80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

negihan hoşgeldin aramıza canım..kesinlikle doğru adrestesin..ben Nihal..topiğimizin bir sözü var yeni gelenlere onu ileteyim hemen Denizin kulaklarını çınlatarak:Azmin daim olsun..

teşekkürler nihalim inşallah başarırız çok başladımhep yarımkaldı hiç değilseböyle biryeregirersem destek oluruz diyegirdim

Tşkler hatırlatma için Nilgüncüm..Ben de Deryanın ricaları vardı onu hatırlatayım. Kızlar bildirimde;
Başlangıç
Geçen hafta
bu hafta
gelen,giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
yazmayı unutmayalım Deryaya yrd olalım kızlar..

teşekkürler nihalim inşallah başarırız çok başladımhep yarımkaldı hiç değilseböyle biryeregirersem destek oluruz diyegirdim

negihan hoşgeldin aramıza canım..kesinlikle doğru adrestesin..ben Nihal..topiğimizin bir sözü var yeni gelenlere onu ileteyim hemen Denizin kulaklarını çınlatarak:Azmin daim olsun..

sağol nihalim inşallah başşarırız önceden de hep yaptım yarım kaldı bikere azimliyim

canım ben uzun zamandır burdayım ama aralarda sıkılıp gidip gelmelerim oldu..uzun hikayelr..ama ben burdna ayrılmadan önce izlem(darkolive, deniz(narin nazenin)ve banu(masumm) 80 küsurlardaydı..ben ortadan kayboldum amanın bir döndüm ki kızlar 60 lara düşmüş..şaka gibiydi..hepsi çok iyi durumdalar şu anda ve hala burda bizimle devam ediyorlar..ben de nisandna beri yeniden düzenli girmeye başladım..yavaş gidiyorum ama 10 kg verdim(çizelgeme bakma yarın güncelencek tartı günümüz)10 kg bile beni başka bir insan yaptı ki 20 li 30 lu kiloları dşünemiyorum düşüncesi bile heyecan verici..o nedenle lütfen burdan ayrılma..uzun soluklu ol..sağlıklı diyetler yap ama mutlaka ve mutlaka sporla destekle..tatlı isteğini yok etmek için ben bir süredir tarçın ballı karışımı deniyorum bence işe yarıyor hiç canım tatlı istemiyor..işallah hep birlikte başarıcaz canım..başarı hikayelerini oku mutlaka acayip gaza geleceksin garanti veriyorum..
BENİM MESAİT BİTTİ KIZLAR BEN KAÇAR

nihalcim selam tatlım
organizasyon demişsin, doğum günü falan mı bilmiyorum ama
bak bozcada için bikaç tavsiye vermiş bloğunu takip ettiğim bir arkadaş

özellikle kahvaltı seçeneği süper

fotoları görünce dibim düştü, hemen gitmek istedim oraya ama
istanbula geldiğimde sen götürürsün garii

wear a smile!: bozcaada diaries: breakfast@rengigül..

kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..

tülincim fark çok belli, orantılı da vermişsin. tebrik ederim

hoşgeldin, herkese kapımız açık

canım bu resimde eğer çizelgedeki kilondaysan yani 87 ysen hiç göstermiyorsun

Son düzenleme:
Tülin çok güzel olmuşun canım insan kilo verdikçe gençleşiyor daha bakımlı oluyor duruşu bile değişiyor
hedefine kadar son gaz devam

nunumi gayey hoşsun canım 23 kg verince nasıl olursun görmek için sabırsızlanıyorum sağlıkla zayıflamalar

izlem verdiğin blogdaki kadının elbisesi çok hoşmuş kahvaltıdan çok kadınla ilgilenmedim desem yalan olur
tavsiyeni dinleyip götüreceğim kızımı şirinlere sanırım ondan .çok benim için gitmek istiyorum

canım bu resimde eğer çizelgedeki kilondaysan yani 87 ysen hiç göstermiyorsun

valla öyleyim malesef geçen sene ölçtürmüştüm iskelet (kemik + kas) 27 kiloydu :) yağ oranımda yüzde 42ydi küçüklüğümden beri hep büyük bi insan oldum (küçükken kilolu değildim ama iriydim yine de ) şimdide böyleee işte :)

nunumi daha zayıf gösteryorsun demek istedim canım, umarım yanlış anlamamışsındır
seher ben de istiyorum şirinleri, çocukluğuma dönmek için
çemberini de lapa diyetin bitsin öyle yap canım

Son düzenleme:
arkadaşlar oruç tutyormusunuz yani ara öğün yiyormusunuz

tatsak da tutmasak da ara öğün yiyoruz canım..

ballı tarçınlı karışımı nasıl yapıyorsun tatlım anlatsana..

bi de yakalandın bana bak yoksa sen 85 e mi düştü? yani 2 küsür kilo verdin.inşallah doğrudur..

çemberim geldi ama enerjim yok çok yapasım var napcam yaaaaaaaaaa:84:

canım iftardan 2 saat sonra yap istersen.bugün lapa da yedin ya o da halsizlik yapar..

bugünkü menüm..

sabah: lapa ,domates,marul,karabiber ve limon eşliğinde (karabiber ve limonu tavsiye etmem)

öğle : 1 kaşık lapa

akşam: domatesli,biberli lapa (domates ve biberi tavada biraz pişirdim.üzerine pirinci ve suyu koydum.pişince öyle yedim.yağsız yani)

1 form çayı
1.5 lt tarçınlı karanfilli yeşil çay
1 saat spor (gece yapacağım ama şimdiden yazayım)
bol suuuuu

biraz başım ağrıyor.son lapayı 5 te yedim.spor öncesi 1 tane kuru incir yerim yoksa halsiz olurum.inşallah yarın eksik çıkarız.

derya ve seher sizlerden ne haber?

yeni gelen arkadaşlar..bizim bugün lapa günümüzdü ama siz sakın yapmayın.sizin için çok erken..ben regl şişliğini atmak için ,kızlar da biraz metabolizmalarını canlandırmak için yaptılar.

şimdiden yaparsanız böyle detoksları size yaramaz.aksine bırakınca hemen kilo alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…