80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem
nişan yıldönmüznüzzz kutlu olsun bacımmm:))))
enişteye bak sennnn aklınaa gelivermiş dimekkiii

negüzel düşünmüş hemide nişan yıldönümü çok ince düşünceli... nice yıllara olur inşş. güllerin çok güzel görünüyor..

menümmmm

sabah
1 domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 fincan çay

ara
1 fincan kahve
3 kayısı

öğle
1 tane but
3 kaşık pilav

ara
1 fincan çay

akşam
tavuklu patates yemeği
1 bardak ayran
1 tane kalbura bastı

yatarken süt

önce menümü yazayım sonra geçmişe bakayım

sahur : 1,5 tam b. ekmeği / yarım haş. yumurta / domates / peynir / 1 kupa çay

iftar : 1 kase yoğurt çorbası
1 tabak dolusu kabak yemeği / 2 kaşık yoğurt
1 kaşık pilav / 1 tatlı kaşığı kadar patates püresi -----azcık ödül olsun dedim ama daha bitmedi
ara : 2 tulumba tatlısı
ara 2 şer dilim kavun karpuz
ara birazdan kefirimi içicem 1 bardak

dışarı çıktık bu akşam dondurmayı yalamadım bileee...

ama eve gelince bitter çikolatanın 1 küçük karesini yedim hesabıma göre 35 kalori. bide oğlumun şu küçücük mısır cipsleri varya küçük küçük olanından 1 çorba kaşığı kadar yedim. oda sanırım 10 kalori kadar...çoookkk kızdınız biliyorum ama daha bitmeeddiiiii

sonrada kendimi affettirmek için saat 10 da başladım leslie ile 5 mile. yap yap bitmiyo.70 dakika sürdü.. bide her milin sonuna doğru koşturuyooo..bittim bittimmmspor ayakkabıda giymemiştim ayaklarım altları ağrıdı. duşumu aldım 1lt iksirimi bitirdim ve geldim. şimdi geçmişe bakayımmm

nazlıcım aaa niye böyle oldu canım acaba diyecektim ama sende lavaş + mantı + simit + dolma falan hatırlıyorum.doğru dimi canım. onlardan olabilir bence. ama üzülme bu hafta tam gaz devam edelim..hiç kaçamaksız ne dersin

ya regl yakın yada spor olmaması şişiriyor seni.kabızlık var mı?

evet siliyorum analmadımsiniroldumya çizerge yaparken buraya da yazamıyorumvaktimi alıyor sürekli silipyapıyorum

bilgilerini yazarsın yarın ben yaparım sana link veririm yapıştırırsın sende..belki yanlış linki alıyorsundur.

73,9 mu harikasın :))))

Selam kızlar bende geleyimmi aranıza
diyet yapıyorum az yiyorum ama bir türlü veremiyorum şu lanet kiloları

hoş gldin ben nilgün..

o menü çok güzel canım, aşağıdakiyle aram yoktur ciğer sevmem birkaç kez denedim ama hoşuma gitmedi
biz eşimle üçer kupa içiyoruz çayı

biz de bir demlik :)))

ama lezzetsiz (bana göre yani..)

allah yuvanızı nazardan esirgesin.helal olsun enişteye....

tam sopa geliyor diyecektim iyi bari telafi etmişsin.ama yaptığın spor senin homini gırtlaklığını telafi etti sadece.halbuki dikkatli yiyip lesli yapmış olsaydın kilon eksilecekti.bilmem anlatabildim mi?

teşekkür ederim kızlar
çok tatlısınız, allahım sizind e ağzınızın tadını o heyecanını hiç bozmasın inşallah
allah sizden razı olsun :82::82::82::82:

nilgüncümm evet sallama çay demleme gibi olmuyor ama, işte israf olmasın diye ben öyle yapıyorum
ikeadan bi süzgeç almıştım, toz çayı koyuyorsun bardakta demliyorsun
siyah bergamotlu çay koyunca bayaa iyi oluyor

haberleri izlemiyordum 2 gündür şehit haberlerinden dolayıı

ama dayanamadım tekrarını izledim, resmen keşkek oldum ağlamaktan yaa

nasıl bir acı yarabbim, allahım sen daha fazla can yakma, evlere ateş düşürme, kadınları eşsiz, çocukları anasız babasız bırakma yarabbim...

offf hele o somalideki çocuklar, bir deri bir kemik, allahım millet nelerle uğraşıyor
şu günümüze şükürler olsun

Toz cay ile demliyorsan mutlaka guzel olur.ellerine sahlik.ciger deyince canim arnavut cigeri cekti piyazla beraber himm

:85: :85: :85: :85:
kilo bildirimi:

baslangıç:90,2
gecen hafta:79
bu hafta:79,6
gelen:600gr
hedef:70
spor: yokkkkkkkk
boy:178
beden:42​

deryacım kusura bakma ben bugün tartılamadım yarın tartılıp bildirim yaparım inşş. olur mu canım
sabit geç demicem artıdayım çünkü haksızlık olmasın kimseye :85::85:
FİLİZCİM beni sormuşsun canım iyiyim güzelim inş. gelirim yarın bi ara.......
AYŞECİM cidden nerelerdesin kuzumm iyisiniz innşş.? umarım hiçbir terslik yoktur allaha emanetsiniz inşş.
İZLEMMM canım çok tebrik ederim inşşşş. daha nice seneler eşinle yavrunla ömür geçirirsinn
NURANCIM,NİLGÜNCÜM sizler de iyisinizdir inşş. kızlar
BANUUU aldıklarını iyi günlerde güle güle giymek nasip olsun inşş. canım
KIZLARRRR kilo veren herkesi gerçekten canı gönülden kutluyorumm maşallahhh hep böyle devam edersiniz inşşşş.
DERYACIMMM menülerin harika gidişat harika sen harikasınn maşallahhh kuzumm ee daha ne olsunnn
ama ama ben seni kıskandım bak nunuyla bi muhabbet bi muhabbet ohhh allah bozmasın inşşşş.
TÜLİNLE NUNUYDU inşş. yanılmıyorumdur isimlerde:78: fotolarınızı gördüm kızlarrr maşallahhhh tülincim bariz fark var maşallah canımmm
nunucum sende canım vücudun oldukça sıkı görünüyo ve üstelik boyunda uzun gayet hoş ve güzel bi genç kızsın maşallahh canım
unuttuklarım affedinn nolurrr

günaydıınnn. uyku tutmadı sahurdan beri. birde sizlere bakayım dediimmm...

ya
tam sopa geliyor diyecektim iyi bari telafi etmişsin.ama yaptığın spor senin homini gırtlaklığını telafi etti sadece.halbuki dikkatli yiyip lesli yapmış olsaydın kilon eksilecekti.bilmem anlatabildim mi?
anladım bitanemm anladım.gelsin sopa nilgünüm hakettim. dediğin gibi yemeseydimde sporla kalori kaybetseydim bari...ama şimdi senin avatarında tam yemelik olmuş

teşekkür ederim canım. dahada fark edicem inşallah. yeni yıl beklesinbeni 65 lerde gelecem sanaaaaa... inşallahhhh canımmm

teşekkürler kızlar..burun kanamam dindi kuvvetli baş aqrısı var şuanda..
canım devam ederse hafta sonu ,p.tesi bi dr'uye görün ya,gerçi sıcaklar ,ramazan falan etkili olabilir ama ihmale gelmez canım kafamı e koca vücut üstünde taşıyoz ,azcık nazik davranalım dimi :=)
canım benim iyiki koydun bak güzel gördük seni,güzel yorumladık ve sende motive olmuş olldun yalan mı ,sen her 5 kg da bir koy fotonu canım...sefiyom seni :)
banu kız onu aldım bunu aldım,şunu da aldım diyon ya okurkene başım döndü senin gonca nın benden çok başı dönmüştür :=) güle güle giy canım fazlasıyla hakettinn
herkes yazdı ama bence maxi,gerçi senin giyim tarzın midi'yide kaldırır bu arada giyim zevklerimiz uyuyor ve ben sana bayılıyorummmmm:81:
İzlem bence kesinlikle maxi..Orta boy çok kadın işi geldi bana ki ben hiç bir etekte o boyu sevmiyorum memur eteği gibi hiç yakıştıramıyorum o boyu hiçbir elbise ya da eteğe...
Bence maxi al mutlaka
memur eteğe :=) bayıldım sana
nilgün canım primolut adı,2 gün içtim 3. bıraktım 4. gün geldi ben memnundum hatta bu bayram yine içicem bi sakıncasını görmedim kullanabilir bence canım
tebrik ederim arkadaşım bi daha görmeyesin inşallah...
yok artık kızım,2100 mü çok çok çok hakettin bu rakamı zaten ortim benim,sen dediğini yaptın ilk 3 e girdin ben 500 gr.a seviniyorum ama bende 6 yıldır ilk defa 76 ları görüyorum bu da benim için bi zafer
sen şimdi seherim 167 boyla 70 kiloda 44 beden mi giyiyosun ben bile 165 76 kiloda 42 giyiyom bii tuhaflık var kızım ,sen kesin 40 sın

şimdi bana sorarsan iftarda hiç ekmek olmadığına göre 1 kaşık pilab ve patates piresi 1tatlı kaşığı bişicik olmaz aslında o tulumba tatlısını yemeseydin bişi olmazdı ama bence yinede masum bir menü üstelik 70 dk lesii az mı ya,aferin bak bi kez daha taktir ettim seni canım benimm

dün kg bildirimiden sonra spora gittim pat bi telefon iftara davet edildik,sonra bi telefon daha kv.elayı yazlığa götürcekmiş
herşey 2 ye kadar normaldi bi telaş sonra evde işlerim vardı koşa koşa geliip hallettim,elayı babanesine götürdüm,ordan arkadaşa geçtim...gecede 1 de geldik e evde çocuk yok bzde kocişimle ortamı romantikleştirdik,aslında çok uykusuzum ama sizin çal çenelerinizi okumak için erkenden kalktım 15 sayfa bu ne yaaaa gözlerim şaşı oldu

ve bugün elay yok şimdi ben napıcam diyorum çocuk yokken napılır ,ya temizlik yapılır ya alışverişe çıkılır e evim temiz aklımda şurayı yapsam diye işim yok bende dün akşamın ödülü olarak goncamdan alışveriş izni aldım karşıyaka,kemeraltı ,alsancak beni beklerrrrr ,gün uzunnnnn kızlarrrr bakalım ne icişler alcam tutmayın beniiii

dünkü saçma menümü yazıp hemen kaçıcam müsadenizle (ortim p.tesiden itibaren daha sık uğrucam söz sana )

sabah : (evde süt bitmiş k-flkes yiyemedim canım bişi istemez biliyonuz dolapta cacık vard bi kase onu içtim
ara:kahve
öğle (annem tükanda 1 bardak çay ve 1 adet minnak kadar izmir lokma

ara kahve

akşam çorba 1 kase
1 adet karnı yarık
1 kaşık pilav
tavuk sote 2 çatal ve cacık

çok geldi ama en aza indirmeye ççalışınca bu ka oldu diğer mezelerden tatmadım kızlar e bütün günde aç olunca yiyiverdim

bu sabah kahvemi içerken şeytan türttü gittim tartıldım çünkü dün wc ye çıkamamıştım kaç gördüm 75,700 allahım sana geliyorummmmmmmmm

Günaydın kızlar
Dijital tartım dün geldiği için, madem hala yapmayanlar var ben de bildirimimi değiştireyim madem. Bu sabah tartıldım.Sahurda yediğim için dünkü güzel rakamları görememedim ama olsun en azından düzgün bildirime geçeyim artık.

Başlangıç 87
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 74.5
Giden 200 gr
Toplamda giden 12.5
Hedef 68
Toplam spor 160 dk
Boy 1.77
Beden 44

nihayet sesin soluğun çıktı canım merak etmiştim :26: sevdacım biraz kendinden bahsetseydin neden bukadar uzak kalldın, uzak kalmak bize yaramıyor en iyisi bi an önce gel

ayşeden hala bi ses yok :26:

haklısın cnm Rabbimiz daha iyisini bilir..yapı itibariyle her zaman sonuca giden biri olduqum için çabalarımın sonuçsuz kalması beni bu hale getirdi..halbuki daha 1 haftadır ciddi ciddi iş bakıyorum..relax olmakta neden bukadar zorlandım bilmiyorum... canım bizim burda iş çevresi çok fazla..iş bulmak çok zor deqil...ben muhesebe yapmak istediqim için ve bu konuda tecrübem olmadıqı için zorlandım..buna raqmen ilk görüşmemde olumlu bakılan 3 kişinin ikinci görüşmemdede 2 kişinin arasındaydım..bilgisayar işletmeni olmamın etkisi büyük sanırım...olacak inşallah...dahada olmadı muhasebe kursuna gidicem bayramdan sonra...2-3 ay kaybım olur sonrasında rahat ederim...biraz babama çekmişim bazı konularda..oda çok tez canlıdır..işi kökünden bitirmeden bırakmaz..aceleciliqim babamdan geliyor yani..hayırlısı bakalım..bu arada seninle özelden görüşebilirmiyiz cnm..

çok teşekkür ederim cnm..başımın aqrısı tam geçmesede biraz daha iyiyim..ama aşırı üzüntümün yorgunluqu hala vücudumda..atlatıcam inşallah..

teşekkürler canım..inşallah bundan sonra hayırlı ve güzel haberlerle burda olurum..

peki canım..bunu denicem...

daha 1 ay bile olmadı burun kanamam için doktora gideli..benimki aşırı üzüldüqüm zaman oluyor..bunu testettim...doktorumda aşırı stres sıcak ve soquk hava darbe tansiyon yükselmesi vs.. gibi şeylerin burun kanamasının en önemli faktörleri olduqunu söyledi...yapıcak bişey yok yani..stresten uzak durmam gerekiyor..normalde relax biriyim ama bu sefer başaramadım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…