80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar...
hala istediqimiz gibi bir ev bulamadık..bayramdan sonra eşyaları yenileyip 2-3 yıl daha ev işini ertelemeyi düşünüyoruz.. ben işe girince önce kendime bi araba alıcam..ev borcuna girersek araba işi uzar...arabamı alıyım sonra ev diye düşünüyorum..nasılsa kendi evim..hayırlısı bakalım..
akşama iftara davetliyiz yemek derdim yok...önümüzdeki hafta çok yoqunum...hafta başı 2 yere iftara gidicez..perşembe günü izmirden halam ve kuzenim gelecekler...cuma sahurdan sonrada bayram tatili için yola çıkmayı düşünüyoruz...
bugün daha mukabelemi okumadım..biraz öbür topiqe bakıp mukabelemi okuyayım..zaten öqlen yaklaştı sonrada namazımı kılıp bayram alışverişi için kızımla dışarı çıkıcaz..şimdilik benden bu kadar..Allaha emanet olun görüşürüz kızlar..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım burda bizimle birlikte verebilirsin, geçmişi okursan fikir edinmiş olursun ve başarı öykerini okumak seni daha azimlendirecektir, buarada ben filiz

Hoşbulduk canım Şeyma bende
Kilom 85
Boyum 170
Hedefim 70 kilo
geçmişe göz gezdirdim zaten başarı öykülerine sürekli bakıyorum motive olmak için inşallah veririm ya çokk istiyorum gitsin şu kilolar ya

Son düzenleme:

bende link açılmıyor neden acaba

hoşgeldin nagihan azmin daim olsun
bende eylüle doğum yaptım 27 eylülde
buraya hergün gel
2012 yazına 60lı rakamlarda gireceğiz ben inanıyorum cnm

sağol canım inşallah ya girmeye çalışıyorum ama kızımdan fırsatımolmuyor ancak uyursa girebiliyorum bende 25 eylülde sezeryanla yaptımgöbek sarktı gidiyor e bir dur demenin zamanı geldi maşallah işdahımda yerinde olmazdedim başladminşallah zayıflarız

selam kızlar bu aralar evime dolap falan yapılıyor o nedenle hep uğruyamıyorum.....

başlangıç:90.1
hedef:63
geçen hafta:90.1
bu hafta:87.4
giden:2.7
boy:1.63

sizce nasıl ?...........

güzellerrrrrrr selammmmmmmmmm
ben geldim

akşam 3 te geldik eve dün bildirim de yapamadımmm pazardan beriii köydeydikkkk ve int hiç bi şekilde bağlanamadımmm nasıl özledim burayııı nereeyse 75 sayfa geçmiş olmuş nasıl okurum bilmiommm bavullar ortalıktaaa.........

neyse ben bildirimi yapayım
başlangıç 93
geçen hafta 79.5
bu hafta 79.4
giden 100 gr
hedef 58
boy 1.67
spor yok
toplamda giden 13.6

Son düzenleme:
nilgüncümmm merhaba canım bi kaç sayfa geçmişe bakiim dedim ama yığınla bavul beni beklio bu arada 79 u görmüşsün tebrik ederim canım benim şu 2 haftada 82 lilere bile çıkıp indim ama şükür 79.4 ile geri geldim bugünden itibaren düzei oturtmaya çalışacağım çok kaçamak yaptımmm aslında mersinde....
bu arada geldim ama pazartesi tatile gidios fethiyeye ... 4. yılımız bitti evlilikte ama biz eşimle ilk defa doğru düzgün bir taTİLE ÇIKACAĞIZZZZ.
YANİ TAMAM 1-2 GÜNLÜK YAZLIK TATİLİ FALAN OLDU AMA İLK DEFA DÜZGÜN BİR YERDE TATİL YAPACAĞIZZ...
Kİ ARTIK BUNALDIM İYİCEE... GELEN GİDEN MERSİN DERKEN OKULUN AÇILMASINA 2 HAFTA VAR BEN HİÇ BİŞİ YAPAMADIMMM..

DERYAAA GÜYA ÇARŞAMBA BAŞLIODUK AMA CANIM ANCA GELDİMMM SEN BENİ ŞU 1 HAFTA DAHA İDARE ET ONDAN SONRA YAKAMI BIRAKMA TAMAM MI??????

Son düzenleme:
:85: :85: :85: :85:
kilo bildirimi:

baslangıç:90,2
gecen hafta:79
bu hafta:79,6
gelen:600gr
hedef:70
spor: yokkkkkkkk
boy:178
beden:42​

üzülme canım haftaya verirsin inşallah..

iyiyiz canım sağol daha sık uğramaya çalış özlüyoruz seni..

değiştirmek istedim gece gece elimde hazır bu vardı yapayım dedim ama haklısın tam yemelik..

dünkü menüm..

sabah: k ve süt

öğle: 2 dilim tb ekmeği,domates,peynir

akşam: k ve süt (hünkar beğendi yaptım ve yemedim)

bol su
1 saat spor
1 form çayı
1.5 litre iksir (tarçınlı karanfilli yeşil çay)

kızlar benim yazdığım mesajlar çok yavaşkopyalanıyor sayfalar hemen açılmıyorsizinde öylemi

bizde de öyle sorun yok yani..

çok sevindim canım.zetn bu yaptığınız tatil olmadı hastalıktı cenazaydi derken bunaldın yıprandın.eylül de canavar ordusu tatlı öğrencilerimiz bizi bekler.git bi güzel enerjini depola.senin adına çok sevindim.

ne güzel 79 a da inmişsin.hadi bakalım tatilde kaçırmak yok..

ooo harika
arada romantikleşmek iyidir

merak ettik tatlım iyi olmana sevindim...
bende interneti filan arızalıdır belki dedim, iyi herşey yolundaymış çok şükür...
fethiyeye üniversitede arkadaşlar gitmiştik, katrancı diye çok meşhur bir koyu var
orda çadır kurup tatil yapmıştık 1 hafta, halaa bazen aklıma gelir harikaydı

yat turu filanda güzel oluyor, klopatra mağarasına filan giriyorsun, belki biliyorsundur ama hatırlatim dedim ben genede

eşimde belki 1 haftalığına gideriz bi yerlere diyor ama benimde içim gidiyor, bende ağzıma bi parmak bal çalma lütfen diyorum

not: lütfen denize-havuza girmemezlik etme beni delirtmeeeeeeeeeee

selamlar kızlar
2 gündür oğlan erken yatıyor, erken kalkıyorr
tabi ben sürünüyorum uykusuzluktan
allahtan kalktığında hep tv seyretmek istiyor belli bi süre fırsat bu fırsat diyip biraz daha kestiriyorum

şimdi kendileri öğle uykusunda, benim uykum açıldı

Merhabalar canlar
Akşamı alnımın akıyla atlattım kuzu elbasanımda 10 numaraymış bayıldırlar
6 ları görünce iftara bile az yedim o hevesle
menümü yazıp yorumlarınıza geçiym
sahur :yok
iftar
2 kaşık çorba
hurma
kuzu elbasan tava
salata

ara
kavun
üzüm

menüm (bi değişiklik olsun)

sahur

Eki Görüntüle 244040

iftar (az sonra ciğer sotenin resimli tarifini vericem :)

yarım porsiyon pilav ve ciğer sote
Eki Görüntüle 244037
izlemmmmmmmmmmm böreğe bittim çok güzel nasıl yaptın tarif pls
ciğerle aram yok

nişan yıl dönümüz için bunlarda benden
eşine de helal

ah tatlım bencede yaaaa ne anormal bir fizik bendeki basenlerim sıkıntılı üst kısmım 42 ama alt kısmım 42-44
dünkü misafirlerimin arasında 39 kg 2 çocuk annesi vardı benim kemiklerim 55 kg dur incecik bilekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…