80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydııınnnn. malum sahuru sabah 7 de noktaladım.ama saat 10da oğlum uyandırdı uyuyamadım. 12de çıktık 2 saat yürüdük istediği bi oyuncak vardı onu aradık. eve geldim tartı bana Tülincim sen çoook bezmiş ve terlemissin bi güzellik yapayım sana dedi ve 75.8 dediiiiiiiiiiiiiiiii ne yapayım öpeyimmiiii koklayayımmmıııııııı....tutmayın beni ramazan sonuna 75 le geleyruuummmm....

saol canım merak ettim seni menünü göremeyince. resimleride 2 3 güne kaldırıcam artık. ama karar verdim her hafta resim çekip bakıcam kendime.dediğin gibi motivasyonum resimlerle birlikte tavan yaptı inannnnn...hatta taytımla falan çekileyimde belli olsun ne var ne yok dimi. evet canım 2100 yaşasııınnnnleslimide yaptım ama canımı çıkartı dün akşam.bugun yapmıycam yarında davet var yapamam. pztesi inş. 75 bu hafta bizi bekliyor unutmaaa.bendde seni sefiyooommm

tabiki alışveriiişşşşş....menünde bişey yok canım. akşamda iyi ama gündüz yemiyosun hiçbişey..azcık galeta meyve falan yesen bari. veeee 75 sonunda canım nerdeyse aynıyız..bayıldım bayıldımmmmm
tartın hayırlı olsun canımmmm
Memnun oldum canım Şeyma bende
tamam hergün düzenli menü ve cuma kilo bildirimi yaparım
ben hergün tartılıyorum ya ne olacak bu iş
canım bende nerdeyse saat başı tartılıyorum :18::18::18: ama sadece bildirimi cuma günü yazpıoruz. tabi hafta içide yazabiirsin tartıda gördüğünü benim gibi

hazır karışımla yapmak istemeyenler için tarif kızlar

ama ben genelde hazır karışımı tercih ediyorum

SUPANGLE
4 su bardağı süt
yarım su bardağı un
4-5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
1 yumurta
2-3 dilim kek yada bisküvi
Süt ve yumurtayı karıştırın. Kakao ve unu süte eleyin.
Orta ateşte sürekli karıstırarak pişirin.
Kaynamaya yakın şekeri ilave edin.Kaynayınca ateşten alın.
Bisküvileri kırarak kaselerin dibine yerleştirin.
Supanglenizi kaselere boşaltın. Soğuyunca üzerine fındık, ceviz yada samfıstığı koyup ikram edin..Afiyet Olsun

seher iyi canım seni merak etmiştim bende
allah kabul etsin, hayrını

off elbasanıda çok severim haa
ellerine sağlık canım

izlem tarifi verdinde canım bundan ne kadar ve ne zaman yememiz gerekiyor onu da bir söylede rahat rahat yiyelim

kızlar bizim çok sevdiğimiz ciğerin tarifi
buna yağı 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum, zaten ciğerde yağ yok hiç
domatesin ve azıcık aklediğimiz sıcak su ile pişiyor, booll baharatla, 2 kaşık bulgur pilavıyla, yada esmer pirinçle süper bir akşam yemeği olur

ilk resimdeki kalıbım çok basit bişiy kızlar, ama süper işe yarıyor, özellikle pilav servislerinde
heryerde vardır sanırım, ben bi mutfak eşyaları satan züccaciyeden tesadüfen görüp almıştım

tavuk ciğerlerini yıkayıp doğrayın, suyunu salınca bool kimyon, tatlı yada acı kırmızı biber, karabiber, biraz zencefil koyun,
suyunu çekmeye yakın, iri yada küçük doğranmış domates ve biberleri koyun, azıcık kaynar su koyun...(kardeşim biber ve soğan yemediği için biberleri büyük doğradım ben, siz minik de doğrayabilirsiniz, )
1 baş kuru piyaz doğranmış soğan da çok yakışıyor...

tabağa koyduğum 1. resim kalıpsız bir görüntü, diğeri de kalıpla yaptığım sunum ...

bi bu ciğere alışalıberi, dana ciğerini yiyemiyoruz, hem sert oluyor hemde, arnavut ciğeri şeklinde yapılan fazla yağlı oluyor bi deneyin bakalım...

afiyet olsun...

booll fotolu

Son düzenleme:
kızlar bana yardım edin lütfen banyoya fayans renklerine karar veremiyorum ben yerleri siyah duvarları beyaz dolaplar beyaz lake düşünmüştüm arkadaşım yerler siyah kafayı yersin sulekesi toz herşey çok belli oluyor dedi krem ve kahvede yaptırmak istemiyorum heryerde var diye eşimde bende siyah hastasıyız ama çalışıyorum dakka başı yerleride silememki evde küçük çocuk var arkadaşlarımın çocukları abdest alma durumları siyahıda çoook seviyorum ne yapıcagım bi fikir verin kızlar yaaa

izlem döktürmüşsün maşallah çok sagol canım yapıyor ediyorsun bide bunları bizimle paylaşıyorsun Allah razı olsun canım bide geçen gün verdiğin böreği dondurucudan çıkarttıktan ne zaman sonra yumurtasını sürmeliyim çözünmesini beklememe gerek varmı canım yoksa çıkartınca hemen sürüp fırına verebilirmiyim

afiyet olsun kuzum
bende çok yararlanıyorum sizin tariflerden

yok çözülmesini bekleme, 1rinin yumartasını sür hemen üstüne susamını yada çörek otunu at

bu arada yerleri siyah yapma, spot ışığı filanda varsa yandın, canlı bir kırmızı düşünebilirsin, modern taşlar süper oluyor

izlem çok saol canım siyah hastasıyım ama sanırım vazgeçeceğim çünkü çalışıyorum ufak bi çocugum var dikkatsiz bir kocam sürekli elimde bez gezemem aman boşver diye sallayacak bi tipte değilim takarım kafaya ordaki tozu lekeyi.aslında beyaz mor da çok hoşuma gidiyor ama güzel bir mor fayansa daha rastlamadım kırmızı bende severim ama çok çiğ duruyor sanki belkide satış magazalarında öyle görünüyor

izleeeeemmmmmm cigeri bende severim valla oruc oruc nasıl canım istedi

tam tersi yapsan canım nasıl olur. yerler beyaz üst taraf siyah.
veya kırmızı ve pembe karışımıda fayansta cok hoş duruyor. dusuncesi zıt olsada. gördügümde cok begenmiştim. pembe kızrmızıyı yumusatmış baya bu sekildede dusenebilrsin. bende siyah cok severim ama dedigin gibi cekilmez valla

narincim siyah benim arkadaşımın banyosu ve kadın mahfolmuş durumda sürekli elinde kuru bezle silmek zorunda degilse muthiş leke yapıyor

yeşilsiyah bende gördüm pembe kırmızı değişik bi kombin olmuştu.yerler beyaz duvarlar siyah olunca banyo çok dar gözüküyor canım ve karanlık teşekkürler fikir verdiğin için

selma ablacım bende bu şekilde olmamak için siyahtan vazgeçtim abla ama hala hangi renk olacak diye bi karar veremedim ve pazartesi bu işin bitmesi lazım

benim duvarlarım gümüş rengi ve cok memnunum tuşpadan almıştık

tkbler inşallah olur

Başlangıç:86 :85:
Geçen hafta:77
bu hafta :78.800
Gelen :1.800
Toplanda giden:7.200
hedef:55
Boy:1.60
beden:44
spor:yokk

http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası

selma ablacım evet fazlalık var ama gayet sıkı görünüyosun hem sen koca göbek görmemişsin anlaşılan bide benimkini gör kamyon tekeri gibi
bence çok güzel bi hanımsın tabiki fazlalıkları verincede çokk çokkk daha güzel olursun
inşşş. hayırlısıyla kurtuluruz şu kilolardan:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…