seLam çıtırlar :)
Bugün kü menüm
Sahur : 1 dilim ekmek
3 kaşık karnıyarık
ve 1 salatalık
İftar : 1tane hurma
3 kaşık çorba
3 kaşık patates yemeği
1 kupa biberiye çayı
Sahura kadar da 2.5 litre su
tünaydııınnnn. malum sahuru sabah 7 de noktaladım.ama saat 10da oğlum uyandırdı uyuyamadım. 12de çıktık 2 saat yürüdük istediği bi oyuncak vardı onu aradık. eve geldim tartı bana Tülincim sen çoook bezmiş ve terlemissin bi güzellik yapayım sana dedi ve 75.8 dediiiiiiiiiiiiiiiiine yapayım öpeyimmiiii koklayayımmmıııııııı....tutmayın beni ramazan sonuna 75 le geleyruuummmm....
saol canım merak ettim seni menünü göremeyince. resimleride 2 3 güne kaldırıcam artık. ama ka
canımm bende menüyü sorcaktım. maşallah harika menü. ben 2 öğün yiyemem k müsli falan. bide hünkar beğendiyi yerdim ben olsam.helal olsun bide spor
tkbler inşallah olur
Başlangıç:86 :85:
Geçen hafta:77
bu hafta :78.800
Gelen :1.800
Toplanda giden:7.200
hedef:55
Boy:1.60
beden:44
spor:yokk
http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası
bu haftamı çok iyi geçirmek istiyorum
çok katı olmasada karbon yapmaya karar verdim
ve bugünden itibaren başladım bile.
oruca devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü ilkokuldan beri siddetli migren krizleri yaşıyorum ve oruçluyken çok sık tekrarlıyo ve migren krizi geldiginde ilaçlarımı alamıyorum ama inşş. RABBİM yardım ederde tutabilirim tabiki orucumda önemli ama şuan için saglıgım daha önemli bu migren atakları beni insanlıktan çıkartıyo resmen gerizekalı gibi dolanıyorum ortalıkta nolur bi dua edin banada hayırlısıyla bu haftayı kaçamaksız artısız hallediyimm
sizleri seviyorummm cidden seviyorummm
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 80.7
bu hafta 81.6
gelen 900 gram
toplamda giden 9.2
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor yok
ben 7leri ucundan bile olsa göremiyorum ya. 80 ve 83 arasında bi ileri bi geri gidiyorum.hadi hayırlısı...
kızlar p.tesiii kv ler gelcek ya
çigköfte(bim)
zaten bundan yola çıkarak çagırdım ...
patates ve sosisli börek
kabak salata yapıcam
birde yanına kek mi yapsam acaba?
Slm kızlar
ben topiğinize ramazandan önce geldim ama daha sonra devam edemedim bir sürü aksilik oldu ve başladığım diyette hüsranla sonuçlandı
ilk olarak 84 kilo ile başlamıştım 10 gün içinde 80 kiloya düşmüştüm ve öyle kaldım
hatta bugün iftardan önce tartıldım 80.400 çıktım malesef
2 gündür sabahları callanetics yapıyorum,iftardan sonra da lessli ile 5 mil yürüyorum
ama bunlar yeterli değil hala 42 bedenim
38-36 bedeni görmek istiyorum ben de
topiğinize tekrar geldim bu defa istikrarlı şekilde devam etmek üzere mücadeleme
kilo bildirimimi yapayım:
başlangıç:84
bugün:80.400
hedeflenen:65
boy:1.76
spor:lessli,callanetics
ifrat menümü de yazayım:
1 hurma
1 porsiyon domates çorbası
2 dilim fırın patates (yağsız)
2 adet ızgara köfte
1 küçük dilim fırın mücver (az z.yağlı)
1/2 dilim börek
şimdi su içmeye başladım
sahura kadar uyumuyorum 3 lt suyu da bitiriyorum
ve limonlu,tarçınlı,karanfilli yeşil çay içeceğim 3 kupa
şimdilik bu kadar kızlar
biliyorum ki sizin de desteklernizle ve azminizi gördükçe bu işi başaracağım
izleeeeemmmmmm cigeri bende severim valla oruc oruc nasıl canım istedi
http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası
kuzu dost musun düşman mısın alla alla canım çekti gidip yicem suçlu da sensin pamam mı (elayım böle der)
bak bu dost işi çok severim ,eline sağlık harika görünüyor valla
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben geldimmmmmmm,aldım aldım aldım ne varsa aldım oh canıma değsin ,annemi taktım koluma gittik ksk'ye ilk defa anneciğimle beraber çıktık ikimiz.
1elbise taba rengi dantel
1 dolgu toğuk pudra pembe ayakkabı
1 pudra rengi etek dizde
2 bluz
1 bolera pudra pembesi oda
1 sandalet aldım parmak arası
daha alasım vardı param bitti
elçin gelince beni ya öpcek ya gömcek ,kocamın haberi yok henüz kozlar gelince paylaşılcak ,fotolar p.tesi
selam kızlarrr nasılsınız keyifler yeirnde inşallah
ayşecim hoşgeldin cnm
izlem
tarif ler fotolarrr hepici süperrrrr cigere bayılırım biliyorsunnn
senin sunumlarda süper ama ben bugün kalıpta irmik tatlısı yaptım tutmadıı
çok mu bekletmmek gerekiyor bilemiyorum
bugün kv ler geldi eşimin kardeşide geldi
yemekti bulaşıktı anca bvakit buldummm
benim boş bogazz agzım yine davet etim p.teis gelin size çigköfte yapayım dedimmm
oysakiiiii çagırmıycaktım onları hiçç onlar için bişiy yapmıycakıtm ama duramadıkm işte(
İZLEMMMM nazar olucan bacım maşallahhh pek hamaratsınnn:81::81:
aman kuzum, heryerde bulunan bişiy
alıver yarın, canın çektiyse, gerçekten çok yağ olmadığından güzel bir iftar alternatifi, yanında da cacık ekmeğe bile gerek yok
aaa selma ablacım, ne kadar incelmişsin gerçekten
az daha verince varya o bel ne olucak biliyomusun
eşin sarıldığında ince belli karım diyecek
gerçekten çok iyi görünüyorsun şu anda hiç moralini bozma
hehhehe
supangleyi elaya yapacaksın kendine değil
ciğeri sen yeee
ooo harikaa resimleri bekliyoruz
bayramdan sonra alsancağa filan inersen haber ver buluşalım
ya öğle yemeği yeriz, ya ikindi çayı içeriz
evet canım kulaklarını çınlattım zaten yemeği yerken
ama irmik tatlısını ben dolapta 1 gün beklettim, 1 gece yaptım
ertesi gün iftarda yedik, hiç yapışmadan çıkıverdi benimki :26::26:
aman kuzum ne hamaratlığı
hepimizin hergün yaptığı şeyler değil mi kuu
selam kızlar bu aralar evime dolap falan yapılıyor o nedenle hep uğruyamıyorum.....
başlangıç:90.1
hedef:63
geçen hafta:90.1
bu hafta:87.4
giden:2.7
boy:1.63
sizce nasıl ?...........
güzellerrrrrrr selammmmmmmmmm
ben geldim
akşam 3 te geldik eve dün bildirim de yapamadımmm pazardan beriii köydeydikkkk ve int hiç bi şekilde bağlanamadımmm nasıl özledim burayııı nereeyse 75 sayfa geçmiş olmuş nasıl okurum bilmiommm bavullar ortalıktaaa.........
neyse ben bildirimi yapayım
başlangıç 93
geçen hafta 79.5
bu hafta 79.4
giden 100 gr
hedef 58
boy 1.67
spor yok
toplamda giden 13.6
arkadaşlar ne yediğinizi akşam toptanmı yazıyorsunuz yoksa ne yiyeceğinizimi yazıyorsunuz
ah tatlım bencede yaaaa ne anormal bir fizik bendeki basenlerim sıkıntılı üst kısmım 42 ama alt kısmım 42-44
dünkü misafirlerimin arasında 39 kg 2 çocuk annesi vardı benim kemiklerim 55 kg dur incecik bilekleri
kızlar bana yardım edin lütfen banyoya fayans renklerine karar veremiyorum ben yerleri siyah duvarları beyaz dolaplar beyaz lake düşünmüştüm arkadaşım yerler siyah kafayı yersin sulekesi toz herşey çok belli oluyor dedi krem ve kahvede yaptırmak istemiyorum heryerde var diye eşimde bende siyah hastasıyız ama çalışıyorum dakka başı yerleride silememki evde küçük çocuk var arkadaşlarımın çocukları abdest alma durumları siyahıda çoook seviyorum ne yapıcagım bi fikir verin kızlar yaaa
ahhhh selma ablam 77 idim bu hafta 1.800 artıdayım
hem benim vücudum çok orantısız senin gibi düzgün dagılım yok yani bacaklar iyi popo iyi ama göbekkk anlatamam yani o derece misal 40 beden pantalon bacaklarıma ve popoma oluyo ama göbekten önünü kapatabilmek için 44 beden alıyorum gerisini sen düşün yani... maşallahh sanaa
diyetisyen işin nasıl gidiyor memnunmusun bende düşünüyorum artık acaba gitmelimiyim hatamı ediyorum kendi başıma yapıcam diye ugraşarak:26::26:
bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 80.7
bu hafta 81.6
gelen 900 gram
toplamda giden 9.2
hedef 65
boy 1.64
beden 44-46
spor yok
ben 7leri ucundan bile olsa göremiyorum ya. 80 ve 83 arasında bi ileri bi geri gidiyorum.hadi hayırlısı...
kızlar p.tesiii kv ler gelcek ya
çigköfte(bim)
zaten bundan yola çıkarak çagırdım ...
patates ve sosisli börek
kabak salata yapıcam
birde yanına kek mi yapsam acaba?
şimdilik bu kadar kızlar
Bugunku menum
sahur : k ve sut
iftar: 1 hurma,4 catal begendi(etsiz),1 dilim gullac
ara: karpuz
2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi
nedense bugun biraz fazla yedim ama mahvoldum.soda icmem lazim.
Harika, başlarda böyle çok gidiyor sanki bu işe azmettiremek istermiş gibi, tebrikler
Ayşecim hoşgeldin, merak ettik nerelerdesin diye, iyi olmana sevindim. Boşver geçmişi be yavrum onu okumakla uğraşma
Biz seherle çemberleri aldık, sen de al gel de haftaya başlayalım herp beraber, gerçi ben başladım bile ama ortim kayıplarda iletişemiyoruz bu aralar
Toptan yazmak daha mantıklı, yapılan planlar uyamayabiliyor bazen..
39 muVe sen buna özendin
Ortim o ne öyle allah aşkına çok sağlıksız boyu kısa bile olsa
Biz bu basenlerden kaybediyoruz zaten
Denizcim siyah- beyaz çok güzel duruyor ben ona hayranım ama gene zor olur dersen kırmızı ya da dediğin gibi mor olabilir..
Sevdacım bak yanlış anlama diyetisyen neyi değiştirecek? Kaç tane diyetisyene gittiği halde yapamayıp gene kendi listesini uygulayan arkadaşım var...Liste yapmak daha zor ve bunaltıcıdır..Sen eskiden tıkır tıkır da veriyorun yani vermen de vücudun da bir problem yok...
Hani bir hastalığın olsa git diyeceğim ama bence gerek yok, senin eski azmin her şeyi yapmaya yeter
Nurancım normal diyetine rağmen mi böyle oldu?
Eğer kaçamaklar olduysa sebep belli,sonuç belli, yapılacak bellidir, boşuna üzülmeye değmez
Bence iyi olur banucum, bir de tatlı olur
Kabak salatayı nasıl yapıyorsun?
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman, inşallah bu sefer başarman dileğiyle...
Derya hatun liste yapmaya kaçar
Bugunku menum
2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi
maşallah herkes abla diyor ama ben yaşınızı bilmiyorum canım diyim olmazmı.bende 32 yaşındayımhttp://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası
ayyy bayılıyorum pudra rengine...çooook güzel ciciler almışsındır eminim.ama bizde görmek isteriz gülümmm...hayırlı olsun..iyi günlerde kullannn...:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben geldimmmmmmm,aldım aldım aldım ne varsa aldım oh canıma değsin ,annemi taktım koluma gittik ksk'ye ilk defa anneciğimle beraber çıktık ikimiz.
1elbise taba rengi dantel
1 dolgu toğuk pudra pembe ayakkabı
1 pudra rengi etek dizde
2 bluz
1 bolera pudra pembesi oda
1 sandalet aldım parmak arası
daha alasım vardı param bitti
elçin gelince beni ya öpcek ya gömcek ,kocamın haberi yok henüz kozlar gelince paylaşılcak ,fotolar p.tesi
bu haftamı çok iyi geçirmek istiyorum
çok katı olmasada karbon yapmaya karar verdim
ve bugünden itibaren başladım bile.
oruca devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü ilkokuldan beri siddetli migren krizleri yaşıyorum ve oruçluyken çok sık tekrarlıyo ve migren krizi geldiginde ilaçlarımı alamıyorum ama inşş. RABBİM yardım ederde tutabilirim tabiki orucumda önemli ama şuan için saglıgım daha önemli bu migren atakları beni insanlıktan çıkartıyo resmen gerizekalı gibi dolanıyorum ortalıkta nolur bi dua edin banada hayırlısıyla bu haftayı kaçamaksız artısız hallediyimm
sizleri seviyorummm cidden seviyorummm
ahhhh selma ablam 77 idim bu hafta 1.800 artıdayım
hem benim vücudum çok orantısız senin gibi düzgün dagılım yok yani bacaklar iyi popo iyi ama göbekkk anlatamam yani o derece misal 40 beden pantalon bacaklarıma ve popoma oluyo ama göbekten önünü kapatabilmek için 44 beden alıyorum gerisini sen düşün yani... maşallahh sanaa
diyetisyen işin nasıl gidiyor memnunmusun bende düşünüyorum artık acaba gitmelimiyim hatamı ediyorum kendi başıma yapıcam diye ugraşarak:26::26:
Allah rahmet eylesin. bence senin omuzundaki yük çok ağır. eşin belkide senin aileni sahiplenmiştir. ama eminim size çok düşkündür. Rabbim kimseye böyle acılar vermesin.ohhhhh maşallahhh canım allah bozmasın inşşş.
gerçi benimkinin ailesi yok bazen derim keşke bi kv olsaydı diyee bazende diyorum olmaması daha mı iyi acaba ama keşke olsaydı benim kuzucum da annesiz büyümek zorunda kalmazdıgaribim annesi öldüğünde 3 yaşında falanmış ortalıkta kalakalmış
canım menü çok güzel. sahurda 2 dilim olsaydı bide dolmanın sayısını bilmiyorum ama 10 u geçmemiştir umarım. çook iyi....bugünkü menüm
sahur 3 ince dilim kepek ekmeği
k k kadar peynir--1 zeytin
domates saltalık
3 kaşık yoğurt
şekersiz çay
iftar 2 kepçe çorba
1 çorba tabağı zeytinyağlı yaprak dolması
1 kase yoğurt
2 dilim karpuz
saat 10 gibi meyve yerim
ve boll su
merhaba ben tülin. maşallah hem sabah callan teyze hemde akşam leslie abla..hemde 5 mil vallahi bravoooooo...Slm kızlar
ben topiğinize ramazandan önce geldim ama daha sonra devam edemedim bir sürü aksilik oldu ve başladığım diyette hüsranla sonuçlandı
ilk olarak 84 kilo ile başlamıştım 10 gün içinde 80 kiloya düşmüştüm ve öyle kaldım
hatta bugün iftardan önce tartıldım 80.400 çıktım malesef
2 gündür sabahları callanetics yapıyorum,iftardan sonra da lessli ile 5 mil yürüyorum
ama bunlar yeterli değil hala 42 bedenim
38-36 bedeni görmek istiyorum ben de
topiğinize tekrar geldim bu defa istikrarlı şekilde devam etmek üzere mücadeleme
kilo bildirimimi yapayım:
başlangıç:84
bugün:80.400
hedeflenen:65
boy:1.76
spor:lessli,callanetics
ifrat menümü de yazayım:
1 hurma
1 porsiyon domates çorbası
2 dilim fırın patates (yağsız)
2 adet ızgara köfte
1 küçük dilim fırın mücver (az z.yağlı)
1/2 dilim börek
şimdi su içmeye başladım
sahura kadar uyumuyorum 3 lt suyu da bitiriyorum
ve limonlu,tarçınlı,karanfilli yeşil çay içeceğim 3 kupa
şimdilik bu kadar kızlar
canım çok saol gidiyorda şu kabızlığa çözüm bulamadım...oh oh ne guzel gidiyor kilolar..
tekrar hos geldin.iftari biraz daha azaltmani tavsiye ederim.suyun sporun cok guzel..
Bugunku menum
2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi
beni unuttun samıştımmm bendeee
kabak salata çok basit kabkalrı rendeleyip az yagda kavuruyorsun sonra sarımsaklı yogurt ile karıştırıp servis yapıyorsun
üzerinee dere otuda dograsan ii olur....
birde sende basen yokki der ben mi yanlış görüyorummm ?
ISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.
fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.
diğer bir tarif te ağlayan kek .bu da kremelı.yine garanti bir tarif..
AĞLAYAN KEK
3 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
1 vanilya
1 kabartma tozu
2 su bardağı süt (keki ıslatmak için)
hepsini karıştır.170 derecede 25 dk pişir.(benim fırınım ayarsız alt üst var yani.sen kek pişince alırsın.dereece çok da öönemli değil)
keki fıından alınbca üzerine hemen 2 bardak süt dök.(oda sıcaklığında süt olsun)
KREMASI
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un(tepeleme)
1 su bardağı şeker
1 paket krem şanti,1 bardak soğuk süt
tatlım kremayı pişir.o soğurken kremşantiyi sütle çırp hazırla.kreman soğuyunca hazırladığın krem şantiyi kremaya ekle bir güzel çırp.enfes bir krema oluyor.sakın krema ılımadan krem şantiyi ekleme sulu bir şey olur yoksa..
sonra hazırladığın bu kremayı ağlayan kekin üzerine dök.ben üstüne dr.oetker in çikolata sosunu da hazırlayıp döküyorum.nefis oluyor..
ellerine sağlık şimdiden..
hayyyy agzını öpiyimm banuu basen görmesek yani yok bacım bunda basen masen dall gibii bu kuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?