kg -----araya bi resim karışmış orda 82 kg ---------sonuncu 2 tane olan 78 kg

üüüfff al ver al ver inşallah son olacakkkk

süperrrr darısı benim başıma inşallahh :)

yaaa kızlar 2 gündür 24 kilo verip 64 kilo olma planımı 5-6 kişiyle paylaşıyorum hepsi saçmalama diyoo en 75 kilo olsan ideal o ne öyle çok zayıf sen kalıplısın sana öylesi yakışmaz güzelliğin gider fln diolar napsam hedefi düşürsem mi biraz..boyum 174 -173 tam bilmiyorum sonu.omuzlarımda geniştir kemikliyim yani.ne diyosunuz:97:

Canım benim boyum 1.77..Şu an 75 kiloyum ve hedefim 68, benim de ilk hedefim 75 ti
Emin ol zayıfladıkça gözün doymayacak
Ki 1.74 boya da 65 filan nefis olur..Hele ki kemiğin kalınsa mutlaka 64 ol çünkü bizim şanssızlığımız zayıfladığımız halde beden düşemiyoruz kemiğimizden dolayı...17 kilo verdim 1 beden düştüm sadece

tülincim bolca yorum istemişsin ama fotolar yoruma pek izin vermiyor..bariz fark ortada ve en son halin de kesinlikle 78 gibi değil..en fazla 70 gibi görünüyorsun canım..ne güzel hepsini not almışsın bende yok o kadar foto malum insna kiloloyken pek çekitrmek istemiyor..tebrikler canım aynen devam..

tulin tebrikler yolun yarısını geçmişin diğer yarısını çabucak geçersin inşallah.tipin çok güzel, orantılı kilo veriyorsun son resminde 70 gibi duruyon gerçekten

iştee bende öyle düşünüyorum internetten bi çok yerden baktım benim ideal kilom 64 yani ötesi yokk :) benim şansım kilolu olsamda kilolar orantılı dağılmış sanırım arkdaşlarım bu yüzden böyle söylüyolar yaa anneme çekseydim hedef 64! ileri

unuturmuyum hic.form cayi ictim.iksiri de hazirladim.yarin insallah guzel sonuclar alacagiz.

merak etme nihalcigim iyiyim.evde her sey yolunda.
Diyet de guzel gidiyor..

yarin gitmis sekerim.darisi azcik kalana..cok fit gorunuyorsun masallah..

tatlim once bi 75 ol resm koyarsin beraber degerlendiririz.bence deryanin dedigi mantikli.seni en iyi o bilir.

tülincimmm
hikayeni anlatsana
nasıl basladın nasıl ilerledin
tarihler dönüm noktaları
insanların geri dönüşleri

bir ayrıntılı yaz lütfen merak ediyorum cok
eminim onceden de yazmıssındır

yepyeni bir tülin ve yepyeni bir duygusal ve fiziksel olusumla alalım hikayeni

nerden nereye detaylı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

o kadar degismissin genc kız olmussun tekrar

bende arkadaslara katılıyorum 67-68 gibi diyorum hatta

benim resimlerim de seninkiler gibi

ama tabii ki baslangıc sen
kugu sen değil

ay cok guzel zayıflamışsın tülin. fark fazlasıyla ortada. ve gercek son fotolarda 70 gibi duruyorsun.

canım ben insanların neden boyle düsündügünü sonunda cözdüm.
benim vercek daha 9 hatta 11 kilom varken, bana bi kaç kilo daha verdinmi tamam diyorlar.
bence onlar bizim sadece fazlalıklardan kurtulmak istedigimizi sanıyorlar. onlar bizim incecik 38, 40 beden olma istegimizi bilmiyorlar. onlar bizim kusursuz vucuda sahip olma istegimizi bilmiyorlar. hani biz kiloluyuz ya fazlalıklardan kurtulalım yeter onların gözünde. bu yuzden sana 75 ol yeter diyorlar. kilolu görünmeyecek kadar iyi yani veya ideal. biz onu bunu bosverelim. istedigimiz kiloya kadar duselim.

Son düzenleme:

bencedeeeeeeeee yada kilo verince onlardan daha güzel olacağımızı düşünüp böyle bişey diyor da olabilirlerrrrr yada sevdiklerinden işte bizi bu halimizle sevdiklerinden onlar için 85le 75 arasında pek bi fark yok :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…