nunumi gayet güzel görünüyorsun.bu topikte çoğu kişi kilolu ama hep fit duruyoruz.yani sarkık değiliz.derli toplu vücutlarımız.
Tşkler hatırlatma için Nilgüncüm..Ben de Deryanın ricaları vardı onu hatırlatayım. Kızlar bildirimde;KIZLAR GEÇEN HAFTANIN LİSTESİ..AMAN AKŞAM YEMEKTE FAZLA KAÇIRMAYIN HA..ORUÇ TUTMAYANLAR SABAH YAPSIN BİLDİRİMİ.ORUÇ TUTANLAR İFTARDAN 1 SAAT ÖNCE TARTILSIN ÖYLE YAZSINLAR.İNŞALLAH YARIN HEPİMİZ KİLO VERMİŞ GÖRÜRÜZ KENDİMİZİ(gerçi ben reglim ama olsun belki Allah yüzüme güler )
ellerine sağlık deryam...
negihan hoşgeldin aramıza canım..kesinlikle doğru adrestesin..ben Nihal..topiğimizin bir sözü var yeni gelenlere onu ileteyim hemen Denizin kulaklarını çınlatarak:Azmin daim olsun..
teşekkürler nihalim inşallah başarırız çok başladımhep yarımkaldı hiç değilseböyle biryeregirersem destek oluruz diyegirdim
kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
arkadaşlar hepinize başarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmak istiyorum sonradan aranıza alıyormusunuz benide alsanız aranıza bugün başladım rejime
Eki Görüntüle 243233
foto ekledim bendeee:) cumaya kadar tartılmayacağım için kilomu bilmiyorum :) bide topuklu ayakkabıyı sorarsanız üstümüzdeki boş evimizde tek başıma salsa bachata fln yapıyorumm..benn dansa aşığımmmmmmm
canım bu resimde eğer çizelgedeki kilondaysan yani 87 ysen hiç göstermiyorsun
arkadaşlar oruç tutyormusunuz yani ara öğün yiyormusunuz
canım ben uzun zamandır burdayım ama aralarda sıkılıp gidip gelmelerim oldu..uzun hikayelr..ama ben burdna ayrılmadan önce izlem(darkolive, deniz(narin nazenin)ve banu(masumm) 80 küsurlardaydı..ben ortadan kayboldum amanın bir döndüm ki kızlar 60 lara düşmüş..şaka gibiydi..hepsi çok iyi durumdalar şu anda ve hala burda bizimle devam ediyorlar..ben de nisandna beri yeniden düzenli girmeye başladım..yavaş gidiyorum ama 10 kg verdim(çizelgeme bakma yarın güncelencek tartı günümüz)10 kg bile beni başka bir insan yaptı ki 20 li 30 lu kiloları dşünemiyorum düşüncesi bile heyecan verici..o nedenle lütfen burdan ayrılma..uzun soluklu ol..sağlıklı diyetler yap ama mutlaka ve mutlaka sporla destekle..tatlı isteğini yok etmek için ben bir süredir tarçın ballı karışımı deniyorum bence işe yarıyor hiç canım tatlı istemiyor..işallah hep birlikte başarıcaz canım..başarı hikayelerini oku mutlaka acayip gaza geleceksin garanti veriyorum..
BENİM MESAİT BİTTİ KIZLAR BEN KAÇAR
çemberim geldi ama enerjim yok çok yapasım var napcam yaaaaaaaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?