80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesin Çözümünü Araştırdım Ne Kremler Geçiyormuş Nede Lazerle Bende Artık Eskisi Gibi Kafama Takmamaya Karar Verdim
Bacagı Pürüzsüz Gösterden O Kremlerden Seneye Yaz Alıcam
Sonuçta Birkere Dünyaya Geliyoruz Bende İstedigim Gibi Giyinip Rahat Olmaya Karar Verdim
Dore Diye Marka İlk Defa Duydum Açıkcası Araştırmalıyım Bunu :44:

Bunu Denedim Ramazandan Sonra Yapıcam Kesin Oruçluyken Yapınca Midem Bulandı Kokusundan
Zaten Annemde Kokuyu Duyunca Bir Kutu Kahveyi Dökmüş
Kahveyi Alıp Ramazandan Sonra Düzenli Uygulayıcam Kesin
Teşekkür Ederim Ablacım Zahmet Edip Bulup Cevap Verdin

Ne Bileyim Pavatsız Bir Çok Doktor Var Onlardan Birine Falan Denk Gelirim Diye Çekindim
Spreyi Araştırıp Almaya Karar Verdim İnşallah Gizler

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
ama karar veremedim, maxi mi daha iyi duruyor, midi mi :26::26::26::26::26:

bana bir karar verin bakim

bu tarz giyerm bende, topu içinde de kullanırım dışında da

kot etek bulamadımmm minilerdne deneidm okadar dar kalıpki 42 si bile olmanı minnacık duryor
ama ben çok mini dgeilde buradada giyebilecegim bir şey almak istiyorum bi etegim var ama onu daraltmak için kaçpara isterler kim bilir

p.tesi dişçiye gidicem çıktıgımda platform ayakkabı bakıcam
birdee kot etekkkk

şinci platform giymeden olarmı heç tatildee
kurbalar kısır kalır

Bencede Maxi Olanı Daha Hoş Duruyor İzlem Abla
Ama Sen Deneyince İçine Sineni Al
Hangisi Hoşuna Giderse

ooo harikaa
bi ara hepicini üstünde görürük inşallah

sana söyledim de kızlara da diyim, haftasonu kot etek aldım bende dizle mini arası
sonra diğer mağzalara da girim dedim, defacto da bi baktım güzel güzel hasır şapkaları dizmişler
fiyatı da 5tl
2 elemana sordum bi yanlışlık mı var diye , diğer şapkamı bi butikten 30a almıştım da

almak isteyen varsa baksın

banuşş bak bu sandaletler çok rahat ve çok şık,
mantar plaj terliği yerine bunlardan bak

Bende Bildirimi Yapayımm
Başlangıç : 100
Geçen Hafta : 77.9
Bu Hafta : 77
Giden : 900 Gr
Toplamda Giden : 23 kg
Hedef : 69
Boy : 1.76
Beden : 42
Spor : Malesef Yok Ramazanda Yapamıyorum Oruçluyken

bend eşöyle bir izlenim var sanki bu orta boy etek ve elbiseler bacaklarımı kalın gösteriyormuş gibi geliyor ban

İzlem bence kesinlikle maxi..Orta boy çok kadın işi geldi bana ki ben hiç bir etekte o boyu sevmiyorum memur eteği gibi hiç yakıştıramıyorum o boyu hiçbir elbise ya da eteğe...
Bence maxi al mutlaka

senin şapka aklımdaaa alıcam hafta sonu def den
sandaletlerde güselmişşş harbidennn ya ben hiç görmeidmm bunlardan

kot etek istiyorum izlıoş ya ben çok sverim bir tane vardı şişkoyken bilem giyiniyordum ama şimdi giydim çok komik oluyor
daralttırsma olurmu bilemiyorum bi terziye sormak lazım

ama aalıcam denk gelirse bi kot etek
umarım bu aldıklarım seney bol gelmezzz

teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için
şu ana kadar herkes maxiyi beğendi sanırım
ne biliyim midi side bana çok hoş geldi topuklu ayakkabılarla

bi deniyim de deneyerek alayım

allahım dün ayakkabıların içene düşecektim neredeysee yaaa
hepsni almak istedimmm
annemde bodrumdna getircem bir çift ama mantar toppuk demiştim ona fakat
mantar topuklarda nmara dgeişiyor

mesela ben 37 giyiniyorum aldıgım ayakkabı 39
1.5 numara fark ediyor dedii satan adam

bakalım annemede ona gör ebişiy diycemm
olmadı sandalet getir diycemm getir anam getir fazla mall göz çıkarmazz
seneye yaz daha şıkır şıkır olucamm

geçen hafta pazar günü, bir umut nehirde beğendiğim etek vardı yaa
kalmaz ya dedim bi bakayım genede
aynı avm de 2 tane LCW var birine baktım, yoktu
diğerine de bakim dedim bi baktım bi 38i- birde 40ı kalmış, ama nasıl sevindim anlatamam
çok beğenmiştim nehirde tarzını kotunu

38ini aldım hemde 20liraya düşmüş, kışın bile altına bi koton çorap giy giyilir
kullanşlı bi parça, istersen bak bi

pazar günü dışarı çıkıcam giyerim resim çekerim o zaman

anaaa lcw den mi aldın kuuu bakayım bende
nehir etegi diyorusn dimi düz darr :) umarım kalmıştır yaaa fiyatıda çok uygunmuşş

oruç oruç allah kolaylık versin seherciğim..demek sen de meyveyi yasak biliyordun.neyse bi dahaki sefere yeriz..

ya evet tavsiye etmişimdir mutlaka da tam ölçü bilmiyordum.kafama göre yapacaktım.sen nasıl yapıyorsun öğrenmek istedim.aslında filiz(juu) yapıyor sanırım düzenli.ona söyleyelim de yazsın nasıl yapıyor kendisine..

ellerine sağlık ne güzel ağırlamışsın misafirini..geçmiş olsun ayrıca.gece kötü bitmiş..

bi de şeyi sorcağım şu geciktirici hapın adını söylermisin?

tebrikler canım.inşallah yeni iş yerinde rahat edersin.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

neredesin kaçak?

deryacığım ben bi tarif yapmıştım belki ordan aklında kaldı.şimdi 1,5 lt suyu kaynatıyorum.içine 1 limonu 4 e bölüp atıyorum ve 3 poşet yeşil çay atıyorum.3 dk donra poşetleri çıkartıyorum.limonları 20 dk sonra çıkartıyorum.limon tadını seviyorum.belki 20 dk buradan aklında kaldı.yeşil çay fazla bekletilmemeli hem acılaşıyor hem de zararlı bir madde salgılanıyormuş..

canım bence tartıda neyse onu yazmalıydın.ne haksızlığı ya..bu hesaplara kimse girmez.ben kabul etmiyorum bildirimi.bu hafta o kadar dikkat ettin lapa yaptın.k yedin.neymiş analogda tartılıyor diye haksızlık olurmuç.

olur mu canım öyle şey...yan gelip yatsan yesen habire tamam haksızlık yapma derim.ama bu hafta o kadar emeğin var.lütfen 1.5 kilo eksik yaz kendini.
lütfen....

bugün iftardan 1 saat önce canım..yada iftardan hemen önce tartıl lütfen..

güle güle kullan.ya aldıklarının hepsini yatğa koy hepsini bir çek yada giy öyle çekin.merak ettim.

gülaya da yazdım sana da ayzayım.kardeşim pazartesi tatile gidecek ve geciktirici almak istiyor.ilac hakkında bilgi yazar mısıın lütfen..

kesinlikle maksi al..ama diğeri de güzel..

burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...
teşekkürler kızlar..burun kanamam dindi kuvvetli baş aqrısı var şuanda..
canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak sğlık herşeyden önemli, bizide daha fazla kızdırma bidaha böyle şeyler söylersen küseriz

hihalcim tebrik ederim ilk üç dedin ama birincilik sende

filizcim tebrik ederim yeni yerinde hayırlı olsun, umarım herşey daha güzel olur...

banucum yeni cicilerini güle güle giy, artık bizede gösterirsin

izlemcim kesinlikle maxi, tabi deneyip hangisi sana yakışıyorsa onu alırsın

satenn dolgu topuk ayakkabalır 20 liraydı dün ama karar veremedim
alsammı almasam mı diye sonra beyaz da karar kıldımçünkü daha kullanışlıydı beyazını 40 liraya aldım çünkü daha güsel

bir tane platform bi tanede parmak arası şık bir sandalet istiyorum allahımm çıldırdım resmen yaaa bebele rolmasa çıkıp alıcma şimdii
akşam özgür gelinceee aşagıdaki ayakkabıcılara bakıcammm

Nilgünüm bak şimdi şöyle oldu ben 74.7 idim ya, geçen hafta analog beni 76 gösterdi..E bende fazla olduğunu bildiğim için kendimi sabit geçtim yani artı yazmadım...Şimdi artı yazmadığım halde eksi yazarsam olmaz..O zaman geçen haftada artı yazmam gerekirdi, bırak sabit kalsın dijital yoldaymış zaten haftaya düzgün bir bildirim yaparım
Ben hiç takmıyorum inan liste başından da hevesimi aldım, yüksek sıralardan da...Yeter ki şu son kilolardan ve diyet psikolojisinden kurtulayım artık, bu sefer youln sonuna dek vazgeçmeyeceğim inanıyorum kendime

banu şimdi gördüm face den cevabını canım.anladıım eczaneye gitsin alsın.

aslında geç kalmadı galiba daha hasta değil ama tailin bitmesine yakın olacakmış.o son 3-4 günü kurtarma peşinde yani.hemen bugün alsın da başlasın bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…