canım kesin cözümünü arastır muhakkak vardır. doktorada git niye cekiniyorsun gayet normal bi şikayetle gideceksin. ancak benim aklıma idarelik bi çözüm geldi. bacaklar için kremler oluyor. sürdügünde bacagı pürüzsüz gösteren. böyle bişey bak sor al. yani bacakta ki sivilceleri bile gizliyormuş bu kremler çatlagı hayli gizler. ama iyisini almaya bak. cevrende dore satan temsilci varsa ben dorenin kremini öneririm metini çok duydum
çatlaklar varis sarkma ne çilemiz var çatlaklar için bir öneride bulunabilirim KK de okudum ve denedim işe yarıyor
işte okuduğum yazı
Çatlak da Neymiş Torunum?
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
canım neden bukadar üzüyorsun kendini, niye dr. utanacaksınki onun işi bu kimbilir nelerle karşılaşıyor üstelik bu tip şeyler sağlık sorunu, ertelemeye gelmez. ben kullanmadım ama krem veya spry olarak bacağa sürülen ürünler var. zekiye öneride bulunmuş araştırabilirsin...
bence uzunuu güsel izlemkızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
ama karar veremedim, maxi mi daha iyi duruyor, midi mi :26::26::26::26::26:
bana bir karar verin bakim
bu tarz giyerm bende, topu içinde de kullanırım dışında da
Eki Görüntüle 243688 Eki Görüntüle 243689 Eki Görüntüle 243690 Eki Görüntüle 243685 Eki Görüntüle 243686 Eki Görüntüle 243687
kızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
Eki Görüntüle 243688 Eki Görüntüle 243689 Eki Görüntüle 243690 Eki Görüntüle 243685 Eki Görüntüle 243686 Eki Görüntüle 243687
defaktodan şort aldım lacivert
üzerine başka bi butikten pudra rengi bir tişört aldım
askıları deri örgü ve yaka kısmınd airi iri tahta boncuklar var
bodrum sandaletimle kombin eidcem
normal iki şort aldım penye
1 tane keten şort aldım açık pembe oda
dolgu topuk beyaz bir ayakkkabı aldım
vizon rengi ile pudra rengi arası bi tulum aldım.
parmak arası bir terlik istiyorum yada sandalet
işte plaj terligim ve bikinim kaldı.defactodan şapkaya bakıcam hafta sonuda böyle yani
ayakkakbılar çok güseldi hesni almak istedimmmm yaa eger çıkabilirisem bird eplatform almak istiyorum vizon rengi alıcamonuda
ooo harikaa
bi ara hepicini üstünde görürük inşallah
sana söyledim de kızlara da diyim, haftasonu kot etek aldım bende dizle mini arası
sonra diğer mağzalara da girim dedim, defacto da bi baktım güzel güzel hasır şapkaları dizmişler
fiyatı da 5tl
2 elemana sordum bi yanlışlık mı var diye, diğer şapkamı bi butikten 30a almıştım da
almak isteyen varsa baksın
banuşş bak bu sandaletler çok rahat ve çok şık,
mantar plaj terliği yerine bunlardan bak
Eki Görüntüle 243696 Eki Görüntüle 243697
senin şapka aklımdaaa alıcam hafta sonu def den
sandaletlerde güselmişşş harbidennn ya ben hiç görmeidmm bunlardan
kot etek istiyorum izlıoş ya ben çok sverim bir tane vardı şişkoyken bilem giyiniyordum ama şimdi giydim çok komik oluyor
daralttırsma olurmu bilemiyorum bi terziye sormak lazım
ama aalıcam denk gelirse bi kot etek
umarım bu aldıklarım seney bol gelmezzz
geçen hafta pazar günü, bir umut nehirde beğendiğim etek vardı yaa
kalmaz ya dedim bi bakayım genede
aynı avm de 2 tane LCW var birine baktım, yoktu
diğerine de bakim dedim bi baktım bi 38i- birde 40ı kalmış, ama nasıl sevindim anlatamam
çok beğenmiştim nehirde tarzını kotunu
38ini aldımhemde 20liraya düşmüş, kışın bile altına bi koton çorap giy giyilir
kullanşlı bi parça, istersen bak bi
pazar günü dışarı çıkıcam giyerim resim çekerim o zaman
canım benim lapa güzel geçti iftarda zor tuttum kendimi eşim başka yere davetliydi bende kardeşlerimdeydim mantı pizza börek nekadar kalori deposu varsa menüdeydi ama lapamla mutlu oldumbende meyva yemedim yasak sanarak :))) spor da yapamadım sohbete oyuna daldık sahura kadar uyuyayım dedim bir uyudum kiiiiiiiiii sabah ezanla uyandım gitti benim sahurda yemek hayalim :78: yani bugün napacam bilmem akşamada 12 kişi misafirim var bakalım napacam
İzlem kadının çocuğudamı var hemde boyunca fiziğe bak taş ya böle oldum yane:97:
Tülin duruşu dikleştirmek için platesçiler ebruya davet ediyorlar
azcık daha uyusam iyi olacak 11 sularında görüşmek üzere
İlahi Toprağım güldürdün beni..Bozcaadanın İstanbulla ne alakası var bebem . Bizim gideceğimiz ada Büyükada.. Bozcaada sana daha yakın..İzmire 280 km ,İstanbula 400 km..Adalar karıştı:)Sen yeter ki gel gülüm ben seni Büyükadaya götürürüm elbet..Ahh ne de güzel olur..Linke de bakamadım ya işyerinde açılmıyor Nihal klasiği
ben hayatta inanmam snein o kiloda olduğuna gelip tartına bakıcam 15 kg fazla tartıyor olmalı..Gayet ince kemiklisin..Yapın narin..Ben de kilomu göstermiyorum diye salınırdım ortalıklarda oo sen beni 5 e böldün 10 a çarptın be canım
Nilgüncüm ya bana ballı tarçını tavsiye eden sen değil miydin alla alla kim sölediydi ki bana...Şaşırdım şimdi..1 bardak su bardağını cezveye koyup kaynatıyorsun canım ocaktan alıp birkaç dk bekletiyorum içine iki çay kaşığı bal koyup sabah aç karnına ve akşam yatmadan içiyorum..Regl döneminde bile tatlı aramadım canım... bence nefretini bir kenara koy aç google u yaz canım ballı tarçın çayı diye faydalarını oku eminim hemen nefretini unutacaksın gerçekten çok faydalı..Ben tatlı ihtiyacı için içiyorum ama metobolizayı hızlandırıyormuş,kolestrolü düşürüyormuş vs..
Senacım sıkma cnını her işte bir hayır vardır..İşsizliği çok iyi bilirim ..İzmirde yaşıcam diye tutturdum gelmedim İstanbula 2 yıl 8 ay işsizdim..Dipteydim..EE noldu bak yine İstanbuldaydım..O zaman gelseydim şimdi bulunduğum yerde bir halt başı olmuştum..Ama eminim bunun da bir nedeni vardı öle düşünüp canımı sıkmıyorum..Sen de inançlkı bir kadınsın hakkında hayırlısı için dua et bırak gerisini ferah tut başını..Hayat o kadar kısa ki..
Ayy çok şekersin canım ya kıyamam sana valla sarılıp öpesim geldi seni..sağol duaların için..
sıkarsan o kadar kendini olcağı bu..geçmiş olsun ama dikkat et..Dilinin altına pamuk koy dicem ama geçmiştir ben okuyana kadar..
Banucum başladın yine geriye adımlar..süpersin canım tebrikler..bekle tatil banu geliyor.....
17-8-2011
sabah :sade kahve,içi çıkarılmış çeyrek ekmek arası sucuklu tost,uludağ narata
ara:5 dilim karpuz (küçük küçük)
öğle:dışarrdadık elay kalan tostu ve ıce tea limon
ara:limonlı soda
akşam 4 tane biber dolması ama (içine pirinç koymadan sadece yeşillik,dometes,soğan doldurdum içine 1 avuçta ince bulgur)
yoğurt
ara :kahve
18-8-2011
1 nescafe şekersiz,1 kase nesfit
(yemek yapmaya başlamıştım ve çok yoğundum hiç oturmadım 11:20 arası
ara 1 dolma attım ağzıma
1 dolma daha attım ağzıma minicik tabi bunlar ve pirinçsiz
akşam yarım kase çorba,az göveç,minicik lazanya,cacık
ve dondurma
kızlar bu yediklerim ağır geldi herhalde misafirler gitti kapıdan ben wc ye zor attım kendimi hepsini çıkardım sonra hasta oldum
bi daha böyle çeşitli yemem
bu hafta çok şükür normale döndüm aslında bu kiloyu geçen hafta pazartesi günü görmüştüm fakat haftasonuna doğru bir baktım ki 68,5 kiloya gidiyorum.sahur-iftar dengeleyemedim.şimdi bildirime gelelim.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler daha 1 haftamız daha var bayrama kadar 1-2 kilo ne giderse kar kardır...
Başlangıç:83
Geçen Hafta:67,5
Bu Hafta:66,5
Giden:1
Toplamda Giden:16,5
Hedef:55
Beden:40-42
Boy:1,62
Spor:yok
Bugün diğer mağazaya geçiyorum toparlandım sadece bilgisayar sökülecek...allahtan hayırlısı...hepinizi öpüyorum geçmişe bakamadımilk fırsatta bakacağım umarım herkesin keyfi yerindedir.ii sohbetler size...
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
Biz de nunu diyelim o zamanBen de derya, 27 yaşındayım çok çok memnun oldum seninle tanışmaktan Sen kaç yaşındaydın :26:
Kursa mı gidiyorsun, harika bir şey bu, partner bulmakta zorlanıyor musun
Evet özgürce dans ikimizinde daha hoşuna gidiyor sanırım..Ben de hep öyleydim, lisede, arkadaşlarım arasında hep en uzun ve en iri, bari kemiğim ince olsaydı o da yok
Hatta kambur durmaya alıştım hep ergenlikten beri, bu yaşa geldim platesle daha yeni yeni düzeltiyorum..
Benim de babaannem eskiden odamın kapısını açardı kızım yapma böyle bir tarafını sakatlayacaksın derdi aynı
Sonra bel fıtığı oldum da hep dans yüzünden oldu, görmediniz siz bunun nasıl dansettiğini dedi herkese
Bilmiyorum ya, bünyem el verdiği sürece ondan ayrılabileceğimi sanmıyorum
3 dk mı
Benim niye aklımda 20 dakika kalmış ya, o yüzden acı oldu demek ki bende diyorum 20 dk. çok fazla değil mi
Seher, seher ardarda iki gün ve akşama 12 kişilik misafir
Ortim allah yardımcın olsun, sen bir de o halde tutmuşsundur orucunu bırakmamışsındır off
Vaaaayy fark atmışın nihalim
Helal olsun sana
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 74.7
Gelen giden yok
toplamda giden 12.3
Hedef 68
beden 44
boy 1.77
spor 160 dk.
Kızlar cuma gününden bu yana 1,5 kilo fark var analog tartımda
Dijitalimin gelmesini 4 gözle bekliyorum
Haftaya haksızlık olmasın diye 1 kilo eksik bildirim yapacağım..
selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun dünden beri girip bakıyorum neler var neler yok tam yazıcam bişey oluyor çıkıyorum
nihalcim tebrikler çok güzel kilo vermişsin kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıylaaaaa verirler
oruçlu olan arkadaşlar perşembe günü iftar öncesi tartıldıklarını mı yazıyorlar yoksa cuma günü iftar öncesininkini mi
defaktodan şort aldım lacivert
işte plaj terligim ve bikinim kaldı.defactodan şapkaya bakıcam hafta sonuda böyle yani
ayakkakbılar çok güseldi hesni almak istedimmmm yaa eger çıkabilirisem bird eplatform almak istiyorum vizon rengi alıcamonuda
burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...
canım çok geçmiş olsunteşekkürler kızlar..burun kanamam dindi kuvvetli baş aqrısı var şuanda..
kilo bildirimim :
başlangıç:95.6
geçen hafta:87.4
Bu hafta:85
giden:2400 gr
toplamda giden 10.600 gr
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor:90 dk
Kızlar 10 kg yu devirdim ve çok uzun zamandır bir kerede bu kadar kg vermemiştim..Çok mutluyummmmmmm..Gerçi çok iyi beslenemedim bu hafta telaşlarım nedeniyle . Nerdeyse tüm haftam k fkeks patlıcan la geçti..Spor da verimsizdi..2 gün işyerinde yapabildim sadece..Önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenmeye çalışcam..
filizcim tebrik ederimbu hafta çok şükür normale döndüm aslında bu kiloyu geçen hafta pazartesi günü görmüştüm fakat haftasonuna doğru bir baktım ki 68,5 kiloya gidiyorum.sahur-iftar dengeleyemedim.şimdi bildirime gelelim.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler daha 1 haftamız daha var bayrama kadar 1-2 kilo ne giderse kar kardır...
Başlangıç:83
Geçen Hafta:67,5
Bu Hafta:66,5
Giden:1
Toplamda Giden:16,5
Hedef:55
Beden:40-42
Boy:1,62
Spor:yok
Bugün diğer mağazaya geçiyorum toparlandım sadece bilgisayar sökülecek...allahtan hayırlısı...hepinizi öpüyorum geçmişe bakamadımilk fırsatta bakacağım umarım herkesin keyfi yerindedir.ii sohbetler size...
banucum yeni cicilerini güle güle giy, artık bizede gösterirsindefaktodan şort aldım lacivert
izlemcim kesinlikle maxi, tabi deneyip hangisi sana yakışıyorsa onu alırsınkızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
canım bence tartıda neyse onu yazmalıydın.ne haksızlığı ya..bu hesaplara kimse girmez.ben kabul etmiyorum bildirimi.bu hafta o kadar dikkat ettin lapa yaptın.k yedin.neymiş analogda tartılıyor diye haksızlık olurmuç.
olur mu canım öyle şey...yan gelip yatsan yesen habire tamam haksızlık yapma derim.ama bu hafta o kadar emeğin var.lütfen 1.5 kilo eksik yaz kendini.
lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?