evet canım toptan yazıyoruz,akşam yazamazsan benim gibin sabah yazıverirsin gariarkadaşlar ne yediğinizi akşam toptanmı yazıyorsunuz yoksa ne yiyeceğinizimi yazıyorsunuz
benimde oluyor bazen o sitenin yoğunluğundan sanırımkızlar benim yazdığım mesajlar çok yavaşkopyalanıyor sayfalar hemen açılmıyorsizinde öylemi
iradeye gellllll ,canım sen çok iradeli bi hatunsun,kuralcı ...öğretmenliğin etkisi büyük bunda sanırım ama tebrikler valla :81:üzülme canım haftaya verirsin inşallah..
dünkü menüm..
sabah: k ve süt
öğle: 2 dilim tb ekmeği,domates,peynir
akşam: k ve süt (hünkar beğendi yaptım ve yemedim)
bol su
1 saat spor
1 form çayı
1.5 litre iksir (tarçınlı karanfilli yeşil çay)
Merhabalar canlar
Akşamı alnımın akıyla atlattım kuzu elbasanımda 10 numaraymış bayıldırlar
6 ları görünce iftara bile az yedim o hevesle
menümü yazıp yorumlarınıza geçiym
sahur :yok
iftar
2 kaşık çorba
hurma
kuzu elbasan tava
salata
ara
kavun
üzüm
izlemmmmmmmmmmm böreğe bittim çok güzel nasıl yaptın tarif pls
ciğerle aram yok
nişan yıl dönümüz için bunlarda benden
eşine de helal
ah tatlım bencede yaaaa ne anormal bir fizik bendeki basenlerim sıkıntılı üst kısmım 42 ama alt kısmım 42-44
dünkü misafirlerimin arasında 39 kg 2 çocuk annesi vardı benim kemiklerim 55 kg dur incecik bilekleri
kuzu dost musun düşman mısın alla alla canım çekti gidip yicem suçlu da sensin pamam mı (elayım böle derhazır karışımla yapmak istemeyenler için tarif kızlar
ama ben genelde hazır karışımı tercih ediyorum
SUPANGLE
4 su bardağı süt
yarım su bardağı un
4-5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
1 yumurta
2-3 dilim kek yada bisküvi
Süt ve yumurtayı karıştırın. Kakao ve unu süte eleyin.
Orta ateşte sürekli karıstırarak pişirin.
Kaynamaya yakın şekeri ilave edin.Kaynayınca ateşten alın.
Bisküvileri kırarak kaselerin dibine yerleştirin.
Supanglenizi kaselere boşaltın. Soğuyunca üzerine fındık, ceviz yada samfıstığı koyup ikram edin..Afiyet Olsun
bak bu dost işi çok severim ,eline sağlık harika görünüyor vallakızlar bizim çok sevdiğimiz ciğerin tarifi
buna yağı 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum, zaten ciğerde yağ yok hiç
domatesin ve azıcık aklediğimiz sıcak su ile pişiyor, booll baharatla, 2 kaşık bulgur pilavıyla, yada esmer pirinçle süper bir akşam yemeği olur
ilk resimdeki kalıbım çok basit bişiy kızlar, ama süper işe yarıyor, özellikle pilav servislerinde
heryerde vardır sanırım, ben bi mutfak eşyaları satan züccaciyeden tesadüfen görüp almıştım
tavuk ciğerlerini yıkayıp doğrayın, suyunu salınca bool kimyon, tatlı yada acı kırmızı biber, karabiber, biraz zencefil koyun,
suyunu çekmeye yakın, iri yada küçük doğranmış domates ve biberleri koyun, azıcık kaynar su koyun...(kardeşim biber ve soğan yemediği için biberleri büyük doğradım ben, siz minik de doğrayabilirsiniz, )
1 baş kuru piyaz doğranmış soğan da çok yakışıyor...
tabağa koyduğum 1. resim kalıpsız bir görüntü, diğeri de kalıpla yaptığım sunum ...
bi bu ciğere alışalıberi, dana ciğerini yiyemiyoruz, hem sert oluyor hemde, arnavut ciğeri şeklinde yapılan fazla yağlı oluyor bi deneyin bakalım...
afiyet olsun...
booll fotolu
Eki Görüntüle 244246 Eki Görüntüle 244247 Eki Görüntüle 244249 Eki Görüntüle 244272 Eki Görüntüle 244271 Eki Görüntüle 244250 Eki Görüntüle 244251 Eki Görüntüle 244252 Eki Görüntüle 244253
kızlar bana yardım edin lütfen banyoya fayans renklerine karar veremiyorum ben yerleri siyah duvarları beyaz dolaplar beyaz lake düşünmüştüm arkadaşım yerler siyah kafayı yersin sulekesi toz herşey çok belli oluyor dedi krem ve kahvede yaptırmak istemiyorum heryerde var diye eşimde bende siyah hastasıyız ama çalışıyorum dakka başı yerleride silememki evde küçük çocuk var arkadaşlarımın çocukları abdest alma durumları siyahıda çoook seviyorum ne yapıcagım bi fikir verin kızlar yaaa
bence bence bence yerleri beyaz yap ,duvarları kırmızı beyaz bordürlü düşün eğer illa siyah dersen mesela klozet takımın olabilir benimki öyle siyah gri simli çok güzel bende siyah delisiyim ,taşları değilde aksesuarlar siyah olabilir temizlik önemli çalışan kadınların işi zor bize evde zor geliyo ,Allah kolaylık versin