izlem verdiğin blogdaki kadının elbisesi çok hoşmuş kahvaltıdan çok kadınla ilgilenmedim desem yalan olur
tavsiyeni dinleyip götüreceğim kızımı şirinlere sanırım ondan .çok benim için gitmek istiyorum
nunumi daha zayıf gösteryorsun demek istedim canım, umarım yanlış anlamamışsındır
seher ben de istiyorum şirinleri, çocukluğuma dönmek için
çemberini de lapa diyetin bitsin öyle yap canım
çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
akşamüstü patronla telde görüştüm..bir kişi daha varmış olumlu baktıkları..1 saat içinde olumlu yada olumsuz haber veririz dediler..ama aramadılar..kendimi kötü hissettim ve aqladım..hep elenen ben olucam sanırım..başım çatlıyo aqrıdan..ümitlerim tükendi..iyi deqilim...
aynen ben gibi üni ilk yılları 90 evlenmeden önce 68 sonra 78 hamilelik sonrası 90 azmin daim olsun canım uzun ve zorlu bir yolumuz var..
maşallah canım çok güzel fiziğin var bir de versen afeti devran olursun :)
tülin maşallah çok iyi görünüyorsun hiç kilonu söylemesen o kadar olduğunu anlamam 68 70 gibisin inşallah darısı başımıza
tüm bu dualardan sonra gelelim benim rezil menümeee...
sabah kflex 1tk bal 2 ceviz ya kzım olunca normnal kahvaltı hazırlamak zor geliyor aklına kolay alternatif gelen var mı
öğle yoğurtlu haşlanmış kabak nohut mısır ve erişteli salata bnne uydurdum evdeki malzemelerden güzel oldu bol nane ve kbiberle
ara hurma
ara dondurma 2k
yemek yaparken birer kaşık tatlarına bakma olayı
akşam 1kase tavuk paçası çorbası aynı işkembe çorbası gibi oluyor
2 küçük bnaget 1k pilav 2 çatal yoğurtlu salatadan
ve ara 1.5 dilim güllaç
ne olacak benim bu tatlı aşkım bilemiyorumbu gelgitler yüzünden kendimden tiksindim yaf hem deli gibi kilo vermek istiyorum hem de tatlı yiyorum ben ne aptal bir insanım yaaa
kızlar bu tarçın çayı dediğiniz kabuk tarçından mı yapılıyor tozdan mı
kabuk tarçın odunsu bir tat veriyor suda hiç tarçın gibi değil yinede fayda edermi
senacım iş bulma zamanları sıkıntılı oluyor ama boşver geç olsun güç olmasın Allah gönlüne göre hayırlı yerler nasip etsin canım
bir de bugün saçımı kestirdim çok kısa oldu zayıf biri olsam hoş olabilirdi ama hem şişko hem de erkek gibi oldum
gündüzleri kocam pcyi dükkana götürecek bi kaç gün artık akşam yazarım kiloyu da gerçi veremedim kesin..
iyi geceler arkadaşlarım herkese mutlu bir cuma sabahı oruçlar için se mutlu bir iftar öncesi diliyorum
bugunkü menüm:
sahur : 1 kase sütlü müsli /su
iftar : 1 tabak dolusu yoğurtlu kabak yemeği / salata / 1 parça kavurma
ara : 2 şer parça kavun karpuz
birazdan kefirimi içerim. arada iksirden içiyorum
spor: bugun oruçlu halimle leslie 3 mil express yaptım 50 dak sürüyor. aslında zorladı susuzluk ama yapılabilir yinede daha kısası..
bende sen yaptın sandım canım. ya bak ben ne akıllı kadınmışım desene.üretim kafası var bende. ben iftardan 1 saat kadar önce yaptım canım. 1lt kaynar suya attım kabuk tarçınımı falan. hazırını bilmiyodum daha doğla benimki ama:)) az kaldı bitiyorrrtülinciğim iksiri limonulu yeşilçay olarak yapıyoruz ya..evde sadesi yoktu.baktım tarçınlı karanfilli yeşil çay almışım.1.5 lt kaynar suyun içine ondan koydum 3 poşet.
ama normalini de yani limonlu olarak seviyorum.kabuk tarçın da harika olur.benimki lezzetli oldu denemelisin mutlaka..
ay
tülin maşallah çok iyi görünüyorsun hiç kilonu söylemesen o kadar olduğunu anlamam 68 70 gibisin inşallah darısı başımıza
tüm bu dualardan sonra gelelim benim rezil menümeee...
sabah kflex 1tk bal 2 ceviz ya kzım olunca normnal kahvaltı hazırlamak zor geliyor aklına kolay alternatif gelen var mı
öğle yoğurtlu haşlanmış kabak nohut mısır ve erişteli salata bnne uydurdum evdeki malzemelerden güzel oldu bol nane ve kbiberle
ara hurma
ara dondurma 2k
yemek yaparken birer kaşık tatlarına bakma olayı
akşam 1kase tavuk paçası çorbası aynı işkembe çorbası gibi oluyor
2 küçük bnaget 1k pilav 2 çatal yoğurtlu salatadan
ve ara 1.5 dilim güllaç
ne olacak benim bu tatlı aşkım bilemiyorumbu gelgitler yüzünden kendimden tiksindim yaf hem deli gibi kilo vermek istiyorum hem de tatlı yiyorum ben ne aptal bir insanım yaaa
kızlar bu tarçın çayı dediğiniz kabuk tarçından mı yapılıyor tozdan mı
kabuk tarçın odunsu bir tat veriyor suda hiç tarçın gibi değil yinede fayda edermi
senacım iş bulma zamanları sıkıntılı oluyor ama boşver geç olsun güç olmasın Allah gönlüne göre hayırlı yerler nasip etsin canım
bir de bugün saçımı kestirdim çok kısa oldu zayıf biri olsam hoş olabilirdi ama hem şişko hem de erkek gibi oldum
gündüzleri kocam pcyi dükkana götürecek bi kaç gün artık akşam yazarım kiloyu da gerçi veremedim kesin..
iyi geceler arkadaşlarım herkese mutlu bir cuma sabahı oruçlar için se mutlu bir iftar öncesi diliyorum
evet canım o kadının boyunca 2 dene oğlu var
fiziğe bak
çok seviyorum onu, çok tatlı, bu arada o resimdeki tulum sanırım
arzu git mutlaka
3d ile süper oluyoor, ama raslantılar, sakarlıkların uzun sürmesi sıktı beni biraz ama
güzel yani, değişiklik olsun kendine bir ödül ver
bi ara ramazanda feshanede stand açıcaz, kursta yaptıklarımızı sergiliycez filan diyordun sena :26::26:
iptal mi oldu o
bende haber bekliyorum bazı yerlerden ama, haa deyince olmuyor malesef
maşallah yaderyacım evet görünmüyordu blogda
tekrar yükledim...40 beden bu
yazayım ilk iki foto 59-60 , son foto 70-69 arası
Eki Görüntüle 243415
Darkolive'nin diyet günlüğü...: turkuaz elbiseyle 10 kiloluk fark...
iksir ne canım zayıflamaya yardımcı bişeymi
deryacım evet görünmüyordu blogda
tekrar yükledim...40 beden bu
yazayım ilk iki foto 59-60 , son foto 70-69 arası
Eki Görüntüle 243415
Darkolive'nin diyet günlüğü...: turkuaz elbiseyle 10 kiloluk fark...
canım maşallahboy endam yerinde, çok aşırı kilonda yok üstelik biraz kiloda verince tam fıstık olursun :82: kimseyide düşünme sen olmak istediğin kiloya odaklan, ulaşınca kendin beğenmiceksin inanki zayıfladıkça fazlalıklar göze batıyor...
İnanamıyorum boyumuz gibi vücut tipimiz ve dans tutkumuzda benziyormuş
Vücudun çok orantılı, belli bir yerde toplanmamış, benim de böyleydi o kilolarda, zayıflayınca harika olacak, bizim boyumuzda bir kilo versek hemen farkediyor
Bende latin danslarına bayılırım, özellikle bachata..Evde yalnızken mutlaka dansederim, hatta danssız günüm geçmez diyebilirim..Modern dans serbest yapıldığında daha zevkli sanki, latin dansları eğitim istiyor
Ama onuda canım istediğinde yapıyorum, kendi kendime rezil olurum en fazla
Ama boyumdan dolayı hiç topuklu giyemedim ben bu güne kadarHdefime ulaşırsam belki ben de cesaret edip bir çift alırım
Canım senin adın neydi?
bayıldım sana maşallah nuraycımkesinlikle 85lerde görünmüyorsun.önce bi 10 kg versen fıstık gibi olursun. sonra bi 10 daha tamamdır bu işşş
canım sen napıyorsun ya?böyle mi zayıflamak istiyorsun?hem yiyorsun hem de deli gibi zayıflamak istiyorsun.bu menüyle ancak kilona kilo katarsın.
millet çatır çatır emzirerek kilo veriyor.senin böyle bir avantajın var ama kullanmıyorsun.salata yapmışsın ama içinde hem nohut,hem erişte hem mısır var.tabi lezzetli olur çünkü tam bir kalori bombardımanı.yeseydin ya 2 tabak yoğurtlu kabak..üst,üne de su şişerdi karnın ne güzel..
güllaç yiyeceğine hurma fındık yeseydin 2 tane..ne bileyim yani güllaçtan daha az kalorili bir şeyle de doyardın..eşin mi düşkün güllaça..
en sevdiğim şeylerden biri güllaç ama çok yerim diye almadım.en son geçen sene yemiştim..
yani güzelim kızarsan kız bana ama 2 lokma için de tut kendini yani.bak ben de böyle derdim.sana bir şey söyleyeyim mi.ben ilk kızımı 3 ay emzirebildim sonra süt gitti ve benim kilolarda kaldı.hep emzirseydim verirdim dedim.hiç kendime yediğime bakmadım.mazaret buldum ya..neyse baktım kilo veremiyorum dedim 2. yi doğurayım hem beraber büyürler hem emzirerk kilo veririm..ne oldu?doğurdum ve kızım 4 yaşına geldi hala hastaneden çıktığım kiloda kaldım.ne istikrarlıyım değil mi?
hani emzirme kilo verdiriyordu?evet verdirir ama boğazını da tutarsan verdirir.emziriyorum diye löp löp yemeseydim şimdi zayıftım.
o yüzden yok ben tatlı isteğimi ne yapacağım yok bilmem ne böyle mazeretleri bi kenara bırak artık başla kilo vermeye..
iki lokma eksik yemekle kimse ölmüyor merak etme.biz yanındayız ve sana güveniyoruz..
bende sen yaptın sandım canım. ya bak ben ne akıllı kadınmışım desene.üretim kafası var bende. ben iftardan 1 saat kadar önce yaptım canım. 1lt kaynar suya attım kabuk tarçınımı falan. hazırını bilmiyodum daha doğla benimki ama:)) az kaldı bitiyorrr
özlemcim teşekkür ederim canım.şımardım bugun vallaaa... bence herkes resmini koymalı ben bilseydim böyle sözler duyacağımı ilk geldiğim gün koyardım. herkese teşekkürler tekrar.
gelelim menüne ve tarçına. ben kabuk tarçın kullanıyorum. toz tarçını yoğurt yada sütlü tatlılarla yada müslimle karıştırıyorum. ben kaynattığım suyun içine kabuk tarçını atıyorum. biraz limon sıkıp 1 çay kaşığı bal koyup 7 8 dak sonra içiyorum.
menünde nilgünüm çok haklı şeylerden bahsetmiş. hiç salata yapmasaydın keşke. biliyorsun erişte mısır çok kalorili. keşke 2 tabak yemek yeseydin. elbette emzirdiğin için canın çekiyor. bizim yaptıgımız htaları sen yapma diye kızıyoruz sana.senin iyiliğin için. biz çok çektik sen yolun başındayken durdur kendini. ben 2,5 yıl emzirdim oğlumu. hani nerde emziren zayıflıyordu?? alakası yok canım sen ben boğazı tutmazsak kilo veremeyiz. akşam menünde güzel. güllaçıda yarım dilimle azalt canım. bende ramazan başında aldım misafirlerime yarısı duruyo yememek için yapmıyorum bende. sabah içinde tam bugday ekmeğine yağsız tost yap canım. eğer hemen yapamıyorum dersen benim gibi akşamdan hazırla. koy içine peynirini poşetle at dolaba. sabah hemen tostunu yap yanınada domates tamamdır. kfleks ve müslide güzel. yada kahvaltıda penir domates salatalık ye. hazırlamak zor olmaz.aralarda 1 çay bardağı kadar leblebi kuru kayısı , incir at ağzına. bi arada 2 galeta ve yanına ayran iç. 1 meyve ye. alternatif çok aslında zorda değil bunlar. tarçın tatlı isteğine çok iyi gelecek dene mutlaka
canlarım çok teşekkürler beni kendime getirdiğiniz için yedim ya sabahtan beri yüzüm gülmüyor zaten şimdi hemen üstüne bi leslie yapiim.. ve artık tatlıyı gördüğümde sizin emek emek yazdığınız cümleleriniz gelecek aynı hatayı yapmayacağım arkadaş iftara geldi de o getirdi neyseki bitti.. bitmese de bu laflarınızdan sonra yemem canlarım çok teşekkürlerçok duygulandım Allah sizden razı olsun siz beni kendime getirdiniz içimi ferahlattınız Allah da sizin içinizi ferahlatsın (dilenci gibi oldum bende ama içimden dua etmek geldi ne yapayım sizin için keşke ben de iyilikler yapabilsem ama işte snaal ortamda anca dua ediliyor :)iyi geceler herkese..
kızlar çizerge yaptım ama yapıştıramıyorum eski çizergemi siliyorum yapıştırıyorum burdaöyleşey olmzdiyor kafamkarıştı 2 saattie yapacamdiye uğraşıyorum
canım çizelgenin üstüne gelip silip yapıştırıyorsun dimi. neden olmuyo acaba
canım weight.png yazan yere kadar kopyalıyıp yapıştırıyosun dimiön görülen format değilmiş anlamadımnasıl formatmış benimyaptığım allahımya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?