80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirim
başlangıç: 85

geçen hafta:71.9

bu hafta:71

giden:900
toplamda giden:14

hedef: 65

beden:44

boy: 158
spor:yok

Son düzenleme:
tebrik ederim canım
teşekkür ederiiiim canım

gecmis olsun canim

Tebrikler canim.smile koyamiyorum cunku telefondan yaziyorum.ama cok sevindim inan..

canım teşekkür ederim..çok çok saollll. platesimize az kaldı sayılır

ben bu enerjiyle oğluma dışarı çıkartayımda azcık yürüyüş olsun. ben kaçıyoreee şimdilik..

nilgüncüm evet canın öneririm toz tarçın daha çok hoşuma gitti kabuk tarçınlı odun kokuyordu, ayrıca toz tarçınlı bağırsakta çalıştırıyor

Son düzenleme:

tülinnnnnnnnnn
inanmıyorummmmmmmm
harikasın harika
çok muhteşem :)
bana da bir el at gercekten
nooollurrr
ben zaten sendeki cevheri bu topiğe ilk girince kesfetmistim
yok yok tülin çok başarılı demiştim

cnm cok sevindim buyuk bir degisim
haftaya 75 yani

cnm benim bende insallah görürüm oraları

tüm veren arkadasları cok cok tebrik ediyorum ayrıca
herkes cok seker
paylasımlar harikaaa

durmak yok yola devam mı desem

bende geen kendi adıma çokçok az da olsa mutluyum en azından + da çıkmıyorum
tamam az veriyorum ama iste yavas yavas yasam seklime adapte olmaya calısıyorum
yalnız prenses durumları cok onemli sanırım
ben inanılmaz ac ve yorgun olurum o zamanlar
bakalım ne yapacağımm

herkesi opuyorumm
ben tekrar pazartesi dönüş yapabilirim topiğimize

selamlar iyi haftasonu tatilleri

nilgüşüm yeni farkettim 7leri gördün demek haa
sağlıklı sıhatli 6ları görmeyide nasip eder inşallah

prenses hayırlısıyla gitsin de, resim bekliyorum haa fıstıkım benim

selma ablam geçmiş olsun

evet canım bu, netten alma derim ben, deneyerek al
kalıbı biraz dar sanki ne bileyim, ama bana 38i olduğuna göre çok da dar değil demkki
nasıl bir cümle oldu bu ya

şugar bi cümle olmuş izlemmm

ben bakayım ozman pazar günüü lcw ye
birdee çok mini degil dimi şekerümm
yani kışında giyinebiliriz dedigine göreee

bu günlerde tatlı ekşi soslu tavuk yapıcam çin usulüü TANK SU YUK
çok severim, evde yaptığım güzel olursa tarif veririm kızlar

Ayyyyy valla onu düşünüyorum biliyomusunuz benim çocuğum olsa 100 kg giderim doğum iyisi mi 65e düşüyüm diye mwhahahaha beynimi okudunuz resmen
Çok teşekkür ederimm dmiiiii gönderiyim gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

AAAAAHhhh ahhh keşke öyle fazla göstermiş olsaİnanın ben nasıl bi yapım olduğunu anlayamadım ailemde flnda bana benzeyen hiç yok anne tarafım basenlidir baba tarafımda göbeklidir ikisinin karışımı bişey olmuşum çoookk teşeşkkür ederimm

Ayyyy süpersinizzz darısı başımaaa :)

süper gözküyosun ama bi 10 kilo falan verirsen tabiki daha süper olucaksın valla 87 yada o civardaysan hiç götermiyosun

Çok teşekkürlerrValla bana sorsanız ben kendime aşığımdır anne bakkk ne kadar zayıfım diye giderim yanına annem gülerr evettt arkandan hiç haberin yok dimi kızı kızımm der arkamıda ilk defa o fotoda tam gördüm ben popomu daha küçük sanıyodum

Ben 20 yaşındayım Evet kursa gidiyorum.Ama partner bulmakta zorlanmıyorum zaten kursta 30 kız varsa 8 erkek anca vardır Hpcayla erkek öğrenciler perişan oluyo resmen hepimize yetişmek için 9 çift dansediyosa o sırada boşta kalanlarda hocanın o ders öğrettiği adımları ve stylingleri çalışıyo yanda güzel oluyo vesselam
Ahhh o kamburluk bende de var.diyorumya yanımdakiler 150 cm ister istemez kambur yürüyosun bi de saatlerce pc ve çizim başında oturmakk Bende trabzonda pilates yapmaya başlayacağım inş
Benimde bel fıtığım varrrrr ve dans yüzünden tabiki bilinçsiz yanlış hareketler Yakında kardeş çıkacağız diye korkuyorum ne burcusunuz çok merak ettim Bide dans farklı bi olay ya müziğin ritmini duyduğu zaman dayanamıyor insan.Hani sadece latin dansları değil her türlü folklorik danslar kolbastı horon ellik çerkes oynları herşey var bendeeedüğünstar diyolar bana düğünlerin aranan ismiyim :82: küçükken annem belime shakira kemeri bağlardı atardı ortaya ben tek başıma oryantal yapardım o kadar kişinin içinde hahahahaha ayy çok gülüyorum yaa şuann çokk öptüm sizii

banu aldıkları güle güle giy canım

izlem teşekkürler canım bende eve gidince tartılıyım

nilgün canım yaaa 7leri görmüşsün maşallah darısı 6ların başına inşallah

selma abla geçmiş olsun

herkes çok güzel kilolar vermiş inşallah bayrama herkes dilediği kiloya ulaşıp girer kızlar

kilo bildirimim :

başlangıç:88
geçen hafta:87
Bu hafta:85
giden:2000gr
toplamda giden 3000gr
hedef:64
beden:44
boy:1.73
spor:520 dk tempolu yürüyüş + 200 mekik

yeehhuuuuu çokkk mutluyummmm :)

Tebrikler canim az kaldi 6 lara..harikasin..

teşekkür ederim canım darısı başına, hepbirlikte görürüz inşş..

kayıp aranıyoooooooooorrrrrrrrrrrr

ayyyşeeeeeeeeeeeeeeeeeee

seeevdaaaaaaaaaaaaaaaaa

gören ve duyanların bilgisine

kızlar gerçekten merak ettim hadi sevda sıkıntıdan sanırım donrurmaları götürüyor...

ayşe hiç böyle yapmazdı salı günü evine dönecekti
:26: umarım bi sorun yoktur..

birazdan bende tartılırım dün evde degildim tartılmadım bakalım neler olacak :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…