kilo bildirimim :
başlangıç:95.6
geçen hafta:87.4
Bu hafta:85
giden:2400 gr
toplamda giden 10.600 gr
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor:90 dk
Kızlar 10 kg yu devirdim ve çok uzun zamandır bir kerede bu kadar kg vermemiştim..Çok mutluyummmmmmm..Gerçi çok iyi beslenemedim bu hafta telaşlarım nedeniyle . Nerdeyse tüm haftam k fkeks patlıcan la geçti..Spor da verimsizdi..2 gün işyerinde yapabildim sadece..Önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenmeye çalışcam..
kilo bildirimim :
toplamda giden 10.600 gr
Kızlar 10 kg yu devirdim ve çok uzun zamandır bir kerede bu kadar kg vermemiştim..Çok mutluyummmmmmm..Gerçi çok iyi beslenemedim bu hafta telaşlarım nedeniyle . Nerdeyse tüm haftam k fkeks patlıcan la geçti..Spor da verimsizdi..2 gün işyerinde yapabildim sadece..Önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenmeye çalışcam..
tülincim çok çok çok fark etmiş kuzum,90 kusurlardaki halinle 78 halin cidden 5-10 yıl atyor yüzünü kapamışsın ya sanki o hatun başka bu başka gibi,canım tebrik ederim yılmaz yok yoladevam ...
bu son olacakkkkkkkk,beraber başarıcazzzz
nunucum canım benim hiçde kötü durmaz sen hedefinden cayma,bu halinde çok çok güzel ama sen 65 hedef koy yaşın çok genç daha ilerde evlilik,çocuk otomatik kg alınıyor,üstelik 175 lik 2 arkadaşım var valla 60 kg ikiside fıstık gibi,bırak kıskananlar çatlasın
işte güzel hatun diye buna derim bayıldım güzel duruyor kilonu hiç kötü taşımıyorsun,ama sen yinede taşıma onları at gitsin
izlem ben bir bozcaada aşığı olarak resimleri görünce depreşti aşkım,çok güzel çokkk
sena bu yapma kendine,niçin negatif oluyorsun,burda olmuyorsa diğerinde olur böyle bir genellemeyi hakediyormusun,ayıp ya .insanın kendine yaptığını kimse yapmaz diye boşuna dememişler,bidaha böyle konuştuğunu duymuycam ok
tam dayaklık hatunsun az önce sana ne dedim ben kırım mı kafayı
canımmmmm
kızlar 24 saattir giremedim menülerimi yazamadım hepsini yapıcam kızmayın,dün kv ile kp.yemeğe geldiler 5 yıl önce girmişlerdi bu eve en son,küslük yok inat yüzünden ,çok mutlu oldum sabahtan geceye kadar onlar için koşturdum giremedim,ama herşey güzel geçti....
menüleri şöyle idi
kestirmeli şehriye çorbası
et göveç
kıymalı lazanya
tavuk şnitzel
cacık,haydari,patlıcan salatası,kaşık salata
kemalpaşa tatlısı,dondurmageberdim ama kızlar
İlahi Toprağım güldürdün beni..Bozcaadanın İstanbulla ne alakası var bebem . Bizim gideceğimiz ada Büyükada.. Bozcaada sana daha yakın..İzmire 280 km ,İstanbula 400 km..Adalar karıştı:)Sen yeter ki gel gülüm ben seni Büyükadaya götürürüm elbet..Ahh ne de güzel olur..Linke de bakamadım ya işyerinde açılmıyor Nihal klasiği
ben hayatta inanmam snein o kiloda olduğuna gelip tartına bakıcam 15 kg fazla tartıyor olmalı..Gayet ince kemiklisin..Yapın narin..Ben de kilomu göstermiyorum diye salınırdım ortalıklarda oo sen beni 5 e böldün 10 a çarptın be canım
Nilgüncüm ya bana ballı tarçını tavsiye eden sen değil miydin alla alla kim sölediydi ki bana...Şaşırdım şimdi..1 bardak su bardağını cezveye koyup kaynatıyorsun canım ocaktan alıp birkaç dk bekletiyorum içine iki çay kaşığı bal koyup sabah aç karnına ve akşam yatmadan içiyorum..Regl döneminde bile tatlı aramadım canım...
bence nefretini bir kenara koy aç google u yaz canım ballı tarçın çayı diye faydalarını oku eminim hemen nefretini unutacaksın gerçekten çok faydalı..Ben tatlı ihtiyacı için içiyorum ama metobolizayı hızlandırıyormuş,kolestrolü düşürüyormuş vs..
Senacım sıkma cnını her işte bir hayır vardır..İşsizliği çok iyi bilirim ..İzmirde yaşıcam diye tutturdum gelmedim İstanbula 2 yıl 8 ay işsizdim..Dipteydim..EE noldu bak yine İstanbuldaydım..O zaman gelseydim şimdi bulunduğum yerde bir halt başı olmuştum..Ama eminim bunun da bir nedeni vardı öle düşünüp canımı sıkmıyorum..Sen de inançlkı bir kadınsın hakkında hayırlısı için dua et bırak gerisini ferah tut başını..Hayat o kadar kısa ki..
Ayy çok şekersin canım ya kıyamam sana valla sarılıp öpesim geldi seni..sağol duaların için..
sıkarsan o kadar kendini olcağı bu..geçmiş olsun ama dikkat et..Dilinin altına pamuk koy dicem ama geçmiştir ben okuyana kadar..
Banucum başladın yine geriye adımlar..süpersin canım tebrikler..bekle tatil banu geliyor.....
çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
akşamüstü patronla telde görüştüm..bir kişi daha varmış olumlu baktıkları..1 saat içinde olumlu yada olumsuz haber veririz dediler..ama aramadılar..kendimi kötü hissettim ve aqladım..hep elenen ben olucam sanırım..başım çatlıyo aqrıdan..ümitlerim tükendi..iyi deqilim...
Eki Görüntüle 243233
foto ekledim bendeee:) cumaya kadar tartılmayacağım için kilomu bilmiyorum :) bide topuklu ayakkabıyı sorarsanız üstümüzdeki boş evimizde tek başıma salsa bachata fln yapıyorumm..benn dansa aşığımmmmmmm
hayatımda hiç bana benzeyen bi kız görmedim herkes benden küçük olduu ben onlardan hep uzun ve kiloluo yüzdenn seni çok merak ettimmm ben 1 yıldır salsa bachata ve merengue eğitimi alıyorumm çok eğleniyorum ama aslına bakarsan evde tek başıma odamda kulağımda kulaklıkla kendimi kaybederek dansetmeyi daha çok seviyorum :93: küçüklükten beri bi tutkudur benim için annem kapıyı açardı yine mi dansediyo bu kız diye güler kapatırdı
topuklu konusuna gelince valla bende geçen seneye kadar giyemezdim ama canıma tak etti artık.bide benim arkadaşlarım hep 1.50yanlarında deve gibi dolaşsamda giyiyorum artık umurumda bile değil napıyımmm bu arada benim adım nuray ama herkes nunu der ben dahil sizin adınızı da öğrenirsem tanıştığıma çok ama çok memnun olacağım
yok tülincim kaynatma
ketılda kaynasın su, nereye demliyceksen hazırla poşet mi nasıl istersen çayları
sonra sıcak suyu koy,, içine limon doğra
3dk yı geçmesin, ben genelde yazın soğutup içine buz atıp içiyorum soğuk soğuk
şimdi ramazanda yapmıyorum, extra su gitmesin vücuttan diye
bayramdan sonra yaparım gene
bunu alışkanlık edin, ben yeşilçayı düzenli içemiyorum keyif yapar gibi
bu şekilde iyi oluyor hem bol sıvı almış oluyorsun
canım benim lapa güzel geçti iftarda zor tuttum kendimi eşim başka yere davetliydi bende kardeşlerimdeydim mantı pizza börek nekadar kalori deposu varsa menüdeydi ama lapamla mutlu oldumbende meyva yemedim yasak sanarak :))) spor da yapamadım sohbete oyuna daldık sahura kadar uyuyayım dedim bir uyudum kiiiiiiiiii sabah ezanla uyandım gitti benim sahurda yemek hayalim :78: yani bugün napacam bilmem akşamada 12 kişi misafirim var bakalım napacam
İzlem kadının çocuğudamı var hemde boyunca fiziğe bak taş ya böle oldum yane:97:
Tülin duruşu dikleştirmek için platesçiler ebruya davet ediyorlar
azcık daha uyusam iyi olacak 11 sularında görüşmek üzere
kilo bildirimim :
toplamda giden 10.600 gr
nihalcim maşallahcanım süpersin tebrikler:81::81::81::81:
canım teşekkürler. kaynatmadımda sıcakken limonu falanda ekledim kapadım ağzını ve 20 25 dak beklettim.çok teşekkğr ederim bugun doğru yaparım sayendeeyok tülincim kaynatma
ketılda kaynasın su, nereye demliyceksen hazırla poşet mi nasıl istersen çayları
sonra sıcak suyu koy,, içine limon doğra
3dk yı geçmesin, ben genelde yazın soğutup içine buz atıp içiyorum soğuk soğuk
şimdi ramazanda yapmıyorum, extra su gitmesin vücuttan diye
bayramdan sonra yaparım gene
bunu alışkanlık edin, ben yeşilçayı düzenli içemiyorum keyif yapar gibi
bu şekilde iyi oluyor hem bol sıvı almış oluyorsun
Rabbimiz sanada beklentinin çok üzerinde hayırlı bir iş acilen nasip etsin...ben evde çok sıkıldım artık..17 yıllık evliyim..çocuklar büyüdü..her yıl çeşitli kurslara gidiyorum..evde kalmak bana göre deqil..eskilerin bir sözü vardır unu eleyip eleqi astım..artık kendime zaman ayırma vakti geldi..bundan sonra kendi istediklerimi yapıp kalan ömürümü öyle yaşamak istiyorum...oyalanmayı ve uyuşukluqu sevmediqim için aklıma bişeyi taktıqım zaman olsun istiyorum..kendimi bukadar yıpratmamın sebebide sanırım bu...verdiqin destek ve teselli için çok teşekkür ederim..önemliydi bnm için..
/COLOR]
çok haklısın senacım. kendimiz için tabiki ama böyle sıkıntını dahada artırarak kendine zarar vereceksin canım ya. Allah korusun senden değerli ne var ki. Rabbim korusun seni geçmiş olsun
burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...
tülincim çok çok çok fark etmiş kuzum,90 kusurlardaki halinle 78 halin cidden 5-10 yıl atyor yüzünü kapamışsın ya sanki o hatun başka bu başka gibi,canım tebrik ederim yılmaz yok yoladevam ...
bu son olacakkkkkkkk,beraber başarıcazzzz
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 76,8kg
bu hafta 76.3 kg
giden 500 gr
toplamda giden 5.7 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor 180 dak
canımmmm tuttum bu dolma tarifini eline sağlık. dediğin gibi bulguru azcık koyarsam 1 2 tane yiyebilirim bende dimi. özledim vallaaaaaa. becerikli hatunsun şekerim menün harika. ama midenin bozulmasına üzüldüm. iyisindir şimdi inşallah. gerçi çıkarmanda iyi olmuş gitmiş yediklerin. unuttum sanama hani dondurma yoktu artıkkkk17-8-2011
sabah :sade kahve,içi çıkarılmış çeyrek ekmek arası sucuklu tost,uludağ narata
ara:5 dilim karpuz (küçük küçük)
öğle:dışarrdadık elay kalan tostu ve ıce tea limon
ara:limonlı soda
akşam 4 tane biber dolması ama (içine pirinç koymadan sadece yeşillik,dometes,soğan doldurdum içine 1 avuçta ince bulgur)
yoğurt
ara :kahve
18-8-2011
1 nescafe şekersiz,1 kase nesfit
(yemek yapmaya başlamıştım ve çok yoğundum hiç oturmadım 11:20 arası
ara 1 dolma attım ağzıma
1 dolma daha attım ağzıma minicik tabi bunlar ve pirinçsiz
akşam yarım kase çorba,az göveç,minicik lazanya,cacık
ve dondurma
kızlar bu yediklerim ağır geldi herhalde misafirler gitti kapıdan ben wc ye zor attım kendimi hepsini çıkardım sonra hasta oldum
bi daha böyle çeşitli yemem
nneeeeekilo bildirimim :
toplamda giden 10.600 gr
selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun dünden beri girip bakıyorum neler var neler yok tam yazıcam bişey oluyor çıkıyorum
nihalcim tebrikler çok güzel kilo vermişsin kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıylaaaaa verirler
oruçlu olan arkadaşlar perşembe günü iftar öncesi tartıldıklarını mı yazıyorlar yoksa cuma günü iftar öncesininkini mi
selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun dünden beri girip bakıyorum neler var neler yok tam yazıcam bişey oluyor çıkıyorum
nihalcim tebrikler çok güzel kilo vermişsin kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıylaaaaa verirler
oruçlu olan arkadaşlar perşembe günü iftar öncesi tartıldıklarını mı yazıyorlar yoksa cuma günü iftar öncesininkini mi
Vaaaayy fark atmışın nihalim
Helal olsun sana
banuşşşş dün ne ganimetler aldın kuuu
göster bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?