80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım o kadının boyunca 2 dene oğlu var
fiziğe bak

çok seviyorum onu, çok tatlı, bu arada o resimdeki tulum sanırım

nunumi daha zayıf gösteryorsun demek istedim canım, umarım yanlış anlamamışsındır
seher ben de istiyorum şirinleri, çocukluğuma dönmek için
çemberini de lapa diyetin bitsin öyle yap canım

arzu git mutlaka
3d ile süper oluyoor, ama raslantılar, sakarlıkların uzun sürmesi sıktı beni biraz ama
güzel yani, değişiklik olsun kendine bir ödül ver

bi ara ramazanda feshanede stand açıcaz, kursta yaptıklarımızı sergiliycez filan diyordun sena :26::26:
iptal mi oldu o

bende haber bekliyorum bazı yerlerden ama, haa deyince olmuyor malesef

canım sen napıyorsun ya?böyle mi zayıflamak istiyorsun?hem yiyorsun hem de deli gibi zayıflamak istiyorsun.bu menüyle ancak kilona kilo katarsın.

millet çatır çatır emzirerek kilo veriyor.senin böyle bir avantajın var ama kullanmıyorsun.salata yapmışsın ama içinde hem nohut,hem erişte hem mısır var.tabi lezzetli olur çünkü tam bir kalori bombardımanı.yeseydin ya 2 tabak yoğurtlu kabak..üst,üne de su şişerdi karnın ne güzel..

güllaç yiyeceğine hurma fındık yeseydin 2 tane..ne bileyim yani güllaçtan daha az kalorili bir şeyle de doyardın..eşin mi düşkün güllaça..

en sevdiğim şeylerden biri güllaç ama çok yerim diye almadım.en son geçen sene yemiştim..

yani güzelim kızarsan kız bana ama 2 lokma için de tut kendini yani.bak ben de böyle derdim.sana bir şey söyleyeyim mi.ben ilk kızımı 3 ay emzirebildim sonra süt gitti ve benim kilolarda kaldı.hep emzirseydim verirdim dedim.hiç kendime yediğime bakmadım.mazaret buldum ya..neyse baktım kilo veremiyorum dedim 2. yi doğurayım hem beraber büyürler hem emzirerk kilo veririm..ne oldu?doğurdum ve kızım 4 yaşına geldi hala hastaneden çıktığım kiloda kaldım.ne istikrarlıyım değil mi?

hani emzirme kilo verdiriyordu?evet verdirir ama boğazını da tutarsan verdirir.emziriyorum diye löp löp yemeseydim şimdi zayıftım.

o yüzden yok ben tatlı isteğimi ne yapacağım yok bilmem ne böyle mazeretleri bi kenara bırak artık başla kilo vermeye..

iki lokma eksik yemekle kimse ölmüyor merak etme.biz yanındayız ve sana güveniyoruz..

Son düzenleme:

iksir ne canım zayıflamaya yardımcı bişeymi

bende sen yaptın sandım canım. ya bak ben ne akıllı kadınmışım desene.üretim kafası var bende. ben iftardan 1 saat kadar önce yaptım canım. 1lt kaynar suya attım kabuk tarçınımı falan. hazırını bilmiyodum daha doğla benimki ama:)) az kaldı bitiyorrr

özlemcim teşekkür ederim canım.şımardım bugun vallaaa... bence herkes resmini koymalı ben bilseydim böyle sözler duyacağımı ilk geldiğim gün koyardım. herkese teşekkürler tekrar.
gelelim menüne ve tarçına. ben kabuk tarçın kullanıyorum. toz tarçını yoğurt yada sütlü tatlılarla yada müslimle karıştırıyorum. ben kaynattığım suyun içine kabuk tarçını atıyorum. biraz limon sıkıp 1 çay kaşığı bal koyup 7 8 dak sonra içiyorum.
menünde nilgünüm çok haklı şeylerden bahsetmiş. hiç salata yapmasaydın keşke. biliyorsun erişte mısır çok kalorili. keşke 2 tabak yemek yeseydin. elbette emzirdiğin için canın çekiyor. bizim yaptıgımız htaları sen yapma diye kızıyoruz sana.senin iyiliğin için. biz çok çektik sen yolun başındayken durdur kendini. ben 2,5 yıl emzirdim oğlumu. hani nerde emziren zayıflıyordu?? alakası yok canım sen ben boğazı tutmazsak kilo veremeyiz. akşam menünde güzel. güllaçıda yarım dilimle azalt canım. bende ramazan başında aldım misafirlerime yarısı duruyo yememek için yapmıyorum bende. sabah içinde tam bugday ekmeğine yağsız tost yap canım. eğer hemen yapamıyorum dersen benim gibi akşamdan hazırla. koy içine peynirini poşetle at dolaba. sabah hemen tostunu yap yanınada domates tamamdır. kfleks ve müslide güzel. yada kahvaltıda penir domates salatalık ye. hazırlamak zor olmaz.aralarda 1 çay bardağı kadar leblebi kuru kayısı , incir at ağzına. bi arada 2 galeta ve yanına ayran iç. 1 meyve ye. alternatif çok aslında zorda değil bunlar. tarçın tatlı isteğine çok iyi gelecek dene mutlaka

menüm

sahurda çok kaçırdım
3 tane etimek üstü krem peynir ahududu reçeli
çay yarım salatalık domates 1 yumurtadan omlet

iftar
1 kepçe tavulu arpa şehriye çorbası
yarım yağsız ızgara balık
çeyrek dilim fırında makarna
bool su

şekersiz türk kahvesi yanında 2 hurma

1 şeftali
1 dilim karpuz

bool su

haklısın izlemcim, diyet sürecinde hiç ödül vermedim kendime

maşallah yaben eğer 59 luk hali görmeseydim fıstık gibisin derdimmmm..ama onu görünce çıtır çıtırsın derimmmm

iksir ne canım zayıflamaya yardımcı bişeymi

canım yeşil çayın faydalarını biliyosundur. özellikle metabolizmayı hızlandırıyor. burdaki arkadailarım daha iyi bilgi verirler sana. ben bugun ilk defa yaptım. 1,5 lt kaynamış suya 3 poşet yeşil çay atılıyor. ardından 1 limon sıkılıp kabuklarıda atılıyor. ben kabuk tarçın ve karanfilde ekledim içlerine ve 20 25 dak sonra hepsini süzdüm. soğuk soğuk içiyorum şimdi. yanlışm varsa kızlar düzeltir

Çok fark var tabi ki, kilolu halinde saten baya belli etmiş detayları, sağolasın canım zahmet verdim, iyice aklım karıştı acaba bende de böyle mi durur diye ama artık yarın kendime yakıştırırsam alacağım valla ne yapayım

menüm

sahur: 2 di.tam ta.ekmek, 3 zeytin,
otlu peynir, 1 tat.ka. bal, 1 haş.yu.
domatez salatalık 1 ku.çay, 1 yeşilçay
1 lt.su

iftar:1 kep. çor. 3 ka. alinazik(az yağlı)
2 ka. bul.pi. 1 kase. yoğurt

ara: yarım şeftali, 1 taze incir

1 beşibiryerde çay
1.5 lt. su (şimdilik)

Bugünkü Menüm

Sabah
Yarım çay bardağından lapa (limonlu-karabiberli)
Yarım bardak ayran
Form çayı

Öğle
Yarım çay bardağından lapa
Yarım bardak ayran

Ara

Yarım çay bardağından lapa (domatesli)
2 nektarin (bu fazla kaçtı)
iksir

Akşam

Yarım çay bardağından lapa
Yarım bardak ayran
form çayı

3 litre su
Spor : yok

Midem kazınıyor azıcık

ayy allahım inşş bu zamana kadar hiç diyet düşünmememin nedeni de hep çevremdekiler olmuştur saçmalama neyin var diye diyeee 88e geldimm herşey güzel olacakk :)

hayatımda hiç bana benzeyen bi kız görmedim herkes benden küçük olduu ben onlardan hep uzun ve kilolu o yüzdenn seni çok merak ettimmm ben 1 yıldır salsa bachata ve merengue eğitimi alıyorumm çok eğleniyorum ama aslına bakarsan evde tek başıma odamda kulağımda kulaklıkla kendimi kaybederek dansetmeyi daha çok seviyorum :93: küçüklükten beri bi tutkudur benim için annem kapıyı açardı yine mi dansediyo bu kız diye güler kapatırdı

topuklu konusuna gelince valla bende geçen seneye kadar giyemezdim ama canıma tak etti artık.bide benim arkadaşlarım hep 1.50yanlarında deve gibi dolaşsamda giyiyorum artık umurumda bile değil napıyımmm bu arada benim adım nuray ama herkes nunu der ben dahil sizin adınızı da öğrenirsem tanıştığıma çok ama çok memnun olacağım

bayıldım sana maşallah nuraycım kesinlikle 85lerde görünmüyorsun.önce bi 10 kg versen fıstık gibi olursun. sonra bi 10 daha tamamdır bu işşş

çokkk teşekkür ederimmm :78:75 kilo olduğum zamanı hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz bi de yaşım 20:44: 5-6 senedir 80 ve üzeriyim.o halimi çokkk merak ediyorum bu yüzdenn :) aralıkta 75te foto koymak dileğiyle

kızlar çizerge yaptım ama yapıştıramıyorum eski çizergemi siliyorum yapıştırıyorum burdaöyleşey olmzdiyor kafamkarıştı 2 saattie yapacamdiye uğraşıyorum

canlarım çok teşekkürler beni kendime getirdiğiniz için yedim ya sabahtan beri yüzüm gülmüyor zaten şimdi hemen üstüne bi leslie yapiim.. ve artık tatlıyı gördüğümde sizin emek emek yazdığınız cümleleriniz gelecek aynı hatayı yapmayacağım arkadaş iftara geldi de o getirdi neyseki bitti.. bitmese de bu laflarınızdan sonra yemem canlarım çok teşekkürler çok duygulandım Allah sizden razı olsun siz beni kendime getirdiniz içimi ferahlattınız Allah da sizin içinizi ferahlatsın (dilenci gibi oldum bende ama içimden dua etmek geldi ne yapayım sizin için keşke ben de iyilikler yapabilsem ama işte snaal ortamda anca dua ediliyor :)iyi geceler herkese..

Son düzenleme:

canım burda amaç hep aynı destek vermek ve beraber sağlıkla zayıflamak. herkes yaptıgı hataları söylüyorki başkası yapmasın. herkes başarısını anlatıyorki bizler azimlenelim. daha ne yapacaksın bizler için.Allah razı olsun duaların için senden. lesliede yapmışsın yediklerini unuttuk gitti. ben çok biliyorum bu ramazan gelen tatlıları komşulara dağıttığımı ,eve ayırdıgım baktım yenmiyor çöpe attığımı. Rabbim affetsin ama midemiz çöplük değil. aman onu atmayalım günah , çocugun bi lokması kaldı yiyelim günah. ya bedenimize girip bizi bu hale getirenler dimi bizede günah. tartıda bizi düşünmeye devam et canımmmm

kızlar çizerge yaptım ama yapıştıramıyorum eski çizergemi siliyorum yapıştırıyorum burdaöyleşey olmzdiyor kafamkarıştı 2 saattie yapacamdiye uğraşıyorum

canım çizelgenin üstüne gelip silip yapıştırıyorsun dimi. neden olmuyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…