80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

CANIMM AZZ OLMUŞŞ YAA AÇ KALMIŞSINN BİRAZ DAHA YESEYDİNNsırnaşık şeysırnaşık şey

handerya abla sana bi tavsiyem olcak tablo icin.
kilo veremeyip bi kac gram alan kisilere listede 0 yerine + isareti koysan diyorum??? ve kirmizi renk!!!
daha güzel olmazmi? ve tabi alinan kiloyuda yazicaksin
örnek: gecen hafta 87 bu hafta 87,800 diyelim, ozaman verilen kilo yerine kirmizi + yap
ve kiloyu 87,800 diye degistir, yani eski kilo 87 de kalmasin.

daha iyi olur bence????? ve cizelge degistirilsinn, bazi arkadaslar degistirmicem demis
olurmu öyle?

serram mujuk canim benim :)
simdi bende cikiyorum kizlar, cok pis gaza geldim:))))) hafta görün siz beniii yakicam hepinizi veremedim kilolarin acisini cikarcam...

CANIMM AZZ OLMUŞŞ YAA AÇ KALMIŞSINN BİRAZ DAHA YESEYDİNNsırnaşık şeysırnaşık şey

abla cok pissin yaaa hakketenmi cok yemisim??????
abooooooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy :roflol:

serram mujuk canim benim :)
simdi bende cikiyorum kizlar, cok pis gaza geldim:))))) hafta görün siz beniii yakicam hepinizi veremedim kilolarin acisini cikarcam...

hadiii kim tutarrrrrrrr seni :teytey::hooray:

aylincim merak etme sen tek degilsin
tartilmadan bir gün önce
biriler,
double cikolatli magnum yedi
yarim kase biter cikolatli pudding yedi
yetiormus gibi bide saat gece 11 de bi kase pirinc pilavi yedi...

bunlari yapan kisi kimki acaba ya, ben olabilirmiyim....

mervemm canim benim gelmisss :1hug:
kilonu düzelt canim bebeg abla fark etti
tekrar yaz istersen
1,600 mü verdin 1,400 mü? veya kilonu yanlis yazdin

serra ablam cok az yemissin dedi bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gaza geldim simdi gecicem seni haftaya :sm_cool::sm_cool:

aman allahiiim :1shok: naptin kiz kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

lavitacımmm böyle düşünmene çok üzüldüm cnmm... burası eskisi gibi değill.. görüyosundur bende çoğu zaman giriyorum ama kimse olmuyoo.. ben kimi gördüysem laf atmadan geçmem kuzumm yaa...
cidden üzüldüm acaba bende sen girdinde görmedimmi diye düşünüyorum... eğer benimle de öyle bir problemin varsa bildirmeni isterimmm... kusura bakma öyleyse eğer... ama guruptan çıkmanı istemem... zaten gurup dökülüyo sen bari kall...

kızlar ben çıkıyorum... alt kattan yazıyorum yinee... ama bugün net gelene kadar bi daha inip yazamam heralde.. ayıp oluyo gibi geliyo bana yaa :))))

iyi günler hepinize.... öpüldünüz... geçmişi de okuyamadım sadece lavitamın msj görünce cvp yazdım o kadar.. bana bişey yazıpda cvp beklleyenlere de evden girdiğimde geçmişi okuyup yazıcam... hmm aylincim seninkini gördüm ama yanlış anlamadım kırılmadım da cnmm yaaa.... takıldım sadece.. sen demi,ştin ya geçen hafta için birincilik senin hakkındı diye o yüzde... öptüm çıtırım...

bebisim seninle hic rastlasmadikki, msndede konusamioruz
canim cok saol herkes burda biliyor seni mujuk:)

hehe tamam ablam :1hug:

flatliner cim, aylin cim, , fatene cim sağolun.. Moraliniz için.. Fatene cim benim kilo verme eşim eylülce idi. Sanırım bebişi olacağından aramızdan geçici süre ayrıldı.. Eşim bana yemek yemem konusunda baskı yapıyor. ış yerine gelenler sürekli zayıflamışsın dedikçe sanırım biraz kıskanıyor. Sonra lavita nın dediği gibi ben de biraz giremedim buraya ve ipler elimden kaçtı sanırım.. Tabi benim yazlıkta olamamızın ve kalabalıkla kaçırmamında etkileri büyük.. ben de bugün yediklerimi yazayım hemen.. Bu arada serrea cım yeni kuralımız hayırlıs olsun
sabah: corn flakes
ara : 1 avuç k.üzüm
öğlen: 1 yemek kaşığı nohut, 2 biber dolması, 2 yemek kaşığı mantı ve yoğurt
ara : 3 ad. badem
akşam: evde yalnızım eşim oğlumla berber yazlığa usta götürecek.. sadece corn flakes yemeyi düşünüyorum.

kızlar ben bu ara dokunduğu için sirkeyi bırakmıştım içmeyi.. Onunda etkisi büyük herhalde.. Dün akşam itibari ile tekrar başladım.. Flatliner ın süper iksirini yaptım bir hafta içtim ama tekrarlayamadım bu akşam yapacağım yine.. Bu arada oğlumun okul pikniği var yarın umarım.. kaçırmam gelemezsem bilginiz olsun kızlar.. Ancak p.tesi gelebileceğim.. Herkese iyi tatiller ve kaçırılmayan hafta sonları..

handerya kilonu çok merak ediyom sen nerdesin kuzum yaaaa. rakibem rakibem .. kaydirigubbakcemile3 bide kızlar ben sabah 79 yazdım ya kilomusonra tuvalete gittim falan 11 gibi bi daha çıkıyım dedim 78500 çıktım :) ama siz o ankini kabul ederseniz 79 geçin tabloya yani. ben sevindim sizede haber veriyim dedim ..78 görmek hayaldi benim için bu sabah gördüm oni daaaaa alkisalkisalkis

COLOR="Red"]handeryacım [/COLOR] geçmiş olsun canım kilonu sabırsızlıkla beklerken hasta olmana üzüldüm.çabuk iyileş bak ben hasta bir rakibe istemem senağlama
handerya ablam gecmis olsunnn
bende bugün bi kirik kalktim, hayirdir insallah diyorum,
agzimin ici dis etlerim sismis sanki....
hasta olucambende galiba, amaninnnn amaan
günaydın kızlar
handeryacım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine vitamin ihtiyacın olabilir bol meyve yemeni tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda geçer.
[/COLOR]

öncelikle handeryacımm geçmiş olsun cnmm.. oğluşuna da geçmiş olsun...
günaydın kızlar handerya sanada geçmiş olsun
]
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim ,bugün biraz daha iyiyim .Şu bizim iksir ii geldi sanırım biraz (her derde deva:)) benim haydutu babanesi aldı götürdü ben şimdi biraz kafa dinleyip dinleniyorum (ev aldı başını gidiyor ama canım hiç iş yapmak istemiyor hasta hasta..)
Elaycım rakibem varya bende bu hafta 800 gr verdim,haftaya görüşeceğiz ama..(haftaya bomba gibi gelcem ! )
Aylincim aman dikkat et canım havalar tam çarpmalık valla Serracığımın da dediği gibi sağlık derken sağlığımızdan olmayalım..

günaydın kızlar, nihayet bu hafta 69 küsurları da gördüm yıllar sonra :)
Tebrikler canım (sonunda başında 6 rakamı var!! darısı hepimizeee ) zaten tabloya asıl sizin isminizi yazacağım serra ve sen iftiharımızsınız..
Daha öncede yazmıştım gözünüzden kaçtı heralde kızlar bizi en iyi siz gaza getirirsiniz yokmu resminiz ilk haliniz ve şimdiki haliniz olarak (yüzünüzü kesip koyun,çekiniyorsanız )
vücüdunuzdaki değişimden,hayatınızı nasıl değiştirdiğinden falan bahsedin biraz yaaa ihtiyacımız var bu tür şeyleri duymaya..

gunaydın kızalar 1,600 grm vermişim bu hafta az
Merveeee ya bu verdiğin kiloyu küçümseme canım bak hepimiz 1 kg versek mutlu oluyoruz,sonra her hafta 2 kilo verirsen vücudun da zayıf düşer yüklenme o kadar..Tebrikler bu arada..(hadi bakalım bu hafta yazacağım ismini inşallah haftanın istikrarlısı olarak..)
Alnağmecim ve selmacım gerçekten sopalıksınız tam yaz geldi siz tekliyorsunuz,size ceza hergün 3 kere giriyorsunuz :) gerçekten alnağmecim sen artık eskisi gibi girmiyorsun tabi hesap vereceğin kimse olmayınca homini gırtlak yapmışsın..Haftaya en azından bu alınan kilolar gitsin kızlar bak hepimiz sopalarla gelcez yoksa...
Aylincim bu hafta gideceklerin listesini yapmışsın canım,bu geceye kadar vakitleri var (gerçi cumadan cumaya gelen kimse girmesin listeye,paylaşım olsun kızlar..)
Ok tatlım bencede.. zaten üst üste 2 hafta girmeyen siliniyor listeden + bu kural da olsun ve aylinciğimin dediği gibi artık artıda olanları ayrıca yazacağım (cezaaaakötükedihüso)
Ok tatlım bu hafta böyle hazırlayacağım listeyi..

Ve lavitacım öncelikle bu hafta naptın kaç kilo verdin göremedim.. çıkamzsın listeden falan (demirbaşlar çıkamıyorsırnaşık şey,böyle de bir kural var.. ) Sen bence alıngan bir dönemindesin canım oluyor öyle bende çoğu zaman geceleri bir sürü şey yazıyorum hiç cevap alamıyorum mesela ya da meşgul oluyoruz o an cvp veremiyoruz (küçük şeylere takılma derim..) Sen yine eskisi gibi kilolarına motive ol ve vermek için yine bizimle savaş,gördüğüm kadarıyla (sınavlarından dolayı sanırım ) eskisi gibi girmiyorsun ve yazdığın listeye göre dieti bırakmışsın hemen toparlan canım bu kadarcıkmıydı yani.. 85 kilo bir genç kız için çokkkkk bir de bu kız evlilik hazırlıkları içindeyse (şimdi kilolar gitsin ki cillop gibi bir gelin olsun dimi ama..)

Son düzenleme:
yedikerimide yazıyım ben
09:00:1 fincan kahve (şekersiz)
11:00:1 sahanda yumurta,1 dilim ekmek
13:00:1fincan kahve ,1 bardak meyve suyu
15:00:1 fincan kahve ,5kaşıkbezelye yemeği,2 kaşık makarna ,1 dilim k.ekmek
17:00 1 tane k-bar
akşamda 1dilim tavuk az makarna ve az patlıcan közlemesi yicem daha bişi yemem garii sositososito

bu arada kızlar belki biliyonuzdur da ben haber veriyim başlıcam bugün bir bardak suya 2-3ceviz ve 2-3 diş sarımsak koyup bekletcen sabahtan akşam içcen kesin kilo verdiriyomuşş hemide çok verdiriyomuş yan etkisi felen da yokumuşşş yaaa ..DAHA ÖNCE DENEYEN VARMIDI BUNU??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…