menüm
sahur
1 şeftali 1 dilimm karpuz biraz peynir çay
iftar
1 yumurtalı az menemen
1 kase cacık
su
şimdi şekersiz çay- 2-3 tane egenin çubuk krakerinden
1 dilim karpuz
1 kırmızı erik
az mı olmuş yaa :26::26::26::26:
ama midem acayip rahat, en ufak bi şişkinlik yok
beni unuttun samıştımmm bendeee
kabak salata çok basit kabkalrı rendeleyip az yagda kavuruyorsun sonra sarımsaklı yogurt ile karıştırıp servis yapıyorsun
üzerinee dere otuda dograsan ii olur....
birde sende basen yokki der ben mi yanlış görüyorummm ?
hayyyy agzını öpiyimm banuu basen görmesek yani yok bacım bunda basen masen dall gibii bu kuuuu
bende ikisinede bayılırım. ıslak kekin yumurtasını sonra kırarım ben.çiğ yumurta zararlı diye. bide ayırdığıma süt eklerim biraz daha iyice ıslansın diye. ağlayan kekde hemen hemen aynı. ama ben kremşantiyi kekin üstüne sürerim. onunda üzerine ya çikolata sos yada kendi yaptıgım kakaolu sosu dökerim. seninki kakaolu değil sanırım dimi canım. hemen bilgisayarıma ikisinide kopyaladım. ilk fırsatta deniycemmmISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.
fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.
diğer bir tarif te ağlayan kek .bu da kremelı.yine garanti bir tarif..
AĞLAYAN KEK
3 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
1 vanilya
1 kabartma tozu
2 su bardağı süt (keki ıslatmak için)
hepsini karıştır.170 derecede 25 dk pişir.(benim fırınım ayarsız alt üst var yani.sen kek pişince alırsın.dereece çok da öönemli değil)
keki fıından alınbca üzerine hemen 2 bardak süt dök.(oda sıcaklığında süt olsun)
KREMASI
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un(tepeleme)
1 su bardağı şeker
1 paket krem şanti,1 bardak soğuk süt
tatlım kremayı pişir.o soğurken kremşantiyi sütle çırp hazırla.kreman soğuyunca hazırladığın krem şantiyi kremaya ekle bir güzel çırp.enfes bir krema oluyor.sakın krema ılımadan krem şantiyi ekleme sulu bir şey olur yoksa..
sonra hazırladığın bu kremayı ağlayan kekin üzerine dök.ben üstüne dr.oetker in çikolata sosunu da hazırlayıp döküyorum.nefis oluyor..
ellerine sağlık şimdiden..
selam canım :80:
aramıza yeni katılanlardansın galiba öncelikle hoşgeldin diyorum
canım menün çok güzel cidden çok iyi bi menü fakat şuan 85 kilosun ve vermen gereken bi hayli kilo var diyetinin daha ilk zamanlarında bu kadar az yersen kilo verdiginde bi şeyleri eksilterek gideceksin ki kilo verimin devam etsin bu menüde çok fazla eksiltilecek bişi göremiyorum ben malesef yani bu menü ilerleyen zamanlarda senin için çok iyi bi menü fakat şimdi çok az birden bu kadar kısman dogru degil ha tamam hızlı bi kilo kaybı yaşarsın en başta ama 3-5 kilo sonra şakk diye durur sen az yesende ya kilo veremezsin yani sabit kalırsın yada allah korusun kilo alırsın çünkü vücut zaten alışmış olur az yemeye o yüzden birden bu kadar kısma canım ki ilerde yediklerini azaltma şansın olsun
misal 3 kaşık çorba yerine bir kase dolusu içseydin , 3 kaşık patates tamam hadi yanında bol salata 1-2 dilim ekmek biraz yogurt v.s gibi
derya basen diye yanlara diyordu sanırım yaa?
basennn benim bildigim popponun yaan kısımları degilmiiii kuu
izlemdennn bir açıklama gelir şincii
slm kızlar gruba nasıl katılabilirim? bende 1 aydır diyet yapıyorum. 89la başladım şuan 84.5 im. bir ayda 4,5 kilo gitti. tabi ramazan araya girdiği için hiç spor yapmadan gitti. ramazandan sonra başlıycam spora inşallah.
nilgünnn cnm bunlarla nasıl duryorsun ya k seni nasıl okadar saat tok tutyor?
kabak salata çok basit kabkalrı rendeleyip az yagda kavuruyorsun sonra sarımsaklı yogurt ile karıştırıp servis yapıyorsun
aglayn kek te güsel ama snaırım ıslak kek yaparım
fakat ıslak kekin unu az gibi geldi bana nlgün ni dersinn?
slm kızlar gruba nasıl katılabilirim? bende 1 aydır diyet yapıyorum. 89la başladım şuan 84.5 im. bir ayda 4,5 kilo gitti. tabi ramazan araya girdiği için hiç spor yapmadan gitti. ramazandan sonra başlıycam spora inşallah.
güzellerrrrrrr selammmmmmmmmm
ben geldim
akşam 3 te geldik eve dün bildirim de yapamadımmm pazardan beriii köydeydikkkk ve int hiç bi şekilde bağlanamadımmm nasıl özledim burayııı nereeyse 75 sayfa geçmiş olmuş nasıl okurum bilmiommm bavullar ortalıktaaa.........
neyse ben bildirimi yapayım
başlangıç 93
geçen hafta 79.5
bu hafta 79.4
giden 100 gr
hedef 58
boy 1.67
spor yok
toplamda giden 13.6
ayşecim hoşgeldin canım, iyi olmada sevindim uzun zaman göremeyince merak etmiştim. ekside olmanda çok güzelnilgüncümmm merhaba canım bi kaç sayfa geçmişe bakiim dedim ama yığınla bavul beni beklio bu arada 79 u görmüşsün tebrik ederim canım benim şu 2 haftada 82 lilere bile çıkıp indim ama şükür 79.4 ile geri geldim bugünden itibaren düzei oturtmaya çalışacağım çok kaçamak yaptımmm aslında mersinde....
bu arada geldim ama pazartesi tatile gidios fethiyeye ... 4. yılımız bitti evlilikte ama biz eşimle ilk defa doğru düzgün bir taTİLE ÇIKACAĞIZZZZ.
YANİ TAMAM 1-2 GÜNLÜK YAZLIK TATİLİ FALAN OLDU AMA İLK DEFA DÜZGÜN BİR YERDE TATİL YAPACAĞIZZ...
Kİ ARTIK BUNALDIM İYİCEE... GELEN GİDEN MERSİN DERKEN OKULUN AÇILMASINA 2 HAFTA VAR BEN HİÇ BİŞİ YAPAMADIMMM..
DERYAAA GÜYA ÇARŞAMBA BAŞLIODUK AMA CANIM ANCA GELDİMMM SEN BENİ ŞU 1 HAFTA DAHA İDARE ET ONDAN SONRA YAKAMI BIRAKMA TAMAM MI??????
Merhabalar canlar
Akşamı alnımın akıyla atlattım kuzu elbasanımda 10 numaraymış bayıldırlar
6 ları görünce iftara bile az yedim o hevesle
menümü yazıp yorumlarınıza geçiym
sahur :yok
iftar
2 kaşık çorba
hurma
kuzu elbasan tava
salata
ara
kavun
üzüm
izlemmmmmmmmmmm böreğe bittim çok güzel nasıl yaptın tarif pls
ciğerle aram yok
nişan yıl dönümüz için bunlarda benden
eşine de helal
ah tatlım bencede yaaaa ne anormal bir fizik bendeki basenlerim sıkıntılı üst kısmım 42 ama alt kısmım 42-44
dünkü misafirlerimin arasında 39 kg 2 çocuk annesi vardı benim kemiklerim 55 kg dur incecik bilekleri
kızlar bizim çok sevdiğimiz ciğerin tarifi
buna yağı 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum, zaten ciğerde yağ yok hiç
domatesin ve azıcık aklediğimiz sıcak su ile pişiyor, booll baharatla, 2 kaşık bulgur pilavıyla, yada esmer pirinçle süper bir akşam yemeği olur
ilk resimdeki kalıbım çok basit bişiy kızlar, ama süper işe yarıyor, özellikle pilav servislerinde
heryerde vardır sanırım, ben bi mutfak eşyaları satan züccaciyeden tesadüfen görüp almıştım
tavuk ciğerlerini yıkayıp doğrayın, suyunu salınca bool kimyon, tatlı yada acı kırmızı biber, karabiber, biraz zencefil koyun,
suyunu çekmeye yakın, iri yada küçük doğranmış domates ve biberleri koyun, azıcık kaynar su koyun...(kardeşim biber ve soğan yemediği için biberleri büyük doğradım ben, siz minik de doğrayabilirsiniz, )
1 baş kuru piyaz doğranmış soğan da çok yakışıyor...
tabağa koyduğum 1. resim kalıpsız bir görüntü, diğeri de kalıpla yaptığım sunum ...
bi bu ciğere alışalıberi, dana ciğerini yiyemiyoruz, hem sert oluyor hemde, arnavut ciğeri şeklinde yapılan fazla yağlı oluyor bi deneyin bakalım...
afiyet olsun...
booll fotolu
Eki Görüntüle 244246 Eki Görüntüle 244247 Eki Görüntüle 244249 Eki Görüntüle 244272 Eki Görüntüle 244271 Eki Görüntüle 244250 Eki Görüntüle 244251 Eki Görüntüle 244252 Eki Görüntüle 244253
izlem yine döktürmüşsün ellerine sağlıkkızlar bana yardım edin lütfen banyoya fayans renklerine karar veremiyorum ben yerleri siyah duvarları beyaz dolaplar beyaz lake düşünmüştüm arkadaşım yerler siyah kafayı yersin sulekesi toz herşey çok belli oluyor dedi krem ve kahvede yaptırmak istemiyorum heryerde var diye eşimde bende siyah hastasıyız ama çalışıyorum dakka başı yerleride silememki evde küçük çocuk var arkadaşlarımın çocukları abdest alma durumları siyahıda çoook seviyorum ne yapıcagım bi fikir verin kızlar yaaa
selmacım sen buna koca göbek ver popomu diyosun kendine haksızlık etme, sıkı bi görüntün varhttp://b1108.hizliresim.com/11/8/20/11031.jpg kızlar resim yükledim görünüyormu burada 88 kg yim kocaman bir göbek ve popo bacaklarda cabası
güle güle giy canım, sabırsızlıkla görmeyi bekliyoruz:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben geldimmmmmmm,aldım aldım aldım ne varsa aldım oh canıma değsin ,annemi taktım koluma gittik ksk'ye ilk defa anneciğimle beraber çıktık ikimiz.
1elbise taba rengi dantel
1 dolgu toğuk pudra pembe ayakkabı
1 pudra rengi etek dizde
2 bluz
1 bolera pudra pembesi oda
1 sandalet aldım parmak arası
daha alasım vardı param bitti
elçin gelince beni ya öpcek ya gömcek ,kocamın haberi yok henüz kozlar gelince paylaşılcak ,fotolar p.tesi
ortim hoşgeldin canım, geçmiş olsunbu haftamı çok iyi geçirmek istiyorum
çok katı olmasada karbon yapmaya karar verdim
ve bugünden itibaren başladım bile.
oruca devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü ilkokuldan beri siddetli migren krizleri yaşıyorum ve oruçluyken çok sık tekrarlıyo ve migren krizi geldiginde ilaçlarımı alamıyorum ama inşş. RABBİM yardım ederde tutabilirim tabiki orucumda önemli ama şuan için saglıgım daha önemli bu migren atakları beni insanlıktan çıkartıyo resmen gerizekalı gibi dolanıyorum ortalıkta nolur bi dua edin banada hayırlısıyla bu haftayı kaçamaksız artısız hallediyimm
sizleri seviyorummm cidden seviyorummm
nilgüncüm az yemiyormusun sanki bana az gibi geldi tabi, sen bilirsin, maşallah azminer hayran kaldım..dünkü menüm..
sabah: k ve süt
öğle: 2 dilim tb ekmeği,domates,peynir
akşam: k ve süt (hünkar beğendi yaptım ve yemedim)
bol su
1 saat spor
1 form çayı
1.5 litre iksir (tarçınlı karanfilli yeşil çay)
hoşgeldin canım, istediğin sürece birlikte verebiliriz, burdan uzaklaşmak işe yaramıyorSlm kızlar
ben topiğinize ramazandan önce geldim ama daha sonra devam edemedim bir sürü aksilik oldu ve başladığım diyette hüsranla sonuçlandı
ilk olarak 84 kilo ile başlamıştım 10 gün içinde 80 kiloya düşmüştüm ve öyle kaldım
hatta bugün iftardan önce tartıldım 80.400 çıktım malesef
2 gündür sabahları callanetics yapıyorum,iftardan sonra da lessli ile 5 mil yürüyorum
ama bunlar yeterli değil hala 42 bedenim
38-36 bedeni görmek istiyorum ben de
topiğinize tekrar geldim bu defa istikrarlı şekilde devam etmek üzere mücadeleme
kilo bildirimimi yapayım:
başlangıç:84
bugün:80.400
hedeflenen:65
boy:1.76
spor:lessli,callanetics
ifrat menümü de yazayım:
1 hurma
1 porsiyon domates çorbası
2 dilim fırın patates (yağsız)
2 adet ızgara köfte
1 küçük dilim fırın mücver (az z.yağlı)
1/2 dilim börek
şimdi su içmeye başladım
sahura kadar uyumuyorum 3 lt suyu da bitiriyorum
ve limonlu,tarçınlı,karanfilli yeşil çay içeceğim 3 kupa
şimdilik bu kadar kızlar
biliyorum ki sizin de desteklernizle ve azminizi gördükçe bu işi başaracağım
banucum kabak salatanın üstünü biraz cevizle süsle tadı daha güzel oluyor, ( bana göre tercih senin)
Bugunku menum
sahur : k ve sut
iftar: 1 hurma,4 catal begendi(etsiz),1 dilim gullac
ara: karpuz
2 lt su
1 saat spor
400 twist
1 form cayi
nedense bugun biraz fazla yedim ama mahvoldum.soda icmem lazim.
orua alisti ya bunye sorun olmuyor acikmiyorum.
tatlim kabak salatasina mutlaka ceviz koy.ben oyle yapiyorum cok yakisiyor.
bu ne tepki kiz? Ne diye gozunu bortlettin:)))
hayir tam olcu inan harika oluyor..
hos geldin ben nilgun..
İzlemcim sahurun çok az :26:
Kızlar artık cidden ben kendimden şüphe etmeye başladım, ben mi bir tek böyle kaba görüyorum kendimi inanın anlamıyorum gören 40-42 beden olur sana diyor, 44 deyince şok oluyorlar, ince duruyorsun diyorlar, o saten elbiseli görüntüm çıkmıyor aklımdan dana gibi
Ben bilemedim kim yanlış görüyor
Banucum benim bildiğim gibiymiş ya ben kabağı çok seviyorum da değişik tarifler bakıyorum hep o yüzden sormuştum farklıdır diye
bende ikisinede bayılırım. ıslak kekin yumurtasını sonra kırarım ben.çiğ yumurta zararlı diye. bide ayırdığıma süt eklerim biraz daha iyice ıslansın diye. ağlayan kekde hemen hemen aynı. ama ben kremşantiyi kekin üstüne sürerim. onunda üzerine ya çikolata sos yada kendi yaptıgım kakaolu sosu dökerim. seninki kakaolu değil sanırım dimi canım. hemen bilgisayarıma ikisinide kopyaladım. ilk fırsatta deniycemmm
nilgün bende ıslak keke bayılıyorum burnumda tütüyorISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.
fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.
diğer bir tarif te ağlayan kek .bu da kremelı.yine garanti bir tarif..
AĞLAYAN KEK
3 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
1 vanilya
1 kabartma tozu
2 su bardağı süt (keki ıslatmak için)
hepsini karıştır.170 derecede 25 dk pişir.(benim fırınım ayarsız alt üst var yani.sen kek pişince alırsın.dereece çok da öönemli değil)
keki fıından alınbca üzerine hemen 2 bardak süt dök.(oda sıcaklığında süt olsun)
KREMASI
4 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un(tepeleme)
1 su bardağı şeker
1 paket krem şanti,1 bardak soğuk süt
tatlım kremayı pişir.o soğurken kremşantiyi sütle çırp hazırla.kreman soğuyunca hazırladığın krem şantiyi kremaya ekle bir güzel çırp.enfes bir krema oluyor.sakın krema ılımadan krem şantiyi ekleme sulu bir şey olur yoksa..
sonra hazırladığın bu kremayı ağlayan kekin üzerine dök.ben üstüne dr.oetker in çikolata sosunu da hazırlayıp döküyorum.nefis oluyor..
ellerine sağlık şimdiden..
hoşgeldin canımslm kızlar gruba nasıl katılabilirim? bende 1 aydır diyet yapıyorum. 89la başladım şuan 84.5 im. bir ayda 4,5 kilo gitti. tabi ramazan araya girdiği için hiç spor yapmadan gitti. ramazandan sonra başlıycam spora inşallah.
deryacım gözün alışık olmadığı için gözüne kötü görünmüş olabilir, okadar kiloyu verdikten sonra rahatlıkta elbise ve altına topuklu giyip toplum içine çıkabilirsin, biraz kendine güven eminimki plateslede vücudunu toparlamışsındır..İzlemcim sahurun çok az :26:
Kızlar artık cidden ben kendimden şüphe etmeye başladım, ben mi bir tek böyle kaba görüyorum kendimi inanın anlamıyorum gören 40-42 beden olur sana diyor, 44 deyince şok oluyorlar, ince duruyorsun diyorlar, o saten elbiseli görüntüm çıkmıyor aklımdan dana gibi
Ben bilemedim kim yanlış görüyor
Banucum benim bildiğim gibiymiş ya ben kabağı çok seviyorum da değişik tarifler bakıyorum hep o yüzden sormuştum farklıdır diye
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben geldimmmmmmm,aldım aldım aldım ne varsa aldım oh canıma değsin ,annemi taktım koluma gittik ksk'ye ilk defa anneciğimle beraber çıktık ikimiz.
1elbise taba rengi dantel
1 dolgu toğuk pudra pembe ayakkabı
1 pudra rengi etek dizde
2 bluz
1 bolera pudra pembesi oda
1 sandalet aldım parmak arası
daha alasım vardı param bitti
elçin gelince beni ya öpcek ya gömcek ,kocamın haberi yok henüz kozlar gelince paylaşılcak ,fotolar p.tesi
bu haftamı çok iyi geçirmek istiyorum
çok katı olmasada karbon yapmaya karar verdim
ve bugünden itibaren başladım bile.
oruca devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü ilkokuldan beri siddetli migren krizleri yaşıyorum ve oruçluyken çok sık tekrarlıyo ve migren krizi geldiginde ilaçlarımı alamıyorum ama inşş. RABBİM yardım ederde tutabilirim tabiki orucumda önemli ama şuan için saglıgım daha önemli bu migren atakları beni insanlıktan çıkartıyo resmen gerizekalı gibi dolanıyorum ortalıkta nolur bi dua edin banada hayırlısıyla bu haftayı kaçamaksız artısız hallediyimm
sizleri seviyorummm cidden seviyorummm
ceviz katıyorumm zaten yazmayı unutmuşummm
kekii deniycemm cnm yarınn akşam yapaım p.tesi gelicekler zaten yada p.tesi sabah yaparım
gerçekten çok az yiyorsun nigün umarım
ramazannn bitiminde hızlaa gelmez kilollarr(
deryacigim lutfen sorun etmemeye calis.biz tam zayiflamadigimiz surece her kiyafette illaki kusur bukacaguz.senin fotolarinda ben uzun boylu ve cok hos bir kadin goruyorum.cok alimlisin.illa saten mi olmak zorunda baska alternatifleri dene.izlemin su anki giydigi saten harika duruyor evet ama kiloluyken de giydiginde hic de kotu durmuyordu.lutfen kendine guven ve sakin babet giyme.sik bir platform giymeni istiyorum.
deryacım gözün alışık olmadığı için gözüne kötü görünmüş olabilir, okadar kiloyu verdikten sonra rahatlıkta elbise ve altına topuklu giyip toplum içine çıkabilirsin, biraz kendine güven eminimki plateslede vücudunu toparlamışsındır..
nilgün bende ıslak keke bayılıyorum burnumda tütüyor
bensize söylim yakında topiğin adı deyişecek kızlar
hoşgeldin canımben filiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?