80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar gruba nasıl katılabilirim? bende 1 aydır diyet yapıyorum. 89la başladım şuan 84.5 im. bir ayda 4,5 kilo gitti. tabi ramazan araya girdiği için hiç spor yapmadan gitti. ramazandan sonra başlıycam spora inşallah.

İzlemcim sahurun çok az :26:

hayyyy agzını öpiyimm banuu basen görmesek yani yok bacım bunda basen masen dall gibii bu kuuuu

Kızlar artık cidden ben kendimden şüphe etmeye başladım, ben mi bir tek böyle kaba görüyorum kendimi inanın anlamıyorum gören 40-42 beden olur sana diyor, 44 deyince şok oluyorlar, ince duruyorsun diyorlar, o saten elbiseli görüntüm çıkmıyor aklımdan dana gibi
Ben bilemedim kim yanlış görüyor

Banucum benim bildiğim gibiymiş ya ben kabağı çok seviyorum da değişik tarifler bakıyorum hep o yüzden sormuştum farklıdır diye

bende ikisinede bayılırım. ıslak kekin yumurtasını sonra kırarım ben.çiğ yumurta zararlı diye. bide ayırdığıma süt eklerim biraz daha iyice ıslansın diye. ağlayan kekde hemen hemen aynı. ama ben kremşantiyi kekin üstüne sürerim. onunda üzerine ya çikolata sos yada kendi yaptıgım kakaolu sosu dökerim. seninki kakaolu değil sanırım dimi canım. hemen bilgisayarıma ikisinide kopyaladım. ilk fırsatta deniycemmm

Hoşbulduk canım
Evet canım doğru söylüyorsun ama ben diyete başlayalı baya oldu bi 5 kilo vermiştim ama durmuştu vermem şimdi sıkı bi diyete girmek istedim fazla yersem hiç veremem gibi geliyor ama salata ve yoğurt olabilir

derya basen diye yanlara diyordu sanırım yaa?
basennn benim bildigim popponun yaan kısımları degilmiiii kuu
izlemdennn bir açıklama gelir şincii

Banucum kimisi kalçanın hemen üstü göbek kısmına diyor (benim gibi) kimi de tam bacakla kalçanın birleştiği yere...Araştırdım iki anlama da geliyor aslında, hatta yaseminle konuşmuştuk..Benim kastettiği göbek-kalça arası kısım.

Aramıza hoşgeldin

nilgünnn cnm bunlarla nasıl duryorsun ya k seni nasıl okadar saat tok tutyor?

orua alisti ya bunye sorun olmuyor acikmiyorum.

tatlim kabak salatasina mutlaka ceviz koy.ben oyle yapiyorum cok yakisiyor.

bu ne tepki kiz? Ne diye gozunu bortlettin:)))

aglayn kek te güsel ama snaırım ıslak kek yaparım

fakat ıslak kekin unu az gibi geldi bana nlgün ni dersinn?

hayir tam olcu inan harika oluyor..

hos geldin ben nilgun..

arkadaşlar kilo cetvellerinize baktıkça daha da motive oldum. harikasınız. allah nazardan saklasın.
inşallah bu sefer bende başarırım. ramazandan sonra spora asılıcam inş. 5 kilo gitti gitmesine de yüzüm ve üstüm gitti. tabii incelme var.sizi gördüm daha da hırs yaptım. müthişsiniz.

ayşecim hoşgeldin canım, iyi olmada sevindim uzun zaman göremeyince merak etmiştim. ekside olmanda çok güzel tatile çokmanda çok hoş senin için iyi olacaktır hastalık cenaze vs. kendini toparlayamamıştın artık bomba bi dönüş yaparsın

39 mu, sehercim onamı özendin, nasılki aşırı kilo göze batıyorsa aşırı zayıflıkta bi okadar kötü....

izlem yine döktürmüşsün ellerine sağlık bende bayılırım ciğere

http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası
selmacım sen buna koca göbek ver popomu diyosun kendine haksızlık etme, sıkı bi görüntün var
güle güle giy canım, sabırsızlıkla görmeyi bekliyoruz

ortim hoşgeldin canım, geçmiş olsun bizde seni çok seviyoruz, kendini özlettin. seni çok zorluyorsa orucu tutma sağlık daha önemli çekilmez olur migren biraz dikkat etmen yeterli, burdanda uzaklaşma...

nilgüncüm az yemiyormusun sanki bana az gibi geldi tabi, sen bilirsin, maşallah azminer hayran kaldım..

hoşgeldin canım, istediğin sürece birlikte verebiliriz, burdan uzaklaşmak işe yaramıyor

banucum kabak salatanın üstünü biraz cevizle süsle tadı daha güzel oluyor, ( bana göre tercih senin)

Bugunku menum

sahur : k ve sut

iftar: 1 hurma,4 catal begendi(etsiz),1 dilim gullac

ara: karpuz

2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi

nedense bugun biraz fazla yedim ama mahvoldum.soda icmem lazim.
nilgün buna fazlamı dedin canım

ceviz katıyorumm zaten yazmayı unutmuşummm
kekii deniycemm cnm yarınn akşam yapaım p.tesi gelicekler zaten yada p.tesi sabah yaparım

gerçekten çok az yiyorsun nigün umarım
ramazannn bitiminde hızlaa gelmez kilollarr(

benim de bugün akşamakadar yediklerm

sabah kızarmış yumurta 2dilimkepek ekmeği

öğlen haşlanmış patatez 3 tane

arada üzüm az
bolsu
yeşil çay 3fincan

akşam mangal tavuk ekmek 1 dilim
karpuz

deryacigim lutfen sorun etmemeye calis.biz tam zayiflamadigimiz surece her kiyafette illaki kusur bukacaguz.senin fotolarinda ben uzun boylu ve cok hos bir kadin goruyorum.cok alimlisin.illa saten mi olmak zorunda baska alternatifleri dene.izlemin su anki giydigi saten harika duruyor evet ama kiloluyken de giydiginde hic de kotu durmuyordu.lutfen kendine guven ve sakin babet giyme.sik bir platform giymeni istiyorum.

canim her ikisi de kakaolu.islak keke ayirdigim karsimi dokerken ben de sut koyuyorum daha bol sos olsun diye gozunden kacti sanirim.

Ben de senin yazdigin onerileri not ettim canim.sagol

nilgün bende ıslak keke bayılıyorum burnumda tütüyor
bensize söylim yakında topiğin adı deyişecek kızlar

hoşgeldin canım ben filiz

deryacım gözün alışık olmadığı için gözüne kötü görünmüş olabilir, okadar kiloyu verdikten sonra rahatlıkta elbise ve altına topuklu giyip toplum içine çıkabilirsin, biraz kendine güven eminimki plateslede vücudunu toparlamışsındır..

güle güle kullan aldıklarını canım...bende 62 kiloya düşünce tatil öncesi hep pudra renqi aldım...çok seviyorum bu rengi..dolqu topuk ayakkabılarından pazartesi günü bende aldım aynımı yoksaa bnmkide pudra rengi :44: birde kremini aldım önünde krem renqi danteli var oda platform topuk..bayram sonunda düqünümüz var elbisemi diktik ayakkabılarda tamam...bi eşarbım kaldı onuda bu hafta halledicem...çocuklar duymasında meltem paraları psikoloqa verince nasıl rahatlıyorsa bende alışveriş yapınca rahatlıyorum...bugün arabayla geçerken maqazanın birinde beyaz mini bir elbise gördüm..20 tl süper bişeydi sezon sonu diyemi bukadar ucuz acaba..yarın gidip onuda alıcam...koçişin gözü gönlü açılsın biraz bu aralar okadar kıskanç olduki nerdeyse kendinden bile kıskanacak beni herkesin gözünün bnm üstümde olmasından ve herkesin nekadar çok zayıfladıqımı söylemesinden sonderece rahatsız koçiş bey bense çok mutluyumm

canım biberiye çayı miqren ataklarına çok iyi geliyor..hatta günde 5 fincan biberiye çayı içen eqe üni. öqr.üyesi 24 günün sonunda miqreni tamamen sıfırlamış..bende bikaç gün içmiştim aylarca miqrenim tutmadı...neredeyse sıfırladım..bolbol biberiye çayı iç cnm çok faydasını göreceksin...

Son düzenleme:

Canim regl olmama ragmen 800 verebildim cok sukur.sanirim bunye de alisti.su an ac kalmiyorum cok sukur.orucdan dolayi cok su iciyoruz ya.insallah kilo gelmez bayram sonrasi.

Ama biliyorsun okul baslayinca asil sinavi verecegim.evde diyet kolay da okul yorgunlugu..,sabah 5.30 da kalkma va gece 12 de yatma...duzenim cok degisecek.insallah bu azmim sekteye ugramaz..

Nilgünüm satenden vazgeçtim zaten çok bol olmayan bir şifon ya da normal kumaş alacaım pazartesi bursaya gidiyorum bakmak için şans dileyin bana
Ahh o kadar isterdim ki...Ben cesaret etsem bile eşimle aynı boydayken giyemem nilgünüm yapamam, eşimden uzun ve ve rahat şekilde dolaşmam için en az bir yıllık psikolojik tedaviye ihtiyacım var
Babet öyle spor olmayacak tabi, sivri burun şıkır şıkır babetler var

Filizcim teşekkür ederim, platese ara verdim leslieye başladım benim için öncelik şu an hedefime ulaşmak, sıkılaşmaktan ziyade...Ama kendimi zorlayıp akşamıma top üzerinde mekiği sıkıştıracağım..

menüm
sahur: peynirli omlet( 1 yu.1 ka.süt ve 1 ka. tam ta.un)
2 zeytin, 1 tat ka. çilek re. domatez salatalık
1 ku. çay, 1 lt. su

iftar:1 kase çor. 3 ka. güveç,
2 ka. bul, pi. cacık,

ara:1 şeftali, 1 incir

1 yeşilçay
2 lt. su

bende dışardaydım ve börek, sarma yemedim
birde ıslak kek
yarın yine dışardayım

canımm ortimmm

sagol canım destegin için canım oruç zorlamıyoda uzun süre aç kalınca bi anda vuruyo agrı napıcamı bilemiyorumm
NİLGÜNNNN canımm sanada çok teşekkür ederimm canım destegin için iyiki varsın canım benimm
TÜLİNNNN canım çok sagol eksik olma güzelim çok teşekkür ederimmm
kızlarrrr hepinizeeee çokk teşekkür ediyorummm iyiki varsınızzzzzz
tek tek isim isim yazıyım dedim ama kafam basmadı yine unuttum
DERYACIM ben seni cidden çok begeniyorum hiç biyerin gözüme batmıyo ama sen en dogrusunu bilirsin canım tam gaz devamm
NİLGÜNNNNN anammm tam karbon yapıyım dedim sen canımı kek çektirdin kuuu
iki tokat salla bana sanki kek hakettim tühhh bana hem sürünüyom hemde kek istiyom yok bana kek mek

nilgün bende ıslak keke bayılıyorum burnumda tütüyor
bensize söylim yakında topiğin adı deyişecek kızlar

hoşgeldin canım ben filiz

Sen merak etme filizcigim biz misafirimize yapiyoruz bunlari.hep diyet hakkinda bildiklerimizi yaziyoruz.birbirimizin diger marifetlerini de ogrensek fena mi olur :)))))

sporumu yapip geliyorum.1 saat sonra gorusuruz...

yengemlerde iftardaydık bu akşam...amaniiiinnnnnnn benim kuzen neler hazırlamışş!!! duymayın sakın....yazmıyım şimdi canınız çekmesin...ne çok şey yapmış bikaç tanesinden tadamadım bile..midem patlıcak nerdeyse..maden suyu içiyorum şuan...
sözde yarın akşam evde iftar edecektik...planladıqımız gibi olmadı görümceme gidicez iftara..gitmiştik ramazanın başında bu ikinci olacak...oda saqolsun yapmadıqını bırakmıyor...pazartesi ve salı yine davet var hadi gelde kilo ver...perşembe halam geliyor ben hazırlıcam..cumada bizdeler..akşamına zaten tatile çıkıyoruz hep beraber...artık artı bilmem kaçlarla döneriz istanbula...
midem çok yediqi için yorqun bende gönül yorqunuyum...sahura kalkıcam daha gidip az yatayım..hepinize iyigeceler hayırlı sahurlar tatlı rüyalarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…