teşekkür ederiiiim canımtebrik ederim canım
gecmis olsun canim
Tebrikler canim.smile koyamiyorum cunku telefondan yaziyorum.ama cok sevindim inan..
E takacağım tabi izloşum, hatırlamıyor musun ilk haftalar birinci olmak, en azından yüksek sıralarda olmak için nasıl hevesliydik
Şimdi de öyle bir sürü kişi var burada, neden haklarını yiyeyim
beni tanımıyormuş gibi konuşmuşsun
bu konu hakkında geçmişte biriyle tartışmışmışlığım bile vardır, asla haksızlığa tahammülüm yok,
ama seni tanıyoruz, çabanı biliyoruz, o kadar hesap yaptığını görünce
'yeni tartın gelene kadar sabit girseydin kendini' anlamında bir tepkiydi sadece
küstüm işte...
başlangıç : 93
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 76.6 :76::76::76:
giden : 2100 gr
toplamda giden 16.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 140 dak.
kızlar benim prensesten sonra şişlik inince bu kadar verdim tabi. haftaya yarısını bari görsem. ama olsun giden gitttiiiii yaşasınnnnnniftara kadar daha 200 300 gr inerim ama geçen haftada bu saatlerde bildirim yaptıgım için şimdi yazdım.
LCWaikiki.com - XSIDE Jean Etek - LIGHT RODEO
izlemm etek bumudu cnm nette 40 ı var
nasıl olur acaba bana 40 kalıbı darmı?
nilgüşüm yeni farkettim 7leri gördün demek haa
sağlıklı sıhatli 6ları görmeyide nasip eder inşallah
prenses hayırlısıyla gitsin de, resim bekliyorum haa fıstıkım benim
selma ablam geçmiş olsun
nilgüşüm yeni farkettim 7leri gördün demek haa
sağlıklı sıhatli 6ları görmeyide nasip eder inşallah
prenses hayırlısıyla gitsin de, resim bekliyorum haa fıstıkım benim
selma ablam geçmiş olsun
evet canım bu, netten alma derim ben, deneyerek al
kalıbı biraz dar sanki ne bileyim, ama bana 38i olduğuna göre çok da dar değil demkki
nasıl bir cümle oldu bu ya
nunucum canım benim hiçde kötü durmaz sen hedefinden cayma,bu halinde çok çok güzel ama sen 65 hedef koy yaşın çok genç daha ilerde evlilik,çocuk otomatik kg alınıyor,üstelik 175 lik 2 arkadaşım var valla 60 kg ikiside fıstık gibi,bırak kıskananlar çatlasın
işte güzel hatun diye buna derim bayıldım güzel duruyor kilonu hiç kötü taşımıyorsun,ama sen yinede taşıma onları at gitsin
AAAAAHhhh ahhh keşke öyle fazla göstermiş olsaben hayatta inanmam snein o kiloda olduğuna gelip tartına bakıcam 15 kg fazla tartıyor olmalı..Gayet ince kemiklisin..Yapın narin..Ben de kilomu göstermiyorum diye salınırdım ortalıklarda oo sen beni 5 e böldün 10 a çarptın be canım
kilo bildirimim :
başlangıç:95.6
geçen hafta:87.4
Bu hafta:85
giden:2400 gr
toplamda giden 10.600 gr
hedef:79
beden:44-46
boy:1.68
spor:90 dk
Kızlar 10 kg yu devirdim ve çok uzun zamandır bir kerede bu kadar kg vermemiştim..Çok mutluyummmmmmm..Gerçi çok iyi beslenemedim bu hafta telaşlarım nedeniyle . Nerdeyse tüm haftam k fkeks patlıcan la geçti..Spor da verimsizdi..2 gün işyerinde yapabildim sadece..Önümüzdeki hafta daha sağlıklı beslenmeye çalışcam..
süper gözküyosun ama bi 10 kilo falan verirsen tabiki daha süper olucaksınvalla 87 yada o civardaysan hiç götermiyosun
Biz de nunu diyelim o zamanBen de derya, 27 yaşındayım çok çok memnun oldum seninle tanışmaktan Sen kaç yaşındaydın :26:
Kursa mı gidiyorsun, harika bir şey bu, partner bulmakta zorlanıyor musun
Evet özgürce dans ikimizinde daha hoşuna gidiyor sanırım..Ben de hep öyleydim, lisede, arkadaşlarım arasında hep en uzun ve en iri, bari kemiğim ince olsaydı o da yok
Hatta kambur durmaya alıştım hep ergenlikten beri, bu yaşa geldim platesle daha yeni yeni düzeltiyorum..
Benim de babaannem eskiden odamın kapısını açardı kızım yapma böyle bir tarafını sakatlayacaksın derdi aynı
Sonra bel fıtığı oldum da hep dans yüzünden oldu, görmediniz siz bunun nasıl dansettiğini dedi herkese
Bilmiyorum ya, bünyem el verdiği sürece ondan ayrılabileceğimi sanmıyorum
Tebrikler canim az kaldi 6 lara..harikasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?