negüzel düşünmüş hemide nişan yıldönümükızlar eşim bana şok yaşattı, ezan okundu, kapı çaldı
eşim arkasında bişiy saklıyor, kocaa bir buket beyaz gül
öyle zırt pırt bişiy kutlayan çift değiliz, bi doğumgünleri birde evlilik yıldönümü anneler günü filan
düşünüyorum bi an beyin fırtınası, ulen bugün neydi ağustosta bişiy de yok diye
canım nişan yıldönümümüz kutlu olsun demez mii
ayy dedim yaa nerden aklına geldi, ee sen unuttun mu diyor vallahi ne yalan söyliyim aklıma bile gelmedi
4 senedir ilk kez nişan yıldönümümüzde çiçek almış oldum
nazlıcım aaa niye böyle oldu canım acaba diyecektim ama sende lavaş + mantı + simit + dolma falan hatırlıyorum.doğru dimi canım. onlardan olabilir bence. ama üzülme bu hafta tam gaz devam edelim..hiç kaçamaksız ne dersinkilo bildirimi
başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 83.1
bugün 84.6
gelen + 1500
boy 1.69
hedef 60
beden 44
spor ramazandan dolayı yapamıyorum
kızlar 2 haftam doldu bugün listeye girme günüm ve girişime bakın + 1500 le ne kadar moral bozucu....halbuki bu hafta adam akıllı yemedim bile.20 gündür tatlı olarak boğazımdan sadece 1 dilim baklava ve 2 top dondurma girdi..
inşallah teşekkür ederim. destekleriniz sayesinde olacak inşallah
gel tabi canım gel. ben tülin. menülerini hergün düzenli paylaş ve cuma günleri kilo bildirimi yap bizimle olurmu canım.Selam kızlar bende geleyimmi aranıza
diyet yapıyorum az yiyorum ama bir türlü veremiyorum şu lanet kiloları
ayy ben bile mutlu oldum seni düşünemiyorum.maşallah ikinizedeeekızlar eşim bana şok yaşattı, ezan okundu, kapı çaldı
öyle zırt pırt bişiy kutlayan çift değiliz, bi doğumgünleri birde evlilik yıldönümü anneler günü filan
ayy dedim yaa nerden aklına geldi, ee sen unuttun mu diyor vallahi ne yalan söyliyim aklıma bile gelmedi
evlilik yıldönümü bile değil nişanı hatılamışşşşş. helal olsun tek kelimeylee.mutluluklarr bir ömürrrr
kilo bildirimi
başlangıç kilom 85.5
geçen hafta 83.1
bugün 84.6
gelen + 1500
boy 1.69
hedef 60
beden 44
spor ramazandan dolayı yapamıyorum
kızlar 2 haftam doldu bugün listeye girme günüm ve girişime bakın + 1500 le ne kadar moral bozucu....halbuki bu hafta adam akıllı yemedim bile.20 gündür tatlı olarak boğazımdan sadece 1 dilim baklava ve 2 top dondurma girdi..
evet siliyorum analmadımsiniroldumya çizerge yaparken buraya da yazamıyorumvaktimi alıyor sürekli silipyapıyorum
Ay küsermiş de banaa
Düşünemedim izloşum, diğer türlü zannettim haklısın tanımamış gibi konuştum
Küsme ama
2 haftadır sabit geçtim zaten kuu, tartım geldi bugün, tok karna 73.9 gösterdi
Kardeş filan çıkacağız nunuu
Benim bel fıtığı danstan olmadı ama ağır bir işim vardı o zamanlar hem ağır kaldırıyor, hem de eğilerek desen boyama yapıyordum o yüzden oldu..19 yaşında ameliyat oldum bitti çok şükür, ama bilirsin çaresi olan bir illet değil bu ömür boyu dikkat istiyor...Hala ara ara olur ağrılarım..
Senin ki ne durumda kas gevşetici filan mı alıyorsun sadece yoksa daha ileri mi?
İyi bak sen her dalına el atmışsın ben sadece latin dansları ve modern dansları seviyorum. House, trance, vocal trance müziği çok seviyorum ama çok azı dansetmek için uygun oluyor..Onları dinlemek keyifli
Öldürseler halk oyunları oynayamam hadi oryantal neyse de
Vallahi o ritm tutkusu başka bir şey hemen vücut kontrolü ele geçiriyor sanki, ayrı bir tutku bu
Hadi sana parça hediye edesim geldi, benim için danset bu parçada sen bilirsin bu ritmleri
Bachata kadar cumbiayı da çok seviyorum umarım bir gün ben de öğrenebilirim bu dansları
[video=youtube;LmH2LW7j-gc]http://www.youtube.com/watch?v=LmH2LW7j-gc[/video]
Ortim burada oruçlu olan herkes iftardan bir saat önce bildirim yaptığı için bende senin o zamanki bildirimini kabul ediyorum
Biz de lapada verdiğimizin yarısını geri alıyoruz aslında ama bütün gün o eziyeti çeken de biziz yani aslolan belirlenen zamanlarda görülendir...6 ları gördün ortim darısı başıma
Merhaba, kimileri illa spor ister, sporsuz veremez, belki de o yüzdendir..İftardan sonra leslie ile yürümeyi denesen :26:
Selmacım 86.8 mişsin geçen hafta , tebrikler
Füsuncum hoşgeldin, umarım güzel bir tatil olmuştur..
Tatilde bile kilo vermişsin tebrikler
Selam kızlar bende geleyimmi aranıza
diyet yapıyorum az yiyorum ama bir türlü veremiyorum şu lanet kiloları
o menü çok güzel canım, aşağıdakiyle aram yokturciğer sevmem birkaç kez denedim ama hoşuma gitmedi
biz eşimle üçer kupa içiyoruz çayı
kupana önceden bitmiştim zaten migrosta görüdm aklıma yazdım evimee taşınmaya yakın alıcam 2 tane
tabagın çok güsell içinde ki su böregine bittimm
ssallama çay konusunda haklısın bende sabahları kullanıyorumm kesinlikle daha ucuz ve pratikk
kızlar eşim bana şok yaşattı, ezan okundu, kapı çaldı
önce menümü yazayım sonra geçmişe bakayım
sahur : 1,5 tam b. ekmeği / yarım haş. yumurta / domates / peynir / 1 kupa çay
iftar : 1 kase yoğurt çorbası
1 tabak dolusu kabak yemeği / 2 kaşık yoğurt
1 kaşık pilav / 1 tatlı kaşığı kadar patates püresi -----azcık ödül olsun dedim ama daha bitmedi
ara : 2 tulumba tatlısı
ara 2 şer dilim kavun karpuz
ara birazdan kefirimi içicem 1 bardak
dışarı çıktık bu akşam dondurmayı yalamadım bileee...
ama eve gelince bitter çikolatanın 1 küçük karesini yedimhesabıma göre 35 kalori. bide oğlumun şu küçücük mısır cipsleri varya küçük küçük olanından 1 çorba kaşığı kadar yedim. oda sanırım 10 kalori kadar...çoookkk kızdınız biliyorum ama daha bitmeeddiiiii
sonrada kendimi affettirmek için saat 10 da başladım leslie ile 5 mile.yap yap bitmiyo.70 dakika sürdü.. bide her milin sonuna doğru koşturuyooo.. bittim bittimmm spor ayakkabıda giymemiştim ayaklarım altları ağrıdı. duşumu aldım 1lt iksirimi bitirdim ve geldim. şimdi geçmişe bakayımmm
teşekkür ederim kızlar
çok tatlısınız, allahım sizind e ağzınızın tadını o heyecanını hiç bozmasın inşallah
allah sizden razı olsun :82::82::82::82:
nilgüncümm evet sallama çay demleme gibi olmuyor ama, işte israf olmasın diye ben öyle yapıyorum
ikeadan bi süzgeç almıştım, toz çayı koyuyorsun bardakta demliyorsun
siyah bergamotlu çay koyunca bayaa iyi oluyor
anladım bitanemm anladım.gelsin sopa nilgünüm hakettim.ya
tam sopa geliyor diyecektim iyi bari telafi etmişsin.ama yaptığın spor senin homini gırtlaklığını telafi etti sadece.halbuki dikkatli yiyip lesli yapmış olsaydın kilon eksilecekti.bilmem anlatabildim mi?
teşekkür ederim canım. dahada fark edicem inşallah. yeni yıl beklesinbeni 65 lerde gelecem sanaaaaa...deryacım kusura bakma ben bugün tartılamadım yarın tartılıp bildirim yaparım inşş. olur mu canım
TÜLİNLE NUNUYDU inşş. yanılmıyorumdur isimlerde:78: fotolarınızı gördüm kızlarrr maşallahhhh tülincim bariz fark var maşallah canımmm
nunucum sende canım vücudun oldukça sıkı görünüyo ve üstelik boyunda uzun gayet hoş ve güzel bi genç kızsın maşallahh canım
unuttuklarım affedinn nolurrr
canım devam ederse hafta sonu ,p.tesi bi dr'uye görün ya,gerçi sıcaklar ,ramazan falan etkili olabilir ama ihmale gelmez canım kafamı e koca vücut üstünde taşıyoz ,azcık nazik davranalım dimi :=)teşekkürler kızlar..burun kanamam dindi kuvvetli baş aqrısı var şuanda..
canım benim iyiki koydun bak güzel gördük seni,güzel yorumladık ve sende motive olmuş olldun yalan mı ,sen her 5 kg da bir koy fotonu canım...sefiyom seni :)canım teşekkürler.
canımmmm ortiiimmm nerelerdeydin diycektim ama misafirlerin varmışş tmm ozmn. tşk ederim canım. senin için erkene aldım posterlerimi yayınlamayı. yoksa 70lerde manşetlerde olmak istiyordumyüzümü kapamazdımda eşim face bile koymamı istemez. ne olcağı belli olmaz kimin nerde kullancağı bilinmez derrrr. hatta akşam söyledim sil çabuk dedi ama bikaç gün sonra silicem dedim şimdilik....bakalım bildirimineee
banu kız onu aldım bunu aldım,şunu da aldım diyon ya okurkene başım döndüdefaktodan şort aldım lacivert
üzerine başka bi butikten pudra rengi bir tişört aldım
askıları deri örgü ve yaka kısmınd airi iri tahta boncuklar var
bodrum sandaletimle kombin eidcem
normal iki şort aldım penye
1 tane keten şort aldım açık pembe oda
dolgu topuk beyaz bir ayakkkabı aldım
vizon rengi ile pudra rengi arası bi tulum aldım.
parmak arası bir terlik istiyorum yada sandalet
işte plaj terligim ve bikinim kaldı.defactodan şapkaya bakıcam hafta sonuda böyle yani
ayakkakbılar çok güseldi hesni almak istedimmmm yaa eger çıkabilirisem bird eplatform almak istiyorum vizon rengi alıcamonuda
herkes yazdı ama bence maxi,gerçi senin giyim tarzın midi'yide kaldırır bu arada giyim zevklerimiz uyuyor ve ben sana bayılıyorummmmm:81:kızlar pazar günü bu eteklerden alıcam
ama karar veremedim, maxi mi daha iyi duruyor, midi mi :26::26::26::26::26:
bana bir karar verin bakim
bu tarz giyerm bende, topu içinde de kullanırım dışında da
Eki Görüntüle 243688 Eki Görüntüle 243689 Eki Görüntüle 243690 Eki Görüntüle 243685 Eki Görüntüle 243686 Eki Görüntüle 243687
memur eteğe :=) bayıldım sanaİzlem bence kesinlikle maxi..Orta boy çok kadın işi geldi bana ki ben hiç bir etekte o boyu sevmiyorum memur eteği gibi hiç yakıştıramıyorum o boyu hiçbir elbise ya da eteğe...
Bence maxi al mutlaka
nilgün canım primolut adı,2 gün içtim 3. bıraktım 4. gün geldi ben memnundum hatta bu bayram yine içicem bi sakıncasını görmedim kullanabilir bence canımoruç oruç allah kolaylık versin seherciğim..demek sen de meyveyi yasak biliyordun.neyse bi dahaki sefere yeriz..
ellerine sağlık ne güzel ağırlamışsın misafirini..geçmiş olsun ayrıca.gece kötü bitmiş..
bi de şeyi sorcağım şu geciktirici hapın adını söylermisin?
kesinlikle maksi al..ama diğeri de güzel..
e tamam o zaman ,emeklerine yazık olmasın da..
nihalciğim tebrikler..hakettiin güzelim..
tülin seni de merakla bekliyorum...
şimdi sıra bende...
Başlangıç:88
Geçen Hafta:80,5
Bu Hafta:79,7( 1 sene sonra ilk defa 7 leri gördüm.çok şükür)
Giden:800 gr
Toplamda Giden:8,3 kg
Hedef:65
Beden:44
Boy:1,65
Spor:150 dk (prensesten dolayı fazla yapamadım)
yok artık kızım,2100 mübaşlangıç : 93
geçen hafta : 78.7
bu hafta : 76.6 :76::76::76:
giden : 2100 gr
toplamda giden 16.4
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 140 dak.
kızlar benim prensesten sonra şişlik inince bu kadar verdim tabi. haftaya yarısını bari görsem. ama olsun giden gitttiiiii yaşasınnnnnniftara kadar daha 200 300 gr inerim ama geçen haftada bu saatlerde bildirim yaptıgım için şimdi yazdım.
sen şimdi seherim 167 boyla 70 kiloda 44 beden mi giyiyosunkızlar bildirim yapıp çıkacam
bu hafta maşallah çok güzel rekorlar kırılmış demekki ramazan bahaneeeeeeeee olunca oluyor 2 kg ve üzeri kilo verimlerini görünce honk oluyorum
tüm kilo veren arkadaşlar tebrikler
veremyenler haftaya ha gayret
deryam canım şimdi kilom gece 70.4 dü
az önce tartıldım 69.80
ikinci tartılmam şahibeli olsa gerek malum ne zamandır lokma yemiyorum senin insiyatifin ve adaletine bırakıyorum
başlangıç:86.5
geçen hafta:70.8
Bu hafta:70.40 yada 69.8(69 u görünce delirdim sevinçten)
giden:400 yada 1000
hedef:65
beden:44
boy:1.67
spor:210 dk
önce menümü yazayım sonra geçmişe bakayım
sahur : 1,5 tam b. ekmeği / yarım haş. yumurta / domates / peynir / 1 kupa çay
iftar : 1 kase yoğurt çorbası
1 tabak dolusu kabak yemeği / 2 kaşık yoğurt
1 kaşık pilav / 1 tatlı kaşığı kadar patates püresi -----azcık ödül olsun dedim ama daha bitmedi
ara : 2 tulumba tatlısı
ara 2 şer dilim kavun karpuz
ara birazdan kefirimi içicem 1 bardak
dışarı çıktık bu akşam dondurmayı yalamadım bileee...
ama eve gelince bitter çikolatanın 1 küçük karesini yedimhesabıma göre 35 kalori. bide oğlumun şu küçücük mısır cipsleri varya küçük küçük olanından 1 çorba kaşığı kadar yedim. oda sanırım 10 kalori kadar...çoookkk kızdınız biliyorum ama daha bitmeeddiiiii
sonrada kendimi affettirmek için saat 10 da başladım leslie ile 5 mile.yap yap bitmiyo.70 dakika sürdü.. bide her milin sonuna doğru koşturuyooo.. bittim bittimmm spor ayakkabıda giymemiştim ayaklarım altları ağrıdı. duşumu aldım 1lt iksirimi bitirdim ve geldim. şimdi geçmişe bakayımmm
nihayet sesin soluğun çıktı canım merak etmiştim :26: sevdacım biraz kendinden bahsetseydin neden bukadar uzak kalldın, uzak kalmak bize yaramıyorderyacım kusura bakma ben bugün tartılamadım yarın tartılıp bildirim yaparım inşş. olur mu canım
sabit geç demicem artıdayım çünkü haksızlık olmasın kimseye :85::85:
FİLİZCİM beni sormuşsun canım iyiyim güzelim inş. gelirim yarın bi ara.......
AYŞECİM cidden nerelerdesin kuzumm iyisiniz innşş.? umarım hiçbir terslik yoktur allaha emanetsiniz inşş.
İZLEMMM canım çok tebrik ederim inşşşş. daha nice seneler eşinle yavrunla ömür geçirirsinn
NURANCIM,NİLGÜNCÜM sizler de iyisinizdir inşş. kızlar
BANUUU aldıklarını iyi günlerde güle güle giymek nasip olsun inşş. canım
KIZLARRRR kilo veren herkesi gerçekten canı gönülden kutluyorumm maşallahhh hep böyle devam edersiniz inşşşş.
DERYACIMMM menülerin harika gidişat harika sen harikasınn maşallahhh kuzumm ee daha ne olsunnn
ama ama ben seni kıskandım bak nunuyla bi muhabbet bi muhabbet ohhh allah bozmasın inşşşş.
TÜLİNLE NUNUYDU inşş. yanılmıyorumdur isimlerde:78: fotolarınızı gördüm kızlarrr maşallahhhh tülincim bariz fark var maşallah canımmm
nunucum sende canım vücudun oldukça sıkı görünüyo ve üstelik boyunda uzun gayet hoş ve güzel bi genç kızsın maşallahh canım
unuttuklarım affedinn nolurrr
senacım hiç bişeyi takma kafana boşver.eğer bişey olmuyosa hayırlı eğilmiş benim için ondan olmadı de.bende vaktinde çok iş aradım.internetten ayrı elden verdiklerimiz torpilli olduklarım ayrı ama olmadı.olan yerlerde bana uymadı.hiç unutmam bigün torpille bi yere mülakata gittim.torpil dedim ama ben üniversite mezunuyum yabancı dilim var muhasebe kursuda aldım ama bunlar yeterli görülmüyo tabi önemli olan torpil.neyse mülakatta dedilerki bana sizin torpiliniz iyi ama sizden daha iyi torpili olan biri varsa onu alıcaz ve başka birini aldılar sonuç olarak.aslında çok da bi kriterim yoktu iş yerinde aradığım temiz düzgün bi yer olsun bide hafta sonu çalışmamaktı.maaş falan o kadar önemli değildi yani önemli tabide en son düşünceğim şeydi.neyse uzatmiyim çok aradım ama bulamadım bi iş.yeni mezun olduğumda yeminli mali müşavirin yanında çalışmıştım 1 ay.sonra çıktım adamın ücret ödemek gibi bi düşüncesi yoktu çünkü.daha sonra bi fabrikada ön muhasebede çalıştım aile firmasıydı ama insanı resmen sömürüyolardı.gece 12 lere kadar malzeme ükleniyodu ben o dönemde nişanlıydım.yaklaşık 6 ay çalıştımda.ama en sonunda çıktım.evlendim.evlendikten sonrada çok iş aradım ama olmadı yani torpiller falan filanlar çok önemli.gerçi şimdi torpil denmiyo biliyosun referans... bunalıma giricektim nerdeyse.eşim baktı olmicak çünkü onunda çok üstüne gidiyodum kırtasiye açalım dedi.önxe nasıl olucak dedim ama oldu işte.şimdi kendi işimin patronuyum babamda sağolsun bana yardımcı oluyo.keyifte alıyorum bu işten.hayırlı olan benim için aradığım işler değil bu işmiş diye düşünüyorum Rabbim daha iyi bilir.onun için sende kafana takma bişeyi.kenine yapıyosun çünkü.olmadıysa Rabbimin bi bildiği vardır de.bak burnun falanda kanıyomuş üzme kendini olurmu sonra bizde üzülüyoruz :2:
canım teşekkürler. kaynatmadımda sıcakken limonu falanda ekledim kapadım ağzını ve 20 25 dak beklettim.çok teşekkğr ederim bugun doğru yaparım sayendee
çok haklısın senacım. kendimiz için tabiki ama böyle sıkıntını dahada artırarak kendine zarar vereceksin canım ya. Allah korusun senden değerli ne var ki. Rabbim korusun seni geçmiş olsun
canımmmm ortiiimmm nerelerdeydin diycektim ama misafirlerin varmışş tmm ozmn. tşk ederim canım. senin için erkene aldım posterlerimi yayınlamayı. yoksa 70lerde manşetlerde olmak istiyordumyüzümü kapamazdımda eşim face bile koymamı istemez. ne olcağı belli olmaz kimin nerde kullancağı bilinmez derrrr. hatta akşam söyledim sil çabuk dedi ama bikaç gün sonra silicem dedim şimdilik....bakalım bildirimineee
oh ohhhh 500 gr maşallahama bence az tabi. ben en az 2 kg vermişimdir bu hafta. prensesten sonra oldugu için. haftaya en az 1 kg bekliyorum senden ve kendimden tabii... ne dersin yaparız dimi
canımmmm tuttum bu dolma tarifini eline sağlık. dediğin gibi bulguru azcık koyarsam 1 2 tane yiyebilirim bende dimi. özledim vallaaaaaa. becerikli hatunsun şekerim menün harika. ama midenin bozulmasına üzüldüm. iyisindir şimdi inşallah. gerçi çıkarmanda iyi olmuş gitmiş yediklerin. unuttum sanama hani dondurma yoktu artıkkkkben akşam dışarda oğlum ve eşim alınca almadım. oğlum al diye kızdı kızdı onunkinden yaladım sadece...bida yok tmmm mı canımmmmm
nneeeee2400 müüü bende talibim birinciliğe ama 2 kg falan diye tahmin ediyordum. saat 3 gibi yazıcam bende tartıya bakıp. sabırsızlandım şimdi. bende 2. olurum nolcak dimi. ama bende regl sonrası oldugum için bu hafta çok olacak giden. şaka bi yana tebrik ederim maşallah gidenimiz daha çok olsun inşallaahhhhh.keşke hepimiz en az 2 kg verip listede ilk 3 olsak dimiiii
canım cuma günü iftara 1 2 saat kala oruç olanlar tartılıyoruz. ama ben saat 2 3 gibi yaptıgım için bugunde öyle yapmayı düşünüyorummm
canım çok geçmiş olsunkendine iyi bak sğlık herşeyden önemli, bizide daha fazla kızdırma bidaha böyle şeyler söylersen küseriz
hihalcim tebrik ederim ilk üç dedin ama birincilik sende
filizcim tebrik ederimyeni yerinde hayırlı olsun, umarım herşey daha güzel olur...
banucum yeni cicilerini güle güle giy, artık bizede gösterirsin
izlemcim kesinlikle maxi, tabi deneyip hangisi sana yakışıyorsa onu alırsın
77 leri falan göreyim alıcam zaten
senacım ne kadar üzme desem de üzülüyor insan, ama sonunda hep böyle kendimize zarar veriyoruz. üzme kendini artık. gönlünce birşeyler olur inşallah. biraz zaman ver kendine
çok sevindim canım, ramazanda biraz zor veriliyor. 1 kilo çok iyi. yeni mağaza iyi olur inşallah. 40 kilometre diyordun sanırım. eşim de balgatta çalışıyor canım. o da hergün ortalama o kadar yol yapıyor. zamandan fedakarlık yapacaksın. bir kadın için daha zor bir durum.Allah kolaylık versin
denizcim iftardan bir iki saat önce tartılıyoruz
canım giyenlerin ikisi de çok yakıştırmış kendine ama ben olsam maxi alırdım
işte bu arkadaşımbir daha 8 leri hiç görmeyelim inşallah
canım devam ederse hafta sonu ,p.tesi bi dr'uye görün ya,gerçi sıcaklar ,ramazan falan etkili olabilir ama ihmale gelmez canım kafamı e koca vücut üstünde taşıyoz ,azcık nazik davranalım dimi :=)
canım benim iyiki koydun bak güzel gördük seni,güzel yorumladık ve sende motive olmuş olldun yalan mı ,sen her 5 kg da bir koy fotonu canım...sefiyom seni :)
banu kız onu aldım bunu aldım,şunu da aldım diyon ya okurkene başım döndüsenin gonca nın benden çok başı dönmüştür :=) güle güle giy canım fazlasıyla hakettinn
herkes yazdı ama bence maxi,gerçi senin giyim tarzın midi'yide kaldırır bu arada giyim zevklerimiz uyuyor ve ben sana bayılıyorummmmm:81:
memur eteğe :=) bayıldım sana
nilgün canım primolut adı,2 gün içtim 3. bıraktım 4. gün geldi ben memnundum hatta bu bayram yine içicem bi sakıncasını görmedim kullanabilir bence canım
tebrik ederim arkadaşım bi daha görmeyesin inşallah...
yok artık kızım,2100 müçok çok çok hakettin bu rakamı zaten ortim benim,sen dediğini yaptın ilk 3 e girdin ben 500 gr.a seviniyorum ama bende 6 yıldır ilk defa 76 ları görüyorum bu da benim için bi zafer
sen şimdi seherim 167 boyla 70 kiloda 44 beden mi giyiyosunben bile 165 76 kiloda 42 giyiyom bii tuhaflık var kızım ,sen kesin 40 sın
şimdi bana sorarsan iftarda hiç ekmek olmadığına göre 1 kaşık pilab ve patates piresi 1tatlı kaşığı bişicik olmaz aslında o tulumba tatlısını yemeseydin bişi olmazdı ama bence yinede masum bir menü üstelik 70 dk lesii az mı ya,aferin bak bi kez daha taktir ettim seni canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?