80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım şu yazın bile beni hecanlandırdı 80 den 60 lı kilolar süpermiş bende kararlıyım inşallah bozulmaz kararım hedefim zayıflamak zayıflamak

bugünkü menüm:

sahur:
2 t.b ekmegi
1 üçgen peynir
1 yumurta
1 beyaz peynir
5 zeytin
1 domates

iftar:
1 porsiyon z.yaglı fazulye
1 bardak ayran
3-4 çatal salata

3 bardak iksirden içerim
1form çay
birde meyva yerim

çoklu alıntı yapmayı çok özlemişim

kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
tülincim görünen köy kılavuz istemiyor canım sanırım orantılı veriyorsun tabi boyda iyi olduğundan daha az kiloda görünüyorsun tebrikler

üzüldüm acaba bizlerin nazarımı deydi neyse sadece ramazandan dolayı iptal. eminimki güzel organizasyonla halledersiniz, iptalde olsa kardeşinin düşünmesi yeter..

aramıza hoşgeldin burdan ayrılmayarak, azimli olarak, paylaşımda bulunarak bizimle kilo verebilirsin
buarada ben filiz....

bende sporu bıraktıktan sonra kilo aldım
sende hoşgeldin canım, bize takıl sporuna devam et ve bizimle zayıfla...

menüm

eşim bu sıcaklarda grip olmuş o yüzden sahuru ayakta atıştırdım

sahur 4 ten sigara böreği
4 kaşık kabak salatası
1 tane baklava

iftar 5 kaşık mantı
2 tane dolma

1 litre su
birazda meyve yiyecem

çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
akşamüstü patronla telde görüştüm..bir kişi daha varmış olumlu baktıkları..1 saat içinde olumlu yada olumsuz haber veririz dediler..ama aramadılar..kendimi kötü hissettim ve aqladım..hep elenen ben olucam sanırım..başım çatlıyo aqrıdan..ümitlerim tükendi..iyi deqilim...

canım maşallah boy endam yerinde, çok aşırı kilonda yok üstelik biraz kiloda verince tam fıstık olursun :82: kimseyide düşünme sen olmak istediğin kiloya odaklan, ulaşınca kendin beğenmiceksin inanki zayıfladıkça fazlalıklar göze batıyor...

canım bu kadar üzme kendini her şeyde vardır bir hayır.Allah belki senin için daha iyisini vereceği için biraz bekletiyor seni..hemen karamsar olma belki olacak belkide daha iyi işler çıkacak karşına, pozitif düşün iyi şeyler gelsin başına..negatiflikleri yolla gitsin

senacım neden bukadar kendini yıpratıyorsun herşey olacağına varır, zaten herşey bitmiş deyil, hayırlısı ne ise o olsun. kendinide çok üzme, her gün yeni bi umuttur....

canım hep aklımda söyliycem, unutuyorum
sen varya sırf sohbet amaçlı bi facebook aç
bu hatunlar, bütün gizli kapaklı işleri orda konuşuyorlar haa

Doğru söze ne hacet

Aramıza hoşgeldin

Nilgünüm ben zaten içine domates doğruyordum hep, ama biberi hiç düşünmemiştim, haftaya da öyle denerim

İnanamıyorum boyumuz gibi vücut tipimiz ve dans tutkumuzda benziyormuş
Vücudun çok orantılı, belli bir yerde toplanmamış, benim de böyleydi o kilolarda, zayıflayınca harika olacak, bizim boyumuzda bir kilo versek hemen farkediyor
Bende latin danslarına bayılırım, özellikle bachata..Evde yalnızken mutlaka dansederim, hatta danssız günüm geçmez diyebilirim..Modern dans serbest yapıldığında daha zevkli sanki, latin dansları eğitim istiyor
Ama onuda canım istediğinde yapıyorum, kendi kendime rezil olurum en fazla
Ama boyumdan dolayı hiç topuklu giyemedim ben bu güne kadar Hdefime ulaşırsam belki ben de cesaret edip bir çift alırım

Canım senin adın neydi?

Canon eos 7D
Fotoğraflar mükemmel

çemberim geldi ama enerjim yok çok yapasım var napcam yaaaaaaaaaa:84:

Ortim akşam başlayacağız zati, sende oruç oruç bir leslie dersin, bir çember dersin, eşinin enerjisi sana bulaştı hee

bayıldım sana maşallah nuraycım kesinlikle 85lerde görünmüyorsun.önce bi 10 kg versen fıstık gibi olursun. sonra bi 10 daha tamamdır bu işşş
Tülin çok güzel olmuşun canım insan kilo verdikçe gençleşiyor daha bakımlı oluyor duruşu bile değişiyor
hedefine kadar son gaz devam

sehercim teşekkürler.duruşun değiştiği kesin canım. ama benim bi dik durma için duruş dersi almam şart....
canım benimm..bende yapıcam lapayı ramazandan sonra inşallah. bende iksirden yapayım dedim. hiç sevmem yeşilçayı. o yüzden içine karanfille kabuk tarçın attım.1 ltden yaptım ben belki içemem diye ama iyi gidiyor. baktım sende karanfil falan atmışsın. damak tadımız benziyor gibi canım.

bende sporu bıraktıktan sonra kilo aldım
spora ve bizimle olmaya devam et.ben tülin hoşgeldin canım.
kızlar bende 7873. sayfa acılmıyor sizdede öylemi
açılıyor bende nazlıcım. kaçırma ama nurayın resimleri varrr

:
tülincim görünen köy kılavuz istemiyor canım sanırım orantılı veriyorsun tabi boyda iyi olduğundan daha az kiloda görünüyorsun tebrikler
.
filizcim çok teşekkür ederim. başlarda sadece alttan veriyordum. artık üsttende vermeye başladım. pek orantılı olmasada idare eder işte. boyum 1.68 tekrar saolll
ah canımm sahurda baklava ve börek hemde cumadan bi gün önceeee akşamda mantı ve 2 dolmaaaa.bugununu beğenmedim ben canım.

neden bu kadar yıpratıyorsun kendini canım bu kadar. öyle iyi anlıyorumki seni. geçen sene kasımda güya kesin giriyordum işe bak yılı geldi. ardından ocak dediler olmadı. seçimden hemen sonra dediler yine ses yok. bende çok ağladım sızladım kahroldum neden neden neden sorularıyla ama sonuç yine aynı. umut fakirin ekmeği derler. artık umudumda kalmadı. senacım belliki senin umutların daha büyük.üzme yıpratma kendini elbet bu olmazsa başkası olur canım.inşallah.

bugunkü menüm:
sahur : 1 kase sütlü müsli /su

iftar : 1 tabak dolusu yoğurtlu kabak yemeği / salata / 1 parça kavurma

ara : 2 şer parça kavun karpuz

birazdan kefirimi içerim. arada iksirden içiyorum

spor: bugun oruçlu halimle leslie 3 mil express yaptım 50 dak sürüyor. aslında zorladı susuzluk ama yapılabilir yinede daha kısası..

Mevlana Derki ; "Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara, Gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz...

aynen ben gibi üni ilk yılları 90 evlenmeden önce 68 sonra 78 hamilelik sonrası 90 azmin daim olsun canım uzun ve zorlu bir yolumuz var..

maşallah canım çok güzel fiziğin var bir de versen afeti devran olursun :)

tülin maşallah çok iyi görünüyorsun hiç kilonu söylemesen o kadar olduğunu anlamam 68 70 gibisin inşallah darısı başımıza

tüm bu dualardan sonra gelelim benim rezil menümeee...
sabah kflex 1tk bal 2 ceviz ya kzım olunca normnal kahvaltı hazırlamak zor geliyor aklına kolay alternatif gelen var mı
öğle yoğurtlu haşlanmış kabak nohut mısır ve erişteli salata bnne uydurdum evdeki malzemelerden güzel oldu bol nane ve kbiberle
ara hurma
ara dondurma 2k
yemek yaparken birer kaşık tatlarına bakma olayı
akşam 1kase tavuk paçası çorbası aynı işkembe çorbası gibi oluyor
2 küçük bnaget 1k pilav 2 çatal yoğurtlu salatadan
ve ara 1.5 dilim güllaç
ne olacak benim bu tatlı aşkım bilemiyorumbu gelgitler yüzünden kendimden tiksindim yaf hem deli gibi kilo vermek istiyorum hem de tatlı yiyorum ben ne aptal bir insanım yaaa

kızlar bu tarçın çayı dediğiniz kabuk tarçından mı yapılıyor tozdan mı
kabuk tarçın odunsu bir tat veriyor suda hiç tarçın gibi değil yinede fayda edermi

senacım iş bulma zamanları sıkıntılı oluyor ama boşver geç olsun güç olmasın Allah gönlüne göre hayırlı yerler nasip etsin canım
bir de bugün saçımı kestirdim çok kısa oldu zayıf biri olsam hoş olabilirdi ama hem şişko hem de erkek gibi oldum
gündüzleri kocam pcyi dükkana götürecek bi kaç gün artık akşam yazarım kiloyu da gerçi veremedim kesin..
iyi geceler arkadaşlarım herkese mutlu bir cuma sabahı oruçlar için se mutlu bir iftar öncesi diliyorum

tülinciğim iksiri limonulu yeşilçay olarak yapıyoruz ya..evde sadesi yoktu.baktım tarçınlı karanfilli yeşil çay almışım.1.5 lt kaynar suyun içine ondan koydum 3 poşet.

ama normalini de yani limonlu olarak seviyorum.kabuk tarçın da harika olur.benimki lezzetli oldu denemelisin mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…