80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seLam çıtırlar :)

Bugün kü menüm
Sahur : 1 dilim ekmek
3 kaşık karnıyarık
ve 1 salatalık

İftar : 1tane hurma
3 kaşık çorba
3 kaşık patates yemeği

1 kupa biberiye çayı
Sahura kadar da 2.5 litre su

selam canım :80:
aramıza yeni katılanlardansın galiba öncelikle hoşgeldin diyorum
canım menün çok güzel cidden çok iyi bi menü fakat şuan 85 kilosun ve vermen gereken bi hayli kilo var diyetinin daha ilk zamanlarında bu kadar az yersen kilo verdiginde bi şeyleri eksilterek gideceksin ki kilo verimin devam etsin bu menüde çok fazla eksiltilecek bişi göremiyorum ben malesef yani bu menü ilerleyen zamanlarda senin için çok iyi bi menü fakat şimdi çok az birden bu kadar kısman dogru degil ha tamam hızlı bi kilo kaybı yaşarsın en başta ama 3-5 kilo sonra şakk diye durur sen az yesende ya kilo veremezsin yani sabit kalırsın yada allah korusun kilo alırsın çünkü vücut zaten alışmış olur az yemeye o yüzden birden bu kadar kısma canım ki ilerde yediklerini azaltma şansın olsun
misal 3 kaşık çorba yerine bir kase dolusu içseydin , 3 kaşık patates tamam hadi yanında bol salata 1-2 dilim ekmek biraz yogurt v.s gibi

oh oh ne guzel gidiyor kilolar..

tkbler inşallah olur

merhaba bu alintiyi nerede yaptiniz.topigin icin de pek alakasiz olmus.

Başlangıç:86 :85:
Geçen hafta:77
bu hafta :78.800
Gelen :1.800
Toplanda giden:7.200
hedef:55
Boy:1.60
beden:44
spor:yokk

sikma canini ortim.haftaya verirsin insallah.

http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası

diger arkadaslar gibi senin de vucudun orantili.tabiki kilon belli ama goze kotu gelecek sekilde degil.beraber verecegiz insallah.

biz de seni seviyoruz canim..migreni bugun tv de dinledim.cok zormus ya.allah yardimcin olsun.bak gunde 4 fincan biberiye cayi icersen 28 gunde migrenden kurtuluyormussun.ege universitesinde bir dr kendi migrenini boyle gecirmis.karbon lapa ne yapabiliyorsan yap canim.lutfen yediklerne dikkat et.

insallah sen de goreceksin canim.merak etme.

kızlar p.tesiii kv ler gelcek ya

çigköfte(bim)
zaten bundan yola çıkarak çagırdım ...

patates ve sosisli börek
kabak salata yapıcam
birde yanına kek mi yapsam acaba?

islak kek yap.tarif yoksa veririm.sonra onlari kucuk dilim kes ve her bir dilimi hindistan cevizine bula.cok sik bi sunum oluyor.

tekrar hos geldin.iftari biraz daha azaltmani tavsiye ederim.suyun sporun cok guzel..

nilgün ii fikir cnm yaaa eskiden çok yapardımm
bi nostalji yapayım ozamnn tarif verdeee şekerim
kaybettm ben tarifi:)

izleeeeemmmmmm cigeri bende severim valla oruc oruc nasıl canım istedi

aman kuzum, heryerde bulunan bişiy
alıver yarın, canın çektiyse, gerçekten çok yağ olmadığından güzel bir iftar alternatifi, yanında da cacık ekmeğe bile gerek yok

http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası

aaa selma ablacım, ne kadar incelmişsin gerçekten
az daha verince varya o bel ne olucak biliyomusun
eşin sarıldığında ince belli karım diyecek

gerçekten çok iyi görünüyorsun şu anda hiç moralini bozma

kuzu dost musun düşman mısın alla alla canım çekti gidip yicem suçlu da sensin pamam mı (elayım böle der )

bak bu dost işi çok severim ,eline sağlık harika görünüyor valla

hehhehe
supangleyi elaya yapacaksın kendine değil
ciğeri sen yeee

ooo harikaa resimleri bekliyoruz
bayramdan sonra alsancağa filan inersen haber ver buluşalım
ya öğle yemeği yeriz, ya ikindi çayı içeriz

evet canım kulaklarını çınlattım zaten yemeği yerken

ama irmik tatlısını ben dolapta 1 gün beklettim, 1 gece yaptım
ertesi gün iftarda yedik, hiç yapışmadan çıkıverdi benimki :26::26:

İZLEMMMM nazar olucan bacım maşallahhh pek hamaratsınnn:81::81:

aman kuzum ne hamaratlığı
hepimizin hergün yaptığı şeyler değil mi kuu

Bugunku menum

sahur : k ve sut

iftar: 1 hurma,4 catal begendi(etsiz),1 dilim gullac

ara: karpuz

2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi

nedense bugun biraz fazla yedim ama mahvoldum.soda icmem lazim.

hım yok anamm nirde 1 gün bekletmek 1 saat sonra çıkarırsamm garip bi görünü tabe olarr
neysee bir dahkine öle yapayım

senn çig köfteyi yapıcam kv lere p.tesi günü

selam kızlar bu aralar evime dolap falan yapılıyor o nedenle hep uğruyamıyorum.....

başlangıç:90.1
hedef:63
geçen hafta:90.1
bu hafta:87.4
giden:2.7
boy:1.63

sizce nasıl ?...........

Harika, başlarda böyle çok gidiyor sanki bu işe azmettiremek istermiş gibi, tebrikler

Ayşecim hoşgeldin, merak ettik nerelerdesin diye, iyi olmana sevindim. Boşver geçmişi be yavrum onu okumakla uğraşma
Biz seherle çemberleri aldık, sen de al gel de haftaya başlayalım herp beraber, gerçi ben başladım bile ama ortim kayıplarda iletişemiyoruz bu aralar

arkadaşlar ne yediğinizi akşam toptanmı yazıyorsunuz yoksa ne yiyeceğinizimi yazıyorsunuz

Toptan yazmak daha mantıklı, yapılan planlar uyamayabiliyor bazen..

39 mu Ve sen buna özendin
Ortim o ne öyle allah aşkına çok sağlıksız boyu kısa bile olsa
Biz bu basenlerden kaybediyoruz zaten

Denizcim siyah- beyaz çok güzel duruyor ben ona hayranım ama gene zor olur dersen kırmızı ya da dediğin gibi mor olabilir..

Sevdacım bak yanlış anlama diyetisyen neyi değiştirecek? Kaç tane diyetisyene gittiği halde yapamayıp gene kendi listesini uygulayan arkadaşım var...Liste yapmak daha zor ve bunaltıcıdır..Sen eskiden tıkır tıkır da veriyorun yani vermen de vücudun da bir problem yok...
Hani bir hastalığın olsa git diyeceğim ama bence gerek yok, senin eski azmin her şeyi yapmaya yeter

Nurancım normal diyetine rağmen mi böyle oldu?
Eğer kaçamaklar olduysa sebep belli,sonuç belli, yapılacak bellidir, boşuna üzülmeye değmez

kızlar p.tesiii kv ler gelcek ya

çigköfte(bim)
zaten bundan yola çıkarak çagırdım ...

patates ve sosisli börek
kabak salata yapıcam
birde yanına kek mi yapsam acaba?

Bence iyi olur banucum, bir de tatlı olur
Kabak salatayı nasıl yapıyorsun?

şimdilik bu kadar kızlar
biliyorum ki sizin de desteklernizle ve azminizi gördükçe bu işi başaracağım

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman, inşallah bu sefer başarman dileğiyle...

Derya hatun liste yapmaya kaçar

Bugunku menum

2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi

nilgünnn cnm bunlarla nasıl duryorsun ya k seni nasıl okadar saat tok tutyor?

menüm
sahur
1 şeftali 1 dilimm karpuz biraz peynir çay

iftar

1 yumurtalı az menemen
1 kase cacık
su

şimdi şekersiz çay- 2-3 tane egenin çubuk krakerinden

1 dilim karpuz
1 kırmızı erik

az mı olmuş yaa :26::26::26::26:
ama midem acayip rahat, en ufak bi şişkinlik yok

beni unuttun samıştımmm bendeee

kabak salata çok basit kabkalrı rendeleyip az yagda kavuruyorsun sonra sarımsaklı yogurt ile karıştırıp servis yapıyorsun
üzerinee dere otuda dograsan ii olur....

birde sende basen yokki der ben mi yanlış görüyorummm ?

kızlarrr
şimdi siizn yeidkleirnizi okuyuncaaa
ne çok yiyorum diye düşündüm dünyayı yyorum ben sizin yanınızda yahuuu

tatil sonrası bomba gibi dönücem inşş sahalaraaa

ISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))

4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un

yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.

fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.

diğer bir tarif te ağlayan kek .bu da kremelı.yine garanti bir tarif..

AĞLAYAN KEK

3 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
1 vanilya
1 kabartma tozu

2 su bardağı süt (keki ıslatmak için)

hepsini karıştır.170 derecede 25 dk pişir.(benim fırınım ayarsız alt üst var yani.sen kek pişince alırsın.dereece çok da öönemli değil)
keki fıından alınbca üzerine hemen 2 bardak süt dök.(oda sıcaklığında süt olsun)

KREMASI

4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un(tepeleme)
1 su bardağı şeker

1 paket krem şanti,1 bardak soğuk süt

tatlım kremayı pişir.o soğurken kremşantiyi sütle çırp hazırla.kreman soğuyunca hazırladığın krem şantiyi kremaya ekle bir güzel çırp.enfes bir krema oluyor.sakın krema ılımadan krem şantiyi ekleme sulu bir şey olur yoksa..

sonra hazırladığın bu kremayı ağlayan kekin üzerine dök.ben üstüne dr.oetker in çikolata sosunu da hazırlayıp döküyorum.nefis oluyor..

ellerine sağlık şimdiden..

maşallah herkes abla diyor ama ben yaşınızı bilmiyorum canım diyim olmazmı.bende 32 yaşındayım canım evet kilon var ama düzgün ve orantılısın hep beraber vereceğiz inşallahhh...
ayyy bayılıyorum pudra rengine...çooook güzel ciciler almışsındır eminim.ama bizde görmek isteriz gülümmm...hayırlı olsun..iyi günlerde kullannn...

canım çok geçmiş olsun. kaçamaksız bir hafta olsun inşallah.Rabbim şifa versin canım.

benim gibi yani canım. alt başka üst başkaaa...
Allah rahmet eylesin. bence senin omuzundaki yük çok ağır. eşin belkide senin aileni sahiplenmiştir. ama eminim size çok düşkündür. Rabbim kimseye böyle acılar vermesin.
canım menü çok güzel. sahurda 2 dilim olsaydı bide dolmanın sayısını bilmiyorum ama 10 u geçmemiştir umarım. çook iyi....

merhaba ben tülin. maşallah hem sabah callan teyze hemde akşam leslie abla..hemde 5 mil vallahi bravoooooo...

oh oh ne guzel gidiyor kilolar..

tekrar hos geldin.iftari biraz daha azaltmani tavsiye ederim.suyun sporun cok guzel..
canım çok saol gidiyorda şu kabızlığa çözüm bulamadım...
Bugunku menum

2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi

canım Allah aşkına ne yemişsinki mahvolcak. 4 çatal kimi doyurur. salata bile yok. güllaçda hakkın ye tabi. bide fazla yedim diyosun .hiiiç fazla değil inan.

benim menüm:

sahur: 1,5 dilim ekmek / yarım yumurta tavada / domates /peynir/ 1 kupa çay

iftar : 1 kase yoğurt çorbası / 1 milföylü tavuk / salata

ara : 2 şer dilim kavun karpuz
birazdan 1 bardak kefir içerim.

spor : bugun 2 saat yürümüştüm hafif tempo. iftardan sonrada yürüyüş + parkda 40 dak aletli spor yaptım
1 lt iksir içtim. şimdilik 1 lt de su. dondurmayı sadece 1 dene yaladım o kadar.spor milföyü götürmüştür umarım..

hayyyy agzını öpiyimm banuu basen görmesek yani yok bacım bunda basen masen dall gibii bu kuuuu

aglayn kek te güsel ama snaırım ıslak kek yaparım

fakat ıslak kekin unu az gibi geldi bana nlgün ni dersinn?

hayyyy agzını öpiyimm banuu basen görmesek yani yok bacım bunda basen masen dall gibii bu kuuuu

derya basen diye yanlara diyordu sanırım yaa?
basennn benim bildigim popponun yaan kısımları degilmiiii kuu
izlemdennn bir açıklama gelir şincii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…