80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ne yediğinizi akşam toptanmı yazıyorsunuz yoksa ne yiyeceğinizimi yazıyorsunuz
evet canım toptan yazıyoruz,akşam yazamazsan benim gibin sabah yazıverirsin gari
kızlar benim yazdığım mesajlar çok yavaşkopyalanıyor sayfalar hemen açılmıyorsizinde öylemi
benimde oluyor bazen o sitenin yoğunluğundan sanırım
iradeye gellllll ,canım sen çok iradeli bi hatunsun,kuralcı ...öğretmenliğin etkisi büyük bunda sanırım ama tebrikler valla :81:
aman istemem o ne 39 kilo insanmı olur,kadın dediğin azcık ele gelcek
kuzu dost musun düşman mısın alla alla canım çekti gidip yicem suçlu da sensin pamam mı (elayım böle der )
bak bu dost işi çok severim ,eline sağlık harika görünüyor valla

bence bence bence yerleri beyaz yap ,duvarları kırmızı beyaz bordürlü düşün eğer illa siyah dersen mesela klozet takımın olabilir benimki öyle siyah gri simli çok güzel bende siyah delisiyim ,taşları değilde aksesuarlar siyah olabilir temizlik önemli çalışan kadınların işi zor bize evde zor geliyo ,Allah kolaylık versin

canım sende ne göbegi 77 kilosun olurmu hiç göbek ya lütfen

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben geldimmmmmmm,aldım aldım aldım ne varsa aldım oh canıma değsin ,annemi taktım koluma gittik ksk'ye ilk defa anneciğimle beraber çıktık ikimiz.

1elbise taba rengi dantel
1 dolgu toğuk pudra pembe ayakkabı
1 pudra rengi etek dizde
2 bluz
1 bolera pudra pembesi oda
1 sandalet aldım parmak arası
daha alasım vardı param bitti

elçin gelince beni ya öpcek ya gömcek ,kocamın haberi yok henüz kozlar gelince paylaşılcak ,fotolar p.tesi

bu haftamı çok iyi geçirmek istiyorum
çok katı olmasada karbon yapmaya karar verdim
ve bugünden itibaren başladım bile.
oruca devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü ilkokuldan beri siddetli migren krizleri yaşıyorum ve oruçluyken çok sık tekrarlıyo ve migren krizi geldiginde ilaçlarımı alamıyorum ama inşş. RABBİM yardım ederde tutabilirim tabiki orucumda önemli ama şuan için saglıgım daha önemli bu migren atakları beni insanlıktan çıkartıyo resmen gerizekalı gibi dolanıyorum ortalıkta nolur bi dua edin banada hayırlısıyla bu haftayı kaçamaksız artısız hallediyimm
sizleri seviyorummm cidden seviyorummm

canım sende ne göbegi 77 kilosun olurmu hiç göbek ya lütfen

ahhhh selma ablam 77 idim bu hafta 1.800 artıdayım
hem benim vücudum çok orantısız senin gibi düzgün dagılım yok yani bacaklar iyi popo iyi ama göbekkk anlatamam yani o derece misal 40 beden pantalon bacaklarıma ve popoma oluyo ama göbekten önünü kapatabilmek için 44 beden alıyorum gerisini sen düşün yani... maşallahh sanaa
diyetisyen işin nasıl gidiyor memnunmusun bende düşünüyorum artık acaba gitmelimiyim hatamı ediyorum kendi başıma yapıcam diye ugraşarak:26::26:

bildirim

başlangıç 90.8
geçen hafta 80.7
bu hafta 81.6
gelen 900 gram
toplamda giden 9.2
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor yok

ben 7leri ucundan bile olsa göremiyorum ya. 80 ve 83 arasında bi ileri bi geri gidiyorum.hadi hayırlısı...

üzülme canım bak ben yıllardır ugraşıyorum ama başaramıyorum herkesin bir yapısı var 1800 eminim kilo degildir üzme kendini verirsin diyetisyene gidiyorum dün gitmem gerekiyordu ama yokmuş artık bayram sonuna kaldı istersen git bir diyetisyene

cok az kalmış görürsün canım sıkma canını ya benim gibi olsaydın

selam kızlarrr nasılsınız keyifler yeirnde inşallah

ayşecim hoşgeldin cnm

izlem
tarif ler fotolarrr hepici süperrrrr cigere bayılırım biliyorsunnn
senin sunumlarda süper ama ben bugün kalıpta irmik tatlısı yaptım tutmadıı
çok mu bekletmmek gerekiyor bilemiyorum

elaycım
güle güle kullan aldıklaırnıııı parmak arası sandalete bende bayılıyorum alabilirsem alcam alamazsam
anneme sipariş vericme gelirken alır bana:))

deniz
bencede siyah yaptırma cnmm
bend ebaşlıycma bu dertlereee bakalım bir kaç ay sonraa

selma abla
çok sıkı duryor vucudun süpersinnnn

bugün kv ler geldi eşimin kardeşide geldi
yemekti bulaşıktı anca bvakit buldummm
benim boş bogazz agzım yine davet etim p.teis gelin size çigköfte yapayım dedimmm
oysakiiiii çagırmıycaktım onları hiçç onlar için bişiy yapmıycakıtm ama duramadıkm işte(

İZLEMMMM nazar olucan bacım maşallahhh pek hamaratsınnn:81::81:
NURANN üzülme ortimmm benim halime bak yerlerde sürünüyorumm resmenn
BANUUU iyiyiz canım sende iyisindir inşş. olsun canım sen onları hoş tutki kocanda seni hoş tutar erkeklerin bi çogu ailesine cok ilgi alaka gösterince eşlerine daha çok ilgi gösteriyolar gerçi senin eşin öylemi bilemem ama illaki hoşuna gider........
SELMA ABLAMM inşş. olmadı diyetisyene gidicem, eşim ikna oldu olucak gibi okullar açılınca beni spor salonuna yazdırıcak gibi bakalım inşş. hayırlısı olurrr.
AYŞEEE ortim hoşgeldin canım çok sevindim döndüğüne tekrar hoşgeldin

iyiyim bende cnmmmm sevda ilgi alaka gösteren taraf ben oluyorum ama dayanamıyorum işte agzımd urmuyor yani
benim eşim öle degil cnm ailesiyle nasıl olursam olayımmm tavrı hareketleir degişmez bana karşıı :)

ohhhhh maşallahhh canım allah bozmasın inşşş.
gerçi benimkinin ailesi yok bazen derim keşke bi kv olsaydı diyee bazende diyorum olmaması daha mı iyi acaba ama keşke olsaydı benim kuzucum da annesiz büyümek zorunda kalmazdı garibim annesi öldüğünde 3 yaşında falanmış ortalıkta kalakalmış

aldıklarını güle güle iyi günlerde giymek nasip olsunn inşşş. canımmm
bekliyoz resimlerinii

bugünkü menüm

sahur 3 ince dilim kepek ekmeği
k k kadar peynir--1 zeytin
domates saltalık
3 kaşık yoğurt
şekersiz çay

iftar 2 kepçe çorba
1 çorba tabağı zeytinyağlı yaprak dolması
1 kase yoğurt
2 dilim karpuz

saat 10 gibi meyve yerim
ve boll su

kızlar p.tesiii kv ler gelcek ya

çigköfte(bim)
zaten bundan yola çıkarak çagırdım ...

patates ve sosisli börek
kabak salata yapıcam
birde yanına kek mi yapsam acaba?

sevdaaaa
ayy ben çok üzülüyorum öyle insalara yaa 3 yaş ne demek allah korusunnn
anasız kuzu kınasız kuzu derler ya öle gerçekten
ben kv bırakıyorum akşama kadar dursalarda akşama dogru anne diyorlarmış çocuklarr

allah kimseyi anasızz bırakmasın vallahi heleki çocuk yaştaa

haklısın canım allah korusunn
Anne gibi olur mu hiçç

Slm kızlar
ben topiğinize ramazandan önce geldim ama daha sonra devam edemedim bir sürü aksilik oldu ve başladığım diyette hüsranla sonuçlandı
ilk olarak 84 kilo ile başlamıştım 10 gün içinde 80 kiloya düşmüştüm ve öyle kaldım
hatta bugün iftardan önce tartıldım 80.400 çıktım malesef
2 gündür sabahları callanetics yapıyorum,iftardan sonra da lessli ile 5 mil yürüyorum
ama bunlar yeterli değil hala 42 bedenim
38-36 bedeni görmek istiyorum ben de
topiğinize tekrar geldim bu defa istikrarlı şekilde devam etmek üzere mücadeleme

kilo bildirimimi yapayım:
başlangıç:84
bugün:80.400
hedeflenen:65
boy:1.76
spor:lessli,callanetics

ifrat menümü de yazayım:
1 hurma
1 porsiyon domates çorbası
2 dilim fırın patates (yağsız)
2 adet ızgara köfte
1 küçük dilim fırın mücver (az z.yağlı)
1/2 dilim börek
şimdi su içmeye başladım
sahura kadar uyumuyorum 3 lt suyu da bitiriyorum
ve limonlu,tarçınlı,karanfilli yeşil çay içeceğim 3 kupa

şimdilik bu kadar kızlar
biliyorum ki sizin de desteklernizle ve azminizi gördükçe bu işi başaracağım

Evett hatırladım seni canım tekrar hoşgeldin diyorumm bu sefer hayırlısı olur inşş. hep birlikte kurtuluruz şu fazlalıklardan:13:

Evett hatırladım seni canım tekrar hoşgeldin diyorumm bu sefer hayırlısı olur inşş. hep birlikte kurtuluruz şu fazlalıklardan:13:

teşekkür ederim canım
bu defa olacak inşallah,bu kilolar yüzünden kendime hiç bu kadar kızdığımı hatırlamıyorum
hep birlikte 60 ve 50 leri göreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…