canım benim iyiki koydun bak güzel gördük seni,güzel yorumladık ve sende motive olmuş olldun yalan mı ,sen her 5 kg da bir koy fotonu canım...sefiyom seni :)
yok artık kızım,2100 müçok çok çok hakettin bu rakamı zaten ortim benim,sen dediğini yaptın ilk 3 e girdin ben 500 gr.a seviniyorum ama bende 6 yıldır ilk defa 76 ları görüyorum bu da benim için bi zafer
şimdi bana sorarsan iftarda hiç ekmek olmadığına göre 1 kaşık pilab ve patates piresi 1tatlı kaşığı bişicik olmaz aslında o tulumba tatlısını yemeseydin bişi olmazdı ama bence yinede masum bir menü üstelik 70 dk lesii az mı ya,aferin bak bi kez daha taktir ettim seni canım benimm
tabiki alışveriiişşşşş....menünde bişey yok canım. akşamda iyi ama gündüz yemiyosun hiçbişey..azcık galeta meyve falan yesen bari. veeee 75 sonunda canım nerdeyse aynıyız..bayıldım bayıldımmmmmdün kg bildirimiden sonra spora gittim pat bi telefon iftara davet edildik,sonra bi telefon daha kv.elayı yazlığa götürcekmiş
herşey 2 ye kadar normaldi bi telaş sonra evde işlerim vardı koşa koşa geliip hallettim,elayı babanesine götürdüm,ordan arkadaşa geçtim...gecede 1 de geldik e evde çocuk yok bzde kocişimle ortamı romantikleştirdik,aslında çok uykusuzum ama sizin çal çenelerinizi okumak için erkenden kalktım 15 sayfa bu ne yaaaa gözlerim şaşı oldu
ve bugün elay yok şimdi ben napıcam diyorum çocuk yokken napılır ,ya temizlik yapılır ya alışverişe çıkılır e evim temiz aklımda şurayı yapsam diye işim yok bende dün akşamın ödülü olarak goncamdan alışveriş izni aldımkarşıyaka,kemeraltı ,alsancak beni beklerrrrr ,gün uzunnnnn kızlarrrr bakalım ne icişler alcam tutmayın beniiii
dünkü saçma menümü yazıp hemen kaçıcam müsadenizle (ortim p.tesiden itibaren daha sık uğrucam söz sana )
sabah : (evde süt bitmiş k-flkes yiyemedim canım bişi istemez biliyonuz dolapta cacık vard bi kase onu içtim
ara:kahve
öğle (annem tükanda 1 bardak çay ve 1 adet minnak kadar izmir lokma
ara kahve
akşam çorba 1 kase
1 adet karnı yarık
1 kaşık pilav
tavuk sote 2 çatal ve cacık
çok geldi ama en aza indirmeye ççalışınca bu ka oldu diğer mezelerden tatmadım kızlar e bütün günde aç olunca yiyiverdim
bu sabahkahvemi içerken şeytan türttü gittim tartıldım çünkü dün wc ye çıkamamıştım kaç gördüm 75,700 allahım sana geliyorummmmmmmmm
tartın hayırlı olsun canımmmmGünaydın kızlar
Dijital tartım dün geldiği için, madem hala yapmayanlar var ben de bildirimimi değiştireyim madem. Bu sabah tartıldım.Sahurda yediğim için dünkü güzel rakamları görememedim ama olsun en azından düzgün bildirime geçeyim artık.
Başlangıç 87
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 74.5
Giden 200 gr
Toplamda giden 12.5
Hedef 68
Toplam spor 160 dk
Boy 1.77
Beden 44
canım bende nerdeyse saat başı tartılıyorum :18::18::18: ama sadece bildirimi cuma günü yazpıoruz. tabi hafta içide yazabiirsin tartıda gördüğünü benim gibiMemnun oldum canım Şeyma bende
tamam hergün düzenli menü ve cuma kilo bildirimi yaparım
ben hergün tartılıyorum ya ne olacak bu iş
inşallah canım bu hafta enaz 1kg veriyoruz unutmaaanazlıcım aaa niye böyle oldu canım acaba diyecektim ama sende lavaş + mantı + simit + dolma falan hatırlıyorum.doğru dimi canım. onlardan olabilir bence. ama üzülme bu hafta tam gaz devam edelim..hiç kaçamaksız ne dersin
doğru söylüyorsun canım menümde onlar vardı bu hafta azimliyim cumaya kadar kaçamak yok inşallah
neeeeeselam kızlar bu aralar evime dolap falan yapılıyor o nedenle hep uğruyamıyorum.....
başlangıç:90.1
hedef:63
geçen hafta:90.1
bu hafta:87.4
giden:2.7
boy:1.63
sizce nasıl ?...........2700 ne demek maşallahhhhh. çookkk güzeeelll.
akşamları tüm gün yediğimizi yazıyoruz canım. önceki sayfalarda görürsün. bide yaptıgımız sporu ve çayları. ben suyu unutuyorum yazmayı. sen yaz istersenarkadaşlar ne yediğinizi akşam toptanmı yazıyorsunuz yoksa ne yiyeceğinizimi yazıyorsunuz
canımm bende menüyü sorcaktım. maşallah harika menü. ben 2 öğün yiyemem k müsli falan. bide hünkar beğendiyi yerdim ben olsam.helal olsun bide sporüzülme canım haftaya verirsin inşallah..
değiştirmek istedim gece gece elimde hazır bu vardı yapayım dedim ama haklısın tam yemelik..
dünkü menüm..
sabah: k ve süt
öğle: 2 dilim tb ekmeği,domates,peynir
akşam: k ve süt (hünkar beğendi yaptım ve yemedim)
bol su
1 saat spor
1 form çayı
1.5 litre iksir (tarçınlı karanfilli yeşil çay)
hazır karışımla yapmak istemeyenler için tarif kızlar
ama ben genelde hazır karışımı tercih ediyorum
SUPANGLE
4 su bardağı süt
yarım su bardağı un
4-5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
1 yumurta
2-3 dilim kek yada bisküvi
Süt ve yumurtayı karıştırın. Kakao ve unu süte eleyin.
Orta ateşte sürekli karıstırarak pişirin.
Kaynamaya yakın şekeri ilave edin.Kaynayınca ateşten alın.
Bisküvileri kırarak kaselerin dibine yerleştirin.
Supanglenizi kaselere boşaltın. Soğuyunca üzerine fındık, ceviz yada samfıstığı koyup ikram edin..Afiyet Olsun
izlem tarifi verdinde canım bundan ne kadar ve ne zaman yememiz gerekiyor onu da bir söylede rahat rahat yiyelim
izlem döktürmüşsün maşallah çok sagol canım yapıyor ediyorsun bide bunları bizimle paylaşıyorsun Allah razı olsun canım bide geçen gün verdiğin böreği dondurucudan çıkarttıktan ne zaman sonra yumurtasını sürmeliyim çözünmesini beklememe gerek varmı canım yoksa çıkartınca hemen sürüp fırına verebilirmiyim
kızlar bizim çok sevdiğimiz ciğerin tarifi
buna yağı 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum, zaten ciğerde yağ yok hiç
domatesin ve azıcık aklediğimiz sıcak su ile pişiyor, booll baharatla, 2 kaşık bulgur pilavıyla, yada esmer pirinçle süper bir akşam yemeği olur
ilk resimdeki kalıbım çok basit bişiy kızlar, ama süper işe yarıyor, özellikle pilav servislerinde
heryerde vardır sanırım, ben bi mutfak eşyaları satan züccaciyeden tesadüfen görüp almıştım
tavuk ciğerlerini yıkayıp doğrayın, suyunu salınca bool kimyon, tatlı yada acı kırmızı biber, karabiber, biraz zencefil koyun,
suyunu çekmeye yakın, iri yada küçük doğranmış domates ve biberleri koyun, azıcık kaynar su koyun...(kardeşim biber ve soğan yemediği için biberleri büyük doğradım ben, siz minik de doğrayabilirsiniz, )
1 baş kuru piyaz doğranmış soğan da çok yakışıyor...
tabağa koyduğum 1. resim kalıpsız bir görüntü, diğeri de kalıpla yaptığım sunum ...
bi bu ciğere alışalıberi, dana ciğerini yiyemiyoruz, hem sert oluyor hemde, arnavut ciğeri şeklinde yapılan fazla yağlı oluyor bi deneyin bakalım...
afiyet olsun...
booll fotolu
Eki Görüntüle 244246 Eki Görüntüle 244247 Eki Görüntüle 244249 Eki Görüntüle 244272 Eki Görüntüle 244271 Eki Görüntüle 244250 Eki Görüntüle 244251 Eki Görüntüle 244252 Eki Görüntüle 244253
kızlar bana yardım edin lütfen banyoya fayans renklerine karar veremiyorum ben yerleri siyah duvarları beyaz dolaplar beyaz lake düşünmüştüm arkadaşım yerler siyah kafayı yersin sulekesi toz herşey çok belli oluyor dedi krem ve kahvede yaptırmak istemiyorum heryerde var diye eşimde bende siyah hastasıyız ama çalışıyorum dakka başı yerleride silememki evde küçük çocuk var arkadaşlarımın çocukları abdest alma durumları siyahıda çoook seviyorum ne yapıcagım bi fikir verin kızlar yaaa
izlem çok saol canım siyah hastasıyım ama sanırım vazgeçeceğim çünkü çalışıyorum ufak bi çocugum var dikkatsiz bir kocam sürekli elimde bez gezemem aman boşver diye sallayacak bi tipte değilim takarım kafaya ordaki tozu lekeyi.aslında beyaz mor da çok hoşuma gidiyor ama güzel bir mor fayansa daha rastlamadım kırmızı bende severim ama çok çiğ duruyor sanki belkide satış magazalarında öyle görünüyor
yeşilsiyah bende gördüm pembe kırmızı değişik bi kombin olmuştu.yerler beyaz duvarlar siyah olunca banyo çok dar gözüküyor canım ve karanlık teşekkürler fikir verdiğin için
selma ablacım bende bu şekilde olmamak için siyahtan vazgeçtim abla ama hala hangi renk olacak diye bi karar veremedim ve pazartesi bu işin bitmesi lazım
püsküütüm .ne deyim sana helal.bende tam işte böyle bir topik arıyordum.86 kilo ile başlıyorum geçen yıl 76 yı görmüştüm ama bu sene ekmek yemeye başladım ve kilolar tıkır tıkır geldi.
10 kilo az değil iyice hantallaştım.kendimi çok ağır hissesiyorum .3 gün öncesine kadar bu konu kabus etkisi yapıyordu bende ama şimdi çok iyiyim.geçen sene 15 kilo verdiysem bu sene de veririm diyorum ve startımı veriyorum .
yılmayalım kızlar ha gayret
http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?