80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencedeeeeeeeee yada kilo verince onlardan daha güzel olacağımızı düşünüp böyle bişey diyor da olabilirlerrrrr yada sevdiklerinden işte bizi bu halimizle sevdiklerinden onlar için 85le 75 arasında pek bi fark yok :87:

şirinler girdi canım bayada oldu kızımı götürmek istiyorum ama sıkılırmı acep :44:
monk izliyorum şimdi güzel dizi hem komik hem polisiye hem hem hem ...

evet vizyona gireli bayaa oldu da
biz anca fırsat bulup gidebildik canım

yok kız kızını götür ilk fırsatta, sıkılmaz, hattta 3 boyutlu görüntü çok hoşuna gidecektir

canım hep aklımda söyliycem, unutuyorum
sen varya sırf sohbet amaçlı bi facebook aç
bu hatunlar, bütün gizli kapaklı işleri orda konuşuyorlar haa

woooowwww tülinn resmen bi 10 yaş gençleşmişsin canım haa
sanırım elma tiplisin sende, bacaklar ince gördüğüm kadarıyla
en son 2 resimde süper duruyorsun, maşallah vallahi aynen devam

canım önce bi 10 kilo daha ver, sonra bakarsın kendine aynada,
görüntünü seviyormusun diye... boşver milleti, her ağızdan bi ses çıkar artık
eğer karar veremessen resim yükle biz hepicimizz fikir verürük sana

kızlar kardeşimin sürprizine nazar değdirdik valla iptal olmuş o da üzülmüş beni arıyor..Abla tekne işi yattı Ramazan nedeniyle öle eğlence falan yapmıyolarmış napcaz ya sadece yemek de değmez gibi geldi ne dersn dedi..ben de tabi canım boşver dedim..ben de şöyle plan yaptım..sabah kalkıp büyükadaya gideriz orda dolaşırız akşama kadar sonra da beylerbeyinde çok güzel manzaralı bir yer var orda yemek yeriz dedim..abla sen ayarlayıver ya dedi..yazık hevesi kaçmış çocuğun..merak etme ben daha güzelini ayarlarım dedim de avuttum bari..şimdi yaptım rezervasyonu işallah beğenirler...bu akşam ebde bir cupcake denemesi yapim diyorum..nete daldım çıkamadım Allahım ne modeller var ya...

nuraycım teşekkürler daha yolumuz çoookkk.evet uzun boylusun ama dediğin gibi kemikliysen benim gibi ancak 65 yakışır sana şöyle çıtı pıtı :79::79:
tülincimmm kocaa bir kadından genc bir kıza donusmussun
superrrr tek eklimeyle

yani bende o kadarmı olacağım senin kilona gelirsem
ah canım ya o kadarmı fark olmuş... sevdim yorumunu genç kızlığıma döndürdün beni saol canımmm...:86::86::86:
nihalcim saol canım. aslında daha çok foto vardı ama kessemde boyutu büyük dedi. şöyle oturarak göbeğimleee...bende resim sevmezdim ama yinede baya varmışşş aynen devam canımmmm
tulin tebrikler yolun yarısını geçmişin diğer yarısını çabucak geçersin inşallah.tipin çok güzel, orantılı kilo veriyorsun son resminde 70 gibi duruyon gerçekten
canım teşekkür ederimmm..orantılı değilim canım ya. üst çok alt az.ama orantılı olcam inşallah.....
yarin gitmis sekerim.darisi azcik kalana..cok fit gorunuyorsun masallah..
.
nilgüncüm teşekkür ederim. azcık kalanda yine en az 17kg.fitmiyim sence yok canım nerdeee..ama bildim bileli spor yaparım ondan sıkıyım biraz sadece.çok teşekkürler
vallahi şımardım hee ağzım kulaklarımda..kuğu ve bençooooook teşekkür ederim canım. ben yaklaşık 5 aydır azimle diyet yapıyorum. hiç kafamda bırakma yada yeter artık olmadı bu süreçte.çünkü en son daaannnkkkk ımdı bu. 11 yaşımda kilo almaya başladım yavaş yavaş derken lisede 70leri gördüm. ama ozmn aileninde bilinçli olmamasıyla elimden bişey gelmiyordu. çabam yoktu yani.ama psikolojim bozuktu azda olsa. üniversiteyi kazanınca ve istanbulda sıkıntılar yaşayınca 1 yılda 52 53 kg ya kadar zayıfladım. herkes korkmaya başladı hastayım falan diye ama ben kendime bakar ve çok şişmanım derdim yinede. ah zamanla yine ala ala kg ları evlenirken 67 ye ulaştım. yetmedi aldım verdim yıllarca. 1 ay diyet yaptım 5 kg verdim.ardından bıraktım 7 8 kg aldım. oğlumu 87 ile doğuma gittim. 2 yıl önce yine sıkıntılarla 68 e kadar indim. ama yine tutmadım boğazımı ve 94 e kadar çıktım canım. nisan ayında kocamaaann bir dank etti bana ve eve spor aleti aldım 2 tane. ve başladım az yiyip spor yapmaya kendi kendime. önceki yıllarda 1 kez diyetisyene falanda gitmiştim.hep aynı şey diyetlerde zaten.bu kez kendim bunu yapıcam dedim.ilk defa yılmadan usanamadan devam ediyorum.82 kg civarındayken 1 ay kadar önce burdaki arkadaşlarımla tanıştım. nette şok diyet ararken sonra üye oldum ve burdayııımmm. arkadaşlarım çok destek verdiler. özellikle nilgünüm...olayın daha duygusal boyutlarıda var tabiiiiiişte böyle canım.ben kilo verebildiysem herkes verir yani..

ay cok guzel zayıflamışsın tülin. fark fazlasıyla ortada. ve gercek son fotolarda 70 gibi duruyorsun.

:
zekiyecim çok teşekkürler..gerçekten 70 miiiiii ayy çok çok teşekkürlerrrr

Son düzenleme:

canım rica ederim sen istikrarlı gidiyorsun biz de destek veriyoruz.her şeyi başaran sensin..

söyle bakalım duygusal boyut ne?merak ettim özel değilse

arkadaşlar hepinize başarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmak istiyorum sonradan aranıza alıyormusunuz benide alsanız aranıza bugün başladım rejime

Son düzenleme:
arkadaşlarhepinizebaşarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmaistiyorum sonrada aranıza alıyormusunuz benidealsanız aranıza bugün başladımrejime

derya..

domatesi rendeledim içine biber de doğradım küçük küçük biraz domatesn suyunda pişirdim.içine 1 çay bardağı pirinci attım.suyunu ekledim ve pişti yiyorum şimdi.erken yedim ki başka bir şey yemeyeyim diye.sadece bitki çayı içerim..

sen de böyle dene istersen..

bakalım lapa etkili olacak mı ben de reglim ya..istediğim gibi sonuç alamayabilirim..

tabiki canım seve seve hoş geldin.ben nilgün..yeni gelenler için ufak bir kuralımız var.2 hafta boyunca düzenki her gün menünü paylaşıyorsun bizimle.her akşam topluca yazıyporsun yediklerini.cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.ama yeni gelenler 2 hafta sonra listeye giriyor.yarın bildirim de bulun sonra girersin listeye..

başarı oykulerini oku vaktin varsa son 20 sayfayı oku az çok yediklerimizi görürsün

gell bacım geelll ne olursun ol yine gelll tabi şartımız var zayıflacağızzzzzzzzzzzzz

hemen kuralları söyleyeyim.bu arada ben nazlı

hergün yediğin içtiğini yazıyor. beslenmedeki yanlışlarını burdaki deneyimli arkadaşlar düzeltiyor.kaptanımız darkolive onun başarı hikayesini oku
her cuma tartı günü ve listeye 2 hafta düzenli menülerini yazınca giriyorsun.ben bu hafta giriyom inşallah.hadi azimli,kaçamaksız ve başarılı bir yolculuğa hoşgeldinnnn

teşekkürler canım okudumyarısını vaktim oldukça yazarımbende ne yediğimi pek herşey yemek istemiyorum ama faydalı olan şeyleri aç kalmayacakkadar yemek taraftarıyım inşallah amacımıza ulaşırız kilo bilgilerimi vereyimmidaha sonramı yazayım

nagihan alıntı yapmadım yazdım önceki mesajımı ve nilgünle aynı anda yazmışız kuralları o daha hızlı çıktı benden.......

woooowwww tülinn resmen bi 10 yaş gençleşmişsin canım haa
sanırım elma tiplisin sende, bacaklar ince gördüğüm kadarıyla
en son 2 resimde süper duruyorsun, maşallah vallahi aynen devam

:
canımmm çok teşekkür ederim.32 yim ya 22 gibimi yani:76::76::76:şımardım şımardıımmm.evet canım bacaklar ince.şimdi gri açık renkli olanlar en son halim.biraz altı bol giyiyorumki dengesiz durmasın diyeteşekkürlerrr
ayy canım bizim nazarımızmı acabadiyecem ama ramazandan dolayı anladığım kadarıyla.o düşüncesini eşine söylesin yeter zaten.yine maşallahhh
canım rica ederim sen istikrarlı gidiyorsun biz de destek veriyoruz.her şeyi başaran sensin..

söyle bakalım duygusal boyut ne?merak ettim özel değilse
teşekkür ederim canım sayenizde. duygusal boyut derken aslında hepimizin işittiği laflar. ben izine bile giderken tedirgin olurdum mesela. aman şimdi yine kilo almışsın diyecekler.of gitmesekmi gibi. yada bi oturma olacak herkes fıstık gibi ama ben kilolu ne giycem. ne taksam ne yapsam. kıyafet bakarken beğenip olmamalar. yada satıcı bunun size uygun bedeni yok demesi..ay ne utanır üzülürüm. eşimin ben seni hiç zayıf hayırlamıyorum demeleri..daha neleeer neleerrrr..

hoşgeldin canım ben tülin..kolay gelsin

tamam canım kilo bilgilerimi yazayımmı daha sonramı yazayım

tatlım darkolive (izlem)eski kaptanımız.o bırakınca yerini masumm(banu) aldı.düzelteyim dedim.

kendinden bahset istersen.kilonu boyunu söyle.bi de çizelgeni kilo çizelgesi yap.bebeğin var herhalde güle güle büyüt.bizim yarınki bildirimlerimize bakarsın.ona göre tam bilgilerini verirsin..

boyumu bilmiyorumama 1 65 felanınmdır kilom 87 evet bebeğiğmvar 11 aylık eylülde yaşına gircek çoktandır kiloluyum ama bu aralar bazı kendinibilmezlerin yüzünden kafamatakmış durum dayım inşallah zayıflarım evlenmedende aymı kilolardaydım sonra vermöiştim 58 düştü evlenince tekrar aldım çizerge yapamadım yaparım amacım 60

foto ekledim bendeee:) cumaya kadar tartılmayacağım için kilomu bilmiyorum :) bide topuklu ayakkabıyı sorarsanız üstümüzdeki boş evimizde tek başıma salsa bachata fln yapıyorumm.. benn dansa aşığımmmmmmm

KIZLAR GEÇEN HAFTANIN LİSTESİ..AMAN AKŞAM YEMEKTE FAZLA KAÇIRMAYIN HA..ORUÇ TUTMAYANLAR SABAH YAPSIN BİLDİRİMİ.ORUÇ TUTANLAR İFTARDAN 1 SAAT ÖNCE TARTILSIN ÖYLE YAZSINLAR.İNŞALLAH YARIN HEPİMİZ KİLO VERMİŞ GÖRÜRÜZ KENDİMİZİ(gerçi ben reglim ama olsun belki Allah yüzüme güler )

ellerine sağlık deryam...

hoşbulduk arkadaşlar şimdi ilk yaptığım şey sitreç sarmak oldu ve mezdekede dans ettim 20 dk sonra 25 mekik şuanda batatez kaynatıyorum

nunumi gayet güzel görünüyorsun.bu topikte çoğu kişi kilolu ama hep fit duruyoruz.yani sarkık değiliz.derli toplu vücutlarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…