Nilgünüm bak şimdi şöyle oldu ben 74.7 idim ya, geçen hafta analog beni 76 gösterdi..E bende fazla olduğunu bildiğim için kendimi sabit geçtim yani artı yazmadım...Şimdi artı yazmadığım halde eksi yazarsam olmaz..O zaman geçen haftada artı yazmam gerekirdi, bırak sabit kalsın dijital yoldaymış zaten haftaya düzgün bir bildirim yaparım
Ben hiç takmıyorum inan liste başından da hevesimi aldım, yüksek sıralardan da...Yeter ki şu son kilolardan ve diyet psikolojisinden kurtulayım artık, bu sefer youln sonuna dek vazgeçmeyeceğim inanıyorum kendime
oruç oruç allah kolaylık versin seherciğim..demek sen de meyveyi yasak biliyordun.neyse bi dahaki sefere yeriz..
ya evet tavsiye etmişimdir mutlaka da tam ölçü bilmiyordum.kafama göre yapacaktım.sen nasıl yapıyorsun öğrenmek istedim.aslında filiz(juu) yapıyor sanırım düzenli.ona söyleyelim de yazsın nasıl yapıyor kendisine..
ellerine sağlık ne güzel ağırlamışsın misafirini..geçmiş olsun ayrıca.gece kötü bitmiş..
bi de şeyi sorcağım şu geciktirici hapın adını söylermisin?
tebrikler canım.inşallah yeni iş yerinde rahat edersin.
neredesin kaçak?
deryacığım ben bi tarif yapmıştım belki ordan aklında kaldı.şimdi 1,5 lt suyu kaynatıyorum.içine 1 limonu 4 e bölüp atıyorum ve 3 poşet yeşil çay atıyorum.3 dk donra poşetleri çıkartıyorum.limonları 20 dk sonra çıkartıyorum.limon tadını seviyorum.belki 20 dk buradan aklında kaldı.yeşil çay fazla bekletilmemeli hem acılaşıyor hem de zararlı bir madde salgılanıyormuş..
canım bence tartıda neyse onu yazmalıydın.ne haksızlığı ya..bu hesaplara kimse girmez.ben kabul etmiyorum bildirimi.bu hafta o kadar dikkat ettin lapa yaptın.k yedin.neymiş analogda tartılıyor diye haksızlık olurmuç.
olur mu canım öyle şey...yan gelip yatsan yesen habire tamam haksızlık yapma derim.ama bu hafta o kadar emeğin var.lütfen 1.5 kilo eksik yaz kendini.
lütfen....
bugün iftardan 1 saat önce canım..yada iftardan hemen önce tartıl lütfen..
güle güle kullan.ya aldıklarının hepsini yatğa koy hepsini bir çek yada giy öyle çekin.merak ettim.
gülaya da yazdım sana da ayzayım.kardeşim pazartesi tatile gidecek ve geciktirici almak istiyor.ilac hakkında bilgi yazar mısıın lütfen..
kesinlikle maksi al..ama diğeri de güzel..
Nilgünüm bak şimdi şöyle oldu ben 74.7 idim ya, geçen hafta analog beni 76 gösterdi..E bende fazla olduğunu bildiğim için kendimi sabit geçtim yani artı yazmadım...Şimdi artı yazmadığım halde eksi yazarsam olmaz..O zaman geçen haftada artı yazmam gerekirdi, bırak sabit kalsın dijital yoldaymış zaten haftaya düzgün bir bildirim yaparım
Ben hiç takmıyorum inan liste başından da hevesimi aldım, yüksek sıralardan da...Yeter ki şu son kilolardan ve diyet psikolojisinden kurtulayım artık, bu sefer youln sonuna dek vazgeçmeyeceğim inanıyorum kendime
e tamam o zaman ,emeklerine yazık olmasın da..
nihalciğim tebrikler..hakettiin güzelim..
tülin seni de merakla bekliyorum...
şimdi sıra bende...
Başlangıç:88
Geçen Hafta:80,5
Bu Hafta:79,7( 1 sene sonra ilk defa 7 leri gördüm.çok şükür)
Giden:800 gr
Toplamda Giden:8,3 kg
Hedef:65
Beden:44
Boy:1,65
Spor:150 dk (prensesten dolayı fazla yapamadım)
şimdi sıra bende...
canım geçmiş olsun17-8-2011
sabah :sade kahve,içi çıkarılmış çeyrek ekmek arası sucuklu tost,uludağ narata
ara:5 dilim karpuz (küçük küçük)
öğle:dışarrdadık elay kalan tostu ve ıce tea limon
ara:limonlı soda
akşam 4 tane biber dolması ama (içine pirinç koymadan sadece yeşillik,dometes,soğan doldurdum içine 1 avuçta ince bulgur)
yoğurt
ara :kahve
18-8-2011
1 nescafe şekersiz,1 kase nesfit
(yemek yapmaya başlamıştım ve çok yoğundum hiç oturmadım 11:20 arası
ara 1 dolma attım ağzıma
1 dolma daha attım ağzıma minicik tabi bunlar ve pirinçsiz
akşam yarım kase çorba,az göveç,minicik lazanya,cacık
ve dondurma
kızlar bu yediklerim ağır geldi herhalde misafirler gitti kapıdan ben wc ye zor attım kendimi hepsini çıkardım sonra hasta oldum
bi daha böyle çeşitli yemem
nilgüncüm ben yapıyordum canım şimdi yapmıyorum, 1 bar. su ve 1 kabuk tarçını 4 dk. kaynat ılındıktan sonra 1 tat ka. bal karıştır sabah aç ve uyumadan önce iç. ben 1 çay ka. bal katıyordum ve toz tarçında kullanabilirsin, yarım çay kaşığı yeterli yoksa acı oluyor.ya evet tavsiye etmişimdir mutlaka da tam ölçü bilmiyordum.kafama göre yapacaktım.sen nasıl yapıyorsun öğrenmek istedim.aslında filiz(juu) yapıyor sanırım düzenli.ona söyleyelim de yazsın nasıl yapıyor kendisine..
.
haayy allahım yaa
nelere takılıyorsun kuzum yaa
yaaa ben bunu yeni duydum, seher paylaşmış allah razı olsun
bayramdan sonra bende bi süreyim göbüşümle, memişlerime
Çatlak da Neymiş Torunum?
[/B][/COLOR]
şimdi sıra bende...
selmacım geçmiş olsun canımburdayım nilgüncüm bir yere kacmadım rahatsızım biraz kas tutulması olmuş boynum pek yazamıyorum cok kötüyüm dün dr gittim ine yazdı inş iyi gelir sen nasılsın
şimdi sıra bende...
ne zahmeti hayatım, fotonun gittiğinden haberim yoktu...
tekrar yükledim
evet aslında aynada bu kadar görünmüyor ama flash patladığında fazla ışıktan mı bilemiyorum çok kötü duruyor
sen ayna da nasıl görüyorsan öyle davran
arzucum vallahi bende çok seviyorum krem peyniri yaa
birde bu pastanelerde satılan mısır unundan peksimetler oluyor, tıkır tıkır kuru ekmek
ona sürüyorum, üstüne krem peynir, onun üstüne vazgeçilmezim ahududu reçelii
sahurda yiyivermişim 3-4 tane
arada bir sende kendine ödül olarak ver, kilo verdiğin haftalarda 1 gün kaçamak yap kahvaltıda canım
burnum kanıyo kızlarrrrrrrrrrrrr........
tam pcyi kapattım yatmaya giderken burnum kanamaya başladıı....bu gidişte yeni adresim tahtalı köy olucak sanırım...
bu hafta çok şükür normale döndüm aslında bu kiloyu geçen hafta pazartesi günü görmüştüm fakat haftasonuna doğru bir baktım ki 68,5 kiloya gidiyorum.sahur-iftar dengeleyemedim.şimdi bildirime gelelim.öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler daha 1 haftamız daha var bayrama kadar 1-2 kilo ne giderse kar kardır...
Başlangıç:83
Geçen Hafta:67,5
Bu Hafta:66,5
Giden:1
Toplamda Giden:16,5
Hedef:55
Beden:40-42
Boy:1,62
Spor:yok
Bugün diğer mağazaya geçiyorum toparlandım sadece bilgisayar sökülecek...allahtan hayırlısı...hepinizi öpüyorum geçmişe bakamadımilk fırsatta bakacağım umarım herkesin keyfi yerindedir.ii sohbetler size...
selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun dünden beri girip bakıyorum neler var neler yok tam yazıcam bişey oluyor çıkıyorum
nihalcim tebrikler çok güzel kilo vermişsin kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıylaaaaa verirler
oruçlu olan arkadaşlar perşembe günü iftar öncesi tartıldıklarını mı yazıyorlar yoksa cuma günü iftar öncesininkini mi
kızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
ama karar veremedim, maxi mi daha iyi duruyor, midi mi :26::26::26::26::26:
bana bir karar verin bakim
bu tarz giyerm bende, topu içinde de kullanırım dışında da
Eki Görüntüle 243688 Eki Görüntüle 243689 Eki Görüntüle 243690 Eki Görüntüle 243685 Eki Görüntüle 243686 Eki Görüntüle 243687
şimdi sıra bende...
ah canım çok istedim platesi ama kızlarda sıkılaşmak için daha sonra dediler. nilgünümle daha sonra beraber başlıycaz bi 69 ları görelimde. ama benim yinede duruşuma bi çare lazım.aklıma gelince hemeennn dikleşiyorum
canım benim lapa güzel geçti iftarda zor tuttum kendimi eşim başka yere davetliydi bende kardeşlerimdeydim mantı pizza börek nekadar kalori deposu varsa menüdeydi ama lapamla mutlu oldumbende meyva yemedim yasak sanarak :))) spor da yapamadım sohbete oyuna daldık sahura kadar uyuyayım dedim bir uyudum kiiiiiiiiii sabah ezanla uyandım gitti benim sahurda yemek hayalim :78: yani bugün napacam bilmem akşamada 12 kişi misafirim var bakalım napacam
İzlem kadının çocuğudamı var hemde boyunca fiziğe bak taş ya böle oldum yane:97:
Tülin duruşu dikleştirmek için platesçiler ebruya davet ediyorlar
azcık daha uyusam iyi olacak 11 sularında görüşmek üzere
aman uğrayalımda aman bu kıyafetlerde hiiiç küçük bedeniniz yok bana uygun..te
tülincim en son temmuz da bana da bir denyo oyle dedi size gore yok o kadar sinir oldum ki anlatamam
zayıflayıp ordan bir guzel alısveris yapmak istiyorum bende
dun esim taktir ediyorum seni dedi biryandan da bende abarttım gene
geçen haftanın regl şişkinliği de vardı ya deryuşum onun da etkisi var..ondna şımarmıyorum
canım ben maxiye zaten bayılmıştım hele rengine. ama inca bilekli hatunlardada midi süper olu. şöyle ince topukluylaaa allaahhh.denede sen karar ver canım.kızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
ama karar veremedim, maxi mi daha iyi duruyor, midi mi :26::26::26::26::26:
bana bir karar verin bakim
bu tarz giyerm bende, topu içinde de kullanırım dışında da
Eki Görüntüle 243688 Eki Görüntüle 243689 Eki Görüntüle 243690 Eki Görüntüle 243685 Eki Görüntüle 243686 Eki Görüntüle 243687
geçmiş olsun. sıcak havluyu sürekli ısıtıp koy. rahatlatır biraz. bide kas gevşetici krem vermiştir mutlaka geçmiş olsun canımmmburdayım nilgüncüm bir yere kacmadım rahatsızım biraz kas tutulması olmuş boynum pek yazamıyorum cok kötüyüm dün dr gittim ine yazdı inş iyi gelir sen nasılsın
şimdi sıra bende...
teşekkürler canım. sende yeni cicilerini doya doya güle güle giy. ama bizde görelim tabiiinilgüncüm
tebriklerr cnmmmmmmm müthişsinnn bu kez olacak olacak dedik ve oluyor işte 7 leri gördünnn
hadi bakalım darısı 6 ların başınaa
nihal ve tülin
sizleride tebrik ediyorum kızlarrrr
çok güsel kilollar vermişsinizzzzz
tülin
sanırım sendin dün resim ekleyen ii duruyorsun cnm
tebrikleeee
birde nunu vardı sanırım
avatar resmne bayılıyorumm benn senin çok güsel çıkmış ve ayrıca fiizgin de güsel duruyor boylusun sanslısın
sendee cnmmm saçlarınıda çok begendimmm ayrıca
tebrik ederim canımbaşlangıç : 93
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 76.6 :76::76::76:
giden : 2100 gr
toplamda giden 16.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 140 dak.
kızlar benim prensesten sonra şişlik inince bu kadar verdim tabi. haftaya yarısını bari görsem. ama olsun giden gitttiiiii yaşasınnnnnniftara kadar daha 200 300 gr inerim ama geçen haftada bu saatlerde bildirim yaptıgım için şimdi yazdım.
burdayım nilgüncüm bir yere kacmadım rahatsızım biraz kas tutulması olmuş boynum pek yazamıyorum cok kötüyüm dün dr gittim ine yazdı inş iyi gelir sen nasılsın
canım geçmiş olsunbide şu kahveyi biraz azaltsan nescafe ve nesfit yapmış olabilir en azından bi arada tüketme..
nilgüncüm ben yapıyordum canım şimdi yapmıyorum, 1 bar. su ve 1 kabuk tarçını 4 dk. kaynat ılındıktan sonra 1 tat ka. bal karıştır sabah aç ve uyumadan önce iç. ben 1 çay ka. bal katıyordum ve toz tarçında kullanabilirsin, yarım çay kaşığı yeterli yoksa acı oluyor.
77 leri falan göreyim alıcam zaten
senacım ne kadar üzme desem de üzülüyor insan, ama sonunda hep böyle kendimize zarar veriyoruz. üzme kendini artık. gönlünce birşeyler olur inşallah. biraz zaman ver kendine
çok sevindim canım, ramazanda biraz zor veriliyor. 1 kilo çok iyi. yeni mağaza iyi olur inşallah. 40 kilometre diyordun sanırım. eşim de balgatta çalışıyor canım. o da hergün ortalama o kadar yol yapıyor. zamandan fedakarlık yapacaksın. bir kadın için daha zor bir durum.Allah kolaylık versin
denizcim iftardan bir iki saat önce tartılıyoruz
canım giyenlerin ikisi de çok yakıştırmış kendine ama ben olsam maxi alırdım
işte bu arkadaşımbir daha 8 leri hiç görmeyelim inşallah
başlangıç : 93
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 76.6 :76::76::76:
giden : 2100 gr
toplamda giden 16.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 140 dak.
kızlar benim prensesten sonra şişlik inince bu kadar verdim tabi. haftaya yarısını bari görsem. ama olsun giden gitttiiiii yaşasınnnnnniftara kadar daha 200 300 gr inerim ama geçen haftada bu saatlerde bildirim yaptıgım için şimdi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?