canım ben insanların neden boyle düsündügünü sonunda cözdüm.
benim vercek daha 9 hatta 11 kilom varken, bana bi kaç kilo daha verdinmi tamam diyorlar.
bence onlar bizim sadece fazlalıklardan kurtulmak istedigimizi sanıyorlar. onlar bizim incecik 38, 40 beden olma istegimizi bilmiyorlar. onlar bizim kusursuz vucuda sahip olma istegimizi bilmiyorlar. hani biz kiloluyuz ya fazlalıklardan kurtulalım yeter onların gözünde. bu yuzden sana 75 ol yeter diyorlar. kilolu görünmeyecek kadar iyi yani veya ideal. biz onu bunu bosverelim. istedigimiz kiloya kadar duselim.
şirinler girdi canım bayada oldu kızımı götürmek istiyorum ama sıkılırmı acep :44:
monk izliyorum şimdi güzel dizi hem komik hem polisiye hem hem hem ...
Yaaaa kızlarrr deli olucam vallahi iki gündür giriyorum dünya kadar alıntı yapıyorum tam cevap vere basıyorum herşeyy gidiyo forum bakımda oldugu içinnnn:84::84::84:
yemin ederim gir çık gir çık çıldırıcamm inşş. bunu yazdım cevaplaya basınca yine uyarı vermez yoksa bu sefer pc yi kırıcamm vallahi sıkıldım sizi özledimm yazamıyorumm nasılsınız güzelliklerrr
ben galiba bu hafta artılardayım kaç gündür dondurma yiyorum noldu anlamadım yemek falan yiyemiyorum dogru dürüst hep dondurma meyve suyu falan çok kötü patlağım yanii bu hafta
ben kilolarımı yazmadım ama resimler üzerinde yazıyor. azcık dağınık olmuş ilk defa resim yükledim beceriksizliğime verin. ilk resimde
91 kg sonra 90 kg -------94 kg ------88kg -------90 kg -----------85 kg -----araya bi resim karışmış orda 82 kg ---------sonuncu 2 tane olan 78 kg
üüüfff al ver al ver inşallah son olacakkkk
süperrrr darısı benim başıma inşallahh :)
yaaa kızlar 2 gündür 24 kilo verip 64 kilo olma planımı 5-6 kişiyle paylaşıyorum hepsi saçmalama diyooen 75 kilo olsan ideal o ne öyle çok zayıf sen kalıplısın sana öylesi yakışmaz güzelliğin gider fln diolar napsam hedefi düşürsem mi biraz..boyum 174 -173 tam bilmiyorum sonu.omuzlarımda geniştir kemikliyim yani.ne diyosunuz:97:
nuraycım teşekkürler daha yolumuz çoookkk.evet uzun boylusun ama dediğin gibi kemikliysen benim gibi ancak 65 yakışır sana şöyle çıtı pıtı :79::79:süperrrr darısı benim başıma inşallahh :)
yaaa kızlar 2 gündür 24 kilo verip 64 kilo olma planımı 5-6 kişiyle paylaşıyorum hepsi saçmalama diyooen 75 kilo olsan ideal o ne öyle çok zayıf sen kalıplısın sana öylesi yakışmaz güzelliğin gider fln diolar napsam hedefi düşürsem mi biraz..boyum 174 -173 tam bilmiyorum sonu.omuzlarımda geniştir kemikliyim yani.ne diyosunuz:97:
ah canım ya o kadarmı fark olmuş... sevdim yorumunu genç kızlığıma döndürdün beni saol canımmm...:86::86::86:tülincimmm kocaa bir kadından genc bir kıza donusmussun
superrrr tek eklimeyle
yani bende o kadarmı olacağım senin kilona gelirsem
nihalcim saol canım. aslında daha çok foto vardı ama kessemde boyutu büyük dedi. şöyle oturarak göbeğimleee...bende resim sevmezdim ama yinede baya varmışşş aynen devam canımmmmtülincim bolca yorum istemişsin ama fotolar yoruma pek izin vermiyor..bariz fark ortada ve en son halin de kesinlikle 78 gibi değil..en fazla 70 gibi görünüyorsun canım..ne güzel hepsini not almışsın bende yok o kadar foto malum insna kiloloyken pek çekitrmek istemiyor..tebrikler canım aynen devam..
canım teşekkür ederimmm..orantılı değilim canım ya. üst çok alt az.ama orantılı olcam inşallah.....tulin tebrikler yolun yarısını geçmişin diğer yarısını çabucak geçersin inşallah.tipin çok güzel, orantılı kilo veriyorsun son resminde 70 gibi duruyon gerçekten
nilgüncüm teşekkür ederim. azcık kalanda yine en az 17kg.fitmiyim sence yok canım nerdeee..ama bildim bileli spor yaparım ondan sıkıyım biraz sadece.çok teşekkürleryarin gitmis sekerim.darisi azcik kalana..cok fit gorunuyorsun masallah..
.
vallahi şımardım hee ağzım kulaklarımda..kuğu ve bentülincimmm
hikayeni anlatsana
nasıl basladın nasıl ilerledin
tarihler dönüm noktaları
insanların geri dönüşleri
bir ayrıntılı yaz lütfen merak ediyorum cok
eminim onceden de yazmıssındır
yepyeni bir tülin ve yepyeni bir duygusal ve fiziksel olusumla alalım hikayeni
nerden nereye detaylı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
o kadar degismissin genc kız olmussun tekrar
bende arkadaslara katılıyorum 67-68 gibi diyorum hatta
benim resimlerim de seninkiler gibi
ama tabii ki baslangıc sen
kugu sen değil
zekiyecim çok teşekkürler..gerçekten 70 miiiiii ayy çok çok teşekkürlerrrray cok guzel zayıflamışsın tülin. fark fazlasıyla ortada. ve gercek son fotolarda 70 gibi duruyorsun.
:
.....bu kez kendim bunu yapıcam dedim.ilk defa yılmadan usanamadan devam ediyorum.82 kg civarındayken 1 ay kadar önce burdaki arkadaşlarımla tanıştım. nette şok diyet ararkensonra üye oldum ve burdayııımmm. arkadaşlarım çok destek verdiler. özellikle nilgünüm...olayın daha duygusal boyutlarıda var tabiiiii işte böyle canım.ben kilo verebildiysem herkes verir yani..
arkadaşlarhepinizebaşarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmaistiyorum sonrada aranıza alıyormusunuz benidealsanız aranıza bugün başladımrejime
tabiki canım seve seve hoş geldin.ben nilgün..yeni gelenler için ufak bir kuralımız var.2 hafta boyunca düzenki her gün menünü paylaşıyorsun bizimle.her akşam topluca yazıyporsun yediklerini.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.ama yeni gelenler 2 hafta sonra listeye giriyor.yarın bildirim de bulun sonra girersin listeye..
başarı oykulerini oku vaktin varsa son 20 sayfayı oku az çok yediklerimizi görürsün
canımmm çok teşekkür ederim.32 yim ya 22 gibimi yani:76::76::76:şımardım şımardıımmm.evet canım bacaklar ince.şimdi gri açık renkli olanlar en son halim.biraz altı bol giyiyorumki dengesiz durmasın diye
woooowwww tülinn resmen bi 10 yaş gençleşmişsin canım haa
sanırım elma tiplisin sende, bacaklar ince gördüğüm kadarıyla
en son 2 resimde süper duruyorsun, maşallah vallahi aynen devam
:
ayy canım bizim nazarımızmı acabadiyecem ama ramazandan dolayı anladığım kadarıyla.o düşüncesini eşine söylesin yeter zaten.yine maşallahhhkızlar kardeşimin sürprizine nazar değdirdik valla iptal olmuş o da üzülmüş beni arıyor..Abla tekne işi yattı Ramazan nedeniyle öle eğlence falan yapmıyolarmış napcaz ya sadece yemek de değmez gibi geldi ne dersn dedi..ben de tabi canım boşver dedim..ben de şöyle plan yaptım..sabah kalkıp büyükadaya gideriz orda dolaşırız akşama kadar sonra da beylerbeyinde çok güzel manzaralı bir yer var orda yemek yeriz dedim..abla sen ayarlayıver ya dedi..yazık hevesi kaçmış çocuğun..merak etme ben daha güzelini ayarlarım dedim de avuttum bari..şimdi yaptım rezervasyonu işallah beğenirler...bu akşam ebde bir cupcake denemesi yapim diyorum..nete daldım çıkamadım Allahım ne modeller var ya...
teşekkür ederim canım sayenizde. duygusal boyut derken aslında hepimizin işittiği laflar. ben izine bile giderken tedirgin olurdum mesela. aman şimdi yine kilo almışsın diyecekler.of gitmesekmi gibi. yada bi oturma olacak herkes fıstık gibi ama ben kilolu ne giycem. ne taksam ne yapsam. kıyafet bakarken beğenip olmamalar. yada satıcı bunun size uygun bedeni yok demesi..ay ne utanır üzülürüm. eşimin ben seni hiç zayıf hayırlamıyorum demeleri..daha neleeer neleerrrr..canım rica ederim sen istikrarlı gidiyorsun biz de destek veriyoruz.her şeyi başaran sensin..
söyle bakalım duygusal boyut ne?merak ettim özel değilse
arkadaşlar hepinize başarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmak istiyorum sonradan aranıza alıyormusunuz benide alsanız aranıza bugün başladım rejime
tabiki canım seve seve hoş geldin.ben nilgün..yeni gelenler için ufak bir kuralımız var.2 hafta boyunca düzenki her gün menünü paylaşıyorsun bizimle.her akşam topluca yazıyporsun yediklerini.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.ama yeni gelenler 2 hafta sonra listeye giriyor.yarın bildirim de bulun sonra girersin listeye..
başarı oykulerini oku vaktin varsa son 20 sayfayı oku az çok yediklerimizi görürsün
gell bacım geelll ne olursun ol yine gelll tabi şartımız var zayıflacağızzzzzzzzzzzzz
hemen kuralları söyleyeyim.bu arada ben nazlı
hergün yediğin içtiğini yazıyor. beslenmedeki yanlışlarını burdaki deneyimli arkadaşlar düzeltiyor.kaptanımız darkolive onun başarı hikayesini oku
her cuma tartı günü ve listeye 2 hafta düzenli menülerini yazınca giriyorsun.ben bu hafta giriyom inşallah.hadi azimli,kaçamaksız ve başarılı bir yolculuğa hoşgeldinnnn
teşekkürler canım okudumyarısını vaktim oldukça yazarımbende ne yediğimi pek herşey yemek istemiyorum ama faydalı olan şeyleri aç kalmayacakkadar yemek taraftarıyım inşallah amacımıza ulaşırız kilo bilgilerimi vereyimmidaha sonramı yazayım
Buyrun efendim hurmalı yeni listemiz
Arkadaşlar çok söyledim artık söylemeye yüzüm kalmadı ama bildirimleri yaparken son yaptığınız bildirimi dikkate alın rica ediyorum..Mesela geçen hafta 73 bu hafta 72 1 kilo verdim deniliyor ama listeye bakıyorum geçen hafta zaten 72 gözüküyor.Haksızlık oluyor arkadaşlar dikkat edelim lütfen, vaktim yok bildirim yaparken dikkat edemiyorum diyenler, bu hafta ki bildirimlerini bir kenara kaydetsinler haftaya da ona göre bakıp bildirim yaparlar
Bildirimlerin şablonu da şu şekilde ;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
Buna da dikkat edilirse sevinirim..
Sacre tebrik ederim, bu liste başının keyfi başkadır, tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?