hoşgeldin canımburda bizimle birlikte verebilirsin, geçmişi okursan fikir edinmiş olursun ve başarı öykerini okumak seni daha azimlendirecektir, buarada ben filiz
gel tabi canım gel. ben tülin. menülerini hergün düzenli paylaş ve cuma günleri kilo bildirimi yap bizimle olurmu canım.
:
yaaa ben bunu yeni duydum, seher paylaşmış allah razı olsun
bayramdan sonra bende bi süreyim göbüşümle, memişlerime
Çatlak da Neymiş Torunum?
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
http://www.kadinlarkulubu.com/catlak...s-torunum.html (Çatlak da Neymiş Torunum?)
hoşgeldin nagihan azmin daim olsun
bende eylüle doğum yaptım 27 eylülde
buraya hergün gel
2012 yazına 60lı rakamlarda gireceğiz ben inanıyorum cnm
nazlıcım aaa niye böyle oldu canım acaba diyecektim ama sende lavaş + mantı + simit + dolma falan hatırlıyorum.doğru dimi canım. onlardan olabilir bence. ama üzülme bu hafta tam gaz devam edelim..hiç kaçamaksız ne dersin
doğru söylüyorsun canım menümde onlar vardı bu hafta azimliyim cumaya kadar kaçamak yok inşallah
ya regl yakın yada spor olmaması şişiriyor seni.kabızlık var mı?
nilgüncüm regl dönemim geçti.spor yapmadığım için olabilir.kabızlık desen zaten onu aşırı derecede yaşıyorum 3 gün tuvalete çıkmadığımı bilirim.daha önce diyetisyene gittiğimde metabolizmamın çok yavaş olduğunu o yüzden kabız olduğumu söylemişti.sabahları aç karna keten tohumu ve kuru kayısı ye demişti oruçtan dolayı uzun süredir yapamadım
:85: :85: :85: :85:
kilo bildirimi:
baslangıç:90,2
gecen hafta:79
bu hafta:79,6
gelen:600gr
hedef:70
spor: yokkkkkkkk
boy:178
beden:42
deryacım kusura bakma ben bugün tartılamadım yarın tartılıp bildirim yaparım inşş. olur mu canım
sabit geç demicem artıdayım çünkü haksızlık olmasın kimseye :85::85:
FİLİZCİM beni sormuşsun canım iyiyim güzelim inş. gelirim yarın bi ara.......
AYŞECİM cidden nerelerdesin kuzumm iyisiniz innşş.? umarım hiçbir terslik yoktur allaha emanetsiniz inşş.
İZLEMMM canım çok tebrik ederim inşşşş. daha nice seneler eşinle yavrunla ömür geçirirsinn
NURANCIM,NİLGÜNCÜM sizler de iyisinizdir inşş. kızlar
BANUUU aldıklarını iyi günlerde güle güle giymek nasip olsun inşş. canım
KIZLARRRR kilo veren herkesi gerçekten canı gönülden kutluyorumm maşallahhh hep böyle devam edersiniz inşşşş.
DERYACIMMM menülerin harika gidişat harika sen harikasınn maşallahhh kuzumm ee daha ne olsunnn
ama ama ben seni kıskandım bak nunuyla bi muhabbet bi muhabbet ohhh allah bozmasın inşşşş.
TÜLİNLE NUNUYDU inşş. yanılmıyorumdur isimlerde:78: fotolarınızı gördüm kızlarrr maşallahhhh tülincim bariz fark var maşallah canımmm
nunucum sende canım vücudun oldukça sıkı görünüyo ve üstelik boyunda uzun gayet hoş ve güzel bi genç kızsın maşallahh canım
unuttuklarım affedinn nolurrr
günaydıınnn. uyku tutmadı sahurdan beri. birde sizlere bakayım dediimmm...
anladım bitanemm anladım.gelsin sopa nilgünüm hakettim.dediğin gibi yemeseydimde sporla kalori kaybetseydim bari...ama şimdi senin avatarında tam yemelik olmuş
teşekkür ederim canım. dahada fark edicem inşallah. yeni yıl beklesinbeni 65 lerde gelecem sanaaaaa...inşallahhhh canımmm
kızlar benim yazdığım mesajlar çok yavaşkopyalanıyor sayfalar hemen açılmıyorsizinde öylemi
nilgüncümmm merhaba canım bi kaç sayfa geçmişe bakiim dedim ama yığınla bavul beni beklio bu arada 79 u görmüşsün tebrik ederim canım benim şu 2 haftada 82 lilere bile çıkıp indim ama şükür 79.4 ile geri geldim bugünden itibaren düzei oturtmaya çalışacağım çok kaçamak yaptımmm aslında mersinde....
bu arada geldim ama pazartesi tatile gidios fethiyeye ... 4. yılımız bitti evlilikte ama biz eşimle ilk defa doğru düzgün bir taTİLE ÇIKACAĞIZZZZ.
YANİ TAMAM 1-2 GÜNLÜK YAZLIK TATİLİ FALAN OLDU AMA İLK DEFA DÜZGÜN BİR YERDE TATİL YAPACAĞIZZ...
Kİ ARTIK BUNALDIM İYİCEE... GELEN GİDEN MERSİN DERKEN OKULUN AÇILMASINA 2 HAFTA VAR BEN HİÇ BİŞİ YAPAMADIMMM..
DERYAAA GÜYA ÇARŞAMBA BAŞLIODUK AMA CANIM ANCA GELDİMMM SEN BENİ ŞU 1 HAFTA DAHA İDARE ET ONDAN SONRA YAKAMI BIRAKMA TAMAM MI??????
arkadaşlar ne yediğinizi akşam toptanmı yazıyorsunuz yoksa ne yiyeceğinizimi yazıyorsunuz
dün kg bildirimiden sonra spora gittim pat bi telefon iftara davet edildik,sonra bi telefon daha kv.elayı yazlığa götürcekmiş
herşey 2 ye kadar normaldi bi telaş sonra evde işlerim vardı koşa koşa geliip hallettim,elayı babanesine götürdüm,ordan arkadaşa geçtim...gecede 1 de geldik e evde çocuk yok bzde kocişimle ortamı romantikleştirdik,aslında çok uykusuzum ama sizin çal çenelerinizi okumak için erkenden kalktım 15 sayfa bu ne yaaaa gözlerim şaşı oldu
ve bugün elay yok şimdi ben napıcam diyorum çocuk yokken napılır ,ya temizlik yapılır ya alışverişe çıkılır e evim temiz aklımda şurayı yapsam diye işim yok bende dün akşamın ödülü olarak goncamdan alışveriş izni aldımkarşıyaka,kemeraltı ,alsancak beni beklerrrrr ,gün uzunnnnn kızlarrrr bakalım ne icişler alcam tutmayın beniiii
dünkü saçma menümü yazıp hemen kaçıcam müsadenizle (ortim p.tesiden itibaren daha sık uğrucam söz sana )
sabah : (evde süt bitmiş k-flkes yiyemedim canım bişi istemez biliyonuz dolapta cacık vard bi kase onu içtim
ara:kahve
öğle (annem tükanda 1 bardak çay ve 1 adet minnak kadar izmir lokma
ara kahve
akşam çorba 1 kase
1 adet karnı yarık
1 kaşık pilav
tavuk sote 2 çatal ve cacık
çok geldi ama en aza indirmeye ççalışınca bu ka oldu diğer mezelerden tatmadım kızlar e bütün günde aç olunca yiyiverdim
bu sabahkahvemi içerken şeytan türttü gittim tartıldım çünkü dün wc ye çıkamamıştım kaç gördüm 75,700 allahım sana geliyorummmmmmmmm
nilgüncümmm merhaba canım bi kaç sayfa geçmişe bakiim dedim ama yığınla bavul beni beklio bu arada 79 u görmüşsün tebrik ederim canım benim şu 2 haftada 82 lilere bile çıkıp indim ama şükür 79.4 ile geri geldim bugünden itibaren düzei oturtmaya çalışacağım çok kaçamak yaptımmm aslında mersinde....
bu arada geldim ama pazartesi tatile gidios fethiyeye ... 4. yılımız bitti evlilikte ama biz eşimle ilk defa doğru düzgün bir taTİLE ÇIKACAĞIZZZZ.
YANİ TAMAM 1-2 GÜNLÜK YAZLIK TATİLİ FALAN OLDU AMA İLK DEFA DÜZGÜN BİR YERDE TATİL YAPACAĞIZZ...
Kİ ARTIK BUNALDIM İYİCEE... GELEN GİDEN MERSİN DERKEN OKULUN AÇILMASINA 2 HAFTA VAR BEN HİÇ BİŞİ YAPAMADIMMM..
DERYAAA GÜYA ÇARŞAMBA BAŞLIODUK AMA CANIM ANCA GELDİMMM SEN BENİ ŞU 1 HAFTA DAHA İDARE ET ONDAN SONRA YAKAMI BIRAKMA TAMAM MI??????
izlemmmmmmmmmmm böreğe bittim çok güzel nasıl yaptın tarif plsmenüm (bi değişiklik olsun)
sahur
Eki Görüntüle 244040
iftar (az sonra ciğer sotenin resimli tarifini vericem:)
yarım porsiyon pilav ve ciğer sote
Eki Görüntüle 244037
nişan yıl dönümüz için bunlarda bendenkızlar eşim bana şok yaşattı, ezan okundu, kapı çaldı
eşim arkasında bişiy saklıyor, kocaa bir buket beyaz gül
öyle zırt pırt bişiy kutlayan çift değiliz, bi doğumgünleri birde evlilik yıldönümü anneler günü filan
düşünüyorum bi an beyin fırtınası, ulen bugün neydi ağustosta bişiy de yok diye
canım nişan yıldönümümüz kutlu olsun demez mii
ayy dedim yaa nerden aklına geldi, ee sen unuttun mu diyor vallahi ne yalan söyliyim aklıma bile gelmedi
4 senedir ilk kez nişan yıldönümümüzde çiçek almış oldum
canım devam ederse hafta sonu ,p.tesi bi dr'uye görün ya,gerçi sıcaklar ,ramazan falan etkili olabilir ama ihmale gelmez canım kafamı e koca vücut üstünde taşıyoz ,azcık nazik davranalım dimi :=)
canım benim iyiki koydun bak güzel gördük seni,güzel yorumladık ve sende motive olmuş olldun yalan mı ,sen her 5 kg da bir koy fotonu canım...sefiyom seni :)
banu kız onu aldım bunu aldım,şunu da aldım diyon ya okurkene başım döndüsenin gonca nın benden çok başı dönmüştür :=) güle güle giy canım fazlasıyla hakettinn
herkes yazdı ama bence maxi,gerçi senin giyim tarzın midi'yide kaldırır bu arada giyim zevklerimiz uyuyor ve ben sana bayılıyorummmmm:81:
memur eteğe :=) bayıldım sana
nilgün canım primolut adı,2 gün içtim 3. bıraktım 4. gün geldi ben memnundum hatta bu bayram yine içicem bi sakıncasını görmedim kullanabilir bence canım
tebrik ederim arkadaşım bi daha görmeyesin inşallah...
yok artık kızım,2100 müçok çok çok hakettin bu rakamı zaten ortim benim,sen dediğini yaptın ilk 3 e girdin ben 500 gr.a seviniyorum ama bende 6 yıldır ilk defa 76 ları görüyorum bu da benim için bi zafer
sen şimdi seherim 167 boyla 70 kiloda 44 beden mi giyiyosunben bile 165 76 kiloda 42 giyiyom bii tuhaflık var kızım ,sen kesin 40 sın
şimdi bana sorarsan iftarda hiç ekmek olmadığına göre 1 kaşık pilab ve patates piresi 1tatlı kaşığı bişicik olmaz aslında o tulumba tatlısını yemeseydin bişi olmazdı ama bence yinede masum bir menü üstelik 70 dk lesii az mı ya,aferin bak bi kez daha taktir ettim seni canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?