nunumi daha zayıf gösteryorsun demek istedim canım, umarım yanlış anlamamışsındır
bende sporu bıraktıktan sonra kilo aldım
canım ben uzun zamandır burdayım ama aralarda sıkılıp gidip gelmelerim oldu..uzun hikayelr..ama ben burdna ayrılmadan önce izlem(darkolive, deniz(narin nazenin)ve banu(masumm) 80 küsurlardaydı..ben ortadan kayboldum amanın bir döndüm ki kızlar 60 lara düşmüş..şaka gibiydi..hepsi çok iyi durumdalar şu anda ve hala burda bizimle devam ediyorlar..ben de nisandna beri yeniden düzenli girmeye başladım..yavaş gidiyorum ama 10 kg verdim(çizelgeme bakma yarın güncelencek tartı günümüz)10 kg bile beni başka bir insan yaptı ki 20 li 30 lu kiloları dşünemiyorum düşüncesi bile heyecan verici..o nedenle lütfen burdan ayrılma..uzun soluklu ol..sağlıklı diyetler yap ama mutlaka ve mutlaka sporla destekle..tatlı isteğini yok etmek için ben bir süredir tarçın ballı karışımı deniyorum bence işe yarıyor hiç canım tatlı istemiyor..işallah hep birlikte başarıcaz canım..başarı hikayelerini oku mutlaka acayip gaza geleceksin garanti veriyorum..
BENİM MESAİT BİTTİ KIZLAR BEN KAÇAR
tülincim görünen köy kılavuz istemiyor canımkızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
üzüldüm acaba bizlerin nazarımı deydikızlar kardeşimin sürprizine nazar değdirdik valla iptal olmuş o da üzülmüş beni arıyor..Abla tekne işi yattı Ramazan nedeniyle öle eğlence falan yapmıyolarmış napcaz ya sadece yemek de değmez gibi geldi ne dersn dedi..ben de tabi canım boşver dedim..ben de şöyle plan yaptım..sabah kalkıp büyükadaya gideriz orda dolaşırız akşama kadar sonra da beylerbeyinde çok güzel manzaralı bir yer var orda yemek yeriz dedim..abla sen ayarlayıver ya dedi..yazık hevesi kaçmış çocuğun..merak etme ben daha güzelini ayarlarım dedim de avuttum bari..şimdi yaptım rezervasyonu işallah beğenirler...bu akşam ebde bir cupcake denemesi yapim diyorum..nete daldım çıkamadım Allahım ne modeller var ya...
aramıza hoşgeldinarkadaşlar hepinize başarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmak istiyorum sonradan aranıza alıyormusunuz benide alsanız aranıza bugün başladım rejime
sende hoşgeldin canım, bize takıl sporuna devam et ve bizimle zayıfla...bende sporu bıraktıktan sonra kilo aldım
ben geldimmmm selam kızlar günaydınlar herkese ..işlerden şimdi girip şöyle ucundan bakabildim geçmişe..
*deryacım çemberin yoldaymış hadi hayırlısı hoplatmaya az kaldı çemberim nerde ha
*nilgüncüm keyifsizlik durumun devam ediyor sanırım yazdıklarından öyle hissettim umarım sadece regl psikolojisidir..
*banucum alışverişinde kolaylıklar canım..ohh ne güzel tatil öncesi alışveriş kyfi gibi var mı yaaa..İşallah istediğin beğendiğin herşeyi bulup alabilirsin canım..
*izlemim toprağım ben bakamıyorum bloğuna ya ihmal ettim farkındayım en kısa zamanda ziyaretine gelicem canım...
*sabah kahvaltısı için şu alternatifler aradığımız arkadaş sesi miydi ?Canım neden sabah evden kahvalt edip çıkmıyorsun?..ben her sabah 07.00 de kalkıp kahvaltımı edip öle çıkıyorum..en azından Ramazan boyunca bunu yapmalısın..kahvaltıya çok vakit ayırmak istemiyorsan hemen k fleks üstüne süt..ben sabah kalkıyorum daha yüzümü yıkamadan hemen tarçınımı ocağa kouyuyorum..o kaynarken banyoya gidip üstümü giyiyorum..gidip tarçınlı çayımı içiyorum..hemen k mı hazırlıyorum sütte biraz beklesin diye o arada giyiniyorum sonra k mı yiyorum makyajımı yapıp çıkıyorum..eğer zayıflamak istiyorsak bişilerden fedakarlık yapmak zorundayız..uykudan zamanından vs..Ramazann sonrası için de önerim akşamdan sandviçi hazırla sabah ister evde ye ister işte..aliminyum folyoda hiçbişicik olmuyor..istedikten sonra herşey olur ben simit yemeye mecburum diye birşey yok..kızarım ama sanaaaa
*kardeşim konusunda yazanlara tşkler çok incedir kendisi bütün öküzlükleri bizeydi
* sen birinci olmayı kafayı koyduın diyen kimdi elay mıydı evet canım kafaya koydum birinilik olmasa da ilk 3 teyim kesinnn..iddialıyım anam..
*senacım işler konusunda hakkında hayırlısı olsun canım..işallah huzr içinde çalışacağın işler olur..
demek kahve gurmesisin canım sen. ben çok anlamam olursa içerim sadecealbümüde hazırladım sayılır canım azsooonnnraaaaaa
hiç bişey yememişssin canım. ama kolada kaçmış birazcık
merhaban ben tülin hoşgeldinnn
canımmmm iftardaki 3p patates+pide+pasta batırdı seni tüh ya keşke 1er dilim yiyip salatdan 1 kaşık alsaydın.pastadanda 1 çatal sadece...kızıcammm bende
senacım inşallah dileğidin gibi bir iş olur. bende yıllardır iş arıyorum. banada dua edin nolurrr
bendim canım bendim.. bende ilk 3 e tailibim bakalımmmm
canım maşallahEki Görüntüle 243233
foto ekledim bendeee:) cumaya kadar tartılmayacağım için kilomu bilmiyorum :) bide topuklu ayakkabıyı sorarsanız üstümüzdeki boş evimizde tek başıma salsa bachata fln yapıyorumm..benn dansa aşığımmmmmmm
çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
akşamüstü patronla telde görüştüm..bir kişi daha varmış olumlu baktıkları..1 saat içinde olumlu yada olumsuz haber veririz dediler..ama aramadılar..kendimi kötü hissettim ve aqladım..hep elenen ben olucam sanırım..başım çatlıyo aqrıdan..ümitlerim tükendi..iyi deqilim...
senacım neden bukadar kendini yıpratıyorsun herşey olacağına varır, zaten herşey bitmiş deyil, hayırlısı ne ise o olsun. kendinide çok üzme, her gün yeni bi umuttur....çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
akşamüstü patronla telde görüştüm..bir kişi daha varmış olumlu baktıkları..1 saat içinde olumlu yada olumsuz haber veririz dediler..ama aramadılar..kendimi kötü hissettim ve aqladım..hep elenen ben olucam sanırım..başım çatlıyo aqrıdan..ümitlerim tükendi..iyi deqilim...
canım hep aklımda söyliycem, unutuyorum
sen varya sırf sohbet amaçlı bi facebook aç
bu hatunlar, bütün gizli kapaklı işleri orda konuşuyorlar haa
arkadaşlar hepinize başarılar azimli günlerdilerim inşallah istediğinizkg lara ulaşırsınız bende aranıza katılmak istiyorum sonradan aranıza alıyormusunuz benide alsanız aranıza bugün başladım rejime
derya..
domatesi rendeledim içine biber de doğradım küçük küçük biraz domatesn suyunda pişirdim.içine 1 çay bardağı pirinci attım.suyunu ekledim ve pişti yiyorum şimdi.erken yedim ki başka bir şey yemeyeyim diye.sadece bitki çayı içerim..
sen de böyle dene istersen..
bakalım lapa etkili olacak mı ben de reglim ya..istediğim gibi sonuç alamayabilirim..
Eki Görüntüle 243233
foto ekledim bendeee:) cumaya kadar tartılmayacağım için kilomu bilmiyorum :) bide topuklu ayakkabıyı sorarsanız üstümüzdeki boş evimizde tek başıma salsa bachata fln yapıyorumm..benn dansa aşığımmmmmmm
Tşkler hatırlatma için Nilgüncüm..Ben de Deryanın ricaları vardı onu hatırlatayım. Kızlar bildirimde;
Başlangıç
Geçen hafta
bu hafta
gelen,giden
toplamda giden
hedef
beden
boy
spor
yazmayı unutmayalım Deryaya yrd olalım kızlar..
KIZLAR GEÇEN HAFTANIN LİSTESİ..AMAN AKŞAM YEMEKTE FAZLA KAÇIRMAYIN HA..ORUÇ TUTMAYANLAR SABAH YAPSIN BİLDİRİMİ.ORUÇ TUTANLAR İFTARDAN 1 SAAT ÖNCE TARTILSIN ÖYLE YAZSINLAR.İNŞALLAH YARIN HEPİMİZ KİLO VERMİŞ GÖRÜRÜZ KENDİMİZİ(gerçi ben reglim ama olsun belki Allah yüzüme güler )
nihalcim selam tatlım
organizasyon demişsin, doğum günü falan mı bilmiyorum ama
bak bozcada için bikaç tavsiye vermiş bloğunu takip ettiğim bir arkadaş
özellikle kahvaltı seçeneği süper
fotoları görünce dibim düştü, hemen gitmek istedim oraya ama
istanbula geldiğimde sen götürürsün garii
wear a smile!: bozcaada diaries: breakfast@rengigül..
çemberim geldi ama enerjim yok çok yapasım var napcam yaaaaaaaaaa:84:
Eki Görüntüle 243233
sehercim teşekkürler.duruşun değiştiği kesin canım. ama benim bi dik durma için duruş dersi almam şart....Tülin çok güzel olmuşun canım insan kilo verdikçe gençleşiyor daha bakımlı oluyor duruşu bile değişiyor
hedefine kadar son gaz devam
canım benimm..bende yapıcam lapayı ramazandan sonra inşallah. bende iksirden yapayım dedim. hiç sevmem yeşilçayı. o yüzden içine karanfille kabuk tarçın attım.1 ltden yaptım ben belki içemem diye ama iyi gidiyor. baktım sende karanfil falan atmışsın. damak tadımız benziyor gibi canım.bugünkü menüm..
sabah: lapa ,domates,marul,karabiber ve limon eşliğinde (karabiber ve limonu tavsiye etmem)
öğle : 1 kaşık lapa
akşam: domatesli,biberli lapa (domates ve biberi tavada biraz pişirdim.üzerine pirinci ve suyu koydum.pişince öyle yedim.yağsız yani)
1 form çayı
1.5 lt tarçınlı karanfilli yeşil çay
1 saat spor (gece yapacağım ama şimdiden yazayım)
bol suuuuu
biraz başım ağrıyor.son lapayı 5 te yedim.spor öncesi 1 tane kuru incir yerim yoksa halsiz olurum.inşallah yarın eksik çıkarız.
derya ve seher sizlerden ne haber?
spora ve bizimle olmaya devam et.ben tülin hoşgeldin canım.bende sporu bıraktıktan sonra kilo aldım
açılıyor bende nazlıcım. kaçırma ama nurayın resimleri varrrkızlar bende 7873. sayfa acılmıyor sizdede öylemi
filizcim çok teşekkür ederim. başlarda sadece alttan veriyordum. artık üsttende vermeye başladım. pek orantılı olmasada idare eder işte. boyum 1.68 tekrar saolll:
tülincim görünen köy kılavuz istemiyor canımsanırım orantılı veriyorsun tabi boyda iyi olduğundan daha az kiloda görünüyorsun tebrikler
.
ah canımm sahurda baklava ve börekmenüm
eşim bu sıcaklarda grip olmuş o yüzden sahuru ayakta atıştırdım
sahur 4 ten sigara böreği
4 kaşık kabak salatası
1 tane baklava
iftar 5 kaşık mantı
2 tane dolma
1 litre su
birazda meyve yiyecem
neden bu kadar yıpratıyorsun kendini canım bu kadar. öyle iyi anlıyorumki seni. geçen sene kasımda güya kesin giriyordum işe bak yılı geldi. ardından ocak dediler olmadı. seçimden hemen sonra dediler yine ses yok. bende çok ağladım sızladım kahroldum neden neden neden sorularıyla ama sonuç yine aynı. umut fakirin ekmeği derler. artık umudumda kalmadı. senacım belliki senin umutların daha büyük.üzme yıpratma kendini elbet bu olmazsa başkası olur canım.inşallah.çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
aynen ben gibi üni ilk yılları 90 evlenmeden önce 68 sonra 78 hamilelik sonrası 90 azmin daim olsun canım uzun ve zorlu bir yolumuz var..boyumu bilmiyorumama 1 65 felanınmdır kilom 87 evet bebeğiğmvar 11 aylık eylülde yaşına gircek çoktandır kiloluyum ama bu aralar bazı kendinibilmezlerin yüzünden kafamatakmış durum dayım inşallah zayıflarım evlenmedende aymı kilolardaydım sonra vermöiştim 58 düştü evlenince tekrar aldım çizerge yapamadım yaparım amacım 60
maşallah canım çok güzel fiziğin var bir de versen afeti devran olursun :)Eki Görüntüle 243233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?