80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacigim aklima ne geldi bak.istersen magazada giy bir iki saten elbise oradakilerden birine resim cektir.buraya koy biz degerlendirelim

bu devamlý bahsedilen iksirler nedir? :26:

Bizim bazi tabirlerimiz var burada.mesela regl icin prenses geldi diyoruz.iksir ise 1,5 lt kaynar suya yarim limon sikarak ve 3 poset yesil cay koyarak yaptigimiz bir karisim.isteyen soguk iciyor.yesil cayi boyle daha rahat tuketiyoruz.mesela ben ve tulin bugun tarcinli karanfilli ictik.

Son düzenleme:
iksir nedir?

1,5 litre kayanar suya 3 poşet yesil çay,(3_4 dk. sonra cıkarılıyor) yarım limon ve kabukları atılıp sogukken içiliyor.
(kabukları sıcakken atıldıgında acılık verebilir) gün içersinde tüketiliyor

yani bildiginiz yesil çay. yesil çay içmeyi sevenler için izlemin bi buluşu
soguk olunca içmesi kolay oluyor. ben 1 gun içinde bitirmesemde kenarda duruyor. ara ara 2-3 bardak içiyorum ve artık eksik etmiyorum. zaten yesil çayın yag yakma özelligini hepiniz biliyorsunuzdur.
bizlerde iksir demeye alışmışız bu sekilde paylaşıyoruz menulerimizde.

teşekkürler. ben yanlış yapmışım mesela kaynar suya attım yeşilçayı.hemen ardından limonu ve tarçın karanfil. eh acı olmadı değil ama bitti 1 lt. bende yine öğrenmiş oldum teşekkürler

ne zahmeti hayatım, fotonun gittiğinden haberim yoktu...
tekrar yükledim
evet aslında aynada bu kadar görünmüyor ama flash patladığında fazla ışıktan mı bilemiyorum çok kötü duruyor
sen ayna da nasıl görüyorsan öyle davran

arzucum vallahi bende çok seviyorum krem peyniri yaa
birde bu pastanelerde satılan mısır unundan peksimetler oluyor, tıkır tıkır kuru ekmek
ona sürüyorum, üstüne krem peynir, onun üstüne vazgeçilmezim ahududu reçelii

sahurda yiyivermişim 3-4 tane
arada bir sende kendine ödül olarak ver, kilo verdiğin haftalarda 1 gün kaçamak yap kahvaltıda canım

Son düzenleme:
ben kaçıyoreeee.. eşim uykusundan uyandı. oğlum daha uyumadı.bu gece oğlumla sahura kadar açığız beklerizzzz....iyi gecelerr

teşekkürler. ben yanlış yapmışım mesela kaynar suya attım yeşilçayı.hemen ardından limonu ve tarçın karanfil. eh acı olmadı değil ama bitti 1 lt. bende yine öğrenmiş oldum teşekkürler

yok tülincim kaynatma

ketılda kaynasın su, nereye demliyceksen hazırla poşet mi nasıl istersen çayları
sonra sıcak suyu koy,, içine limon doğra
3dk yı geçmesin, ben genelde yazın soğutup içine buz atıp içiyorum soğuk soğuk

şimdi ramazanda yapmıyorum, extra su gitmesin vücuttan diye
bayramdan sonra yaparım gene

bunu alışkanlık edin, ben yeşilçayı düzenli içemiyorum keyif yapar gibi
bu şekilde iyi oluyor hem bol sıvı almış oluyorsun

iyiymiş tşkler yeşil çay alayım bilahare o zaman...

hoşgeldin nagihan azmin daim olsun
bende eylüle doğum yaptım 27 eylülde
buraya hergün gel
2012 yazına 60lı rakamlarda gireceğiz ben inanıyorum cnm

inşallah canım..şimdi namazımı kılıp hem sizler için hemde kendim için dua ettim..Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin..

senacım neden bukadar kendini yıpratıyorsun herşey olacağına varır, zaten herşey bitmiş deyil, hayırlısı ne ise o olsun. kendinide çok üzme, her gün yeni bi umuttur....

acımıda sevincimide içten yaşadıqım için bukadar çok etkileniyorum cnm..bugün arayıp olmusuz deselerde dün acımı yaşayıp tükettiqim için artık üzülmem..dediqin gibi hergün yeni bir umut...teşekkürler canım arkadaşım...

Rabbimiz sanada beklentinin çok üzerinde hayırlı bir iş acilen nasip etsin...ben evde çok sıkıldım artık..17 yıllık evliyim..çocuklar büyüdü..her yıl çeşitli kurslara gidiyorum..evde kalmak bana göre deqil..eskilerin bir sözü vardır unu eleyip eleqi astım..artık kendime zaman ayırma vakti geldi..bundan sonra kendi istediklerimi yapıp kalan ömürümü öyle yaşamak istiyorum...oyalanmayı ve uyuşukluqu sevmediqim için aklıma bişeyi taktıqım zaman olsun istiyorum..kendimi bukadar yıpratmamın sebebide sanırım bu...verdiqin destek ve teselli için çok teşekkür ederim..önemliydi bnm için..
[/B]

amin canım inşallah..çok teşekkür ederim..

istanbul çapında bütün ismek kurslarının sergisi her yıl aynı zamanda oluyor..haziranda yaptık 2 hafta açık kaldı..sonra kursta yerel sergimizde oldu..
çok hırslı olmakta iyi deqil...keskin küp kendine zararmış...ama bnm yaşadıklarımda işvereninde hatası büyük..hele son gittiqim yer bana çok olumlu baktıklarını söylediler..ama ne arayan var ne soran..kendimi bukadar yıpratarak hiçkimsenin bana veremediqi zararı kendi kendime veriyorum...Allaha dua edip tevekkül ediyorum..inşallah hepimiz için hayırlı şeyler yazar..

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler...

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hfta 64.3
bu hafta 64.6
gelen +300
toplamda 25.400
hedef 60
spor yok
boy 165
beden 38..

burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...

günaydın

geçen hafta:65.7
bu hafta:64.8
giden:900 gr
spor:200 dk plates

hafta içi 63 .8 bile görmüştüm

canım benim lapa güzel geçti iftarda zor tuttum kendimi eşim başka yere davetliydi bende kardeşlerimdeydim mantı pizza börek nekadar kalori deposu varsa menüdeydi ama lapamla mutlu oldum bende meyva yemedim yasak sanarak :))) spor da yapamadım sohbete oyuna daldık sahura kadar uyuyayım dedim bir uyudum kiiiiiiiiii sabah ezanla uyandım gitti benim sahurda yemek hayalim :78: yani bugün napacam bilmem akşamada 12 kişi misafirim var bakalım napacam
İzlem kadının çocuğudamı var hemde boyunca fiziğe bak taş ya böle oldum yane :97:
Tülin duruşu dikleştirmek için platesçiler ebruya davet ediyorlar
azcık daha uyusam iyi olacak 11 sularında görüşmek üzere

kızlar yorumlarınızı bollcaaa bekliyorum. tavsiyelerinizi eleştirilerinizi hepsiniii..
tülincim çok çok çok fark etmiş kuzum,90 kusurlardaki halinle 78 halin cidden 5-10 yıl atyor yüzünü kapamışsın ya sanki o hatun başka bu başka gibi,canım tebrik ederim yılmaz yok yoladevam ...
bu son olacakkkkkkkk,beraber başarıcazzzz
nunucum canım benim hiçde kötü durmaz sen hedefinden cayma,bu halinde çok çok güzel ama sen 65 hedef koy yaşın çok genç daha ilerde evlilik,çocuk otomatik kg alınıyor,üstelik 175 lik 2 arkadaşım var valla 60 kg ikiside fıstık gibi,bırak kıskananlar çatlasın
işte güzel hatun diye buna derim bayıldım güzel duruyor kilonu hiç kötü taşımıyorsun,ama sen yinede taşıma onları at gitsin
izlem ben bir bozcaada aşığı olarak resimleri görünce depreşti aşkım,çok güzel çokkk
sena bu yapma kendine,niçin negatif oluyorsun,burda olmuyorsa diğerinde olur böyle bir genellemeyi hakediyormusun,ayıp ya .insanın kendine yaptığını kimse yapmaz diye boşuna dememişler,bidaha böyle konuştuğunu duymuycam ok

tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...

tam dayaklık hatunsun az önce sana ne dedim ben kırım mı kafayı

canımmmmm

kızlar 24 saattir giremedim menülerimi yazamadım hepsini yapıcam kızmayın,dün kv ile kp.yemeğe geldiler 5 yıl önce girmişlerdi bu eve en son,küslük yok inat yüzünden ,çok mutlu oldum sabahtan geceye kadar onlar için koşturdum giremedim,ama herşey güzel geçti....
menüleri şöyle idi
kestirmeli şehriye çorbası
et göveç
kıymalı lazanya
tavuk şnitzel
cacık,haydari,patlıcan salatası,kaşık salata
kemalpaşa tatlısı,dondurma geberdim ama kızlar

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,8kg
bu hafta 76.3 kg
giden 500 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak

günaydın kıslarr inş. hepimizin yüzü güler bugün......

kilo bildirimi
başlangıç 81
geçen hafta 72,5
bu hafta 72
giden 500 gr
toplamda giden 9
hedef 65
spor 3 saat yürüyüş
boy 160
beden 42

İlahi Toprağım güldürdün beni..Bozcaadanın İstanbulla ne alakası var bebem . Bizim gideceğimiz ada Büyükada.. Bozcaada sana daha yakın..İzmire 280 km ,İstanbula 400 km..Adalar karıştı:)Sen yeter ki gel gülüm ben seni Büyükadaya götürürüm elbet..Ahh ne de güzel olur..Linke de bakamadım ya işyerinde açılmıyor Nihal klasiği

ben hayatta inanmam snein o kiloda olduğuna gelip tartına bakıcam 15 kg fazla tartıyor olmalı..Gayet ince kemiklisin..Yapın narin..Ben de kilomu göstermiyorum diye salınırdım ortalıklarda oo sen beni 5 e böldün 10 a çarptın be canım

Nilgüncüm ya bana ballı tarçını tavsiye eden sen değil miydin alla alla kim sölediydi ki bana...Şaşırdım şimdi..1 bardak su bardağını cezveye koyup kaynatıyorsun canım ocaktan alıp birkaç dk bekletiyorum içine iki çay kaşığı bal koyup sabah aç karnına ve akşam yatmadan içiyorum..Regl döneminde bile tatlı aramadım canım...
kızlar ballı tarçın nasıl ne işe yarıyor anlatırmuısınız bide ben tarçından nefret ederim nasıl olacak
bence nefretini bir kenara koy aç google u yaz canım ballı tarçın çayı diye faydalarını oku eminim hemen nefretini unutacaksın gerçekten çok faydalı..Ben tatlı ihtiyacı için içiyorum ama metobolizayı hızlandırıyormuş,kolestrolü düşürüyormuş vs..
Senacım sıkma cnını her işte bir hayır vardır..İşsizliği çok iyi bilirim ..İzmirde yaşıcam diye tutturdum gelmedim İstanbula 2 yıl 8 ay işsizdim..Dipteydim..EE noldu bak yine İstanbuldaydım..O zaman gelseydim şimdi bulunduğum yerde bir halt başı olmuştum..Ama eminim bunun da bir nedeni vardı öle düşünüp canımı sıkmıyorum..Sen de inançlkı bir kadınsın hakkında hayırlısı için dua et bırak gerisini ferah tut başını..Hayat o kadar kısa ki..

Ayy çok şekersin canım ya kıyamam sana valla sarılıp öpesim geldi seni..sağol duaların için..

sıkarsan o kadar kendini olcağı bu..geçmiş olsun ama dikkat et..Dilinin altına pamuk koy dicem ama geçmiştir ben okuyana kadar..

günaydın

geçen hafta:65.7
bu hafta:64.8
giden:900 gr
spor:200 dk plates

hafta içi 63 .8 bile görmüştüm

Banucum başladın yine geriye adımlar..süpersin canım tebrikler..bekle tatil banu geliyor.....

günaydın topiğimin fıstıkları Başlangıç 87.5 kg
geçen hafta 78.1kg
bu hafta 77.3 kg
giden 800 gr
toplamda giden 10.2 kg
hedef 68 kg
boy 1.68
beden 42-44

17-8-2011
sabah :sade kahve,içi çıkarılmış çeyrek ekmek arası sucuklu tost,uludağ narata
ara:5 dilim karpuz (küçük küçük)
öğle:dışarrdadık elay kalan tostu ve ıce tea limon
ara:limonlı soda
akşam 4 tane biber dolması ama (içine pirinç koymadan sadece yeşillik,dometes,soğan doldurdum içine 1 avuçta ince bulgur)
yoğurt
ara :kahve

18-8-2011
1 nescafe şekersiz,1 kase nesfit
(yemek yapmaya başlamıştım ve çok yoğundum hiç oturmadım 11:20 arası
ara 1 dolma attım ağzıma

1 dolma daha attım ağzıma minicik tabi bunlar ve pirinçsiz

akşam yarım kase çorba,az göveç,minicik lazanya,cacık
ve dondurma
kızlar bu yediklerim ağır geldi herhalde misafirler gitti kapıdan ben wc ye zor attım kendimi hepsini çıkardım sonra hasta oldum
bi daha böyle çeşitli yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…