80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haayy allahım yaa
nelere takılıyorsun kuzum yaa

kızlar izlem banu siz giyimden konuştukca ben burada cıldırıyorum bende istiyorum kıyafetttttttttttttttttttttttttttt benim ne sucum var şişko olmaktan başka valla kızlar cok özendirdiniz ha şimdi gidip herşeyden alasım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaa ben bunu yeni duydum, seher paylaşmış allah razı olsun
bayramdan sonra bende bi süreyim göbüşümle, memişlerime

Çatlak da Neymiş Torunum?

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
http://www.kadinlarkulubu.com/catlak...s-torunum.html (Çatlak da Neymiş Torunum?)

burdayım nilgüncüm bir yere kacmadım rahatsızım biraz kas tutulması olmuş boynum pek yazamıyorum cok kötüyüm dün dr gittim ine yazdı inş iyi gelir sen nasılsın

e tamam o zaman ,emeklerine yazık olmasın da..

nihalciğim tebrikler..hakettiin güzelim..
tülin seni de merakla bekliyorum...

şimdi sıra bende...

Başlangıç:88
Geçen Hafta:80,5
Bu Hafta:79,7 ( 1 sene sonra ilk defa 7 leri gördüm.çok şükür)
Giden:800 gr
Toplamda Giden:8,3 kg
Hedef:65
Beden:44
Boy:1,65
Spor:150 dk (prensesten dolayı fazla yapamadım)

tebrikler nilgüncüm harikasın

tebrikler nilgüncüm harikasın

canım geçmiş olsun bide şu kahveyi biraz azaltsan nescafe ve nesfit yapmış olabilir en azından bi arada tüketme..

nilgüncüm ben yapıyordum canım şimdi yapmıyorum, 1 bar. su ve 1 kabuk tarçını 4 dk. kaynat ılındıktan sonra 1 tat ka. bal karıştır sabah aç ve uyumadan önce iç. ben 1 çay ka. bal katıyordum ve toz tarçında kullanabilirsin, yarım çay kaşığı yeterli yoksa acı oluyor.

haayy allahım yaa
nelere takılıyorsun kuzum yaa

E takacağım tabi izloşum, hatırlamıyor musun ilk haftalar birinci olmak, en azından yüksek sıralarda olmak için nasıl hevesliydik
Şimdi de öyle bir sürü kişi var burada, neden haklarını yiyeyim

yaaa ben bunu yeni duydum, seher paylaşmış allah razı olsun
bayramdan sonra bende bi süreyim göbüşümle, memişlerime

Çatlak da Neymiş Torunum?

[/B][/COLOR]

İzlem ke-sin-lik-le denemelisin, ben sadece bir hafta yaptım ve selülitlerim üzerinde değişim başlamıştı, devam etseydim nasıl güzel olurdu ama tembelliğimden devam ettiremedim banyo filan batıyor uğraşması zor oluyor diye...Ama sabredilirse çok güzel sonuçlar alınır eminim..

Nilgünüm sen çoktan hakettin bu sevinci tadını çıkar

burdayım nilgüncüm bir yere kacmadım rahatsızım biraz kas tutulması olmuş boynum pek yazamıyorum cok kötüyüm dün dr gittim ine yazdı inş iyi gelir sen nasılsın
selmacım geçmiş olsun canım

tebrikler canım çok sevindim

77 leri falan göreyim alıcam zaten

burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...

senacım ne kadar üzme desem de üzülüyor insan, ama sonunda hep böyle kendimize zarar veriyoruz. üzme kendini artık. gönlünce birşeyler olur inşallah. biraz zaman ver kendine

çok sevindim canım, ramazanda biraz zor veriliyor. 1 kilo çok iyi. yeni mağaza iyi olur inşallah. 40 kilometre diyordun sanırım. eşim de balgatta çalışıyor canım. o da hergün ortalama o kadar yol yapıyor. zamandan fedakarlık yapacaksın. bir kadın için daha zor bir durum.Allah kolaylık versin

denizcim iftardan bir iki saat önce tartılıyoruz

canım giyenlerin ikisi de çok yakıştırmış kendine ama ben olsam maxi alırdım

işte bu arkadaşım bir daha 8 leri hiç görmeyelim inşallah

ah canım çok istedim platesi ama kızlarda sıkılaşmak için daha sonra dediler. nilgünümle daha sonra beraber başlıycaz bi 69 ları görelimde. ama benim yinede duruşuma bi çare lazım.aklıma gelince hemeennn dikleşiyorum

aman uğrayalımda aman bu kıyafetlerde hiiiç küçük bedeniniz yok bana uygun.. diyip çıkalım almayalım onlardan dimiiii

geçen haftanın regl şişkinliği de vardı ya deryuşum onun da etkisi var..ondna şımarmıyorum

cok guzel cok tebrik ediyorum bende

Başlangıç :93,6

Geçen hafta :86,0

Bu hafta : 85,2

Giden :800 gr

Toplamda giden : 8,5

Hedef : 69

Boy : 1.63
Beden : 44-46
Spor : yok

Perşembe 85,2
sahur kalkamadım
iftar çok az çorba - pastırma - peynir- patlıcan salatası
iftar 1 dilim kıymalı börek ve sebzeli türlü
iftar 2 kaşık pilav ve ramazan pidesi acuka ile birlikte
iftardan sonra 2 lokma tatlısı ve 1 adet gelin bohçası tatlısı ufacık minicik
değerlendirme dün akşam çok yediğim için bugün karnım ve midem çok şiş durumda
Cuma
sahur avuç içi pide ile dil peynirli tost

arkadaslar ben de azimliyim ama ramazandan dolayı kendime biraz lüx tanıyorum
hos wisper dı galiba ne kadar guzel yazmıs
yedik yedik de ne oldu diye
cok haklı gecmise de cok bakıp yazamıyorum
ama bir azar cekmis benim gibilere cok hak verdim

nunumi cok seker gercekten cok cici ve guzel bir kız
darkolive mavi elbise nasıl da fark etmis zayıfladıgın resimde resmen emanet yani senin değil artık o kıyafet

elimphia o ne basarı oyle
tulin bende 2. olacağını düşünüyorum
ilk aklıam gelenler bunlar

herkese selamlar sevgiler
haftaya ramazanın son haftası sayılır
bakalım ne yapabileceğiz[/QUOTE]
canım benim perşembe iftar kötü olmuş 1 dilim kıymalı börek +2 kaşık pilav ve ramazan pidesi 2 lokma tatlısı ve 1 adet gelin bohçası tatlısı seni bi ele almam lazım benimdeeee..ama ramazandan sonra diyosun azcık daha bekliyim tmmmmm

canım ben maxiye zaten bayılmıştım hele rengine. ama inca bilekli hatunlardada midi süper olu. şöyle ince topukluylaaa allaahhh.denede sen karar ver canım.
geçmiş olsun. sıcak havluyu sürekli ısıtıp koy. rahatlatır biraz. bide kas gevşetici krem vermiştir mutlaka geçmiş olsun canımmm

işteeee buuuu yaşasııınnn 79 lar.canımmm maşallahh senin prenses gelmese dahada çok verirdin eminim. harikasııınnnnn..şimdi de ben yazayım

başlangıç : 93

geçen hafta : 78.7

bu hafta : 76.6 :76::76::76:

giden : 2100 gr

toplamda giden 16.4

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 140 dak.

kızlar benim prensesten sonra şişlik inince bu kadar verdim tabi. haftaya yarısını bari görsem. ama olsun giden gitttiiiii yaşasınnnnnn iftara kadar daha 200 300 gr inerim ama geçen haftada bu saatlerde bildirim yaptıgım için şimdi yazdım.

Son düzenleme:
nilgüncüm
tebriklerr cnmmmmmmm müthişsinnn bu kez olacak olacak dedik ve oluyor işte 7 leri gördünnn
hadi bakalım darısı 6 ların başınaa
bu arada bende p.tesi regli olcak diye düşündümm o yüzdne geç kalmış dedimm
benimde tatilden 3 gün önceye denk geliyor umarım
düzenim bozulmaz korkmuyorda dgeilim

nihal ve tülin
sizleride tebrik ediyorum kızlarrrr
çok güsel kilollar vermişsinizzzzz

kilo verenleri tebrik ediyorummm darısı herkesin başına diyorum kızlarrr
geçmişten ne yazıcaktım başkaaa aklımdaydı unuttum yine
bu ara geçmişe çok bakamıyorum ama

hasta olan kimdii selam abla ve elaydı sanırım
geçmiş olsun kızlarrrr

tülin
sanırım sendin dün resim ekleyen ii duruyorsun cnm
tebrikleeee

birde nunu vardı sanırım
avatar resmne bayılıyorumm benn senin çok güsel çıkmış ve ayrıca fiizgin de güsel duruyor boylusun sanslısın
sendee cnmmm saçlarınıda çok begendimmm ayrıca

teşekkürler canım. sende yeni cicilerini doya doya güle güle giy. ama bizde görelim tabiii

tebrik ederim canım

gecmis olsun canim

filiz peki faydasini gordun mu oneriyor musun?

cok sagol destegin icin canim.

Tebrikler canim.smile koyamiyorum cunku telefondan yaziyorum.ama cok sevindim inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…