CANIMM AZZ OLMUŞŞ YAA AÇ KALMIŞSINN BİRAZ DAHA YESEYDİNNsırnaşık şeysırnaşık şeydün yediklerimi yazmaya unutmusum ben aklimdan cikmis
sabah: 1 kagse cornflakes
ara: 1 dilim ekmekti sanirim
öglen: 12 civari sarma
ara: 2 kayisi
aksam: 5 sarma, 1 tabak bulgur pilavi, marulll bol bol, 1bir kac kasik yogurt
saat 20 de, makarna otlandim biraz offff
gece leblebi yedim
kacamaga bakin sizz tartilma gününden önce
oof aylin ooof.......
SIK DI$INIIII
CANIMM AZZ OLMUŞŞ YAA AÇ KALMIŞSINN BİRAZ DAHA YESEYDİNNsırnaşık şeysırnaşık şey
serram mujuk canim benim :)
simdi bende cikiyorum kizlar, cok pis gaza geldim:))))) hafta görün siz beniii yakicam hepinizi veremedim kilolarin acisini cikarcam...
aylincim merak etme sen tek degilsin
tartilmadan bir gün önce
biriler,
double cikolatli magnum yedi
yarim kase biter cikolatli pudding yedi
yetiormus gibi bide saat gece 11 de bi kase pirinc pilavi yedi...
bunlari yapan kisi kimki acaba ya, ben olabilirmiyim....
lavitacımmm böyle düşünmene çok üzüldüm cnmm... burası eskisi gibi değill.. görüyosundur bende çoğu zaman giriyorum ama kimse olmuyoo.. ben kimi gördüysem laf atmadan geçmem kuzumm yaa...
cidden üzüldüm acaba bende sen girdinde görmedimmi diye düşünüyorum... eğer benimle de öyle bir problemin varsa bildirmeni isterimmm... kusura bakma öyleyse eğer... ama guruptan çıkmanı istemem... zaten gurup dökülüyo sen bari kall...
kızlar ben çıkıyorum... alt kattan yazıyorum yinee... ama bugün net gelene kadar bi daha inip yazamam heralde.. ayıp oluyo gibi geliyo bana yaa :))))
iyi günler hepinize.... öpüldünüz... geçmişi de okuyamadım sadece lavitamın msj görünce cvp yazdım o kadar.. bana bişey yazıpda cvp beklleyenlere de evden girdiğimde geçmişi okuyup yazıcam... hmm aylincim seninkini gördüm ama yanlış anlamadım kırılmadım da cnmm yaaa.... takıldım sadece.. sen demi,ştin ya geçen hafta için birincilik senin hakkındı diye o yüzde... öptüm çıtırım...
handeryacım çok geçmiş olsunn tatlımmm tabiki sağlık herşeyin başııı işte bizim aslında asıl zayıflama sebebimiznde bu olması lazım demi canımm aman dikkat et terli kalma tatlımm acill şifalarr
COLOR="Red"]handeryacım [/COLOR] geçmiş olsun canım kilonu sabırsızlıkla beklerken hasta olmana üzüldüm.çabuk iyileş bak ben hasta bir rakibe istemem senağlama
handerya ablam gecmis olsunnn
bende bugün bi kirik kalktim, hayirdir insallah diyorum,
agzimin ici dis etlerim sismis sanki....
hasta olucambende galiba, amaninnnn amaan
günaydın kızlar
handeryacım geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine vitamin ihtiyacın olabilir bol meyve yemeni tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda geçer.
[/COLOR]
öncelikle handeryacımm geçmiş olsun cnmm.. oğluşuna da geçmiş olsun...
]günaydın kızlar handerya sanada geçmiş olsun
Tebrikler canım (sonunda başında 6 rakamı var!! darısı hepimizeee ) zaten tabloya asıl sizin isminizi yazacağım serra ve sen iftiharımızsınız..günaydın kızlar, nihayet bu hafta 69 küsurları da gördüm yıllar sonra :)
Merveeee ya bu verdiğin kiloyu küçümseme canım bak hepimiz 1 kg versek mutlu oluyoruz,sonra her hafta 2 kilo verirsen vücudun da zayıf düşer yüklenme o kadar..Tebrikler bu arada..(hadi bakalım bu hafta yazacağım ismini inşallah haftanın istikrarlısı olarak..)gunaydın kızalar 1,600 grm vermişim bu hafta az
Alnağmecim ve selmacım gerçekten sopalıksınız tam yaz geldi siz tekliyorsunuz,size ceza hergün 3 kere giriyorsunuz :) gerçekten alnağmecim sen artık eskisi gibi girmiyorsun tabi hesap vereceğin kimse olmayınca homini gırtlak yapmışsın..Haftaya en azından bu alınan kilolar gitsin kızlar bak hepimiz sopalarla gelcez yoksa...herkese günaydın kızlar.. Acayip mutsuzum. bugün sabah tartıda 76 çıktım.. 2 kilo almışım ne oluyor bana.. Hadi şimdi siz kızın bana.. Ya neden böyle oldum. Koptum ben sanki diyetten.. Ne olur aylin hadi sen gel şimdi bana sopa ile vurmaya çok mutsuzum çok.. Ama ben buraya gelemediğimden oldum.. Çizelgemi değiştirmek istemiyorum kızlar ama değiştirmem lazım değil mi ya şevkim daha çok kaçarsa of ya of nefret edıyorum kendimden nasıl 3,5 ay sonra bozarım ben ya...
Aylincim bu hafta gideceklerin listesini yapmışsın canım,bu geceye kadar vakitleri var (gerçi cumadan cumaya gelen kimse girmesin listeye,paylaşım olsun kızlar..)tabloya $öyle bi göz attim.......
toplam 25-26 kisiyiz, yeni gelenler dahilinde...
ve iclerinden 6 kisiyi hic görmüyorum yoksa banami öyle geliyor arkadaslar????
cehennem????????
dombilimaymun??????
mineylem??????
narinnazerin?????
nidam034???????
vuslat2008???????
nerde bu arkadaslarklava: benim mi yanlisim var acaba?????
gerisi cok sükür giriyor...
Ok tatlım bencede.. zaten üst üste 2 hafta girmeyen siliniyor listeden + bu kural da olsun ve aylinciğimin dediği gibi artık artıda olanları ayrıca yazacağım (cezaaaakötükedihüso)herkese selam kızlarrr ne oluyoruzzzanlamadımmm herkess artıda valla şöyle bir kural çıkarıcamm iki hafta üst üste kilo veremeyen 1 hafta listeden çıkıcakkk aa olmaz canım yaa bu ne böyleee 1 ileri 1 gerriii lütfen arkadaşalarrrr
LAVıTAMMM CANIM BÖYLE DÜŞÜNMENE ÜZÜLDÜM ASLINDA SENDE ESKıSı GELMıYORSUNN GELSEN EMıN OL AYNII OLACAKK TATLIMMM HADı ARTIK ESKı GURUBUMUZAA DÖNELıMM OLURMUU UMUDUNU YıTıRMEE BURDAKı HERKESS BıRBıRıNıN DOSTUYUZZ SANAL BıR DOSTLUKK CAIMM HEPıMıZ BıRBıRıMıZı DÜŞÜNELıMM VEE LÜTFENN EŞıTT DAVRANALIMM ARKADAŞLARRRR RıCAA EDıYORUMM NEYSEEE KURALA NE DıYORSUNUZZZ ACıLL CEVAP YAZINN ÇÜNKÜ GıTMEM LAZIMM KIZLARRR
Ok tatlım bu hafta böyle hazırlayacağım listeyi..handerya abla sana bi tavsiyem olcak tablo icin.
kilo veremeyip bi kac gram alan kisilere listede 0 yerine + isareti koysan diyorum??? ve kirmizi renk!!!
daha güzel olmazmi? ve tabi alinan kiloyuda yazicaksin
örnek: gecen hafta 87 bu hafta 87,800 diyelim, ozaman verilen kilo yerine kirmizi + yap
ve kiloyu 87,800 diye degistir, yani eski kilo 87 de kalmasin.
daha iyi olur bence????? ve cizelge degistirilsinn, bazi arkadaslar degistirmicem demis
olurmu öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?