80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimim :

başlangıç:95.6
geçen hafta:87.4
Bu hafta:85
giden:2400 gr
toplamda giden 10.600 gr
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor:90 dk

Kızlar 10 kg yu devirdim ve çok uzun zamandır bir kerede bu kadar kg vermemiştim..Çok mutluyummmmmmm..Gerçi çok iyi beslenemedim bu hafta telaşlarım nedeniyle . Nerdeyse tüm haftam k fkeks patlıcan la geçti..Spor da verimsizdi..2 gün işyerinde yapabildim sadece..Önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenmeye çalışcam..

valla arkadaşım şüpersin ilk 3 mü birincilik bence senin bu hafta

Son düzenleme:
bu hafta çok şükür normale döndüm aslında bu kiloyu geçen hafta pazartesi günü görmüştüm fakat haftasonuna doğru bir baktım ki 68,5 kiloya gidiyorum.sahur-iftar dengeleyemedim.şimdi bildirime gelelim.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler daha 1 haftamız daha var bayrama kadar 1-2 kilo ne giderse kar kardır...

Başlangıç:83
Geçen Hafta:67,5
Bu Hafta:66,5
Giden:1
Toplamda Giden:16,5
Hedef:55
Beden:40-42
Boy:1,62
Spor:yok

Bugün diğer mağazaya geçiyorum toparlandım sadece bilgisayar sökülecek...allahtan hayırlısı...hepinizi öpüyorum geçmişe bakamadımilk fırsatta bakacağım umarım herkesin keyfi yerindedir.ii sohbetler size...

nihalcim maşallah canım süpersin tebrikler:81::81::81::81:

teşekkürler kızlar..burun kanamam dindi kuvvetli baş aqrısı var şuanda..

senacım hiç bişeyi takma kafana boşver.eğer bişey olmuyosa hayırlı eğilmiş benim için ondan olmadı de.bende vaktinde çok iş aradım.internetten ayrı elden verdiklerimiz torpilli olduklarım ayrı ama olmadı.olan yerlerde bana uymadı.hiç unutmam bigün torpille bi yere mülakata gittim.torpil dedim ama ben üniversite mezunuyum yabancı dilim var muhasebe kursuda aldım ama bunlar yeterli görülmüyo tabi önemli olan torpil.neyse mülakatta dedilerki bana sizin torpiliniz iyi ama sizden daha iyi torpili olan biri varsa onu alıcaz ve başka birini aldılar sonuç olarak.aslında çok da bi kriterim yoktu iş yerinde aradığım temiz düzgün bi yer olsun bide hafta sonu çalışmamaktı.maaş falan o kadar önemli değildi yani önemli tabide en son düşünceğim şeydi.neyse uzatmiyim çok aradım ama bulamadım bi iş.yeni mezun olduğumda yeminli mali müşavirin yanında çalışmıştım 1 ay.sonra çıktım adamın ücret ödemek gibi bi düşüncesi yoktu çünkü.daha sonra bi fabrikada ön muhasebede çalıştım aile firmasıydı ama insanı resmen sömürüyolardı.gece 12 lere kadar malzeme ükleniyodu ben o dönemde nişanlıydım.yaklaşık 6 ay çalıştımda.ama en sonunda çıktım.evlendim.evlendikten sonrada çok iş aradım ama olmadı yani torpiller falan filanlar çok önemli.gerçi şimdi torpil denmiyo biliyosun referans... bunalıma giricektim nerdeyse.eşim baktı olmicak çünkü onunda çok üstüne gidiyodum kırtasiye açalım dedi.önxe nasıl olucak dedim ama oldu işte.şimdi kendi işimin patronuyum babamda sağolsun bana yardımcı oluyo.keyifte alıyorum bu işten.hayırlı olan benim için aradığım işler değil bu işmiş diye düşünüyorum Rabbim daha iyi bilir.onun için sende kafana takma bişeyi.kenine yapıyosun çünkü.olmadıysa Rabbimin bi bildiği vardır de.bak burnun falanda kanıyomuş üzme kendini olurmu sonra bizde üzülüyoruz :2:

süper gözküyosun ama bi 10 kilo falan verirsen tabiki daha süper olucaksın valla 87 yada o civardaysan hiç götermiyosun

Biz de nunu diyelim o zaman Ben de derya, 27 yaşındayım çok çok memnun oldum seninle tanışmaktan Sen kaç yaşındaydın :26:
Kursa mı gidiyorsun, harika bir şey bu, partner bulmakta zorlanıyor musun
Evet özgürce dans ikimizinde daha hoşuna gidiyor sanırım..Ben de hep öyleydim, lisede, arkadaşlarım arasında hep en uzun ve en iri, bari kemiğim ince olsaydı o da yok
Hatta kambur durmaya alıştım hep ergenlikten beri, bu yaşa geldim platesle daha yeni yeni düzeltiyorum..
Benim de babaannem eskiden odamın kapısını açardı kızım yapma böyle bir tarafını sakatlayacaksın derdi aynı
Sonra bel fıtığı oldum da hep dans yüzünden oldu, görmediniz siz bunun nasıl dansettiğini dedi herkese

Bilmiyorum ya, bünyem el verdiği sürece ondan ayrılabileceğimi sanmıyorum

3 dk mı
Benim niye aklımda 20 dakika kalmış ya, o yüzden acı oldu demek ki bende diyorum 20 dk. çok fazla değil mi

Seher, seher ardarda iki gün ve akşama 12 kişilik misafir
Ortim allah yardımcın olsun, sen bir de o halde tutmuşsundur orucunu bırakmamışsındır off

Vaaaayy fark atmışın nihalim
Helal olsun sana

nihalcim maşallah canım süpersin tebrikler:81::81::81::81:

ortim sen nerelerdesin ya aşk olsun..bıraktın gittin beni :18:
tşkler selmacım sende durumlar ne?
kızlar izin aldım yarım gün eminönüne gidicem onun için liste yapıcam şimdi..
sonra görüşürüz girmeye çalışırım ama bilişyorsunuz misafirlerim gelecek giremezsem kusura bakmayın..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 74.7
Gelen giden yok
toplamda giden 12.3
Hedef 68
beden 44
boy 1.77
spor 160 dk.

Kızlar cuma gününden bu yana 1,5 kilo fark var analog tartımda
Dijitalimin gelmesini 4 gözle bekliyorum
Haftaya haksızlık olmasın diye 1 kilo eksik bildirim yapacağım..

Helal olsun sana
[/QUOTE]

geçen haftanın regl şişkinliği de vardı ya deryuşum onun da etkisi var..ondna şımarmıyorum

selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun dünden beri girip bakıyorum neler var neler yok tam yazıcam bişey oluyor çıkıyorum

nihalcim tebrikler çok güzel kilo vermişsin kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıylaaaaa verirler

oruçlu olan arkadaşlar perşembe günü iftar öncesi tartıldıklarını mı yazıyorlar yoksa cuma günü iftar öncesininkini mi

canım teşekkürler. kaynatmadımda sıcakken limonu falanda ekledim kapadım ağzını ve 20 25 dak beklettim.çok teşekkğr ederim bugun doğru yaparım sayendee

burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...
çok haklısın senacım. kendimiz için tabiki ama böyle sıkıntını dahada artırarak kendine zarar vereceksin canım ya. Allah korusun senden değerli ne var ki. Rabbim korusun seni geçmiş olsun

canımmmm ortiiimmm nerelerdeydin diycektim ama misafirlerin varmışş tmm ozmn. tşk ederim canım. senin için erkene aldım posterlerimi yayınlamayı. yoksa 70lerde manşetlerde olmak istiyordum yüzümü kapamazdımda eşim face bile koymamı istemez. ne olcağı belli olmaz kimin nerde kullancağı bilinmez derrrr. hatta akşam söyledim sil çabuk dedi ama bikaç gün sonra silicem dedim şimdilik....bakalım bildirimineee
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,8kg
bu hafta 76.3 kg
giden 500 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak

oh ohhhh 500 gr maşallah ama bence az tabi. ben en az 2 kg vermişimdir bu hafta. prensesten sonra oldugu için. haftaya en az 1 kg bekliyorum senden ve kendimden tabii... ne dersin yaparız dimi

canımmmm tuttum bu dolma tarifini eline sağlık. dediğin gibi bulguru azcık koyarsam 1 2 tane yiyebilirim bende dimi. özledim vallaaaaaa. becerikli hatunsun şekerim menün harika. ama midenin bozulmasına üzüldüm. iyisindir şimdi inşallah. gerçi çıkarmanda iyi olmuş gitmiş yediklerin. unuttum sanama hani dondurma yoktu artıkkkkben akşam dışarda oğlum ve eşim alınca almadım. oğlum al diye kızdı kızdı onunkinden yaladım sadece...bida yok tmmm mı canımmmmm
nneeeee 2400 müüü bende talibim birinciliğe ama 2 kg falan diye tahmin ediyordum. saat 3 gibi yazıcam bende tartıya bakıp. sabırsızlandım şimdi. bende 2. olurum nolcak dimi. ama bende regl sonrası oldugum için bu hafta çok olacak giden. şaka bi yana tebrik ederim maşallah gidenimiz daha çok olsun inşallaahhhhh.keşke hepimiz en az 2 kg verip listede ilk 3 olsak dimiiii

canım cuma günü iftara 1 2 saat kala oruç olanlar tartılıyoruz. ama ben saat 2 3 gibi yaptıgım için bugunde öyle yapmayı düşünüyorummm

bugün iftara yakın bildirim yapıyoruz denizcim

nihaallll
adalar karıştı dediğin gibi, benim aklımda bozcaada dedin gibi kalmış ama mutlaka evden mi açıcan nerden açıcan görmelisin fotoları
istanbulda program yapmak kolay olur yaa, her semti çok güzel, hiç olmadı çıkarsınız çamlıcaya bir çingil yoğurt yersiniz kuu

deryaaa allah seni ne etmesin
20 dk zehir olur o kuuu
yok anacım kaynar su döküyorsun zatii, 3dk yeterlii

teşekkür ederim canım sayenizde. duygusal boyut derken aslında hepimizin işittiği laflar. ben izine bile giderken tedirgin olurdum mesela. aman şimdi yine kilo almışsın diyecekler.of gitmesekmi gibi. yada bi oturma olacak herkes fıstık gibi ama ben kilolu ne giycem. ne taksam ne yapsam. kıyafet bakarken beğenip olmamalar. yada satıcı bunun size uygun bedeni yok demesi..ay ne utanır üzülürüm. eşimin ben seni hiç zayıf hayırlamıyorum demeleri..daha neleeer neleerrrr..

hoşgeldin canım ben tülin..kolay gelsin[/QUOTE]

tülincim en son temmuz da bana da bir denyo oyle dedi size gore yok o kadar sinir oldum ki anlatamam
zayıflayıp ordan bir guzel alısveris yapmak istiyorum bende
dun esim taktir ediyorum seni dedi biryandan da bende abarttım gene

merhabalar kızlar başta nihal olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ediyorum
başlangıç:90
geçen hafta:86.7
Bu hafta:86.7
giden:yok
toplamda giden 3300
hedef:65
beden:44
boy:1.69
spor: günde ortalama yarım saat yürüyüş ama tempolu olamıyor malesef bebek arabasıyla

inşallah haftaya artık

Helal olsun sana

geçen haftanın regl şişkinliği de vardı ya deryuşum onun da etkisi var..ondna şımarmıyorum[/QUOTE]

cok guzel cok tebrik ediyorum bende

Başlangıç :93,6

Geçen hafta :86,0

Bu hafta : 85,2

Giden :800 gr

Toplamda giden : 8,5

Hedef : 69

Boy : 1.63
Beden : 44-46
Spor : yok

Perşembe 85,2
sahur kalkamadım
iftar çok az çorba - pastırma - peynir- patlıcan salatası
iftar 1 dilim kıymalı börek ve sebzeli türlü
iftar 2 kaşık pilav ve ramazan pidesi acuka ile birlikte
iftardan sonra 2 lokma tatlısı ve 1 adet gelin bohçası tatlısı ufacık minicik
değerlendirme dün akşam çok yediğim için bugün karnım ve midem çok şiş durumda
Cuma
sahur avuç içi pide ile dil peynirli tost

arkadaslar ben de azimliyim ama ramazandan dolayı kendime biraz lüx tanıyorum
hos wisper dı galiba ne kadar guzel yazmıs
yedik yedik de ne oldu diye
cok haklı gecmise de cok bakıp yazamıyorum
ama bir azar cekmis benim gibilere cok hak verdim

nunumi cok seker gercekten cok cici ve guzel bir kız
darkolive mavi elbise nasıl da fark etmis zayıfladıgın resimde resmen emanet yani senin değil artık o kıyafet

elimphia o ne basarı oyle
tulin bende 2. olacağını düşünüyorum
ilk aklıam gelenler bunlar

herkese selamlar sevgiler
haftaya ramazanın son haftası sayılır
bakalım ne yapabileceğiz

banuşşşş dün ne ganimetler aldın kuuu

göster bakem

defaktodan şort aldım lacivert
üzerine başka bi butikten pudra rengi bir tişört aldım
askıları deri örgü ve yaka kısmınd airi iri tahta boncuklar var
bodrum sandaletimle kombin eidcem

normal iki şort aldım penye
1 tane keten şort aldım açık pembe oda

dolgu topuk beyaz bir ayakkkabı aldım
vizon rengi ile pudra rengi arası bi tulum aldım.

parmak arası bir terlik istiyorum yada sandalet
işte plaj terligim ve bikinim kaldı.defactodan şapkaya bakıcam hafta sonuda böyle yani
ayakkakbılar çok güseldi hesni almak istedimmmm yaa eger çıkabilirisem bird eplatform almak istiyorum vizon rengi alıcamonuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…