acaba evle mi uğraşıyor.inşallah kızı hasta falan değildir?
beni tanımıyormuş gibi konuşmuşsun
bu konu hakkında geçmişte biriyle tartışmışmışlığım bile vardır, asla haksızlığa tahammülüm yok,
ama seni tanıyoruz, çabanı biliyoruz, o kadar hesap yaptığını görünce
'yeni tartın gelene kadar sabit girseydin kendini' anlamında bir tepkiydi sadece
küstüm işte...
[/COLOR][/B]
Ben 20 yaşındayımEvet kursa gidiyorum.Ama partner bulmakta zorlanmıyorum zaten kursta 30 kız varsa 8 erkek anca vardır Hpcayla erkek öğrenciler perişan oluyo resmen hepimize yetişmek için 9 çift dansediyosa o sırada boşta kalanlarda hocanın o ders öğrettiği adımları ve stylingleri çalışıyo yanda güzel oluyo vesselam
Ahhh o kamburluk bende de var.diyorumya yanımdakiler 150 cm ister istemez kambur yürüyosun bi de saatlerce pc ve çizim başında oturmakkBende trabzonda pilates yapmaya başlayacağım inş
Benimde bel fıtığım varrrrrve dans yüzünden tabiki bilinçsiz yanlış hareketler Yakında kardeş çıkacağız diye korkuyorum ne burcusunuz çok merak ettim Bide dans farklı bi olay ya müziğin ritmini duyduğu zaman dayanamıyor insan.Hani sadece latin dansları değil her türlü folklorik danslar kolbastı horon ellik çerkes oynları herşey var bendeee düğünstar diyolar bana düğünlerin aranan ismiyim :82: küçükken annem belime shakira kemeri bağlardı atardı ortaya ben tek başıma oryantal yapardım o kadar kişinin içinde hahahahaha ayy çok gülüyorum yaa şuann çokk öptüm sizii
kızlar bildirim yapıp çıkacam
bu hafta maşallah çok güzel rekorlar kırılmış demekki ramazan bahaneeeeeeeee olunca oluyor 2 kg ve üzeri kilo verimlerini görünce honk oluyorum
tüm kilo veren arkadaşlar tebrikler
veremyenler haftaya ha gayret
deryam canım şimdi kilom gece 70.4 dü
az önce tartıldım 69.80
ikinci tartılmam şahibeli olsa gerek malum ne zamandır lokma yemiyorum senin insiyatifin ve adaletine bırakıyorum
başlangıç:86.5
geçen hafta:70.8
Bu hafta:70.40 yada 69.8(69 u görünce delirdim sevinçten)
giden:400 yada 1000
hedef:65
beden:44
boy:1.67
spor:210 dk
kilo bildirimi
başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 83.1
bugün 84.6
gelen + 1500
boy 1.69
hedef 60
beden 44
spor ramazandan dolayı yapamıyorum
kızlar 2 haftam doldu bugün listeye girme günüm ve girişime bakın + 1500 le ne kadar moral bozucu....halbuki bu hafta adam akıllı yemedim bile.20 gündür tatlı olarak boğazımdan sadece 1 dilim baklava ve 2 top dondurma girdi..
bende yazayım kızlar kilomu ama deryacım ben hatırladıgım kadarınla gecen hafta 87 galiba yanlışsa düzeltirsin canım
başlangıc kg 90
gecen hafta 87
bu hafta 85500
Herkese merhaba,5 hafta sonucunda geldim.Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bayağı yeni gelen arkadaşlar olmuş,onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burayı sakın bırakmayın,bakın kilolar nasıl gidiyor.
Niyetliler iftardan 1 saat kadar önce bildirim yapacakmış ben de buna uydum.
Alırmıyım diye korkuyordum ama çok şükür verdim.İlk 15 gün diyetime devam ettim ancak son 15 gün diyet aksadı.Yemediğim abur-cubur kalmadı.Aynı şekilde devam etseydim daha iyi olurdu ama olsun,yola devam diyorum.
Kilo bildirimim;
Başlangıç 91.2
En son tartım 71.5 (12.07.2011)
Bugün 68.5
Giden 3 (12.07.2011-19.08.2011)
Toplamda giden 22.7
boy 1.65
hedef 57
beden 40-42
Derya'cım siz de iyisinizdir umarım.Beni de haftaya listeye eklersiniz canım.Görüşmek üzere...
menüm (bi değişiklik olsun)
sahur
Eki Görüntüle 244040
iftar (az sonra ciğer sotenin resimli tarifini vericem:)
yarım porsiyon pilav ve ciğer sote
Eki Görüntüle 244037
kupana bayıldım izlem
ahhh kuşum teşekkürler sadece kupaya mı bayıldın
fotoda şu su böreğini görünce hala içim gidiyor:78::78::78::78::78::78:
ben 1 kişi içtiğimden sahurda çay demlemiyorum
sallama poşet çay yapıyorum, azıcıkda bergamotlu siyah çay koyuyorum içine iyi oluyor
1 kupalık
ahhh kuşum teşekkürler sadece kupaya mı bayıldın
fotoda şu su böreğini görünce hala içim gidiyor:78::78::78::78::78::78:
ben 1 kişi içtiğimden sahurda çay demlemiyorum
sallama poşet çay yapıyorum, azıcıkda bergamotlu siyah çay koyuyorum içine iyi oluyor
1 kupalık
o menü çok güzel canım, aşağıdakiyle aram yokturciğer sevmem birkaç kez denedim ama hoşuma gitmedi
biz eşimle üçer kupa içiyoruz çayı
kupana önceden bitmiştim zaten migrosta görüdm aklıma yazdım evimee taşınmaya yakın alıcam 2 tane
tabagın çok güsell içinde ki su böregine bittimm
ssallama çay konusunda haklısın bende sabahları kullanıyorumm kesinlikle daha ucuz ve pratikk
izloş ellerine saglık canımcım herşey şahane gözüküyor
selma ablacım yine çok güzel vermişsin maşallah
banuş güle güle giy canım seni kimse durdurmasın hakettin bu cicişleri sonuna kadar
selmacım tebrik ederim canımbende yazayım kızlar kilomu ama deryacım ben hatırladıgım kadarınla gecen hafta 87 galiba yanlışsa düzeltirsin canım
başlangıc kg 90
gecen hafta 87
bu hafta 85500
füsuncum hoşgeldin almadan da dönmen çok iyi tebriklerHerkese merhaba,5 hafta sonucunda geldim.Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bayağı yeni gelen arkadaşlar olmuş,onlara da hoşgeldiniz diyorum.Burayı sakın bırakmayın,bakın kilolar nasıl gidiyor.
Niyetliler iftardan 1 saat kadar önce bildirim yapacakmış ben de buna uydum.
Alırmıyım diye korkuyordum ama çok şükür verdim.İlk 15 gün diyetime devam ettim ancak son 15 gün diyet aksadı.Yemediğim abur-cubur kalmadı.Aynı şekilde devam etseydim daha iyi olurdu ama olsun,yola devam diyorum.
Kilo bildirimim;
Başlangıç 91.2
En son tartım 71.5 (12.07.2011)
Bugün 68.5
Giden 3 (12.07.2011-19.08.2011)
Toplamda giden 22.7
boy 1.65
hedef 57
beden 40-42
Derya'cım siz de iyisinizdir umarım.Beni de haftaya listeye eklersiniz canım.Görüşmek üzere...
hoşgeldin canımSelam kızlar bende geleyimmi aranıza
diyet yapıyorum az yiyorum ama bir türlü veremiyorum şu lanet kiloları
menün harika görünüyor, sunumuda çok iştah açıcımenüm (bi değişiklik olsun)
sahur
Eki Görüntüle 244040
iftar (az sonra ciğer sotenin resimli tarifini vericem:)
yarım porsiyon pilav ve ciğer sote
Eki Görüntüle 244037
anam nasıl sevmiyosun kız
biz bayılıyoruz, booolll kimyonlu, benim tarife göre yap bakalım belki beğenirsin :18::18::18:
içsem içerim bende de suya yer kalmıyor o zaman[/COLOR][/B]
ben kipadan aldım canım, tanesi 3tl idi yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce
evet 1 kişi olunca iyi oluyor sallama çay haklısın daha ekonomik, hem de ziyan olmuyor
saol canım teşekkürler
kızlar eşim bana şok yaşattı, ezan okundu, kapı çaldı
eşim arkasında bişiy saklıyor, kocaa bir buket beyaz gül
öyle zırt pırt bişiy kutlayan çift değiliz, bi doğumgünleri birde evlilik yıldönümü anneler günü filan
düşünüyorum bi an beyin fırtınası, ulen bugün neydi ağustosta bişiy de yok diye
canım nişan yıldönümümüz kutlu olsun demez mii
ayy dedim yaa nerden aklına geldi, ee sen unuttun mu diyor vallahi ne yalan söyliyim aklıma bile gelmedi
4 senedir ilk kez nişan yıldönümümüzde çiçek almış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?