nunumi ve tülin kızlar süper gidiyorsunuz azminiz daim olsun inşallah
86 dan 63 e midüştün sen narin maşallah nekadar zamanda verdin
kızlar ayşe salı falan dönmüş olurum denizliye demişti, uğradı mı hiç buraya merak ettim:26::26:
inşallah öyle kötü bir durum yoktur canım :44:acaba evle mi uğraşıyor.inşallah kızı hasta falan değildir?
ah canımmmm teşekkür ederim çok çok. ben bu hafta reglm bittiği için böyle çok verdim.haftaya yarısını versem yeter.bende elimden geldiğince diyet ve sporumu yapıyorum. gün içide sürekli ayaktayım nerdeyse çocuk peşinde. kabızlığım olmadığı zamanlarda daha başarılıyım tabi. arkadaşlarımın menülerinede bakarsan eğer nilgün ,filiz, lifecity,derya,gülay,banu,izlem,nihal ve aklıma isimleri şimdi gelmeyen arkadaşlarımın harika menüleri var.okudugun gibi çoğu plateslerini hiç bırakmadan yapıyor. nilgün bambaşka hergün mutlaka koşubandında yürüyüşünü yapar.kızlar gecenin 1 2si demez yapar. ben haftada 3 yada 4 yapıyorum karışık. eh bunlara göre kilo vermemiz şart dimi. sende menüne ve sporuna özen gösterdikçe olacak. spor yapıyomusun canım onu göremedim.tülinnnnnnnnnn
inanmıyorummmmmmmm
harikasın harika
çok muhteşem :)
bana da bir el at gercekten
nooollurrr
ben zaten sendeki cevheri bu topiğe ilk girince kesfetmistim
yok yok tülin çok başarılı demiştim
cnm cok sevindim buyuk bir degisim
haftaya 75 yani
cnm benim bende insallah görürüm oraları
tüm veren arkadasları cok cok tebrik ediyorum ayrıca
herkes cok seker
paylasımlar harikaaa
durmak yok yola devam mı desem
bende geen kendi adıma çokçok az da olsa mutluyum en azından + da çıkmıyorum
tamam az veriyorum ama iste yavas yavas yasam seklime adapte olmaya calısıyorum
yalnız prenses durumları cok onemli sanırım
ben inanılmaz ac ve yorgun olurum o zamanlar
bakalım ne yapacağımm
herkesi opuyorumm
ben tekrar pazartesi dönüş yapabilirim topiğimize
selamlar iyi haftasonu tatilleri
Ayyyyy valla onu düşünüyorum biliyomusunuz benim çocuğum olsa 100 kg giderim doğum iyisi mi 65e düşüyüm diye mwhahahaha beynimi okudunuz resmen
Çok teşekkür ederimmdmiiiii gönderiyim gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben 20 yaşındayımEvet kursa gidiyorum.Ama partner bulmakta zorlanmıyorum zaten kursta 30 kız varsa 8 erkek anca vardır Hpcayla erkek öğrenciler perişan oluyo resmen hepimize yetişmek için 9 çift dansediyosa o sırada boşta kalanlarda hocanın o ders öğrettiği adımları ve stylingleri çalışıyo yanda güzel oluyo vesselam
Ahhh o kamburluk bende de var.diyorumya yanımdakiler 150 cm ister istemez kambur yürüyosun bi de saatlerce pc ve çizim başında oturmakkBende trabzonda pilates yapmaya başlayacağım inş
Benimde bel fıtığım varrrrrve dans yüzünden tabiki bilinçsiz yanlış hareketler Yakında kardeş çıkacağız diye korkuyorum ne burcusunuz çok merak ettim Bide dans farklı bi olay ya müziğin ritmini duyduğu zaman dayanamıyor insan.Hani sadece latin dansları değil her türlü folklorik danslar kolbastı horon ellik çerkes oynları herşey var bendeee düğünstar diyolar bana düğünlerin aranan ismiyim :82: küçükken annem belime shakira kemeri bağlardı atardı ortaya ben tek başıma oryantal yapardım o kadar kişinin içinde hahahahaha ayy çok gülüyorum yaa şuann çokk öptüm sizii
hey maşallah canım maşallahkilo bildirimim :
başlangıç:88
geçen hafta:87
Bu hafta:85
giden:2000gr
toplamda giden 3000gr
hedef:64
beden:44
boy:1.73
spor:520 dk tempolu yürüyüş + 200 mekik
yeehhuuuuu çokkk mutluyummmm :)
teşekkür ederim canım saol. senin kilona düşmek ümidiyleeenunumi ve tülin kızlar süper gidiyorsunuz azminiz daim olsun inşallah
canım weight.png yazan yere kadar kopyalıyıp yapıştırıyosun dimi
Herkese merhaba,5 hafta sonucunda geldim.Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bayağı yeni gelen arkadaşlar olmuş,onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burayı sakın bırakmayın,bakın kilolar nasıl gidiyor.
Niyetliler iftardan 1 saat kadar önce bildirim yapacakmış ben de buna uydum.
Alırmıyım diye korkuyordum ama çok şükür verdim.İlk 15 gün diyetime devam ettim ancak son 15 gün diyet aksadı.Yemediğim abur-cubur kalmadı.Aynı şekilde devam etseydim daha iyi olurdu ama olsun,yola devam diyorum.
Kilo bildirimim;
Başlangıç 91.2
En son tartım 71.5 (12.07.2011)
Bugün 68.5
Giden 3 (12.07.2011-19.08.2011)
Toplamda giden 22.7
boy 1.65
hedef 57
beden 40-42
Derya'cım siz de iyisinizdir umarım.Beni de haftaya listeye eklersiniz canım.Görüşmek üzere...
denizicm tşk ederim cnm
sana hep söylüycem unutuyorum
hani geçen ben resim eklemiştim sizde yorum yapmıştınız ben bişiyler yazmıştım
sen şok oldum filan dmeişsin ya cnm
o söyledikleirm tamamenn şakaydı
biliyosun degilmi tatlımmm
yanii sizin düşünceleirniz ve önerileirniz benim için önemli
ben bi kıyafet alınca eşim bile diyor kk ya sorarsın diye
yanlış anlamanı istememm öpüyorumm:)
ah canımmmm teşekkür ederim çok çok. ben bu hafta reglm bittiği için böyle çok verdim.haftaya yarısını versem yeter.bende elimden geldiğince diyet ve sporumu yapıyorum. gün içide sürekli ayaktayım nerdeyse çocuk peşinde. kabızlığım olmadığı zamanlarda daha başarılıyım tabi. arkadaşlarımın menülerinede bakarsan eğer nilgün ,filiz, lifecity,derya,gülay,banu,izlem,nihal ve aklıma isimleri şimdi gelmeyen arkadaşlarımın harika menüleri var.okudugun gibi çoğu plateslerini hiç bırakmadan yapıyor. nilgün bambaşka hergün mutlaka koşubandında yürüyüşünü yapar.kızlar gecenin 1 2si demez yapar. ben haftada 3 yada 4 yapıyorum karışık. eh bunlara göre kilo vermemiz şart dimi. sende menüne ve sporuna özen gösterdikçe olacak. spor yapıyomusun canım onu göremedim.
hey maşallah canım maşallahbu hafta herkes çok güzel kilo verdi.bide gün düzenlesekte siz dans etseniz bende sizden esinlenip oynasam azcıkkkkk
teşekkür ederim canım saol. senin kilona düşmek ümidiyleee
Herkese merhaba,5 hafta sonucunda geldim.Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bayağı yeni gelen arkadaşlar olmuş,onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burayı sakın bırakmayın,bakın kilolar nasıl gidiyor.
Niyetliler iftardan 1 saat kadar önce bildirim yapacakmış ben de buna uydum.
Alırmıyım diye korkuyordum ama çok şükür verdim.İlk 15 gün diyetime devam ettim ancak son 15 gün diyet aksadı.Yemediğim abur-cubur kalmadı.Aynı şekilde devam etseydim daha iyi olurdu ama olsun,yola devam diyorum.
Kilo bildirimim;
Başlangıç 91.2
En son tartım 71.5 (12.07.2011)
Bugün 68.5
Giden 3 (12.07.2011-19.08.2011)
Toplamda giden 22.7
boy 1.65
hedef 57
beden 40-42
Derya'cım siz de iyisinizdir umarım.Beni de haftaya listeye eklersiniz canım.Görüşmek üzere...
kızlarrrrrrrrr biri beni durdursunnnnnn bi ayakkabı daha aldım gidip
vizon rengi süet platform ucu açık azcıkkk
allahımm 5 dk içinde aldımm ama çok begendimmmm
vee bir sürü babetler parmak arası sandaletlerde gözüm kaldıııı
hepsini almak istiyorummmm
izlemmnmn senin hesap baş ucuma koyup okşamak istiyorum hepiciniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?